Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ααααα μου χαλασε τη σειρα της η κυρια.εκει που πηγαινει 22,04,08 ο θηλασμος,σημερα πηγε οτι να ναι.πολλα σαλια.λετε τα δοντακια μας;βαζει κ το χερακι ολη την ωρα.την πιπιλα φτου φτου.δεν ξεκουραστηκα.πως θα παω στη δουλεια;νυσταζω κ η κυρια ξυπνησε κ θελει παιχνιδια...καλημερα σας!δευτερομανουλες μου φαινεται τοσο δυσκολο που εχετε δυο...βουνο.εδω με ενα κομματιαζομαι.η μαρκελλα που ειναι;

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες ... Δημητρα πως είσαι ;;; Ολα τα μωράκια στην ηλικία που ειναι τα δικά μας βάζουν τα χέρια τους στο στόμα . Ο παιδιατρος μου είπε ότι τα δόντια ξεκινάνε απο τον έκτο μήνα απλα τώρα αρχίζουν κ ουλοσταινουν αν γράφεται έτσι δηλαδη σκληραινουν τα ουλα τους κ προετοιμάζονται για να αρχίσουν να βγαίνουν τα δοντακια.

mamameli

Καλημερασεολες!

Κι εμείς δεν κοιμήθηκαμε καλα...

Ετσι κάπως είναι η μέρα με δυο παιδια...αλλα χθες ήταν για μας αποκορύφωμα λόγω Τσικνοπέμπτης!
κάτσε να πάμε στη δουλεια...σας είπα θα με μαζευετε με τα κουταλακια..
Απλά χθες μου ήρθε να κάνω ανασκόπηση..και πως δεν βαρέθηκα να τα γρ´αψω....χιχιχχι!

Αλικακι μου πόσες φορές δεν έχω σκεφτεί οτι με διαβάζουν και άλλοι ίσως και γνωστοί μου...και να μην εβαζα φωτογραφία απόντα ονόματα και τα συμφραζομενα σίγουρα θα με καταλάβαιναν...αλλα μετα σκέφτηκα οτι τι να κάνουμε αυτη είμαι αυτα σκέφτομαι και σε όποιον αρεσουμε!Ίσως κάποιος να μάθει ποια είμαι και τον τροπο που σκέφτομαι αν διαβάσει αυτα που παραθέτω ενω live δεν τα πιάνει...δεν λένε οποίος κρυφακουει ακούει και πράγματα που δεν τον συμφέρουν!
Διαλέξτε αν συμφωνείτε με τον άντρα σου ένα όνομα που σας αρέσει!

Κλαίει..θα επανέλθω..

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ....!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
τι μου κανετε???εμεις καλα ειμαστε ειχαμε μια γκρινια 3 μερουλες τωρα αχχχχχ καναμε και το 2 εμβολιο προχθες ολα καλα η μπεμπα μας μεγαλωνει χιχιχι 6 κιλα και 60 ποντους η μικρουλα χιχιχιχι!!!!!τωρα τελευταια μας κοιμαται ολοοοοοο το βραδυυυυυ μεχρι τις 8.30 το πρωι τι ωραια που ειναι ??ελπιζω να μην το χαλασει δεν θα το αντεξω ..κατα τα αλλα ειμαστε καλα εσεις κοριτσια μου τα νεα σας??τσικνησατε εχθες ...εμεις ναι το μεσημερι αλλα δεν το ευχαριστηθηκαμε καθως ειχαμε πολυυυυ γκρινια και φυγαμε αρων αρων... Sad

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα!!!!
Θα μπω σε λίγο γιατί έχω πολλές δουλειές!
Φιλάκια!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια..το τσικνισαμε εχθες!!!12μιση το βραδυ γυρισαμε...επεσε ξερο το αγορι μου...7 ξυπνησε να φαει και μετα 11 ξυπνησαμε!!!ευχαριστηθηκαμε υπνο..φτου φτου!!!τρελα η στολη μας ισα ισα μας ηταν!!χαχααχχα ελπιζω να ειστε ολες καλα..εγω περιμενω κοσμο το απογευμα και κανω λιγες δουλιτσες..ευτυχως εχω γλυκο!!
φιλια θα τα πουμε!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα,

καλά εσείς οι διπλομαμάδες δεν υπάρχετε... Κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα!

Νομίζω όλοι την ίδια φάση με τα ούλα περνάμε, λίγο γκρίνια, λίγο σάλια, χέρια στο στόμα, δε θέλουν πιπίλα κλπ.

Εμείς χθες βγήκαμε μαζί με το μπεμπέ και πήγαμε σε ένα σπίτι φίλων και τσικνίσαμε. Κοιμήθηκε εκεί κατα τις 11, γυρίσαμε κατα τις 1.30, τον βάλαμε στο κρεβατάκι του όπως ήταν με τα ρούχα και ξύπνησε στις 5!! Και μετά χτύπησε κι άλλο ένα τρίωρο. Καλά το πάει το μωρό μου, τρίτο βράδυ στο κρεβατάκι. Και χθες δεν κοιμήθηκα στον καναπέ, πήγα μέσα στο δωμάτιό μου και είχα την ενδοεπικοινωνία, με το που τον άκουγα σηκωνόμουνα, καλά τα πήγαμε!!

Σήμερα εγώ έχω πάλι έξοδο, solo αυτή τη φορά. Καμία σχέση με τη μέρα της γυναίκας (χρόνια μας πολλά by the way), απλά έχουμε κανονίσει να βγούμε παρέα με τα παιδιά απο ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής που πήγαινα κάποτε και που έχουμε κρατήσει φιλία. Και μαζευόμαστε συνήθως καμιά δεκαριά άτομα, σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό και καταλήγουμε να το σκουπίζουμε το εστιατόριο, γιατί με το μπουρου μπουρου το διαλύουμε κατα τα ξημερώματα.

Απλά σήμερα το έχω λίγο άγχος γιατί θα πάμε τ απόγευμα για το εμβόλιο των 3 μηνών και έχει δύο να κάνει ένα ενέσιμο κι ένα πόσιμο και φοβάμαι μην είναι ανήσυχος, μην κάνει πυρετάκο κι αν θα τα βγάλει πέρα ο άντρας μου...

Εγω τη βάφτιση τη βλέπω για φθινόπωρο, τώρα τα έχω τόσο μπερδεμένα στο κεφάλι μου (γιατί παίζει να κάνουμε και το γάμο μαζί) και είμαστε κατα βάση επικεντρωμένοι στο να βρει δουλειά ο άντρας μου που δεν έχω μυαλό και διάθεση να οργανώσω κάτι για Ιούνιο που λέτε εσείς.

Ονομα Μελινομαρία πιθανόν θα σε ακολουθήσω, κι εμένα είναι Δημήτρης ο πεθερός και ο άντρας μου το θέλει. Ακόμα δεν του έχω πει το ναι, κι όπου μας ρωτάνε, λέω οτι δεν το έχουμε κουβεντιάσει ακόμα, αλλά μάλλον θα του κάνω το χατήρι, μιας και είναι όντως απο τα ωραιότερα ελληνικά ονόματα, αν ηταν ονομα που δε μου αρεσε δε θα το συζηταγα.
Εντωμεταξύ στο αντρικό δεν τρελαίνομαι για τα ουδέτερα ονόματα. Αυτά τα αρχαιοπρεπή (Εκτορας, Αχιλλέας κλπ.) μου φαίνονται λίγο too much, τα δε άλλα τι νόημα έχει π.χ. να τον πω Γιώργο αντί για Δημήτρη?
Γυναικεία όντως υπάρχουν ωραία, το Δανάη και το Μελίνα που έχετε κορίτσια είναι και τα δύο τέλεια. Αλίκη μου μια γνώμη μόνο θα σου πω τελείως προσωπική, δεν ξέρω ποια ονόματα έχετε υπόψη, αλλά προσωπικά δε θα το έβγαζα Νεφέλη ή Λυδία και ο λόγος είναι οτι έχει βρωμίσει ο τόπος. Τα μισά κοριτσάκια που ξέρω τα λένε Νεφέλη ή Λυδία, πολύ ωραία ονόματα δε λέω, αλλά παραφορέθηκαν πια.

Αυτά τα νέα κοριτσάκια, see you later!!

demmy29

demmy29
Εμένα μου αρέσει και το Ειρήνη πολύ! Του άντρα μου το Αλίκη. Βγάζω γαλατάκι κ πάω κορίτσια μου! Έρχονται οι γονείς μου σήμερα!Είμαι τόσο χαρούμενη! Έχουν να την δουν από τότε που γέννησα! Φιλάκια!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα κ το Ηλεκτρα! "Δυνατο" ονομα..

demmy29

demmy29
Θα συμφωνήσω!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δημητρα με το καλο να τους δεχτεις!!! Θα ξετρελαθουν οι παππουδες!!!

demmy29

demmy29
Very Happy Very Happy Very Happy Τρέχω...

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα!!!!ΝΑ ειμαστε γερες γιατι αν δεν ειμαστε θα καταστραφουν ολα!
Εγω ημουν αρρωστη, κολησα απο το αγορακι μου!Ευτυχως η μικρουλα μου προς το παρον ειναι καλα!φτου φτου!

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χτες εψησαν ο αντρας μου με τον κουνιαδο μου μπριζολες και λουκανικα και τσικνισαμε.καλα ηταν.
χτες το βραδυ ο μπεμπης μου την ωρα του υπνου του ηρθαν προς τα πανω γαλατα σαλια κι εγω δεν ξερω και ευτυχως που τον εχω διπλα μου στην καλαθουνα τον σηκωσα και ηρεμησε.δεν εβγαλε τιποτα.αυτο αλλη μια φορα μου το εκανε πολυ καιρο πριν.νομιζα οτι θα πνιγει.μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω.στριφογυρνουσα και καθε 2 λεπτα τον εβλεπα αν ειναι καλα.και σκεφτομουν να τον βαλω στο κρεβατι στο δωματιο που ειναι και ο στρατος μια που κοιμαται την νυχτα αλλα μου φαινεται θα στριμωξω το κρεβατακι του στην κρεβατοκαμαρα να τον εχω διπλα τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι.
εμεις παλι ειμαστε παραδοσιακοι και τον στρατο τον εβαλα στην πεθερα μου και τον μπεμπη θα τον βαλω στη μαμα μου.αν εκανα κοριτσι το πρωτο δεν ξερω τι θα εβαζα που θα επρεπε να βαλω την πεθερα μου.
αλικη καλα κανεις που την κρατας κι αυτον τον μηνα.απο τον απριλιο δεν θα εχεις προβλημα.λιγοτερες ιωσεις θα εχει.λογικο ειναι να συμπεριφερεται ετσι γιατι ειναι κλεισμενη.φαντασου ο δικος μου που δεν εχει παει ποτε σχολειο και κανει τρελες εδω μεσα επειδη ειναι κλεισμενος.
μελινομαμα και εγω μια απο τα ιδια ολη μερα δουλειες και επειδη το πρωι δεν προλαβαινω με τον μπεμπη να κανω πολλα γιατι θελει παρεα τα κανω το απογευμα και το βραδυ ειμαι τεζα.
τζενη κι εγω δεν τον εχω στειλει καθολου στο σχολειο αλλα απο το να εχουμε ιωσεις καλυτερα στο σπιτι.

την κυριακη εχει στο ζαπειο παιδικο αποκριατικο παρτυ.ελπιζω να εχει καλο καιρο να μπορεσουμε να παμε.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηρθα, το σίδερο μου έμεινε κ είμαι οκ.
Βλέπω οι πιο πολλές περάσατε ωραία χθες, μπράβο!

Στέλλα περαστικά σας!
Ειρήνη πάλι καλά που ήσουν εκεί κ τον σήκωσες!!! Να ναι καλά τα μωράκια μας...

Για ονόματα που λέτε εμείς θα τη βγάλουμε Ολγα, της πεθεράς, οταν βρούμε νονό-ά.

Η μπεμπούλα θηλάζει ακόμα στο 2ωρο μέρα νύχτα. Τώρα στις 5 ήταν να ξαναφάει κ μόλις άρχισε τη γκρίνια αντί να την ταίσω, την κούναγα στο ριλάξ κ κοιμήθηκε. Λέτε αν της το κάνω αυτό να μάθει να τρώει σε πιο μεγάλα διαστήματα?

maria1984

maria1984
Eλενη μην μιλας για σιδερο γιατι με περιμενουν 3 πλυντηρια αποψε....Εμενα τρωει καθε 4 ωρες αλλα εγω δεν θυλαζω...Το μητρικο γαλα ειναι πιο ελαφρυ γι αυτο ισως τρωει τοσο συχνα εσενα...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά, τι θέλω κ σχολιάζω στα άλλα θέματα??? Ορισμένες αρπάζονται με το παραμικρό. Hello???!!! Διάλογο κάνουμε...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Eλενη μην μιλας για σιδερο γιατι με περιμενουν 3 πλυντηρια αποψε....Εμενα τρωει καθε 4 ωρες αλλα εγω δεν θυλαζω...Το μητρικο γαλα ειναι πιο ελαφρυ γι αυτο ισως τρωει τοσο συχνα εσενα...

Τελικά μισή ώρα άντεξε η μπέμπα. Ηρθε η κουμπάρα μου για καφέ κ δεν σιδέρωσα. κ αύριο μέρα είναι...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι πάλι ον τάιμ! Χιχιχι! Ειρήνη μου πάλι καλά που ήσουν κοντά! Τέτοια να μου λες να ανησυχώ, αλλά εμένα δε χωράει με τπτ το κρεβάτι στο δωμάτιό μας!

Μελινομαρία το είπα γιατί πολλά έχω ακούσει να γίνονται. Κι εγώ έτσι λέω, ότι έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω αλλά δε γουστάρω και να έχω σκηνικά τώρα! Τώρα αν κάποιο άτομο κάθεται και διαβάζει όλα μου τα ποστ και με αναγνωρίζει τι να πω!

Στο θέμα του ονόματος δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Αλλά.. Κλεοπάτρα μου το Λυδία παίζει αρκετά σε εμάς. Ο λόγος είναι ότι εκτός από ωραίο όνομα γιορτάζει πάνω στην επέτειο που τα φτιάξαμε με τον άντρα μου (η 2η γιορτή που τυχαίνει να έχει το όνομα αυτό συμπέφτει με τα γενέθλιά του άντρα μου αλλά αν τη βγάλουμε έτσι θα προτιμήσουμε την 1η) Μετά είναι το θέμα να αρέσει το όνομα και στον άντρα μου που είναι και πιο δύσκολος. Εμένα μου αρέσουν πολλά, πχ και το Μυρτώ, το Αρετή κλπ αλλά ο δικός μου δεν.. Μόνο που θέλουμε το όνομα να είναι σχετικά μικρό (επειδή θα έχει μεγάλο επώνυμο) και εύηχο. Θα το ψάξουμε πάλι. Εμένα βασικά δε με νοιάζει αν έχει ακουστεί πολύ το όνομα, πιο πολύ μ' ενδιαφέρει να αρέσει σε εμάς.

Τζενάκι μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι τον Απρίλη! Αλλά και τι να κάνω, δε θέλω να μου ξανααρρωστήσει το γατί, τουλάχιστον όσο το καθυστερήσω τόσο το καλύτερο!
Γμτ δε μου φτάνει ο βήχας που έχω και τείνει να γίνει αιώνιος(!), τώρα άρχισε να με πονάει και ο λαιμός! Αντι να βελτιώνομαι χειροτερευω! Αλλά αυτά παθαίνεις άμα δεν ξεκουράζεσαι αρκετά!

Σας είπα που το γατί χτες κοιμήθηκε το πρώτο του 7ωρο; Ήταν τέλεια αν και μάλλον θα αργήσει να το επαναλάβει..

Πολλές απουσίες μετράω τελευταία.. Σας αφήνω..! Σμουτς!

demmy29

demmy29
Ναι αλικη μου.πολλες απουσιες.ειρηνη κι εμενα μου το εχει παθει η τοσοδουλα δυο τρεις φορες αλλα μια τα χρειαστηκα πολυ οπου το φαι ειχε βγει κ απο τη μυτη.αυτο θα σταματησει με τις τροφες.εγωδεν παιζει πριν τους εξι να την αποχωριστω.δε θα κλεινω ματι.νυσταζω...φιλακια κοριτσακια!

mamameli

Καλημέρα !!!

Παρούσα!όπως στο σχολείο...
Κι εμείς μόλις γίναμε καλα να σου ένα ακόμα συναχακι...

Αλικακι μου ελπίζω να μη το πήρες άσχημα καλα κάνεις και θέλεις να αποφύγεις φασαρίες..απλά μου έδωσες αφορμή να σχολιάσω οτι αν κάποιος γνωστός θέλει μπορει να με ψάξει..και να ανατρέξει σε παλιότερα για επιβεβαιώσει..κουτσομπολης θα συμφωνήσω αλλα υπάρχουν και τέτοιοι

...εμένα αντι το Λυδία θα διαλεγα το Ληδα και θα το αφιέρωνα στον μπαμπα μου που τον λένε Λεωνίδα..που όπως είπες Πατριτσια στα αντρικα μου φαίνονται βαρυγδουπα..τελικά μας αρεσε το Μελίνα και τους δυο και τώρα δέχτηκα την επιθυμία του να μπει ο μπαμπάς
του..Εξάλλου δεν μου χάλασε και πολλα χάτήρια τόσα χρόνια!του μπαμπα μου το έχω ξεκαθαρίσει οτι δεν μου αρέσει...
* Αλίκη εμείς γατί θα το λέμε οτι όνομα και να δώσεις!
Κορίτσια μου δεν μπρω να τον φωνάξω με όνομα..μου φαίνεται πολυ μικρο για να το λέω Δημήτρη..

Νέα απαο την Εύη:Είναι πολυ καλύτερα,
Δεν το πιστεύει οτι τελείωσαν όλα.ο άντρας της ετοιμάζει το σπίτι και όλο λείπει και μετα θα το καθαρίζει αυτη!χαιρετίσματα σε όλες και φιλακια και απο αυτήν και απο τον Μπεμπη!

Αλίκη μπράβο στο γατί!πάντα τέτοια σου ευχομαι γιατί έχεις ανάγκη απο ξεκούραση..κι εγω κάνω πολλα αλλα έχω βοήθεια αρκετη..στέλνω και τημικρη παιδικο εσυ με δυο μωρα όλη μέρα ..σου στέλνω δύναμη..όση μου περισσεύει χιχι!

Δημητρουλα καλημέρα!
Ειρήνη νομίζω οτι είναι τρομακτικό αλλα τα μωρα έχουν κι ένα αυτόματο σύστημα επιβίωσης!Γι αυτο βαζε τον ανασκελα..Καλα που ήσουν βέβαια εκει!
Το έχω δει αυτο να βγαίνει γαλα απο τη μύτη...πωπω!

Πάω να φτιάξω γαλατακι στην Μελίνα..
Πολλα φιλακια..

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ μπεμπακια τι κάνετε ;;; Εμείς σήμερα στις 12 κ 13 το μεσημέρι γινόμαστε 4 μηνών... Σαν εχθές μου φαίνεται που τέτοια ώρα ήμουν στο μαιευτήριο με όρο κ περίμενα μήπως κ με πιάσουν τίποτα πόνοι ... Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός , μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που νιώθω ότι δεν την χορταινω ... Ειναι οι 4 ομορφότεροι μήνες της ζωής μου που δεν θα τους αλλαζα με τίποτα στον κόσμο !!!! Απο το πρωι κάθομαι κ την χαζευω που κοιμάται κ μου έρχονται τόσα πράγματα στο μυαλό ... Σήμερα μου ήρθε πρωι πρωι περίοδος για πρώτη φορα .... Αλίκη κ εμένα μου αρέσει παρα πολυ το ονομα Λυδια ειναι απο τα αγαπημένα μου κ σε εμάς εδω δεν ειναι καθόλου συνηθισμένο ... Ελένη αυτο που λες ότι σχολιαζεις σε αλλα θέματα κ αμέσως αρπαζονται μερικές μου εχει τύχει κ εμένα πολλές φορές αλλα δεν ασχολούμαι λέω την γνώμη μου κ δεν με νοιάζει αν τους αρέσει η όχι .... Μαρια της Μελινας δώσε κ απο μένα πολλα φιλια στην Ευη κ στον μπεμπη της ...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:

Η μπεμπούλα θηλάζει ακόμα στο 2ωρο μέρα νύχτα. Τώρα στις 5 ήταν να ξαναφάει κ μόλις άρχισε τη γκρίνια αντί να την ταίσω, την κούναγα στο ριλάξ κ κοιμήθηκε. Λέτε αν της το κάνω αυτό να μάθει να τρώει σε πιο μεγάλα διαστήματα?

Καλημέρα Μανούλες και μπεμπάκια.. Smile
Ελένη, έτσι το έκανα και εγώ με τον μπέμπη μου (πίνει ξένο βέβαια),ήθελε γάλα κάθε 2 ώρες, προχτές τον ξανακοίμησα κ εγώ στο ριλάξ χωρίς να τον ταίσω..το έκανα 2-3 φορές και έστρωσε κάπως, τώρα τρώει κάθε 3-4 ώρες..!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια

ξυπνησαμε κ μεις, 7:40 ο μπεμπης, 8:20 ο μεγαλος. ηπιαν γαλατακι, εγω καφε, φαγαμε πρωινο κ ντυθηκε ΠΑΛΙ με μπλουζα σπαιντερμαν κ ανεβηκε στη γιαγια.

Αλικη κ γω ισως στη θεση σου να τον κρατουσα σπιτι αν περνουσαμε οικογενειακως οτι περασατε εσεις. ειναι ομως πολυ δυσκολο αν κ πιο δυσκολο ειναι να ειναι σπιτι κ να ειναι κ αρρωστο.

Ειρηνη κ γω στη θεση σου θα φοβομουνα. χθες παλι στην καλαθουνα τον κοιμησα γιατι στο παιδικο κοιμηθηκε ο μεγαλος. πρεπει να ξεθαψω την ενδιεπικοινωνια γιατι μακρια δεν θα μαστε αλλα το βραδυ παντα βαζω ενα πλυντηριο κ ενα στεγνωτηριο κ το μπανιο ειναι αναμεσα σε παιδικο κ κρεβατοκαμαρα κ οσο να ναι ενα βουητο το ακους με αποτελεσμα να μην ακους τα γκουκ του μωρου.

Ευτυχως ολα καλα με την Ευη. πολλα χαιρετισματα κ σιδερενιος ο μπεμπης

εμεις στο ονομα φουλ παραδοση. το 1ο στον πεθερο, το 2ο στον μπαμπα μου. βεβαια τυχαινει να εχουν νορμαλ ονοματα που μας αρεσουν κιολας

τι αλλο; δε θυμαμαι

λειτερ γκερλς

eirini2

καλημερα κοριτσια τι κανετε?
ευτυχως ο μικρος δεν το ξανακανε αυτο την νυχτα.μια φορα στο ρηλαξ που τον ειχα σαν πηγε κατι να βγαλει αλλα ηταν μια χαρα.του σηκωσα λιγο το στρωματακι στην καλαθουνα απο την μερια του κεφαλιου.ετσι κι αλλιως ανασκελα κοιμαται.εγω τον βαζω στο πλαι κι αυτος γυριζει ανασκελα.
αλικη ωραιο το λυδια αλλα ακομη ομορφοτερο το μυρτω.
εγω εχω τον στρατο απο χτες με συναχι και προσπαθω να τον κρατησω μακρυα απο το μωρο μπας και την γλυτωσει.
σε λιγο θα παμε βολτιτσα και για καφε.φυσικα εξω αν βρουμε να καθησουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις