Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maryanastasia έγραψε:Δημητρα πρόγραμμα αχαχαχαχαχαχαχαχ

παλευω να γυρίσω στις 9 στην καλυτερη κ με το που μπαινω σπιτι βγαζω ολοκληρο μπιμπερο σε 8 λεπτα!!!

μαρία ναι εχεις δίκιο απλά πολλές φορες κ οι νύφες υπερβαλλουν. γέννησε μια γνωστή μου πχ κ δεν αφηνει την γιαγια του παιδιου να το παρει αγκαλια μεχρι να σαραντησει. ε εκει δεν φταιει η πεθερα...

γέννησε η κοπελα τυ αδελφου μου την τεταρτη κ ετσι εχυμε κ το ενα κ μοναδικο αγορακι στην οικογενεια!!!!!

Μαιρη μου να σας ζησει ο μπεμπης,τι ωραια ειναι κοντα στην ηλικια τα μωρακια σας κ θα κανουν παρεουλα οταν μεγαλωσουν!!!

mamameli

Καλημέρα κι απο μένα!
Η Μελίνα πάει καλύτερα!Μεγαλώνουν τα μεσοδιαστηματα του πυρετού!
Αντιθέτως εμένα μου αρέσουν τα τηγανητα..δεν τηγανιζω συχνα αλλα οι πατάτες και ο γαβρος όπως και τα πιττακια στο τηγάνι είναι τα αγαπημένα μου...
Σίγουρα μυριζεις αλλα δεν είναι κάθε μέρα!
Σν πιτσιλαει χρησιμοποιω καπάκι και αλλα ρούχα...ευτυχώς έχουμε χωριά Κουζίνα!
Μαίρη πες του μας υποχρεωσες ...εμείς τα έχουμε χωρίσει..το αλλαγμα πανας αυτός το ταισμα αναγκαστικά εγω χιχιχι!
Να σας ζήσει και ο ανιιψιος!

Θέλω να βγω βόλτα ....που τέτοια Χαρά!
Η Μελίνα απυρετη έφαγε πρωινο αβγοφετες εφτιαξα.
Παραγγελία μου τις ζήτησε..να το τηγάνι πάλι...
Τον μικρο τον έβαλα να κοιμηθεί μόνος του!
Δεν ακούγεται ...
Ο άντρας μου πήγε αιμοδοτησε και κλασικά υπολογοιστη και δουλεια και διασκέδαση..
Εγω εδω και σκέφτομαι τι να φτιάξω να φάμε με τα σνιτσελ πάλι τηγάνι...τελικά το χρησιμοποιω συχνα!
Εγω δεν θα φάω βέβαια ...

Καλη Κυριακή σε όλες!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.

μαμαμελι χαιρετισματα στη ευη να δωσεις και περαστικα στην μελινα.

αθανασια μπορεις και σπαθολαδο να βαλεις στο καψιμο επουλωνει γρηγορα.

υπομονη στις θηλαζουσες εργαζομενες.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα
Δε θα σχολιάσω μαμω την γκαντεμια μου. Χθες μέχρι τις 12 ετοιμαζα κερασματα κ τούρτα κ τελικά έκανε πυρετό ο μεγάλος κ το ακυρωσα. Την τούρτα την σβησαμε βέβαια μεταξύ μας ( 13 άτομα όλοι μαζί ) αλλα μου μεινανε ενα σωρο. Θα τα κανουμε ανημερα την τεταρτη με τουρτα κ πιτσες. Να δουμε βεβαια κ πως θα παει με τον πυρετο...

mamameli

Κρίμα Τζενακι...περαστικά!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά κ σε σας Μαρακι. Τι της δίνεις για τον πυρετό; εγώ υποθετο ντεπόν, μετά σιρόπι αλγκοφρεν κ πιο μετά σιρόπι παναντολ. Ζωηρευει για λίγο κ μετά πάλι μαραζώνει. Είχε κ ρίγος κ παραπονέθηκε κ για πονοκοιλο. Μάλλον θα πάρω τον παιδίατρο. Τώρα κοιμάται κ ψηνεται Sad

demmy29

demmy29
Μαίρη μου αν μένει τόση ώρα το γάλα τι θα γίνει; Εγώ το μέγιστο τέσσερεις ώρες το κρατάω. Αρμέγομαι συνέχεια. Αν τα καταφέρουμε μέχρι έξι μηνών θα είμαστε ηρωίδες. Να σας ζήσει το μπεμπε!
Μαμαμέλι χαιρετίσματα στην Εύη από μένα και την τοσοδούλα μου! Τζένη περαστικά! Αθανασία σε καταλαβαίνω. Εγώ ανα τρείς ώρες σηκώνομαι εκτός από κάποιες μέρες εξαιρέσεις...Φιλιά σε όλες!

mamameli

Το ψηλότερο που ανέβασε ήταν 38,8 κσι δεν πσραπονιεται για κατι συνέχεια λίγο για το λαιμό αλλα έφαγε και μπισκοτακια πριν...
Τώρα ανεβαίνει ανα έξι ώρες.
Εναλλάξ πονσταν,αλγκοφρεν και παναντολ σιρόπι δίνω.αλλα δίνουμε αραιά οπότε κιβτο ίδιο μπορούμε να ξαναδώσουμε κάθε 6-7 ώρες.
Το βράδυ θα στείλω μήνυμα με τα χαιρετίσματα σας στην Εύη!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μίλησα με παιδίατρο. Ανά 3ωρο εναλλάξ αντιπυρετικο ελαφρά ντυμένος εκτός αν έχει ρίγος κ κανα χλιαρό ντουζ. Τώρα έπεσε στους 39.
Φιλια κ από μένα στην εύη.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ κ για τα περαστικά

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλες!!τι κανετε???εμεις επιτελους σημερα βγηκαμε απο το σπιτι μας πηγαμε για καφεδακι στην παραλιααα αχχχχχ τελεια μετα κλασικα πραγματακια για φαγητο στην πεθερα και μετα σε μια θεια του αντρα μου για λιγο κοιμοταν το μπεμπεκι μου αλλα δυστυχως καποια στιγμη ανοιξε ματια και πεσαν ολοι πανω τις με αποτελεσμα απο εκεινη την ωρα να ειναι μεσα στην γκρινια δεν εχει ηρεμησει καθολου τωρα ηρεμησε λιγακι με το πιστολακι ωραιο κολπο κοριτσια μου να το κανετε και εσεις ....αυτα προς το παρον ...οσο για τα τηγανιδια ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν το μπορω μεσα στο σπιτι με τιποτααααα για αυτο και αποφευγω να τηγανιζω και εαν γινει το σπιτι μενει ανοιχτο μεχρι να παω για υπνο....χαιρετισματα στην ευουλα!!!!!συμπεθερα μου ελπιζω να εισαι καλα ε??δεν επαθες τιποτα με το λαδι??
αθηναιες???εαν θελετε για την βαφτιση μπορειτε να πατε και στην εκθεσεις που κανουν τωρα εκει στο περιστερι νομιζω να παρετε ιδεες και αλλες τιμες απο τα μαγαζι εννοειται ετσι ειχα κλεισει τα προσκλητηρια του γαμου μου!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Τζένη Μαρία περαστικά !!! φιλια στα παιδάκια σας.

Δήμητρα δεν ξέρω αλλά εγώ δεν μπορώ να τραβάω στην δουλειά είναι αδύνατον...

εφτιαξα κάτι σε μηλόπιτα τρομάρα μου τα γλυκά με μαράνανε αφού δεν τ χω.....πάω να δοκιμάσω...

mamameli

Γεια σας!
Ευχαριστώ για τα περαστικα..φαινεται οτι επιασαν τοπο γιατι το Μελινακι κλεινει 8ωρο απυρετη!
Τζαμπα αρρωσταιναμε καθε 15 μερες την πρωτη χρονια στον παιδικο..αποκτησαμε αντισωματα!
Μακαρι να μη κολλησαμε οι υπολοιποι μονο!

Απότι φαινεται εγω ειμαι του πιο τζανκ φουντ εδω μεσα..ισως στρωσω με το θεμα του μωρου..καθε εμποδιο σε καλο!
Αλλα ρε παιδια δεν κανω ποσοτητες,βαζω στο φουλ και απορροφητηρες και μια χαρα!Μετα μπανακι ,αερισμα και τελος!
Το χειροτερο στο τηγανι ειναι η υγεια!
Παντως σημερα τα σνιτσελ τα εκανα στη σχαρα!
Μη το κουραζω αλλο...

Εστειλα τα χαιρετισματα στην Ευη!
Ακομα ο μικρος της αρρωστος με πυρετουλη και εμετο!
Θα δειξει..

Αυριο ολοι σπιτι..
σας φιλω!
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 417472

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια!
περαστικα στους αρρωστουλιδες!!
Εμεις ευτυχως εχουμε να αρρωστησουμε αρκετο καιρο.Ας μην το μελεταω καλυτερα.Εγω περασα πολυ δυσκολα αυτες τις μερες.Πραγματικα πιστεψα πως εχασα τον θηλασμο.Εχει απο χθες που το παλευω και καταφεραμε να ειμαστε χωρις μπιμπερο κι μονο με θηλσσμο.Φρικαρα τελειως!!!Πρεπει ομως να το ψαξω γιατι κατι γινεται λαθος.Ελπιζω δηλαδη, γιατι εννοειται δεν θα ηθελα να εχει κατι αλλο η μικρουλα μου, και να οφειλεται η μειωμενη προσληψη βρους σε αυτο.Υπομονη μεχρι την Παρασκευη που θα την ζυγισουμε να δουμε τι εγινε.Βεβαια τρεις μερες της εδωσα μπιμπερο και απο και περα θα το παμε με πιο εντατικο θηλασμο.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Fotini77 έγραψε:Xριστινάκι μου καρεκλάκι φαγητού θα πάρω στην Ζωή-Άρτεμις με τις εκπτώσεις,δηλ.θα διαλέξω κ άλλοι θα πληρώσουν Wink Αλήθεια,σε ποιά μαθήματα κάνεις ιδιαίτερα?δεν θυμάμαι τι τελείωσες Embarassed /σε ρωτάω γιατί τα πεθερικά μου μένουν Πυλαία,αν μάθω κάτι να σου πω Smile Ειρήνη Πράπα Ζωή λέγεται η μάνα μου στο πατρικό της επίθετο,ίσως να την θυμούνται Smile /ευτυχώς εμένα είναι φαν της πιπίλας,αλλα την χρησιμοποιώ με μέτρο.

Καλημέρα κοριτσάκι μου!Αγγλικα-Γαλλικά όλα τα επίπεδα κάνω και Ισπανικά σε αρχάριους!Άμα ακούσεις τίποτα εδώ είμαστε!Όταν ξαναβρεθείς Πυλαία με το καλό,πάρε με τηλ κι ελάτε για καφέ σε μάς!!!!!!!!!!!!!!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:

ΥΓ Που σαι ρε Χριστίνα; μπεμπα ακούμε κ μπεμπα δε βλέπουμε. Θα μιλησει σε λίγο ο τζούνιορ κ θα μου πει ρε μάνα που είναι οι μπεμπουλες που μου ταξες;

Καλημέρααα!Μας έπεσε η ίωση και ακόμα έχουμε μύξες και λίγο γκρίνια!Μόλις ηρεμήσουμε θα κάνουμε το κονέ.Έχω και έναν φόβο για να τη βγάλω σε κόσμο γιατί δεν παίρνει πιπίλα και άμα ξεκινήσει κάνα ξαφνικό παράπονο,σαν να τραγουδάει όπερα είναι!!!! Razz Laughing Laughing Laughing

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες!Είπα να πω μια βιαστική καλημέρα να μη με ξεχνάτε Razz και φεύγω για δουλειά!Δύσκολη μέρα η σημερινή έως και τρίσκωλη μπορώ να πω γιατί σχολάω 8:30 το βράδυ!Πρώτη φορά τόσο αργά!Άντε καλό μας κουράγιο!Φιλιά σε όλες!!!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κόσμε,μικρέ και και μεγάλε Smile Εμείς λείπαμε σ/κ στην Καλαμαριά στους γονείς και περάσαμε μια χαρά!Την Παρασκευή έξω εδώ Εύοσμο για καφέ και Κυριακή cosmos Smile Πήραμε καρεκλάκι φαγητού.όπως και τραπεζάκι δραστηριοτήτων με πλατφόρμα αναπήδησης,για να παίζουμε ώρεεςςς Smile Ξεπαραδιάστηκε η μαμά.αλλά χαλάλι μπροστά στο χαμογελάκι μου που ζωηρέυει μέρα με την μέρα,μιλά,γελά παίζει κ τρελαίνεται η χαζομαμά!Το μ'όμο μείον ότι από χτες το βράδυ έχω ένα ωραιότατο συνάχι,μπουκωμένη μύτη,χωρίς τίποτα άλλο ευτυχώς,το άρπαξε και η μικ΄ρη αλλά με μύξες μόνο,thank god λόγω θηλασμού..αλλά ο ύπνος μου άφαντος,όπως κα το να φτερνίζεσαι όταν θηλαζεις δεν λέει Smile ΠΕραστικά σε όλους τους αρρωστούληδες,μικρούς μεγάλους,να δω τι θα θυμηθώ Smile Χαιρετίσματα κ από μένα στην Εύη..Τζένη,είδα πως αρρωστήσατε και δεν σας είπα για βόλτα,αν είμαστε όλοι καλοα την Πέμπτη βλέπουμε Very Happy Σρτελλίτσα μπράβο που το κράτησες με τον θηλασμό,πιστεύω πως όλα καλά θανπάνε,απλά είστε μοντέλα Smile Χριστινάκι αν επισκεφτώ τα πεθερικά εννοείται πως θα σου πω.,αν σε βολέψει να τα πούμε!Εμείς σε 3 μέρες γινόμαστε 4 μηνών κ ακόμη να το πιστέψω!Έχουμε κ το τσίμπ μας τότε Smile Δεν θυμάμαι κάτι άλλο βρε κορίτσια,είμαι κ ά[υνη,φιλιά σε όλες Smile

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια!!εμεις 2 μερες ειχαμε κοσμο γιαυτο και χαθηκα λιγο....αν και ειμαι καπως αδιαθετη ..εχει 15 μερες εχω περιοδο και δεν μου φευγει πρωτη φορα μου ηρθε μετα την γεννα..αν συνεχισει θα παω στον γιατρο Sad !!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.
φωτεινη περαστικα.ελπιζω να ειναι ενταξει η μικρη.
ολυμπια παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο.πολλες μερες ειναι για περιοδο.
περαστικα και στο μωρακι της ευης.αλλαξε κλιμα και αρρωσταινει το καημενουλη.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???ειδαμε λιγο ηλιο και βγηκαμε λιγακι εξω τελικα ο μητροπολιτης (δεν θα βαλω "κοσμιτικα "επιθετα) δεν μας αφηνει να κανουμε την βαφτιση στο εξωκλησι οποτε σημερα κλεισαμε ημερομηνια στην εκκλησια που παντρευτηκαμε και εμεις ....πηγαμε και στον φωτογραφο 450ε μας ειπε για ολα μας εκανε αλλη τιμη γιατι τον ειχαμε και στον γαμο μας πολυ ωραια δουλεια εκανε...τωρα εμεινε να φιξαρουμε το τραπεζι και τελειωσαμε απο αυτα...πφφφφ ξενερωσα που δεν μας εδωσε εγκριση... Sad Sad Sad Sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Δημητρα πρόγραμμα αχαχαχαχαχαχαχαχ

παλευω να γυρίσω στις 9 στην καλυτερη κ με το που μπαινω σπιτι βγαζω ολοκληρο μπιμπερο σε 8 λεπτα!!!

μαρία ναι εχεις δίκιο απλά πολλές φορες κ οι νύφες υπερβαλλουν. γέννησε μια γνωστή μου πχ κ δεν αφηνει την γιαγια του παιδιου να το παρει αγκαλια μεχρι να σαραντησει. ε εκει δεν φταιει η πεθερα...

γέννησε η κοπελα τυ αδελφου μου την τεταρτη κ ετσι εχυμε κ το ενα κ μοναδικο αγορακι στην οικογενεια!!!!!

να χαιρεστε τον ανηψιο σας! ολες οι χαρες μαζεμενες στην οικογενεια σας!
καλα η νυφη της γιαγιας που μενει στον επανω οροφο τους αφησε να παρουν αγκαλια το μωρο οταν χρονισε Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 19 911307

εβαλα οταν καηκα κατευθειαν βασλαμελαιο-σπαθολαδο και δεν εχω σημαδι. Wink

ειμαι κατενθουσιασμενη με το στεγνωτηριο κοριτσια.οοοολη μερα γελαω σαν την χαζη. ναιναι ξερω θα ερθει τσιμπημενος ο λογ/μος της δεη αλλα ειμαι ξεκουραστη πια Very Happy Very Happy

το αλλο θεικο.....
κοιμηθηκε εχθες απο τις 11,30 μεχρι τις 6 που τον ταισα εγω αν τον αφηνα θα κοιμοταν και αλλο.ξανακοιμηθηκε με το γνωστο κολπο του αποροφητηρα λογο γκρινιας-ηθελε να κοιμηθει και αλλο ο ερωτας.....ξεκουραστηκα ουτε μια φορα δεν ξυπνησα-ψεμματα ξυπνησα 2 φορες να δω τι ωρα ειναι και αν κοιμαται....
απο το πρωι βολταρουμε εντωμεταξυ.στην λαικη 2 φορες παρακαλω, ξεμεινα απο χρημα και ξαναπηγαμε μετα στις κουνιες και μετα γυρω γυρω το τετραγωνο.τωρα περιμενω να αποστειρωθουν τα μπουκαλια και παμε σουπερ μαζι με την μαμακα μου. σας φιλω ολες ματσ μουτσ

τζενη να χαιρεσαι τον παιδαρο. περαστικα σας μαναρι Very Happy

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
που ειστε βρε κοριτσιααααα!!!!!χαθηκαμε!!! Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!! Εγώ χάθηκα, το ομολογώ! Embarassed Με έχει ξεκάνει το γατί, προχτές το βράδυ ξύπνησε 7 φορές, έλεος! Και χτες πάλι μετά τις 5 κάθε μια ώρα, μέχρι που έχεσε και ηρέμησε! Τότε όμως ξύπνησε η μεγάλη, τι να το κάνω; Η Δανάη τελευταίες μέρες είναι μέσα στην αντίδραση. Δε θέλει να φάει (τρώει μόνο βλακείες και με έχει κουράσει με το θέμα αυτό) και όλο μας δίνει διαταγές μα μας μαλώνει (ειδικά όποιον πάει να πλησιάσει το γατί!) Rolling Eyes Το γατί όλο και ζωηρεύει. Τη βάλαμε στην κούνια της και κάθεται και παρατηρεί τα παπάκια πάνω στην πάντα της, τη σηκώνουμε και χαζεύει κάτι πεταλουδίτσες που κρέμονται από το φωτιστικό της και άλλα πολλά. Της αρέσει να τη σηκώνω ψηλά αεροπλανάκι (μπρούμυτα), όλο χαχανίζει. Αύριο τελικά πάμε παιδίατρο για μετρήσεις και εμβόλιο, άντε να δούμε πόσο πήραμε γιατί είχαμε και τη βρογχιολίτιδα μέσα στο μήνα που πέρασε!

Πωπω, δε θυμάμαι τα δικά σας!

Αθανασία απόλαυσε το στεγνωτήριο!!! Έχω κι εγώ και σε νιώθω!
Ζωούλα γιατί δε σας έδωσε άδεια ο μητροπολίτης; Δεν πειράζει. ας είναι!
Μαίρη να σας ζήσει ο ανιψιός!!!
Τζένη μου είναι καλά τώρα ο μικρός;
Φωτεινή περαστικά σας!!! Ρωτά κι εμένα που είχα τρομερό βήχα, συνάχι και φταρνισματα πώς θηλαζα!!!
Στέλλα μου ελπίζω να τμ πάτε καλύτερα με το θηλασμό!
Μελινομαρία πώς είστε;
Ειρήνη, Ολυμπία και λοιπές μανούλες σας φιλώ! Δε μπορώ να σκεφτώ άλλα γιατί γκρινιάζει η Δανάη και μου χει πάρει τ' αφτιά. Θέλει λέει να πάει στα μαγαζιά! Shocked Προφανώς νυστάζει..!

mamameli

Καλησπερα!

τι κανετε;
Εμεις καλυτερα!
Τελος ο πυρετος της μικρης..σημερα ολη μερα ενα 37,7 εκανε!
Ο μικρος καλα..πολλα σαλια και πνιγεται αλλα κεφατος..φτου φτου!
Εμενα ο λαιμος μου τσουζει λιγο!
Μακαρι να μη με πιασει...

Ζωουλα κριμα αλλα γινονται κι αυτα!
Γλεντι η πεθερα φανταζομαι...
Αλικη το γατι ξενυχτισσα σου βγηκε!
Πονανε και δεν μπορουνε να κοιμηθουν!
Η Δαναη σας μαλωνει ε;Κι εμεις μπερδευομαστε καμια φορα ...μηπως ειμαστε εμεις τα παιδια και η Μελινα η μαμα μας!
Αθανασια απολαυσε το!Εγω αν κανω ποτε ειδικο χωρο στο μπαλκονι για πλυντηριο ισως βαλω και στεγνωτηριο..ονειρα θερινης νυχτος!
Σας φιλω ολες!

Α..πηγα και τζαμπο σημερα..πως κρατιεμαι..θα το αδειαζα ολο..ειμαι χειροτερη απο παιδι εκει μεσα!
Η Μελινα θα ντυθει γοργονα και κλασικα δεν της αρεσει καμια στολη και θα της φτιαξει η μαμα μου!
Θα φορεσει και σουτιεν χαχαχαχαχ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις