Σπέρα κορίτσια!!! Πωπω, δεν κατάφερα να μπω όλη μέρα και γράψατε τόσα.. Αποκλείεται να τα θυμηθώ όλα αυτά, μη με παρεξηγήσετε!
Ξεκινάω από τις εργαζόμενες μανούλες. Ένα μεγάλο κουράγιο, είστε ηρωίδες που δουλεύετε και ταυτόχρονα θηλάζετε αποκλειστικά!
Ελένη και Χριστινάκι, ως η 3η μανούλα που γέννησε στις 15/11, θα επιβεβαιώσω ότι το χει η μέρα να είναι ζωηρές οι ζουζουνίτσες μας και δύσκολες στον ύπνο! Ελένη, σχετικά με το όνομα και το 1ο που δώσαμε είναι άσχετο, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Κι ας λέει ότι θέλει εκείνη.
Στελλίτσα μου μόνο 320 πήρε όλο το μήνα; Όντως μου φαίνεται λίγο, αλλά.. ξέρω περιπτώσεις μωρών που από τη φύση τους πήραν τόσο λίγο και πήραν περισσότερο μετά. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Αλλά θα συμφωνήσω με την Αθανασία, γιατί δεν της κανείς κατευθείαν την εξέταση να το αποκλείσεις αυτό τουλάχιστον;
Αθανασία ονειρεύτηκα ότι συναντηθήκαμε και μου έδινες συμβουλές για το μωρό, χαχαχα! Πάντως, τη συμβουλή της Μαρκέλλας(
εγώ με τπτ δε θα μπορούσα να την ακολουθήσω, να αφήσω το μωρό να κλαίει και στο μεταξύ να προσπαθήσω να το ξεγελάσω με χαμομήλι. Προτιμώ να βασανίζομαι εγώ και το μωρό να είναι ευχαριστημένο. Δεν ξέρω, δε μου κάθεται εμένα αυτό. Αλλά μακάρι να σου πετύχει, μήπως και ξεκουραστείς επιτέλους.
Φωτεινή κι εγώ έχω αποστείρωτή πιπίλας και αυτόν χρησιμοποιώ, το μεγάλο το χρησιμοποίησα μόνο όταν αποστείρωνα και τις σύριγγες, τότε με την ίωση και τις αντιβιώσεις. αλλά εμένα χρειάζεται 8 λεπτά γμτ. Πάντως το γατί παίρνει σχετικά λίγο την πιπίλα.
Μιας και αναφέρθηκα σε ιώσεις, Τζενάκι περαστικά στο μικρό! Και κάποια άλλη μανούλα νομίζω ανέφερε για ίωση, αλλά ποια οεο; Συγνώμη, μου διαφεύγει!
Αλήθεια, ο άντρας σου Τζενάκι έχει σχέση με ποδόσφαιρο επαγγελματικά;
Αναφέρατε το θέμα του ύπνου στην κούνια. Να πω εδώ ότι θεωρώ πολύ αργά το να βγάλεις το μωρό πάνω στο χρόνο, πολύ απλά θα είναι πολύ μεγάλο για να το πάρει καλά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δε σκοπεύεις να κοιμάσαι για πολύυυυ καιρό μαζί με το μωρό τότε καλύτερα να βγει το αργότερο στο 6 μηνο. Κι εγώ σκοπεύω να αρχίσω την "εξάσκηση" στην κούνια και το έχω αργήσει γιατί περιμένω από τον άντρα μου να ανεβάσει το επίπεδο του στρώματος.
Μαρία δεν ήξερα ότι έχετε θέμα με το γάλα, ελπίζω να βγάλετε άκρη σύντομα!
Μελινομαρία κουράγιο και με τη Μελίνα, κουράγιο και με το Μελινούλη! Σε νιώθω! Όσο για το γιατρό αυτός φαίνεται να σου τα είπε καλά! Ελπίζω το ψωμί να τρώγεται!
Ειρήνη αν βρεθούν οι πεθερές μας ή που θα αλληλοεξοντωθούν, ή που θα κάνουν κόμμα, μπρρρ..!
Ολυμπία επιτέλους με το γάλα κι εσύ να ηρεμήσεις! Ελπίζω να απόλαυσες τη βόλτα σου!
Στα δικά μου, τελικά λέμε να πάμε για εμβόλιο τη Δευτέρα, μήπως και γλιτώσουμε τις βροχές, τι μπουμπουνητο ήταν αυτό σήμερα; Το γατί κάνει όλο και περισσότερες χαρές! Και στη Δανάη. Η Δανάη πάλι μία της κάνει αγάπες, μία ζήλειες, νομίζω έχει κουραστεί στο σπίτι, της λείπει ο παιδικός. Τζενάκι, εσύ μου έγραψες για τα τσίσα, εγώ που έχω κοριτσάκι, να δω τι θα κάνω σε ανάλογη περίπτωση! Πάντως χαλάρωσε και με τα κακά, πάμε πολύ καλά μπορώ να πω! Κλείνω ευχόμενη χρόνια πολλά στους ερωτευμένους, σα σήμερα 14/2/2010 μου έκανε πρόταση γάμου ο καλός μου! Σας φιλώ!