976 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Πεμ Μαρ 14, 2013 12:08 am
mamameli
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!!
Με συγκινησατε κοπελιες μου πρωι πρωι..
Είστε πιο καλές φίλες και απο αυτές που ξέρω χρόνια...
Να είστε καλα...Ευχαριστ´ω πααααααααρα πολυ!
Αν ήμασταν όλες κοντα θα σας εβαζα και τις τρεις!
Σαν το παραμύθι!
Υπάρχουν άτομα πρόθυμα απλά εγω ήθελα να είναι απο την πλευρά μου ..ο άντρας μου έχει καλύτερους φίλους!
Εγω ατυχήσα στο θέμα φιλίας το έχω αποδεχτεί..έχω αρχίσει να χτιζω νέες φιλίες μα είμαι στα σκαριά..
Δεν θέλω να ζοριζω οικονμικα ζορισμενους, ούτε αυτούς που έχουν πολλα βαφτιστηρια ..έτσι λιγοστεύουν οι επιλογές!
Εγω έχω βαφτίσει δυο κορίτσια που είναι τώρα 11 και 13 χρόνων δεύτερες ξαδερφες μου..και περιμένω ποτε θα βάφτισω κι άλλο!
Αλικακι μου ναι η Μελίνα είναι πολυ αδύνατη..δεν με ενοχλει όσο εινια υγιής και ζωηρή...καταρχήν ποτε δεν την βλέπεις να κάθεται πάνω απο μιση ώρα...ακόμα κι αν βλέπει τηλεόραση είναι σε δια φορετικο μέρος κάθε πενταλεπτο ..δεν τρώει πολυ αλλα τρώει υγεινα..και έτσι δεν μένει τίποτα πάνω της!όταν αρρωσταινει όμως γινεται ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ!σαν τον μπαμπα της όνομα και πράμα..
Ο μικρουλης φαίνεται να την ακολουθεί..
Σήμερα είμαστε με μπουκωματακι όλη η οικογένεια...
Τίποτα σοβαρο αλλα ίσα να μας τυρραναει..να μη ξεχνιόμαστε!
Δήμητρα ειδες ...φτου φτου να μη σας ματιαξουμε!
Αλίκη Ευχαριστ´ω και για τις ευχές!
Σκατουλιαρα σε είπε;χαχα κι άλλη γλωσσου στην παρέα..να την γνωρίσω στην Μελίνα..θα κάνουν καλη παρέα!
Έλα μωρε αυτα τα κακα φυσιολογικά είναι..μπορει να είναι πιο light το γαλα μας κάποιες μέρες χιχιχι,
Αφου δεν είναι πολλές φορές ..να βγάζουμε
Και 2 % λιπαρά!
Ξύπνησε ο 4 μηνών αντλας..πάω!
Φιλακια!