Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!!!!!
Τι κάνετε?
Αθανασία, χαίρομαι που σου πέρασε επιτέλους το κεφάλι σου.
Σκάλες κ μπαλκόνι θέλω να κάνω κ εγώ, αλλά πότε?

Μελινομαρία, ευχαριστούμε για τα νέα της Εύης. Να της δώσεις τα φιλιά μας. Εγώ σίδηρο κ βιταμίνη D της δίνω από 40 μερών. Ο σίδηρος βέβαια της πέφτει βαρύς κ τον βγάζει κάποιες φορές.

Μαρκέλλα άδειασε κ το γραφείο? Τέλεια...

Μαράκι, τέλεια η μπουμπού σου!!! Μοντελάκι!

Μαίρη, προσπάθησε σε κάποιο διάλειμα να βγάζεις γάλα, γιατί φοβάμαι οτι θα σου κοπεί.. Κ κουράγιο κοέλα μου. Κ γω θα ξεκινήσω το Μάη δουλειά, κ το σκέφτομαι από τώρα.

Η Τοσοδούλα μας πως είναι?

Ειρήνη, Τζένη, Φωτεινή, Αλίκη Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 417472

Εμάς περνά η μέρα σαν το νερό. Ολο χέρια, βυζί, χαρές, κλάματα κτλ... Εχει μάθει να λέει "εγώ", κ κουβεντιάζει κ μας γελάει συνέχεια! Επίσης δεν κοιμάται, εχουμε κλάματα μετά το θηλασμό μέχρι να ρευτεί, βγάζει γουλίτσες, μέχρι κ από τη μύτη έβγαλε χθες γάλα...Ασε πονάει η ψυχή μου έτσι που την βλέπω...
Επίσης δεν θέλει ακόμα το σλινγκ,ούτε να τη βάζω μπρούμητα.

Αυτά τα δικά μας νέα!!!!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Ελένη μου , εσένα λέει εγω εμένα λέει ναι ναι κ κάτι που ακούγεται σαν γάλα ... Εχουν πολλη πλάκα όσο μεγαλώνουν τα μικρουλακια μας.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα βλέπω την εκπομπή της Στεφανίδου.....κ τα χω πάρει πολύ άσχημα!!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Τώρα βλέπω την εκπομπή της Στεφανίδου.....κ τα χω πάρει πολύ άσχημα!!!!!!!!

Το καιμένο το μωράκι τι τράβηξε.....
Αστο καλό, χαλαστηκα πάλι.....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανουλίτσες!!! Την είδα κι εγώ την εκπομπή, αυτή η γυναίκα τραγική, δεν της αξίζει να λέγεται μάνα κατά τη γνώμη μου. Καημένη ψυχούλα! Μόνο αυτό..

Διαβάζω για μπεμπίνια που μεγαλώνουν και ψηλώνουν (η δικιά μας είναι πιο κοντούλα), για χαρούμενα μπεμπίνια, για μπεμπίνια που μιλάνε, χιχιχι, αυτά είναι! Και το γατί έχει αρχίσει κάτι ακαταλαβίστικα και φυσικά τα χαχανητα. Αλλά τελευταίες μέρες λες και δυσκολεύεται να ενεργηθεί -δεν τα κάνει πλέον κάθε 3 και λίγο όπως στην αρχή αλλά κάπως πιο μαζεμένα. Δεν ξέρω όμως γιατί η δυσκολία και τόσο νεύρο, αφού δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου και περιλαμβάνει πολλές φυτικές ίνες.

Ζωούλα δε θυμάμαι, θηλάζεις ή δίνεις ξένο; Γιατί σε μαλώσε ο γιατρός, ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω. Το κάθε μωρό έχει τη δικιά του πορεία ανάπτυξης, δηλαδή τι, να του κανείς δίαιτα;

Λοιπόν, η Δανάη σήμερα τα πήγε σούπερ με το κόψιμο πάνας. Όλη μέρα ούτε ένα ατύχημα, μόνη της μας φώναζε για τσίσα και τα έκανε αμέσως και με άνεση. Θα έλεγα ότι ξεμπερδεψαμε, αν δεν είχαμε θέμα με τα κακά της. Φοβάται να τα κάνει και έχει να ενεργηθεί από προχτές το βράδυ που τα είχε κάνει μόλις της είχαμε φορέσει τη νυκτερινή πάνα. Έχει εμπειρία καμιά μανούλα από αυτό; Να σημειώσω ότι η Δανάη κανονικά ενεργείται καθημερινά και σήμερα όλο με έτρεχε στην τουαλέτα επειδή πονούσε η κοιλίτσα της αλλά σηκωνόταν αμέσως..

Αθανασία χαρά στο κουράγιο σου βρε μάνα! Έκανες καθαριότητα!

Μπράβο στην Εύη που εγκλιματίστηκαν, όλα καλά να τους πάνε και να βρούνε και σπίτι σύντομα.

Δε θυμάμαι άλλα πάλι!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο η Δανάη μας!!!

Εμείς φάγαμε, κοιμηθήκαμε, κ τώρα βλέπω master chef.
Την περιμένω να αρχίσει τις τσιρίδες από λεπτό σε λεπτό γιατί δεν ρεύτηκε.

Καληνύχτα μανούλες!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
zooula1985 έγραψε:καλημεραααααααααααααα κοριτσια μου
τι κανετε???αχχχ δεν σας ξεχασα αλλα..βλεπετε με την κορη εχω τρελαθει χοχοχοχο
εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο μας ζυγισε 5350 ειναι η χοντρουλα μου μου εβαλε χερι βεβαια γιατι λεει πηρε πανω απο 1 κιλο δεν το καταλαβαινω βεβαια αλλα δεν πειραζει ..καναμε και το πρωτο μας εμβολιο ενταξει κλαψαμε αλλα σε λογικα πλαισια το παιδακι μου περισσοτερο εκλαιγα εγω ουφ!!!!κατα τα αλλα η ζωη μας περναει σε πολυ γρηγορους ρυθμους με την μπεμπα δεν καταλαβαινω ποτε περναει το 24ωρο ...εσυ αγαπες μου τα νεα σας???? Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 215994 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

κι εμενα τοσο ειναι κ δεν ειναι καν 2 μηνων δεν καταλαβα που ειναιτο προβλημα!!!! αφου ειναι πανηψηλη!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ζωη τι θελει να κανεις διαιτα στο μωρο? Twisted Evil ενταξει τα μωρα δεν τα πιεζουμε στο φαγητο-και τα μικρα καιτα μεγαλα.οσο θελουν.

μπραβο δαναη που εισαι μεγαλη κοπελα και πας στην τουαλετα Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 215994
αλικη καλα σφουγγαρισματα μαναρι. κανε υπομονη 2 3 μερες με τα κακα της. δωστης λιγο χρονο. αλλα μην υποκυψεις και βαλεις πανα την ημερα.εχω οταν εκοψα πανες τις εκοψα ολες μαχαιρι.για να μην μπερδευτει. πλενε την οταν κανει κακακια μην σου συγκαει με το χαρτι υγειας για αρχη και μετα βλεπεις τι κανεις. αντε βρε σου φευγει και ενα εξοδο μεγααααααλο.

ελενη ναι φαινεται να υποχωρησαν οι ημικρανιες.δεν τους δινω και σημασια για να ειμαι ειλικρινης.δεν προλαβαινω χιχιχι

η δημητρα λεει θα κατσουν και αυτην την εβδομαδα μεσα.ειναι ομως καλυτερα το μωρο μας. στελνει ολη της την αγαπη και φιλια σε ολα τα μωρακια.

κατι ηθελα......δεν θυμαμαι

καλα καθομαι στο μπαλκονι και πινω καφεδακι. τι ωραια αισθηση να ειναι ολα καθαρα και τακτοποιημενα Very Happy Very Happy
το ευχαριστιεμαι σημερα γιατι σε λιγο θα ειναι παλι γεματο σκονη.φυσαει μαμωτο κερατο μου Twisted Evil

αλικη ποτε μπορουμε να κανουμε γυμναστικη-κανα κοιλιακο ρε γαμωτο λιγο ποδια να ξεπιαστω εμτα απο καισαρικη? θυμαμαι καλα 6 μηνες?ξερεις?

ο ερωτας τραβαει την κουβερτα καισκεπαζει το προσωπο του....θα σκασει καμια ωρα το εξυπνοπουλι μου... εχει πολυ πλακα ολη την ωρα πανω απο την κουνια ειμαι μια σκεπαζω γιατι βγαζει ποδια και καβαλαει την κουβερτα και μια σκεπαζεται ολοκληρος.

παω να καθαρισω τσιπουρες να τις βαλω στον ατμομαγειρα. σημερα το προγραμμα εχει βολτα με την ιωαννα και την νονα του ερωτα.
φιλακια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Άλλη μια μέρα που θα είμαι πτώμα, αφού για άλλη μια φορά το γατί κοιμόταν 2ωρα και με ξεκανε.. Άντε να δούμε πώς θα πάει και σήμερα!

Αθανασίαααααα, κοίτα να πάτε νωρίς τη βόλτα σας γιατί έχει δώσει βροχές από το μεσημέρι. Ω ναι, καλά διαβάζεις, ελπίζω να μη σου γίνει χάλια η βεράντα πάλι!

Όσο για τη γυμναστική, εγώ που γέννησα φυσιολογικά δεν είχα κανένα περιορισμό. Στη Δανάη τότε άρχισα σιγά-σιγά στους 2 μήνες, πιο πριν δεν μπορούσα γιατί πονούσα και άργησα να καθαρίσω από τα λοχεια. Αυτή τη φορά θα το ήθελα ήδη μετά τις πρώτες 10 μέρες, ένιωθα πολύ καλά. Αλλά με 2 παιδιά χρόνος 0, ειδικά όταν θηλάζεις και δεν έχεις και ιδιαίτερη βοήθεια. Προς το παρόν η γυμναστική μου είναι το περπάτημα, μέσα κι έξω από το σπίτι. αυτό σίγουρα κι εσύ μπορείς να το κανείς. Και το σεξ, χαχαχα! Τώρα, τι να σου πω, δε γνωρίζω αν τίθεται κάποιος περιορισμός λόγω καισαρικής..

Σχετικά με το κόψιμο της πάνας, πλέον δεν έχουμε ατυχήματα, οπότε 2 μέρες τώρα δε χρειάστηκε καν να βγάλω σφουγγαρίστρα για αυτό το σκοπό. Παίζει και να τη γλίτωσα φθηνά. Το θέμα μου είναι πότε θα χαλαρώσει να κάνει τα κακά της, διαφορετικά θα αναγκαστώ να της βάλω κάνα υπόθετο γλυκερίνης. Θα προτιμούσα να το αποφύγω και να έρθει φυσικά εννοείται. Εσείς είχατε τέτοιο θέμα με τα κακά; Εννοείς ότι έκοψες την πάνα και τη νύχτα μια κι έξω; Χτες η Δανάη δεν ήθελε να φορέσει τη βραδυνή της πάνα, όμως επειδή η πάνα της από την προηγούμενη νύχτα ήταν μια υγρή βόμβα αποφάσισα να μην το ρισκάρω και της τη φόρεσα όταν την πήρε ο ύπνος. Άσε, μου φτάνουν τόσα ξύπνηματα με το γατί, δεν έχει ανοίξει και ο καιρός ακόμη! Πάντως ναι, θα γλιτώσουμε τουλάχιστον από ένα μεγάλο έξοδο, τώρα που τα πάντα στο σούπερ έχουν πάρει την ανιούσα!

Ελένη μου σ' ευχαριστώ! Να δεις για πότε θα περάσει ο καιρός θα θα έρθει η ώρα να κόψουμε την πάνα και στα μικράκια μας!

Η τοσοδούλα μας ακόμα, ε; Αχ αυτό το κοριτσάκι και η μανούλα της τι περνάνε, ένα μεγάλο κουράγιο και η θετική μας σκέψη, να γυρίσουν επιτέλους στο σπιτάκι τους να ηρεμήσουν!

Άντε, σας φιλώ, κοιμήθηκε πάλι το γατί.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.

Αθανασία μπράβο νοικοκυρά!!! εγώ όσα βλέπει η πεθερά κ άμα... τελικά τι έκανες με στεγνωτήριο; το δικό μου είναι aeg electrolux 7κιλο αλλά τι να το κάνω; 500 το πήρα πριν 2,5 χρόνια 160 έδωσα πριν 5-6 μέρες στο μάστορα ο οποίος λέει ότι τη ζημιά την έπαθε από κοπάνισμα πόρτας. ετσι ειναι, αμα εχεις αγορι ταρζαν κ κοπαναει τα ΠΑΝΤΑ ολο και κατι θα χαλασει. η τιβι μας ειναι γεματη γρατζουνιες, τα ντιβιντι ενα βημα πριν την ανακυκλωση, το λαπτοπ κ τα κινητα μας τα σωζουμε τελευταια στιγμη συνηθως αλλα για ποσο ακομα;για να μην πω για το ολοκαινοουριο πλ πιατων που προς το παρον τη γλυτωσε με καμποσες μολυβιες.

Αλικη αυτο με τα κακα το εχω ξανακουσει, μαλιστα μιας γνωστης τα εκανε μονο στην πανα μεχρι τα 3,5 ενω ειχε 'καθαρισει' απο τα 2,5.

ρε κοριτσια ποσο καιρο εχει η τοσοδουλα στο νοσοκομειο; τι γινεται πια; ποτε θα ησυχασει κ κεινη κ η Δημητρα; μακαρι να γυρισουν γρηγορα σπιτι.

τωρα στο θεμα μεταφορας μωρου στο δωματιο. Αλικη εχω μονο 1 παιδικο οποτε μαζι τα αδερφακια. τωρα αν θα τον πειραξει δεν ξερω. θελω να πιστευω οτι μες στη νυχτα ζαλισμενος κ νυσταγμενος δε θα σκαρφαλωσει καγκελα για να τον φτασει. οτι τον πλακωνει, τραβαει, ζουλαει συχνα πυκνα το κανει, δε μπορω να πω αλλα κ τι να κανω; απο παλλινδρομηση δεν ειμαστε τραγικα αλλα ειναι φορες που βγαζει κ βγαζει κ βγαζει κ λεω παει οτι ηπιε βγηκε κιολας, κ αλλες φορες τιποτα η πολυ λιγο. μαλλον θα πρεπει να προσεχω κ να τον ταϊζω πριν ξελιγωθει για να πινει πιο ηρεμα. αλλες φορες παλι ζηταει συνεχεια με αποτελεσμα να τα βγαζει. δεν θελει κ την πιπιλα ρε γμτ.

μια χαρα τα βρισκω τα μπεμπακια, μεγαλωνουν μια χαρουλα. εμεις εχουμε παιδιατρο σε καμια 10ρια μερες κ ανυπομονω

εγω παλι χαλια με λαιμο. ποναει οταν καταπινω. χθες με ξυπνησε ο πονοκεφαλος αλλα με παυσιπονο ηρεμησε καπως το κεφαλι. μου ειπε η φαρμακοποιος να παιρνω βιταμινες, αχινατσια με βιταμινη σε, αλλα να ρωτησω πρωτα το γιατρο λογω θηλασμου. γαργαρες κανω με χεξαλεν αλλα ειμαι στο 3ο μπουκαλι ολο το χειμωνα κ λεω να δοκιμασω με αλατονερο. τι αναλογια βαζουμε; Αλικη, εσυ νομιζω ανεφερες κατι. ο μεγαλος βηχει καμποσο κ δεν ειχα σιροπι να του δωσω. του δωσα λιγο παναντολ κ πηγε σχολειο γιατι χτυπιοτανε να παει. ειπα στη συνοδο να με παρουν τηλ αν κρινουν οτι πρεπει να παω να τον παρω

αυτα θυμαμαι για την ωρα.

φιλακια

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρες απο εμάς,2 γυναίκες στην δυτική Θεσσ,μικρή κ μεγάλη Very Happy Άντε να βγεί μωρέ η τοσοδούλα από το νοσκομείο,παραέκατσε το καημένο Shocked Τζένη μάλλον λαίμαργος είναι κ ο δικός σου,σαν την κόρη μου.Έβγαζε κ η δικιά μου αραιά κ που κ έτσι μόλις κατλάβω ότι πεινάει την ταίζω για να μην γουρλώνει Very Happy Εμείς έχουμε βρεί εδώ την χαρά μας με το γυμναστήριο της fisher price,την βάζω στον καναπέ δίπλα μου αφού στρώσω το gym κ΄απασχολείται..άσε που χαζεύει σαν τρελή την νέα τιβι Very Happy Very Happy Λίγο βηαχαλάκι την ακούω να έχει κ την παρακολουθώ,προς το παρόν δεν χουρχουρίζει ευτυχώς κ φαίνεται ναείναι από τα σάλια,ελπίζω να μην γυρίσει αλλού..Εμείς έχουμε παιδίατρο στις 21,για το επαναληπτικό του εξαπλούν κ της γαστρεντερίτιδας Very Happy Δηλ Ζωή η δικιά μου που στην ηλικία της κόρης σου ήταν 5μιση κιλά,ήταν τόφαλος κ ήθελε δίαιτα?Έλεος,κάθε παιδί έχει δικό του ρυθμό ανάπτυξης Rolling Eyes Μηλόπιτα έκανα κ εγώ κ σχεδόν την σαπακιάσαμε με τον άντρα μου Laughing Μαμωτο με τον παλιόκαιρο,συννεφιά κ ήθελα να την πάω βόλτα..Φιλάκια σε όλες προς το παρόν,αυτά θυμάμαι.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα φωτεινη κ ζωη

θα σκασω με το γυμναστηριο. ειχα της αδερφης μου κ το στειλα στο χωριο κ δεν το ξαναπηρα για το μπεμπη. ειναι της fisher price, rainforest νομιζω. ειπα στη μανα μου να το ψαξει κ να μου το φερει αλλα δεν ξερω αν θα το βρει, η αδερφη μου ειναι Αθηνα, οποτε αγνωστο. κ δε θελω να παρω αλλο. τζαμπα λεφτα. ο μεγαλος το καταφχαριστηθηκε. τεσπα.

ε, τωρα θα κανω κ γω μηλοπιτα, μου ανοιξατε για καλα την ορεξη. εχω μια πολυ ωραια συνταγη μιας θειας μου αλλα που την εχω; το ιντερνετ ναναι καλα... παντως χθες τα γιουβαρλακια τεραστια επιτυχια. εγω εφαγα 2 πιατα...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσουδια!!!!!!!
Τζενη μου περαστικα....αμαν αυτος ο χειμωνας...μας εχει ταραξει!!!
Φεια σου Φωτεινη μου.....ξ εμας μας εκαναν δωσω της fisher price την ζουγκλα.....της αρεσει πολυ.....βλεπει ολα αυτα τα χρωματα κ ζωακια γυρω γυρω κ χαζευει.....ωεβαια για κανα μισαωρο...μετα βαριομαστε!!!!
Αθανασια μου...κ εμενα μιυ το ξανει αυτο με την κουβερτα...κμολις παω να της την βγαλω απο.το προσωπο...γκρινιαζει κ την τραβαει ξανα....πωπωπω....απο τωρα με τα δικα.τους θελω τα σκατουλια!!!!
Αλικη μου μπραβο που κανετε προοδο!!!!
Ναρια μου ειδες....τα ουλα της ηταν τελικα.....κ εμενα ε ει αρχισει κ βγαζει πλεον πολλα σαλακια....κ βαζει πλεον σχεδον ολα τα δαχτυλα στο στομα....τι ειναι αυτο το καινουργιο.....δεν ξερω.....θα ρωτησω κ εγω τον γιατρο....
Κατα τα αλλα καλα ειμαστε....εχτες ειχαμε παει κ βολτουλα μεγαλη.....σημερα εχει τρελο αερα...νομιζω δεν κανει να ταβγαζουμε με πολυ αερα....αν δω οτι πεσει....θα την βγαλω!!!
Υπαρχει περιορισμος στη γυμναστηκη λογω της καισαρικης???????.....κ ελεγα απο.αυριο να ξεκινησω....εχω ενα.οργανο στο σπιτι.....αααα οποια ξερει ας μας πει....
Φιλακια κ απο εμας!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ακουω για μπεμπακια που μεγαλωνουν αρκετα για κοριτσακια που πανε τουαλετα και την καημενη την δημητρα που ειναι ακομη στο νοσοκομειο.οποιος μιλησει μαζι της να της μεταφερει τα περαστικα μου.
μαμαμελι αν ξαναεπικοινωνησεις με την ευη δωσε χαιρετισματα και καλη προσαρμογη στην νεα χωρα.
εγω τελικα εχω το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα(ειχε δικιο η μαμαμελι)το οποιο ξεκιναει στην εγκυμοσυνη και μπορει να συνεχιστει και μετα και περναει καποια στιγμη.η γιατρος που μου εκανε το ηλεκτρομυογραφημα μου ειπε οτι επειδη κουραζω το χερι μου τωρα πιο πολυ λογω των 2 παιδιων και των δουλειων γιαυτο αργει να περασει.συνεχιζω με τις βιταμινες μου θα παω σημερα να παρω τις ακτινες που εκανα για τον αυχενα και θα τα παω στον ορθοπεδικο να τα δει.απο χτες το απογευμα με επιασε και η μεση μου και ολα καλα.ο μπεμπης δεν κοιμαται και πολυ κατα την διαρκεια της ημερας αλλα ευτυχως κοιμαται το βραδυ.μονο μια φορα ξυπναει και μετα το πρωι ξανα.κι εγω οταν δεν θα χωραει πλεον στην καλαθουνα θα τον εχω στο ιδιο δωματιο με τον στρατο.ελπιζω να μην τον ενοχλει.κανα 2 φορες πηγε και τον κουκουλωσε με την κουβερτα πανω στο κεφαλι και απο τοτε τον εχω συνεχεια διπλα μου τον μπεμπη.
αλικη σιγα σιγα και με τα κακα.θα τα κανει κι αυτα στην τουαλετα.τα κοριτσια οντως εχουν διαφορα στο θεμα της τουαλετας με τα αγορια και ειναι πιο γρηγορα.εγω δεν τον πιεζω οποτε ζητησει να κατσει τον βαζω κι ας μην κανει τιποτα.

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες.... Ζωή εμένα τα κιλακια της μπεμπας σου μου φαίνονται μια χαρα... Κι εμένα 2 μηνών 5300 ήταν κ είπε ο γιατρός ότι ειναι μια χαρα , όσο μεγαλώνουν παίρνουν λιγότερα γραμμάρια , εμένα πήρε 470 γραμ όλο τον μήνα κ θα λιγοστεύουν λέει κάθε φορα που θα την πηγαίνω απο τώρα κ στο εξής ... Αν πειναει το μωρο θα του δώσεις να φάει δεν μπορείς να του κανεις δίαιτα απο τώρα ... Αθανασία κ εγω στο μπαλκόνι για καφεδάκι κ το σπιτι λάμπει αλλα για πόσο ακόμα δεν ξέρω ... Αλίκη υπομονη με το κόψιμο της πάνας κ μακάρι να κάνει κακακια της χωρις να χρειαστεί υποθετο .... Δημητρουλα μου χαίρομαι που η τοσοδουλα ειναι καλύτερα κ εύχομαι να γυρίσετε το συντομότερο στο σπιτάκι σας ... Η μπεμπα μου κ εμένα κανένα μισάωρο κάθεται στο γυμναστήριο κ μετα το βαριεται... Επίσης για να κοιμηθεί κουκουλωνεται ολόκληρη κ συνέχεια την ξεσκέπαζω μην σκάσει ... Βαρβαρα το ίδιο κάνει κ εμένα όλο το χέρι μέσα στο στόμα κ το κάνει κ με μεγαλη ευχαρίστηση τουλάχιστον δεν εχει γκρίνια πια !!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!!!

Αθανασία, εμένα ξεσκεπάζεται η σκατούλα μου! Ολο τινάζει τα πόδια κ φεύγουν κουβερτούλες κ κάλτσες Very Happy Very Happy Very Happy

Τζένη πάντα όλα μαζί χαλάνε, κ σε εμάς ολα μαζεμένα έρχονται τα έξοδα. Που να μεγαλώσει κ η μπουμπού. Η τηλεόραση για παράδειγμα, από το καλοκαίρι, την ανοίγω κ μετα από 30 με 40 λεπτά, έχει εικόνα...
Το βράδυ πόση ώρα τον κρατάς όρθιο μετά το φαγητό για να ρευτεί? Κ αν ρευτεί αμεσως, τον ξαπλώνεις κατευθείαν ή τον κρατάς όρθιο? Γιατί κ εμείς έχουμε ενα θεματάκι με τη παλλινδρόμηση.
Κ περαστικά σου!!

Βαρβάρα, κ μένα φτύνει τη πιπίλα, κ χώνει όλο το χέρι στο στόμα. Τα μανίκια της είναι μονίμως βρεγμένα...

Ειρήνη περαστικά! Το νου σου με τον Στράτο τότε.

Αλίκη, Φωτεινή, Μαρία Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 417472

Εμείς πάλι δεν κοιμηθήκαμε απόψε. Εχω κάτο μαύρα μάτια....μούρλια! Τώρα κοιμήθηκε , ελπίζω να με αφήσει να κάνω καμιά δουλειά. Φιλάκια!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενη, το βραδυ που θα σηκωθει συνηθως πινει μεταξυ υπνου κ ξυπνιου, δλδ οχι με λυσσα, κ συνηθως τον κραταω κανα τεταρτακι με μισαωρο(ειναι η ωρα που συνηθως διαβαζω τα νεα σας που δεν προλαβα μες στη μερα,τα μειλ μου, παιζω κανα παιχνιδακι, κλπ). αν δε ρευτει, κανω μια γυρα στο σπιτι κ τον ξαπλωνω. σπανια δυσανασχετει κ τον ξανασηκωνω

εμας δε χαλασαν ολα λογω ετων χρησης αλλα επειδη βαζει το χερακι του ο Κων/νος...

ευχαριστω κ για τα περαστικα. θα ξαναφαω γιουβαρλακια, μιαμ μιαμ... επίσηε ξεκίνησα με τα υλικά της ζύμης για μηλόπιτα (μήλα βέβαια δεν έχω αλλά μέχρι το απόγευμα θα βρω...)

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια γλυκά!!! Πώς είστε;

Ειρήνη μου περαστικά με το χέρι, διαλύεσαι βλέπω! Κουράγιο, κράτα γερά!!!

Λοιπόν, τελικά σήμερα η Δανάη έκανε και κακάκια στη λεκάνη και όλα καλά! Νομίζω πώς σχεδόν τα καταφέραμε. Τελικά δεν είναι πολύ δύσκολο το κόψιμο της πάνας όταν το παιδί είναι έτοιμο. Εννοείται ότι είναι στο παιδί αυτό και πράγματι λένε πως τα αγοράκια καθυστερούν λιγάκι σε σχέση με τα κορίτσια. Οπότε αγορομανούλες μην αγχώνεστε!

Τζενάκι ο φόβος μου όταν είναι στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι μόνο το να σκαρφαλώσει και να ανέβει μέσα στην κούνια (που παίζει κι αυτό φυσικά). Μπορεί απλώς να του πετάξει κάποιο παιχνίδι και να τραυματιστεί, ή να χώσει το χεράκι μέσα από τα κάγκελα (αν χωράει) και να το χτυπήσει. Ή να το κουκουλώσει με την κουβέρτα όπως είπε η Ειρήνη. Δεν ξέρω, ψιλοφοβάμαι. Και φυσικά δεν επαναπαύομαι που θα έχω το γατί σε διαφορετικό δωμάτιο, διότι ήθελα να έχω τις πόρτες ανοιχτές. Που σημαίνει ότι η Δανάη μπορεί να σηκωθεί και να πάει στο δωμάτιο του μωρού. Αναρρωτιέμαι αν η ενδοεπικοινωνία θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό, εφόσον η ζημιά μπορεί να γίνει και αθόρυβα. Σκέφτομαι τελικά μήπως κλείσω την πόρτα στο δωμάτιο του μωρού και βάλω την ενδοεπικοινωνία για να το ακούω..

Τζενάκι περαστικά! Εύχομαι να μην είναι τίποτα τελικά! Εγώ αλατόνερο τις αναλογίες τις φτιάχνω με το μάτι αλλά και τις αντοχές μου. Περισσότερο αλάτι θα κάνει πιο αποτελεσματικό το διάλυμα αλλά θα τσουξει και περισσότερο. Οπότε βάζεις όσο περισσότερο αντέχεις.

Επίσης για ζημιές διαβάζω. Και καλά να είναι η τηλεόραση, αλλά το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο είναι ένα θέμα! Τώρα βρήκε να σας το χαλάσει ο μεγάλος! Εγώ είμαι κάπως αυστηρή με τη Δανάη και ούτε την αφήνω να ακουμπάει την τηλεόραση, την είχαμε πάρει ακριβή, ούτε την αφήνω να χτυπάει έπιπλα και συσκευές. Πέφτει κατσάδιασμα, θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβει από μικρή ότι δεν καταστρέφουμε το σπίτι.

Κι εμείς γυμναστήριο της fisher-price, των 30 ευρώπουλων (αυτό με τις ασπρόμαυρες ρίγες) και το γατί κάθεται καθημερινά κάνα μισάωρο, και εκμεταλλευομαι το χρόνο για να φτιάξω το αβγό και τα φρούτα στη Δανάη (το βάζω στο πάτωμα πάνω σε αφρώδες παζλ πάντα στο οπτικό μου πεδίο και πηγαινοέρχομαι. Φαίνεται να αρέσει στο γατί γιατί κάθεται πολλή ώρα για τα δεδομένα της!

Και το γατί ξεσκεπάζεται συνεχώς, αλλά από τη μέση και πάνω γιατί τη βάζω σε κουβερτούλα με φερμουάρ. Επίσης έχει αρχίσει να βάζει συνεχώς τα χεράκια στο στόμα. Αυτό είναι φυσιολογικό και ξεκινάει συνήθως γύρω στους 3 μήνες αν θυμάμαι καλά. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει το νόημά της η αποστείρωση.

Επίσκεψη στην παιδίατρο για μετρήσεις και εμβόλιο λογικά στις 15 του μήνα, δηλαδή σε καμιά εβδομάδα εκτός απροόπτου. Άντε να δούμε! Πολλά έγραψα πάλι, σας φιλώ!

Maryanastasia

Maryanastasia
Γεια σας κορίτσια μου

μόλις ήρθα και έβαγλα το γάλα μου σαν καλό παιδί.

Ελπίζω να ειστε όλες καλά!!

Βρε κοριτσια τελικά η τοσοδούλα τί έχει το πουλάκι μου και παιδευεται τόσες μέρες?

Μαρία πήρε το μάτι μου πως η μικ΄ρη σου 2 μηνών ήταν 5300? και εμένα εχθές που την ζύγισα 5300 ήταν. Εμείς γιατρό έχουμε π΄ρωτο εμβόλιο την Τετάρτη

Το Σκ θα διαβάσω και τα νέα σας!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Γεια σου Αθανασία φιλενάδα και σε ευχαριστώ κανόνισε νά έρθεις σπίτι να πιούμε καφέ!!!!!!!!!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφησα τα παιδια στην πεθερα και πηγα για ακτινογραφια.μια χαρα χαλια ειναι το ιγμοριο.λεω να μην παρω αντιβιωση -εχω παρει ηδη 2 φορες και δεν εκανε τιποτα-θα κοιταξω κατι εναλλακτικο. ειδομεν...
ρε σεις τι βροχη ηταν αυτη?! δεν μπορουσα να βγω απ οτο αμαξι να μπω στο λεοφωρειο που ηταν διπλα μου.ανοιξα το παραθυρο να ρωτησω τον οδηγο τι ωρα φευγει και εγινε παπι η νονα του μπεμπη που ηταν συνοδηγος χιχιχιχιχι....ηπιαμε και καφεδακι μετα οι κουμπαριτσες.ωραια ηταν.

μαιρη να κανονισουμε μαναρι.κοιτα να ξεκουραστεις λιγο πρωτα. θα παρω και την φιλεναδα μαρκελα μαζι.

αθηναιες καφεδακι? τι λετε?

θα μπω σε λιγο παλι

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου!!!!
γαλατακι πινουμε ξενο δεν τις δινω δικο μου δεν εχω πια ...και εγω το ιδιο πιστευω για τα κιλα τις μπεμπας την βρηκα υπερβολικη εαν πειναει το παιδακι μου τα του δωσω να φαι τι θα τις πω οχιιιιιιιιιιι δεν τρως γιατι φωναζει η γιατρος ???οχι βεβαια υπερβολες ειναι αυτες !!!!! εγω κανω αυτο που μου λεει το ενστικτο μου τελος απο εκει και περα ειναι 56 ποντους πιστευω οτι ειναι ψηλη δεν ξερω κιολας ....
με την δημητρα και εγω ειχα επικοινωνια ειναι καλυτερα μου ειπε και εμενα αντε να φυγουν απο εκει μεσα να πανε σπιτακι τους να ηρεμησουν!!!
καληνυχτα αγαπες κοιμηθηκε η μπεμπα βουρ για νανι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μας
περιμενουμε σε μια ωριτσα τον γιατρο μας να κανουμε τσιμπι, το πρωτο μας.
τι κανετε εσεις? μανουλες? μωρακια?
η τοσοδουλα μαλλον Κυριακη η Δευτερα θα παει σπιτακι της. επιτελους.
δεν θυμαμαι ρε παιδια τι ηθελα να γραψω. αλλα θα κανω μια προσπαθεια.
Ειρηνη περαστικα με το χερακι και γρηγορα. Μεση και γω σακατεμενη.
Αλικη τελεια η Δαναη ε? και το γατι μισαωρο στο γυμναστηριο? αψογο γατι!
Ζωη τι κανεις μωρο μου?
Θεσσαλονικες Τζενη Φωτεινη Μαρια πολλα φιλια
Ααααααα Μαρια, τις ευχες μου στην Ευη αν επικοινωνησεις
Μαρακι, Ελενη (κατεβηκα Κρητη τωρα) αλοχα. φιλακια κοριτσια μου
Αθανασιααααααα
Μαιρηηηηηηηη
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 417472
Βαρβαρα και οποια αλλη ξεχνω αλοχααααα
εχω παλι τρελο Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 5 517142
παω να πιω δυο τζουρες καφε γιατι θα ερθει ο παιδιατρος σε κανα μισαωρο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Αθανασία κι εγω μέσα είμαι για καφέ, αν με θέλετε δηλαδή και εφόσον μπορώ λόγω των παιδιών φυσικά!

Ζωούλα μου πάνω στο δίμηνο το γατί ήταν 56 πόντους και 5500 κιλά. Εντάξει, δεν το λες και μοντελάκι (η Δανάη στο ίδιο ύψος ήταν ένα κιλό κάτω), αλλά το γατί τουλάχιστον εμφανισιακά έχει τα μαγουλίνια του και δίπλες στα μπουτάκια, αλλά δεν το λες παχύ μωρό σε καμία περίπτωση. Και η παιδίατρος δεν μας είπε κάτι περί πάχους. Νομίζω ήταν λίγο άκυρο αυτό που σας είπε, εκτός κι αν απλώς εντυπωσιάστηκε από το βάρος του κι εσύ το παρερμηνευσες. Επίσης, με την ευκαιρία κι επειδή πρόσφατα πήγα σε παιδοενδοκρινολογο τη Δανάη, θα σου πω τι μου είπε εκείνη λοιπόν. Μου είπε ότι μέχρι τα πρώτα 3 χρόνια δεν κάνουμε δίαιτα στο μωρό, ακόμα κι αν έχει εντοπιστεί πρόβλημα. Απλώς προσέχουμε να μην του δίνουμε προιόντα περιπτέρου (από τη στιγμή που θα εισάγουμε τις στερεές προφανώς), όσο αυτό είναι δυνατό. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσες να κανείς δίαιτα σ' ένα μωράκι 2 μηνών! Μην αγχώνεσαι λοιπόν!

Αθανασία μου τελικά πρόβλημα με το ιγμορειο! Λογικό μωρέ αφού είχες τόσους πονοκεφάλους! Ελπίζω να βρεις τρόπο να το αντιμετωπίσεις!

Μαρκέλλα μου με το καλό το πρώτο σας τσιμπηματάκι! Είναι ησυχούλης μωρέ ο δικός σου, δεν τον φοβάμαι!

Αχ βαχ, νυστάζω πάλι! Παρόλο που το γατί κοιμήθηκε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες! Άντε να στρώσει επιτέλους γιατί κουράστηκα!

Σας φιλώ!

mamameli

Καλημέρα κι απο μένα!
Θα ξεκινήσω απο την πιο μικρη ,
Ένα ΜΕΓΆΛΟ μπράβο στην Δαναη που τα κατάφερε τόσο γρήγορα!
Της αξίζει δωράκι!
Άντε να στρώσει και ο ύπνος του γατιου και να ξεκουραστεί το Αλικακι!
Μη σκατε με τα ύψη και φυσικά δεν κανείς δίαιτα σε μωρακι ..ο δικός μου έβαλε σε δυόμισι μήνες 12 εκατοστά και 2500 απο τη γέννηση..λέτε να τον ξεχάσει το DNA μας;σιγά μη γίνει Φασούλας !
Ας περάσουν εμάς κσι μια Χαρά θα είναι!162 εγω 171 ο μπαμπάς τους!
Αθανασία μπηκες στο κλαμπ τ ης ιγμοριτιδας πάρε θαλασσινό νερο με πολυ πίεση!περαστικά σου!
Ειρηνακι μου το πέτυχα ε; Περαστικά αγάπη μου και σε σένα!κι ένα μυστικό είναι να προσπαθείς να χαλαρωνεις!
Τα μυοσκελετικα δεν θέλουν άγχος!
Ζωουλα μου εγω μια Χαρά την είδα την μπεμπα καλε..σιγά μην είναι και χοντρή! Laughing
Πες την πήγαμε εκδρομή και της άνοιξε η όρεξη απο την αλλαγή περιβάλλοντος!

Άντε η Δημητρουλα μας να βγει γρήγορα!ταλαιπωρήθηκαν καιοι δυο τους!
Θα μεταφέρω κάποια στιγμη στην Εύη τα χαιρετίσματα!
Μαρκελλα μου κουραγιο με το σίδερο!ατέλειωτη δουλεια!
Με το καλο το τσιμπ σας!

Γυμναστήριο δεν είχα ποτε γιατί μου είχε φτιάξει η γιαγια μου ένα πατς με διάφορα χρώματα αλλα δεν αγόρασα ποτε αυτο με τα κρέμασε παιχνίδια.Ο μικρός τις μέρες θέλει αγκαλια καιουρλιαζει!
Μας ακούει όλη η γειτονιά!
Τα δικα μου νέα αργότερα γιατί ξύπνησε ο νεαρός!
Σε όλες φιλακια πολλα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy

μωρε πολλα θελω να γραψω αλλα δεν θυμαμαι.....

αλικη εννοειται σε θελουμε. ολες οι αθηναιες να τα πουμε πινοντας καφεδακι Very Happy

η εταιρεια που μιλαμε με γερμανια ειναι πολυ εξιδεικευμενη ως προς το αντικειμενο εργασιων και θελουν ποοοοολλα.σεμιναρια ως 6 μηνες πριν ξεκινησει.εχουν υψηλα στανταρς λογο της φυσης της δουλειας.ακομα δεν εχουμε απαντηση τους, περιμενουμε

σημερα εχουμε λαχανικα στον ατμο και τσιπουρα.γιαμ γιαμ για εμενα. το ψαρι το τρωει η ιωαννα αλλα για τα λαχανικα θα γινει μαχη-δεν τρωει ουτε ο ταριφακος και θα πρεπει να τηγανισω πατατες εννοειται αφου φαμε οι γυναικες.
εβγαλα και τον ατμομαγειρα στο μπαλκονι να μην βρωμισει το σπιτακι μπροκολο και κουνουπιδι.

μην ακουω για διαιτες σε μωρο νευριαζω...οπως νευριαζω και με μια γνωστη που εδωσε στα μωρακια της -κριμα τα καημενακια μου-χαμομηλι το βραδυ λεει με το που σαραντισαν για να κοψουν το βραδυνο ξυπνημα.ουτε αγκαλια δεν τα επαιρνε η ακαρδη για να μαθουν λεει.ε βεβαια μην χαλασει τον υπνο της η κυρια Twisted Evil
κατι σε μαρια μου φερνει η κοπελα.
και λεει κιολας οτι κοιμουνται γρηγορα τα παιδια της. ε ναι αφου τα παραταει στην κουνια να χτυπιουνται απογοητευονται και ξανακοιμουνται

αλικη σε νιωθω με τα 2ωρα υπνου. ρε συ θα κανει καλη παρεα το γατι με τον ερωτα μου.καθε 3 ωρες τρωει-το βραδυ- την ημερα καθε 2,5.ειπαμε ειναι πειναλας ο δικος μου.
αν τον εβλεπε δε η παιδιατρος της ζωουλας θα τραβαγε τα μεμε της.

το απογευμα θα εχουμε και τα αποτελεσματα της καλιεργειας. αντε να δουμε...αγχος πολυ εχω αν και ειμαι αισιοδοξη .

παω να φτιαξω την κεραλοιφη μας, πολλα ειπα παλι η κουτσομπολα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις