Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα Μαρκέλλα! Καλημέρα κ στις υπόλοιπες μανούλες.
Καλορίζικο το νέο μας θεματάκι!
Μην ακούω για 8ωρους ύπνους γιατί παθαίνω εγκεφαλικά.
Εμείς αν είμαστε τυχεροί ο πρώτος ύπνος το βράδυ θα είναι 3ωρος κ μετά ξυπνάει ακριβώς στο 2ωρο. Κ ούτε τη μέρα κοιμάται. Θέλει να τρώει ανα μια-μιαμιση ώρα, κοιμάται στο στήθος (τρώει λίγο), μόλις πάω να την κατεβάσω ξυπνάει, κ πάμε πάλι από την αρχή.
Σας διάβαζα από το κινητό αλλά δεν προλάβαινα να κάτσω να σας απαντήσω.
Δημητρα υπομονή κοπέλα μου.
Τώρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω.
Μόλις είδα οτι έληξε κ η προθεσμία για το οικογενειακό επίδομα κ το χάσαμε...κ έλεγα κάθε μέρα στον άντρα μου να πάει να ρωτήσει τι χαρτιά χρειάζονται...πάει τώρα το χάσαμε. Λες κ μας περισσεύουν...
Μαρκέλλα, ο επόπτης εργασίας δεν μπορεί να κάνει κάτι?

Ελένη μου νομίζω το είχε η μέρα μας και βγήκανε τέτοια μωρά!!!Όταν διαβάζω τα δικά σου είναι λες και τα γράφω εγώ!!!Σκορπίνες είναι,τι να πεις όμως...Χαρακτήρας από τώρα!!!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 14 654316 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 14 654316

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mαρία μου ναι,με μπαταρίες δουλεύει ο αποστειρωτής πιπίλας,και αποστειρώνει μέσα σε 6 λεπτά την πιπίλα,με uv ακτινοβολία,είναι ασφαλέστατο κ πολύυυ πρακτικό.Απλά βάζεις μέσα την πιπίλα με το γλωσσάκι προς τα κάτω,πατάς κ σε 6 λεπτά έτοιμη.Τζένη περαστικά στον μπέμπη..καλημέρα είπα ή δεν έιπα?Χριστινάκι όντως σε χάσαμε,περαστικά και στην μικρή σου.Εμένα όπως σας είπα μάλλον δεν είναι του ύπνου.σε 8 μέρες γινόμαστε 4 μηνών κ 3ώρα κοιμαται,συνεχόμενα μετα το φαί το βράδυ αλλα σερί οχι Smile από 6 μηνών Μαρία κάθονται,αναλόγως το παιδι.Θα μου το πάρουν κ εμένα,απλά θα το διαλέξω εγώ κ λόγω εκπτώσεων τώρα λέω να το πάρω.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Fotini77 έγραψε:Mαρία μου ναι,με μπαταρίες δουλεύει ο αποστειρωτής πιπίλας,και αποστειρώνει μέσα σε 6 λεπτά την πιπίλα,με uv ακτινοβολία,είναι ασφαλέστατο κ πολύυυ πρακτικό.Απλά βάζεις μέσα την πιπίλα με το γλωσσάκι προς τα κάτω,πατάς κ σε 6 λεπτά έτοιμη.Τζένη περαστικά στον μπέμπη..καλημέρα είπα ή δεν έιπα?Χριστινάκι όντως σε χάσαμε,περαστικά και στην μικρή σου.Εμένα όπως σας είπα μάλλον δεν είναι του ύπνου.σε 8 μέρες γινόμαστε 4 μηνών κ 3ώρα κοιμαται,συνεχόμενα μετα το φαί το βράδυ αλλα σερί οχι Smile από 6 μηνών Μαρία κάθονται,αναλόγως το παιδι.Θα μου το πάρουν κ εμένα,απλά θα το διαλέξω εγώ κ λόγω εκπτώσεων τώρα λέω να το πάρω.

Φωτεινούλα μουυυυυυ!!!!!Υπομονή με τον ύπνο!Εμάς άμα κοιμάται σπαστό 6ωρο (3+3)το πρωί λέω στον άντρα μου "Καλά κοιμηθήκαμε,ε?" Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 14 215994 Κι αυτός ξυπνάει όταν την ταίζω γιατί έτσι που την έχω ξάπλα τα πόδια της φτάνουνε στην πλάτη του και του δίνει κλωτσιές! Laughing Laughing Laughing Πολύ γέλιο!Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να την μετακομίσω στο δικό της το κρεβατάκι,να χωράμε σαν άνθρωποι στο διπλό!Κι εγώ έχω αποστειρωτή τέτοιο με ακτινοβολίες,αλλά η δικιά μου δεν παίρνει πιπίλα!Έχω 4,θα τις χαρίσω μου φαίνεται μαζί με τον αποστειρωτή σε κάνα δίμηνο.Φωτεινούλα τι θα πάρεις στο μωράκι τώρα με τις εκπτώσεις γιατί ακόμα δεν έφτασα σε εκείνη τη σελίδα!!! Embarassed Laughing

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου καλημερααααα τι κανετε??εγω μολις τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου και αυριο θα παω να κανω τις εξωτερικες κλεισιμο εκκλησιας οαεδ κτλ κτλ ...κοριτσια μου σημερα παλι η μπεμπεκα μου κοιμηθηκε μεχρις τις 6.30 τελευταιο γευμα στις 12 παρα 45 μπαινει σε προγραμμα μονη τις ή ειναι ιδεα μου???καλο ειναι μπας και κοιμηθω και λιγακι γιατι δεν την παλευω αλλο....οσο για την βγαλω ακομα απο το δωματιο δεν μου παει μαλλον κατα τον 5ο μηνα καλα δεν ειναι ?η θα ειναι πολυ μεγαλη???
εμεις γουτσου γουτσου κατι κανουμε επιτελους ....βεβαια καπως ημουν στην αρχικη αλλα περνω φορα σιγα σιγα χαχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy
αγαπες κοιταγα να φτιαξω μονη μου την μπομπονιερες αλλα δεν μου εβγαιναν ιδιαιτερα φθηνες για πειτε κανα site Που να εχετε σταμπαρει με φθηνα πραγματακια....

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου καλημερααααα τι κανετε??εγω μολις τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου και αυριο θα παω να κανω τις εξωτερικες κλεισιμο εκκλησιας οαεδ κτλ κτλ ...κοριτσια μου σημερα παλι η μπεμπεκα μου κοιμηθηκε μεχρις τις 6.30 τελευταιο γευμα στις 12 παρα 45 μπαινει σε προγραμμα μονη τις ή ειναι ιδεα μου???καλο ειναι μπας και κοιμηθω και λιγακι γιατι δεν την παλευω αλλο....οσο για την βγαλω ακομα απο το δωματιο δεν μου παει μαλλον κατα τον 5ο μηνα καλα δεν ειναι ?η θα ειναι πολυ μεγαλη???
εμεις γουτσου γουτσου κατι κανουμε επιτελους ....βεβαια καπως ημουν στην αρχικη αλλα περνω φορα σιγα σιγα χαχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy
αγαπες κοιταγα να φτιαξω μονη μου την μπομπονιερες αλλα δεν μου εβγαιναν ιδιαιτερα φθηνες για πειτε κανα site Που να εχετε σταμπαρει με φθηνα πραγματακια....

Εμείς λέμε όταν χρονίσει να τη βγάλουμε από το δωμάτιο.Προς το παρόν θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το κρεβάτι μας Laughing Μπομπονιέρες εμείς θα κάνουμε λογικά στην πεθερά μου που δουλεύει εθελοντικά με ΑΜΕΑ.Από υλικά νομίζω πιο οικονομικά είναι Τζάμπο.Από εξωτερικό δοκίμασε το http://www.alibaba.com/ είναι πολύ οικονομικό άμα παραγγείλεις ποσότητα και έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

Αναστασία η πρώτη μου σκέψη σήμερα το πρωί ήσουν εσύ. Κ γω σε κανονικές συνθήκες το αργότερο σήμερα θα ξεκινούσα, αλλά πρώτη φορά δε με πειράζει που δε λειτουργεί τίποτα σωστά στο ελλαδιστάν. Ο Ιούνιος μου φαίνεται πολύυυυυ μακριά για να είχα ξεκινήσει δουλειά. Να φανταστείτε είχα 5 μέρες ανοιχτή τη φόρμα αίτησης για ιεκ κ τελικά έχασα την προθεσμία (φυσικά δεν το είπα στον άντρα μου... Wink ) Φυσικά αν υπήρχε άμεση ανάγκη κάτι θα έβρισκα αλλά ο άντρας μου προς το παρόν δουλεύει, δε χρωστάμε σε κανέναν, οπότε κουτσά στραβά θα τη βγάλουμε.
Καλή αρχή λοιπόν και υπομονή. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν είναι μόνο οι ώρες που θα λείπεις αλλά και άλλο τόσο στο σπίτι. Τουλάχιστον έχεις τη μαμά σου να την προσέχει.

Αθανασία τι έγινε με τον άντρα σου κ τη συνέντευξη;

Είχαμε νεότερα από την τοσοδούλα;

Μαρκέλλα πώς πάει η αναζήτηση του αφεντικού;

Χριστινάκι κ συ ξεκίνησες δουλειά, πώς την παλεύεις;

Στέλλα, να δω πότε θα σου επιστρέψω τη ζώνη. Ίσως κανονίσουμε να βρεθούμε σε καμιά λαϊκή Laughing

Δε θυμάμαι άλλα.

Φιλάκια

Από δουλειά είμαστε ακόμα χαλαρά,5 ώρες την εβδομάδα έχω.Από τέλη του μηνός όμως ξεκινάω και τα μαθήματα στη Μηχανιώνα που θα λείπω αναγκαστικά 6ωρο ή 5ωρο σίγουρα.Να δω πως θα την παλέψουμε γιατί κάνει κάτι νούμερα η μικρή με το μπιμπερό και δεν το πολυθέλει!Και τώρα αρχίζω να ψάχνω και στις περιοχές Πανόραμα-Πυλαία-Θέρμη-Ντεπώ για ιδιαίτερα γιατί δε θέλω να λείπω συνεχόμενες ώρες.Τουλάχιστον να γυρνάω στο σπίτι για ισή ωρίτσα να βλέπω την μπουμπού και να την ταιζω άμα χρειαστεί.Και γράφτηκα και στην Όριφλειμ μπας και βγάλω και από εκεί κάνα φράγκο γιατί είμαστε πολύ στενά και πρέπει να συνεισφέρω κι εγώ ό,τι μπορώ.Καταραμένη κρίση.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Christina_Kandi έγραψε:
zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου καλημερααααα τι κανετε??εγω μολις τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου και αυριο θα παω να κανω τις εξωτερικες κλεισιμο εκκλησιας οαεδ κτλ κτλ ...κοριτσια μου σημερα παλι η μπεμπεκα μου κοιμηθηκε μεχρις τις 6.30 τελευταιο γευμα στις 12 παρα 45 μπαινει σε προγραμμα μονη τις ή ειναι ιδεα μου???καλο ειναι μπας και κοιμηθω και λιγακι γιατι δεν την παλευω αλλο....οσο για την βγαλω ακομα απο το δωματιο δεν μου παει μαλλον κατα τον 5ο μηνα καλα δεν ειναι ?η θα ειναι πολυ μεγαλη???

Εμείς λέμε όταν χρονίσει να τη βγάλουμε από το δωμάτιο.Προς το παρόν θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το κρεβάτι μας Laughing Μπομπονιέρες εμείς θα κάνουμε λογικά στην πεθερά μου που δουλεύει εθελοντικά με ΑΜΕΑ.Από υλικά νομίζω πιο οικονομικά είναι Τζάμπο.Από εξωτερικό δοκίμασε το http://www.alibaba.com/ είναι πολύ οικονομικό άμα παραγγείλεις ποσότητα και έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

σε ευχαριστω αγαπη θα μπω να κοιταξω ...τζαμπο μμμμ μπορει να παωκαμια βολτα αλλα ποτε??βλεπεις πρεπει να παω πατρα για αν βρω πολλα πραγματακια...οταν χρονισει ε???μωρε φοβαμαι μην συνηθισει και μετα δεν βγαινει με τιποτα...

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες καλημερα!!!
Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο και απογοητευτικα.τ μωρο μου μεσα σε ενα μηνα εβαλε 320γρ.Η παιδιατρο μας ειπε οτι ειναι λιγο.πρεπει να ελεγχουμε τι τρωει για 10 μερες για να δουμε γιατι δεν βαζει βαρος.οποτε πρεπει να βγαζω το γαλα με θηλαστρο και να το δινω με μπιμπερο για να ξερω ποσο εφαγε.Ειναι μανικι γιατι εινι πολυ χρονοβορο.Θα δουμε !!!ελπιζε να μην ετρωγε καλα απο μενα κια να μην ειναι τιποτα αλλο.Πχ ουρολοιμωξη.

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσακια τι κανετε?εμεις καλα.
αλικη μαλλον πρεπει να γνωριστουν οι πεθερες μας.

αθανασια για πες μας πως εβαλες σε προγραμμα το μωρο αν το κανω κι εγω που κοιμαται μισαωρα ολη μερα.ουτε το μεσημερι δεν κοιμαται παραπανω μονο το βραδυ.

φωτεινη πως την λενε την μαμα σου.ισως καποιο απο τα αδερφια μου να την ειχε

τζενη περαστικα στον μικρο.

ελενη ελπιζω να μην εχει κατι η μικρη

χριστινα περαστικα στην μικρη σου με τοσα που περασατε.αν κοιμαται μαζι σας στο κρεβατι σας θα ειναι δυσκολο να την βαλεις αλλου.εχει συνηθισει.
δεν θυμαμαι κατι αλλο.
οσο για το τζαμπο και τις μπομπονιερες οταν εψαχνα εγω για τον στρατο μου βγαιναν πιο ακριβες.εγω πηγα σε μαγαζι με μπομπονιερες πηρα τα υλικα εκτος απο τα σμαρτις και τα εφτιαξα μονη μου.μου βγηκε πιο φθηνα και απο το τζαμπο.και τα προσκλητηρια τα εφτιαξα μονη μου.σ`αυτο δεν ξερω αν θα κατσω να τα φτιαξω λογω του χεριου.θα δειξει.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xριστινάκι μου καρεκλάκι φαγητού θα πάρω στην Ζωή-Άρτεμις με τις εκπτώσεις,δηλ.θα διαλέξω κ άλλοι θα πληρώσουν Wink Αλήθεια,σε ποιά μαθήματα κάνεις ιδιαίτερα?δεν θυμάμαι τι τελείωσες Embarassed /σε ρωτάω γιατί τα πεθερικά μου μένουν Πυλαία,αν μάθω κάτι να σου πω Smile Ειρήνη Πράπα Ζωή λέγεται η μάνα μου στο πατρικό της επίθετο,ίσως να την θυμούνται Smile /ευτυχώς εμένα είναι φαν της πιπίλας,αλλα την χρησιμοποιώ με μέτρο.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη ταιζω καθε 3ωρες που να χτυπιεται. οταν δεν αντεχεται αλλο η γκρινια δινω χαμομηλακι.στο 3ωρο με το ρολοι ταιζω.οποτε μετα το 3ωρο κοιμαται. αν την μερα αντεχει 3ωρο για φαγητο το βραδυ θα αντεξει 4 και μετα 5ωρο.παρτυ η αθανασια συνεχομενο 4ωρο το βραδυ. την ημερα δεν με νοιαζει ποσο κοιμαται το βραδυ εχω θεμα.νομιζω οτι θα πεσω απο την κουραση.

στελλα γιατι δεν κανετε μια εξεταση για ουρολοιμωξη σε ενα μικροβιολογικο? ειτε θα αποκλεισεις ειτε θα ξερεις τι εχει το μωρι μια ωρα νωριτερα.

ζωουλα, φωτεινη φιλακια
καποια ξεχναω η γαιδουριτσα παλι

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ειρηνη ταιζω καθε 3ωρες που να χτυπιεται. οταν δεν αντεχεται αλλο η γκρινια δινω χαμομηλακι.στο 3ωρο με το ρολοι ταιζω.οποτε μετα το 3ωρο κοιμαται. αν την μερα αντεχει 3ωρο για φαγητο το βραδυ θα αντεξει 4 και μετα 5ωρο.παρτυ η αθανασια συνεχομενο 4ωρο το βραδυ. την ημερα δεν με νοιαζει ποσο κοιμαται το βραδυ εχω θεμα.νομιζω οτι θα πεσω απο την κουραση.

στελλα γιατι δεν κανετε μια εξεταση για ουρολοιμωξη σε ενα μικροβιολογικο? ειτε θα αποκλεισεις ειτε θα ξερεις τι εχει το μωρι μια ωρα νωριτερα.

ζωουλα, φωτεινη φιλακια
καποια ξεχναω η γαιδουριτσα παλι

αγαπηη τι κανεις???εμενα εχει αρχισει και κραταει 4ωρα επιτελουςςς και νομιζω οτι απο εδω και περα θα κοιμομαστε τα βραδια γιουπιιιιιιιιιιιιιι θα δω και αποψε πως θα παει βεβαια....η ιωαννα μου τι κανει??

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ για τα περαστικά κ ανταποδιδω . Τελικά θα αργήσει η ομαδούλα να γιανει για τα καλά κ να κανονίσουμε κ μπεμπεδοσυναντηση. Περιμένουμε τον κολλητό από περσινό παιδικό για παιχνίδι.
Αααα πριν πήγαμε λιντλ με τον μεγάλο. Εκεί που ψωνιζαμε μου λέει τσισα. Αφήνω καρότσι τρέχουμε έξω κ ποτιζουμε χορταρακια κ ξανά μέσα για ψώνια. Αλίκη για σένα τα λέω να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...
Σας αφήνω να ντυθώ κόσμια. Σε λίγο έρχονται.
Φιλάκια

ΥΓ Που σαι ρε Χριστίνα; μπεμπα ακούμε κ μπεμπα δε βλέπουμε. Θα μιλησει σε λίγο ο τζούνιορ κ θα μου πει ρε μάνα που είναι οι μπεμπουλες που μου ταξες;

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες, τι κάνετε? Τα μωρά σας?

Αλίκη έκλεισες κ εσύ νονά, τέλεια! Να δω πότε θα έρθει κ η σειρά μας!Κ μη σκας για το όνομα, μια ο ένας μια ο άλλος! Ετσι πάει.
Κ εγώ πεινάω συνέχεια αλλά ευτυχώς είμαι σταθερά 50-51 κιλά.

Ντροπή σου Ειρήνη που έβαλες τους γονείς σου πάνω από τις φιλενάδες της στο γάμο! Νύφη να σου πετύχει!!! Very Happy

Ολυμπία, σου έστειλα κ γω αίτημα.

Μαράκι, θα κάνετε γάμο-βάφτιση μαζί, ή άλλη μέρα?
Ουτε εμένα της αρέσει μπρούμητα, βάζει κάτι
τσιρίδες!!! Οσο για το γάλα, δεν ξέρω τι να σου πω..

Μαίρη, Δήμητρα κουράγιο κορίτσια!
Τζένη κ μένα ήρθε η γειτόνισα σήμερα να δει τη μπέμπα, κ με ρωτούσε αν βουτάω το δάκτυλο σε φαγητό να της το δίνω. Κ αν την κοιμήζω μπρούμητα γιατί δεν κάνει ανάσκελα. Παλιές ιδέες, τι να πεις. Περαστικά στον μικρό σου.

Μαρκέλλα κ εγώ χθες πήρα τηλ. κ έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο. Είπα στη γραματέα του οτι έχω ακόμα λιγουλάκια λόχεια κ μου την είπε που δεν έχω πάει ακόμα Crying or Very sad Για sex δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη ή αντοχές. Ασε που θέλω να με δει ο ντοκ πρώτα.

Μελινομαρία, πήγες στο γιατρό?
(Ωραία η ιδέα με το μέλι!!!)

Χριστινάκι, που σαι συ? Σου κάνει κ σένα τα ίδια η μπουμπού, ε? Η δικιά μου που έχει κ ωροσκόπο Σκορπιό? Φαντάζεσαι τι έχω να τραβήξω? Very Happy

Ζωούλα, εγώ λέω να τη βγάλω από το δωμάτιο όταν θα αρχίσει να κοιμάται πιο πολλές ώρες. Γιατί πραγματικά τώρα δεν κοιμόμαστε!!!!

Στέλλα, μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό εκεί που κλαίει κ χτυπιέται ξαφνικά να σταματάει κ να ξερένεται στον υπνό? Σαν να της βγάζω τις μπαταρίες ενα πράμα...

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

340Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 14 Empty !!!! Τετ Φεβ 13, 2013 8:56 am

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ βρε κοριτσια ευτυχως αλλαξαμε το γαλα και τα κακακια του γινανε ξανα μουσταρδαααα!!!αχ οταν τα ειδα τρελαθηκα!!και δεν κλαιει αλλο την ωρα που τρωει!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jen75 έγραψε:Ευχαριστώ για τα περαστικά κ ανταποδιδω . Τελικά θα αργήσει η ομαδούλα να γιανει για τα καλά κ να κανονίσουμε κ μπεμπεδοσυναντηση. Περιμένουμε τον κολλητό από περσινό παιδικό για παιχνίδι.
Αααα πριν πήγαμε λιντλ με τον μεγάλο. Εκεί που ψωνιζαμε μου λέει τσισα. Αφήνω καρότσι τρέχουμε έξω κ ποτιζουμε χορταρακια κ ξανά μέσα για ψώνια. Αλίκη για σένα τα λέω να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...
Φιλάκια

ΥΓ Που σαι ρε Χριστίνα; μπεμπα ακούμε κ μπεμπα δε βλέπουμε. Θα μιλησει σε λίγο ο τζούνιορ κ θα μου πει ρε μάνα που είναι οι μπεμπουλες που μου ταξες;

Tζένη την άλλη εβδομάδα θα είμαι ανατολικά,στο πατρικό για το εμβόλιο της μικρής,το οποίο έχουμε μεσημέρι.Οπότε εαν ψήνεστε,ειμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός,πάμε για καφέ με τα μωρούλια μας το πρωί.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fotini77 έγραψε:
Jen75 έγραψε:Ευχαριστώ για τα περαστικά κ ανταποδιδω . Τελικά θα αργήσει η ομαδούλα να γιανει για τα καλά κ να κανονίσουμε κ μπεμπεδοσυναντηση. Περιμένουμε τον κολλητό από περσινό παιδικό για παιχνίδι.
Φιλάκια

Tζένη την άλλη εβδομάδα θα είμαι ανατολικά,στο πατρικό για το εμβόλιο της μικρής,το οποίο έχουμε μεσημέρι.Οπότε εαν ψήνεστε,ειμαστε όλοι καλά πρώτα ο Θεός,πάμε για καφέ με τα μωρούλια μας το πρωί.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ να παμε. Βλέποντας κ κάνοντας βέβαια.

mamameli

Γεια σας !!!
Τι κάνετε;
Βλέπω πολλές σελίδες!
Σήμερα δεν πήγαμε στον παιδικο τη μικρη και ονειρεύεται ότι δεν θα ξαναπαει!
Πωπω μας έκανε τη ζωη ποδήλατο πρωι και βράδυ ...
Τη λυπάμαι απο τη μια απο την άλλη δεν παίζεται η γλώσσα και η ζώηραδατης!
Πήγαμε στον άλλο το γιατρο...τα ίδια ως προς τα ιατρικά..απλά μου είπε ότι όταν θηλαζεις δεν χρειάζεσαι ούτε εσυ ούτε το μωρο συμπληρώματα και ότι δεν χρειάζεται να κόψω το θηλασμο ούτε μέρα!
Δεν θα κάνουμε καμία εξεταση και θα επαναεισαγω τα περισσοτερα που έχω κόψει!Μόνο τα γαλακτοκομικά και το μοσχάρι είναι υπεύθυνα και μόνο αυτα ..οι υποτροπεςδεν έχουν σχεση με το τι τρώω απο τα υπόλοιπα..όταν θα δυναμώσει ο οργανισμός και καθαρίσει δυο μήνες τότε θα βάλουμε σταδιακά τα γαλακτοκομικά στη ζωη μας.μου είπε ότι είμαστε ελαφρια περίπτωση και περίπου στο χρόνο μάλλον θα το έχει ξεπεράσει!
Ο μικρός μας ήταν πολυ ζωηρος γελούσε ,μιλούσε δεν καθόταν να τον εξετάσει ήθελε να σηκωθεί ..τελικά είναι 6.050 αύριο γινόμαστε 3 μηνών !Όταν είναι στο ρηλαξ πλέον σηκώνει όλο τον κορμό και κάθεται για δευτερόλεπτα!Σας είπα Μελινουλης κι αυτός δεν θα έχει κω..ο!ε τώρα ησυχασα λιγάκι!

Τζένη περαστικά..κι εμείς το περάσαμε!
Μην ανησυχείς ..βέβαια ο βήχας έφυγε το μπουκωμα όχι...έχουμε και στενή μυτουλα!
Αρχίσαμε να μιλάμε για βαφτισεις ε;
Πωπω ποτε ήταν στις κοιλιές;

Σε όλες κορίτσια μου ..πολλα φιλια!
πάω να δω τι σόι ψωμι έκανε αυτός ο αρτοπαρασκευαστής που αγορασα σήμερα!Πήρα τον πιο φθηνό τελικά...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά νεα από το γιατρο Μαράκι, ε;
Κ μας μας ζυγισε σημερα. 6800 πηγε, μισο κιλο σε ενα μηνα. ψαχνω τελικες συνταγες για το τι θα κανω στα γενεθλια του μεγαλου κ κανω λιστα με ψωνια. απο βουτυροκρεμα, ζαχαροπαστα κλπ ξερετε σε ποιο σ/μ θα βρω; φετος μαλλον δε θα κανω μονη μου αν βρω ετοιμα,μονο τα υπολοιπα της τουρτας. μαλλον ο βασιλοπουλος θα εχει αν εχει κ αυτος. πρεπει αυριο, το πολυ παρασκευη να εχω ολα τα υλικα κ να ξεκινησω.
σημερα πηραμε κ μια λουτρινη καρδουλα για τη Σοφια απο τον παιδικο I love you

καλο βραδυ μανουλες κ μπεμπακια

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολις μου εστειλε μνμ στο φεις ο αντρας μου απο την κρεβατοκαμαρα 'ελα για σεχ', χαχαχαχα.....

maria1984

maria1984
Τζενη μπορείς να φτιάξεις κ μονη σου ζαχαροπαστα ειναι πολυ εύκολη συνταγή .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σπέρα κορίτσια!!! Πωπω, δεν κατάφερα να μπω όλη μέρα και γράψατε τόσα.. Αποκλείεται να τα θυμηθώ όλα αυτά, μη με παρεξηγήσετε!

Ξεκινάω από τις εργαζόμενες μανούλες. Ένα μεγάλο κουράγιο, είστε ηρωίδες που δουλεύετε και ταυτόχρονα θηλάζετε αποκλειστικά!

Ελένη και Χριστινάκι, ως η 3η μανούλα που γέννησε στις 15/11, θα επιβεβαιώσω ότι το χει η μέρα να είναι ζωηρές οι ζουζουνίτσες μας και δύσκολες στον ύπνο! Ελένη, σχετικά με το όνομα και το 1ο που δώσαμε είναι άσχετο, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Κι ας λέει ότι θέλει εκείνη.

Στελλίτσα μου μόνο 320 πήρε όλο το μήνα; Όντως μου φαίνεται λίγο, αλλά.. ξέρω περιπτώσεις μωρών που από τη φύση τους πήραν τόσο λίγο και πήραν περισσότερο μετά. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Αλλά θα συμφωνήσω με την Αθανασία, γιατί δεν της κανείς κατευθείαν την εξέταση να το αποκλείσεις αυτό τουλάχιστον;

Αθανασία ονειρεύτηκα ότι συναντηθήκαμε και μου έδινες συμβουλές για το μωρό, χαχαχα! Πάντως, τη συμβουλή της Μαρκέλλας(Wink εγώ με τπτ δε θα μπορούσα να την ακολουθήσω, να αφήσω το μωρό να κλαίει και στο μεταξύ να προσπαθήσω να το ξεγελάσω με χαμομήλι. Προτιμώ να βασανίζομαι εγώ και το μωρό να είναι ευχαριστημένο. Δεν ξέρω, δε μου κάθεται εμένα αυτό. Αλλά μακάρι να σου πετύχει, μήπως και ξεκουραστείς επιτέλους.

Φωτεινή κι εγώ έχω αποστείρωτή πιπίλας και αυτόν χρησιμοποιώ, το μεγάλο το χρησιμοποίησα μόνο όταν αποστείρωνα και τις σύριγγες, τότε με την ίωση και τις αντιβιώσεις. αλλά εμένα χρειάζεται 8 λεπτά γμτ. Πάντως το γατί παίρνει σχετικά λίγο την πιπίλα.

Μιας και αναφέρθηκα σε ιώσεις, Τζενάκι περαστικά στο μικρό! Και κάποια άλλη μανούλα νομίζω ανέφερε για ίωση, αλλά ποια οεο; Συγνώμη, μου διαφεύγει!
Αλήθεια, ο άντρας σου Τζενάκι έχει σχέση με ποδόσφαιρο επαγγελματικά;

Αναφέρατε το θέμα του ύπνου στην κούνια. Να πω εδώ ότι θεωρώ πολύ αργά το να βγάλεις το μωρό πάνω στο χρόνο, πολύ απλά θα είναι πολύ μεγάλο για να το πάρει καλά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δε σκοπεύεις να κοιμάσαι για πολύυυυ καιρό μαζί με το μωρό τότε καλύτερα να βγει το αργότερο στο 6 μηνο. Κι εγώ σκοπεύω να αρχίσω την "εξάσκηση" στην κούνια και το έχω αργήσει γιατί περιμένω από τον άντρα μου να ανεβάσει το επίπεδο του στρώματος.

Μαρία δεν ήξερα ότι έχετε θέμα με το γάλα, ελπίζω να βγάλετε άκρη σύντομα!

Μελινομαρία κουράγιο και με τη Μελίνα, κουράγιο και με το Μελινούλη! Σε νιώθω! Όσο για το γιατρό αυτός φαίνεται να σου τα είπε καλά! Ελπίζω το ψωμί να τρώγεται!

Ειρήνη αν βρεθούν οι πεθερές μας ή που θα αλληλοεξοντωθούν, ή που θα κάνουν κόμμα, μπρρρ..!

Ολυμπία επιτέλους με το γάλα κι εσύ να ηρεμήσεις! Ελπίζω να απόλαυσες τη βόλτα σου!

Στα δικά μου, τελικά λέμε να πάμε για εμβόλιο τη Δευτέρα, μήπως και γλιτώσουμε τις βροχές, τι μπουμπουνητο ήταν αυτό σήμερα; Το γατί κάνει όλο και περισσότερες χαρές! Και στη Δανάη. Η Δανάη πάλι μία της κάνει αγάπες, μία ζήλειες, νομίζω έχει κουραστεί στο σπίτι, της λείπει ο παιδικός. Τζενάκι, εσύ μου έγραψες για τα τσίσα, εγώ που έχω κοριτσάκι, να δω τι θα κάνω σε ανάλογη περίπτωση! Πάντως χαλάρωσε και με τα κακά, πάμε πολύ καλά μπορώ να πω! Κλείνω ευχόμενη χρόνια πολλά στους ερωτευμένους, σα σήμερα 14/2/2010 μου έκανε πρόταση γάμου ο καλός μου! Σας φιλώ!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:μολις μου εστειλε μνμ στο φεις ο αντρας μου απο την κρεβατοκαμαρα 'ελα για σεχ', χαχαχαχα.....

Χαχαχα, εμένα με περιέλαβε το απόγευμα, λείπει και για μπύρες, δε νομίζω να έχει κουράγιο μετά! εγώ πάντως σίγουρα δε θα έχω!!!

Όσο για το μπέμπη μεγάλωσε έχω να πω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Τζενη μπορείς να φτιάξεις κ μονη σου ζαχαροπαστα ειναι πολυ εύκολη συνταγή .

Κι εγώ έτσι ξέρω. Μπες συνταγές της παρέας, θα βρεις εκεί.

mamameli

Τζένη εγω του έστειλα στο σκαιπ έλα να κάνουμε τον διάδοχο και ναο μπεμπης τώρα!χαχαχα
Αλίκη δεν είναι τίποτα...θα της λες έλα να ποτίσουμε το λουλουδακι,την ρόδα κτλ.κανε κι ένα φσσσσσσς σαν ήχο καικρατωντας της τα ποδαρακια ψηλά θα τα κάνει έξω!
Εναλλακτικά παρ ένα σπρέι ντεττολ και καθάριζε τουαλέτες και χρησιμοποίησε το αναδιπλωμενο καπάκι ταξιδιού.Επίσης γιακακακια έχω πάντοτε ένα μικρο γιογιο απο το τζαμπο στο αυτοκίνητο...πάμε στο πάρκινγκ και τα κανουμε εκει!
το ψωμι μέτριο..
Και η Μελίνα παίζει το μωρο και το κάνει να γελάει!
Καμαρώνει η μανούλα!
Ναι αυτός ο γιατρός είναι ο γνωστός με τα βιβλία θηλασμου!πολυ καλός!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις