101 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Τετ Φεβ 06, 2013 8:35 am
Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!!!!!
Τι κάνετε?
Αθανασία, χαίρομαι που σου πέρασε επιτέλους το κεφάλι σου.
Σκάλες κ μπαλκόνι θέλω να κάνω κ εγώ, αλλά πότε?
Μελινομαρία, ευχαριστούμε για τα νέα της Εύης. Να της δώσεις τα φιλιά μας. Εγώ σίδηρο κ βιταμίνη D της δίνω από 40 μερών. Ο σίδηρος βέβαια της πέφτει βαρύς κ τον βγάζει κάποιες φορές.
Μαρκέλλα άδειασε κ το γραφείο? Τέλεια...
Μαράκι, τέλεια η μπουμπού σου!!! Μοντελάκι!
Μαίρη, προσπάθησε σε κάποιο διάλειμα να βγάζεις γάλα, γιατί φοβάμαι οτι θα σου κοπεί.. Κ κουράγιο κοέλα μου. Κ γω θα ξεκινήσω το Μάη δουλειά, κ το σκέφτομαι από τώρα.
Η Τοσοδούλα μας πως είναι?
Ειρήνη, Τζένη, Φωτεινή, Αλίκη
Εμάς περνά η μέρα σαν το νερό. Ολο χέρια, βυζί, χαρές, κλάματα κτλ... Εχει μάθει να λέει "εγώ", κ κουβεντιάζει κ μας γελάει συνέχεια! Επίσης δεν κοιμάται, εχουμε κλάματα μετά το θηλασμό μέχρι να ρευτεί, βγάζει γουλίτσες, μέχρι κ από τη μύτη έβγαλε χθες γάλα...Ασε πονάει η ψυχή μου έτσι που την βλέπω...
Επίσης δεν θέλει ακόμα το σλινγκ,ούτε να τη βάζω μπρούμητα.
Αυτά τα δικά μας νέα!!!!
Τι κάνετε?
Αθανασία, χαίρομαι που σου πέρασε επιτέλους το κεφάλι σου.
Σκάλες κ μπαλκόνι θέλω να κάνω κ εγώ, αλλά πότε?
Μελινομαρία, ευχαριστούμε για τα νέα της Εύης. Να της δώσεις τα φιλιά μας. Εγώ σίδηρο κ βιταμίνη D της δίνω από 40 μερών. Ο σίδηρος βέβαια της πέφτει βαρύς κ τον βγάζει κάποιες φορές.
Μαρκέλλα άδειασε κ το γραφείο? Τέλεια...
Μαράκι, τέλεια η μπουμπού σου!!! Μοντελάκι!
Μαίρη, προσπάθησε σε κάποιο διάλειμα να βγάζεις γάλα, γιατί φοβάμαι οτι θα σου κοπεί.. Κ κουράγιο κοέλα μου. Κ γω θα ξεκινήσω το Μάη δουλειά, κ το σκέφτομαι από τώρα.
Η Τοσοδούλα μας πως είναι?
Ειρήνη, Τζένη, Φωτεινή, Αλίκη
Εμάς περνά η μέρα σαν το νερό. Ολο χέρια, βυζί, χαρές, κλάματα κτλ... Εχει μάθει να λέει "εγώ", κ κουβεντιάζει κ μας γελάει συνέχεια! Επίσης δεν κοιμάται, εχουμε κλάματα μετά το θηλασμό μέχρι να ρευτεί, βγάζει γουλίτσες, μέχρι κ από τη μύτη έβγαλε χθες γάλα...Ασε πονάει η ψυχή μου έτσι που την βλέπω...
Επίσης δεν θέλει ακόμα το σλινγκ,ούτε να τη βάζω μπρούμητα.
Αυτά τα δικά μας νέα!!!!