826 . Κυρ Φεβ 03, 2013 2:46 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
α ξεχασα!και την πεμπτη εκανα κραιπαλη!!χααχαχαα!κ γω αυτο θα κανω!εφαγα οτι εφαγα και οτι φαω σημερα,και θα συνεχισω να προσεχω σαν να μην εγινε τιποτα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα!μιακι εγω τωρα δλ που αρχισα να πινω γαλα με δημητριακα το πρωι να το κοψω λες?καπου σε ενα αρθρο ομοιοπαθητικης ειχα διαβαει κ γω οτι το γαλα τρεφει τον καρκινο..η μαμα μου που εχει ταση οστεοπορωσης τι να τρωει και τι να αποφευγει?οταν λες σκουρα φυλλωδη λαχανικα εννοεις σπανακι?κια τα πληρη δημητριακα ποια ειναι?εσυ στο παιδι σου θα δωσεις γαλα οσο δεν καταλαβαινει ωστε να αποφασισει μονο του?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Κυρ Φεβ 03, 2013 7:41 am, 3 φορές συνολικά
elenidek έγραψε:nicole1981 έγραψε:Κορίτσια μου, μαστιγώστε με!!!
Καταβρόχθησα ένα κομμάτι(όχι πολύ μεγάλο) τούρτα σοκολάτα με καραμελωμένα φουντούκια...
Είχα πάει σε μια φίλη και με κέρασε
Δεν μπορούσα να αντισταθώ...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΩ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ. ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. (2 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΠΑΛΗ)
ανοίγει το στομάχι και ζητάει περισσότερη τροφή οπότε μετά είναι πιο εύκολο να κάνουμε ατασθαλίες χεχεεnicole1981 έγραψε:elenidek έγραψε:nicole1981 έγραψε:Κορίτσια μου, μαστιγώστε με!!!
Καταβρόχθησα ένα κομμάτι(όχι πολύ μεγάλο) τούρτα σοκολάτα με καραμελωμένα φουντούκια...
Είχα πάει σε μια φίλη και με κέρασε
Δεν μπορούσα να αντισταθώ...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΩ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ. ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. (2 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΠΑΛΗ)
Aλήθεια? Δεν το ήξερα αυτό, αλλά με συμφέρει απίστευτα!! Οπότε, πρέπει να προσέξω αύριο και μεθαύριο,ε?? Οκ!!
KRISTI 1 έγραψε:πηγα λοιπον στην ταβερνα που ειπα το πρωι..εκει που ετρωγα το ψαρακι μου στα καρβουνα και φουλ μαρουλι ξαφνικα μπαινουν στο στομα μου πατατες,καβουροσαλατα,καλοκυθακια,μπουγιουρντι,μισο μπιφτεκι,2 κομματια κοτοπουλο αλα κρεμ,1 κιλο κρασι και εννοειται στο τελος παγωτο!!μα σας λεω οτι δεν ξερω πως μπηκαν στο στομα μου καλε,γιατι δεν με πιστευετε??μπααα!!!αμ δεν ειναι μονο αυτο..πριν λιγο τσακισα μεγαλα ποπ κορν με γευση μπαρμπεκιου,2 τουιξ, και 1 σοκοφρετα..ουφφφ..το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ νιωθω οτι πρηστηκα απο το φαγητο!! θελω και ζυγισμα την τριτη τρομαρα μου!!και ακομα περιμενω και περιοδο!
reg reg έγραψε:μολις εκανε σεισμο(οχι πολυ μεγαλο,ευτυχως)και νομιζα οτι ετρεμα απο τη γυμναστικη,αμεσω σκεφτηκα<<ρε γαμωτο πολυ ζαλιζομαι, δεν πρεπει να ξανακανω μην πεσω καμια ωρα κατω>>αλλα ειδα το πολυφωτο που κουνιοταν...ρε γαμωτο δεν τρεμω ,κανει σεισμοοοοοο!!!!
boubou έγραψε:reg reg έγραψε:μολις εκανε σεισμο(οχι πολυ μεγαλο,ευτυχως)και νομιζα οτι ετρεμα απο τη γυμναστικη,αμεσω σκεφτηκα<<ρε γαμωτο πολυ ζαλιζομαι, δεν πρεπει να ξανακανω μην πεσω καμια ωρα κατω>>αλλα ειδα το πολυφωτο που κουνιοταν...ρε γαμωτο δεν τρεμω ,κανει σεισμοοοοοο!!!!
χαχαχα κι εγω το εχω παθει αυτο!! και ημουν στο μαγαζι και ξαφνηκα ενιωσα να ζαλιζομαι, νομιζα θα πεσω κατω..και εκει που παω να το πω σε ενα παιδι οτι δν νιωθω καλα, ακουω να φωναζουν σεισμος!! χαχαχα με επιασαν τα γελια μετα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης