951 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Τρι Μαρ 12, 2013 10:48 pm
Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σα να αγρίεψε ο καιρός
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Jen75 έγραψε:δεν ερχεστε σπιτι μου σημερα μιας κ ο καιρος μας τα χαλασε κ βγαινουμε αλλη φορα; μη μεινουμε κ με το γμτ.
mamameli έγραψε:Κρίμα έβγαλε καιηλιο ...βιαστηκαμε!
Jen75 έγραψε:mamameli έγραψε:Κρίμα έβγαλε καιηλιο ...βιαστηκαμε!
ναι ρε συ. μας επιασε το φυλαγε τα ρουχα σου...
καλα, μπεμπαρος η μπεμπα της φωτεινης. κατι ματαρες, μαγουλα, μπουταρες αλλο πραμα. λιγουλακι μας γκρινιαξαν αλλα τι να κανουμε; του πιασε κ το χερι του δικου μου η ζωουλα, πολυ γλυκια εικονα
αντε να το ξανακανουμε συντομα
παλι γκρινια. σας αφηνω
οκ με στηθος ελενη, ευτυχως επανηλθε γρηγορα
γεια σου ελενη.υπομονη.κι εμενα ειναι γκρινιαρης.και φαντασου τα πρωινα που ειμαστε μονοι μας στο σπιτι.Elenisig έγραψε:Jen75 έγραψε:mamameli έγραψε:Κρίμα έβγαλε καιηλιο ...βιαστηκαμε!
ναι ρε συ. μας επιασε το φυλαγε τα ρουχα σου...
καλα, μπεμπαρος η μπεμπα της φωτεινης. κατι ματαρες, μαγουλα, μπουταρες αλλο πραμα. λιγουλακι μας γκρινιαξαν αλλα τι να κανουμε; του πιασε κ το χερι του δικου μου η ζωουλα, πολυ γλυκια εικονα
αντε να το ξανακανουμε συντομα
παλι γκρινια. σας αφηνω
οκ με στηθος ελενη, ευτυχως επανηλθε γρηγορα
Αχου τα μωρέ τα ζουζούνια μου!!!
Γεια σου Ειρήνη!
Εμείς εδώ πολύ γκρίνια ρε γμτ...
Kαλύτερα να πάς Δήμητρα,σε περίπτωση που το μωράκι είναι άρρωστο,πιθανόν να σου καθυστερήσει λίγες μέρες το εμβόλιο,ώσπου να κάνει τον κύκλο της η ασθένεια (αν ειναι ιώση).dimitra al έγραψε:geia sas manoules.ti kala pou pernate oi manoules...boltes me ta mpempakia sas!!!emeis mallon arrwsthsame.apo ex8ess h mpempa exei mykses kai shmera kai bhxa...ti kanoun se aytes tis periptwseis?parskeyh exoume rantebou gia embolio mhpws na thn paw ayrio na thn eksetasei kiolas h na perimenw?ti lete?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης