Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
320 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 320 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

401ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:41 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε τζενακι μου τι περασες?περαστικα σου κοπελα μου κ να μη ξαναρθει αυτος ο ριμαδιασμενος πονος....
οντως βρε κοριτσια η βουλιτσα που ειναι?αντε να μπει γρηγορα να μας πει οτι ειναι ολα οκ!!
ριν μου καλως ορισες κ εσυ στην παρεουλα μας!!με το καλο ο γιοκας σου!!γρηγορα γρηγορα το δευτερο ε??μπραβο!!!να χαιρεσαι κ την κορουλα σου!!
ματινα μου μπραβο μεγαλωσε το νινακι σου!!!!τι εκανε?ηταν ησυχο ή εκανε κολοτουμπιτσες???
δεσποινακι μου τεεεεεελειοοο!!!!μου αρεσει με τρελαααα!!!!ο αντρας σου το εβαψε?κγιατι κ ο δικος μου θα το κανει κ θελω να ρωτησω αν ηταν ευκολο...θελω κ εγω να κανω ακριβως την ιδια τεχνοτροπια αλλα με διαφορετικα χρωματα...ποσοι ποντοι ειναι το φαρδος της ριγας?κ η συρταριερα πολυ ωραια!!!!
κοριτσια κατι ασχετο...ειδα μια φωτο στο facebook που με συγκλονισε(θετικα ελπιζω κ εσας)απεικονιζει ενα μωρακι που γεννηθηκε χωρις να σπασει ο σακος..βγηκε οπως ηταν μεσα στην κοιλιτσα..ειναι κατι που συμβαινει πολυ σπανια αλλα ειναι πολυ καλο γιατι ουτε το μωρακι ταλαιπωρειται ουτε η μητερα τοσο!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393304877422076&set=pb.392472604171970.-2207520000.1359620860&type=3&theater
ειναι απο ενα site ενος γυναικολογου ελληνα στο ιασω..

402ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:50 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γραμματικη μου ειχες γραψει καποια στιγμη(αν θυμαμαι καλα)οτι μενεις σε μεζονετα..επειδη κ εγω σε μεζονετα μενω θελω να με διαφωτισεις σε καποια θεματακια διαδικαστικα κ ασφαλειας..τον πρωτο καιρο το μωρο το εχεις παντα μαζι σου σωστα?οπου κ να εισαι...δεν το αφηνεις καθολου στο δωματιο του κ εσυ να εισαι κατω??
χρειαζεται ενδοεπικοινωνια με καμερα?για πιο μετα που θα κοιμαται στο δωματιο του κ εσυ θα εισαι στο σαλονι?
με τις σκαλες πορτακια σφαλειας απαραιτητως ε?εσυ ποια εχεις βαλει?τα μονιμα ή τα αλλα που σφηνωνουν απο τοιχο σε τοιχο?
με εχει αγχωσει πολυ αυτο το θεμα(της μεζονετας)..οτι αλλο νομιζεις οτι πρεπει να ξερω κ να προετοιμαστω θα με βοηθουσε πολυυυυυ!!!!!!!

403ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:53 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:γραμματικη μου ειχες γραψει καποια στιγμη(αν θυμαμαι καλα)οτι μενεις σε μεζονετα..επειδη κ εγω σε μεζονετα μενω θελω να με διαφωτισεις σε καποια θεματακια διαδικαστικα κ ασφαλειας..τον πρωτο καιρο το μωρο το εχεις παντα μαζι σου σωστα?οπου κ να εισαι...δεν το αφηνεις καθολου στο δωματιο του κ εσυ να εισαι κατω??
χρειαζεται ενδοεπικοινωνια με καμερα?για πιο μετα που θα κοιμαται στο δωματιο του κ εσυ θα εισαι στο σαλονι?
με τις σκαλες πορτακια σφαλειας απαραιτητως ε?εσυ ποια εχεις βαλει?τα μονιμα ή τα αλλα που σφηνωνουν απο τοιχο σε τοιχο?
με εχει αγχωσει πολυ αυτο το θεμα(της μεζονετας)..οτι αλλο νομιζεις οτι πρεπει να ξερω κ να προετοιμαστω θα με βοηθουσε πολυυυυυ!!!!!!!

ενδοεπικοινωνια δε πηρα ποτε τελικα.απλα την ειχα κατω στο παρκοκρεβατο μεχρι να χρονισει.το μεσημερι παλι κατω κοιμοταν.πορτακια εχω βαλει και πανω και κατω.τα ειχα παρει απο το λιντλ καποια στιγμη που ειχε βγαλει με 25 ευρω το ενα.πολυ φτηνα δηλαδη.αυτο καρφωνει απο τη μια ακρη της ξυλινης σκαλας στην αλλη.και στο επανω μερος απο τη μια ακρη της σκαλας στον τοιχο.αναλογα τωρα βεβαια πως ειναι η εσωτερικη σκαλα του καθε σπιτιου.τωρα αν δε θες να το εχεις συνεχεια κατω το μωρο μια ενδοεπικοινωνια με καμερα θα σε σωσει.

404ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:54 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
madmommy έγραψε:tzeniko τι να πω με αυτα που διαβαζω τι τραβηξες θεε μου τωρα ολα καλα και αυτο εχει σημασια περαστικα και να ξεκουραζεσαι γενικα γιατι εχουμε και τα κωλοινομυωματα Mad

Smile

405ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:57 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mar1987 έγραψε:βρε τζενακι μου τι περασες?περαστικα σου κοπελα μου κ να μη ξαναρθει αυτος ο ριμαδιασμενος πονος....
οντως βρε κοριτσια η βουλιτσα που ειναι?αντε να μπει γρηγορα να μας πει οτι ειναι ολα οκ!!
ριν μου καλως ορισες κ εσυ στην παρεουλα μας!!με το καλο ο γιοκας σου!!γρηγορα γρηγορα το δευτερο ε??μπραβο!!!να χαιρεσαι κ την κορουλα σου!!
ματινα μου μπραβο μεγαλωσε το νινακι σου!!!!τι εκανε?ηταν ησυχο ή εκανε κολοτουμπιτσες???
δεσποινακι μου τεεεεεελειοοο!!!!μου αρεσει με τρελαααα!!!!ο αντρας σου το εβαψε?κγιατι κ ο δικος μου θα το κανει κ θελω να ρωτησω αν ηταν ευκολο...θελω κ εγω να κανω ακριβως την ιδια τεχνοτροπια αλλα με διαφορετικα χρωματα...ποσοι ποντοι ειναι το φαρδος της ριγας?κ η συρταριερα πολυ ωραια!!!!
κοριτσια κατι ασχετο...ειδα μια φωτο στο facebook που με συγκλονισε(θετικα ελπιζω κ εσας)απεικονιζει ενα μωρακι που γεννηθηκε χωρις να σπασει ο σακος..βγηκε οπως ηταν μεσα στην κοιλιτσα..ειναι κατι που συμβαινει πολυ σπανια αλλα ειναι πολυ καλο γιατι ουτε το μωρακι ταλαιπωρειται ουτε η μητερα τοσο!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=393304877422076&set=pb.392472604171970.-2207520000.1359620860&type=3&theater

αχ τι τελεια φωτο..το νινι μου ειχε το χερακι του στο αυτακι και σαν να το εξυνε ηταν και μετα σουφρωνε τα χειλακια ηταν τελεια Very Happy

406ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:00 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madmommy έγραψε:
Mar1987 έγραψε:βρε τζενακι μου τι περασες?περαστικα σου κοπελα μου κ να μη ξαναρθει αυτος ο ριμαδιασμενος πονος....

αχ τι τελεια φωτο..το νινι μου ειχε το χερακι του στο αυτακι και σαν να το εξυνε ηταν και μετα σουφρωνε τα χειλακια ηταν τελεια Very Happy

αχου τελεια η φωτο .το θαυμα τηςφυσης που λενε τελικα

407ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:02 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Mar1987 έγραψε:γραμματικη μου ειχες γραψει καποια στιγμη(αν θυμαμαι καλα)οτι μενεις σε μεζονετα..επειδη κ εγω σε μεζονετα μενω θελω να με διαφωτισεις σε καποια θεματακια διαδικαστικα κ ασφαλειας..τον πρωτο καιρο το μωρο το εχεις παντα μαζι σου σωστα?οπου κ να εισαι...δεν το αφηνεις καθολου στο δωματιο του κ εσυ να εισαι κατω??

ενδοεπικοινωνια δε πηρα ποτε τελικα.απλα την ειχα κατω στο παρκοκρεβατο μεχρι να χρονισει.το μεσημερι παλι κατω κοιμοταν.πορτακια εχω βαλει και πανω και κατω.τα ειχα παρει απο το λιντλ καποια στιγμη που ειχε βγαλει με 25 ευρω το ενα.πολυ φτηνα δηλαδη.αυτο καρφωνει απο τη μια ακρη της ξυλινης σκαλας στην αλλη.και στο επανω μερος απο τη μια ακρη της σκαλας στον τοιχο.αναλογα τωρα βεβαια πως ειναι η εσωτερικη σκαλα του καθε σπιτιου.τωρα αν δε θες να το εχεις συνεχεια κατω το μωρο μια ενδοεπικοινωνια με καμερα θα σε σωσει.

θεωρητικα παντα(γιατι δε ξερω)σκεφτομουν μετα πο καποιους μηνες να μενει κ στο δωματιο του λιγο μη μαθει συνεχεια μαζι μου..αλλα αυτο θεωρητικα γιατι πρακτικα δε ξερω...οποτε μια ενδοεπικοινωνια νομιζω θα με βολευε..(ισως να μου την παρει κ κανενας δωρο...που ξερεις?χεχε!!!)κ παρκοκρεβατο κατω...μμμ...βασικα σκεφτομουν παρκο κανονικο(σαν αυτο που μεγαλωσα εγω)αλλα κ παλι δε ξερω...
κ κατω δε πρεπει να εχεις ενα ντουλαπι για πανες κτλ?ή την αλλαζες πανω στο δωματιο της?
ειμαι πολυ μπερδεμενη...ελπιζω να τα βαλω σε μια σειρα στο μυαλο μου!!

408ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:03 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
madmommy έγραψε:

χαχαχα!!!τι γλυκο!!!!κ εμενα τα σουφρωνε κ εκανε κ διατασεις!!!πολυ γελιο!!!

409ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:06 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια αυτος ο γυναικολογος στο προφιλ του εχει κ αλλες φωτογραφειες!!!τα καημενουλικα τα ανυπερασπιστα τα μωρακια!!τι γλυκουλια που ειναι!!!σε αυτο το σμιγμα που ειναι καλυμμενα!!!πραγματικα το μεγαλυτερο θαυμα κ η μεγαλυτερη ευλογια στη ζωη ενος ανθρωπου!!!!!!!!!δεν εχω λογια!!!!!!!

410ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:14 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

θεωρητικα παντα(γιατι δε ξερω)σκεφτομουν μετα πο καποιους μηνες να μενει κ στο δωματιο του λιγο μη μαθει συνεχεια μαζι μου..αλλα αυτο θεωρητικα γιατι πρακτικα δε ξερω...οποτε μια ενδοεπικοινωνια νομιζω θα με βολευε..(ισως να μου την παρει κ κανενας δωρο...που ξερεις?χεχε!!!)κ παρκοκρεβατο κατω...μμμ...βασικα σκεφτομουν παρκο κανονικο(σαν αυτο που μεγαλωσα εγω)αλλα κ παλι δε ξερω...
κ κατω δε πρεπει να εχεις ενα ντουλαπι για πανες κτλ?ή την αλλαζες πανω στο δωματιο της?
ειμαι πολυ μπερδεμενη...ελπιζω να τα βαλω σε μια σειρα στο μυαλο μου!!

την αλλαξιερα της την εχω κατω στο wc.επανω δεν ειχα τιποτα ποτε.ειχα παρει και ενα βαλιτσακι απο τα τζαμπο που εκει της εβαζα φανελακια και 2-3 αλλαξιες για να μην ανεβοκατεβαινω.παρκοκρεβατο το λεω γιατι εχει το στρωματακι και κοιμαται ανετα το μωρο απο πολυ μικρη ηλικια

411ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:19 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:κοριτσια αυτος ο γυναικολογος στο προφιλ του εχει κ αλλες φωτογραφειες!!!τα καημενουλικα τα ανυπερασπιστα τα μωρακια!!τι γλυκουλια που ειναι!!!σε αυτο το σμιγμα που ειναι καλυμμενα!!!πραγματικα το μεγαλυτερο θαυμα κ η μεγαλυτερη ευλογια στη ζωη ενος ανθρωπου!!!!!!!!!δεν εχω λογια!!!!!!!

πωπω η φωτο που το βγαζει εκεινη την στιγμη απο τη μαμα ειναι ολα τα λεφτα.τα καημενα μωρε τι σοκ περνανε.για αυτο χτυπιουνται στο κλαμα

412ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:29 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το δωματιάκι! Την συρταριερα την έφτιαξε ο πεθερός μου όπως και την ντούλαπα τριφύλλη μεγάλη στο ίδιο χρώμα αλλά στην φωτό δεν φαίνεται!
Τζένη μου στα ορη στ άγρια βουνά κορίτσι μου! Εκεί να πάει το κακο μάτι κι άλλο κακό να μην σε βρει με το παλιοεντερο!!!
Μαρία μου είναι 50 πόντοι η καθε ρίγα κι έχει συνολο 6 ρίγες. Το έβαψε γνωστός μας με ειδικά χρώματα που δεν μυρίζουν καθολου!!!! Πρώτα εκανε τα 2 βασικα χρώματα κίτρινο και σιελ και αφού στεγνώσει μετά απο 2 μερες εκανε τις βεραμαν ριγες με ταινια! Οι ριγές θέλουν πολύ σταθερο χερι!!! τι χρώματα θα βάλεις??

413ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:45 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το δωματιάκι! Την συρταριερα την έφτιαξε ο πεθερός μου όπως και την ντούλαπα τριφύλλη μεγάλη στο ίδιο χρώμα αλλά στην φωτό δεν φαίνεται!
Τζένη μου στα ορη στ άγρια βουνά κορίτσι μου! Εκεί να πάει το κακο μάτι κι άλλο κακό να μην σε βρει με το παλιοεντερο!!!
Μαρία μου είναι 50 πόντοι η καθε ρίγα κι έχει συνολο 6 ρίγες. Το έβαψε γνωστός μας με ειδικά χρώματα που δεν μυρίζουν καθολου!!!! Πρώτα εκανε τα 2 βασικα χρώματα κίτρινο και σιελ και αφού στεγνώσει μετά απο 2 μερες εκανε τις βεραμαν ριγες με ταινια! Οι ριγές θέλουν πολύ σταθερο χερι!!! τι χρώματα θα βάλεις??
φανταζομαι εβαλε χαρτοταινια για "καλουπι" και το εβαψε κ μετα την αφαιρεσε κ ηταν χωρις ελλατωματακια ε??ετσι σκεφτηκαμε να το κανουμε...
εμεις σκεφτομαστε το βασικο να ειναι γαλαζιο ανοιχτο κοι οι ριγες πιο σκουρο μπλε ραφ νομιζω λεγεται...ή το βασικο να ειναι μπεζ και οι ριγες γαλαζιες(γιατι το σπιτι εχει πολλα στο χρωμα του ξυλου για να δενει λιγακι..)απο βδομαδα θα το συζητησω κ με τον ανδρα μου γιατι αυτον το καιρο ολο ετρεχε κ δεν ειχαμε χρονο!!!
ααα...εχω στο μυαλο κ για ταπετσαρια..μου εδωσε η ξαδερφη μου ταπετσαρια που της ειχε περισσεψει απο το δωματιο του γιου της κ τωρα ψαχνω για μπορντουρα(γιατι θα την κανουμε μεχρι το 1,10μ υψος απο το πατωμα)θα σας στειλω τη μπορντουρα που βρηκα σε συνδιασμο με την ταπετσαρια να μου πειτε γνωμες!!!!!!!

414ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:56 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/152/53639987.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/708/78606158.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/59/81169519.jpg/

η ταπετσαρια ειναι η απο κατω η ριγε..κ σας εστειλα κ το δωματιο-ντουλαπα να δειτε τα χρωματα του δωματιου..ηδη εχει μπεζ(ντουλαπα) δρυς(πατωμα κ περιγραμμα ντουλαπας)κ βεγκε(μεσοπορτα κ μπαλκονοπορτα)!
λοιπον για νας κατατοπισω..ειυε βαλουμε ταπετσαρια ειτε το βαψουμε με ριγα μονο στον εναν τοιχο θα γινει...στους αλλους απλο βαψιμο με ενα παλ χρωματακι για να μην φορτωσουμε το δωματιο!!!
για πειτε μου γνωμες...τι σας αρεσει?

415ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:03 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mar1987 έγραψε:https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/152/53639987.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/708/78606158.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/59/81169519.jpg/

η ταπετσαρια ειναι η απο κατω η ριγε..κ σας εστειλα κ το δωματιο-ντουλαπα να δειτε τα χρωματα του δωματιου..ηδη εχει μπεζ(ντουλαπα) δρυς(πατωμα κ περιγραμμα ντουλαπας)κ βεγκε(μεσοπορτα κ μπαλκονοπορτα)!
λοιπον για νας κατατοπισω..ειυε βαλουμε ταπετσαρια ειτε το βαψουμε με ριγα μονο στον εναν τοιχο θα γινει...στους αλλους απλο βαψιμο με ενα παλ χρωματακι για να μην φορτωσουμε το δωματιο!!!
για πειτε μου γνωμες...τι σας αρεσει?

αυτο με τα αρκουδινια μου αρεσει εμενα

416ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:09 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσάκια!!!! ξεκίνησα να γράφω για κάθε μια ότι θυμόμουν αλλά τα ξέχασα στην πορεία (σαν την ντορις απο τον νεμο)!
θα απαντήσω σε ότι θυμάμαι! Ναντιακι είχα έμπνευση χθες! Τζένη μου δεν έχω λόγια κοπέλα μου! αφού είναι όλα καλα... μην το σκέφτεσαι κ παει περασε!
ριν καλως όρισες! με το καλό!
Μαράκι πολύ ωραια και τα δυο!
Δεσποινακι τι ωραίο δωματιάκι είναι αυτό; σχεδον το τελειώσατε! εμενα είναι σαν γιαπί ακόμα! το μόνο που του λείπει είναι το πηλοφόρι και το μυστρί! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 536304

417ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:15 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα μου άρεσε η δεύτερη μπορντουρα περισσοτερο μου κάνει πιο βιντατζ! Αλλά όχι με την ταπετσαρία αυτή θα προτιμούσα τις ρίγες μπεζ με σιελ που περιεγραψες! Νομίζω πάει περισσότερο και με τα έπιπλα σου!!

418ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:31 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Τρελή αυπνία. Τρεις η ώρα κοιμήθηκα και ξύπνησα πριν λίγο! Να δω τι θα μαγειρέψω τώρα; Βαριέμαι!
Τζένη μου πάει πέρασε πια. Απαπα...τι μπορεί να σου κάνει το έντερο! Άφησέ τα πίσω και πόνο και ταλαιπωρία και πάμε μπροστά να φτάσουμε στο τέλος!
MAr1987 τι απίστευτη φωτογραφία είναι αυτή; Συγκλονίστηκα. Μοναδική εμπειρία! Αχ πως είναι διπλωμένα μέσα στην κοιλίτσα μας! Πολλά ωραία αυτά που έχεις κατά νου για το δωμάτιο. ΕΜένα βέβαια από τις φωτο μου άρεσε περισσότερο αυτή με τα αρκουδάκια! Μου φάνηκε πιο γλυκούλα! Πόσο σας ζηλεύω που έχετε δωμάτια να ετοιμάσετε! Όταν το τελειώσεις κι εσύ να μας βάλεις φώτο να δούμε! Ναι και όντως να το κάνετε από τη μία μεριά μόνο για να μην βαρύνει το δωμάτιο και το υπόλοιπο κάτι σε παλ. Εγώ μπορεί το υπόλοιπο να το έκανα και μπεζ μάλλον για να τονίζεται ο τοίχος υπερπαραγωγή!
Η Βούλα όντως έχει καιρό να μπει! Εσείς τι άλλα νέα! Θέλω να κάνω και καμιά δουλειά αλλά επίσης βαριέμαι!

419ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:42 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω να δεις ποσο βαριέμαι..........
ασε και μου ζητησε ο αντρας μου κ παλι δύσκολο φαγητό! μακαρόνια με τόνο! πόσο θέλει 20 λεπτα; αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσυ φτιάξε....... αρακα,(30 λεπτα)
κοτόσουπα (1 ωρα)
μακαρόνια με σαλτσούλα (20 λεπτα)
φακες (20 λεπτα)
εεεεεε τόσα σου είπα! αααα! και οι χρόνοι είναι στην χυτρα μαζι με προετοιμασία! τσεκαρισμένο!

420ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:50 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκι, ΤΕΛΕΙΑ τα χρώματα του δωματίου, είναι ακριβώς ό,τι μου άρεσε κι εμενα!!!! Μαλιστα φωναξα και τον αντρα και του το εδειξα του λεω "κοιτα τι ωραιο που είναι, ετσι ήθελα, εσύ εκεί επιμονη με τα εντονα χρωματα, αυτα ειναι τελεια!!" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 311356 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 311356 χαχαχαχα, μπραβο, με το καλο το νινι σου να το καλοδεχτείτε!!!

Πωλίνα, βάλε τη στολή τη σαλοπέτα και πιασε και χτιζε, δεν προλαβαίνεις, 3,5 μήνες μας έμειναν ακομα! χαχαχα, α καλα εμενα το "παιδικο" εχει μόνο χρώμα παιδικο! Κατα τα άλλα είναι ακομα γραφειο-αποθήκη-πλυσταριο και λοιπες χρησεις.... Κι εγώ με κόβω 4-5 μηνων να ειναι ο μπεμπης και τότε να το κανουμε παιδικο κυριολεκτικα... Εγώ να δεις σημερα δύσκολο φαγητο... 3 ολόκληρες μπριζόλες θα ψήσω! Και μάλιστα συνοδεία με ρύζι μάλλον, γιατι οι πατατες φούρνου θελουν και την ώρα τους! χααχαχχχααα, αχ οι τηγανιτες ειναι οι πιο ωραιες και πιο γρηγορες αλλά ας όψεται που ειμαι και του υγιεινου παναθεμα με, ας μην υποκύψω, για το κορμί μας ρε γαμώτο...!

Ρε παιδιά εγώ με τη φωτό αυτη που είναιτο μωρό στο σάκο γιατι έκανα "μπλιαχ" και όχι "αχου τοοοοο μουουυ..." ???? χαχαχαχα, τι να πω, καλέ φοβιστική μου φανηκε! Προτιμώ να τα βλέπω όπως στο βίντεο που ειχατε βαλει που το έκανε μπαναι κα ηταν τοοοοοσο χαλαρό το νινι που ελιωνα μονο που το έβλεπα....

Μαρία κι εγώ τα αρκούδια ψηφίζω νομίζω...! Γλύκα είναι... Εμενα με κόβω να βαζω τιποτα παιδικά αυτοκόλλητα ή να κρεμάσω κάτι τομ, τζερυ, μίκυ, ντόναλντ που τα σχεδιασα μονη μου, να τα κορνιζάρω και να τα κοτσάρω, ειναι και σε μεγαλα χαρτόνια! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 536304

421ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:55 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπααα δε βιάζομαι να το ετοιμάσω κιόλας να σου πω την αλήθεια! για τα χρώματα παντως λεμε να τα κάνουμε κάτι σε λιλά με λεμονί! ε; τι λετε;

422ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:55 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Δεσποινάκι, ΤΕΛΕΙΑ τα χρώματα του δωματίου, είναι ακριβώς ό,τι μου άρεσε κι εμενα!!!! Μαλιστα φωναξα και τον αντρα και του το εδειξα του λεω "κοιτα τι ωραιο που είναι, ετσι ήθελα, εσύ εκεί επιμονη με τα εντονα χρωματα, αυτα ειναι τελεια!!" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 311356 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 311356 χαχαχαχα, μπραβο, με το καλο το νινι σου να το καλοδεχτείτε!!!

Πωλίνα, βάλε τη στολή τη σαλοπέτα και πιασε και χτιζε, δεν προλαβαίνεις, 3,5 μήνες μας έμειναν ακομα! χαχαχα, α καλα εμενα το "παιδικο" εχει μόνο χρώμα παιδικο! Κατα τα άλλα είναι ακομα γραφειο-αποθήκη-πλυσταριο και λοιπες χρησεις.... Κι εγώ με κόβω 4-5 μηνων να ειναι ο μπεμπης και τότε να το κανουμε παιδικο κυριολεκτικα... Εγώ να δεις σημερα δύσκολο φαγητο... 3 ολόκληρες μπριζόλες θα ψήσω! Και μάλιστα συνοδεία με ρύζι μάλλον, γιατι οι πατατες φούρνου θελουν και την ώρα τους! χααχαχχχααα, αχ οι τηγανιτες ειναι οι πιο ωραιες και πιο γρηγορες αλλά ας όψεται που ειμαι και του υγιεινου παναθεμα με, ας μην υποκύψω, για το κορμί μας ρε γαμώτο...!

Ρε παιδιά εγώ με τη φωτό αυτη που είναιτο μωρό στο σάκο γιατι έκανα "μπλιαχ" και όχι "αχου τοοοοο μουουυ..." ???? χαχαχαχα, τι να πω, καλέ φοβιστική μου φανηκε! Προτιμώ να τα βλέπω όπως στο βίντεο που ειχατε βαλει που το έκανε μπαναι κα ηταν τοοοοοσο χαλαρό το νινι που ελιωνα μονο που το έβλεπα....

Μαρία κι εγώ τα αρκούδια ψηφίζω νομίζω...! Γλύκα είναι... Εμενα με κόβω να βαζω τιποτα παιδικά αυτοκόλλητα ή να κρεμάσω κάτι τομ, τζερυ, μίκυ, ντόναλντ που τα σχεδιασα μονη μου, να τα κορνιζάρω και να τα κοτσάρω, ειναι και σε μεγαλα χαρτόνια! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 536304

στην αρχη παθαινεις ενα σοκ ειναι αληθεια και σου ερχεται καπως.μετα ομως βλεπεις οτι ειναι ενα θαυμα της φυσης.και εγω φυσικα προτιμω το βιντεο με το μπανακι που ειχα βαλει και οχι τα αιματα και τα υγρα

423ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 2:56 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:μπααα δε βιάζομαι να το ετοιμάσω κιόλας να σου πω την αλήθεια! για τα χρώματα παντως λεμε να τα κάνουμε κάτι σε λιλά με λεμονί! ε; τι λετε;

κοριτσακι εχουμε πει εσυ ε;μια χαρα χρωματα ειναι ομορφα χαρουμενα και ξεκουραστα

424ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 3:02 am

Nancy82

Nancy82
Αγαπώ το λιλά! Και με το λεμονί θα πάει πολύ ωραία! Θέλω κι εγώ δωμάτιόοοοοοο! Από τον καημό μου βλέπω την γωνία που θα είναι η κούνια να τη γεμίζω αυτοκόλλητα! Θα γίνει μούρλια η κρεβατοκάμαρα! Χα,χα,χα! Είναι που είναι σε ροζουλί απόχρωση βαμμένη, με πίνακα που έχει φούξια λεπτομέρειες και κουρτίνα ροζ, βλέπω τον άντρα μου να αποχωρεί από το δωμάτιο γιατί δεν θα αντέχει τα πολύ κοριτσίστικά! Κατάληψη οι γυναίκες! Που έμπλεξε ο έρμος με μένα την τρελή! Very Happy
Λοιπόν φακές θα κάνω. Έχουμε καμιά βδομάδα να φάμε όσπρια οπότε μια χαρά!
Να σας πω και τι έχω κάνει η τρελή άλλο από εχθές; Γλυκάθηκα με την care direct και έχω πάρει με τη σειρά όλες τις εταιρείας βρεφικής φροντίδας και τα σχετικά και στέλνω μέιλ και ρωτάω αν υπάρχει ενέργεια με αποστολή δωρεάν δειγμάτων! Θα σας πω τα αποτελέσματα όταν και αν μου έρθει κάτι! Αφού δεν χρειάζεται να μιλάω στα τηλέφωνα μιας που είμαι της ντροπής (φανταστείτε πίτσα παίρνω από τη fan για να κάνω παραγγελία μέσω ίντερνετ και όχι από το τηλέφωνο Shocked χιχιχι) έχω ξεσαλώσει! Χα,χα,χα! Πάω για τις φακές!

425ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 3:03 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
peristeraki έγραψε:μπααα δε βιάζομαι να το ετοιμάσω κιόλας να σου πω την αλήθεια! για τα χρώματα παντως λεμε να τα κάνουμε κάτι σε λιλά με λεμονί! ε; τι λετε;

κοριτσακι εχουμε πει εσυ ε;μια χαρα χρωματα ειναι ομορφα χαρουμενα και ξεκουραστα
κοριτσαρος! οχι και κοριτσάκι! χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
με βλέπω να κοιμάμαι εγώ στο παιδικό και ο άντρας μου με το μωρό! έχει πάθει έρωτα μιλάμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις