Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:
Jen75 έγραψε:καλε ξεχασα να σας πω οτι ειμαι απο το Βελβεντο, που εγινε η διπλη ληστεια κ πιασαν του 4. χαμος στις ειδησεις κ στο φεις. ευτυχως δεν ηταν παρων κανενας δικος μου...

Πάλι καλα Τζενη που δεν έτυχε να περνάτε απο εκει κοντά εκείνη τη στιγμή .

εγω δε ζω εκει ετσι κ αλλιως απο τα 18 μου. η μανα μου εφυγε εκτακτως πεμπτη μεσημερι για βελβεντο γιατι κρυολογησε ενω ηταν να φυγει παρασκευη πρωι κ μπερδεψε τις μερες. την παρασκευη νομιζε πως ηταν σαββατο κ δεν πηγε τραπεζα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βλεπω Τατιανα (εχει την υποθεση της Λερου) και εχω φρικαρει. Μου ερχεται να ουρλιαξω!!!!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ δεν το πρόλαβα ... Τι είπαν Μαρκελλα ;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να δω τι θα θυμηθω τελικα
Αθανασιααααααααααααα τι διαφημιση επεσε ρε παιδι μου!!!! Εγω ενα θα πω μονο. Αρχισα να τρωω μηλοπιτα, ως τωρα δεν τη γουσταρα.
Μαιρη μου, καλη δουλεια ματια μου. Ειναι δυσκολα ειδικα στην αρχη αλλα θα συνηθισεις.
Τζενη, εγω λογω παλλινδρομησης τον εχω παντα κοντα μου, μερα νυχτα, στην καλαθουνα (χωραει ακομα) και απο πισω μου. Ευτυχως εχει βαση με ροδακια. πλενω πιατα, στην κουζινα ο μπεμπης. απλωνω ρουχα, κολητα στη μπαλκονοπορτα ο μπεμπης. Οταν πια δεν θα χωραει (σε λιγο) θα δω πως θα το βολεψω. Καλα ειναι να βαλεις κατι απο κατω, αλλα οχι μονο στο κεφαλι, να ξεκιναει απο τη μεση του να το σηκωνει. Εγω την καλαθουνα την εχω σε ανακληση μονιμα (ευτυχως προσαρμοζεται).
Αλικη, τι καλα που συνηλθατε!
Ειρηνη, Φωτεινη, Μαρια φιλακια πολλα, δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο.
Η τοσοδουλα μια παει καλυτερα, μια ξανακυλαει. Δεν βλεπω να βγαινουν ακομα. Ταλαιπωρια μεγαλη γμτ.
Αυριο θα κανονισω ραντεβου με τον εργατολογο να τα πουμε απο κοντα. Δεν βλεπω να βγαζω ακρη. Τουλαχιστον οχι ανεξοδα. Λεφτα για δικαστηρια και τετοια δεν υπαρχουν και δεν ξερω αν αξιζει κιολας. Θα δουμε. Καθε μερα τρεχω, οαεδ, ικα, επιθεωρηση, ο Μιχαλης φυλαει καραουλι κατω απο το σπιτι του, απο το γραφειο. Το γραφειο το αδειασαν εμαθα.
Τι αλλο.... τι αλλο....

Μαρια, θα εσπαγα την τηλεοραση. Τι ψευτρα Θεε μου. Ασε που ουτε εναν κομπο, εναν λυγμο.... κατι στη φωνη της δεν ακουσα!

maria1984

maria1984
Α είχε πάει η ίδια κ μιλούσε ; Θα το βρω μετα που θα τελειώσει η εκπομπή απο το Ίντερνετ .

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Α είχε πάει η ίδια κ μιλούσε ; Θα το βρω μετα που θα τελειώσει η εκπομπή απο το Ίντερνετ .

οχι, δεν ηταν στο στουντιο. μαγνητοσκοπημενη συνεντευξη ηταν. βρες το να το δεις, αν αντεχεις δηλαδη. αληθεια μου ερχοταν να σπασω την τηλεοραση.

maria1984

maria1984
Έχω μπει στην σελίδα κ περιμένω ποτε θα ανεβάσουν την εκπομπή ... Πολυ θράσος όμως να βγει κ στην τηλεόραση .

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηταν η πρωτη-ελπιζω και η τελευταια- που εβρισα μπροστα στην ιωαννα. ρε παιδια δεν εχουμε τον θεο μας δηλαδη! ελεος.... αχ και να την ειχα μπροστα μου....
αλλαζουμε θεμα και διαθεση

ειρηνη παλι καλα που σεβονται την αποφαση σου. εμενα η δικια μου δεν το συζητω θα την ειχε βαλει στην τουαλετα.ναι σιγα μην με υπολογισει.οχι μονο εμενα.ετσι κανει με ολους. ηπειρωτικο κεφαλι....

μαιρη ποιος μακακας ειπε οτι ειμαστε ισοι???????και εσυ επρεπε να το πιστεψεις φιλεναδα?????

εμεις νευριασαμε εχθες γιατι ηθελε να παει για ποδοσφαιρο το βραδυ.ο μπεμπης να χτυπιεται κυριολεκτικα με κολοικο και η ιωαννα να ερχεται να αρπαζει τα ποδια μου.ε οχι ρρε φιλε, ειμαι οοοοολη μερα μονη μου με τα παιδια, θα κατσεις εδω να αναλαβεις ενα παιδι.αι στο καλο λες και τα κανουμε μονες μας.στο τελος δεν πηγε εριξα το δολοφονικο μου βλεμμα χιχιχι

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ορμα Θρακιωτισσα!!!!! Μην σου παρει τον αερα!
Τι εγινε με την Ειρηνη? Καλα, τι διαβαζα εγω τοση ωρα?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Πώς είστε μανούλες και μωράκια; Ελπίζω καλά!!!

Τι μου λέτε, έδειξε στην εκπομπή τη μάνα; Κι εγώ θα ήθελα να το δω αν και μάλλον θα συγχιστώ. Μαρία έχεις το λινκ;

Μαρκέλλα μου τι μπλεξιμο κι αυτό με το μακάκα τον εργοδότη! Και τώρα πώς θα βρεις το δίκιο σου ρε γμτ!

Αθανασία μου υπομονή με τις ημικρανίες! Όπως ήρθαν, Κάποια στιγμή θα φύγουν κιόλας! Πάλι καλά που τον πιάνει έστω μέσα στη μέρα τον μπέμπη το σιροπάκι, να κανείς τουλάχιστον και καμιά δουλειά.

Τζενάκι γλίτωσες μάλλον, αλλά να προσεχείς πολύ. Κάνε και καμιά ενδιάμεση άντληση, κι ας μην ξυπνάει ο μπέμπης, για να αποσυμφορήσεις το στήθος.
Στο θέμα της πάνας την ξεκίνησα χωρίς πίεση, κι αφού είδα ότι κάθησε μερικές φορές και τα έκανε. Από το καλοκαίρι είχε δείξει καλά δείγματα και ήδη από το φθινόπωρο η δασκάλα μου είχε πει ότι είναι έτοιμη, αλλά λόγω της γέννας δεν την ξεκίνησα.
Σήμερα πήγαμε πολύ καλά, έκανε πολλές φορές τσίσα της στη λεκάνη και μόνο μια φορά δεν τα προλάβαμε από την αρχή και βραχηκε λίγο. Τα υπόλοιπα όμως στη λεκάνη. Νομίζω πολύ καλά. Ειρήνη μου νομίζω έχεις δίκιο, η Δανάη δυσκολεύεται με τα κακά της, δεν ξέρω αν είναι έτοιμη ακόμα. Ζήτησε να τα κάνει, την έβαλα στη λεκάνη αλλά το φοβήθηκε. Δε θα την πιεσω, ένα βήμα τη φορά, ας τα κάνει στην πάνα της τώρα και κάποια στιγμή πιστεύω θα ξεθαρρέψει.

Στο θέμα του ύπνου, το γατί μετά το 4ωρο κοιμόταν για 1-1,5 ώρα τη φορά, πάλι κουρασμένη ξύπνησα.

Μελινομαρία μου ο γελαστούλης σου προσπαθεί να σηκωθεί από τώρα; Μάλλον βιαστικούλη θα πρέπει να τον λες! Πώς πήγε η επίσκεψη στον παιδίατρο και το εμβόλιο;

Φωτεινή και Βαρβάρα μου Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 4 417472

Δε θυμάμαι άλλα κοριτσάκια μου, να με συγχωρείτε!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες κ μπεμπακια!!!!!!!
Αθανασια μου νασαι καλα βρε κοριτσι.....κ μονο η προθεση γοα την διαιτητικη μιλοπιτουλα μετραει!!! Razz οσο για υο περπατημα...εχεις ολυ δικιο....θα αρχισω να βγαινω καθε μερα...εκτος βεβαια αν βρεχει η εχει χαλια καιρο...να δουμε μπαααααας κ παρει μπρος ο μεταβολισμος μου!! Χαιρομαι που συνηλθες! Το κανατε ρινκ ε?????? Εεεεμ τους χρειαζεται καμια φορα!!! Γυριζουν ψωωωωφιοι στην κουραση....λες κ εμεις ξυνομαστε ολη μερα...."!! Κ εγω τσακωνομαι γιαυτο καμια φορα!!!
Φωτεινη μου κ εσενα σου εμειναν κιλα εεε??? Φαγαμε πακετο....λεω να ξεκινησω λιγο πιο αυστηρη διατροφη εγω...με πολλα βραστα λαχανικα....να δω αν λειτουργησει!!!
Αλικη μου υπομονη με τις πανες.....γιατι δεν το προσπαθεις προς την ανοιξη...να μην εχεις κ τα χαλια στρωμενα???
Μαρκελλα μου υπομονη με τον απαταιωνα...
Ειδα κ εγω Τατιανα.....ΔΕΝ υπαρχει το ατομο!!!!!! Μανα να σου πετυχει.....τετοια απαθεια...κ τετοια αναισθησια.....ουτε θα την φανταζοτανε κανεις!!!! Το καναρινι της αν της παθαινε κατι....πιο στεναχωρημενη θα ηταν!!! Μονο ψεματα ελεγε.....κ αυτα με τοση...μα με τοση φυσικοτητα κ απαθεια....δεν το πιστευα!!!!!εγω εχω κλαψει περισοτερο για το αμοιρο το μπεμπακι.....που παει ο θεος κ δινει μωρακια.....κριμα η ψυχουλα που εφυγε...κριμα....!
Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα ειμαστε...περιεργαζομαστε τα δαχτυλακια μας κ τα κοιταμε καλα καλα....κανουμε πολλα γελακια με χαχανιτα....αμεεεε....επισης οταν τρωει απο το μπιμπερο...πιανει τοσο σφηκτα με τα δυο της χερια το μπουκαλι..λες κ θα της το παρουν....εχει τοση πλακα!!!!!!! Βρε κοριτσια ακομα το μει ται....δεν βλεπω να το συνηθιζει....κριμα....πολυ κριμα.....
Αν ξεχναω κατι αλλο σημαντικο να σχολιασω....να με συγχωρεσετε....φιλακια!!!

eirini2

κοριτσια κι εγω την ειδα την μανα την ψευτρα.δεν ειχε το θαρρος ουτε το προσωπο της να δειξει. η μανα του φιλου της ομως ειπε ολη την αληθεια.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα με κάνατε να θέλω κ γω να το δω αν κ είχα πει ότι δε θα ασχοληθώ. Φτανει που κλαίω από μόνη μου όταν το θυμάμαι το αγγελούδι, δλδ συχνά πυκνά ειδικά όταν καθυστερώ λίγο να τον ταισω κ κλαίει...
Κοιμάμαι όμως όρθια κ ίσως τη γλυτωσω τη συγχυση βραδιατικα

maria1984

maria1984
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα!!! Πώς είστε μανούλες και μωράκια; Ελπίζω καλά!!!

Τι μου λέτε, έδειξε στην εκπομπή τη μάνα; Κι εγώ θα ήθελα να το δω αν και μάλλον θα συγχιστώ. Μαρία έχεις το λινκ;

Μαρκέλλα μου τι μπλεξιμο κι αυτό με το μακάκα τον εργοδότη! Και τώρα πώς θα βρεις το δίκιο σου ρε γμτ!

Αθανασία μου υπομονή με τις ημικρανίες! Όπως ήρθαν, Κάποια στιγμή θα φύγουν κιόλας! Πάλι καλά που τον πιάνει έστω μέσα στη μέρα τον μπέμπη το σιροπάκι, να κανείς τουλάχιστον και καμιά δουλειά.

Τζενάκι γλίτωσες μάλλον, αλλά να προσεχείς πολύ. Κάνε και καμιά ενδιάμεση άντληση, κι ας μην ξυπνάει ο μπέμπης, για να αποσυμφορήσεις το στήθος.
Στο θέμα της πάνας την ξεκίνησα χωρίς πίεση, κι αφού είδα ότι κάθησε μερικές φορές και τα έκανε. Από το καλοκαίρι είχε δείξει καλά δείγματα και ήδη από το φθινόπωρο η δασκάλα μου είχε πει ότι είναι έτοιμη, αλλά λόγω της γέννας δεν την ξεκίνησα.
Σήμερα πήγαμε πολύ καλά, έκανε πολλές φορές τσίσα της στη λεκάνη και μόνο μια φορά δεν τα προλάβαμε από την αρχή και βραχηκε λίγο. Τα υπόλοιπα όμως στη λεκάνη. Νομίζω πολύ καλά. Ειρήνη μου νομίζω έχεις δίκιο, η Δανάη δυσκολεύεται με τα κακά της, δεν ξέρω αν είναι έτοιμη ακόμα. Ζήτησε να τα κάνει, την έβαλα στη λεκάνη αλλά το φοβήθηκε. Δε θα την πιεσω, ένα βήμα τη φορά, ας τα κάνει στην πάνα της τώρα και κάποια στιγμή πιστεύω θα ξεθαρρέψει.

Στο θέμα του ύπνου, το γατί μετά το 4ωρο κοιμόταν για 1-1,5 ώρα τη φορά, πάλι κουρασμένη ξύπνησα.

Μελινομαρία μου ο γελαστούλης σου προσπαθεί να σηκωθεί από τώρα; Μάλλον βιαστικούλη θα πρέπει να τον λες! Πώς πήγε η επίσκεψη στον παιδίατρο και το εμβόλιο;

Φωτεινή και Βαρβάρα μου Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 4 417472

Δε θυμάμαι άλλα κοριτσάκια μου, να με συγχωρείτε!

Σου έστειλα το λίνκ σε πμ αν δεν το έχεις δει απο αλλού .

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημερα το βλεπω τωρα δεν μπορω να πω κατι..........

σας φιλω κοριτσια δεν προλαβαινω να μπαινω αλλα σας σκεφτομαι

φιλια στην τοσδουλα!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααααααααααααα κοριτσια μου
τι κανετε???αχχχ δεν σας ξεχασα αλλα..βλεπετε με την κορη εχω τρελαθει χοχοχοχο
εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο μας ζυγισε 5350 ειναι η χοντρουλα μου μου εβαλε χερι βεβαια γιατι λεει πηρε πανω απο 1 κιλο δεν το καταλαβαινω βεβαια αλλα δεν πειραζει ..καναμε και το πρωτο μας εμβολιο ενταξει κλαψαμε αλλα σε λογικα πλαισια το παιδακι μου περισσοτερο εκλαιγα εγω ουφ!!!!κατα τα αλλα η ζωη μας περναει σε πολυ γρηγορους ρυθμους με την μπεμπα δεν καταλαβαινω ποτε περναει το 24ωρο ...εσυ αγαπες μου τα νεα σας???? Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 4 215994 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

eirini2

μαμακα μου έγραψε:ηταν η πρωτη-ελπιζω και η τελευταια- που εβρισα μπροστα στην ιωαννα. ρε παιδια δεν εχουμε τον θεο μας δηλαδη! ελεος.... αχ και να την ειχα μπροστα μου....
αλλαζουμε θεμα και διαθεση

ειρηνη παλι καλα που σεβονται την αποφαση σου. εμενα η δικια μου δεν το συζητω θα την ειχε βαλει στην τουαλετα.ναι σιγα μην με υπολογισει.οχι μονο εμενα.ετσι κανει με ολους. ηπειρωτικο κεφαλι....

μαιρη ποιος μακακας ειπε οτι ειμαστε ισοι???????και εσυ επρεπε να το πιστεψεις φιλεναδα?????

εμεις νευριασαμε εχθες γιατι ηθελε να παει για ποδοσφαιρο το βραδυ.ο μπεμπης να χτυπιεται κυριολεκτικα με κολοικο και η ιωαννα να ερχεται να αρπαζει τα ποδια μου.ε οχι ρρε φιλε, ειμαι οοοοολη μερα μονη μου με τα παιδια, θα κατσεις εδω να αναλαβεις ενα παιδι.αι στο καλο λες και τα κανουμε μονες μας.στο τελος δεν πηγε εριξα το δολοφονικο μου βλεμμα χιχιχι
αθανασια ειρωνικα το ειπε οτι δεν θελω εγω να τον μαθω τοσο νωρις για τουαλετα.τωρα ομως εχουμε αλλη εννοια.να μην αλλαξουν χρωμα τα ματια του μπεμπη και δεν ειναι ιδια με του γιου της.ειχε φαγωθει στην εγκυμοσυνη να μοιαζει το μωρο στον αντρα μου λες και ο στρατος μοιαζει αλλου(μονο τα ματια μου εχει) και απο τοτε που ειδε οτι το μωρο ειναι ολοιδιο ο αντρας μου εχει φαγωθει να μην αλλαξουν χρωμα τα ματια.εγω της απανταω οτι δεν με νοιαζει που θα μοιασει αρκει να ειναι καλα.και μετα το θυμαται οτι σημασια εχει πτωτα η υγεια.ο,τι να ναι.

eirini2

καλημερα ζωη

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Anybody here?
τι κανετε?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Anybody here?
τι κανετε?

αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι κανεις?πως τα πατε?!!!!!!!!!!!! Very Happy

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες... Τι κάνετε; Εμείς σήμερα το μεσημέρι έχουμε παιδιατρο... Να δώ επιτέλους μήπως βγάζει η μπεμπα κανένα δοντακι κ τρώγεται έτσι ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα..

ποια έψαχνε συνταγή για cupcakes;
https://www.youtube.com/watch?v=aCSt_wm61lU
εγώ πάντως που έχω κάνει απλά τη ζύμη του κέικ την έβαλα σε θήκες κ από πάνω άπλωσα μερέντα κ χρωματιστή τρούφα

έφτιαξα γιουβαρλάκια. ενώ δεν τρελαίνομαι, μου'ρθε χθες κ τα'κανα σήμερα

π'άω για το αυγολέμονο

φιλάκια

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Τώρα με κάνατε να θέλω κ γω να το δω αν κ είχα πει ότι δε θα ασχοληθώ. Φτανει που κλαίω από μόνη μου όταν το θυμάμαι το αγγελούδι, δλδ συχνά πυκνά ειδικά όταν καθυστερώ λίγο να τον ταισω κ κλαίει...
Κοιμάμαι όμως όρθια κ ίσως τη γλυτωσω τη συγχυση βραδιατικα

ενταξει δεν ειμαι η μοναδικη που φτιαχνω γαλα και κλαιω.

καλημερα δεν σας ειπα κοριτσαρες σημερα.ηρθε η πεθερα πρωι πρωι καθισε με τα παιδια και εκανα μπαλκονι,σκαλα.αχ το ευχαριστηθηκα.αστραψαν.ειχα να τα κανω ουουου απο τοτε που εμεινα εγκυος.εφαγα και μια σουπα απιστευτη γελουσα μονη μου μετα-το ιδιο και η γειτονισα-χαχαχα
πηγαμε και λαικη και ψωνισαμε, γελαμε και στην μαμα που του λεει ερωτα τι κανεις?!αμε αμε

φιλια σε ολες.
ανευ λογου και αιτιας εχω μια διαθεση απιστευτη....μαλλον λογο καιρου.
παω να βαλω τα πραγματα στην θεση τους και μετα βουρ φυγαμε για βολτα

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamameli

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κουκλιτσες και κουκλάκια;
Καταρχήν να ενημερώσω μου έστειλε η Εύη μήνυμα πριν λίγη ώρα!
ΌΛα καλα λέει συνηθίσαν αν και ψάχνουν ακόμα σπίτι!
Ο μπεμπης μεγαλώνει έφτασε τους 62 πόντους 6100.
Βρήκαν ένα γιατρο εκει !
Της λειψαμε όλες ,χαιρετισμούς και περαστικά στην τοσοδουλα!να είναι λέει για την Δήμητρα το τελευταίο κακο!αυτο το τελευταίο να το μεταφέρετε όσες μιλάτε με τηΔημητρα!
Εμείς πήγαμε γιατρο χθες!φτασαμε κι εμείς 62 πόντους και 5900.
Τόσο ήταν η Μελίνα ένα μήνα μεγαλύτερη..οπότε καλα είμαστε ...είμαστε και άντρες! Laughing
Για το θέμα της αλλεργίας δεν βρήκαμε και πολυ άκρη..
Σίγουρα θα πάρω κι άλλη γνώμη!
Αυτός λέει ίσως χρειαστεί να βγάζω με το θηλαστρο για λέγεσαι μέρες και να του δώσουμε υποαλλεργικο...να δούμε αντίδραση!
Εγω με θηλαστρο δεν μπορω να βγάλω!Μου είπε να του αρχίσω και συδηρο στον τρίτο μήνα!κουφο;
Κάναμε και εμβολιο καλα είμαστε καμία παρενεργεια.πενταπλο ήταν.
Δεν ξέρω είμαι πολυ μπερδεμενη!όλη μέρα αυτο στο μυαλο μου!
Αθανασία μου καλη μουδωσε σσββουρηχτα φιλακια στον έρωτα όπως και όλες στα μωρα σας!
Αλίκη ναι βιάζεται κι αυτός στα χνάρια της μεγάλης!Βιαστικά να σηκωθούν να φύγουν!Μήπως τα πνιγω;
Ζωοουλα μπράβο την μπεμπα σας!
Ειρήνη ,Μαρκελλα,Τζένη και σε όλες φιλακια πολλα!

maria1984

maria1984
Τώρα γυρίσαμε απο το γιατρο , η μπεμπα ειναι μια χαρα, τα ουλα της μου είπε ότι αρχίζουν κ μεστωνουν γι αυτο τρώγεται όλη μέρα το βάρος της ειναι 5.770 κ ειναι 64 πόντους ... Ψηλή κ αδύνατη μοντελακι μου είπε θα βγει ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις