Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τον πλακωσω στον υπνο τον τυροπιτουλη μου φαινεται!
Οποτε πω καλη κουβεντα "ειναι καλος, ειναι ησυχος" μου αλλαζει τα φωτα. πφφφφφφφ θελω να κοιμηθει ΤΩΡΑ!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ μπομπονιερες θα πάρω πάλι από το χαμόγελο του παιδιού. Κάτι απλό με 0,90 ευρώ κ η αδερφή μου θα φτιάξει έξτρα κάτι για τα παιδιά.

Έφτιαξα μηλοπιτα την παρασκευή κ θα ξανακάνω για το πάρτι. Θα το κάνω κυριακή πρωί για να έχουμε κ λιγότερη γκρίνια κ για να είναι στυλ καφέ με λιγότερες ετοιμασίες. 3 σε αλμυρό 2 σε γλυκό συν την τούρτα νομίζω είναι καλά.

Το μωρό κ γω το βάζω στο κρεβατακι του τη μέρα κ ξύπνιο άλλα κοιμισμενο δεν κάθεται πολύ. Στην καλαθουνα νομίζω που είναι στριμωχτα το προτιμά.

Σήμερα 1 κιλό μείον. Πηγα για αποτρίχωση !!! Τώρα όμως κρυωνω χωρίς τις αρκουδοτριχες...

Σας καληνυχτω. Παω για γουτσου γουτσου Embarassed

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπομονή Μαρκέλλα μου. Θα κοιμηθεί, που θα πάει; καλό βράδυ

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα..
Καλε πόσες σελίδες γραψατε;
Ήθελα να σιιδερωσω αλλα πιάστηκα με το Ίντερνετ
Έβαλα η κυρια τα παιδια για ύπνο και καααααθομαι!

Αύριο έχουμε ραντεβου σε παιδιατρο ειδικο στον θηλασμο για δεύτερη γνώμη!
Αχ έχω άγχος!
Πήγα και στη φίλη νου που γέννησε!Το είδα το νινι ...πωπω τι μεγάλος μου φάνηκε ο δικός μου!
Αλίκη δεν βρήκα νονα ακόμα αλλα σκέφτομαι να της προτείνω..αν θα μπορει βέβαια!
Το αφήνω βέβαια μεχρι να αποφασίσω ημερομηνία και όνομα!
Η Μελίνα μου είπε χθες ότι ζηλεύει που έχω το μωρο αγκαλια συνέχεια και θα ήθελε κι αυτη..τώρα μη φανταστείτε..για 4,5 χρόνων κάνουμε συχνά πυκνά αγαλιτσες κσι φιλακια αλλα αυτη εννοούσε ξαπλωτη!άρχισε να της γελάει κσι να της μιλάει κι αυτός και έχουν πλάκα...πρέπει να βιντεοσκοπισω!
Εγω δεν μιλάω για πεθερά...μικρα τα παράπονα μου αλλα να σημειώσω πως ποτε δεν ήμουν υπόδειγμα νύφης ...έτσι δεν δικαιούμαι να κατηγορώ...πάντως αν την αφήσω στο κεφάλι θα μου ανεβεί!Έχω να την δω δυο βδομάδες και δεν το πιστεύω!
Στην Μελίνα λόγω του ονόματος της είχα φτιάξει βαζακια με μέλι τυλιγμένα με φουξ και λαχανί οργαντζα και μανταλακια μελισσουλες και λουλουδακια στο φιογκακι!
Περίπου 1 ευρω η μια μου είχαν βγει...Ακόμα απορώ πως βρήκα κουραγιο...
Τώρα κι εγω σκέφτομαι για χαμόγελο του παιδιού..
Εγω γουτσου γουτσου ακόμα τίποτα. σαχάρα..αφου μου είπε ο γιατρός αν δεν δω πρόοδο να πάω...κσι μου κακοφαινεται γιατί ήμουν σπιρτο μοναχό! Very Happy
Σας φιλω όλες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Τρι Φεβ 12, 2013 1:37 pm, 1 φορά

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Υπομονή Μαρκέλλα μου. Θα κοιμηθεί, που θα πάει; καλό βράδυ

κοιμηθηκε..... το καλο μου! εμ, τοσες δουλειες εχει η μανουλα. ποτε θα τις κανει?
καλα γουτσου γουτσου!

maria1984

maria1984
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;, εμείς σήμερα πήγαμε για καφεδάκι με την μπεμπα κ έδειχνε να της αρέσει η καφετέρια γιατι δεν σταματούσε να γελάει με χαχανητα ... Μετα την έκανα μπάνιο κ όπως την είχα μπρουμυτα στο μπανακι για να της πλύνω την πλάτη κ το κεφάλι έπαιξε μια κ σηκώθηκε πάνω κ ευτυχώς που την κρατούσα καλα κ δεν μου γλιστρισε γιατι έκανε 2-3 βηματακια κ μετα που της έκανα μασάζ την είχα μπρουμυτα κ την στήριζα λίγο με το χέρι μου απο κάτω γιατι δεν της αρέσει μπρουμυτα ξαπλωμενη κουνουσε τα ποδαρακια της κ προσπαθούσε να μπουσουλησει ... Γρήγορα μου φαίνεται ότι θα ξεπεταχτει το μωρακι μου . Εσείς κορίτσια που ψάχνεται για μπομπονιερες μπορείτε να βρείτε διάφορες είτε απο το τζάμπο η απο σάιτ με μπομπονιερες κ να τις φτιάξετε μόνες σας , βγαίνουν πολυ πιο οικονομικές ...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι... πρωην σπιρτο γεια σου.
εγω παλι.... απο Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 13 215994 το τολμησα μια και μοναδικη φορα γιατι εβλεπα εγκεφαλικα να ερχονται. αλλα στον γυναικολογο δεν εχω παει ακομα το ουφο. πφφφφ παλι ξεχασα να κλεισω ραντεβου σημερα. μη βαρατε, θα κλεισω αυριο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγωφ απο τη στιγμη που τα βρηκαμε με τη νονα, ολο μπομπονιερες και βαφτιστικα σκεφτομαι. Τα μονα που δεν με απασχολουν καθολου ειναι τα προσκλητηρια και ο φωτογραφος. Σταθεροι απο τον γαμο και την βαπτιση της Ευης μου. Δεν τους αλλαζω.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, Μαρια αλοχα. Καφε-μπαροβια η μικρη ε?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να ξαπλωσω αν και δεν με βλεπω να κοιμαμαι συντομα. ας προσπαθησω τουλαχιστον γιατι αυριο με περιμενει αλλη μια μεγαλη και γεματη μερα.
καλο βραδυ σε ολες. φιλακια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν, 12 παρά και παλεύω να κοιμήσω τουλάχιστον το ένα από τα 2! Και πεινάω πάλι ρε μαμώτο, όλο πεινάω! Παρόλα αυτά ζυγίστηκα στα 51 κιλά, είμαι περίπου στα +2, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα χάσω όταν έρθει η περίοδος και διακόψω το θηλασμό.

Ειρήνη μου αυτό έλειπε να είχε ξανά απαιτήσεις για το όνομα. Αλλά κι εμένα ας μην τολμήσει να μου πει πάλι τίποτα μετά από αυτά που έχει πει για μένα.

Αθανασία μου κάνε την πρόταση και θα σου πω αν μπορώ. Βέβαια το σ/κ μου πέφτει κομματάκι δύσκολο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι και οι καθημερινές πλέον τα ίδια χάλια είναι αφού κρατάω και τα 2 παιδιά στο σπίτι. Βοήθεια γιοκ, κάποιες φορές έρχεται για λίγο η μάνα μου, αλλά αυτό μπορώ να το ξέρω μόνο τελευταία στιγμή, ούτε κι εκείνη το ξέρει από πριν.

Ο έρωτας σου μοιάζει, στο είπα! Αλλά σε παιδεύει με τον ύπνο!
Μαρκέλλα μου το ίδιο κι εσύ απ' ότι βλέπω, θα φτιάξουμε κλαμπ νομίζω οι ξενύχτισες!
Όσο για το άλλο θέμα, γρήγορα στο γιατρό, μαλώνω (όπως λέω και στη Δανάη, χαχαχα)!

Μελινομαρία μου είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν! Εύχομαι να μπορέσει τελικά η φίλη σου! Όσο για το γούτσου-γούτσου και για την ξηρασία, στο έχω ξαναπεί, λίπανση θέλεις, χοχοχο! Κάνει θαύματα!

Μαρία μου βιαστικούλα η κουκλίτσα σου!!!

Πφφ, πρέπει να σας αφήσω, η Δανάη θέλει να της διαβάσω παραμύθι!

mamameli

Μαρκελλα μου αστειευομαι φυσικά...αλλα η αλήθεια είναι ότι ποτε δεν ρειαζομουν καν προεργασία ..μου συνέβη και στην προηγούμενη γέννα...που να γεννουσα και φυσιολογικα..του χρόνου πάλι θα λέγαμε!

mamameli

Αλικακι δοκιμάστηκε κι αυτο χωρίς αποτέλεσμα..χρειάζεται format!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ, η κατάστασή σου είναι σοβαρή! Πλάκα κάνω, αφού το ξέρεις ότι με τον καιρό θα επανέλθεις. Και να ξέρεις αυτό δεν έχει καμία σχέση με την καισαρική αλλά με το θηλασμό.
Εγώ τι να πω που από τώρα έχει αρχίσει να βλέπω τα μαλλάκια μου να πέφτουν; Και δεν έχω και πολλά από τη φύση μου ρε μαμώτο!

Maryanastasia

Maryanastasia
ολα τα διαβασα........

τιποτα δεν θυμαμαι

δουλευω 8ωρα κανονικα

θηλαζω ακομα αποκλειστικά

με αλλα λόγια λιποθυμάω απ΄την κούραση

σας φιλώωωωωωω

demmy29

demmy29
Μαιρη μια απ τα ιδια.ως ποτε δεν ξερω...η μικρη μου θελει γαλατακι απο μανουλα.κι εγω ρε μαμωτο.τωρα ηπιε τον αμπακο κ δε ρευεται με τιποτα.αχ θα με μαζευετε με τα κουταλακια.και οι δουλεια πολυ απαιτητικη...αχ,φιλακια σε ολα τα ομορφα μωρακια...ενταξει καλε,και στις μανουλες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μαιρη δημητρα υπομονη μανουλες.τουλαχιστον εχετε δουλεια....
τι ερημος λετε ωρε γυναικες. του εχουμε αλλαξει τα φωτα. ηταν μην κανουμε αρχη εμεις χιχιχχιχι

μαρκελα κλαιν οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες εισαι.ξυπνιος οοοοοποτε γουσταρει και για οοοοοσο γουσταρει οερωτας.αλλα απο εχθες τον εβαλα σε προγραμμα.ακολουθω οδηγιες σου φιλεναδα χιχιχχι

θα κανουμε λεει συναντηση λυκειου. μετα απο 18 χρονια! ρε πως περναει ο καιρος.νερο φυγανε 18 χρονακια.....σαν εχθες μου φαινεται η 5μερη....παει γερασα η παλιογρια.
και δεν εχω λεφτα για ενα μποτε μια πλαστικη εστω ενα λιφτινγκ βρε αδελφε...... Sad Sad

πολυ κρυο σημερα Twisted Evil εχουμε και λαικη, αν δεν βρεχει θα παμε αλλιως μας βλεπω να πειναμε χαχαχα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!

Πρωινή πρωινή σήμερα κι εγώ, συνήθως το τραβάμε στο κρεβάτι ή κοιμώμενοι ή χουζουρεύοντας ως τις 11 αλλά σήμερα δε μου έκανε τη χάρη, πολύ γκρίνια και σηκωθήκαμε κι ήρθαμε στο σαλόνι όπου κάθεται στο ρηλάξ του και μου γελάει ο άτιμος!!

Σας ζηλεύω που μπορείτε και κοιμάστε μέσα στη μέρα έστω και για μια ώρα. Εγώ ότι προλάβω τη νύχτα, μέρα δεν κοιμόμουνα ποτέ ούτε παλιά. Και τώρα ακόμα και να κοιμηθεί αυτός, και πάλι έχω άγχος πότε θα ξυπνήσει κλπ. και δεν το αποφασίζω να πάω κι εγώ να ξαπλώσω και αν πάω δε μου κολλάει ύπνος.

319Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 13 Empty καλημερα!!! Τετ Φεβ 13, 2013 12:16 am

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσαρες με τα ζουζουνια σας!!!κι εμεις σημερα εχουμε λαικη...λεω να βγω μια βολτα αλλα χωρις τον ''μικρο'' θα πω την μαμα μου να ερθει!!! Wink

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα μανούλες-μωράκια Very Happy Πολυ χάλια καιρός εδώ και αναγκαστικά κλείσιμο μέσα,βροχή και μούχλα μαμώτο Very Happy Έτσι ήμουν κ εγω Κλεοπάτρα,πρίν ξεκινήσω να δουλεύω κυκλικό ωράριο Very Happy Έπειτα όμως όποτε έβρισκα χρόνο κοιμόμουν,το ίδιο και με την κόρη μου τώρα,που δεν είναι του ύπνου Smile Ξυπνά κανονικά κατα τις 8 κ μετα μπορεί να το πάει κ ως το απόγευμα χωρίς ύπνο η με κανένα μισάωρο ύπνου,και το βράδυ διακεκομμένα.οπότε όταν την πε΄σει κ την ημέρα,κ δεν έχω δουλειές.βουρ κ εγώ Wink Βροντές και κεραυνούς ακούω έξω Shocked άσχετο θυμήθηκα μια παλιότερη συζήτηση για αποστείρωση και για τις πιπίλες,είχα ξεχάσει να πω πως έχω φορητό αποστειρωτή πιπίλας κ σώθηκα Very Happy Για φαγητό σήμερα έχω από χτες,δουλειές επίσης έκανα απο χτές τις περισσότερες,οπότε σήμερα που ήθελα να πάμε στους δικούς μου και σε ένα μαγαζί να πάρω καρεκλάκι φαγητού καθόμαστε στα αυγά μας Very Happy

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλες!!!Εμενα μολις τωρα κοιμηθηκε η μπεμπα,ευτυχως με τον υπνο δεν εχουμε θεμα το προβλημα ειναι με το γαλα,δεν της αρεσει με τιποτα κ τα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα.Σημερα παλι της εδωσα το φρισολακ ηταν το πρωτο γαλα κ ηπιε κατι λιγο αντε να δουμε γιατι εχω γινει υστερικη για να πιει κατι λιγο ,ολη μερα με 1 μπουκαλι ειμαι στο χερι κ το περισσοτερο το πεταω...Ανυπομονω να αρχισει τις φρουτοκρεμες κ τις κρεμες ...Φωτεινη τι ειναι ο φορητος αποστειρωτης πιπιλας?Με μπαταρια δουλευει? Εμεις καρεκλακι εχουμε,της το εκανε δωρο η νονα της οταν την γεννησα αλλα ειναι πολυ νωρις να κατσει ακομα μεσα,νομιζω οτι μετα τουσ 7 -8 μηνες τα βαζουν εκει...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.
Η βόλτα στο εμπορικό έγινε βόλτα στο γιατρό. Βηχει εδώ κ δύο μέρες αλλά σήμερα το πρωί το παρακανε. Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά μόνο μύξες. Φυσ όρο πριν από κάθε γεύμα ρουφηγμα μυξας κ κάτι σταγόνες δύο φορές τη μέρα για τρεις μέρες. Μάλλον ο μεγάλος έκανε τη ζημια που εβηχε στα μούτρα του μωρού.
Τώρα είμαστε αουτλετ. Εγώ στο αυτοκίνητο κ ο μπαμπάς ψάχνει ποδοσφαιρικα παπούτσια. Μετά στάση στα σπρίντερ κ σπίτι.
Αυτα για την ώρα.
Φιλάκια

maria1984

maria1984
Περαστικα στο μωρακι σου Τζενη...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα στα κορίτσια μου και στα μπεμπάκια!Εμείς εδώ με το ίντερνετ δεν την παλεύουμε οπότε αλλάξαμε και βάλαμε άλλη εταιρία,γιατί τα νεύρα μου πονάνε!Και άντε να δω πότε θα έχω και στον δικό μας όροφο γιατί δε με βολεύει να κατεβαίνω κάτω με το μωρό.Κι εμείς τελικά δεν την γλιτώσαμε και είχαμε και διάρροια και μύξες και βηχαλάκι.Κοιμόμασταν από τις 7 και ξυπνούσαμε 6 και μέσα στη νύχτα ακόμα έχουμε ένα 3ωρο συνεχόμενο αλλά μετά ανα μία-μιάμιση ώρα ξύπνημα για φαγητό!Εγώ είμαι χώμα,ονειρεύομαι τη μέρα που θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 13 215994 Στέλλα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!!!!αν και καθυστερημένα,σου εύχομαι υγεία και πολύ αγάπη(και υπομονή και κουράγιο)!Περαστικά στο Τζενάκι μου για το μπεμπάκι σας!Είναι κούκλος!Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε την επιχείρηση "Ύπνος στην κούνια",ελπίζω να μας πάει καλά,αν και ομολογώ ότι στο θηλασμό με βολεύει απίστευτα που την έχω δίπλα μου στο κρεβάτι μας.Πάω να διαβάσω ό,τι προλάβω από νέα σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ από τη στέρηση που δεν μπαίνω στο φόρουμ! I love you I love you I love you

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα Φωτεινη κι εμείς αυτο γυμναστήριο έχουμε της briths star κ όλο λέω να της το φτιάξω κ όλο το αναβαλω για το λόγο ότι πρέπει να το βάλω στο πάτωμα κ σκέφτομαι ότι ειναι μικρη ακόμα για να την βάλω κάτω... Σκέφτομαι να το βάλω στο χαλί κ απο πανω κουβέρτα κ μετα να βάλω το χαλακι που εχει αλλα κολλάει κάπως .

Μαράκι εγώ το έχω μόνιμα στο κρεβάτι στο παιδικό δωμάτιο/ξενώνας γιατί δεν το θέλω στο χαλί και μια χαρά κάθεται!Μπορείς όταν παίζει να το βάζεις και εσύ στο κρεβάτι σας άμα σου κάνει σαν ιδέα.Αλλιώς το χαλί+κουβερτάκι και μετά από πάνω το γυμναστήριο νομίζω ότι το κάνουνε σχεδόν όλοι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις