Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Τι κανετε????? Εγω απο την περασμενη Παρασκευη λογω της νεροποντης δεν ειχα τηλ...ουτε κ ιντερνετ!!!!!! Τοπιστευετε.....μεσα στην Αττικη...κ με μια βροχη....μια βδομαδα χωρις τηλ!!!!!!!!! Στη ζιμπαμπουε καλυτερη υποδομη θα υπαρχει....δεν υπαρχει αυτη η χωρα που ζουμε!!!! Ελεος!!!!!!!!
Εσεις καλα????
Αθανασια μου....να την χαιρεσαι.....χιλιοχρονη κ καλοτυχη να ειναι!!!!!! Μπραβο κ για την τουρτα!!!! 7 κιλα εεε! !!!!!!
Περαστικα σε ολες...μαμαδες κ μπεμπακια!!! Δεν εχω διαβασει κ ολαοσα εχετε γραψει....ευχομαι ολεςκ ολα συντομα να ειστε καλα!!!
Εμεις ειμασρε καλα....εχτες ηρθε ο γιατροςκκαναμε εμβολιο...το 3ο....ηταν για την μινιγγιτιδα....την πειραξε ομως την καημενη...κ ολο το βραδυ ειχαμε πανυγηρια!!! Κατα τα αλλα την βρηκε τελεια....64,5 ποντοι....κ 6080....εφτασε η μικρουλιτσα μου!!!!!! Κανει πολλα χαχανιτα....σηκωνει πλεον κ τον κορμο της....ζουμπαμε πραγματα....τραβαμε τα οαντα στην ζουγκλα που την βαζω για λιγο.....φωνουλες κ τσιριδουλες συνεχεια.....μας εχει ξετρελανει η μπουμπουδιτσα μας!!!!!!!!! Ευτυχως κ εμειςφτου φτου...δεν ςχουμε αρρωστησει....βεβαι δεν δεχομαι κ πολλες επισκεψεις....αλλα χαλαλι.στο παιδακι μουπου ειναι καλα.....εχτες γιναμε 4 μηνων.....σαν εχτες ηταν που εκανε τουμπες στην κοιλιτσα.....δεν το πιστευω ποσο γρηγορα περασε ο καιρος......!!! Πατουσακια κ χερακια εχουμε κανει κ εμεις με τον πυλο...να εχουμε να θυμομαστε!!!!? Καποια κοπελα το ζνεφερε....ΠΟΙΟΣ της ειπε οτι 3 μηνων κοιμουνται??????????? Εμεις ειμαστε 4 κ καθε 2....3 τοπολυ μερα νυχτα τρωμε.....κ πινεικ γυρω στα 250 μλ ξενο καθε μερα!!!
Καλωσηρθατε οι νεες στην ομαδουλα!! Εγω γεννησα 1/11 το πρωτο μου μπεμπακι...κ μας εχει ξετρελανει η μπουμπου μας...!!!
Αλικη μου περαστικακ υπομονη......
Μαμαμελι κ εσυ κοπελα μου περαστικα....
Στανταρ καποια ξεχναω.......σε ολες τις ευχες μου!!!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα μανουλες...Αθανασια να χαιρεσαι την κορουλα σου να ειναι παντα γερη ,δυνατη κ ευτυχισμενη...Δημητρουλα πινει 170 ml γαλα η τοσοδουλα σου?Μπραβο της,εμενα με το ζορυ καθε 4 ωρες 130...Μου βγηκε λιγοφαγη,ευτυχως ειναι μεσα σο οριο που μου εδωσε ο γιατρος για το γαλα που πρεπει να πινει...Σημερα ηπιε πρωτη φορα 140 χωρις δυσκολια κ κλαματα κ πετουσα απο την χαρα μου...Κι εμενα την νυχτα κοιμαται συνεχομενα απο τις 10 μεχρι 9 το πρωι περιπου αλλα ξυπναω εγω κατα τις 4 και τις 7 το πρωι για να τις δωσω γαλα στον υπνο της...Να καλωσορισω κι εγω τις καινουριες μανουλες που μπηκαν στην παρεα μας...Κι εμεις εχουμε κανει αποτυμωμα χερακι κ πατουσακι στον πυλο απο οταν ηταν 1 μηνα περιπου...Σημερα τελειωσα επιτελους με τα μαρτυρικα της βαφτισης κ το κουτακι που τα εβαλα μεσα...Ευτυχως μου εμειναν λιγα να κανω ακομα γιατι ειχα αγχωθει παρα πολυ οσο πλησιαζει ο καιρος...Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω,παω να κανω καμμια δουλεια πριν ξυπνησει η μπεμπα μου...Σας φιλω!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι ποτε εχετε τη βαφτιση???? Εμεις τελικα κλεισαμε για 15 Σεπτεμβριου...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενάκι μάλλον εννοούσες 64,5 εκ., χιχιχι! Μεγάλωσε!!! Να σε ρωτήσω, αφού θηλάζεις αποκλειστικά γιατί ξεκινάτε στερεές από 5 μηνών; Συνήθως τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά ξεκινάνε αφού συμπληρώσουν τον 6ο, αλλά θα μου πεις ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του..

Δημητρούλα μου πάω πάσο, αυτό που είπα έχω ακούσει να το λένε όλοι οι σύμβουλοι θηλασμού. Αλλά δεν έχω διευκρινήσει τη διαφορά που προκύπτει ανάλογα με τον τρόπο που δίνεται το συμπλήρωμα, εύχομαι να έχεις δίκιο!

Βαρβάρα μου μοντελάκι το κοριτσάκι σου, εύγε! Ζωήρεψε και δυνάμωσε!!!

Μαρία μου εργάζεσαι πυρετωδώς, άξια νονά! Με το καλό λοιπόν να γίνει και η βάφτιση!

Αχ, τώρα θηλάζω και ακούω στο ραδιόφωνο (τελειώνει όμως η εκπομπή) τη μαία μου να δίνει συνέντευξη για τον τοκετό, το θηλασμό, την επιλόχειο και το baby massage (αυτό μας αφορά και άμεσα)..

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλησπέρα σε όλες!

Αθανασία να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χαίρομαι που ειναι μεγάλος ο μπέμπης σου γιατί εμείς είμαστε μεγάλα και ψηλά κορίτσια!! 6,100 και 63 πόντους έξω απόκάθε καμπύλη χεχε!! Πήρε από τον ψηλό το παιδί μου!
Μαρκέλλα δεν έχω διαβάσει και δεν έχω καταλάβει ελπίζω ναείναι όλα καλά με την μαμά σου!

Δήμητρα πήρα το μήνυμά σου και θα σου στειλω μειλ σύντομα!

Εννοείται Δήμητρα πως δεν πειράζει να της δώσεις και ξένο σκοπός έιναι να αντέξεις και εσύ κοριτσι μου! Και εμείς ακομα θηλάζουμε αποκλειστικά. Το δε βράδυ που γυρνάω βγάζω κουβάδες γάλα!!!

Κλέισαμε και τα εισιτήρια μας για το Πάσχα θα πάμε Ιρλανδία Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 328109

Πάω να διαβάσω τι έχετε γραψει και πιο πριν !!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Τζενάκι μάλλον εννοούσες 64,5 εκ., χιχιχι! Μεγάλωσε!!! Να σε ρωτήσω, αφού θηλάζεις αποκλειστικά γιατί ξεκινάτε στερεές από 5 μηνών; Συνήθως τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά ξεκινάνε αφού συμπληρώσουν τον 6ο, αλλά θα μου πεις ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του..

Δημητρούλα μου πάω πάσο, αυτό που είπα έχω ακούσει να το λένε όλοι οι σύμβουλοι θηλασμού. Αλλά δεν έχω διευκρινήσει τη διαφορά που προκύπτει ανάλογα με τον τρόπο που δίνεται το συμπλήρωμα, εύχομαι να έχεις δίκιο!

Βαρβάρα μου μοντελάκι το κοριτσάκι σου, εύγε! Ζωήρεψε και δυνάμωσε!!!

Μαρία μου εργάζεσαι πυρετωδώς, άξια νονά! Με το καλό λοιπόν να γίνει και η βάφτιση!

Αχ, τώρα θηλάζω και ακούω στο ραδιόφωνο (τελειώνει όμως η εκπομπή) τη μαία μου να δίνει συνέντευξη για τον τοκετό, το θηλασμό, την επιλόχειο και το baby massage (αυτό μας αφορά και άμεσα)..

Καλέ ναι, 64,5 εκατοστά εννοούσα !!!
Κ στον μεγάλο μου έτσι ξεκίνησα τις στέρεες. Ούτως η άλλως ξεκινάμε με ελάχιστη ποσότητα κ συμπληρώνουμε με θηλασμό. Μέχρι το πάσχα που θα κλείνει τον έκτο θα μαστε οκ. Άντε μπας κ ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τον μεγάλο κ σταματήσει κ η παλινδρόμηση κ ξανακοιμηθει κανα 8ωρο γιατί μάλλον δε σας το πα : ξαναγυρίσαμε στις 1-2-3 ώρες Mad

Αποπειραθηκα να κάνω oreo pops για αύριο αλλάδε στέκονται με τίποτα στα καλαμακια, τα οποία ακριβοπληρωσα 3,70€ τα 20. Ίσως τα χάλασω κ κάνω cake pops.

Παω να δω την υπόλοιπη κουβερτουρα

Φιλάκια

maria1984

maria1984
barbie! έγραψε:Μαρακι ποτε εχετε τη βαφτιση???? Εμεις τελικα κλεισαμε για 15 Σεπτεμβριου...

Την βαφτιση της μπεμπας μου θα την κανουμε του χρονου,στις 15 Μαρτιου θα γινω νονα κ γι αυτο ετοιμαζομαι...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:
barbie! έγραψε:Μαρακι ποτε εχετε τη βαφτιση???? Εμεις τελικα κλεισαμε για 15 Σεπτεμβριου...

Την βαφτιση της μπεμπας μου θα την κανουμε του χρονου,στις 15 Μαρτιου θα γινω νονα κ γι αυτο ετοιμαζομαι...

Ααααα μαλιστα.....μπραβο....παντα αξια κοπελα μου!!!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζενη μου κ εμεις σε ενα μηνα ξεκιναμε κρεμουλες....ρωτησα τον γιατρο μας......ωεβαια εγω δινω κ συμπληρωμα δεν εχω αποκλειστικο θηλασμο....αλλα μου ειπε.ο γιατρος οτι η ποσοτβτα του μητριξου που εχω ειναι πολυ καλη....κ για κανενα λογο δεν θα το κοψουμε.....μαζι με τις κρεμουλες θα θηλαζει κιολας....γιατι ειχα ακουσει διαφορα κουλα.....με ριζαλευρο ειπε ξεκιναμε....μετα θα μπει η φρουτοκρεμουλα...κ μετα χορτοσουπα....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλιιιιιικη μου.....τωρα το ειδα.....εχουμε επετειο με μια μερα διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμπτωση!!!!!!!!!!!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:
Alexandraki έγραψε:
REINE έγραψε:
Alexandraki έγραψε:Καλησπερα σε ολες σας! Και εγω ειμαι μανουλα Δεκεμβριου! Ηθελα να σας ρωτησω αν τα μωρα σας κοιμουνται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησουν για γαλα. Αν ναι αυξησαν τις ωρες του υπνου σταδιακα ή οχι;

το θηλάζεις το μωράκι σου ή μπιμπε΄ρο??
εμένα με το θηλασμό κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα το βράδυ σίγουρα αλλά έχει κάνει και 7 και μερικές φορές και 8 ώρες!
Οχι δεν θηλαζω! Ρωταω ενημερωτικα γιατι ολοι μου λενε οτι απο τον 3ο μηνα κοιμουνται ολο το βραδυ... Μπραβο που με τον θηλασμο κοιμαται ακομα και 8 ωρες! (εγω
οταν θηλαζα τον κραταγε το πολυ 2)

Κι εμένα τόσο κοιμάται...έχει 2. -3 βδομάδες!
Αλεξάνδρα στρωνουν με τον καιρο κι αυτα που θηλαζουν..όλα στηναρχη ανα δυο ώρες ξυπνουσαν..αλλα γύρω στου 3 μήνες κάποια μωρα μεγλωνουν αρκετά τις περιόδους ύπνου σταδιακά πάντα..

Α όσο για το αντιγριπικο..δεν θα σκεφτόμουν ούτε εγω να το κάνω ούτε θα το επεβαλα εκτός αν τα προτερήματα του σε κάποια περίπτωση ήταν περισσοτερα απο τα μειονεκτήματα..ή αν κρινόταν απαραίτητο βάση γιατρών!

Καληνύχτα!

egw twra ths dinw kseno kai komatai gyrw stis 5 wres seri. etyxe kai mia dyo fores na koimh8ei 6-7 wres alla olh thn ypoloiph mera eixe plantaksei sto klama apo kolikous!!kai me to diko moy pou thn edina mexri prin mia ebdomada ekane 3 wres mporei kai 4 kamia fora. nomizw exoume akoma gia na to pernoun seri ta mikrakia mas! Smile

demmy29

demmy29
Μαιρη ποσα γευματα τρωει μπουκαλι η δικη σου;εμενα ενα τη μερα.ευτυχως.εκανα ετσι το προγραμμα που μολις γυριζω την κανουμε μπανιο με τον αντρα μου κ τη βαζω στο στηθος.μαρακι το μητρικο ειναι ευπεπτο.ισως παιζει ρολο.στο ξενο δεν ξερω ποσο θα ετρωγε ...δεν ξερω κιολας.τι να πω;μεγαλωσε.κανονικα παιρνει βαρος.μας λειπει ενα κιλο παντα...χαχαχα.εχει μαγουλα κοριτσια.θα βαλω καμια φωτο.φιλακια.

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρα μέχρι τις 3 που φευγω την θηλάζω όποτε θέλει συνέχεια δλαδή κάθε 1 ή 2 ώρες. Μετά τις 3 της δίνει η μαμά μου μπιμπερό αλλά όχι ξένο δικό μου έχω τράπεζα στην κατάψυξη. Την μία μέρα μπορεί να φάει 5 φορές μέχρι να γυρίσω την άλλη 3 δεν έχει πρόγραμμα. Και εγώ μόλις γυρνάω αμέσωσ βγάζω π΄ρωτα (γιατί θα σκάσω καλέ από τον πόνο) μετά την κάνω μπάνιο και μετά θηλάζω.
Τα έχουμε καταφέρει χωρίς ξένο μέχρι στιγμής αλλά ξυπνάει και τη νύχτα ακόμα από μόνη της. Κοιμάται στις μία και ξυπνάει 4 ή 5 και 8 ή 9.

Εχω σκοπό να συνεχίσω μέχρι 6 μηνών και εγώ αν δεν λιποθυμίσω. !!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Ελπίζω και η δουλειά σου να πηγαίνει καλά Δήμητρα !! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:Αλιιιιιικη μου.....τωρα το ειδα.....εχουμε επετειο με μια μερα διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμπτωση!!!!!!!!!!!!

Έλα βρε Βαρβάρα μου, τι σύμπτωση!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 29 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Μαίρη μπράβο που έχεις τόσο γάλα!!! Δημητρούλα μου ελπίζω να μη με παρεξηγησες πριν! Εύχομαι να τα καταφέρεις με το θηλασμό όπως επιθυμείς! Απλώς αυτό μου έλεγαν εμένα όλοι οι ειδικοί, γι' αυτό και στο είπα. Ξαναλέω, εγώ δε νομίζω να τα είχα καταφέρει όπως εσείς!

Τζενάκι εμείς θα αργήσουμε να μπούμε στις στερεές και να πω την αλήθεια καλύτερα. Βαριέμαι ελεεινά όλη τη διαδικασία, το έχω ξαναγράψει. Θα ξεκινήσουμε αφού συμπληρώσει τους 6 μήνες και αν θυμάμαι καλά από τη Δανάη πρώτα θα βάλουμε τα φρούτα νομίζω. Αχ. δεν το πιστεύω, πιάνουμε κουβέντα για τις στερεές τροφές, πότε πέρασε ο καιρός!!! Τα ζουζουνάκια μας μεγαλώνουν!

Τελικά η Δανάη επέλεξε να ντυθεί μελισσούλα. Οκ, δεν είναι και πρωτότυπο για την ηλικία της, αλλά δε βαριέσαι, αφού αρέσει σ' εκείνη και της πάει κιόλας.. Ήδη μασκαρεύτηκε και πήγε στην ξαδερφούλα της να διασκεδάσουν.

Α, περάσαμε και από το μαγαζί που θα φάμε μετά τη βάφτιση. Καθίσαμε και για φαγητό. Και πάνω που έλεγα ότι πρόσεξα και έφαγα πιο λάιτ πράγματα μας έρχεται κερασμένη σοκολατόπιτα με 2 μπάλες παγωτό, βανίλια και παρφέ σοκολάτα. Εντάξει, ήταν κόλαση.. πάει η διατροφή!!!

demmy29

demmy29
Οχι εμενα δεν τρωει τοσο συχνα.τρωει καθε τρεις τεσσερεις ωρες.αν θηλασω τρεις καλα τα φαει στις εξι.οχτωμιση βαρια εννια ειμαι σπιτι.την κανω μπανακι κ μετα τη θηλαζω.εγω δε μαζευω πολυ γαλα στο στηθος.απο τις 3 μεχρι οκτωμιση οριακα ειμαι.δεν κρατιεται η δικη μου ομως.με το που καταλαβαινει οτι ηρθε το βυζακι σπιτι θελει φαι.προσπαθω ενα μπουκαλι να τρωει κ οχι περισσοτερο.ποσα μλ σου τρωει τη φορα στο μπουκαλι?

demmy29

demmy29
Αλικη μου εννοειται πως δεν παρεξηγουμε.τι λεμε τωρα;εδω ειμαστε η μια για την αλλη.απλα δεν πιστευω οτι κοβεται το γαλα επειδη μπορει να παιρνει ενα μπουκαλι τη μερα.ειτε ολο μητρικο ειτε μισο μισο.προφανως οχι ανακατεμενα.εγω εχω πολυ γαλα.με το θηλαστρο φευγουν εκατο μλ αν εχω μια ωρα να θηλασω μεσα σε λιγα λεπτα κ μετα σταγονα σταγονα ενω μεσα εχει πολυ γαλα.μπορει κ κατι να μην κανω καλα.δε θελω να τραβαω πολλες φορες τη μερα γιατι ποναει κ χαλαει κ τη σειρα της μικρης.ξερει αυτη ποσο θα επρεπε να εχει μεσα.ειναι πονηρη.χα.μετα κοπιαζει περισσοτερο.οχι ομως οτι δεν της φτανει.εχω παρατηρησει δε οτι οταν τρωει απο καταψυξη τα κακα της μυριζουν διαφορετικα.φυσικα τηρουνται ολοι οι κανονες κ το γαλα δοκιμαζεται πριν δοθει.φοβηθηκα κ της δινω μονο απο ψυγειο.δε μυριζουν.

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καναμε προχτες τα εμβολια μας.ευτυχως και οι 2 ειναι καλα.ο μπεμπης ειναι 61 ποντους και 5800.απ`οτι μας ειπε η παιδιατρος τα πονακια που τον πιανουν ειναι κολικοι κι ας μην ειναι την ιδια ωρα καθε μερα.χτες βγηκαμε με τον αντρα μου και κατι φιλους για φαι και τον επιασαν τα πονακια τον μικρο και δεν ηξερε η πεθερα μου τι να τον κανει.ευτυχως μετα ηρεμησε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini2 στις Τρι Απρ 02, 2013 4:15 am, 1 φορά

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες τι κάνετε ;;; Εγω περιμένω τώρα να ξυπνήσει η μπεμπα να την πάρω να πάμε για καφέ με την πεθερα μου κ μετα το μεσημέρι θα έρθει η κουμπάρα μου σπιτι πάλι για καφεδάκι κ για να συζητήσουμε τι εχει μείνει για την βάφτιση ... Τώρα όμως βαριεμαι παρα πολυ ... Να έχετε μια όμορφη Κυριακή ...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κι απο εμας!!!επισης να περασετε ομορφα!!!
εδω ο καιρος χαλια....
μπραβο ειρηνη ετσι γερα να ειναι...πο πο 5800 εμενα 3 μηνων ηταν 7600..αχ ειμαστε τεραστιοι μου φαινεται,,την τριτη θα παμε κι εμεις για εμβολιακι και να δουμε ποσο γιναμε!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera manoules....edw eixame broxh hlio kai twra ligo synnefia...emeis ksypnhsame pali me klammata...ti ksypnhsame dld les kai koimh8hkame ka8olou...tespa!ftou skorda to mwraki soy!!na to xairesai..!!!emeis mesa sth bdomada 8a pame gia embolio kai na metrh8oume.alla emeis kratame siloueta!kalh kyriakh na exoume!!!ksekourasth!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλησπέρα κορίτσια

ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Από τις 4 μέχρι τις 7. Σαν ψέμμα μου φάινεται!!

Δήμητρα εγώ της δίνω από την κατάψυξη κάθε μέρα. Και τ βράδυ αυτό που βγάζω το ενώνω με αυτό που έχω βγάλει το πρωί και μπαίνει κατάψυξη με ετικέτα και ημερομηνία. Το χρώμα είναι διαφορετικό καμιά φορά αλλά δεν πειράζει!

Ανακουφίζομαι που διαβάζω για μεγάλα μωράκια και εμείς είμαστε μεγάλα κορίτσια και ψηλά!

Αθανασία που είσαι παιδί μου??

Φιλιά σε όλες!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε μια όμορφη Κυριακή, ανεξαρτήτως καιρού! Εμείς βγήκαμε μόνο για να πάμε στους δικούς μου για φαγητό και καφέ. Η Δανάη φόρεσε τη στολή της (μελισσούλα) και ζουζούνιζε όλη την ώρα! Το γατάκι μας φόρεσε τη φόρμα εξόδου αρκουδάκι και ήταν σαν μασκαρεμένο κι αυτό! Φυσικά άρχισε να τους μιλάει και να τους γελάει και χαζεψαν και οι δικοί μου! Κατά τ' αλλά η Δανάη κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο και με έχει εξαντλήσει πάλι, σαν να μην έφτανε και το γατί που όλο ξυπνάει για να θηλάσει και να χ€σει! Και απόψε πάλι δεν είμαι αισιόδοξη γιατί η Δανάη κοιμήθηκε πολύ νωρίς και τη βλέπω σε μεγάλα κέφια μεταμεσονύχτια..

Δημητρούλα μια χαρά τα κανείς όλα, έχεις δίκιο όπως τα λες. Εγώ το διευκρίνησα γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος είναι παρεξήγησιμος.

Μαρία μου όλα καλά θα πάνε με τη βάφτιση! Μην ανησυχείς!

Ειρήνη μου ψηλός είναι ο μικρός! Και μια χαρά ανάπτυξη.
Ολυμπία μου θηρίο ο μπέμπης σου!!! Καλέ γιατί να ανησυχείς; Συνήθως ανησυχούμε όταν τα μπεμπάκια μας είναι πιο μικρά απ' ότι πρέπει. Η Δανάη όταν ήταν 3 μηνών είχε βάρος περίπου 5350, ήταν μινιόν. Και μια που το ανέφερα, δεν είχαμε κανένα νέο από τη Στελλίτσα; Πώς τα πάει το μωράκι της από βάρος; Ελπίζω όλα καλά και να συνεχίζει με το θηλασμό όπως ήθελε!

Μαίρη μου μπράβο σου που κοιμήθηκες λιγάκι παραπάνω επιτέλους! Εύχομαι πάντα τέτοια!

Αυτά, σας αφήνω γιατί μέχρι να τελειώσω το γράψιμο ξύπνησε και η Δανάη.. περαστικά μας τώρα!!!

demmy29

demmy29
Αλίκη μου όχι κοπέλα μου δεν παρεξηγούμαι εγώ. Ίσα ίσα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ξέρω ότι την αγαπάτε την Τοσοδούλα μου Wink και θέλετε το καλύτερο για εκείνη! Αφήστε με τρέλανε σήμερα! Μιμείται φωνούλες. Της έλεγα "είσαι κουκλί" και εκείνη γέλαγε και επαναλάμβανε με τον δικό της τρόπο...χαχαχα! Μπορεί να μη συνειδητοποιούν τι κάνουν αλλά οι μαμάδες πετάνε τη σκούφια τους! Μαίρηηηη!!!! Κάθε μια ώρα;;; Shocked Πότε κάνεις δουλειές;Πότε μαγειρεύεις;;;Απίστευτο!Είσαι η ηρωίδα μου! Τελείωσε! Εγώ τρέχω σαν τον Βέγγο και θηλάζω πιο αραιά!Ευτυχώς η Τοσοδούλα μου έφτιαξε πρόγραμμα.Επίσης χτυπάει 6ωρο το βράδυ!!!Έχω δουλειά Μαίρη αλλά οι γονείς δεν έχουν να πληρώσουν...Αυτό είναι το άσχημο.Τα της δουλειάς σε μέιλ που θέλω και να σε ρωτήσω κάποια πράγματα!!! Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και στις μανούλες τους!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις