Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κορίτσια μου καλημέρα. Σας σκέφτομαι συνέχεια ελπίζω να ειστε όλες καλά!

Καθημερινές μπέμπα και δουλειά ΜΟΝΟ και ΣΚ πάμε Πόρτο Ράφτη και την πάω στην θάλασσα και κοιτάω και για σπίτι παράλληλα!! όχι άλλο τσιμέντο!!!

Δήμητρα δεν έχω ξεχάσει συγγνώμη κοπέλα μου ξέρεις εσύ πως έιναι με την δουλειά!!!

Αθανασία μου τι κάνεις σε έχασα!!

μαρκέλλα τι έγινε με την μαμα σου τελικά συγγνώμη δεν έχω διαβάσει!!

μαμά Μελίνας η Μαίη δεν σας ξεχνάει!!

Φωτεινή να μου φιλήσεις το μπεμπεκίνι σου!!!

Ειρήνη τι κάνουν τα αγόρια σου??Καλά θα κάνεις Ειρήνη αστο μπεμπέ δίπλα σας εγω οταν χρονίσει καλέ θα την πάω στο δωμάτιό της χαχαχα και λίγα λέω!!! Και εμένα ένα βράδυ έκανε πως πνίγεται και να προλάβω να πάω στο άλλο δωμάτιο μέχρινα φτασω εγώ θα έχω πάθει έμφραγμα!!!

Σας φιλώ όλες!

mamameli

Καμέα Μαιη !καλημέρα Δήμητρα!

Εμάς οι πάνες μας είναι συνέχεια όπως πριεγραψες και είμαι χαρούμενη κιολα!κρέμα ποτε δεν κάναμε!χχχχ
Το χειρότερο είναι τα αλλεργικα κακα...μακάρι να μη δει ποτε ξανα μανούλα τέτοια!

Θα πάμε βολτιτσα σε λίγο!

Τα αγοριστικα βαπτιστικα είναι χάλια....όλα ίδια μου φαίνονται!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Καλησπερα!!

Ειρηνη περαστικα σας..πω πω φοβαται το μετρο ο καημενουλης..θα το φαινεται καπως...

Σημερα ηταν καιρος για βολτες..Κι εμεις πηγαμε στα πεθερικα σε ενα χωριο εξω απο την πολη..καναμε βολτα στην λιακαδα!
Οι περισσοτερες απότι βλεπω το ευχαριστηθηκαμε!

Ελενη 1000 ευχαριστω για τη στολη..και για το ονομα..ναι η μαμα μου εβαλε τα δυνατα της..και τα εφτιαξε ολα στο χερι (παινεψε το σπιτι σου που λενε)!
Δημητρα σέυχαριστω κι εσενα..δεν ξερω αν εχω πλακα αλλα προσπαθω γιατι γεννηθηκα πολυ σοβαρη και καποτε επρεπε να μαθω να αντεχω...πρεπει να το διασκεδαζουμε και λιγο γιατι οταν τα παιρνουμε ολα σοβαρα παθαινουμε χιλια δυο καλη ωρα αυτη τη στιγμη ειμαι σαν 5 μηνων Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 37 990599 εγκυος απο το πρηξιμο και ποναω...ευερεθιστο εντερο και γοπ...
φτανει τοσο που κλαφτηκα..

Σου το εβγαλε ξινο η τοσοδουλα ε;
Μηπως οι επισκεψεις την αναστατωσαν;

Και η Μαιρη και η Αθαναασια και η Μαρκελλα!Που ειστε καλε...μας ξεχασατε;

Κοριτσια απο Κρητη εσεις θα ειχατε καλοκαιρακι σημερα!Εδω εμεις και ημασταν πολυ καλα 18 βαθμους!

Ο μικρος αρχισε να ξεκαρδιζεται και τρελενομαι!Κι εμας κοιμαται απο τις 9-9:30 εως 2,3 και αν ειμαι τυχερη 4!
Την Τεταρτη εχουμε εμβολιο!

Παω να συμμαζεψω λιγο..θα τα πουμε!

και αν κοιμαται μεχρι τις 3 το πρωί μετά τη θηλάζεις και μετά ξανακοιμάται μέχρι το πρωί?? ή σε ξενυχτάει??

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσια...πως ειστε?
Εμεις καλά..απλα εχει 2 μερουλες ριχνουμε απο κανενα βηχαλακι..ξεροβηχας βεβαια..αλλα μου ειπαν οτι ισως ειναι απο τα δοντακια του..αλλα ευτυχως κοιμαται ησυχα..κατα τ'αλλα ειμαστε καλα...
θα παμε το μεσημερακι με τον αντρα μου και το μωρο σ'εναν παπα ..ειναι σ'ενα χωριο ..πηγαινουμε και μιλαμε και παιρνουμε την ευλογια..ειναι πολυ καλος και δινει συμβουλες που μπορω να πω οτι μας εχουν βοηθησει αρκετα..και απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν πηγαμε και σημερα θα παμε!!!

φιλια σε ολες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια

μολις γυρισαμε απο βολτα. τελειος καιρος. εχω ηδη ψησει κεικ κ τσιμπαω μεσημεριανο

μαρια θα σου στειλω φωτο στο φεις τα ρουχαλακια που πηραμε για τη βαφτιση. απο τα 20-30 σετ που ειδα μονο αυτο μου αρεσε. τελικα κλεισατε νονα;

φωτεινη, χριστινα κ οποια αλλη σαλονικια μανουλα θελει κ μπορει, κανονιζουμε αυριο καφε; εκτος κοσμος γιατι για μια βολτα με καφε θα μας βγει πανακριβα μαζι με παρκινγκ. ακουω προτασεις

Maryanastasia

Maryanastasia
Εμείς στην βάφτιση θα καλέσουμε μόνο κολλητούς και μετά θα ψήσουμε καλαμάκια στο σπίτι μας άρα δεν εχω και μεγάλη οργάνωση μπροστά μου! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 37 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 37 215994

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?μεις σχεδον καλα.ο στρατος εχει λιγο βηχα ακομη αλλα απο χτες το βραδυ ξεκινησε και ο μπεμπης με μυξες.μια κοιμοταν μια ξυπνουσε μεχρι που του εβαλα ορο και στις 6,30 το πρωι του τραβηξα τις μυξες εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 9.ευχομαι να μην του δημιουργησει κατι αλλο.
μαιρη την καλυτερη δουλεια θα κανεις.φυγε απο την αθηνα οσο μπορεις.μακαρι να μπορουσαμε να φυγουμε κι εμεις.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jen75 έγραψε:καλημερα κοριτσια

μολις γυρισαμε απο βολτα. τελειος καιρος. εχω ηδη ψησει κεικ κ τσιμπαω μεσημεριανο

μαρια θα σου στειλω φωτο στο φεις τα ρουχαλακια που πηραμε για τη βαφτιση. απο τα 20-30 σετ που ειδα μονο αυτο μου αρεσε. τελικα κλεισατε νονα;

φωτεινη, χριστινα κ οποια αλλη σαλονικια μανουλα θελει κ μπορει, κανονιζουμε αυριο καφε; εκτος κοσμος γιατι για μια βολτα με καφε θα μας βγει πανακριβα μαζι με παρκινγκ. ακουω προτασεις
Kαλημέρα μαμαδες κ μικράκια..ηλιόλουστες μέρες εδώ κ εμείς το ρίχνουμε έξω..δεν θυμάμαι πολλά να σχολιάσω λόγω κλασικής αυπνίας..Ειρήνη περαστικά,μακάρι να μην έχουν τίποτα τα παιδιά σου..Μαίρη καλά θα ξηγηθείτε λίγοι κ καλοί Very Happy Τζένη χτές να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να κανονίσουμε βόλτα,αλλά με το ένα και με το άαλο ξεχάστηκα..όχι κόσμος γιατί όντως βγαίνει ο κούκος αηδόνι με το πάρκινγκ..Ποσειδώνειο λέει,να κάνουμε κ καροτσάδα στην παραλία,bungalow white,kitchen bar στο κέντρο,οπουδήποτε βρούμε πάρκινγκ,anyway μέσα είμαι καλά να είμαστε πρώτα ο Θεός.

mamameli

Γυρίσαμε!

Ψωνισαμε ωραία ανοιξιατικα !

Ρεν μου όχι κοιμάται αμέσως γιατί τρώμε ξαπλωτοι με κλειστά ματια...και ξυπνάμε άλλη μια φορα και τρώμε απο την άλλη πλευρά..πάντα ξαπλα!την δεύτερη ίσως ξυπνήσει για λίγο!

Τζένη ο δικός μου δεν κάθεται στο καρότσι!αν πάμε κάπου δεν θα κάθησει..ας μαζέψουμε συμμετοχές..εγω είμαι μέσα!

Ειρήνη κι εγω τώρα μύξες τραβουσα!

mamameli

Fotini77 έγραψε:

Kαλημέρα μαμαδες κ μικράκια..ηλιόλουστες μέρες εδώ κ εμείς το ρίχνουμε έξω..δεν θυμάμαι πολλά να σχολιάσ
ω λόγω κλασικής αυπνίας..Ειρήνη περαστικά,μακάρι να
μην έχουν τίποτα τα παιδιά σου..Μαίρη καλά θα ξηγηθείτε λίγοι κ καλοί Very Happy Τζένη χτές να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να κανονίσουμε βόλτα,αλλά με το ένα και με το άαλο ξεχάστηκα..όχι κόσμος γιατί όντως βγαίνει ο κούκος αηδόνι με το πάρκινγκ..Ποσειδώνειο λέει,να κάνουμε
κ καροτσάδα στην παραλία,bungalow white,kitchen bar στο κέντρο,οπουδήποτε βρούμε πάρκινγκ,anyway μέσα είμαι καλά να είμαστε πρώτα ο Θεός.

Φωτεινουλα απο αυτα που είπες προτμω kitchen μια που δεν οδηγω και θα έρθω με τα πόδια και αν αρχίσει να ουρλιαζει θα την κάνω με ελαφρια...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:
Fotini77 έγραψε:

Kαλημέρα μαμαδες κ μικράκια..ηλιόλουστες μέρες εδώ κ εμείς το ρίχνουμε έξω..δεν θυμάμαι πολλά να σχολιάσ
ω λόγω κλασικής αυπνίας..Ειρήνη περαστικά,μακάρι να
μην έχουν τίποτα τα παιδιά σου..Μαίρη καλά θα ξηγηθείτε λίγοι κ καλοί Very Happy Τζένη χτές να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να κανονίσουμε βόλτα,αλλά με το ένα και με το άαλο ξεχάστηκα..όχι κόσμος γιατί όντως βγαίνει ο κούκος αηδόνι με το πάρκινγκ..Ποσειδώνειο λέει,να κάνουμε
κ καροτσάδα στην παραλία,bungalow white,kitchen bar στο κέντρο,οπουδήποτε βρούμε πάρκινγκ,anyway μέσα είμαι καλά να είμαστε πρώτα ο Θεός.

Φωτεινουλα απο αυτα που είπες προτμω kitchen μια που δεν οδηγω και θα έρθω με τα πόδια και αν αρχίσει να ουρλιαζει θα την κάνω με ελαφρια...
Μέσα για kitchen,μου έρχεται κ εμένα πιο κοντά λόγω Ευόσμου,οπότε μπορώ να έρθω συντομότερα,χωρίς να φάω όολη την κίνηση του λιμάνιου,αρκεί να βρούμε να κάτσουμε έξω να χαρούμε και θάλασσα με τα μικράκια Smile

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Ειμαι πτωμα ,τωρα μπαινω σπιτι μου απο το πρωι...Ειχα παει για τα τελευταια ψωνια της βαφτισης κ ξεπατωθηκα στο περπατημα...Χαλια ολα τα ρουχα εχουν βγαλει ολα τα ξεπουληματα χειμωνιατικα κ καλοκαιρινα μαζι κ βλεπεις μονο παλιατζουρες...Ευτυχως βρηκα παλι ωραια ρουχαλακια για την μπεμπα στο ζαρα και αλλαξα κ απο το πρεναταλ κατι δωρα που της ειχαν παρει κ της πηρα πιο ανοιξιατικα κ καλοκαιρινα ρουχα...Για μενα καθημερινα ρουχα δεν βρηκα τιποτα αλλα δεν βιαζομαι να ψωνισω κιολας,μια μπλουζα πηρα μονο απο το μπερσκα γιατι γινοταν χαμος απο τον κοσμο κ περιμενα 1 ωρα να βρω αδειο δοκιμαστηριο....Τωρα μου μενει να κανει μονο λιγα γλειφιτζουρια για την βαφτιση κ τελος...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο κιτσεν που θα παρκαρουμε;

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jen75 έγραψε:στο κιτσεν που θα παρκαρουμε;
Έχει πάρκινγκ μπροστά από το μαγαζί,πριν δηλ.μπούμε,ο κενός χώρος είναι για πελάτες μόνο του κίτσεν,βέβαια αν γίνεται χαμός δεν βρίσκεις.Άυριο κατα τη 1 θα έχω το αμάξι,πριν λίγο το θυμήθηκα,μεθαύριο είμαι φρι από ώρα,όλη μέρα από το πρωί θα το έχω.Ότι ιδεά παίζει για καφέ με πάρκινγκ i am all ears Very Happy

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ έχω θέμα με την ωρα. κάπου 10-2 με βολεύει. επίσης να εχει παρκινγκ. μολις τωρα το ειπα στον αντρα μου για κιτσεν κ μου ειπε αποκλειεται να βρουμε συν οτι ο καφες θα ναι πανακριβος. τελικα το κοσμος ειναι καλη επιλογη αν καθισουμε για καφε στο TGIFriday's που εχει απο 2,5 μεχρι 3-4 ευρω. σιγουρα θα χρειαστει κ να θηλασουμε καποια στιγμη κ ο δικος μου με ΓΟΠ ενδεχεται να θελει αλλαγη ρουχων 2-3 φορες, ισως κ γω μαζι, οποτε θελουμε κ άπλα. κ το ποσειδονιο ακουγεται καλο. τουλαχιστον θ απαρκαρουμε ανετα σχετικα. οποτε το αφηνουμε για τεταρτη κ βλεπουμε για το που;
μαρια γρηγορα μαθηματα οδηγησης να τα ξαναθυμηθεις κ να μας ερχεσαι ανετα.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ στην τελικη ελατε σπιτι μου. θαλασσα δεν εχω αλλα εχω βουνο. επισης απο καφε κ σοκολατα πολλα ειδη κ παρκινγκ ολα φρι
σας αφηνω λιγο να τελειωσω το παστιτσιο

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!!!
Θα τρελαθω! Η μπεμπα άρχισε να βγάζει τη πιπίλα από το στόμα, να την κρατάει κ να την ξαναβάζει σωστά στο στόμα κ να συνεχίζει το πιπίλισμα!!!!!!
Αχ αχ αχ το παιδί μου!!!!!!!

Κατά τα άλλα θέλω να κοιμηθώώώώ!!! Γιατί δεν κοιμάται πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα η μπουμπού μου? Κλείνουμε τους 4 μήνες την Παρασκευή, έστω να το κάνειι 3ωρα, κάτι θα είναι κ αυτό.

Εμείς πήγαμε προχθές βόλτα στο κέντρο για καφέ κ μετά φαγητό. Κάναμε κ τον πρώτο δημόσιο θηλασμό. Ευτυχώς ήμουν τυχερή κ ρεύτηκε αμεσως. Ούτε εμετοί, ούτε κλάμματα Smile

Τώρα προσπαθώ να ανεβάσω στο φέις ένα βιντεάκι της μπέμπας, αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω... Crying or Very sad

maria1984

maria1984
Αυτό με την πιπιλα μου το κάνει κ εμένα Ελένη ... Την βγάζει την κρατάει με το 1 χέρι πιπιλιζει λίγο το άλλο κ μετα την ξαναβαζει... Και ποσά έχουμε να δούμε ακόμα όσο μεγαλώνουν ... Μας εκπλησουν καθημερινά...

mamameli

Καλησπέρα...άφησα όλες τις δουλειές μισές και ηρθα στο κρεβάτι ...
Το δίπλωμα το πήρα 2005 αλλα μένω κέντρο, η δουλειαωεδω, οι μαμα εδω το έχουμε το αυτοκίνητο για βόλτες και τότε πάμε όλοι μαζι..που να το εξάσκησω;
Θέλει απο την αρχη μαθήματα τώρα..

Ελένη μήπως να της κάνεις κανένα προγραμμα σιγά σιγά..
Δηλαδή να τη βάζεις στο στήθος μον όταν πειναει πραγματικά και όχι πάντα..αν μεγαλώσει τα μεσοδιαστηματα των γευμάτων ίσως βοηθούσε..
Ρουτίνα ύπνου έχετε κάνει;κάθε βράδυ ίδια ώρα μπάνιο,χαμηλωμα φώτων,ψιθυριστες ομιλίες θηλασμος και κρεβατακι;

Κι εμάς την έβγαλε με το χεράκι και την ξαναεβαλε αλλα μου φάνηκε τυχαίο..μεγαλώνουν τα ζουζουνια μας!

Καληνύχτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Συναντήσεις διαβάζω, μπράβο να περάσετε όμορφα! Εμείς εδώ ευτυχώς λίγο καλύτερα πλέον από βήχα (εγώ και η Δανάη δηλαδή), άντε να ηρεμήσουμε επιτέλους! Σήμερα είχε τρομερή ζέστη και έβγαλα βόλτα τις μικρές, έσκασα στον ήλιο. Από εδώ και πέρα με καπελάκι! (καλά, το γατί το είχα προνοήσει, για την άλλη λέω) Μπαίνει η άνοιξη μου φαίνεται!

Μαρία μου (κρητικιά) αν έχει καθαρό γαλάζιο το ματάκι της μικρής και έχετε και στην οικογένεια τότε νομίζω ότι είστε τυχεροί! Αν και το βασικό είναι να βλέπουν καλά τα παιδάκια μας...
Μελινομαρία μου ταλαιπωρείσαι... πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκουράζεσαι και λίγο, τι λέω εεε, χαχαχα! Εγώ πάντως έχω περάσει σε άλλο επίπεδο στο θέμα του ύπνου. Ναι, ναι, τις προάλλες κοιμήθηκα κλασικά με το γατί στην αγκαλιά, αλλά ούτε καν έγειρα το κεφάλι μου, ήμουν σαν ξύπνια, χαχαχα. Αλλά στάνταρ κοιμήθηκα γιατί είδα και όνειρο τρομάρα μου και ξύπνησα! Το επόμενο στάδιο θα είναι να κοιμάμαι κανονικά όρθια (κυριολεκτικά, γιατί κατά τ' άλλα ήδη το κάνω, αχαχαχ!). Κρίμα που δεν ξεκουράζεται το ίδιο το σώμα όμως. Σε αυτή την ημικαθιστή θέση με πονάνε μέση, αυχένας και ισχύα...

Μαίη μου την καλύτερη δουλειά κάνεις. Πάντως κι εμείς θα έχουμε ελάχιστο κόσμο, οι πιο κοντινοί...
Τζενάκι ψήσατε, μμμμμμμ, ζήλεψα τώρα!
Ειρήνη μου πήρε σειρά ο μικρός; Ελπίζω να του περάσει γρήγορα! Κι εμένα ρε γμτ το γατί πρέπει να έχει ελαφρά διάρροια από το Σάββατο. Γιατί τα κακάκια του είναι σχεδόν σα νερό, δεν έχουν καθόλου αυτά τα μικροσκοπικά κομματάκια που είχαν πάντα (σόρρυ για την περιγραφή, χιχιχι) και έχουμε πολλές διαρροές. Τι να κάνω, να περιμένω να φτιάξουν από μόνα τους ή μπορώ να κάνω εγώ κάτι γι' αυτό;
Ελένη μου υπομονή, κάποια στιγμή θα στρώσει και αυτό ενδέχεται να γίνει πολύ απότομα. Κι εμένα πάντως, χτες το βράδυ πάλι είχαμε δύσκολη νύχτα... Αλλά δεν ξέρω μήπως είναι και κρυολογημένη, γι' αυτό...

Το Μελίνα πολύ ωραίο όνομα, αλλά είναι καπαρωμένο από την ξαδερφούλα μας. Οπότε κοιτάμε για άλλα...

Πήρα μασητικά για το γατί αλλά τα βούτηξε η Δανάη και άρχισε να τα μασουλάει σα μωρό! Τι θα κάνω με αυτό το κορίτσι...!

Αυτά, πάω να ξαπλώσω, σόρρυ αν ξέχασα κάτι πάλι...! Καληνύχτα...!

demmy29

demmy29
Γεια σας!ναι μαιρουλα μου,σε καταλαβαινω...οθτε τουαλετα.να μαστε καλα!ενταξει,εχω βρει ενα αλφα ρυθμο να βολευει κ τραβαω γαλατα κ της φτανουν.καλα παμε.στις 19 εχουμε παιδιατρο.για να δουμε τι εχουμε κανει...φιλακια σε ολες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααα

λοιπον, θα κανω το εξης : θα βρω το τηλ του κιτσεν κ θα παρω να καπαρωσω 2 θεσεις παρκινγκ αν γινεται. αν οχι, αυτοι θα χασουν... διαφορετικα κοιταμε για αλλο σημειο

αλικη κ ειρηνη ελπιζω να ειναι καλυτερα τα παιδακια σας

παλι ρε γμτ το ενα στηθος ψιλοπετρωσε ενω δεν κοιμαται πολλες ωρες το βραδυ. μασαζ οκ, αλλα ετσι που μεγαλωσε αντε να τον βαλω θεση ραγκμπι...

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ μωράκια ... Εμείς σήμερα ξυπνησαμε απο τις 8 αλλα κοιμόταν απο εχθές τις 10 ήπιε το γάλα της κ μόλις τώρα κοιμήθηκε πάλι ... Ευτυχώς έκανα όλες μου τις δουλειές εχθές κ για σήμερα δεν έχω τίποτα, θα κάτσω να απολαυσω την μέρα μου με το μωρο μου .... Σε λίγο περιμένω επισκέψεις αλλα δεν θα κάτσουν για πολυ ευτυχώς γιατι δεν έχω κ πολλη όρεξη , ειναι φίλη της μαμάς μου που θέλει να δει την μπεμπα ... Προς το παρών πινω το καφεδάκι μου με ησυχία .... Αλίκη μακάρι να μείνει αυτο το χρώμα αλλα κ να αλλάξει δεν πειράζει την υγεια τους να έχουν πάνω απ ολα κ ολα τα υπόλοιπα ειναι περιττά ....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα μαμαδομπεμπολαε Very Happy Λιακάδα βλέπω στην πολή μας εδώ και χαίρομαι Smile Εμείς ξυπνήσαμε απο τις 7μιση,κοιμοιθηκάμε όμως 2 4ωρα περίπου και η μαμά νιώθει πως λίγο ύπνος παραπάνω της έκανε καλό.Τζένη έχω και μια ΄΄αλλη ιδεά για καφέ,το city gate,το εμπορικό.Σίγουρο πάρκινγκ,τζάμπα,δεν έεχει θάλασσα βέβαια αλλά οκ Smile Για το κίτσεν αν γίνεται αυτό μέσα,για να μπορέσει να έρθει και η Μαρία.Σκέφτηκα να περάσω να την πάρω εγω,αλλά που θα βρώ χώρο στο κέντρο να παρκάρω και να βάλουμε και 2ο καθισματάκι αυτοκινήτου ? Χτες που έπινα καφέ με την μικρή εδώ στην πλατεία του Ευόσμου,ήταν ενας μπέμπης 4 μηνών,που η μάνα του έλεγε πως κάθε βράδυ κοιμάται 8ωρο,9ωρο σερί και δεν χρειάστηκε να ξυπνήσει πολλές φορές ως τώρα !Shocked Αν βγούμε οι 3,η κόρη μου θα είναι ανάμεσα σε 2 άντρες βασίλισσα χεχεχε Laughing

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σιτι γκειτ πηγα 1 φορα πριν πολλαααα χρονια κ δε θυμαμαι πως πανε. ειναι κ το μακεδονια που εχει ευκολοτερη προσβαση απο περιφερειακο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις