Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

elxir

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γειά σας κι απο εμένα! Μπορεί να μην γράφψ συχνά γιατί ο μικρούλης μου με τρέχει συνέχεια, όμως σας διαβάζω ανελλειπώς! Χαίρομαι με τις χαρές σας και στεναχψριέμαι με τις λύπες σας.
Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Πάλι καλά που ήταν η μαμά μου εδώ γιατί αν και δεν είδα τον γιατρό την ώρα που του το έκανε - κόντεψα να λυποθυμήσω-, ο μικρούλης όμως σαν καλό αντράκι που είναι όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά γελούσε κιόλας και έλεγε <κουβεντούλες> στον γιατρό! Χοντρούλη μου τον είπε πάλι... Είναι 2,5 μηνών βάρος 6100gr και ύψος 64cm. Για δίαιτα δεν μου είπε τίποτα φυσικά!!! Μου είπε πως είναι πολύ γερός και δεν τον απασχολεί καθόλου το βάρος του εφόσον θηλάζει. Το καλό είναι πως παρόλο που κόλλησε ο άντρας μου ίωση και μετά με την σειρά του κόλλησε κι εμένα, ο μικρός δεν έπαθε τίποτα. Ευτυχώς γιατί..... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Πολλά φιλιά σε όλες τις μαμάδες και φυσικά πολλά φιλιά και στα μπουτάκια των μωρών σας. Σας αφήνω γιατί ξυπνάει πάλι το θηρίο μου και έχει μάθει όταν ξυπνάει να είναι συνέχεια αγκαλιά αλλιώς μας ακούει η γειτονιά. Απορώ πως τα καταφέρατε κάποιες και δεν τα κακομάθατε με αγκαλιά. Αν υπάρχει κάποιο κόλπο πείτε το και σε μένα γιατί κοντεύω να καταρρεύσω απο την αγκαλιά και τις βόλτες μέσα στο σπίτι. Μόλις στέκομαι για λίγο βάζει τον συναγερμό.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!!!
Τι κάνετε? Εμείς μπήκαμε στο σλινγκ κ πήγαμε στον ΟΑΕΔ σήμερα, αμέ!
Αλλά με το που γυρίσαμε σπίτι, δεν σταματάει τη γκρίνια. Τη βλέπω οτι νυστάζει (γιατί είχαμε πάρτυ πάλι το βράδυ), αλλά δεν κοιμάται. Μπας κ μου κρύωσε? Τρώει όμως.

Μάρκελλα, το κάνατε το εμβόλιο?

Elxir, κανατε κ εσείς εμβόλιο ε? Εγώ είχα πάει στο πρώτο με τον άντρα μου κ την κράταγε αυτός. Εγώ δεν κοίταζα...

Η Δανάη έκανε κ κακά στην τουαλέτα? Μπράβο το κορίτσι μας!!!!!!!!

Σε μια εβδομάδα θα πάμε κ εμείς για εμβόλιο πάλι. Να δούμε κ πόσο ψήλωσε. 2 μηνών ήταν 58εκ. κ 5200κιλά. Ζωούλα,μια χαρά είναι το μωράκι σου.
Φιλάκια, πάω γιατί γκρινιάζει πάλι..

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυυυ για την υποστιριξη ...αλλα και εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα και εννοειται οτι διαιτα δεν μπορεις να κανεις σε μωρα ..εδω καλα καλα δεν μπαινουμε εμεις σε καλουπι θα μπει ενα βρεφος???ΕΛΕΟΣ
Μαρακι ηθελα να τις το πω οτι ανεβηκε Θεσσαλονικη και πηρε να πανω της απο τον αερα και μονο χαχαχαχααχαχα !!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
κατα τα αλλα κοριτσια μου κουραση αρκετηηηηηηηη και ολη μερα την πεθερα στα ποδια μου εχουν ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ δεν ξερω τι αλλο να κανω πια ....πφφφφφφφφ μου φαινεται οτι τωρα περναω την καταθλιψαρα μου δεν ξερω μακαρι να βγω ψευτρα....μεχρι και να χωρισω εφτασα να σκεφτω μπας και γλυτωσω απο την τυπισα ο αντρας μου και που του τα ειπα ναι εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να στερισουμε το εγγονι τις θελει να την βλεπει//δεν ειπα του λεω το αντιθετο αλλα οχι με το που ανοιγει το ματις ντρουν το κουδουνι ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς κοριτσια αληθεια σας λεω δεν ειμαι καλα και δεν ξερω τι μπορει να κανω.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια, τώρα νιώθω μια ελαφριά ανακούφιση (στο πορτοφόλι μου ντε!) αν και μου γεννιέται η απορία τι θα την κάνω αν ζητήσει τουαλέτα όταν θα βρισκόμαστε έξω - που θα ζητήσει, τουλάχιστον για τσίσα - και φυσικά, εκτός από τα συμπράγκαλα του μωρού τώρα θα πρέπει να κουβαλάω 2η αλλαξιά και για τη μεγάλη. Με βαλίτσα με βλέπω να κυκλοφορώ, ειδικά αργότερα που θα μπούμε στις στέρεες τροφές.

Αθανασία μου δώστε σήμα όταν είναι για καφέ.

Κορίτσια μου πρέπει ως μανούλες να συνηθισετε να κοιτάζετε σιγά-σιγά στο γιατρό. Εγώ αν και ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις βελόνες, ήθελα πάντα να βλέπω τι κάνει ο γιατρός στο παιδί και αν το κάνει καλά.

Μελινομαρία μου κοντά είμαστε κι εμείς στο ύψος (εγώ στο 1.66, ο άντρας μου στο 1.73) οπότε δεν περιμένω πολύ ψηλά παιδιά. Αλλά και εγώ ήμουν μινιόν μέχρι την 3η γυμνασίου που έφτασα σχεδόν στο τελικό μου ύψος, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν οι μικρές είναι και αυτές μινιον. Πιο σημαντικό είναι να μην είναι και χοντρούλες ταυτόχρονα.

Αθανασία μου είναι αφρατούλης ο μπέμπης; Αχαχαχ, πολύ γέλασα με τα μεμε!!! Καλά, ποια μάνα στα είπε αυτά και καμάρωνε κιόλας; Κι εμένα τη Μαρία μου θύμισε!

Κορίτσια όλα τα μωράκια θέλουν αγκαλίτσα και είναι ο,τι πιο λογικό! Εγώ προσπαθώ να μην της τη στερώ και ώρες-ώρες ευχόμουν να μην είχα ανάγκη από ύπνο το βράδυ ώστε να την κρατούσα όλη την ώρα στην αγκαλίτσα μου. Αλλά δε γίνεται δυστυχώς! Και μέσα στη μέρα, ειδικά τώρα που έχω να φροντίσω και τη Δανάη (καλά, τρέχω σαν το Βέγγο!) αναγκάζομαι να την αφήνω πότε στο ρηλάξ (δεν το συμπαθεί ιδιαίτερα, κάθεται μόνο με πιπίλα και όχι πάντα), πότε στην κούνια (επίσης κάθεται ανάλογα με τις διαθέσεις της) και πότε στο γυμναστήριο (σε αυτό κάθεται περισσότερη ώρα και πλέον φτάνει και χτυπάει τα κρεμαστά παιχνιδάκια και βγάζουν και μουσική, χιχι) μέχρι που θα εκνευριστεί για τα καλά, οπότε μόνο η αγκαλιά μας σώζει!

Μαρκέλλα πώς πήγε το τσιμπ;

Ελένη μου μπράβο για τη βόλτα σας με το σλινγκ!

Ζωούλα μου αν και φταίνε οι ορμόνες σου και σε διαβεβαιώ ότι αν κανείς υπομονή σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι καλύτερα, ομολογώ ότι σε καταλαβαίνω! Εμένα δεν έρχεται να μας δει, σχεδόν σπάνια (γι' αυτό και δεν είχα καθόλου βοήθεια αν και το σπίτι της είναι ούτε 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια) αλλά έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα για να μιλήσει με το γιο της και πολύ συχνά σε εντελώς ακατάλληλες ώρες. Και για ηλίθιους λόγους (πχ πήρε τηλ στις 11:30 το βράδυ για να μας πει να μη βάλουμε στο ψυγείο τις ντομάτες που μας έδωσε!). Ώρες-ώρες λέω θα το βγάλω εκτός το σταθερό, είναι που δε θέλω να χάσω καμιά σημαντική κλήση ρε γμτ. Ευτυχώς επειδή αρρώστησε τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ηρεμήσει λιγάκι.. Έτσι είναι συνήθως οι πεθερές, δεν καταλαβαίνουν και σου τα σπάνε τα νεύρα, αλλά προσπάθησε αυτό να μην επηρεάσει τη σχέση με τον άντρα σου!

Άντε, αύριο Σάββατο και εκτός απροόπτου λέμε να ξεμυτίσουμε κιόλας.

Σας φιλώ!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα!!! Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια, τώρα νιώθω μια ελαφριά ανακούφιση (στο πορτοφόλι μου ντε!) αν και μου γεννιέται η απορία τι θα την κάνω αν ζητήσει τουαλέτα όταν θα βρισκόμαστε έξω - που θα ζητήσει, τουλάχιστον για τσίσα - και φυσικά, εκτός από τα συμπράγκαλα του μωρού τώρα θα πρέπει να κουβαλάω 2η αλλαξιά και για τη μεγάλη. Με βαλίτσα με βλέπω να κυκλοφορώ, ειδικά αργότερα που θα μπούμε στις στέρεες τροφές.

Αθανασία μου δώστε σήμα όταν είναι για καφέ.

Κορίτσια μου πρέπει ως μανούλες να συνηθισετε να κοιτάζετε σιγά-σιγά στο γιατρό. Εγώ αν και ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις βελόνες, ήθελα πάντα να βλέπω τι κάνει ο γιατρός στο παιδί και αν το κάνει καλά.

Μελινομαρία μου κοντά είμαστε κι εμείς στο ύψος (εγώ στο 1.66, ο άντρας μου στο 1.73) οπότε δεν περιμένω πολύ ψηλά παιδιά. Αλλά και εγώ ήμουν μινιόν μέχρι την 3η γυμνασίου που έφτασα σχεδόν στο τελικό μου ύψος, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν οι μικρές είναι και αυτές μινιον. Πιο σημαντικό είναι να μην είναι και χοντρούλες ταυτόχρονα.

Αθανασία μου είναι αφρατούλης ο μπέμπης; Αχαχαχ, πολύ γέλασα με τα μεμε!!! Καλά, ποια μάνα στα είπε αυτά και καμάρωνε κιόλας; Κι εμένα τη Μαρία μου θύμισε!

Κορίτσια όλα τα μωράκια θέλουν αγκαλίτσα και είναι ο,τι πιο λογικό! Εγώ προσπαθώ να μην της τη στερώ και ώρες-ώρες ευχόμουν να μην είχα ανάγκη από ύπνο το βράδυ ώστε να την κρατούσα όλη την ώρα στην αγκαλίτσα μου. Αλλά δε γίνεται δυστυχώς! Και μέσα στη μέρα, ειδικά τώρα που έχω να φροντίσω και τη Δανάη (καλά, τρέχω σαν το Βέγγο!) αναγκάζομαι να την αφήνω πότε στο ρηλάξ (δεν το συμπαθεί ιδιαίτερα, κάθεται μόνο με πιπίλα και όχι πάντα), πότε στην κούνια (επίσης κάθεται ανάλογα με τις διαθέσεις της) και πότε στο γυμναστήριο (σε αυτό κάθεται περισσότερη ώρα και πλέον φτάνει και χτυπάει τα κρεμαστά παιχνιδάκια και βγάζουν και μουσική, χιχι) μέχρι που θα εκνευριστεί για τα καλά, οπότε μόνο η αγκαλιά μας σώζει!

Μαρκέλλα πώς πήγε το τσιμπ;

Ελένη μου μπράβο για τη βόλτα σας με το σλινγκ!

Ζωούλα μου αν και φταίνε οι ορμόνες σου και σε διαβεβαιώ ότι αν κανείς υπομονή σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι καλύτερα, ομολογώ ότι σε καταλαβαίνω! Εμένα δεν έρχεται να μας δει, σχεδόν σπάνια (γι' αυτό και δεν είχα καθόλου βοήθεια αν και το σπίτι της είναι ούτε 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια) αλλά έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα για να μιλήσει με το γιο της και πολύ συχνά σε εντελώς ακατάλληλες ώρες. Και για ηλίθιους λόγους (πχ πήρε τηλ στις 11:30 το βράδυ για να μας πει να μη βάλουμε στο ψυγείο τις ντομάτες που μας έδωσε!). Ώρες-ώρες λέω θα το βγάλω εκτός το σταθερό, είναι που δε θέλω να χάσω καμιά σημαντική κλήση ρε γμτ. Ευτυχώς επειδή αρρώστησε τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ηρεμήσει λιγάκι.. Έτσι είναι συνήθως οι πεθερές, δεν καταλαβαίνουν και σου τα σπάνε τα νεύρα, αλλά προσπάθησε αυτό να μην επηρεάσει τη σχέση με τον άντρα σου!

Άντε, αύριο Σάββατο και εκτός απροόπτου λέμε να ξεμυτίσουμε κιόλας.

Σας φιλώ!

αχχχχ εννοειται οτι την επηρεαζει γιατι ξεσπαω εκει δεν εχω κανεναν δικο μου εδω για να μπορω να μιλησω και να πω μια κουβεντα ορισμενες φορες δειχνει να με καταλαβαινει ..αλλα δεν κανει κατι για αυτο δεν ξερω τι να κανω για να τις δωσω να καταλαβει οτι ειναι κουραστηκη καθε μερα να ειναι μεσα στα ποδια μας καθε μεραααααααα οληηηηηηηηηη μεραααααααααααα δεν μπορω ουτε δουλειες να κανω κατι φορες στο σπιτι ....πφφφφφφ δεν ξερω δεν ξερω εχω πεσει πολυ ψυχολογικα Sad Sad Sad βλεπω την μπεμπα μου βεβαια και τα ξεχναω ολαα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωούλα μου να ξεσπάς εδώ κοριτσάκι μου!!! Καταλαβαίνω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Μα γιατί δεν της μιλάει με ωραίο τρόπο ο άντρας σου; Διαφορετικά θα βρεις άλλες λύσεις. Πχ να βγαίνεις βόλτες με τη μπουμπού για να μη σας πετυχαίνει. Ή αν χτυπάει το κουδούνι να μην ανοίγεις και να της πεις μετά ότι πχ ήσουν ξαπλωμένη επειδή κοιμόταν το μωρό - έχεις ανάγκη από ξεκούραση κι εσύ! - ή να της πεις από την προηγούμενη μέρα ότι θα λείπετε πχ το επόμενο πρωί κλπ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγω..

Όλα καλά θα πάνε, θα βλέπεις το κοριτσάκι σου που btw είναι και κούκλα φτου, και θα παίρνεις δυνάμεις!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Ζωούλα μου να ξεσπάς εδώ κοριτσάκι μου!!! Καταλαβαίνω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Μα γιατί δεν της μιλάει με ωραίο τρόπο ο άντρας σου; Διαφορετικά θα βρεις άλλες λύσεις. Πχ να βγαίνεις βόλτες με τη μπουμπού για να μη σας πετυχαίνει. Ή αν χτυπάει το κουδούνι να μην ανοίγεις και να της πεις μετά ότι πχ ήσουν ξαπλωμένη επειδή κοιμόταν το μωρό - έχεις ανάγκη από ξεκούραση κι εσύ! - ή να της πεις από την προηγούμενη μέρα ότι θα λείπετε πχ το επόμενο πρωί κλπ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγω..

Όλα καλά θα πάνε, θα βλέπεις το κοριτσάκι σου που btw είναι και κούκλα φτου, και θα παίρνεις δυνάμεις!

αυτο του λεω να κανει αλλα μου λεει θα παρεξηγηθει ..μενουμε με διαφορα 1 τετατρωγο ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ και δεν μπορω να κρυφτω ευκολα εαν δεν ανοιγω την πορτα πχ..χτυπαει επιμονα και επειδη εχει τζαμι η πορτα κοιταει μεσα να δει εαν υπαρχει κινηση....δεν μας εκανε και καλο καιρο για να μπορω να βγω εξω εβρεχε αυτες τις μερες τωρα να δω αυριο εαν δεν κανει και πολυ κρυο βουρ εξω ..σε ευχαριστω για την υποστιριξη σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω ειστε για μενα η καλη μου παρεα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Ζωούλα μου να ξεσπάς εδώ κοριτσάκι μου!!! Καταλαβαίνω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Μα γιατί δεν της μιλάει με ωραίο τρόπο ο άντρας σου; Διαφορετικά θα βρεις άλλες λύσεις. Πχ να βγαίνεις βόλτες με τη μπουμπού για να μη σας πετυχαίνει. Ή αν χτυπάει το κουδούνι να μην ανοίγεις και να της πεις μετά ότι πχ ήσουν ξαπλωμένη επειδή κοιμόταν το μωρό - έχεις ανάγκη από ξεκούραση κι εσύ! - ή να της πεις από την προηγούμενη μέρα ότι θα λείπετε πχ το επόμενο πρωί κλπ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγω..

αυτο του λεω να κανει αλλα μου λεει θα παρεξηγηθει ..μενουμε με διαφορα 1 τετατρωγο ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ και δεν μπορω να κρυφτω ευκολα εαν δεν ανοιγω την πορτα πχ..χτυπαει επιμονα και επειδη εχει τζαμι η πορτα κοιταει μεσα να δει εαν υπαρχει κινηση....δεν μας εκανε και καλο καιρο για να μπορω να βγω εξω εβρεχε αυτες τις μερες τωρα να δω αυριο εαν δεν κανει και πολυ κρυο βουρ εξω ..σε ευχαριστω για την υποστιριξη σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω ειστε για μενα η καλη μου παρεα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αγάπη μου!!! Καταρχήν βάλε μια κουρτίνα στην πόρτα. Πολύ κακώς δεν το έχετε κάνει ήδη και όχι μόνο για την πεθερά! Μετά, πες στον άντρα σου ότι για να μην παρεξηγηθεί με τη μάνα του (που δε λες και να μην έρχεται καθόλου προς Θεού!) είναι διατεθειμένος να σε κάνει να υποφέρεις; Ναι, αφού έτσι νιώθεις! Και στην τελική, αν χτυπάει επίμονα το κουδούνι εννοείται ότι θα της το πεις ευθέως ότι ενοχλεί. Τι στο καλό, μωρό έχεις και μπορεί να κοιμάται εκείνη την ώρα! Και όχι, αν συνεχίσει να το κάνει να μην ανοίξεις και πες μετά ότι ήσουν στο μπάνιο και την άλλαζες πια! Όλα αυτά εφόσον δεν μπορείς να της το πεις ευθέως που θα ήταν και το καλύτερο. Και αν παρεξηγηθεί ξύδι! Δηλαδή δε θα έπρεπε να είσαι εσύ καλά πρώτα;

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου κ μικρούλια μας!Διάβασα τα νέα να δω τι θυμάμαι Very Happy Μπράβο Αλίκη μου στην Δανάη που τα κατάφερνει με την τουαλέτα,να κάνετε βόλτες κ ας κουβαλάς μαζί την Άρτα με τα Γιάννενα,θα ξαλαφρώσει όμως λίγο η τσέπη σου κ θα αποκτά αυτοπεποίθηση η Δανάη!Ζωούλα μου πεθερόπληκτη,εδώ είμαστε όλες για να τα λέμε!Κοίτα να την αποφεύγεις ευγενικά και τ΄΄ονιζε στον άντρα σου πως δεν γίνεται να την έχετε εκεί όλη την ώρα Wink Εμένα ξέχασα να σας πω πως μούτρωσε η πεθερά μου κ δεν μου μιλα(κ έλεγα γιατί είχα μια φαγούρα.. Very Happy Very Happy )Ο λόγος είναι πως όταν πήγα στους δικούς μου να κάνω το εμβόλιο την άλλη μέρα στην μικρή δν πέρασα από αυτούς να την δούν την άλλη μερα(δηλ ανήμερα του εμβολίου)κ είχε κάνει ετοιμασίες κ δεν ενημέρωσα να ξέρει..ενώ της είχα πεί πως αν είναι καλά το παιδί μετά το εμβόλιο μπορεί να σας την φέρω,αν ειναι να έρθω θα σου πω πρώτα.Η γιατρός είναι δίπλα στο πατρικό μου σημειωτέον,κ το σπίτι του άντρα μου κανα δεκάλεπτο με το αμάξι από εκει.Έλεγε στον άντρα μου που της είπε πως το μωρό ήταν ανήσυχο κ έκλαιγε συνέχεια πως είμαι υπερβολική,τι παραπάνω έχει στους δικούς μου κ τέτοια όμορφα..κ έχει να το δει 2 εβδομάδες και βάλε..άαα είχε περάσει κ γαστρεντερίτιδα η πεθερά 1 εβδομάδα πριν το εμβόλιο του παιδιού.. κ είναι νέα γυναίκα,που έκανε 2 παιδια,θα έπρεπε να ξέρει..να μου πεις δεν θήλασε γιατί έκανε δουλειές στο σπίτι λέει κ ήταν κουρασμένη από αυτά ..τεσπάαα μην πρήζω Very Happy Very Happy Very Happy Εμείς κάναμε καροτσάτη βόλτα σήμερα που είχε μεν κρύο αλλά λιακάδα και ήμασταν κυρίες,κιχ δεν κάνει στο καρότσί παρά μόνο όταν ψιλοτυφλώνεται από τον ήλιο πρίν προλάβω να κατεβάσω το σκέπαστρο,κατα τα άλλα παίρνει κ έναν υπνάκο στην διαδρομή Smile Smile

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!
Εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις κατι ψιλο γκρινιτσες απογευματινες!
Κοριτσακια απο θεσσαλονικη με μεγαλυτερα παιδακια, καθε απογευμα στο cosmos 16-20 εχει τους ηρωες της disney.Πηγαμε χθες και βγηκαμε και φωτο με τον μικυ(δωρεαν).Το αγορακι μου χαρηκε πολυ!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Στελλίτσα! Κρίμα και είμαστε μακριά εμείς!

Πφφ και πάνω που μιλούσαμε για πεθερές χτύπησε το τηλ από την πεθερά για να μας πούνε ότι έφτιαξαν λουκουμάδες και να δώσουνε στη Δανάη (που κατά τ' αλλά ξέρουν ότι της κάνουμε διατροφή προληπτικά!) Παρά λίγο να μου ξυπνήσει και το γατί πάλι!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωούλα υπομονή κοπέλα μου. Βάλε τον άντρα σου να της μιλήσει με τρόπο. Μη της πει να μην έρχεται, αλλά οχι κάθε μέρα, όλη μέρα. Επίσης η δικαιολογία ήμουν στο μπάνιο, τάιζα το μωρό, ήμουν στο μπαλκόνι-βεράντα,κοιμόμουν κ δεν άκουσα την πόρτα πιάνουν. Μπορεί να το καταλάβει μόνη της οτι ενοχλεί.
Φωτεινή, εσύ έχεις εμπειρία με τη πεθερά, δεν σχολιάζω.
Εγώ πήρα τη δικιά μου να ξεματιάσει τη μπουμπού μου κ σταμάτησε τη γκρίνια κ ξεράθηκε στο ριλάξ. Μέχρι κ το μιλφέιγ που εδώ κ μια βδομάδα προσπαθώ να κάνω, έφτιαξα.
ωχ ξύπνησε

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα, ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός, να πιάσει το υπονοούμενο ότι ενοχλεί. Όχι να νομίζει ότι ήθελες πραγματικά να της ανοίξεις αλλά έτυχε να μην μπορείς!

Ελένη μου μιαμ! Εγώ έψησα ψωμάκια σήμερα και θέλω να φτιάξω και κέικ!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου, μαζεμένα τα διάβασα πάλι γμτ!!

Ολες καλά βλέπω, δύναμη με τις αρρώστιες, υπομονή με τις πεθερές και να ανοίξει ο καιρός, να μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μας να βγαίνουμε για καφέδες.

Εμείς τι κάναμε αυτές τις μέρες, βγήκαμε Π-Σ-Κ, πότε σε εμπορικά κέντρα, πότε έξω για καφέ, πότε στη θεία μου που μας είχε τραπέζι - με το μωρό εννοώ.

Τη Δευτέρα γίναμε 2 μηνών και πήγαμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο, όλα καλά, είμαστε 60 πόντοι και 4900.
Απο ύπνο συνεχίζουμε τα κλασσικά το βράδυ, πρώτα ρίχνει ένα 4ωρο και μετά συνεχίζουμε με ένα δυο 2ωρα, τις ίδιες ώρες προσπαθώ να κοιμάμαι κι εγώ. Το κακό μου είναι οτι δεν πέφτω να κοιμηθώ λίγο τη μέρα...

Εγώ δυστυχώς απο χθες με έπιασε γδάρσιμο στο λαιμό, εξελίχθηκε σε πόνο όταν καταπινα και τώρα έχει ανέβει στη μύτη και είμαι με συνάχι. Κυκλοφορώ ολημερίς με μάσκα γιατι έχω κατααγχωθεί μην κολλήσω το μωρό και νιώθω και αδυναμία. Πού σκατά το άρπαξα δεν μπορώ να καταλάβω...

Αυτά βρε κορίτσια.
Α, Αλίκη μπράβο βρε με τη Δανάη!! Σούπερ!
Και Αθανασία, κι εσύ για Γερμανία ετοιμάζεσαι? Μακάρι, άντε με το καλό εύχομαι γιατι εδώ δεν παλεύεται. Ο δικός μου είναι δύο χρόνια άνεργος.. Απ την άλλη εγώ έχω καλή και σταθερή δουλειά και αμείβομαι καλά, οπότε δεν το αποφασίζουμε εύκολα να τα βροντήξουμε και να φύγουμε.

Αυτά κοριτσάκια μου, σας διαβάζω συχνά, μη νομίζετε οτι σας ξεχνάω, απλά πιο σπάνια κάθομαι να γράψω.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α, ξέχασα, να σχολιάσω συνήθειες
Λοιπόν εμείς στο ριλάξ καθόμαστε αρκετά, πιπιλα παιρνουμε χωρις προβλημα και τα σκεπασματα μας τα πεταμε αμα λαχει Wink

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαστε παλιιιιιιιιιιιιιιι
το τσιμπι μας το καναμε και ειμασταν κυριοι σας λεω!!!
ειμαστε 5500 κιλα και 58 ποντους, μια χαρουλα
μου απαγορευσε ρητα το ρηλαξ, το ηξερα βεβαια και απο την μεγαλη μου
καναμε και γελακια στον γιατρο μας
μας αρεσε πολυ αυτος ο τυπος (και εμενα-πρωτη φορα μας ηρθε)
αυτα νομιζω
η Δημητρα θα βγουν Κυριακη τελικα επιτελους
Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σπαστης την τζαμενια πορτα στα μουτρα την επομενη φορα
Κλεοπατρα τι κανεις κοριτσακι?
καφεδακι? μεσααααααααααααααααααααα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Μαρκέλλα, μπράβο σας και σας με το εμβόλιο!! Τι να κάνω, εδώ, την άρπαξα και ταλαιπωριέμαι...

Α, για πες, γιατι οχι ρηλαξ?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Γεια σου Μαρκέλλα, μπράβο σας και σας με το εμβόλιο!! Τι να κάνω, εδώ, την άρπαξα και ταλαιπωριέμαι...

Α, για πες, γιατι οχι ρηλαξ?

ωχ ναι, αρρωσταινεις ε? περαστικα και γρηγορα.
ειναι ο τριτος παιδιατρος που μου το λεει. μονο σε εντελως επιπεδες επιφανειες μεχρι τον 6ο μηνα για τη σπονδυλικη στηλη. δεν τον εβαζα ετσι κι αλλιως οπως και την μεγαλη, αλλα το εγραψα γιατι βλεπω πως πεφτει πολυ ρηλαξ στην ομαδα. ρωτηστε τους γιατρους σας κοριτσια.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ε? Δεν το ήξερα, θα το κοιτάξω.

Εμένα μου είχε πει οκ μετά τα 40. Αλλά δε θα βαριούνται τα καημένα όλο ξάπλα? Μισοκαθιστός εμένα παρατηρεί γύρω του με τις ώρες...
Βέβαια είναι σοβαρό αυτό που λες με τη σπονδυλική στήλη

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς τα κορίτσια μας!!! Μαρκέλλα κύριος ο μικρός!!! Αυτά είναι! Κλεοπάτρα μου μοντελάκι ο ζουζούνος!!! Βγήκατέ τις βόλτες σας, ε, κάπου θα την άρπαξες κι εσύ, μόνο καλά κανείς και φοράς τη μάσκα, να προσεχείς! Και περαστικά, εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό!

Μαρκέλλα εγώ σε ρηλάξ και κούνια τη βάζω έτσι κι αλλιώς πολύ λίγο. Πιο πολύ κάθεται στο γυμναστήριο όπου είναι τελείως επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι δε ρώτησα την παιδίατρο αυτή τη φορά. Αλλά νομίζω πως στη Δανάη που είχα ρωτήσει τότε δε μου το είχε απαγορεύσει τελείως, περίπου ο,τι και στην Κλεοπάτρα μου είχε πει. Εξάλλου μέχρι τους 6 μήνες μου φαίνεται υπερβολικό, αφού η Δανάη στους 6 μήνες ήδη καθόταν κανονικά (την βάζαμε στο καρεκλάκι για το φαγητό). Νομίζω αυτό έχει να κάνει με την ανάπτυξη του παιδιού. Το γατί τις πιο πολλές ώρες τις περνάει στην αγκαλιά μου που δε θα έλεγα ότι είναι και επίπεδη, αχαχαχ! Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο θέμα, τεσπα!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμας για γυμναστηριο δε δειχνει ακόμα ενδιαφέρον... Έχουμε ένα σχετικά απλό απ το Early Learning Center με τρία παιχνιδάκια που κρέμονται, δώρο του παππού, αλλά κάθεται ελάχιστα.

Αν δεν ενδιαφερθεί κι αυτό το μήνα μάλλον θα πάω να πάρω αυτά της Fisher Price που είναι πιο μπιρμπιλωτά

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια βραδινά, πάω...

Να βγάλω λίγο γάλα με το θήλαστρο να υπάρχει, να τελειώσει το Master Chef (να φύγει αυτός ο παπαρόπουλος ο Σαρρημαυροτέτοιος) και να ξεραθώ!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα που εχω και το αγορι μου και με διορθωνει. απο τον 5ο μας ειπε ρηλαξ.
παω και γω να την πεσω αν τα καταφερω. καλο βραδυ.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!
Αθανασια μου τι εγινε με την εξεταση????? Ολα οκ????......κ εμενα μου ειχαν πει διαφορα κουλα...κ αυτο που αν ξυπνησει τη νυχτα να της δωσω τσαγακι για να μην μαθαινει λεει γαλα...(ακου τωρα....)αλλα κ το ακομαπιο κουλο....αν ξυπναει τη νυχτα να δινψ πιπιλα...για να μην μαθαινει!!! Αφου ΠΕΙΝΑΕΙ το μωρο....τι να την κανει την πιπιλα???????? Ελεος τι ακουμε!!!!!
Αλικη μου μπραβο στο κοριτσακι σου!!!
Μαρκελλα μου...μπραβο το παλικαρακι μας....ειδες...μια χαρα με το τσιμπι!!!αυτο με το ριλαξ κ εγω δεν το ηξερα!! Θα ρωτησω!!
Ζωουλα.....ελεος.....σε διαβαζω κ νευριαζω....ασε τον αντρουλη σου.....με τον τροπο σου κανε την να καταλαβει.....την επομενη φορα που θα ερθει....κατεβασε μουτρα μεχρι κατω....ουτε καφεδες ουτε τιποτα...κ θα σου πω εγω αν θα καταλαβει η οχι......πεθερες ρε παιδι μου.....οοοολες ιδιες?????!!!! Θα σας αναλυσω αλλη φορα το δικο.μου φυντανι...!!! (αλλα εγ την τακτοποιω καταλληλως!!?)
Ειρηνη αυτο με τον καρπιαιο σωληνα το περασα προπερσι μετα απο 3μηνο σερι 12ωρων στη δουλεια....θελει πολυ ξεκουραση κ φυσικοπεραπειες....αν στο πανε προς το χρορουργειο....μην μασισεις κ πας....αυτη ειναι η ευκολη λυση για τους γιατρους....κ εμενα για βεβαιο χεορουργειο μου ελεγαν....αλλα τελικα μια χαρα συνηλθα....απλα υελει πολυυυυ χρονο....πληρως επανηλθε μετα απο 7....8 μηνες...κ ηταν σε πολυ ασχημο σταδιο.....
Τι.αλλο ξεχναω δεν.ξερω.....
Εμεις καλα ειμαστε....φυσικα επιστρεψαμε στους 2 ωρους υπνους.....μια κ.καλη ηταν το 8ωρο....καθε νιαμιση με δυο ωρες...νυχτα μερα...θελουμε μαμ.....ειμαι υπο καταρευση....αλλα την παλευω!!! Σημερα πηγαμε κ βολτουλα με το μςι ται....αρχιζει κ το συνηθιζει σιγασιγα....
Αχ βρε κοριτσια. ...Ερωτηση σημαντικη....πριν λιγο ειδα λιγο αιμα....κ με εχουν πιασει σαν πονακια περιοδου.....θηλαζω κανονικα ομως.....ειναι δυνατον αφου θηλαζω να μου ηρθε κανονικα η περιοδος?????? Κ αυτο τι σημαινει οτι θα μου μειωθει η κοπει το γαλα???????πολυ στεναχωρεθηκα.......αν ξερει καποια ας μου πει.....
Αυτα σας ζαλισα....φιλακια!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου πολυ με συγκινουν τα λογια σας!!!αλλα η τυπισα δεν καταλαβαινει ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ποσες φορες ειμαι με κατεβασμενα μουρτα τι ειμαι κολλημενη στο υπολογιστη τιποτααααααααααα καθεται μιλαει στην μπεμπα την ξυπναει την ξαγρυπναει πολλες φορες και τα τις 11 λεει παμε να φυγουμε γιατι νυσταξα ?????ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ?????ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
απλα απο εδω και περα πρεπει να γινω πολυ σκυλα γιατι στο τελος θα καταληξω με ψυχοφαρμακα!πρεπει να ειναι ολη μερα στα ποδια μας και στο τελος λεει στην μπεμπα λες και καταλαβαινει τελος παντων σημερα δεν σε ευχαριστηθηκα ή σημερα σε ευχαριστηθηκα τι να πεις απο εκει και περα .....οτι και να γραψω οτι και να πω ειναι λιγο ...μου εχει κανει πολλα σκηνικα για αυτο δεν την θελω μεχρι που μου εχει παρει το μωρο στο μαιευτηριο με το ταπερ για να κοιμηθει διπλα της γι ανα μην ξυπνησω ταχα μου και ακουγα το μωρο μου απο μακρυα και οταν ανοιξα τα ματια μου επαθα ΣΟΚ μου ηρθε να σηκωθω και να την τσακισω στο ξυλο αλλα παλι δεν μιλησα για αυτο μου τα κανει ολα αυτα αγαπες αλλα εχει ξεχυλισει τωρα το ποτηρι και εσω φρικαρειιιιιιιιιιιιιιι ισως ειναι και η ολη μου κουραση!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις