376 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Πεμ Φεβ 14, 2013 6:42 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας μανουλες πως είστε ;;; Εμείς όσο μεγαλώνουμε ζωηρευουμε . Τώρα της μιλάμε κ κρύβεται κ μετα μας κοιτάει κ γελάει κ ξανακρυβεται ... Λέω κοιτά 1 σκατο ακόμα δεν βγήκε απο το αυγό κ κάνει κ τέτοια ... Ζωή μήπως η πεθερά σου , σου κάνει καλοπιασματα γιατι είδε ότι αρχισες να πατάς πόδι ... Λοιπόν ακούστε τι είδα σήμερα κ έχω πάθει πλάκα . Πήγα το πρωι σε 1 γνωστή μου που εχει γεννήσει εδω κ 5 μήνες κ εχει το μωρο εντελώς στην αποστειρωση, τις άλλες 2 φορές που είχα παει δεν το είχα δει γιατι το είχε στην κρεβατοκάμαρα του κ δεν άφηνε κανένα να το δει ... Πάω λοιπόν κ μου λέει πλύνε τα χέρια σου με ντετολ κ μέτα με οινόπνευμα ... Οπου ακουμπουσε καθάριζε με ντετολ πάλι , μέχρι που έβραζε τις κουδουνιστρες του μωρου , όλο σπιτι μύριζε χλωρινη κ σαν φαρμακιλα... Την ρώτησα γιατι το κάνει αυτο κ μου είπε ότι έτσι δεν αρρωσταινει το μωρο της λέω ουτε κ εμένα εχει αρρωστησει αλλα δεν είμαι με 1 χλωρινη κ 1 οινόπνευμα στο χέρι ... Εβαζε το μωρο τα χέρια του στο στόμα κ του τα έβγαζε γιατι λέει έχουν μικρόβια , τρελαθηκα της είπα ότι έτσι δεν θα αποκτήσει αντισώματα το μωρο κ στραβωσε μου λέει εσυ να κανεις αυτά που ξέρεις στο μωρο σου κ να μην μου κανεις υποδείξεις ... Εννοείται ότι δεν με άφησε ουτε να το αγγιξω, άμα ξαναπαω εγω σπιτι της να με χεσει ... Δεν το βάζει το μυαλό μου αυτο που κάνει μα να αποστειρωνει κ τα παιχνιδακια του σε 1 τσικαλι με νερό ΕΛΕΟΣ ....