Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Την ειδα την στολη του κουνελου για αγορακι κ ειναι γαλαζια...Ειναι κ αυτη πανεμορφη...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Την ειδα την στολη του κουνελου για αγορακι κ ειναι γαλαζια...Ειναι κ αυτη πανεμορφη...

χαχαχα αντε να δουμε...ο μπαμπας μας την διαλεξε καθως και κυνηγος!!!
γιατι κανεις το 2 εμβολιο?εμεις την τριτη θα κανουμε το τριτο.

maria1984

maria1984
Πιστευω οτι το εμβολιο ειναι θεμα του καθε γιατρου ποτε το κανει .Μια φιλη μου εχει μωρο 3 μηνων κ θα κανει τωρα το τριτο εμβολιο .Το πρωτο εμβολιο στον δευτερο μηνα το εκανε διπλο κ ενεση κ ποσιμο...Ο δικος γιατρος τωρα που ειναι μικρο κανει 1 καθε 2 μηνες μετα δεν ξερω...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Πιστευω οτι το εμβολιο ειναι θεμα του καθε γιατρου ποτε το κανει .Μια φιλη μου εχει μωρο 3 μηνων κ θα κανει τωρα το τριτο εμβολιο .Το πρωτο εμβολιο στον δευτερο μηνα το εκανε διπλο κ ενεση κ ποσιμο...Ο δικος γιατρος τωρα που ειναι μικρο κανει 1 καθε 2 μηνες μετα δεν ξερω...

ναι οντως εχεις δικιο..παιζει ρολο ο γιατρος...εμεις 2 μηνων καναμε ενεση κ ποσιμο..3μηνων 2 ενεσεις και τωρα που θα γινουμε 4 ξανα!!!

maria1984

maria1984
Ποσο γρηγορα ομως μεγαλωνουν,λες κ ειναι εχθες που γεννησα...Κοιταζω τις φωτογραφιες της που ηταν μικρουλα κ τωρα εχει γινει ολοκληρη κοπελαρα...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Ποσο γρηγορα ομως μεγαλωνουν,λες κ ειναι εχθες που γεννησα...Κοιταζω τις φωτογραφιες της που ηταν μικρουλα κ τωρα εχει γινει ολοκληρη κοπελαρα...

αχ και ακομα που ημαστε...απο δω και περα που θα κανουν και διαφορα θα μας τρελανουν!!

eirini2

γεια σας κοριτσια.ολες καλα?εμεις μια χαρα.σημερα παμε για εμβολιο.καλο μηνα κιολας και καλη ανοιξη.τωρα που το θυμηθηκα να φτιαξω και μαρτη στον στρατο.
ολυμπια και μαρια να δειτε οταν θα φτασουν 2-3 χρονων και θα λετε ποτε μεγαλωσανε τοσο?εγω βλεπω τον στρατο ποσο εχει αλλαξει απο το καλοκαιρι.εμεις στολη δεν βρηκαμε ακομη.λεμε να παμε στο περιστερι που εχει μια εκδηλωση της αμυμωνης συλλογος για αναπηρα παιδια και πουλανε και αποκριατικες στολες.να συνεισφερουμε και στα παιδια αυτα.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalo mhna koritsia!!teleia mera shmera!!!wra gia bolta me to karotsi nomizw!!!!emeis eidame mia stolh piperia poy 8a thn parw wposdhpote kai exw kai mia gatoyla po thn kouniada moy!!!na exoume na blepoume fotografies otan megalwsoyn ta mikrakia mas1emeis embolio se 10 meres!manoules na sas rvthsw!! KLISMA sta paidakia sas kanete?h dikia moy eixe na kanei kaka dyo meres ki ekane thn trith!rvthsa th giatro kai mou eipe oxi!eseis exete kanei??

eirini2

dimitra al έγραψε:kalo mhna koritsia!!teleia mera shmera!!!wra gia bolta me to karotsi nomizw!!!!emeis eidame mia stolh piperia poy 8a thn parw wposdhpote kai exw kai mia gatoyla po thn kouniada moy!!!na exoume na blepoume fotografies otan megalwsoyn ta mikrakia mas1emeis embolio se 10 meres!manoules na sas rvthsw!! KLISMA sta paidakia sas kanete?h dikia moy eixe na kanei kaka dyo meres ki ekane thn trith!rvthsa th giatro kai mou eipe oxi!eseis exete kanei??
2 μερες δεν ειναι τιποτα δημητρα.εμενα κανει 4 μερες να κανει κακα του το πολυ αλλα δεν μου εχει πει η παιδιατρος να κανουμε κλυσμα.

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitra al έγραψε:kalo mhna koritsia!!teleia mera shmera!!!wra gia bolta me to karotsi nomizw!!!!emeis eidame mia stolh piperia poy 8a thn parw wposdhpote kai exw kai mia gatoyla po thn kouniada moy!!!na exoume na blepoume fotografies otan megalwsoyn ta mikrakia mas1emeis embolio se 10 meres!manoules na sas rvthsw!! KLISMA sta paidakia sas kanete?h dikia moy eixe na kanei kaka dyo meres ki ekane thn trith!rvthsa th giatro kai mou eipe oxi!eseis exete kanei??

καλο μηνα!!!οχι εγω δεν εκανα και πριν αλλαξω γαλα ειχε να κανει κακα και 3 μερες..απλα μετα την τεταρτη μερα νομιζω μου ειχε πει η γιατρος μου να την παρω τηλ..αφου σου εκανε την τριτη νομιζω δεν τιθεται θεμα για κλισμα.

maria1984

maria1984
Ουτε εγω εχω κανει στην μπεμπα μου κλισμα ασε που δεν θελω κιολας.Οταν ειχε προβλημα δυσκιλιοτητας νεογεννητο που ηταν ακομα της εδινα λιγο χαμομηλι κ μετα φρισολακ κομφορτ κ μια χαρα ειναι τωρα δεν χρειαστηκε να της ξαναδωσω τιποτα τωρα κ 3 μηνες...

Alexandraki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανούλες!!
ελπίζω όλα τα παιδάκια σας να είναι καλά!!
έτυχαν πολλά τον τελευταίο καιρό και χάθηκα αλλά διαβάζω νέα σας λίγο όταν μπορώ!
εμένα το αγοράκι μου μια χαρά είναι και το θηλάζω αποκλειστικά από την αρχή!!
μόνο τις τελευταίες μέρες μου κάνει κάτι περίεργα τα οποία τα γράφω σε άλλο θεματάκι!
να είστε όλες καλά!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;

το θηλάζεις το μωράκι σου ή μπιμπε΄ρο??
εμένα με το θηλασμό κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα το βράδυ σίγουρα αλλά έχει κάνει και 7 και μερικές φορές και 8 ώρες!

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσακι μου.κι εγω της εβαλα παντα γιατι κουτουλαγε στα καγκελα.ομως τωρα δεν τη βλεπω απο τα καγκελα...καλη σας νυχτα.

Alexandraki

REINE έγραψε:
Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;

εμένα με το θηλασμό κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα το βράδυ σίγουρα αλλά έχει κάνει και 7 και μερικές φορές και 8 ώρες!
Οχι δεν θηλαζω! Ρωταω ενημερωτικα γιατι ολοι μου λενε οτι απο τον 3ο μηνα κοιμουνται ολο το βραδυ... Μπραβο που με τον θηλασμο κοιμαται ακομα και 8 ωρες! (εγω οταν θηλαζα τον κραταγε το πολυ 2)

mamameli

Καλησπέρα κι απο μένα!
Κουραστική μέρα σήμερα!

Ρεν μου όπως σου είπα και στο άλλο θέμα..
Μην ανησυχείς παροδικα είναι αυτα..
Όταν πεινασει θα φάει..
Η Μελίνα να δεις κόλπα που μου έκανε με τ θηλασμο..
Έγινε λιγοφαγο παιδι..υγιεστατη όμως και ζωηρή..
2,5 χρόνια τη θηλασα και πάντα απ´ευθειας...
Αυτός φαίνεται πιο φαγανος αλλα κόλπα κάνει πολλα...
Λέω πως είναι να έχεις μωρα που ν θηλαζουν κανένα μισάωρο..να το ευχαριστιεμαι..εμάς σαν πάλη είναι πέντε λεπτά και τέλος!ε;χω όμως αυξημένη ροή και τα πνιγω στην αρχη ..καταπίνουν σε ένα λεπτο ποσότητες..

Δημητρουλα τι κάνει η τοσοδουλα σου;φιλακια να της δώσεις !Αλήθεια πόσο μεγάλωσε;

mamameli

Alexandraki έγραψε:
REINE έγραψε:

Οχι δεν θηλαζω! Ρωταω ενημερωτικα γιατι ολοι μου λενε οτι απο τον 3ο μηνα κοιμουνται ολο το βραδυ... Μπραβο που με τον θηλασμο κοιμαται ακομα και 8 ωρες! (εγω
οταν θηλαζα τον κραταγε το πολυ 2)

Κι εμένα τόσο κοιμάται...έχει 2. -3 βδομάδες!
Αλεξάνδρα στρωνουν με τον καιρο κι αυτα που θηλαζουν..όλα στηναρχη ανα δυο ώρες ξυπνουσαν..αλλα γύρω στου 3 μήνες κάποια μωρα μεγλωνουν αρκετά τις περιόδους ύπνου σταδιακά πάντα..

Α όσο για το αντιγριπικο..δεν θα σκεφτόμουν ούτε εγω να το κάνω ούτε θα το επεβαλα εκτός αν τα προτερήματα του σε κάποια περίπτωση ήταν περισσοτερα απο τα μειονεκτήματα..ή αν κρινόταν απαραίτητο βάση γιατρών!

Καληνύχτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα...! Μπαίνω στα γρήγορα γιατί το γατί κοιμήθηκε και πρέπει να το εκμεταλλευτώ...! Ελπίζω να είστε όλες καλά, μανούλες και τα μπεμπάκια φυσικά!!!

Να καλωσορίσω και τις νέες μανούλες στην παρέα (Δήμητρα και Αλεξανδρακι)! Εγώ είμαι μανούλα Νοεμβρίου (αυτό είναι το 2ο κοριτσάκι μου).

Μελινομαρία μου είστε καλύτερα; 2,5 χρόνια θήλασες βρε θηρίο; Εγώ 13 μήνες τότε και τώρα θα το πάμε όσο πάει. Εμένα το γατί θηλάζει κάτι μισάωρα και βάλε, καμία σχέση με την άλλη τη λαίμαργη που είχε τελειώσει μέσα σε 5 λεπτά, αλλά αυτή τη λαιμαργία της την είχε πληρώσει (κι εμείς μαζί) με κολικούς...
Τζενάκι φοβερή η τούρτα! Αθανασία μου όπως και να είναι η τούρτα σου θα είναι καλύτερη από αυτή που θα έφτιαχνα εγώ, χαχαχα!
Δημητρούλα και Μαίρη κουράγιο, τα ξέρετε! Είστε ηρωίδες, οπότε αν δώσετε και λίγο συμπλήρωμα στην κατάστασή σας εγώ θα σας καταλάβαινα... Φυσικά αν το κάνετε αυτό θα είναι η αρχή του τέλους του θηλασμού (σταδιακά το γάλα σας θα μειώνεται και το συμπλήρωμα θα αυξάνεται) αλλά και πάλι λέω ότι είστε ηρωίδες και μόνο που φτάσατε ως εδώ.
Ειρήνη κάνατε εμβολιάκι;
Εμείς αύριο θα πάμε να πάρουμε στολή για τη Δανάη (αν βρούμε κάποια καλή) γιατί με το βήχα που είχε τις προηγούμενες μέρες (ευχαριστώ για τα περαστικά, ευτυχώς σχεδόν της πέρασε) το αναβάλλαμε. Για το γατί δεν νομίζω ότι θα πάρω. Μια από τις φορμίτσες εξόδου της είναι κυριολεκτικά σαν αρκουδάκι, αυτή θα της φορέσω και μια χαρά, χιχιχι! Αν και θα έπρεπε να τη ντύσω γατάκι! Κατά τ' άλλα περνάω δύσκολα γιατί η Δανάη πάλι έχει μετατραπεί σε θηρίο ανυπότακτο. Σήμερα βέβαια ήταν ελαφρώς καλύτερα, αλλά ήταν μάλλον η εξαίρεση. Έκλεισε και τα 2,5, βρισκόμαστε στην καρδιά των terrible 2... Κατά τ' άλλα και το γατάκι μας έγινε 3,5 μηνών, πότε πέρασε ο καιρός!!! Μας έχει ξετρελάνει. Μιλάει μόνη της, συνεχώς νέα ηχάκια και τσιρίδες και τα κλασικά φυσικά (μπάτσους στα παιχνιδάκια της) χιχιχι!

Αυτά, σας καληνυχτίζω κι ελπίζω να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, γιατί το γατί μας ανήκει στην κατηγορία των μωρών που δεν έστρωσαν τον ύπνο τους όταν έγιναν 3 μηνών... Χτες ξυπνούσε πάλι ανά 2ωρο, ελπίζω απόψε καλύτερα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy

εχθες το κοριτσακι μου εκλεισε τα 4! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 28 215994
πωπω πως περνανε τα χρονια!
ηρθαν οι γιαγιαδες κοψαμε την μικρη τουρτα. μεσα στην τρελη χαρα το ζουζουνι το μεγαλο.μεσα στην γκρινια ο μικρος.δεν τρωει-απιστευτο ε- δενκοιμαται, τα χερια ειναι πλεον μονιμα στο στομα, οι σαλιαρες πανε καιερχονται....ντεπον, κρεμα και μασαζακι συνεχεια.και δεκατα.... Sad

παω να στολισω την μεγαλη τουρτα για το απογευμα.πολυ κουραση. το δεξι χερι δεν....κουλαθηκε. ουτε τομπιμπερο δεν σηκωνω.και καλα σκ θα τον αναλαβει ο ταριφας, απο δευτερα τι στο καλο θα κανω δεν ξερω.
παω να παρω τηλ την μαρκελα να μαθω τι κανειη μαμα της και θα τα πουμετο βραδυ.-μετα τον τονο χαλαει και το διαστημα στο πληκτρολογιο..... Sad

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα!!καλο σκ να εχουμε!!!
αθανασια μου να ειναι γερη και καλοτυχη!!!εμεις ξυπνησαμε καλα και τωρα ξανα κοιμηθηκαμε..
φιλια! θα κανω λιγες δουλιτσεςςς!!
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 28 93981

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και καλό σ/κ! Αθανασία μου δεν ήξερα ότι είχε γενέθλιά η μικρή! Να τη χαίρεσαι, να είναι υγιής και να την καμαρωνετε σε ο,τι κι αν κάνει!
Όσο για το χέρι σου περαστικά, ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Αλλά είναι και ο μικρός 7 κιλά, δε βοηθάει ρε γμτ! Όσο για το μπέμπη, βγάζει δόντι από τώρα; Αλλιώς γιατί έχει δέκατα; Και το γατί δαγκώνεται μανιωδώς λέμε και έχει τρελά σάλια, κι εμείς με σαλιάρες τη βγάζουμε πλέον και πιπίλα που την παίρνει τώρα ευτυχώς! Αλλά δεν έχει δέκατα και τρώει κανονικά, οπότε δεν πιστεύω να σκάσει δόντι σύντομα..
Ολυμπία μου καλές δουλίτσες!
Μαρκέλλα η μαμά σου;;;

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μας.

Αθανασία να τη χαίρεσαι. Πολύχρονη κ καλοτυχη να είναι.

Εγώ πάλι ετοιμάζω τούρτα κλπ για αύριο εκτός απροόπτου.

Είχαμε κ παιδίατρο σημερις. 6920 και 54,5 εκ. Μια χαρά παμε κ μεις. Σε ένα μήνα που θα κλείσει τον 5ο θα ξεκινήσουμε κ κρεμουλες. Πολύ κλάμα όμως ρε σεις στο εμβόλιο Crying or Very sad

Αυτα. Ελπίζω να κοιμηθεί με το θηλασμό να κάνω καμία δουλίτσα. Είμαι μόνη. Ο μπαμπάς δουλειά ο μεγάλος στη γιαγιά κ η μάνα μου έφυγε προχθές.

Ααααα να καλοσώρισω κ τις καινούριες συμφορουμιτισσες. Να σας ζήσουν τα μπεμπακια!

demmy29

demmy29
Πιστεύω θα φτάσω μέχρι 6 μηνών στον θηλασμό. Αλίκη δε νομίζω να μειώνεται με ένα μπουκάλι ξένο την ημέρα και τους υπόλοιπους θηλασμούς. Έτσι κι αλλιώς το ένα γεύμα αναγκαστικά με μπουκάλι δίνεται. Αν δεν έχω τραβήξει 170 που θέλει αυτή τώρα και φάει 100 δικά μου και 70 ξένο δε νομίζω να αλλάζει κάτι.
Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι 100 % ασφαλές για τον θηλασμό. Κακό είναι να βάζεις το παιδί στο στήθος και μετά να δίνεις συμπλήρωμα. Έτσι σίγουρα χάνεται το παιχνίδι.

demmy29

demmy29
Αθανασίαααααααααααα να τα εκατοστήσει η μικρούλα σου! Να την χαρείτε όπως επιθυμείτε! Να είστε καλά όλοι και να γιορτάζετε τα γενέθλιά σας 1000 χρόνια! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις