351 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Τετ Φεβ 13, 2013 2:39 pm
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Καταρχήν κλείνετε 3 μήνες σήμερα, να ζήσετε!mamameli έγραψε:Τζένη εγω του έστειλα στο σκαιπ έλα να κάνουμε τον διάδοχο και ναο μπεμπης τώρα!χαχαχα
Αλίκη δεν είναι τίποτα...θα της λες έλα να ποτίσουμε το λουλουδακι,την ρόδα κτλ.κανε κι ένα φσσσσσσς σαν ήχο καικρατωντας της τα ποδαρακια ψηλά θα τα κάνει έξω!
Εναλλακτικά παρ ένα σπρέι ντεττολ και καθάριζε τουαλέτες και χρησιμοποίησε το αναδιπλωμενο καπάκι ταξιδιού.Επίσης γιακακακια έχω πάντοτε ένα μικρο γιογιο απο το τζαμπο στο αυτοκίνητο...πάμε στο πάρκινγκ και τα κανουμε εκει!
το ψωμι μέτριο..
Και η Μελίνα παίζει το μωρο και το κάνει να γελάει!
Καμαρώνει η μανούλα!
Ναι αυτός ο γιατρός είναι ο γνωστός με τα βιβλία θηλασμου!πολυ καλός!
Για το γιο-γιο καλή ιδέα, αν χρειαστεί για τα κακά της. Για τα τσίσα ήδη το εφαρμόζουμε αυτό που είπες στις κοινόχρηστες τουαλέτες. Απαπα, ούτε και με ντεττόλ δε θα την άφηνα να καθίσει, άσε που δεν μπαίνω στη διαδικασία.
Τι είχε το ψωμί τελικά, είναι θέμα εξάσκησης ή συνταγής; Εγώ φτιάχνω μόνη μου κάτι ψωμάκια που βρήκα στις Ελληνίδες μαμάδες, γίνεται με μια φαρίνα, ένα κουτάκι μπύρας των 330, λίγο αλάτι και ρίγανη. Τα πλάθεις σε μπαλίτσες, βάζεις σε λαδόχαρτο και μετά για 30 λεπτά στο φούρνο, είναι πανεύκολη. Βέβαια εσύ έχεις κάποιους περιορισμούς.
Ο γιατρός είναι ο Στέλιος Παπ;
Αντε, σε καληνυχτώ, ήρθε και ο δικός μου. Α, και σε θαυμάζω που κατάφερες να διαβάσεις όλο το κατεβατό μου. Χιχιχι!