Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζωή νομίζω βρήκα πώς κάνεις attachment, πρέπει να είναι στην απάντηση, κάτω απο τα Italics, ένα σύμβολο που δείχνει μια εικονα και μια δισκέτα. Αν πατήσεις πάνω λέει εισαγωγή εικόνας

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τι εκανα αραγε???

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου σας ευχαριστω!!!! Το περιμενα χειροτερο!!!!!χαχαχα

Περαστικα στην τοσοδουλα μας!!!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ζωή πολυ μου αρέσει το μέρος . Το εκκλησάκι δεν το βλέπω καλα γιατι μπαίνω απο το κινητό αλλα πρεπει να ειναι τέλεια εκει στην εξοχή.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Ζωή πολυ μου αρέσει το μέρος . Το εκκλησάκι δεν το βλέπω καλα γιατι μπαίνω απο το κινητό αλλα πρεπει να ειναι τέλεια εκει στην εξοχή.

σε ευχαριστω πολυ ειναι οντως πολυ ομορφο και με το στολισμο πιστευω θα δειξει περισσοτερο!!!! Very Happy Very Happy για αυτο το μερος ξυνισε η πεθερα Shocked Shocked Shocked

maria1984

maria1984
Δεν πα να ξυνησε , δικο σου ειναι το παιδί άρα εσυ αποφασίζεις κ αν δεν της αρέσει να σου στείλω 1 μπουκάλι ξύδι Κρητικο που ειναι μπομπα να της το δώσεις να το πιει ...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Δεν πα να ξυνησε , δικο σου ειναι το παιδί άρα εσυ αποφασίζεις κ αν δεν της αρέσει να σου στείλω 1 μπουκάλι ξύδι Κρητικο που ειναι μπομπα να της το δώσεις να το πιει ...

κοριτσαρα μου καλη....θα σε εχω στα υποψην για το ξυδακι....
καληνυχτα καλο ξημερωμα σε ολους!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 215994

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy

μαρια ασε ξυδι θα στειλω εγω στην συμπεθερα. να την χαιρεσαι ζωουλα....
φανταστικο το εκλησακι. που το ανακαλυψες ρε συ θηριο?!

ολυμπια τι κανεις ρε συ? αντε μην σε χασουμε τωρα ε?! μια χαρα ο μπεμπαρος σου.

σιγα αλικη μην ντρεπεσαι να θηλασεις. αφου ριχνεις και το σεντονακι κομπλε.
πηγαμε σε μια φιλη για καφεδακι εχθεςκαι η μικρη της ειχε να κανει με τον μπεμπη συνεχεια. οταν φυγαμε η ιωαννα μου ειπε να τον αφηνουμε αλλη φορα σπιτι για να μην τον ξυπνανε αλλοι.αχ χηλεψε το μαναρι μου.....
και εχθες το βραδυ κλαιει και χτυπιεται ο μπεμπης για γαλα.τον βαζω στο μεγαλο κρεβατι να τον κοροιδεψω για κανα 20λεπτο να πιασουμε τις 2,5 ωρες τουλαχιστον.τσαντιζεται λοιπον η ιωαννα και μου λεει' μαμα θα σε βαλω τιμωια, ταισε τον αδελφουλη γρηγορα.μην γινει και αυτος αγγελακι μαμακα μου τον θελω εδω μαζι μας' περιττο να σας πω οτι την κοιτουσα σαν ηλιθια. μεχρι και η ιωαννα εχει επηρεαστει.....τι κλαμα εκανε την μερα που επαιξε το βιντεο της αχρηστης στο σταρ δεν λεγεται.....
παω να φτιαξω μπιφτεκακια και να σιδερωσω πααααααλι μετα. περιμενω κατι λεφτα στις 15.αν σκασουν μυτη βουρ για στεγνωτητριο.
μαρκελα και οποια αλλη κοντα θα ερχεστε για καφε με τα ρουχα σε σακουλα χιχιχιχι

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μαμακα μου έγραψε:καλημερα Very Happy Very Happy

μαρια ασε ξυδι θα στειλω εγω στην συμπεθερα. να την χαιρεσαι ζωουλα....
φανταστικο το εκλησακι. που το ανακαλυψες ρε συ θηριο?!

ολυμπια τι κανεις ρε συ? αντε μην σε χασουμε τωρα ε?! μια χαρα ο μπεμπαρος σου.

σιγα αλικη μην ντρεπεσαι να θηλασεις. αφου ριχνεις και το σεντονακι κομπλε.
πηγαμε σε μια φιλη για καφεδακι εχθεςκαι η μικρη της ειχε να κανει με τον μπεμπη συνεχεια. οταν φυγαμε η ιωαννα μου ειπε να τον αφηνουμε αλλη φορα σπιτι για να μην τον ξυπνανε αλλοι.αχ χηλεψε το μαναρι μου.....
και εχθες το βραδυ κλαιει και χτυπιεται ο μπεμπης για γαλα.τον βαζω στο μεγαλο κρεβατι να τον κοροιδεψω για κανα 20λεπτο να πιασουμε τις 2,5 ωρες τουλαχιστον.τσαντιζεται λοιπον η ιωαννα και μου λεει' μαμα θα σε βαλω τιμωια, ταισε τον αδελφουλη γρηγορα.μην γινει και αυτος αγγελακι μαμακα μου τον θελω εδω μαζι μας' περιττο να σας πω οτι την κοιτουσα σαν ηλιθια. μεχρι και η ιωαννα εχει επηρεαστει.....τι κλαμα εκανε την μερα που επαιξε το βιντεο της αχρηστης στο σταρ δεν λεγεται.....
παω να φτιαξω μπιφτεκακια και να σιδερωσω πααααααλι μετα. περιμενω κατι λεφτα στις 15.αν σκασουν μυτη βουρ για στεγνωτητριο.
μαρκελα και οποια αλλη κοντα θα ερχεστε για καφε με τα ρουχα σε σακουλα χιχιχιχι

καλημερα κουκλα!!!ναι μωρε δεν θελω να ξανα χαθω...αστα να πανε με το στεγνωτηριο..πολυ ρουχο ρε παιδι μου..ημαστε και μακρια ρε γαμωτο!!

260Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 Empty καλημερα!!! Τρι Φεβ 12, 2013 12:29 am

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sunny καλημερα σε ολες!!!πρωινο καφεδακι αντε κερναω οποια θελει ερχεται!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα σε όλο τον λαό.Πριν πω οτιδήποτε άλλο,Αθανασία θα δέχεσαι ρούχα με κούριερ απο Θεσ/νίκη? Laughing Laughing Μην αναφέρεις την άχρηση ακατόνομαστη με το καημένο το νινι,γυρνάνε τα μυαλά μου ανάποδα Twisted Evil Twisted Evil pale Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 679259 Πανέμορφο το ξωκλήσι Ζωή,χ3σε την πεθερά,my way or the highway πες της,θα καταλάβει bom Εμείς συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ανα 2ωρα,3ωρα,αλλα τουλάχιστον θηλάζουμε αποκλειστικά,και κάνουμε πολλάαα κόλπα,μιλάμε συνέχεια,γκαζώνουμε να μεγαλώσουμε,αλλά έχουμε κ ένα πείσμα άλλο πράγμα(που να έμοιασε άραγε? Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 328109 )Βροχή το βλέπω να πηγαίνει εδώ κα πογοητεύομαι,τσάρκα άκυρη..κατα τα άλλα όλα οκ,ψάχνω να αγοράσω καρεκλάκι φαγητού,μιας και έχει εκπτώσεις,κ μάλλον βρήκα,ευτυχώς που ένα συγκεκριμένο μαγαζί (kiddo)είναι πολύ κοντά στους δικούς μου,όπως καιπολλά μεν,οπότε τους στέλνω για έρευνα αγοράς οταν δεν μπορώ να πάω εγώ,πράγμα σύνηθες Very Happy

mamameli

Καλημέρα κι απο κεντρική Θεσσαλονικη!
Ο καιρός χάλια!
Αλλα θα βγ σε λίγο ..γέννησε μια πολυ καλη μου φίλη που σκέφτομαι να μου βαφτίσει και το μωρο..
Της εφτιαξα ένα πολυ όμορφο diaper cake !
Ζωη μια Χαρά το ξωκλήσι ..αι σιχτιρ αν δεν μας φέρουν αντίρρηση θα σκάσουν...
Παιιδιά έπαιζα με το μωρο και ναι του μιλουσα και βρήκαν στόχο...σορυ για την αηδία!
Εκλεισα ραντεβού σε έναν άλλο παιδιατρο καιβλεπουμε!
Σας αφήνω γιατί θα θηλαζω κσι φεύγω πριν τελειώσει το επισκεπτηριο!

Φιλακια πολλα!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες .. Εγω σήμερα ήρθα στο κομμωτήριο να βαψω λίγο το μαλλί γιατι δεν μπορω μα το βλέπω άλλο έτσι ... Την μπεμπα την εχει η μαμα μου κ περνάει μια χαρα μαζι της ... Αθανασία θα σε σώσει το στεγνωτηριο εγω έχω κ με εχει βολέψει μια χαρα τώρα εχει κ εκπτώσεις κ συμφέρει να το πάρεις κι εγω στις εκπτώσεις το πήρα κ γλιτωσα περιπου 250 ευρω απο την αρχική τιμη .

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες!...είμαι πτώμα, κ παίρνω κ βιταμίνες. Αχ το πουλάκι μου, δεν ησυχάζει καθόλου...

Πατρίτσια, οταν αρχίζει να δυσφορεί την ώρα που το ταίζεις, σήκωσε το να ρευτεί κ κράτα το λίγη ώρα όρθιο πριν το ξαναβάλεις στο στήθος. (εμάς το "λίγη ώρα" είναι συνήθως 20λεπτα).

Καλώς την Ολυμπία, μια χαρά είναι ο μικρούλης σου! Για το γάλα δεν ξέρω να σου πω.

Ζωούλα, πανέμορφο το μέρος που είναι εκκλησία!!!!

Αθανασία...έμεινα με αυτό που σου είπε η Ιωάννα. Ψυχούλα μου!
Φωτεινή, Μαρία Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 417472

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερααααα κοριτσια μου!!!
τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε η μπεμπα στο ρηλαξ μιλαει στα παιχνιδακια τις εγω προς το παρον καθομαι και σε λιγο θα ξεκινησω την γυρα στο σπιτι για μαζεμα ...
σας ευχαριστω πολυυ για τα καλα σας λογια και ναι εκει θα την κανω γιατι και εμενα μου αρεσει πολυ στο γαμο μου βλεπεται δεν ειχα επιλογες εκεινη εκλησε την εκκλησια ...ωραια εκκλησια δεν λεω αλλα...αλλα ειχα στο μυαλο μου τελος παντων ...αθανασια μου χαχαχα το ξετρυπωσα ειναι στο λεβεντοχωρι η εκκλησια αυτη οι αγιοι αποστολοι λεγονται!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δείτε ενα θεματάκι που άνοιξε με τίτλο 7,777 θανασιμες πεθερές!!! Απλά τέλειο!
Ζωούλα? Υπάρχουν κ χειρότερα!

Σε γνωριζουν και εχεις τις εξης πιθανοτητες
1. εισαι χοντρη οσα κιλα κι αν εισαι
2. εισαι κοντη - καταραμενη Θεοπουλα- κι ας εισαι 1.70
3. εισαι λαθος ρατσα - ηθελε πενικουα με βουλες και εισαι κοπροσκυλο - ηθελε τη ρατσα της ρε παιδι μου και τελος
4. ο γιος της ειναι μικρος για γαμο (στα 22, 25, 30, 35 μετα τα 40 κατι γινεται)
5. ο γιος της πρεπει να μεινει πανω, κατω, διπλα η καλυτερα μεσα στο σπιτι της!!!!!
6. αν εχεις σπιτι και τον παρεις --ατιμηηη-- ειχε κι αυτη σπιτι και καλυτερο και πιο μεγαλο και πιο ωραιο και και και
7. αν δεν εχεις σπιτι και μεινεις απο πανω της- εισαι αχρηστη, ξυπολητη, που σε δωσαν οι δικοι σου ξεβρακωτη, ουουουουουου
8. παντρευεσαι και κλαιει ακαταπαυστα - δεν ειναι απο χαρα το ειπε και ο Ασκητης!!!
9. μετα τα γαμο καθε Κυριακη πρεπει να τρως με την αφεντομουτσουναρα της!!!!!
10. γενικως αν μενεις απο πανω ειναι λιγο - ποτε μπηκατε-ποτε φυγατε-ποτε το κανατε- ποτε φαγατε- γιατι δεν ηρθατε κλπ
11. μενεις εγκυος- καλα θα κανεις να τη ρωτησεις το ποτε να τη βολευει
12. γεννας και ειναι η πρωτη που θα πει - αχ ιδιο ο γιος της , ο αντρας της, ο παππους της, ο περιπτερας εξω απ το σπιτι της- αλλα οχι εσυ, ποτε εσυ απαισιοτατη!!!
13. επισης- γεννησες ευκολα - ε.....και τι εκανες! γεννησες δυσκολα - ε.......τοσες ωρες εκανες
14. παιρνεις το παιδι σπιτι --αχρηστη, ασχετη, πανηλιθια, που θα το κρυωσεις, θα το αρρωστησεις, θα το κρεμασεις με τα ρουχα απ την απλωστρα, θα το βαλεις και στο πλυντηριο μη σου πω και δε ρωτας αυτην..........που μεγαλωσε παιδια και ξερει, κι ας ητανε στην κατοχη αρα, δε χρειαζεσαι πανες, παρε πανια, δε χρειαζεται γαλα σκονη, εχει αυτη μια αγελαδα στην πισω οικοδομη κρυμενη, δε χρειαζεται τσαι σκονη, θα του κανει αυτη φασκομηλοφλαμουρομαντζουρανα, κλπκλπ
15. γιατι να θηλασεις ΕΕΕΕΕ ? για να χτισεις τη σχεση σου με το μωρο? ποιο μωρο βρε? το παιδι του παιδιου της που ειναι 50 φορες παιδι της αρα δικο της παιδι το λεει και ο λαος!!!!!!!!!!!!!!
κι εσυ πας να της το κλεψεις!!!!!!!!!!! ατιμη δολοφονισσα!!!
16. δεν του δινεις μελι του παιδιου επειδη ειπε ο παιδιατρος μετα το χρονο??? και τι ξερει αυτος?? αυτη δε μεγαλωσε παιδια??? εσεις οι νεες τα ξερετε ολα? πιασε ενα χοιρομερι και δωσε στο μωρο πειναει! και μια μπυριτσα τσιφουτα δεν παθαινει τιποτα σου λεω.......
17. τι εννοεις σου πηρε ρουχα για το μωρο και δεν του τα φορεσες γιατι εμοιαζαν με τραπεζομαντηλο??? ε???? μα τα ειχε κρατησει απ την προπροπρο γιαγια της ειδικα για την περισταση κι εσυ θα τα σνομπαρεις!! εεεεεε???
18. θα βαφτισεις το παιδι?? και πως θα το πεις? το εταξες??? που το εταξες??? παλιοψευτρα που δεν ειχες αιμορραγια στην εγκυμοσυνη ολα επιτηδες τα εκανες επειδη δε σου αρεσει ουτε το Αγαθοκλης του αντρα της ουτε το Αφροξυλανθη το δικο της...........τι??? εχει ξαναμπει το Αγαθοκλης απο τα αλλα της παιδια??? και? αλλο ο Αγαθοκλης του Κωστα, αλλο του Γιαννη, αλλο του Μανωλη! ναι θα μπει εκατο φορες! τι?? εισαι μοναχοπαιδι κι εχει πεθανει ο πατερας σου? ε αφου πεθανε δε θα το ακουσει ετσι κι αλλιως- ασε που εκανε κορη ας προσεχε!
19. το παιδι μεγαλωνει....... και παει στη γιαγια......ξαφνικα, ξανακοιμαται αγκαλιτσα...βρε μαμα μην το κακομαθαινεις εμεις το κοιμιζουμε μονο του............ξανατρωει αγκαλιτσα.....βρε μητερα τρωει το παιδι μονο του μην το πισωγυριζεις........γενικως ΡΕ ΠΕΘΕΡΑ ΚΟΦΤΟ ΛΕΜΕΕΕ
20. θες να πας μια βολτα με το παιδι σου ΤΙΙΙΙΙ? βεβαια, στο σοι σου το πας....σ εκεινην δεν το αφηνεις να πας να ξεσκασεις λιγο----- τι θα πει θα πατε ολοι μαζι που τα ειδατε αυτα!!!!
21. μαθαινεις κατι στο παιδι....πχ ενα τραγουδι του Ρουβα λεμε τωρα ΟΧΙ απεταξαμην το σατανα! το παιδι πρεπει να λεει μονο για την πεταλουδιτσα που πεφτει κατω και ψοφα (μπλιαχ) και ξαναζωντανευει και πετα η για τον μπαρμπα Μπριλλιο που τον εφαγε (παλι μπλιαχ) ο γαλος ο πολυ μεγαλος......η ακομα καλυτερα το παιδι πρεπει να τραγουδαει μονο δημοτικα τραγουδια που ειναι και ευκολα της απανταχου ρατσας....οχι δεν θα γινει Αστραπογιαννος θα ειναι σωστος Ελλην!
22. το παιδι γυρναει με διαφορετικο λεξιλογιο!!! μιλαει η βλαχικα, η μισοποντιακα, η τι αλλο δεν ξερω....βρε μαμα προσεξτε λιγο κι εμεις αγαπαμε τις ριζες μας αλλα το παιδι....
----αυτη απ την αρχη το ελεγε στο γιο της οτι επρεπε να παρει γυναικα της ιδιας ρατσας!!!!!!!!!
23. το παιδι βριζει ακριβως οπως ο παππους!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ απο σενα τα ακουσε!!!
24. το παιδι περιφερεται ως τροπαιο απο κουτσομπολα σε κουτσομπολα
-----ζητησε μονο του να παει να παιξει!!!! ------και ξεματιαζε εσυ δεκα ωρες μετα!!!!!
25. το παιδι δε θελει να παει στη γιαγια!!!!!!!!---- εννοειται οτι ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ!!!
26. το παιδι βλεπει DVD-----στο δικο της σπιτι η τηλεοραση ειναι παντα κλειστη- κλεινουν και το γενικο για σιγουρια
27. το παιδι τα παει καλα με τη δικη σου μαμα----- θανατος, λιθοβολισμος, κουρεμα στην πλατεια!!!συμπεθερα στην πυρα!!!αλήθεια είναι μαμά σου ή μήπως είσαι ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ?????
28. ο γιος τους μαζι σου ανακαλυψε το γυρο πιτα, εγινε 400 κιλα, δεν ξυριζεται συχνα αρα ειναι δυστυχισμενος και δεν το λεει......δουλευει και σε ταιζει.....αν δουλευεις κι εσυ τα τρως σε λουσα οποτε παλι σε ταιζει
29. το σπιτι σου ειναι παντα χάλια- γιατι τα χαλιά εχουν παιχνιδια πανω ε!!!! βρωμιαρα!!
30. μακαρι ο αλλος γιος της να μην πεσει σε τετοια γυναικα σαν εσενα!!!----γιατί σε πήρε πρέφα ότι ξυρίζεσαι και ποιος ξέρει μέχρι που γαιδάρα που σε ρωτάει και δε λες!!!

και επειδη αυτο παλιωσε, να συμπληρωσω και να νεα επιτευγματα της φαλκονερας (βλεπε Ντενη Μαρκορα)--- δεν ειναι βρισια το φαλκονερα ενα ναυαγιο ειναι να ξηγιομαστε--λοιπον συνεχιζω

31. γιατι δε δινεις τα παιδια κανα μηνα να κανουν διακοπες μαζι της???? ε?? ολες οι γειτονισσες εχουν τα εγγονακια τους---- τι εννοεις δεν τα προσεχει? επειδη δεν τους εβαλε ποτε αντιηλιακο και αντικουνουπικο πρεπει να ανοιξεις το βρωμοστομα σου??? η επειδη εριξε το μωρο στο μπανιο με το κεφαλι στα πλακακια - κι εσενα θα μπορουσε να σου ειχε συμβει----και για ενα φιδακι που βρηκες στην αυλη πωπω τι παραξενη που εισαι , οι λαφιατες δεν δαγκωνουν!και εννοειται το ενα παιδι θα κανει κουνιες μονο γιατι το παιχνιδι κανει 1.5 ευρω........κι εσυ τωρα που το θυμηθηκα ασε τα σαπια με την αρρωστια και τις βλακειες σου μου θες και ξαπλωστρα στην παραλια 4 ευρω ειναι αυτα τι κι αν ειναι και ο καφες μαζι---καταχαμα θα καθεσαι και αν δε μπορεις να σηκωθεις, ειναι απλο----δε θα σηκωθεις!

32. σχολικα??? και γιατι να παρεις σχολικα οι αλλες πηρανε η εσυ παλι πηρες για ολα τα παιδακια αλλα βεβαια αφου βρηκες κοροιδο και δουλευει για να σπαταλας εσυ

33. τι ειναι αυτο????? ΣΠΥΡΙ?????? εχεις περιοδο η ειναι σεξπηρ λεγε λεγε γρηγορα, μηπως δεν ευχαριστιεσαι μετα τις εγκυμοσυνες το σεξ , ειναι αραγε καλο το εργαλειο του γιου της σε μεγεθος??? ολα καλα?????

34. και οταν λεμε αρρωστησες τι εννοουμε , σιγουρα το ηξερες οτι εισαι αρρωστη γι αυτο και τυλιξες το γιο της μανι μανι για γαμο, και τι θα γινει τωρα ρωτησες το γιατρο ποτε θα γινεις καλα η θα εχει μια γρια ο γιος της αχ και βαχ συνεχεια?????

35. μαθαινεις αγγλικα στο παιδι?????? μα καλα καλα ελληνικα δεν ξερει ακαι δεν ειναι δικη σου δουλεια το παιδι παει σχολειο

36. εισαι αχαριστη δε φτανει που σε φαγανε στη μαπα 4 μερες γιατι δεν εδωσες τα παιδια μονα και πηρες και την κω---ρα σου να πας μαζι στη θαλασσα κανεις και παρατηρησεις.... επειδη εκανε εμετο το παιδι δλδ 4 τα χαραματα θα μαζευουμε σεντονια? κοιμησου απ την αλλη πλευρα......

37. ψεμματα?????ποιος αυτη????? που στην εκκλησια κατω απ την Παναγια γραφει οτι ο αγιογραφος την εμπνευστηκε απ αυτην?? α να χαθεις!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Δείτε ενα θεματάκι που άνοιξε με τίτλο 7,777 θανασιμες πεθερές!!! Απλά τέλειο!

3. εισαι λαθος ρατσα - ηθελε πενικουα με βουλες και εισαι κοπροσκυλο - ηθελε τη ρατσα της ρε παιδι μου και τελος
4. ο γιος της ειναι μικρος για γαμο (στα 22, 25, 30, 35 μετα τα 40 κατι γινεται)
5. ο γιος της πρεπει να μεινει πανω, κατω, διπλα η καλυτερα μεσα στο σπιτι της!!!!!
6. αν εχεις σπιτι και τον παρεις --ατιμηηη-- ειχε κι αυτη σπιτι και καλυτερο και πιο μεγαλο και πιο ωραιο και και και
7. αν δεν εχεις σπιτι και μεινεις απο πανω της- εισαι αχρηστη, ξυπολητη, που σε δωσαν οι δικοι σου ξεβρακωτη, ουουουουουου
8. παντρευεσαι και κλαιει ακαταπαυστα - δεν ειναι απο χαρα το ειπε και ο Ασκητης!!!
10. γενικως αν μενεις απο πανω ειναι λιγο - ποτε μπηκατε-ποτε φυγατε-ποτε το κανατε- ποτε φαγατε- γιατι δεν ηρθατε κλπ
12. γεννας και ειναι η πρωτη που θα πει - αχ ιδιο ο γιος της , ο αντρας της, ο παππους της, ο περιπτερας εξω απ το σπιτι της- αλλα οχι εσυ, ποτε εσυ απαισιοτατη!!!
13. επισης- γεννησες ευκολα - ε.....και τι εκανες! γεννησες δυσκολα - ε.......τοσες ωρες εκανες
14. παιρνεις το παιδι σπιτι --αχρηστη, ασχετη, πανηλιθια, που θα το κρυωσεις, θα το αρρωστησεις, θα το κρεμασεις με τα ρουχα απ την απλωστρα, θα το βαλεις και στο πλυντηριο μη σου πω και δε ρωτας αυτην..........που μεγαλωσε παιδια και ξερει, κι ας ητανε στην κατοχη αρα, δε χρειαζεσαι πανες, παρε πανια, δε χρειαζεται γαλα σκονη, εχει αυτη μια αγελαδα στην πισω οικοδομη κρυμενη, δε χρειαζεται τσαι σκονη, θα του κανει αυτη φασκομηλοφλαμουρομαντζουρανα, κλπκλπ
15. γιατι να θηλασεις ΕΕΕΕΕ ? για να χτισεις τη σχεση σου με το μωρο? ποιο μωρο βρε? το παιδι του παιδιου της που ειναι 50 φορες παιδι της αρα δικο της παιδι το λεει και ο λαος!!!!!!!!!!!!!!
16. δεν του δινεις μελι του παιδιου επειδη ειπε ο παιδιατρος μετα το χρονο??? και τι ξερει αυτος?? αυτη δε μεγαλωσε παιδια??? εσεις οι νεες τα ξερετε ολα? πιασε ενα χοιρομερι και δωσε στο μωρο πειναει! και μια μπυριτσα τσιφουτα δεν παθαινει τιποτα σου λεω.......
17. τι εννοεις σου πηρε ρουχα για το μωρο και δεν του τα φορεσες γιατι εμοιαζαν με τραπεζομαντηλο??? ε???? μα τα ειχε κρατησει απ την προπροπρο γιαγια της ειδικα για την περισταση κι εσυ θα τα σνομπαρεις!! εεεεεε???
18. θα βαφτισεις το παιδι?? και πως θα το πεις? το εταξες??? που το εταξες??? παλιοψευτρα που δεν ειχες αιμορραγια στην εγκυμοσυνη ολα επιτηδες τα εκανες επειδη δε σου αρεσει ουτε το Αγαθοκλης του αντρα της ουτε το Αφροξυλανθη το δικο της...........τι??? εχει ξαναμπει το Αγαθοκλης απο τα αλλα της παιδια??? και? αλλο ο Αγαθοκλης του Κωστα, αλλο του Γιαννη, αλλο του Μανωλη! ναι θα μπει εκατο φορες! τι?? εισαι μοναχοπαιδι κι εχει πεθανει ο πατερας σου? ε αφου πεθανε δε θα το ακουσει ετσι κι αλλιως- ασε που εκανε κορη ας προσεχε!
19. το παιδι μεγαλωνει....... και παει στη γιαγια......ξαφνικα, ξανακοιμαται αγκαλιτσα...βρε μαμα μην το κακομαθαινεις εμεις το κοιμιζουμε μονο του............ξανατρωει αγκαλιτσα.....βρε μητερα τρωει το παιδι μονο του μην το πισωγυριζεις........γενικως ΡΕ ΠΕΘΕΡΑ ΚΟΦΤΟ ΛΕΜΕΕΕ
20. θες να πας μια βολτα με το παιδι σου ΤΙΙΙΙΙ? βεβαια, στο σοι σου το πας....σ εκεινην δεν το αφηνεις να πας να ξεσκασεις λιγο----- τι θα πει θα πατε ολοι μαζι που τα ειδατε αυτα!!!!
21. μαθαινεις κατι στο παιδι....πχ ενα τραγουδι του Ρουβα λεμε τωρα ΟΧΙ απεταξαμην το σατανα! το παιδι πρεπει να λεει μονο για την πεταλουδιτσα που πεφτει κατω και ψοφα (μπλιαχ) και ξαναζωντανευει και πετα η για τον μπαρμπα Μπριλλιο που τον εφαγε (παλι μπλιαχ) ο γαλος ο πολυ μεγαλος......η ακομα καλυτερα το παιδι πρεπει να τραγουδαει μονο δημοτικα τραγουδια που ειναι και ευκολα της απανταχου ρατσας....οχι δεν θα γινει Αστραπογιαννος θα ειναι σωστος Ελλην!
22. το παιδι γυρναει με διαφορετικο λεξιλογιο!!! μιλαει η βλαχικα, η μισοποντιακα, η τι αλλο δεν ξερω....βρε μαμα προσεξτε λιγο κι εμεις αγαπαμε τις ριζες μας αλλα το παιδι....
----αυτη απ την αρχη το ελεγε στο γιο της οτι επρεπε να παρει γυναικα της ιδιας ρατσας!!!!!!!!!
23. το παιδι βριζει ακριβως οπως ο παππους!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ απο σενα τα ακουσε!!!
-----ζητησε μονο του να παει να παιξει!!!! ------και ξεματιαζε εσυ δεκα ωρες μετα!!!!!
25. το παιδι δε θελει να παει στη γιαγια!!!!!!!!---- εννοειται οτι ΕΣΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ!!!
26. το παιδι βλεπει DVD-----στο δικο της σπιτι η τηλεοραση ειναι παντα κλειστη- κλεινουν και το γενικο για σιγουρια
27. το παιδι τα παει καλα με τη δικη σου μαμα----- θανατος, λιθοβολισμος, κουρεμα στην πλατεια!!!συμπεθερα στην πυρα!!!αλήθεια είναι μαμά σου ή μήπως είσαι ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ?????
28. ο γιος τους μαζι σου ανακαλυψε το γυρο πιτα, εγινε 400 κιλα, δεν ξυριζεται συχνα αρα ειναι δυστυχισμενος και δεν το λεει......δουλευει και σε ταιζει.....αν δουλευεις κι εσυ τα τρως σε λουσα οποτε παλι σε ταιζει
29. το σπιτι σου ειναι παντα χάλια- γιατι τα χαλιά εχουν παιχνιδια πανω ε!!!! βρωμιαρα!!
30. μακαρι ο αλλος γιος της να μην πεσει σε τετοια γυναικα σαν εσενα!!!----γιατί σε πήρε πρέφα ότι ξυρίζεσαι και ποιος ξέρει μέχρι που γαιδάρα που σε ρωτάει και δε λες!!!

και επειδη αυτο παλιωσε, να συμπληρωσω και να νεα επιτευγματα της φαλκονερας (βλεπε Ντενη Μαρκορα)--- δεν ειναι βρισια το φαλκονερα ενα ναυαγιο ειναι να ξηγιομαστε--λοιπον συνεχιζω

31. γιατι δε δινεις τα παιδια κανα μηνα να κανουν διακοπες μαζι της???? ε?? ολες οι γειτονισσες εχουν τα εγγονακια τους---- τι εννοεις δεν τα προσεχει? επειδη δεν τους εβαλε ποτε αντιηλιακο και αντικουνουπικο πρεπει να ανοιξεις το βρωμοστομα σου??? η επειδη εριξε το μωρο στο μπανιο με το κεφαλι στα πλακακια - κι εσενα θα μπορουσε να σου ειχε συμβει----και για ενα φιδακι που βρηκες στην αυλη πωπω τι παραξενη που εισαι , οι λαφιατες δεν δαγκωνουν!και εννοειται το ενα παιδι θα κανει κουνιες μονο γιατι το παιχνιδι κανει 1.5 ευρω........κι εσυ τωρα που το θυμηθηκα ασε τα σαπια με την αρρωστια και τις βλακειες σου μου θες και ξαπλωστρα στην παραλια 4 ευρω ειναι αυτα τι κι αν ειναι και ο καφες μαζι---καταχαμα θα καθεσαι και αν δε μπορεις να σηκωθεις, ειναι απλο----δε θα σηκωθεις!

32. σχολικα??? και γιατι να παρεις σχολικα οι αλλες πηρανε η εσυ παλι πηρες για ολα τα παιδακια αλλα βεβαια αφου βρηκες κοροιδο και δουλευει για να σπαταλας εσυ

33. τι ειναι αυτο????? ΣΠΥΡΙ?????? εχεις περιοδο η ειναι σεξπηρ λεγε λεγε γρηγορα, μηπως δεν ευχαριστιεσαι μετα τις εγκυμοσυνες το σεξ , ειναι αραγε καλο το εργαλειο του γιου της σε μεγεθος??? ολα καλα?????

34. και οταν λεμε αρρωστησες τι εννοουμε , σιγουρα το ηξερες οτι εισαι αρρωστη γι αυτο και τυλιξες το γιο της μανι μανι για γαμο, και τι θα γινει τωρα ρωτησες το γιατρο ποτε θα γινεις καλα η θα εχει μια γρια ο γιος της αχ και βαχ συνεχεια?????

35. μαθαινεις αγγλικα στο παιδι?????? μα καλα καλα ελληνικα δεν ξερει ακαι δεν ειναι δικη σου δουλεια το παιδι παει σχολειο

36. εισαι αχαριστη δε φτανει που σε φαγανε στη μαπα 4 μερες γιατι δεν εδωσες τα παιδια μονα και πηρες και την κω---ρα σου να πας μαζι στη θαλασσα κανεις και παρατηρησεις.... επειδη εκανε εμετο το παιδι δλδ 4 τα χαραματα θα μαζευουμε σεντονια? κοιμησου απ την αλλη πλευρα......

37. ψεμματα?????ποιος αυτη????? που στην εκκλησια κατω απ την Παναγια γραφει οτι ο αγιογραφος την εμπνευστηκε απ αυτην?? α να χαθεις!

ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΩ....ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ .... Shocked Shocked Shocked

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Δείτε ενα θεματάκι που άνοιξε με τίτλο 7,777 θανασιμες πεθερές!!! Απλά τέλειο!

Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 654316 cheers Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 536304 tongue tongue
Εμένα πάλι τον τελυταίο καιρό έχει το μοτο:εξαφανιζόλ.έχει 3 εβδομάδες να δει στάνταρ το μωρό,δεν ξέρω μήπως δεν έρχεται γιατί φοβάται ότι θα πρέπει να βάλει λέφτα στον κουμπαρά του παιδιού tongue tongue Νέα γυναίκα κ θυμάμαι συνέχει την ίδια ερώτηση:"πότε ήταν το τελευταίο γεύμα το βράδυ?πότε το πρώτο το πρωί?"κ επείδη δεν θήλασε της εξηγείς συνέχεια τα ίδια.. Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 328109

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Καλημέρα κι απο κεντρική Θεσσαλονικη!
Ο καιρός χάλια!
Αλλα θα βγ σε λίγο ..γέννησε μια πολυ καλη μου φίλη που σκέφτομαι να μου βαφτίσει και το μωρο..
Της εφτιαξα ένα πολυ όμορφο diaper cake !
Ζωη μια Χαρά το ξωκλήσι ..αι σιχτιρ αν δεν μας φέρουν αντίρρηση θα σκάσουν...
Παιιδιά έπαιζα με το μωρο και ναι του μιλουσα και βρήκαν στόχο...σορυ για την αηδία!
Εκλεισα ραντεβού σε έναν άλλο παιδιατρο καιβλεπουμε!
Σας αφήνω γιατί θα θηλαζω κσι φεύγω πριν τελειώσει το επισκεπτηριο!

Φιλακια πολλα!

Να σας ζήσει το μωράκι!!!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 11 50580

eirini2

γεια σας κοριτσια.ελενη θεικο αυτο με τις πεθερες.ειναι πολλα που ειδα μεσα και αντιπροσωπευουν την δικια μου

φωτεινη ειμαστε και μαζι κοντοχωριανες αφου εισαι μιση απο το αμυνταιο.εγω απο την αρνισσα ειμαι.

ολυμπια κουκλος ο γιος σου.τελικα δεν μου ειπες ποια φιλη εχεις απο την αρνισσα.

αθανασια η ιωαννα σου ειναι τελεια.τον αγαπαει μωρε τον αδερφο της

αλικη αφου δεν γκρινιαζει εξω συνεχεια βολτες καντε οσο εχει καλο καιρο.

ζωη αστην την πεθερα να λεει.ωραιο το εκκλησακι.καντη την βαφτιση οπου θελεις εσυ και ο αντρας σου.

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.ελενη θεικο αυτο με τις πεθερες.ειναι πολλα που ειδα μεσα και αντιπροσωπευουν την δικια μου

φωτεινη ειμαστε και μαζι κοντοχωριανες αφου εισαι μιση απο το αμυνταιο.εγω απο την αρνισσα ειμαι.

ολυμπια κουκλος ο γιος σου.τελικα δεν μου ειπες ποια φιλη εχεις απο την αρνισσα.

αθανασια η ιωαννα σου ειναι τελεια.τον αγαπαει μωρε τον αδερφο της

αλικη αφου δεν γκρινιαζει εξω συνεχεια βολτες καντε οσο εχει καλο καιρο.

ζωη αστην την πεθερα να λεει.ωραιο το εκκλησακι.καντη την βαφτιση οπου θελεις εσυ και ο αντρας σου.

καλημερα...μποζινη μαρια λεγεται θεσσαλονικη μενουν τωρα!!και πηγαιναμε σχολειο μαζι και ακομη εχουμε σχεσεις!!ο μπαμπας της ειναι απο εκει

discordia

discordia
καλησπερα μανουλες!!!!!
σας διαβασα με ποοοολλα διαλειμματα οποτε λιγα θυμαμαι...
ευχαριστω για το καλωσορισμα!
Πηρα τον γιατρο μας χτες και μου ειπε να μην την ξυπναω. Το μωρο μου λεει ειναι στρουμπουλο οποτε να μην την ενοχλω την νυχτα! ενα καμαρι η μανα που εχει στρουμπουλο παιδι!!!!! Την ματιασα βεβαια και η χτεσινη μερα ηταν χαλια....ολη μερα βολτα και θηλασμος..αυτο απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 2 την νυχτα. με τεντωσε η κορακλα μου! τωρα κοιμηθηκε πανω μου και φοβαμαι οτι αν την αφησω θα ξυπνησει.

Το εκκλησακι παρα πολυ ωραιο! Και για γαμο θα μου αρεσε πολυ!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Είχαμε άλλη μια νύχτα με πολλά ξυπνηματα. Λέω σιγά-σιγά να αρχίσω να βάζω το γατί στην κούνια του μέσα στη μέρα, για να συνηθίζει. Έτσι είχα κάνει και τότε με τη Δανάη. Αναρρωτιέμαι μήπως κοιμάται καλύτερα στο κρεβάτι από το πορτ-μπεμπέ όπου είναι και πιο στριμωγμένη.. Θα δούμε.

Ελένη κι εγώ γέλασα με τις πεθερές. Εννοείται ότι βρίσκω πολλά κοινά με τη δικιά μου!!!
Ζωούλα το εκκλησάκι φαίνεται πολύ όμορφο, γράψε την πεθερά εκεί που ξέρεις! Και μόνο που σας έκλεισε εκείνη την εκκλησία για το γάμο, αυτό τα λέει όλα. Τώρα μου θύμισες ότι κι εμένα ήθελε να μου κλείσει το νυφικό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Αθανασία μου ταράχτηκα από αυτό που σου είπε η κορούλα σου! Της είχες μιλήσει για το μωράκι; Πώς τα ήξερε; Πωπω τα παιδιά ώρες-ώρες πετάνε κάτι ατάκες που μένεις κάγκελο.

Μελινομαρία μου να σας ζήσει το μωράκι!!! Τελικά βρήκατε και νονά; Εμείς τελικά κανονισαμε με τη φίλη μου που μένει εξωτερικό. Είναι στενή μου φίλη και έρχεται συχνά Ελλάδα αν και δε μένει εδώ. Και τώρα πρέπει να βιαστούμε γιατί τα πεθερικά θέλουν να γίνει η βάφτιση τον Ιούνιο, που δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε, αλλά τεσπα.

Ολυμπία ο μικρός σου είναι κουκλάκι!
Σμαρω είδες τελικά συμφώνησε και ο γιατρός. Όλα καλά λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον ύπνο σου τυχερούλα! Εντάξει, που και που θα είναι πιο ανήσυχο το μωρό, συμβαίνει.

Φωτεινή, χαχαχα για την πεθερά!

Ειρήνη μου πώς είναι το χέρι;

Αχ, δε θυμάμαι άλλα. Ούτε ότι έχω κλείσει τα 30 θυμάμαι!!! Razz

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα!!! Είχαμε άλλη μια νύχτα με πολλά ξυπνηματα. Λέω σιγά-σιγά να αρχίσω να βάζω το γατί στην κούνια του μέσα στη μέρα, για να συνηθίζει. Έτσι είχα κάνει και τότε με τη Δανάη. Αναρρωτιέμαι μήπως κοιμάται καλύτερα στο κρεβάτι από το πορτ-μπεμπέ όπου είναι και πιο στριμωγμένη.. Θα δούμε.

Ελένη κι εγώ γέλασα με τις πεθερές. Εννοείται ότι βρίσκω πολλά κοινά με τη δικιά μου!!!
Ζωούλα το εκκλησάκι φαίνεται πολύ όμορφο, γράψε την πεθερά εκεί που ξέρεις! Και μόνο που σας έκλεισε εκείνη την εκκλησία για το γάμο, αυτό τα λέει όλα. Τώρα μου θύμισες ότι κι εμένα ήθελε να μου κλείσει το νυφικό, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Αθανασία μου ταράχτηκα από αυτό που σου είπε η κορούλα σου! Της είχες μιλήσει για το μωράκι; Πώς τα ήξερε; Πωπω τα παιδιά ώρες-ώρες πετάνε κάτι ατάκες που μένεις κάγκελο.

Μελινομαρία μου να σας ζήσει το μωράκι!!! Τελικά βρήκατε και νονά; Εμείς τελικά κανονισαμε με τη φίλη μου που μένει εξωτερικό. Είναι στενή μου φίλη και έρχεται συχνά Ελλάδα αν και δε μένει εδώ. Και τώρα πρέπει να βιαστούμε γιατί τα πεθερικά θέλουν να γίνει η βάφτιση τον Ιούνιο, που δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε, αλλά τεσπα.

Ολυμπία ο μικρός σου είναι κουκλάκι!
Σμαρω είδες τελικά συμφώνησε και ο γιατρός. Όλα καλά λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον ύπνο σου τυχερούλα! Εντάξει, που και που θα είναι πιο ανήσυχο το μωρό, συμβαίνει.

Φωτεινή, χαχαχα για την πεθερά!

Ειρήνη μου πώς είναι το χέρι;

Αχ, δε θυμάμαι άλλα. Ούτε ότι έχω κλείσει τα 30 θυμάμαι!!! Razz

να σαι καλα κοριτσι μου σ'ευχαριστω πολυ!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου εκλεισε αυριο παω το κλεισω το εκκλησακι για την βαφτισουλα μας και αρχιζει το αγχος ...πφφφφ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις