676 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Παρ Μαρ 01, 2013 2:05 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Την ειδα την στολη του κουνελου για αγορακι κ ειναι γαλαζια...Ειναι κ αυτη πανεμορφη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Την ειδα την στολη του κουνελου για αγορακι κ ειναι γαλαζια...Ειναι κ αυτη πανεμορφη...
maria1984 έγραψε:Πιστευω οτι το εμβολιο ειναι θεμα του καθε γιατρου ποτε το κανει .Μια φιλη μου εχει μωρο 3 μηνων κ θα κανει τωρα το τριτο εμβολιο .Το πρωτο εμβολιο στον δευτερο μηνα το εκανε διπλο κ ενεση κ ποσιμο...Ο δικος γιατρος τωρα που ειναι μικρο κανει 1 καθε 2 μηνες μετα δεν ξερω...
maria1984 έγραψε:Ποσο γρηγορα ομως μεγαλωνουν,λες κ ειναι εχθες που γεννησα...Κοιταζω τις φωτογραφιες της που ηταν μικρουλα κ τωρα εχει γινει ολοκληρη κοπελαρα...
2 μερες δεν ειναι τιποτα δημητρα.εμενα κανει 4 μερες να κανει κακα του το πολυ αλλα δεν μου εχει πει η παιδιατρος να κανουμε κλυσμα.dimitra al έγραψε:kalo mhna koritsia!!teleia mera shmera!!!wra gia bolta me to karotsi nomizw!!!!emeis eidame mia stolh piperia poy 8a thn parw wposdhpote kai exw kai mia gatoyla po thn kouniada moy!!!na exoume na blepoume fotografies otan megalwsoyn ta mikrakia mas1emeis embolio se 10 meres!manoules na sas rvthsw!! KLISMA sta paidakia sas kanete?h dikia moy eixe na kanei kaka dyo meres ki ekane thn trith!rvthsa th giatro kai mou eipe oxi!eseis exete kanei??
dimitra al έγραψε:kalo mhna koritsia!!teleia mera shmera!!!wra gia bolta me to karotsi nomizw!!!!emeis eidame mia stolh piperia poy 8a thn parw wposdhpote kai exw kai mia gatoyla po thn kouniada moy!!!na exoume na blepoume fotografies otan megalwsoyn ta mikrakia mas1emeis embolio se 10 meres!manoules na sas rvthsw!! KLISMA sta paidakia sas kanete?h dikia moy eixe na kanei kaka dyo meres ki ekane thn trith!rvthsa th giatro kai mou eipe oxi!eseis exete kanei??
Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;
Οχι δεν θηλαζω! Ρωταω ενημερωτικα γιατι ολοι μου λενε οτι απο τον 3ο μηνα κοιμουνται ολο το βραδυ... Μπραβο που με τον θηλασμο κοιμαται ακομα και 8 ωρες! (εγω οταν θηλαζα τον κραταγε το πολυ 2)REINE έγραψε:Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;
το θηλάζεις το μωράκι σου ή μπιμπε΄ρο??
εμένα με το θηλασμό κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα το βράδυ σίγουρα αλλά έχει κάνει και 7 και μερικές φορές και 8 ώρες!
Alexandraki έγραψε:Οχι δεν θηλαζω! Ρωταω ενημερωτικα γιατι ολοι μου λενε οτι απο τον 3ο μηνα κοιμουνται ολο το βραδυ... Μπραβο που με τον θηλασμο κοιμαται ακομα και 8 ωρες! (εγωREINE έγραψε:Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;
το θηλάζεις το μωράκι σου ή μπιμπε΄ρο??
εμένα με το θηλασμό κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα το βράδυ σίγουρα αλλά έχει κάνει και 7 και μερικές φορές και 8 ώρες!
οταν θηλαζα τον κραταγε το πολυ 2)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης