Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες!
Εχω καιρο να μπω γιατι το παλευα με το θηλασμο.Κοντεψα να τον χασω με την μακακια που εκανα να την ταιζω με το μπιμπερο για να δουμε τι τρωει ααλα ευτυχως το σωσαμε.Την ζυγισαμε και εβαλε 470γρ σε 13 μερες οποτε δε ανησυχουμε για τιποτα.Μαλλον ειναι λιγο τεμπελουλα!τωρα που την ζορισα ομως για να φαει νομιζω ανοιξε η ορεξη της.
Μεσα σε ολα αυτα εχω αρρωστο τον μικρουλη μου με ιωση.και εχουμε καινουργιο χομπι τωρα.Κραταει επι ωρες το φαγητο του στο στομα.Κοριτσια φαγαμε πιτσα το βραδυ και ειχε ελια.αφου φαγαμε ειπε μια μπουκαλαρα γαλα, το πρωι μεα στον υπνο του ειπε αλλο ενα και το μεσημερι παω να τον ταισω και βλεπω πως εχει κατι μεσα στο στομα και ηταν ελια απο το προηγουμενο βραδυ.τον παρακαλαω να το φτυσει και στο τελος βαζω δακτυλο.Κοντευω να τρελαθω.Το ειπα στη παιδιατρο καιμου ειπε πως το κανουνε πολλα παιδακια.εγω απλα δεν την παλευω!!!

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χα χα χα!ο αντρας μου επι σχεδον 24 ωρες ειχε κρεας στο στομα οταν ηταν κοντα στα τεσσερα λεει η πεθερα μου.ειχε τετοια μποχα στο στομα λεει που της ερχοταν να λυποθημησει.χα!το κανουν ναι.μπραβο που το παλεψατε.φιλακια στελλα!

mamameli

Καλημερα!!!

Τελεια Στελλιτσα!Μπραβο το μωρακι σας!
Καλε βαριουνται να φανε μερικα μωρα..ρωτα την Μελινα μου!

Αλικακι αντιπαιδαγωγικο αλλα δεν το παιρνεις διπλα σου το γατι να κοιμηθειτε λιγο..να δεις που δεν θα ξυπνει συχνα..να σε μυριζει να χορταινει..θηλασε και λιγο ξαπλα..και ρευεται λιγο αργοτερα στην αναγκη!

Μαιρη και Δημητρα μπαραβο σας!Τα λογια ειναι περιττα!

Εμεις ειμαστε ολοι καλα ..ολοι δηλαδη κουβαλαμε και κατι υπολοιπο αλλα δεν πειραζει!
Το σκ ωραια ηταν..βγηκαμε και λιγο!
Τσικνοπεμπτη εχουμε εμφανιση!Η γοργονα Αριελ εχει γιορτη στο σχολειο!Για να δουμε!

Χρονια πολλα και στην Ιωαννα Αθανασια!Να τη χαιρεσαι τη γλυκουλα σου!

Φιλακια πολλα!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες πως είστε ;;; Εμείς μια χαρα η μπεμπα ζωηρευει κ παει αλλα τώρα 2-3 μέρες δεν θέλει κανένα να την πάρει αγκαλια μονο εμένα κ λίγο την μαμα μου αλλα για να κάτσει μαζι της πρεπει να την κάνει βόλτα ... Τι θα γίνω αν το συνεχίσει αυτο; Δεν θα μπορω να την αφήσω πουθενά για να πάω κάπου αν χρειαστεί εύχομαι να περάσει γρήγορα ... Το άλλο δεν σας το είπα ότι μέρα μουρμουραει κ λέει τα δικά της κ οταν φύγω απο κοντά της μου φωνάζει γκινγκι αλλα μονο οταν φεύγω εχει πολύ πλάκα κ την αφήνω επίτηδες κ μέσα σε 5 λεπτα το πολυ αρχίζει γκινγκι μόλις την περνώ αγκαλια δεν το ξανά λέει ...

mamameli

maria1984 έγραψε:Καλημέρα μανουλες πως είστε ;;; Εμείς μια χαρα η μπεμπα ζωηρευει κ παει αλλα τώρα 2-3 μέρες δεν θέλει κανένα να την πάρει αγκαλια μονο εμένα κ λίγο την μαμα μου αλλα για να κάτσει μαζι της πρεπει να την κάνει βόλτα ... Τι θα γίνω αν το συνεχίσει αυτο; Δεν θα μπορω να την αφήσω πουθενά για να πάω κάπου αν χρειαστεί εύχομαι να περάσει γρήγορα ... Το άλλο δεν σας το είπα ότι μέρα μουρμουραει κ λέει τα δικά της κ οταν φύγω απο κοντά της μου φωνάζει γκινγκι αλλα μονο οταν φεύγω εχει πολύ πλάκα κ την αφήνω επίτηδες κ μέσα σε 5 λεπτα το πολυ αρχίζει γκινγκι μόλις την περνώ αγκαλια δεν το ξανά λέει ...

Καλημέρα Μαρακι!
Γκινγκι σημαίνει ´´μαμα ελά´´ !δεν το κατάλαβες καλε; :lol

Ζουζουνα!Μην ανησυχείς..με τη μαμα έτσι είναι..εμάς ξέρουν εμάς εμπιστεύονται που λέει και η διαφημιση!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια κ μπεμπε.

Δήμητρα κ Μαίρη είστε κ οι δύο ηρωίδες που με τόσο μικρα μωρα δουλεύετε κ θηλαζετε.

Προς το παρόν δε με ενοχλεί που δε δουλεύω αλλά σύντομα θα τελειώσουν κ τα έτοιμα κ να δω τι θα κάνω. Πηγα οαεδ για ανανέωση κάρτας ανεργίας. Περιττό να πω πως είχε πολύ κόσμο για κάθε λογής υπηρεσία. Θα κάνω πάλι αίτηση στο ιεκ εκαβ. Λόγικα θα με πάρουν. Εχω ξαναδιδαξει εκεί. Κ για ένα 3ωρο τη βδομάδα δλδ ένα ενσημο θα διακοπεί η ανεργία. Δεν είναι για γέλια; ασε που τα λεφτά θα τα πάρω σε 1-2χρόνια...

Στέλλα μπράβο κ σε σένα κ τη μπεμπα που το παλεψατε . Όσο για το φαγητό μια λύση θα ήταν να του πλενεις δόντια μετά από κάθε γεύμα. Έχει πολύ ωραίες οδοντοβουρτσες να τον δελεασεις κ οδοντοκρεμες που δε χρειάζονται ξεβγαλμα.

Μαρία το μπεμποκαρναβαλι σου πολύ ωραίο. Εγώ δε σκοπεύω να τον ντυσω φέτος. Ο μεγάλος ήθελε σπαιντερμαν κ τώρα θέλει χελωνονιντζακι. Μέχρι να παμε να πάρουμε ποιος ξέρει τι άλλο θα ζητήσει.

Φιλάκια σε όλες. Δε θυμάμαι κάτι άλλο

mamameli

Καλημέρα Τζένη!

Εμείς Ντυνομαστε για 5 λεπτά και βγαίνουμε φωτογραφίες!Ευχαριστ´ω πάντως ..ο μπεμπης φορούσε ενηλίκων..έχω στολή κουνελακι της Μελίνας ,έχω ένα φορμακιαρκουδακι αλλα την Τσικνοπέμπτη θα τονντυσω με τα ρουχατου κι ένα αξεσουάρ...που θατ ον μεταμορφώσει χι χι!
Συμφέρει να κοψειςτην κάρτα γι αυτη τη δουλεια;

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera manoyles!!!ti yperoxh mera einai ayth pali shmera...exei ligi kryo bebaia edw se mas!!lew na fame kai meta na pame mia wraiotath bolta!den exw parei akoma stolh.poso kostizoyn peripou h stoles gia toso mikra mpempakia?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες μου, τι κάνετε?
Σας διαβάζω τα βράδια στα ρεψίματα κ δεν θυμάμαι τώρα να σχολιάσω...

Αθανασία να την χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!!

Στέλλα κ εγώ σε σκεφτόμουν. Χαίρομαι που δεν έχει τίποτα τελικά το ζουζούνι σου, απλά είναι τεμπελούλα. Σιγά σιγά, θα πάρει βάρος.

Μαρία ( γειτόνισσα), καλέ πως μεγάλωσε η μπουμπού σου! Κ τη κούκλα που είναι!!! Φτου φτου φτου μη την ματιάσω! Κ η δικιά σου εξακολουθεί να μοιάζει στον μπαμπά, ε? Εγώ χθες πάντως άκουσα το πρώτο σχόλιο οτι μου μοιάζει...μωρέ λες?

Μελινομαρία, φτου φτου σκόρδα κ στα κουκλιά σου! Θέλουμε φωτό από την Πέμπτη.

Μαίρη κ Δήμητρα, κουράγιο κορίτσια!!! Είστε πολύ δυνατές, μπράβο!

Εμείς έχουμε αρχίσει να σηκώνουμε τον κορμό μα κ στο μπάνιο ανασηκώνει την πλάτη κ μετά πέφτει με δύναμη στο σφουγγάρι κ κάνει πλατς κ τρομάζει η χαζούλα μου!!!!!
Επίσης δεν βγάζει λεπτό το χέρι από το στόμα,τι να κάνω? Φτύνει τη πιπίλα κ αρχίζει το-α δάκτυλο-α!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Καλημέρα Τζένη!

Εμείς Ντυνομαστε για 5 λεπτά και βγαίνουμε φωτογραφίες!Ευχαριστ´ω πάντως ..ο μπεμπης φορούσε ενηλίκων..έχω στολή κουνελακι της Μελίνας ,έχω ένα φορμακιαρκουδακι αλλα την Τσικνοπέμπτη θα τονντυσω με τα ρουχατου κι ένα αξεσουάρ...που θατ ον μεταμορφώσει χι χι!
Συμφέρει να κοψειςτην κάρτα γι αυτη τη δουλεια;

Οντως σε συμφέρει? Είσαι ταμείο ανεργείας τώρα?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζήλεψα κ έβαλα κ εγώ νέες φωτό στο φέις!!!
Δεν είναι κούκλα η κοράκλα μου?!!!! Αχ, είμαι ερωτευμένη!!!!!!!!!!!

demmy29

demmy29
Κι εμένα τα ίδια κάνει! Δυναμώνει πλατούλα και δάχτυλάκι! Αφού το βράδυ ξυπνάω που την ακούω να το πιπιλάει της βάζω την πιπίλα και μετά από λίγο άντε πάλι ο ίδιος θόρυβος! Λες να είναι φάση; Μη γίνει συνήθεια φοβάμαι. Τι ωραίο χεράκι στην φωτό σου Μαρία! Της Τοσοδούλας το χεράκι είναι το μισό!!! Χα χαχα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις τις είδα Ελένη. Φτου σκόρδα. Αυτό με το δάχτυλο το χουμε κ μεις.

Ταμείο τέλος από το νέο έτος. Απλώς άνεργη τώρα. Κ τι να την κάνω την ανεργία; σάμπως ισχύει πουθενά; για κει που θέλω εγώ δε μου χρειάζεται . Μόνο αν κυνηγησω κανα 8μηνο αλλά δεν το βλέπω άμεσα.

maria1984

maria1984
Ελενη η μπεμπουλα σου ειναι πανεμορφη,φτου φτου μην την ματιασω,οντως ακομα στον μπαμπα μοιαζει η δικια μου οποτε δεν μου φαινεται να εχω ελπιδες ουτε στο μελλον!!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Κι εμένα τα ίδια κάνει! Δυναμώνει πλατούλα και δάχτυλάκι! Αφού το βράδυ ξυπνάω που την ακούω να το πιπιλάει της βάζω την πιπίλα και μετά από λίγο άντε πάλι ο ίδιος θόρυβος! Λες να είναι φάση; Μη γίνει συνήθεια φοβάμαι. Τι ωραίο χεράκι στην φωτό σου Μαρία! Της Τοσοδούλας το χεράκι είναι το μισό!!! Χα χαχα!
ki emena exei trela8ei na bazei xerakia sto stoma...bre mpas kai arxizoun na enoxloun ta dontakia??

eirini2

εμεις παντως που κοντευουμε τους 2,5 μηνες ηδη βαζουμε χερια στο στομα και ειπε η παιδιατρος οτι εχουν αρχισει να φουσκωνουν τα ουλα.εγω του τα βγαζω τα χερια και του βαζω την πιπιλα γιατι το δαχτυλο δυσκολα κοβεται.

mamameli

Ευχαριστώ κουκλιτσες..εννοείται θα βάλω νέο υλικό..
Το χεράκι είναι σημερινή ..φαίνεται κι αυτός απο πίσω την ώρα που τον πήρε ο ύπνος τρώγοντας.. Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 30 401147

Εγω παρ´ολο που είμαι υπέρ πιπιλας Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 30 49454 δεν το βγάζω το χεράκι γιατί κάπου διάβασα είναι στάδιο ανάπτυξης..τώρα αν πιπιλιζει μόνο το δάχτυλο ναι το βγαζω αλλα αυτός τα δαγκωνει πιο πολυ ταχερια του..τα τρώει..
Τα ούλα του πρηστηκαν είπε ο γιατρός..αλλα τα δοντια εκ πείρας σε κανένα δίμηνο τρίμηνο φαντάζομαι..
Πάντως για να το κάνουν όλα σίγουρα είναι στάδιο ανάπτυξης ..

Κορίτσια οι κρητικοπουλες σας κουκλιτσες..ε ρε κορίτσια που βγάζει ο νοτος!

Φιλακια!

maria1984

maria1984
dimitra al έγραψε:kalhmera manoyles!!!ti yperoxh mera einai ayth pali shmera...exei ligi kryo bebaia edw se mas!!lew na fame kai meta na pame mia wraiotath bolta!den exw parei akoma stolh.poso kostizoyn peripou h stoles gia toso mikra mpempakia?

Εγω της πηρα κουνελακι απο το τζαμπο κ εκανε 20 ευρω...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:εμεις παντως που κοντευουμε τους 2,5 μηνες ηδη βαζουμε χερια στο στομα και ειπε η παιδιατρος οτι εχουν αρχισει να φουσκωνουν τα ουλα.εγω του τα βγαζω τα χερια και του βαζω την πιπιλα γιατι το δαχτυλο δυσκολα κοβεται.

Κ εγώ αυτό κάνω, αλλά το χει συνέχεια στο στόμα. Σκέψου οτι τρώει, τη σηκώνω να ρευτεί κ με το που αφήνει το στήθος βάζει κατευθείαν το χέρι στο στόμα!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:

Κορίτσια οι κρητικοπουλες σας κουκλιτσες..ε ρε κορίτσια που βγάζει ο νοτος!

Φιλακια!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εμείς σήμερα γίναμε 3 μηνών και την Παρασκευή πάμε παιδίατρο για τα δεύτερα εμβόλια. Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το μωρό μου, σαν άλλο παιδί μου φαίνεται. Αλλάξαμε και νούμερο πάνας, πήγαμε στο 3.

Ο ύπνος μας το κλασικό 4ωρο και μετά διωρα, ενώ πριν κάποιες μέρες έκανε και κάτι 5ωρα-6ωρα, μας το ξαναγύρισε τις τελευταίες μέρες στο 4ωρο. Μόνο χθες κοιμήθηκε πάλι 5,5 ώρες, για να δούμε.
Πάντως έχω ακούσει και τη θεωρία οτι αφού πιάσουν τα 6 κιλά αυξάνουν τα διαστήματα ύπνου τους.

Κατα τ άλλα έχει τώρα τέσσερις-πέντε μέρες που έχει αλλάξει συμπεριφορά. Πολύ γκρίνια και κλάματα συχνά όλη μέρα, το πρωί μετά τις 7-8 δε θέλει με τίποτα όχι απλά να ξανακοιμηθεί αλλά ούτε να κάτσει στο υπνοδωμάτιο - ακόμα και ανάμεσά μας που τον βάζω να ξαπλώσει είναι ανήσυχος και γυρνάει το κεφάλι του μία δεξιά μία αριστερά με ρυθμό πολυβόλου.
Μετά μέσα στη μέρα δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου, αλλά όταν θηλάζουμε τρώει κανα 10λεπτο και μετά τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος (και με το που πάω να τον ακουμπήσω κάτω, ξανα ξύπνιος και κλάμα). Επίσης βάζει μπουνιές τα χεράκια στο στόμα, όχι συνέχεια αλλά συχνά, την πιπίλα δεν την πολυθέλει πια, μας τη φτύνει.
Ολα αυτά που σας λέω καινούριες μόδες, τώρα το τελευταίο πενθήμερο. Λέτε να είναι απο τα ούλα?
Σάλια όμως δεν έχουμε πολλά εμείς, λίγα πράγματα.

Να δούμε τι θα μας πει κι η παιδίατρος την Παρασκευή, γιατί είχα καλομάθει που γενικά ήταν ήσυχος και καλόβολος και τώρα δεν την παλεύω.

Κατα τ άλλα όλα καλά, κάποια πρωινά που έκανε καλές μέρες τον βγάλαμε έξω για καφέ και βόλτα, θέλουμε ένα μεσημέρι να τον αφήσουμε στους γονείς μου να κατέβουμε με τον καλό μου κέντρο για κανένα τσιπουράκι και για τσάρκα γενικότερη (αν και άμα συνεχίσει αυτή την ολοήμερη γκρίνια, θα διστάσω να τους τον αφήσω).

Αθανασία να την χαίρεσαι την κοράκλα!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bgainete eksw me ta mpempakia sas gia kafe?8elw na pw pou ka8este?giati ama peis na katseis gia kafe mesa se magazi exei polu kosmo kai kapna kai ta loipa.ama peis na katseis eksw exei kryo.emena kleinei ton 3o se liges meres.?bgainete eseis etsi gia kafe?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Δήμητρα και καλώς ήρθες στην παρέα.
Κοίτα, μέσα σε καφετέριες με κάπνα κλπ. όχι, δεν έχουμε κάτσει ποτέ.

Τον πρώτο καιρό που ήταν και πιο μικρούλης και ευαίσθητος και φοβόμασταν και που είχε και πιο κρύο (εγώ γέννησα αγοράκι στις 4/12, είμαστε τώρα τριών μηνών), πηγαίναμε σε εμπορικά κέντρα.
Τώρα όταν έχει ήλιο και κάπως νορμάλ θερμοκρασία, π.χ. πάνω απο 15 βαθμούς, καθόμαστε και έξω. Του φοράω πάνω απ το φορμάκι του ένα μπουφανάκι, σκουφάκι στο κεφάλι και του έχω κι ένα παπλωματάκι να τον σκεπάζει και κάθεται στο πορτ μπεμπέ ή στο καρότσι του.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Την έχω βγάλει κι εγώ βολτα με το καροτσι αλλα οχι να κατσω καπου.απλα πιο πολυ φοβαμαι μην αρχισει να κλαιει και τι θα την κανω αμα την πιασουν πονακια... να σου ζησει το μπεμπακι σου κι εγω στις 11/12 γεννησα.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ, κι εσένα η μπουμπού.

Ε, εντάξει μωρέ, δε θα κάτσεις και με τις ώρες... Αμα τα βρεις σκούρα τα μαζεύετε και φεύγετε. Εγώ του παίρνω και γάλα μαζί (εννοώ βρασμένο νερό και συμπλήρωμα) και τον ταίζω αν χρειαστεί. Αν και κατα βάση θηλάζω, για έξω χρησιμοποιώ συμπλήρωμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις