Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου εκλεισε αυριο παω το κλεισω το εκκλησακι για την βαφτισουλα μας και αρχιζει το αγχος ...πφφφφ

Γιατί άγχος κουκλίτσα μου; Μια χαρά θα τα κάνετε όλα, έχετε χρόνο!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα!!! Είχαμε άλλη μια νύχτα με πολλά ξυπνηματα. Λέω σιγά-σιγά να αρχίσω να βάζω το γατί στην κούνια του μέσα στη μέρα, για να συνηθίζει. Έτσι είχα κάνει και τότε με τη Δανάη. Αναρρωτιέμαι μήπως κοιμάται καλύτερα στο κρεβάτι από το πορτ-μπεμπέ όπου είναι και πιο στριμωγμένη.. Θα δούμε.

Ελένη κι εγώ γέλασα με τις πεθερές. Εννοείται ότι βρίσκω πολλά κοινά με τη δικιά μου!!!
Ζωούλα το εκκλησάκι φαίνεται πολύ όμορφο, γράψε την πεθερά εκεί που ξέρεις! Και μόνο που σας έκλεισε εκείνη την εκκλησία για το γάμο, αυτό τα λέει όλα. Τώρα μου θύμισες ότι κι εμένα ήθελε να μου κλείσει το νυφικό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Αθανασία μου ταράχτηκα από αυτό που σου είπε η κορούλα σου! Της είχες μιλήσει για το μωράκι; Πώς τα ήξερε; Πωπω τα παιδιά ώρες-ώρες πετάνε κάτι ατάκες που μένεις κάγκελο.

Μελινομαρία μου να σας ζήσει το μωράκι!!! Τελικά βρήκατε και νονά; Εμείς τελικά κανονισαμε με τη φίλη μου που μένει εξωτερικό. Είναι στενή μου φίλη και έρχεται συχνά Ελλάδα αν και δε μένει εδώ. Και τώρα πρέπει να βιαστούμε γιατί τα πεθερικά θέλουν να γίνει η βάφτιση τον Ιούνιο, που δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε, αλλά τεσπα.

Ολυμπία ο μικρός σου είναι κουκλάκι!
Σμαρω είδες τελικά συμφώνησε και ο γιατρός. Όλα καλά λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον ύπνο σου τυχερούλα! Εντάξει, που και που θα είναι πιο ανήσυχο το μωρό, συμβαίνει.

Φωτεινή, χαχαχα για την πεθερά!

Ειρήνη μου πώς είναι το χέρι;

Αχ, δε θυμάμαι άλλα. Ούτε ότι έχω κλείσει τα 30 θυμάμαι!!! Razz
κι εγω τον βαζω την ημερα για να συνηθισει στο κρεβατι του καιρο τωρα.ετσι εκανα και στον στρατο και απο 2,5 μηνων που δεν χωρουσε στην καλαθουνα τον εβαλα εκει.το χερι μου ακομη ψιλομουδιαζει.αυριο ξεκιναω φυσικοθεραπεια για τον αυχενα κα ελπιζω να κανουμε κατι και για το χερι αν και εχω βρει καποιες ασκησεις στο ιντερνετ να κανω.
γιατι πρεπει να κανετε την βαφτιση ιουνιο?δεν τους βολευει αλλη εποχη?δικο τους ειναι το παιδι?εσενα ηθελε να κλεισει το νυφικο στο γαμο κι εμενα ηθελε να κανει τον γαμο στην αθηνα για να ερθουν οι φιλες της.κι εγω η κακια νυφη δεν σκεφτηκα τους δικους της καλεσμενους αλλα τον μπαμπα μου και την μαμα μου που αν γινοταν ο γαμος στην αθηνα δεν θα εβλεπαν την κορη τους νυφουλα λογω της καταστασης του πατερα μου που δεν μπορουσε να μετακινηθει και της μαμας μου φυσικα που δεν μπορουσε να φυγει και της ειπα εγω οτι ειναι πιο σημαντικο να ειναι στο γαμο οι δικοι της καλεσμενοι απο τους γονεις μου?
εγω θυμαμαι ομως οτι σε 3 μηνες θα κλεισω τα 36.

eirini2

ολυμπια κατι μου λεει το επιθετο αλλα δεν ξερω ποια ειναι η κοπελα.

279Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 12 Empty fb Τρι Φεβ 12, 2013 4:39 am

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κοριτσια δεν δινουμε τα fb μας να γνωριστουμε και απο κει?σιγουρα καποιες θα τα εχετε δωσει αλλα ειμαι καινουρια και δεν ξερω!!!οποια θελει λοιπον ας με κανει αιτημα....Giorgos Olumpia Simeonidis Tsagalidou

eirini2

mama konstantinoy!! έγραψε:βρε κοριτσια δεν δινουμε τα fb μας να γνωριστουμε και απο κει?σιγουρα καποιες θα τα εχετε δωσει αλλα ειμαι καινουρια και δεν ξερω!!!οποια θελει λοιπον ας με κανει αιτημα....Giorgos Olumpia Simeonidis Tsagalidou
σου εστειλα αιτημα

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama konstantinoy!! έγραψε:βρε κοριτσια δεν δινουμε τα fb μας να γνωριστουμε και απο κει?σιγουρα καποιες θα τα εχετε δωσει αλλα ειμαι καινουρια και δεν ξερω!!!οποια θελει λοιπον ας με κανει αιτημα....Giorgos Olumpia Simeonidis Tsagalidou

me too

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου εκλεισε αυριο παω το κλεισω το εκκλησακι για την βαφτισουλα μας και αρχιζει το αγχος ...πφφφφ

μωρε χρονο εχουμε σιγουρα το θεμα ειναι να βρα αυτα που εχω φανταστει αρχικα και να ειναι και οικονομικα οσο μπορω φωτογραφοι τραπεζι ειναι ολα εαν αγχος ....ειδικα το τραπεζι θα ειναι μονο για την οικογενεια βεβαια αλλα ο αντρας μου εχει μεγαλοοοοοοοοοοοο σοι το κερατο ....και οσο να ναι θελω ολα να ειναι τελεια εκεινη την ημερα της αξιζει τις νεραιδουλας μου!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα!!! Είχαμε άλλη μια νύχτα με πολλά ξυπνηματα. Λέω σιγά-σιγά να αρχίσω να βάζω το γατί στην κούνια του μέσα στη μέρα, για να συνηθίζει. Έτσι είχα κάνει και τότε με τη Δανάη. Αναρρωτιέμαι μήπως κοιμάται καλύτερα στο κρεβάτι από το πορτ-μπεμπέ όπου είναι και πιο στριμωγμένη.. Θα δούμε.

Ελένη κι εγώ γέλασα με τις πεθερές. Εννοείται ότι βρίσκω πολλά κοινά με τη δικιά μου!!!
Ζωούλα το εκκλησάκι φαίνεται πολύ όμορφο, γράψε την πεθερά εκεί που ξέρεις! Και μόνο που σας έκλεισε εκείνη την εκκλησία για το γάμο, αυτό τα λέει όλα. Τώρα μου θύμισες ότι κι εμένα ήθελε να μου κλείσει το νυφικό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Αθανασία μου ταράχτηκα από αυτό που σου είπε η κορούλα σου! Της είχες μιλήσει για το μωράκι; Πώς τα ήξερε; Πωπω τα παιδιά ώρες-ώρες πετάνε κάτι ατάκες που μένεις κάγκελο.

Μελινομαρία μου να σας ζήσει το μωράκι!!! Τελικά βρήκατε και νονά; Εμείς τελικά κανονισαμε με τη φίλη μου που μένει εξωτερικό. Είναι στενή μου φίλη και έρχεται συχνά Ελλάδα αν και δε μένει εδώ. Και τώρα πρέπει να βιαστούμε γιατί τα πεθερικά θέλουν να γίνει η βάφτιση τον Ιούνιο, που δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε, αλλά τεσπα.

Σμαρω είδες τελικά συμφώνησε και ο γιατρός. Όλα καλά λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον ύπνο σου τυχερούλα! Εντάξει, που και που θα είναι πιο ανήσυχο το μωρό, συμβαίνει.

κι εγω τον βαζω την ημερα για να συνηθισει στο κρεβατι του καιρο τωρα.ετσι εκανα και στον στρατο και απο 2,5 μηνων που δεν χωρουσε στην καλαθουνα τον εβαλα εκει.το χερι μου ακομη ψιλομουδιαζει.αυριο ξεκιναω φυσικοθεραπεια για τον αυχενα κα ελπιζω να κανουμε κατι και για το χερι αν και εχω βρει καποιες ασκησεις στο ιντερνετ να κανω.
γιατι πρεπει να κανετε την βαφτιση ιουνιο?δεν τους βολευει αλλη εποχη?δικο τους ειναι το παιδι?εσενα ηθελε να κλεισει το νυφικο στο γαμο κι εμενα ηθελε να κανει τον γαμο στην αθηνα για να ερθουν οι φιλες της.κι εγω η κακια νυφη δεν σκεφτηκα τους δικους της καλεσμενους αλλα τον μπαμπα μου και την μαμα μου που αν γινοταν ο γαμος στην αθηνα δεν θα εβλεπαν την κορη τους νυφουλα λογω της καταστασης του πατερα μου που δεν μπορουσε να μετακινηθει και της μαμας μου φυσικα που δεν μπορουσε να φυγει και της ειπα εγω οτι ειναι πιο σημαντικο να ειναι στο γαμο οι δικοι της καλεσμενοι απο τους γονεις μου?

Ειρήνη μου οι πεθερές μας μοιάζουν τόοοοοοοσο πολύ!!!!! Τη βάφτιση της Δανάης είχαμε κανονίσει αρχικά να την κάνουμε αρχές καλοκαιριού. Μετά μας έκανε νερά η κουνιάδα που θα ερχόντουσαν από άλλη πόλη. Οπότε, μέχρι να βρούμε ημ/νια που να βολεύει και αυτούς φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου. Δε μας πείραζε, θέλαμε να γίνει τότε και βρήκαμε επιτέλους και ημ/νια που να μην υπάρχει κόλλημα από κανέναν... Και ξαφνικά το μαθαίνει η πεθερά (είχε κάνει βλακεία ο δικός μου και δεν τους το είπε εξ' αρχής γιατί δε φαντάστηκε...) η οποία βρισκόταν στην Κρήτη και δεν ήθελαν λέει να έρθουν μέσα στη ζέστη μόνο για τη βάφτιση, παρόλο που θα τους κάναμε τα εισιτήρια και θα τους πηγαινοφέρναμε να μην ταλαιπωρηθούν. Τελικά την κάναμε στα μέσα Σεπτέμβρη, στην ημ/νια που βόλευε εκείνους και μόνο (γιατί τελικά σε εκείνη την ημ/νια που ήταν και η μοναδική που βρήκαμε εκεί που θέλαμε δεν μπορούσαν οι περισσότεροι φίλοι μου) και το αποτέλεσμα; Το Δεκέμβρη έγινε ένας χαμός (σας είχα γράψει που με είχε πει πονηρή γάτα που τύλιξα το γιο της) και φυσικά μας πέταξαν και για τη βάφτιση ότι τα κανονίσαμε όλα με τους δικούς μου και εκείνους τους αφήσαμε απ' έξω... Shocked Χώρια η φασαρία για το όνομα. Αυτή τη φορά δε θέλω άλλους τσακωμούς και θα το προσπαθήσουμε για αρχές καλοκαιριού. Αλλά το ξεκαθάρισα στο δικό μου, ότι αν δε βρούμε στην εκκλησία που θέλουμε ή υπάρχει κόλλημα πχ από νονά τότε θα πάει Σεπτέμβρη και σε αυτούς που δεν αρέσει ξύδι... Απλά κάνω μια προσπάθεια γιατί θα γίνει και πάλι χαμός για το όνομα που δε θα ακούσουν...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

μωρε χρονο εχουμε σιγουρα το θεμα ειναι να βρα αυτα που εχω φανταστει αρχικα και να ειναι και οικονομικα οσο μπορω φωτογραφοι τραπεζι ειναι ολα εαν αγχος ....ειδικα το τραπεζι θα ειναι μονο για την οικογενεια βεβαια αλλα ο αντρας μου εχει μεγαλοοοοοοοοοοοο σοι το κερατο ....και οσο να ναι θελω ολα να ειναι τελεια εκεινη την ημερα της αξιζει τις νεραιδουλας μου!!!!

Καλά να είστε και όλα θα είναι υπέροχα!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Θα σε ψάξω!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια

Ολυμπία κι εγώ σου έκανα αίτημα.

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Patsie έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια

Ολυμπία κι εγώ σου έκανα αίτημα.

οκ I love you

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:ολυμπια κατι μου λεει το επιθετο αλλα δεν ξερω ποια ειναι η κοπελα.

Eιρήνη κάτι θυμόμουν πως είχες πει για Άρνισσα,αλλά δεν ήμουν σίγουρη Very Happy Έιναι το μέρος που γνωρίστηκαν οι δικοί μου(εκπαιδευτικοί)Είμαστε και συνομίλικες από ότι είδα.

maria1984

maria1984
Ολυμπια σου εστειλα κι εγω αιτημα...

maria1984

maria1984
Τι ωραια εσεις κοριτσια που ετοιμαζεστε να βαφτισετε φετος,εμας θα μας παρει 1 χρονο ακομα γιατι θα κανουμε πρωτα τον θρησκευτικο γαμο κ μετα την βαφτιση...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Ολυμπια σου εστειλα κι εγω αιτημα...

Wink

eirini2

Fotini77 έγραψε:
eirini2 έγραψε:ολυμπια κατι μου λεει το επιθετο αλλα δεν ξερω ποια ειναι η κοπελα.

Eιρήνη κάτι θυμόμουν πως είχες πει για Άρνισσα,αλλά δεν ήμουν σίγουρη Very Happy Έιναι το μέρος που γνωρίστηκαν οι δικοί μου(εκπαιδευτικοί)Είμαστε και συνομίλικες από ότι είδα.
στην αρνισσα δουλευαν φωτεινη?ποια χρονια ηταν?

eirini2

crazymommy έγραψε:
eirini2 έγραψε:

Ειρήνη μου οι πεθερές μας μοιάζουν τόοοοοοοσο πολύ!!!!! Τη βάφτιση της Δανάης είχαμε κανονίσει αρχικά να την κάνουμε αρχές καλοκαιριού. Μετά μας έκανε νερά η κουνιάδα που θα ερχόντουσαν από άλλη πόλη. Οπότε, μέχρι να βρούμε ημ/νια που να βολεύει και αυτούς φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου. Δε μας πείραζε, θέλαμε να γίνει τότε και βρήκαμε επιτέλους και ημ/νια που να μην υπάρχει κόλλημα από κανέναν... Και ξαφνικά το μαθαίνει η πεθερά (είχε κάνει βλακεία ο δικός μου και δεν τους το είπε εξ' αρχής γιατί δε φαντάστηκε...) η οποία βρισκόταν στην Κρήτη και δεν ήθελαν λέει να έρθουν μέσα στη ζέστη μόνο για τη βάφτιση, παρόλο που θα τους κάναμε τα εισιτήρια και θα τους πηγαινοφέρναμε να μην ταλαιπωρηθούν. Τελικά την κάναμε στα μέσα Σεπτέμβρη, στην ημ/νια που βόλευε εκείνους και μόνο (γιατί τελικά σε εκείνη την ημ/νια που ήταν και η μοναδική που βρήκαμε εκεί που θέλαμε δεν μπορούσαν οι περισσότεροι φίλοι μου) και το αποτέλεσμα; Το Δεκέμβρη έγινε ένας χαμός (σας είχα γράψει που με είχε πει πονηρή γάτα που τύλιξα το γιο της) και φυσικά μας πέταξαν και για τη βάφτιση ότι τα κανονίσαμε όλα με τους δικούς μου και εκείνους τους αφήσαμε απ' έξω... Shocked Χώρια η φασαρία για το όνομα. Αυτή τη φορά δε θέλω άλλους τσακωμούς και θα το προσπαθήσουμε για αρχές καλοκαιριού. Αλλά το ξεκαθάρισα στο δικό μου, ότι αν δε βρούμε στην εκκλησία που θέλουμε ή υπάρχει κόλλημα πχ από νονά τότε θα πάει Σεπτέμβρη και σε αυτούς που δεν αρέσει ξύδι... Απλά κάνω μια προσπάθεια γιατί θα γίνει και πάλι χαμός για το όνομα που δε θα ακούσουν...
αλικη εγω ονομα εβαλα το 1ο.ειναι της πεθερας μου.το 2ο θα μπει στην μαμα μου και αν δεν θελουν σκασιλα μου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερααααα

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελόου Μαρκέλλα Very Happy Very Happy Ειρήνη μου η μάνα μου δούλευε εκεί ως νηπιαγωγός,το 1975 παντρεύτηκαν οπότε υποθέτω τοτε θα δούλευε εκεί Very Happy Ο πατέρας μου ήταν ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου του Αγιού Παντελεήμονα,απέναντι Smile

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Φωτεινη μου, τι κανεις?

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:γεια σου Φωτεινη μου, τι κανεις?
Καλά Μαρκέλλα μου,εδώ αράζω λίγο(οι σπάνιες στιγμές χαζέματος κ απραξίας)και περιμένω να ξυπνησει όπου να ναι η μπουμπού μου,να την θηλάσω.Κοιμάται από τις 7 παρα,την έπεσα κ εγλω μαζί της κ ξύπνησα νωρίτερα για να κάνω κάτι τελευταίες δουλειές κ να φάω,κ αν προλάβω να μπώ εδω κ fb Very Happy Εσυ,κ τα παιδάκια σου?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Χαιρετώ τις μανούλες. Ως συνήθως δεν πολυθυμαμαι ...

Αύριο κακοκαιρία λέει αλλά εμείς θα κοιτάξουμε στο εμπορικό με το μπαμπά που είναι αδειούχος. Πήρα κ καινούρια φόρμα εξόδου κίκο από 66 26 ευρώ από λητώ.

Αυτό με τις πεθεράς πολύ καλό. Μόλις χθες μου είπε η πεθερά να δοκιμάσω λίγο μέλι στην πιπίλα μπας κ τη θελήσει το μωρό κ της τα είπα ένα χεράκι. Η κλασική απάντηση εγώ 4 μεγάλωσα κ κανένα δεν έπαθε τπτ. Κατά τα άλλα δεν ανακατεύεται κ πραγματικά δεν εχω παράπονο. Ο πεθεροπληκτος είναι ο άντρας μου..

Τι άλλο;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλοχα που λεει και η φιλεναδα μαρκελα.
μιλησα με φιλη που φτιαχνει μπομπονιερες. καπου κατεληξα σαν ιδεα αλλα δεν μου πολυαρεσει, αλλα ειναι οικονομικες.... πειτε ρε κοριτσια καμια ιδεα εχω στερεψει. η μπομπονιερα της ιωαννας μου ηταν ουαου και θελω και τωρα να ειναι καπως αλλα φθηνη.θα σας βαλω αυριο φωτο να την δειτε.

ειμαι κουρασμεεεεεεεεεεεεεενη οσο δεν παει. παω να ξεραθω μεχρι να ξυπνησει ο ερωτας-ερωτας ερωτας αλλα στο θεμα υπνου με εχει μαμησει κανονικα-

ζωουλα ολα τελεια θα ειναι. αν θες βοηθεια πες.

φιλια σε ολες

αθηναιες καφε θα πιουμε το σκ?! αν δεν μου απαντησετε δεν ξαναλεω τιποτα ε.....σκουποξυλα θα βγαλω Very Happy Very Happy

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:αλοχα που λεει και η φιλεναδα μαρκελα.
μιλησα με φιλη που φτιαχνει μπομπονιερες. καπου κατεληξα σαν ιδεα αλλα δεν μου πολυαρεσει, αλλα ειναι οικονομικες.... πειτε ρε κοριτσια καμια ιδεα εχω στερεψει. η μπομπονιερα της ιωαννας μου ηταν ουαου και θελω και τωρα να ειναι καπως αλλα φθηνη.θα σας βαλω αυριο φωτο να την δειτε.

ειμαι κουρασμεεεεεεεεεεεεεενη οσο δεν παει. παω να ξεραθω μεχρι να ξυπνησει ο ερωτας-ερωτας ερωτας αλλα στο θεμα υπνου με εχει μαμησει κανονικα-

ζωουλα ολα τελεια θα ειναι. αν θες βοηθεια πες.

φιλια σε ολες

αθηναιες καφε θα πιουμε το σκ?! αν δεν μου απαντησετε δεν ξαναλεω τιποτα ε.....σκουποξυλα θα βγαλω Very Happy Very Happy

εγινε κοριτσαρα μου ..θα σκεφτω για σενα κατι....θελω και εγω ρε μαμωτο φθηνες μπομπονιερες αλλα να ειναι και ομορφες! ???????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις