Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας επηρεάζει κ σε σας στο στομάχι ε;; Και εγω έχασα την όρεξη μου με το που με έπιασε ...

Τι ειναι καλύτερο οινόπνευμα η βόλταρεν έχω κ απο τα δυο ....
Αρκεί να μου περάσει γιατι μου χαλάει τη διάθεση ..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γενικα σου χαλαει τη διαθεση!Εγω θα ελεγα οινοπνευμα αλλα η Αννα εχει ρωτησει το γιατρο της!Δεν ξερω... Rolling Eyes

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!

Ιωάννα μου αφού πλέον δεν υπάρχει περιτύλιξη έχεις πολλές πιθανότητες για ΦΤ. Όλα καλά θα πάνε! Από κ πέρα μόνο καλά θα ακούμε από σένα! Πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν. Τυχερούλα 2 φορές την εβδομάδα θα ακούς την μπεμπούλα σου!
Με βάση τους υπέρηχους εχω μπει στο μήνα μου πάνω από μια εβδομάδα( λόγω μικρού κύκλου) γι αυτό κ πρέπει πλέον να κόψω τα χάπια

Ρινούλα μου κ πάλι περαστικά σας! Τι περνάς κ εσύ...από την μια ίωση στην άλλη...τελικά τηλεφώνησες στο γιατρό σου ξανά;

Χρύσα μου περαστικά σου! Εγώ πίνω depon maximum το αναβράζον κ μου περνά τις πιο πολλές φορές. Κρέμες δεν κάνει αλλά γιατί δεν ρωτάς κ τον γιατρό σου για να είσαι πιο σίγουρη; Κουράγιο κ υπομονή με τον πόνο!

Αννούλα μου δύσκολο να μην αγχώνομαι...το προσπαθώ βεβαια....Να φανταστείς χθες που μου τα είπε η γιατρός αγχώθηκα, ίδρωσα και είχα κάτι σαν ταχυπαλμίες....! Τέρας ψυχραιμίας κοινώς!
Πως είναι τώρα η πίεση σου; Περαστικά κ σε σένα! Μπορεί να είναι κάτι εντελώς τυχαίο το ανέβασμα της πίεσης σου κ να οφείλεται σε κάτι που έφαγες. Να προσέχεις πάντως κ να την μετράς!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα το οινοπνευμα σιγορα ειναι καλυτερο.. Αλλα αν θελεις για κρεμα μην βαλεις χωρις να ρωτησεις τον γιατρο σου. Ο καθε ενας εχει τα δικα του.

Χριστινακι δεν ξαναμετρηθηκα.. αυριο το πρωι τωρα. Απλα μολις μαγειρεψα για αυριο πιπερια γεμιστα και εκανα τα μισα με αλατι και τα αλλα μισα χωρις... Αιντε να δουμε... Οσο για το αγχος ασε.. Σε καταλαβαινω.. Που εχεις και διπλη εμπειρια... Ουφ! Να τωρα αγχωθηκα!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 37 911307

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα μου φυσικο είναι να αγχώνεσαι, παιδι θα κανεις! Κι ας είναι τρίτη φορά, δεν εχει σημασία... Όλα ομως θα πάνε καλά, προσεχε όσο μπορεις και θα περάσουν οι μέρες!
Το γιατρό δεν τον ξαναπηρα, εφόσον μου είπε ότι είναι ενταξει η κορτιζόνη... καλό θα είναι και το κολύροιο. Άλλωστε τα όργανα έχουν σχηματιστει πια και πόσο να περναει από το μάτι στο αιμα; Την Πέμπτη έχω και ραντεβου.
Χρύσα περαστικά!
Αννουλα σε μια εβδομάδα θα έχεις συνηθισει τα ανάλατα και μετά δε θα μπορείς τα αρμυρά!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες τι κάνετε?

4 ώρες σιδέρωνα αλλά τα τελείωσα όλα Very Happy και δικά μου ήταν μόνο 2 μπλούζες και 1 παντελόνι..αίσχος..

Χρύσα μπήκες στον μήνα σου ε..άντε με το καλό..

Αννούλα ελπίζω να είσαι καλύτερα από πίεση και ταχυπαλμίες..
Εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ αλάτι..και πριν την εγκυμοσύνη..χρησιμοποιώ ένα μπαχαρικό που λέγεται βενγκέτα πολλά χρόνια τώρα και με έχει βολέψει πολύ..

Χρυσάκι άτιμο το αυχενικό..περαστικά σου..

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, οι περιγραφές σου είναι πολύ αστείες! Προκαλείς γέλιο και χαλαρώνουμε λιγάκι!
Χριστίνα, να γεννήσεις με το καλό σε λίγο καιρό και όλα θα πάνε καλά! Very Happy
Αντωνία, όλα καλά στον υπέρηχο! Ηρέμησε και εδώ είμαστε να συζητάμε τις ανησυχίες μας!
Ρηνούλα, άντε να περάσει το ματάκι που σε ταλαιπωρεί!
Αννούλα, εύχομαι η πίεση να έτυχε να ανέβει και σύντομα να είσαι μια χαρά! Wink
Κατερίνα, τελείωσες με το σιδέρωμα; Τώρα χαλλλαράα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 37 517142

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα, περαστικά σου!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!!

Πραγματικά το χρειαζόμαστε το ευχέλαιο στην παρέα μας! Πολλά έχουν τύχει μαζεμένα τον τελευταίο καιρό!

Αντωνία μου χαίρομαι που δεν είναι τίποτα σοβαρό, και κοίτα να μη στενοχωριέσαι, γιατί το νιώθει μωρέ και η μικρούλα σου και είναι κρίμα....Πάντως το ίδιο με σένα το είχα πάθει κι εγώ πριν λίγους μήνες πρώτη φορά, και το ξανάπαθα προχθές το βράδυ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος, και ειδικά την πρώτη φορά και εγώ είχα τρομάξει πάρα πολύ και πήρα τη γιατρό μου μέσα στη νύχτα! Ήμουν έτοιμη να φύγω για την κλινική μέχρι που με καθησύχασε και μου είπε να πάρω 2 ντεπόν και θα μου περάσει.

Άννα τελικά το νάρθηκα δεν τον γλύτωσες Sad Με το καλό να γίνει καλά το δαχτυλάκι σου Smile

Ιωάννα, προσοχή στα καψίματα κοπέλα μου!!!! Είναι πολύ ενοχλητικά τα άτιμα και τσούζουν....

Κατερίνα μου, τι τρομαχτικά πράγματα κάνεις με τα μαχαίρια;;;;;;;;;;Όπως είπαν και τα κορίτσια νωρίτερα, από εδώ και πέρα μανταρινάκια Smile χιχιχι

Χριστίνα μην ανησυχείς, θα στρώσουν όλοι με τις αρρώστιες και μόλις ξεκινήσει ο αντρούλης σου την άδεια θα έρθει και το μωράκι! Να δεις που όλα είναι κανονισμένα!!!!

Σε όλες τις υπόλοιπες, τα φιλάκια μου Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 37 417472

Εγώ σήμερα πήγα μια βόλτα να πάρω κάποια πράγματα που μου λείπανε (νυχτικάκια, πιτζαμάκια, σουτιέν, βρακάκια, σερβιέτες, μερικά πραγματάκια του μικρού που μου λείπανε). Παρήγγειλα και κάτι σεντονάκια και πετσετούλες από το motherbaby στην Αθήνα.
Ουφ!!!!Τον ατελειώτο έχουν αυτά τα ψώνια - και ακόμα έχω ελλείψεις!

Επειδή σας ζάλισα με το σεντονάκι μου - φιλιά σε όλες και όνειρα γλυκά Smile

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!
Ελευθρια με γεια!
Κατερινα αυτο το μπαχαρικο μοιαζι με το αλατι;
Πηγα τη μικρη σχολειο σημερα. Ειναι μια χαρα εκεινη, ευτυχως! Εγω λιγο καλυτερα μονο.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ..ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέεεεεερα!Τι βαρεμαρα σημερα! Rolling Eyes

Χριστινακι μου να μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!Το μωρακι σου θα περιμενει να γινουν ολοι καλα και μετα να ερθει, ασε που μπορουν εστω οι μεγαλοι να φορανε και μασκουλα!

Αννα μετρησες την πιεση σου σημερα; πως εισαι;

Ρινουλα πως ειναι σημερα το ματι σου; Παντως το αναλατο δε συνηθιζεται...ειναι θεμα ανθρωπου βεβαια!

Κατερινα εσυ ξεπατωθηκες στο σιδερωμα!Να προσεχεις!

Μαρινα τι κανεις;

Ελευθερια ασε εκανα και μια φουσκαλα που ποναει αρκετα! Mad Χαιρομαι που προχωρανε τα ψωνια σας!Καλοριζικα να ειναι!Να τα χαρει το μπεμπακι σου!Σου λειπουν πολλα ακομα;

Τονια αισθανεσαι καλυτερα σημερα;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα έκανες και φουσκάλα σήμερα; Άσχημο καψιμο. Περαστικά.

Τα ματια μου είναι λίγο καλύτερα και να πω την αληθεια έχω θορυβηθει γιατι όπου και να διαβασα στο ιντερνετ όλοι λένε να μη βαζεις κορτιζονη γιατι χειροτερευει την κατασταση και μπορει να δημιουργησει προβλημα. Και σκεφτομαι, τι να κανω, να πάω και σε άλλον γιατρό, να σταματησω το κολύρροιο, να το συνεχισω, δεν ξέρω....

Τονια δουλευεις σήμερα;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα μου ασε πονο!Κοιτα κι εγω ενεσεις κορτιζονης δεν εκανα για τα πνευμονια; Δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα!Μη φοβασαι!Κι εγω καποια στιγμη εκανα πλυσεις με μπεταντιν, το χαρτι ελεγε οχι σε εγκυους γιατι μπορει να κανει θυρεοειδη στο μωρο!Προβληματιστηκα ειναι η αληθεια αλλα εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου και σκεφτηκα οτι το οφελος θα ηταν περισσοτερο απο οτι οι πιθανοτητες να παθει κατι η μπεμπα μου!Ασε που αν το αφηνα μετα ισως χρειαζοταν πιο δυνατη αγωγη! Rolling Eyes

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Κ ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ..ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ..
ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΒΗΧΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΞΕΧΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?
ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΡΙΝΟΥΛΑ?ΙΩΑΝΝΑ?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου το μπεταντιν τοπικα για λιγο καιρο δε νομιζω να προκαλει προβλημα αλλά να ξερεις ότι στα μωρα δεν το βαζουμε ούτε τοπικα γιατι περιέχει ιώδιο και αυο μπορει να προκαλέσει πρόβλημα στο θυρεοειδη. Και τον αφαλο με οινοπνευμα τον καθαριζουμε συνηθως.

Κι εγω νομιζω ότι μαλλον τοση λιγη κορτιζονη δε θα δημιουργει πρόβλημα στο μωρο, μου έδωσε η οφθαλμίατρος μιση δόση ούτως ή άλλως. Αλλά διαβασα οτι δε χριεάζεται έως δεν κανει για την ιογενη επιπεφυκιτιδα και δεν ξερω τι να κανω. Η δε γιατρος που μου έδωσε το κολυροιο δεν ξερω αν είναι καλή, πρώτη φορά πήγα.

Τονια μηπως ο αφαλος εξεχει λογω του μεγεθους της κοιλιας; Καποια στιγμη πετάγεται, στις προηγουμενες εγκυμοσυνες δε σου ειχε βγει;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια περαστικα κι υπομονη!Μαλλον σου εδωσε αποχρεμπτικο και σου προκαλει παραπανω βηχα!

Ρινουλα εβαζα μπεταντιν σε μορφη σαπουνιου κι εκανα πλυσεις στην ευαισθητη περιοχη!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε πόσο να απορροφηθει από αυτο; Αποκλειεται ο γιατρος σου να σου το εδινε αν προκαλουσε προβλημα. Ξερω ποιο μπεταντιν λες, το εχω χρησιμοποιησει πιο παλια.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Ε πόσο να απορροφηθει από αυτο; Αποκλειεται ο γιατρος σου να σου το εδινε αν προκαλουσε προβλημα. Ξερω ποιο μπεταντιν λες, το εχω χρησιμοποιησει πιο παλια.

ξεχασα να πω οτι εβαζα με συριγγα! Embarassed

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως τα πιο πολλά φαρμακα όχι λενε αλλά πολλά τελικά επιτρέπονται. Και για το θηλασμο όλα όχι λενε αλλά αν το ψαξεις υπαρχει ένα φαρμακο (τουλάχιστον) για όλα.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Rinoula έγραψε:Ε πόσο να απορροφηθει από αυτο; Αποκλειεται ο γιατρος σου να σου το εδινε αν προκαλουσε προβλημα. Ξερω ποιο μπεταντιν λες, το εχω χρησιμοποιησει πιο παλια.

ξεχασα να πω οτι εβαζα με συριγγα! Embarassed

Και πάλι, δεν περναει τιποτα τον τραχηλο, μη φοβασαι. Στο αιμα είναι το θεμα να μην περασει, τοτε παει στο μωρο.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα τι άγχη τραβάμε κι εμεις οι μάνες... Δεν μπορουμε να ηρεμησουμε με τίποτα!!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας!
Τόνια, καλή δουλίτσα! Τι παίδεμα ο βήχας στη διδασκαλία και γενικότερα!
Ρηνούλα, να ρωτούσες άλλο οφθαλμίατρο μήπως; Rolling Eyes
Ιωάννα, πονάει το κάψιμο ε; Περαστικά! Αν ήμασταν κοντά, θα σου έφερνα μια αλοιφή που φτιάχνει η πεθερά μου για το κάψιμο με φυσικά προ'ι΄όντα!

Καλά είμαι, θέλω βόλτα όμως...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μηπως η αλοιφη είναι κεραλοιφη; Ιωαννα αν εχεις βαλε.

Μαρινα μου μαλλον αυτο θα κανω αλλά σκεφτομαι το 40αρι της επισκεψης.

Εσυ τι νέα;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα μου παντως μην αγχωνεσαι με το κολλυριο κι αγχωνεις το μπεμπακι σου!Δυστυχως δεν εχω!

Μαρινακι ευχαριστω!Μονοκαι μονο η σκεψη σου μετραει!

Ερχεται ο πεθερος....σας αφηνω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις