Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα! Ήρθαν οι γονείς μου κορίτσια μου! Από εχτές νιώθω τόσο όμορφα! Έχω όλους τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου! Απολαμβάνω στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!!!Επίσης και ωραίες λιχουδιές μανούλας! Σας φιλώ!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΧ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ..!!!
ΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..
ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗΗ!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε?

Αλίκη, μπράβο για το 7ώρο, μακάρι να το καθιερώσει. Κ να μου πείς τι έκανες για να το κάνω κ εγώ ( εκτός από τάματα Smile )
Κ μήπως να περνούσες από το γιατρό για το λαιμό σου? Μην το αφήνεις.

Από τη μύτη έχει βγάλει κ η δικιά μου γάλα. κ μας είπε ο γιατρός οταν το κάνει να της ρουφάω τη μύτη με αυτό που ρουφάμε κ μετά τον ορό, κ όλα καλά.

Μαρία, ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Χαίρομαι που είναι καλά ο μπεμπούλης της Εύης Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 654316

Μαρία χρόνια πολλά!!!!!! Να τη χαίρεστε τη γαλανομάτα σας!!!!!!!! Εμένα μια φορά μου ήρθε η περίοδος την πρωτοχρονιά, κ από τότε άφαντη...

Ρούλα, που είσαι κοπέλα μου! Τι κάνεις? Σε χάσαμε..

Κλαίει, επιστρέφω

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να κάνω Ελένη μου???? Εδώ ολη μερα παλεύω τον κανακάρη μου....πολυ γκρινιάρης μου βγήκε και κοντεύω να σαλτάρω με τοσο κλαμα ολη μερα.... Mad Mad ελπιζω τα δικα σας μωρακια να ειναι πιο ήσυχα...!!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Πιο νωρίς σήμερα, εεε; Σας διάβασα σε δόσεις, οπότε συγχωρήστε με αν ξεχάσω τα περισσότερα!!

Καταρχήν μπράβο στην Εύη που είναι καλά επιτέλους ο μικρός και σύντομα θα τακτοποιηθούν επιτέλους!
Μελινομαρία μου τι να παρεξηγήσω καλέ; Αφού δεν είπες κάτι κακό ή λάθος; Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες, απλώς εγώ προτιμώ να μην αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες, προφανώς αν κάποιος παρακολουθεί μπορεί κάπως να μας αναγνωρίσει. Αλλά υπάρχουν και λεπτομέρειες που αν τις αναφέρεις ο άλλος χάνει κάθε αμφιβολία, ακόμα και αν δεν έχει παρακολουθήσει το θέμα. Το όνομα της πεθεράς πχ είναι πολύ σπάνιο στην εκδοχή αυτή.
Χμμ, το Λήδα τι σχέση έχει με το Λεωνίδας; Εμένα πάντως μου αρέσει το όνομα του πατέρα σου!
Αχ, για το Μυρτώ μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να πείσω το δικό μου γιατί λέει ότι του θυμίζει τη γνωστή κολωνία!!! Κρίμα γιατί μου αρέσει πολύ.
Εμείς παράδοση δεν ακολουθήσαμε γιατί καταρχήν ήταν ιδέα του άντρα μου (και που να φανταζόταν ο ίδιος ότι οι δικοί του θα του κυρησσαν πόλεμο γι' αυτό!) και συμφώνησα κι εγω. Επίσης έπαιξε ρόλο το ότι ούτε το όνομα της πεθεράς, αλλά ούτε και του πεθερού στη θηλυκή του εκδοχή δεν είναι ωραία ονόματα αλλά και το ότι δε θεωρούμε ότι θα λύναμε τα προβλήματά και με το να δώσουμε όνομα από τους παππούδες. Οι δικοί μου σεβάστηκαν απολύτως την επιλογή μας και μας είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα με αυτό. Τώρα που πλέον οι δικοί μου με τους δικούς του δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις (τα πεθερικά μου είναι πολύ ιδιότροπα όντα) αν δίναμε από παππού θα ανοιγαμε νέες ιστορίες.. Τεσπα, έχουμε πει και πάλι να δώσουμε δικό μας. Και Μελινομαρία μου, χιχιχι, αυτό πάντα θα είναι το γατάκι μας εννοείται!!!!

Μαρία μου να σου ζήσει η μικρούλα, πότε πέρασε ο καιρός, ε; Είναι καθαρό μπλε τα ματιά της; Το γατί έχει προς το παρόν ένα απροσδιόριστο (αρχικά μπλε-γκρι και τώρα σα να πρασινίζει λίγο) χρώμα το οποίο στο τέλος λογικά θα γίνει καστανό, αλλά μάλλον ανοιχτό. Η Δανάη είχε μαύρα μάτια που τώρα έχουν γίνει σκούρα καστανά, έχει τα πιο σκούρα απ' όλους μας.

Εύχομαι και στις υπόλοιπες ξενύχτισσες να απολαύσετε 7ωρα και βάλε (φυσικά εγώ μόνο τις 5 πρόλαβα να κοιμηθώ αλλά κι αυτό καλό ήταν). Αλλά πρέπει να σου πω Ελένη μου ότι δεν υπάρχει μυστικό, καθαρά τυχαίο γεγονός που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε απόψε που γυρίσαμε στα 3ωρα. Ούτε καν το 4-5ωρο που μου έκανε πάντα δεν είχαμε χτες.. Τι να κάνουμε, όσο ζούμε ελπίζουμε, κάποια στιγμή θα στρώσουν!
Τζενάκι κρατάω τη Δανάη στο σπίτι για χάρη του γατιού. Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία, είναι και ο φόβος μην του μείνει η ευαισθησία και μου το γυρίζει συνεχώς. Αφού την πατήσαμε ήδη μια φορά νιώθω ότι δε μας παίρνει πλέον. Από Απρίλη όμως θα πάει ξανά και ας ελπίσουμε ότι δε θα φέρει κάτι σοβαρό.

Ολυμπία μου καλά να περάσετε!!!
Δημητρούλα μου απόλαυσε αυτές τις υπέροχες οικογενειακές στιγμές!!!
Ειρήνη μου περαστικά στο Στράτο και όσο μπορείς κράτα τον μακριά από το μικρό!

Τζενάκι αυτό για το πλυντήριο δεν το είχα σκεφτεί και έχεις δίκιο, γιατί κι εγώ το βάζω στις οικονομικές ώρες. Και σ' εμάς επίσης το μπάνιο βρίσκεται ανάμεσα. Οπότε με βλέπω να ξεθαβω επίσης την ενδοεπικοινωνία!

Μελινομαρία μου επίσης μόλις είδα την κούκλα τη γοργόνα σου!!! Σίγουρα θα έκλεψε τις εντυπώσεις! Επίσης συγχαρητήρια στη μαμά σου, η στολή είναι απίστευτη!!!

Αυτά, σας φιλώ, γιατί παρόλο που θηλάζω το γατί έχω και τη Δανάη ακόμα ξύπνια! Δεν την κούρασαν αρκετά οι βόλτες σε σούπερ και ΙΚΕΑ (καλά πόσο έχει μειωθεί ο κόσμος μετά την ιστορία με τα άλογα στα κεφτεδάκια!). Γυρίσαμε σπίτι, ταλιμπάνισε, είδε ντοκιμαντέρ με ζωάκια (frozen planet) και ξετρελάθηκε και τώρα ακόμη κόβει βόλτες!.. Καλή ξεκούραση και συγνωμη για άλλο ένα κατεβατό!

mamameli

Καλησπέρα σε όλες τις ξενυχτισσες!

Δαναηηηη γρήγορα νανι μικρο κορίτσι!
Αλίκη μου ευχαριστώ...και ήταν πιο ωραία αλλα την ξεφουσκωσαμε τηνουρα γιατί δεν μπορούσε να τη σηκώσει!
Έχασε και βάρος απο την ίωση!
Έπεσε κάτω απο 13 πάλι!
ΤοΛηδα με το Λεωιδα; Καμία σχέση ...το πρώτο και τα τρία τελευταία γράμματα..χχχχ!
Αλλα αφου δεν είχε σε θηλυκό και το αυθεντικό μου φαίνεται βαρύ..και μας λείπουν και οι 300..αλλα δεν αρεσε στον άντρα μου..κι εγωδεν ήθελα πολυ..καταλήξαμε στην Μελίνα μας!
Που τη θυμήθηκε τη Μυρτώ την κολωνια καλε;

Μαρία η κουνελιτσα σου μεγάλωσε..
Κι εμάς σαν το γατί τα ματια..κάστανα θα καταλήξουν..και της Μελίνας σκούρα κάστανα..έχουν και κυπριακές ρίζες τα παιδια μουαπο τον μπαμπα τους που όμως ειναιπρασινοματης,.δεν την πετυχαινουμεωτη συνταγή!

Δήμητρα να απολαύσεις αυτές τις μέρες...
Ρουλακουραγιο μετο γκρινιαρουλη σου!
Τζένη μην ξεχάσεις να ξαραχνιασεις γιατί ο σπαιντερμαν λερώνει παντού με ιστούς!

Θα τον θηλασω κι αςκοιμαται..βαρέθηκα να περιμένω..λέμε τώρα

Φιλακια ...καληνύχτα!

demmy29

demmy29
Καλημέρα!!! Κοιμηθήκαμε 12-8! Δεν το πιστεύω!!! Ξεκουράστηκα!

mamameli

Καλημέρα!
Ήθελε τον παππού και τη γιαγια Δήμητρα!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες και μωρακιαα Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 125586

Σ' ευχαριστω πολυ Μαρακι... Smile
Σημερα ημαστε πολυυυ καλυτερα, προς το παρον δεν εχει γκρινιαξει καθολου ο μπεμπουλης Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 328109

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Καλημέρα!!! Κοιμηθήκαμε 12-8! Δεν το πιστεύω!!! Ξεκουράστηκα!
καλημερα και τα συγχαρητηρια μου!!!!ελπιζω να μην ετυχε αλλα να πετυχε!!!αντε να δοθμε εμεισ ποτε!!!!????

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημνερα και σε ολεσ τισ μανουλεσ!ελπιζω να εχετε μια υπεροχη κυριακη και να πατε βολτα με τα μπεμπακια σας!!!εμεισ 8α παμε για μαμ στη γιαγια μου και μετα βολτα με το καροτσι!!!η μπμπα κοιμαται 9 με 2,3 ή 4...αναλογα τα κεφια τησ!!!εχθες εκανα τη μεγαλητερη κρεπαλη.....
Αφου εφαγα τουσκασμου το μεσημερι μετα ηρθε ο αντρας μου απο το γυμναστηριο με 2 κουτια γλυκα τα οποια κ εξαφανισαμε και καπακι παραγγειλαμε να φσμε και club sandwitch...επονα νερο λεσ κ με ειχε πιασει λυσσα!!!ακομα πρωινο δεν εφαγα...8α φαω μεσημεριαμο με τη μια!!!!
καλη κυριακη.!!!!

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλιτσες κ μπεμπακια...Να περασετε μια υπεροχη Κυριακη...Εγω ειχα παρεα το πρωι κ εφυγαν τωρα,η μπεμπα κοιμηθηκε κ οταν ξυπνησει θα την παω βολτα αφου εχει παλι ηλιο,τουλαχιστον να τον χορτασουμε πριν χαλασει παλι ο καιρος...Ρουλα μου υπομονη με τον μπεμπουλη σου κι εμενα η δικια μου ειχε περασει απο αυτη την φαση κ ειχε κρατησει περιπου 2 βδομαδες,τωρα αρχιζει κ ηρεμει παλι...Αλικη τα ματακια της ειναι καθαρο γαλαζιο τωρα αν θα μεινουμε η οχι θα δειξει με τον καιρο...Ισως να πηρε απο τον πεθερο μου η απο τον παππου στα ματια που εχουν αυτο το χρωμα γιατι τα δικα μου ειναι καστανα κ του μπαμπα της καστανοπρασινα...Πιστευω οτι μετα που θα γινει 6 μηνων θα αρχιζει να σταθεροποιειται το χρωμα αν κ δεν πολυπιστευω να κλεισουν γιατι οσο περναει ο καιρος ανοιγουν πιο πολυ...Παω τωρα να κανω καμμια δουλεια μεχρι να ξυπνησει γιατι το σπιτι μου ειναι σε μαυρο χαλι...Φιλακια!!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ Μαρακι, μακαρι να περασειιι γρηγοραα..ο δικος μου ειναι απ' την αρχη γκρινιαρης, αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει...!!! ΘΑ περασει, που θα παει..?? χιχι Rolling Eyes

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα. Τι τελεια μέρα σήμερα...

Πήγαμε ποδηλατοδρόμιο οικογενειακώς κ βρήκαμε κάτι φίλους. Τώρα σπίτι για ψήσιμο ταράτσα. Ήρθε ο νονός του μεγάλου.

Λειτερ μαι φρεντς

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ...ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ...
ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕς!!

demmy29

demmy29
Σήμερα κορίτσια μου είναι η μέρα μας! Ο αντρούλης μου έπιασε στο ψαροντούφεκο συναγρίδα δυο κιλά! Λοιπόν θα πάρω ένα λαχείο, αν κερδίσει κι αυτό θα σας στείλω από μια επιταγή!!! Razz Razz Razz Φιλάκια σε όλες!Μαμαμέλι έχεις πολύ πλάκα! Ρούλα μακάρι να μην ξαναγκρινιάξει! Καλές βόλτες Μαράκι και Ολυμπία πάντα τέτοια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες, χθες δεν πρόλαβα τελικά να ξαναμπώ. Τι κάνετε?

Ωραία ονόματα κ το Λήδα, κ το Λυδία κορίτσια!!!! (εννοείται το Μελίνα είναι το καλυτερότερο Very Happy Very Happy Very Happy )
Α! Είπα οτιη Άριελ ήταν μια κούκλα!!!!!! Κ το σουτιέν κοχύλι, όλα τα λεφτά!!!!!!!

Δήμητρα καλώς τα δέχτηκες!!! Μπορώ να έχω το κεφάλι από το ψάρι? please?!!!

Dimitra Al, επιτρέπεται πότε πότε να ξεφεύγουμε. Εγώ που έφαγα μόνη μου σε ενα 24ωρο ένα ταψί τσιζκέικ? Εντελώς γουρούνα!!!! Αλλά δεν φταίω εγώ...ο θηλασμός Smile

Μαρία εγώ το χω σε κακό να κάνω δουλειές Κυριακή, όπότε θα αράξω στην τηλεόραση (αν με αφήσει η ζουζούνα μου). Δουλειές πάλι από αύριο.

Τζένη στείλε κανά κομματάκι κ από δω μεριά, που βαριέμαι να μαγειρέψω!

Ρούλα, τι να σου πω. Κ η δικιά μου γκρινιάζει οταν δεν με βλέπει αλλά έχει κ στιγμές ηρεμίας. υπομονή, τι να κάνουμε. Θα μεγαλώσουν τα ζουζουνάκια μας!

πάλι κλαίει, έρχομαι σε λίγο

Ολυμπία, μια χαρά πέρασες, μπράβο κοριτσάρα!

maria1984

maria1984
Ουτε κ εγω Ελενη εκανα τιποτα τελικα...Ξαναηρθε παρεα κ πανω που πηγα να ξεκινησω τα αφησα παλι ολα στην ακρη για αυριο...Ετσι οπως παει η μπεμπα με τον υπνο βλεπω να μην προλαβαινουμε να παμε βολτα...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτα είναι...
Ανέβηκα ταράτσα έφαγα κ εφυγα. Βέβαια εδώ είχα συμμαζεμα αλλαγμα πανας κ ρούχων κ πολύ βυζί. Αργότερα θα κάνω ένα κέικ κ μέχρι εκεί. Τι να σας κάνω που είστε μακριά; τα ψητα τρώγονται φρέσκα της ώρας. Μετά είναι χάλια.
Βγαινω
Τελειωνει η μπαταρια

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ο στρατος καλυτερα δεν ξαναεκανε πυρετο απο χτες το απογευμα κια ετσι σημερα πηγαμε στο ζαπειο που ειχε καρουσελ τρενακι τραμπολινο και διαφορα αλλα και περασαμε καλα.με το μετρο ειχαμε προβλημα γιατι δεν του αρεσε και αρχησε να κλαιει εκει μεσα και στην επιστροφη δεν ηθελε να ξαναμπει.τον ειχα ξαναβαλει αλλη μια φορα οταν ημουν εγκυος τοτε δεν εκλαιγε αλλα εκρυβε το κεφαλι του πανω μου.ισως απο το θορυβο που κανει τον ενοχλει.μονο βηχας του εχει μεινει του στρατου.ελπιζω να περασει γρηγορα.αλικη προσπαθω να τον εχω μακρυα του αλλα πηγαινει κοντα του και του μιλαει και επειδη του λεω να μην τον πλησιαζει του κακοφαινεται

maria1984

maria1984
Τελικα χορτάσαμε βόλτα σήμερα... Απο τις 3 μιση μέχρι τώρα γυρίζαμε με το καρότσι , την πήγα πρώτη φορα στο λιμάνι μας κ τις άρεσε παρα πολυ όλο γελακια κ χαρουλες ήταν , έβλεπε τις πάπιες κ έριχνε κάτι χαχανητα άλλο πράγμα .... Τώρα ήρθαμε σπιτι μας κ κατα τις 7 θα φύγουμε πάλι να πάμε στους γονείς μου για φαγητό ... Η Μαρκελλα κ η Αθανασία που χάθηκαν;;;

demmy29

demmy29
Πω πω κορίτσια, με πέθανε μιλάμε! Ενώ όπως σας έγραψα το πρωί κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ όλη τη μέρα την περάσαμε στο στήθος! Δεν υπάρχει... Εξουθενώθηκα!!! Έχω πολύ όρεξη να γκρινιάξω... Twisted Evil αλλά δε θα το κάνω... Μαράκι τι ωραία που πήγατε βόλτα...Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε! Έλα μου ντε... Που είναι η Μαρκέλλα και η Αθανασία; Ειρήνη περαστικά για τον Στρατούλη! Φιλιά!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλσ μολισ γυρισαμε απο εξω με τον συζηγο και εχω ενα κεφαλι αλλο πραμα!!!
περαστικα σε ολα τα μωρακια και υπομονη!!!
εμας αρχιζουν τα δοντακια!!!μολισ μασ περασαν οι κολικοι και τωρα αυτα...ολη μερα το χερι στο στομα και σημρα καννα τταρτο εκλαιγε πααρα πολυ!!!!ποτε βαζουν κρεμουλα για να ανακουφιζονται??

ΑΥΡΙΟ ειναι η μεγαλη μερα......ξεκιναω γυμναστηριο... Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 585182 ααιντε να δουμε...κομματια θα ειμαι αυριο ολη μερα...Ευτυχως εχω και την κουνιαδα μου να προσεχει τη μπεμπα διοτι πεθερα eιναι στο χωριο και μαμα δοyλευει ωραριο αγορας!!!βρασε μεσα!!τουλαχιστον θα συμαζευτω μπασ και γινω οπως πριν....αδυνατη... Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 604962

mamameli

Καλησπερα!!

Ειρηνη περαστικα σας..πω πω φοβαται το μετρο ο καημενουλης..θα το φαινεται καπως...

Σημερα ηταν καιρος για βολτες..Κι εμεις πηγαμε στα πεθερικα σε ενα χωριο εξω απο την πολη..καναμε βολτα στην λιακαδα!
Οι περισσοτερες απότι βλεπω το ευχαριστηθηκαμε!

Ελενη 1000 ευχαριστω για τη στολη..και για το ονομα..ναι η μαμα μου εβαλε τα δυνατα της..και τα εφτιαξε ολα στο χερι (παινεψε το σπιτι σου που λενε)!
Δημητρα σέυχαριστω κι εσενα..δεν ξερω αν εχω πλακα αλλα προσπαθω γιατι γεννηθηκα πολυ σοβαρη και καποτε επρεπε να μαθω να αντεχω...πρεπει να το διασκεδαζουμε και λιγο γιατι οταν τα παιρνουμε ολα σοβαρα παθαινουμε χιλια δυο καλη ωρα αυτη τη στιγμη ειμαι σαν 5 μηνων Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 36 990599 εγκυος απο το πρηξιμο και ποναω...ευερεθιστο εντερο και γοπ...
φτανει τοσο που κλαφτηκα..

Σου το εβγαλε ξινο η τοσοδουλα ε;
Μηπως οι επισκεψεις την αναστατωσαν;

Και η Μαιρη και η Αθαναασια και η Μαρκελλα!Που ειστε καλε...μας ξεχασατε;

Κοριτσια απο Κρητη εσεις θα ειχατε καλοκαιρακι σημερα!Εδω εμεις και ημασταν πολυ καλα 18 βαθμους!

Ο μικρος αρχισε να ξεκαρδιζεται και τρελενομαι!Κι εμας κοιμαται απο τις 9-9:30 εως 2,3 και αν ειμαι τυχερη 4!
Την Τεταρτη εχουμε εμβολιο!

Παω να συμμαζεψω λιγο..θα τα πουμε!

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσακια μου.μπορει μαρακι να μπερδευτηκε.μπορει δοντακια απ οτι ακουω.παντως κ τωρα εγω την σηκωσα.θα κοιμοταν το καμαρι μου.με το ζορι την ταισα και φυσικα δε ρευτηκε γιατι κοιμηθηκε στο στηθος.ααααααααα...τι να κανω;ειπα για καλυτερα,αλλα μαλλον λαθος αποφαση...αααα επισης τα κακα της μετα απο την τελευταια αντιβιωση εγιναν οπως παλια.μια την ημερα,παρα πολλα κ κρεμα.εκανε απο την πρωτη ωτιτιδα ως τωρα πεντε εξι τη μερα ζουμωειδη με πιτι πιτι μεσα...χα χα χα..σκιζουν οι περιγραφες μου.μαμαμελι ετσι θελει η ζωη,πλακα και θαρρος.μη σου πω κ θρασος!δε ρευεται με τιποτα.καλα να παθω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις