Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:Επίσης Μαρία, Φωτεινή, Μαμά Μελίνας Χριστίνα, Τζένη Ελένη δεν σας ξεχνάω και συγγνώμη που δεν γράφω περαστικά κτλ αλλά δεν προλαβαίνω. Σας σκέφτομαι όλες συνέχεια. Φιλιά πολλά!

Μαίρη μην αγχώνεσαι. Ξέρουμε ότι τρέχεις κ δε φτάνεις. Κ γω καμία φορά δε γράφω γιατί δεν ξέρω τι να πρωτογραψω κ δεν εχω πολύ χρόνο. Άλλες φορές πάλι γράφω τα νέα μας χωρίς να σχολιάσω τπτ η μόνο τα 1-2 τελευταία.
Εγώ φέτος δεν κυνηγησα τπτ από δουλειά. Αν με πάρουν αναπληρώτρια έχει καλώς αλλιώς από σεπτέμβρη ( χριστίνα ελπίζω να μη μαλλιοτραβηχτουμε για κανα ιδιαίτερο αγγλικών Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 22 215994 )

Φιλια για την ώρα

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μαρακι περαστικουλια κοριτσι!!!εμεις αυτες τις μερες εχουμε κοσμο και γιαυτο δεν πολυ μπαινω..εχθες 3 επισκεψεις ειχα....ψοφια η κυρια αλλα ευτυχως το αγορακι μου ειναι ησυχο και ετσι δεν ταλαιπωριεμαι...φιλια σε ολες!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα !
Μαίρη Παναγιωταρα ,εργαζόμενη μητέρα καλη νοικοκυρά δεν σε παρεξηγουμε!
Μαρακι κολλησες κι εσυ;περαστικά σου!

Όταν λένε όλα τα είχε η Μαριορη ο φερετζες της έλειπε...
Εγω είμαι η Μαριορη...φερετζες θα μπορούσε να είναι η μάσκα που φοραω αλλα τελικά είναι το πιασιμο στη μέση...
Είμαι στο παρα πέντε για λουμπαγκο!Μόνο αυτο μας λείπει τώρα!Με την θερμοφορα είμαι!
Αύριο η Μελίνα θα παει την πρώτη της ´´εκδρομή´´ με το σχολείο στο Μέγαρο μουσικής σε παιδικη θεατρική παράσταση!Έχω εγω αγωνία!

Μίλησα με την Εύη με μηνύματα σήμερα..
Επειδή χειροτερευε το μωρο προτίμησε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο για εξετάσεις...είχε πυρετο,βηχα και εμετους.
Σε κανένα μήνα μου είπε θα είναι πάλι μαζι μας που
υπολογίζει να έχουν τακτοποιηθεί.Ευχαριστεί για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδει!

Αυτα γιατην ώρα !
Φιλακια!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xαιρετώ κ εγώ μανουλες κ μικρούλια..θα σχολιάσω ότι θυμάμαι,κ θα πω συντομα τα δικά μας.Συλληπητήρια στα κορίτσια που έχασαν παπού κ γιαγιά,να ζήσετε να τους θυμόσαστε.Περαστικά Τζένη,ο καιρός κ οι ασθένειες δεν μας επέτρεψαν την βόλτα,περαστικά σε όλους τους μικρούς κ μεγάλους ασθενεις.Δεν θυμάμαι πολλά σόρρυ..αλλα με το τρεξιμο κ τα πάνω κατω με το αμάξι βγαίνει κούραση..εμείς ήμασταν και πάλι στουσ γονείς μου από χτες,κ εκεί δεν παίρνω το λαπτοπ γιατί ήδη κουβαλάω την Άρτα με τα Γιάννενα.τα δικά μας νέα είναι πως γίναμε 4 μηνών σήμερα!Κάναμε κ άαλα 2 εμβόλια,τσιμπ κ πόσιμο,είμαστε 7 κιλά περίπου και 65 εκ.υγίεστατη,μόνο με τις μυξούλες από το συνάχι της μαμάς,την λεχω φλομώσει στον φυσ.ορό την καημενούλα..έχουμε λίγη γκρίνια κ ανησυχία σήμερα,όχι τρελή όρεξη για μαμ αλλα σιγά σιγά ηρεμούμε..πήρε η μαμα 2 νέα παιχνιδάκια από τζάμπο,κ μια ψηφιακή ζυγαριά για να ζυγίζουμε μωράκι και φαγητά όταν με το καλό ξεκινήσουμε..φιλιά σε όλες Smile

demmy29

demmy29
Αγαπες μου γεια σας!ελενη η συμπτωση δεν ειναι οτι χασαμε τα αγαπημενα μας προσωπα με τον αντρα σου.η συμπτωση ειναι οτι ειναι στη λιβαδεια.να δεις που θα βγουμε γνωστοι στο τελος.τζενη περαστικα στις λατρειες σου.μαμαμελι να στειλεις τη δυναμη μου στην ευη.τα περασα κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι να εχεις το μικρακι στο νοσοκομειο.καληνυχτα!

mamameli

Θα της τα πω Δήμητρα αύριο κάποια στιγμη!

Καληνύχτα κουκλιτσες ,νινάκια και παιδάκια!

demmy29

demmy29
Με εχει πεθανει...ανα μια ωρα ζυζι.το παθαινουν κι εσας καμια φορα;απαντηστε μου γιατι εχω αρχισει κ φτιαχνω σεναρια οτι δε χορταινει γιατι δεν εχω γαλα κ επειδη βαζω το θηλαστρο μου κοβεται κ τετοια.βοηθειααααα...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρα μπορει να ναι αλμα αναπτυξης. δε ρωτας κ τον παιδιατρο; ειναι κ στο παιδι ισως. με τον μεγαλο ειχα πολυ συχνοτερους θηλασμους. ο τζουνιορ ευτυχως δεν με παιδευει ιδιαιτερα. ευχομαι να μην ειναι τπτ. φιλακια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Προφανώς έχουμε πάλι τα ίδια στο θέμα του ύπνου! Δήμητρα μου δεν είναι το θέμα ουκ δε χορταίνει από τη στιγμή που μέχρι τώρα έβγαζε βάρος κανονικά. Είναι και στο παιδί, τι να κάνουμε! Πού θα πάει, θα στρώσουν και τα μικράκια μας, απλά μας παιδευουν - εσένα λίγο παραπάνω που δουλεύεις!!!

Επίσης περαστικά στα άρρωστα (Τζενάκι, ο μικρός της Εύης κλπ) αλλά και στις άρρωστες μανούλες (Μαρία -ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή!, Μελινομαρία - ωχ πώς το έπαθες αυτό τώραWink..

Εγώ τσακισα σήμερα σουβλάκια και μετά σοκολάτα. Δεν άντεξα, πάει η διατροφή! Με έβλεπε ο δικός μου και κουνούσε το κεφάλι, αχαχαχ!

Φωτεινή πολύ μεγάλωσε η μπουμπού σου, μπράβο!

Μαίρη πολύς κόσμος έχει κάνει το ίδιο, δηλαδή να μετακομίσει προς τα εκεί μεριά προκειμένου το παιδί ή τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε σπίτι με κήπο, πιο ανθρώπινα. Δεν είναι κακή ιδέα - ειδικά το καλοκαίρι θα είναι πολύ ωραία - αρκεί να βολεύει στο θέμα της δουλειάς!

Δε θυμάμαι άλλα, πεινάω πάλι, έλεος! Σας φιλώ!!!

demmy29

demmy29
Ενταξει,τελος η φρικη.κοιμηθηκε πεντε ωριτσες εφαγε και κοιμηθηκε παλι.χωρις να ρευτει ομως.ουπς να το γκουκ.ενταξει λοιπον η κουραση με κανει να τρωω φρικες.μια χαρα χορτασε τωρα.φιλακια

mamameli

Καλημέρα!

Τι κάνετε;
Αχ ποναω...έλα ντε πως το έπαθα..
Είμαι και τόσο γυμνασμενη!κουβαλαω έξι κιλά πνω κάτω όλη μέρα γιατί ο κύλιος δε σελει ξαπλωμένος...όρθιος μόνο..γιατί έγινε και ολοκληλος αντλας!για να δούμε..

Δημητρουλα μου νομίζω οτι αναπληρώνει σε αγκαλιές για τις ώρες που λείπεις!
Είσαι το ναρκωτικο της..
Ο θηλασμος δεν είναι μόνο τροφή του σώματος είναι και της ψυχής!
Θα στο κάνει μερικές φορές..αλλα σίγουρα μπορει να είναι και άλμα ανάπτυξης.

Καλη μέρα να έχουμε !
Φιλακια!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες , εγω ευτυχώς σήμερα είμαι καλα αν κ λίγο αυπνη είχε τόσο δυνατό αέρα εχθές το βράδυ που χτυπούσαν τα πάντα κ δεν μας άφησε να κοιμηθούμε ευτυχώς που η μπεμπα δεν ενοχληθηκε ... Σήμερα πάλι θα την πάρει η μαμα μου για να μην την έχω μαζι μου μήπως κ γλιτώσει ... Ολη μέρα με την μάσκα είμαι ακόμα κ την νύχτα κ δεν την ακουμπαω καθόλου... Εχθές την κρατούσε ο μπαμπάς της κ αυτη ήθελε να την πάρω εγω με κοιτούσε κ μου έκανε ανγκου κουνουσε χεράκια ποδαρακια κ ήθελε να έρθει σε μένα , δεν άντεξα κ με πιάσαν τα κλάματα ... Θέλω να την πάρω αγκαλια κ να της φάω τα μαγουλακια !!!

mamameli

Καλημέρα Μαρακι και πάλι περαστικά..
Ειδες τι πονηρά είναι.και μενα έτσι κάνει αλλα χθες δεν μπορούσα κι απο τη μέση να τον σηκωσω ,στο τέλος πάτησε κάτι κλαμματα και κάτι τσιριδες...τον πήρα και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου...
Νομίζω πως σ´αυτην την ηλικία θέλουν μόνο τη μαμα!
Μη στεναχωριεσαι όμως..για το καλο της είναι..

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy τι καλη δηλαδη με τοοοοοοοσο νερο που εχει ριξει???
πηγα την μαμακα μου το πρωι στην δουλεια για να μην γινει παπι, μετα φαρμακειο φουρνο.που να βγουμε εξω με τον κωλοκαιρο ρε φουστη μου????αμαν πια φετος αυτος ο χειμωνας μπερδευτηκε καλε εδω ελλαδισταν φυγε πια ουστ
κολοικοι τελος....τι κλ@νιδι τρωμε εδω μεσα κοριτσια ειναι απιστευτο, σαν μεγαλος ανθρωπος. στερεοφωνικη η βρωμερη χιχιχιχι.και με τον υπνο εστρωσε μια χαρα. και η ιωαννιτσα ηρεμησε καπως εχθες.καλυτερα γενικως. αν ειχε και καιρο για βολτα θα ημασταν αστερια.
εχω σκοτωθει με τον ταριφακο για το τραπεζι της βαφτισης. επιμενω να λεω οτι δεν εχουμε λεφτα. γιατι να χαλασουμε 500 ευρωπουλακια ετσι ρε γαμωτο????και μετα μου θελει να παρουμε φτηνο δωρο στον νονο Twisted Evil Twisted Evil
αντρες....θα του ανοιξω το κεφαλι με το χωνι να του βαλω μυαλο.....

παω να φτιαξω κεικακι θα ερθει μια φιλη να παιξουν οι κορες αν και εχουν διαφορα ηλικιας, αλλα ειναι και η μοναδικη που δεν ειναι αρρωστη. Wink
παναγιωταρεα μην σκας, θα ερχομαστε οοοοοολες μαζι στο πορτο ραφτη για ριλαξ στον κηπο.
μαναδες βαστατε τελειωνουν τα βασαννα σε λιγο καιρο.
περαστικα σε ολες και στα παιδακια μας

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μαμαμελι. δωσε πολλα πολλα φιλια στα κουκλια σου Very Happy Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα όλη μέρα..Αθανασία σας συναγωνίζομαστε στο κλ@σιμο,ειδικά στην μυρωδιά τα σπάει η κόρη μου! Laughing Laughing Laughing Επίσης είναι πολύυυ ομιλητική ζωηρη και εκφραστική,η γιατρός χτες μου έλεγε σε λυπάμαι Φωτεινή για το κυνήγι που έχεις να κάνεις Laughing Laughing Έσκιζε συνέχεια το ρολό χαρτί από το τραπέζι της γιατρού και άρχιζε την συζήτηση,γαλιάντρα γυναίκα κανονικά!Μουντρουχόκαιρος και εδώ,οπότε καθόμαστε στα αυγά μας.Αλίκη από όρεξη άλλο τίποτα κ εγώ μαμώτο Smile Δημητρούλα μάλλον λείπεις στην κόρη σου,χωρίς να το πάιζω κ εγώ ειδικός Smile Μαιρούλα ψηφίζω κ εγώ Πόρτο ράφτη μια που ξέρω το μέρος κιόλας Smile Αυτά θυμάμαι για τώρα Very Happy

mamameli

Καλημέρα μαμακα μουπου πήγες στη μαμακα σου!
Κι εσυ τα δικα σου κουκλάκια!
Η Μελίνα πήγε πρώτη φορα με το σχολείο επίσκεψη σε θεατρικό !μεχρι τώρα βλεπαν παραστάσεις μέσα στον παιδικο σταθμο...για να δούμε τι θα κάνει...με ρώτησε χθες πόση ώρα θα είναι η διαδρομή με το λεωφορείο ..
Ήθελε οπωσδήποτε φουστανι...στο Μέγαρο Μουσικής μου λέει θα πάω! Laughing
Κι εδω απο χθες εριξε πολυ νερο και γενικώς σκετη μούχλα!

mamameli

Φωτεινή καλημέρα!
Χαχα κάτσε να αρχίσουν και τις στέρεες να δεις βρώμα..
Μετα αυτα θα σου φαίνονται ευωδιες!
Μπράβο μεγάλωσε η κοπέλα σου!
Αυτο με το γιατρο που εσκιζε το χαρτι κτλ το έζησα πριν μια βδομάδα!
Και το δικο μου ταρζανακι θα είναι και σε αγόρι version γιατί έχω και σε κορίτσι..
Και είμαι ήρεμος άνθρωπος
...δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες!!! τι κανετε??? Εδω το χαος..... Μενω 2....3 τετραγωνα απο τον Ιλισο......δεν θελω να πιστεψω οτι θα ξαναξεχυλισει....το τι ειχε γινει πριν χρονια που ειχε συμβει....ηταν απεριγραπτο!!!!
Κατα τα αλλα κ στο σπιτι χαος....δεν ξερω τι να κανω βρε κοριτσια.....καθε μιαμιση με δυο ωρες...θελει στηθπς....εχω εξαντληθει κ ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!! Ολο το βραδυ καααααθε μερα ειμαστε κ παλευουμε!!!!
Τι τυχερες που ειστε οσες εχουν στρωσει.....
Συλληπητηρια σε οσες εχασαν δικους τους....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεχασα...επισης πεταστικα σε μανουλες κ μωρακια αρρωστουλιδες!!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσαρες....2παρα κοιμηθηκαμεεεε καθοταν και γελουσε το αγορι μου...αλλα ακομη κοιμαται ξερος επεσε...μια φορα εφαγε στις 6 και συνεχιζουμε...!!!!εδω εχουμε χιονιααααα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα ΜΑρία συμπατριώτισσα!Ταρζανάκια δεν θα πει τίποτα!τόση ευωδιά έχουμε να φάμε ε? Laughing Λαίτ έκδοση είναι αυτή η ταρζανιά στο ιατρείο,στο σπίτι τραβάει τα πάντα!Μαλλιά,αυτιά,ρούχα μαμας,ρίχνει τα παιχνίδια από το γυμναστήριο της αφου τα τραβα με τα 2 χέρια κ πολλά όμορφα!Τουλάχιστον βλέπω να χάνω κιλά με το κυνηγητό!Βαρβάρα βλέπω στην τιβι το τι ΄γινεται στον Ιλιισο και στην Αθήνα,α ρε Ελλάς το μεγαλείο σου,πνίγεσαι σε μια βροχή το 2013,υποδομή Ουγκάντα..να φύφουμε να πάμε αλλού λέμε!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φωτεινη μου εντελως μπανανια η χωεα!!!!!! Εοισης απο τα ξημερωματα κοπηκε κ το.τηλεφωνο....κ το ρευμα πηγαινοερχεται.....

eirini2

καλημερα κοριτσια.
περαστικα σε μωρα και μαμαδες.
τζενη ιωσεις δεν εχει μονο τον αυγουστο που ειναι κλειστοι οι σταθμοι.φετος ομως γινεται χαμος απο ιωσεις λογω των υψηλων θερμοκρασιων.
μαιρη πηγαιντε πορτο ραφτη.ο,τι καλυτερο θα ειναι για την μικρη.
εμενα πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε ολη νυχτα συνεχομενα απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 8.30.την ημερα ομως συνεχιζουμε και δεν κοιμομαστε πολυ.μακαρι να κρατησει το βραδυνο.
φωτεινη γιατι πηρε ζυγαρια να ζυγιζεις το φαγητο?

mamameli

Πως τον λεν τον ποταμό;
Κατάλαβα τι γινεται τώρα είδα...καλύτερα η μούχλα μας Φωτεινή!
Ελπίζω να σταματήσει η βροχή στη Αθήνα να μην προκαλέσει αλλαπροβληματα!
Ευτυχως εμείς εδω είμαστε κατηφορικα και έχουμε θαλασσα δύσκολα πλυμμηριζουμε!

Φωτεινή έτσι ζωηρή ήταν η Μελίνα!ομιλητικοπαιδι και προχωρημένο για την ηλικία του και να περιμένεις οτι θα έτσι θα είναι ..όμως θα καμαρωνεις πολυ και όταν θαπετυχαινει πολυ γρηγορααυτο που θέλει,θα μιλάει καθαρά, θα εκπλήσσει τους γύρω της με τη σπιρτάδα της και ετσι θα σε αποζημιώνει για τις πονηριες και αταξιεςτης!

Καλημέρα σε όλες ...σήμερα είμαι ξαπλα θα το καταλάβατε...απο τη φλυαρία!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις