Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπάτρα μου εγώ θα σου έλεγα να μη δαπανήσεις άλλα λεφτά για γυμναστήριο ή αν το θέλεις να πάρεις κάτι οικονομικό σίγουρα. Είναι και στο μωρό το πόσο θα κάτσει και ούτως ή άλλως δε θα κάτσουν παρά για λίγους μήνες.

Βαρβάρα μου συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες παρόλο που θηλάζουν αποκλειστικά να τους έρθει περίοδος τελικά. Ορμόνες είναι αυτές και ο,τι θέλουν κάνουν (όσο θηλάζεις η προλακτίνη διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και δεν αφήνει να γίνει ωορρηξία. Αν πέσει κάτω από κάποιο "όριο" τότε γίνεται ωορρηξία και τελικά έρχεται περίοδος. Γι' αυτό συνήθως άμα μειώσεις αρκετά τους θηλασμούς, συνήθως κάτω από 3 ημερησίως, τότε αναμένεται να έρθει σύντομα και η περίοδος). Το καλό νέο είναι ότι το γάλα σου δεν μειώνεται, μια χαρά συνεχίζεις να θηλάζεις, χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει σύγχιση πάνω στο θέμα ότι η περίοδος μειώνει το γάλα σου, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το ανάποδο, επειδή μειώνεται το γάλα σου, έρχεται και η περίοδος. Όμως σε κάποιες κοπέλες έρχεται και χωρίς να μειωθεί το γάλα. Οπότε μην αγχω!

Ζωούλα μου είπαμε, μη μασάς! Και.. μάλλον ήθελες να πεις πυρεξ αντι για τάπερ, χαχαχα! Πάντως, πέραν από την πλάκα κι εγώ θα τα είχα πάρει αν είχα ξυπνήσει και μου είχε πάρει το μωρό!!!

Αχ, κι εμένα πάλι ξύπνια είναι αλλά ελπίζω να κοιμηθεί σύντομα!

Φιλάκια!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το ξενυχτατε κ εσεις εεεεε?????
Ζωη....μη συνεχιζεις γιατι συγχιζομαι.....!!!! Σασ εχει καβαλησει κανονικα η τυπισα....βρε εδω η μαμα μου....ου οχι με εχει βοηθησει απειρα πολυ....που ακομα κ τωρα με βοηθαει απιστευτα...κ ουτε ξερω τι θα εκανα αν δεν την ειχα.....κ οταν εχει κανει με την μπουμπου....ουτε πιο κει δεν την παει αν δεν ρωτησει...ου ειναι κ μανα μου...κ εχει το θαρρος.....οχι η πεθερα!!!! Για ονομα του θεου....βαλε ορια κοπελα μου....ΟΡΙΑ!!!!

Λες βρεΑλικη μου...???? Μακαρι γιατι ακομα θελω να θηλασω την μπουμπου μου για λιγο καιρο ακομα....αν κ κουραστικο....ειναι τοσο ομορφο συναισθημα....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Η η καλλιεργεια! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 7 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 7 215994
περιττο να σας πω οτι εκλαιγα απο την χαρα μου εχθες στο τηλ της μικροβιολογου-πααααλι ξεφτιλα εγινα-
τελος καλα ολα καλα!

κλεοπατρα μου τι κανεις? μεγαλωνει ο μπεμπακος σου. μπραβο.να του δωσεις σβουρηχτο φιλι απο εμας. ε και ψιτ οχι πολλες βολτες σε εμπορικα με πουλ κοσμο.εχουμε εξαρση ιωσεων. εξω σε ανοικτους χωρους Wink
περαστικουλια μαναρι

πεθεροπληκτη ζωη....πες της οταν ερθει παλι να παρει την μικρη σπιτι της για 2 ωρες μονες τους μπας και την ευχαριστηθει, να ξεκουραστεις και εσυ λιγο και να κανεις καμια δουλεια γιατι 'μητερα ειστε εδω ολη μερα και δουλειες δεν μπορω να κανω' Wink
και μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου κοριτσι.τι φταιει και αυτος μωρε?χωρις μουτρα πες της οτι δεν κοιμηθηκατε το βραδυ καλα και θες να κοιμηθεις και εσυ γιατι νιωθεις και λιγο αρρωστη.μηπως ακουσει για αρρωστια και την κοπανησει

μεγαλυτερος μπαμπακιας απο τον ταριφα δεν ειχε υπαρξει κοριτσια μου.λεμε στην αρχη του γαμου ηθελα να χωρισω. σιγα σιγα χωρις τσακωμους, χωρις εντασεις, με τον γυναικειο-πουτανσιτικο τροπο τους φερνουμε εκει που θελουμε. ηρεμα ομως και με υπομονη.οκ ζωη?!
χθες ηρθαν το απογευμα χωρις τηλ τα πεθερικα. ο ταριφακος ηταν εδω εφτιαχνε τον αποστειρωτη-του εβγαλα τα ματακια του-και λεει ο πεθερος ' 2η μερα πασχα ανημερα του αγ γεωργιου βαφτιζουμε τον μικρο εδω στην αθηνα, δεν εχουμε λεφτα για το χωριο', εκανα την ηλιθια οτι δεν καταλαβα.μονος του ο ταριφακος του λεει' που θα γινει και ποτε η βαφτιση θα αποφασισουμε εμεις οι γονεις του παιδιου και οχι εσυ. η μανα του το εχει ταξει εκει και μην μιλας.μανα του ειναι' εμεινα αφωνη.απο την χαρα μου ηθελα να τον φιλησω μπροστα τους, αλλα κρατηθηκα μην λενε οτι τον εβαλα και στο βρακι μου Wink
ναι το ριλαξ ειναι απαγορευτικο για τους πρωτους μηνες. αλλα.... ε για λιγο να ξεχαστουν και αυτα μωρε....

ερχονται τα γενεθλια της ιωαννας και δεν ξερω τι να της κανω....
παιδοτοπος αποκλειεται.εγω 300ε δεν εχω να δωσω, στο σπιτι φοβαμαι πολλα πιτσιρικια λογο ιωσεων, πφ κωλοχειμωνας....τουρτα βρηκε τι θελει να φτιαξουμε....μαλλον στο σπιτι κυριακη πρωι με 3 φιλες της. την τιτινα-χριστινα-, την αντωνιτσα και ποια αλλη ζητησε????? την παρασκευουλα της μαρκελας-να εχει λεει παρεα και ο αδελφουλης-εχει ευαισθησιες το παιδι μου καλε Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καμια?????? καλημεεεεεεεεεερα καλε....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:καμια?????? καλημεεεεεεεεεερα καλε....

Kαλημέρα όληηη μέραααα Very Happy Very Happy Καμιά καμιά..αα ναι εγώ εδώ ,η διαρκώς ξενύχτισσα μάνα..καλά ξηγήθηκε ο ταριφάκος,ο άλλος έβγαλε μόνος του απόφαση..εμένα πάλι που βγάλανε οι δικοί μου πόρισμα να βαφτίσει ο αδερφός μου την μικρή?Αγρίεψα,κ είπα ότι είπε ο άντρας σου Wink Μπράβο ρε συ που ήταν καθαρή η καλλιέργεια,τζετ ο μπεμπάκος..μου φαίνεται στο θέμα της πείνας ταιριάζει με την δικιά μου,πειναλίτσα μεγάαλη(τα 7 κιλά πιάνει όπου να ναι,6600 πριν 10 μέρες)με έχει ξεμεμεδιάσει γερή να είναι.συννεφόκαιρο βλέπω κ σπάζομαι λίγο,ήθελα κ σήμερα καροτσοβόλτα έξω Mad Καλύτερα με φίες το γενέθλιο πάρτυ,πέρα από τα λεφτά λίγο στημένοι μου φαίνονται οι παιδότοποι Wink

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααααααααααα
και γω εδω
εμεις κοιμηθηκαμε σημερα απο τις 11 και ξυπνησαμε στις 7.30
τελειος!!!!!!
φαγαμε και τωρα χαζευουμε και παιζουμε
η μαμα ψηνει τυροπιτες και μοσχομυριζει το σπιτι
η μεγαλη στην κοσμαρα της
θελω βολταααααααααααααααααααααααα

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανουλες ... Πως είστε ;;; Εμείς μια χαρα ... Ζωουλα υπομονη με την πεθερα σου κ μην ξεσπας στον αντρουλη σου, προσπάθησε να χειριστεις όσο πιο ήρεμα μπορείς το θέμα μαζι του, κανε τον με τον τροπο σου να καταλάβει ότι δεν γινεται να την έχετε όλη μέρα μέσα στα πόδια σας κ ας κάνει αυτός κάτι που ειναι κ μάνα του για να την ξεφορτωθειται... Αθανασία μου χαίρομαι που η καλλιέργεια βγήκε καθαρή κ ειναι μια χαρα ο μπεμπουλης σου ... Τι καλο κοριτσάκι που έχεις που σκέφτεται κ τον αδερφουλη της ... Εμένα ο παιδιατρος μου είπε ότι μπορω να την έχω στο ριλαξ αλλα με τα μαξιλαρακια που εχει κ με 1 κουβερτουλα απο κάτω που έτσι κ αλλιώς της τα είχα , αν περιμένω να παει 5-6 μηνών για να την βάλω μου φαίνεται ότι δεν θα χωρούσε ... Αν κ μονο για να την ταισω την βάζω γιατι απο τότε που πήραμε το παρκοκρεβατο κ την κούνια τα προτιμάει ... Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω ... Τώρα περιμένω την κουμπάρα μου να πιούμε καφεδάκι μιας κ όλη μέρα θα ήμουν πάλι μονη . Το πρωι είχε τέλεια μέρα κ έλεγα ότι θα βγαίνουμε έξω για καφέ να πάρει κ λίγο αέρα η μπεμπα αλλα ξαφνικά σκοτεινιασε κ άρχισε να φυσάει δυνατά ... Τώρα 2-3 βραδια βάζω την μπεμπα για ύπνο κ μετα απο λίγο σηκώνομαι κ την βλέπω κ εχει κουκουλώσει το κεφάλι της όλο με την κουβέρτα κ εχει βγάλει τα πόδια της έξω κ δεν ξέρω πως τα καταφέρνει κ βγάζει τις κάλτσες της , εχει πλάκα έτσι όπως ειναι αλλα φοβάμαι μήπως δεν μπορει να αναπνεύσει αλλα κ να μην κρυωσει κάθε λίγο κ λιγάκι ξυπναω κ της φτιάχνω την κουβέρτα ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Αθανασία τέλεια νέα, μπράβο σας!!!!! Έχετε και γενέθλια, τέλεια! Η αλήθεια είναι ότι ο παιδότοπος κοστίζει. Κι εγώ στη θέση σου, ειδικά για φέτος που είναι και το μωρό θα καλούσα λίγα παιδάκια και καλά! Να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση! Η μεγάλη σου μου φαίνεται πονήρω, χεχεχε!
Καλά, ο ταριφάκος άψογος, μακάρι να είχε το θάρρος και ο δικός μου να τα πει έτσι, αλλά δυστυχώς εκείνος σουζα. Τώρα μου ξεφούρνησε να κάνουμε τη βάφτιση στον Ιούνη γιατί τότε βολεύει τους γονείς του. Του είπα ότι δεν έχουμε κλείσει εκκλησία, τίποτα, ούτε έχουμε καταλήξει στο θέμα του νονού. Και του ξεκαθάρισα ότι θα το προσπαθήσουμε, αλλά αν δε βρούμε για Ιούνη εκεί που θέλουμε ή δεν μπορεί η νονά, τότε θα γίνει Σεπτέμβρη και ας βρούνε τρόπο να έρθουν οι δικοί του. Και στη Δανάη εκείνοι αποφάσισαν για εμάς πότε θα γίνει η βάφτιση και μετά μας την είπαν κι από πάνω ότι δεν τους σκεφτόμαστε! Άσε τι θυμήθηκα τώρα!!!

Κι εμείς στο ρηλάξ χρησιμοποιούμε ένα μαξιλαράκι που έχει για τα βρέφη. Και βάζω και κουβέρτα συνήθως. Αλλά πραγματικά κάθεται τόσο λίγο που δεν ανησυχώ..

Σήμερα πρέπει να βγούμε για κάποια ψώνια και δουλειές. Τι θα κάνω αν η Δανάη μου ζητήσει τσίσα της έξω δεν ξέρω! Μπορεί και να της φορέσω πάνα. Το ξέρω, μακακία αλλά σκέφτομαι πώς θα τα κάνει σε μια βρώμικη τουαλέτα; Και θα δεχτεί να την κρατάω εγώ ψηλά για να τα κάνει; Αν δε δεχτεί τουλάχιστον να μην έχουμε ατύχημα έξω. Παρατήρησα χτες και προχτές ότι το βράδυ παρόλο που της βάζω πάνα εκείνη συνεχίζει και μου ζητάει να την πάω στη λεκάνη για τσίσα, οπότε δεν μου κάνει πισωγυρίσματα. Κι επίσης 3 μέρες τώρα η βραδυνή της πάνα φαινόταν στεγνή. Λέτε τελικά να την κόψουμε γρήγορα και αυτή; Καλά, εγώ θα συνεχίσω να της τη φοράω λίγο καιρό ακόμη, είμαι πολύ κουρασμένη από τα ξενύχτια για να σηκωθώ μέσα στη νύχτα να αλλάζω σεντόνια!

Μαρία μου και η Δανάη τότε έβγαζε συνεχώς τα καλτσάκια της, χιχιχι, ξέρω πώς είναι! Τρίβει μεταξύ τους τα ποδαράκια της!!!

Βαρβάρα μου σου λέω μην ανησυχείς. είναι σίγουρο αυτό! Συνέχισε να θηλάζεις όπως πριν.

Μαρκέλλα μου τυροπιτακια είχαμε κι εμείς χτες, με αποτέλεσμα να μείνει νηστική από φαγητό η Δανάη το μεσημέρι! Τα τσάκισε λέμε! Μη μιλάς για ύπνο, ζηλεύω λέμε, αχαχαχ!

Φωτεινή μου καλημέρα!

Αυτά, να έχετε ένα όμορφο σ/κ!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα!!!
Αθανασια μου μπραβο για την καλλιεργεια σου..οσον αφορα την μπεμπα τις την εχω δωσει και βραδυ να μεινει εκει κ μεσημερια να την κρατησει απο εδω στο σαλονι για να κοιμηθουμε εμεις λιγακι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι αλλο ???να το παρει δικο τις ???μονο ετσι τθα ησυχασει η τυπισσα του εχω πει του αντρα μου να μιλησει εκεινος με ομορφο τροπο μανα του ειναι αλλωστε να τις πει οτι ειμαστε νεο ζευγαρι και θελουμε να μενουμε και λιγο μονοι μας ή να χαρουμε το παιδι μας και μου λεει θα παρεξηγηθουμε και τι θελεις να μην ξανα μιλησουμε ποτε???εμενα δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματα!εαν ειναι του λεω να βρω την ηρεμια μου μου αρεσει εκτος του λεω εαν θελεις να μετακομισουμε δεν εχω του λεω κανενα θεμαααα τους εχει βαλει στο βρακι τις η τυπισσα τους γιους τις γιατι εχει 2 δεν τολναμε να πουνε κουβεντα αμεσως τους βαζει τις φωνες λες και ειναι 10 χρονων ειναι καταπιεστικη και οπως εχω πει τα εχει ευνουχισει τα παιδια τις....εντωμεταξυ με πιανει με ενα στο φιλοτιμο μας ειπε για την βαφτιση οτι το τραπεζι θα το βαλουν εκεινη μας εχει ψωνισει για την μπεμπα και εκει εγω λεω ασε μωρε δωσε μια ευκαιρια ακομα αλλα μεταααα με καβαλαει η τυπισσα περισσοτερο ...πφφφφ σας ζαλισα!!!η μπεμπα μου ειναι μια θεα μιλαει αντιδραει στα παιχνιδακια τις στο ρηλαξ ακομα στο γυμναστηριο δεν την εχω βαλει δεν ειναι νωρις????

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα καλτσακια ολα τα μωρα τα βγαζουν με τον ιδιο ακριβως τροπο. τριβουν τα ποδαρακια τους μεταξυ τους. εγω του τα φοραω μεσα απο τα φορμακια και ετσι μενουν στη θεση τους. πωπω τι μαγειρευουμε σημερα? εχει παει 12 και ουτε καν εχω σκεφτει. μαλλον σουβλακια.
εγω παλι τη βαφτιση θα την κανω Σεπτεμβριο η Οκτωβρη και σε οποιον αρεσει. αντε, γιατι γενικως εχω φορτωσει ασχημα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ μωρέ, έμπλεξες με την πεθερά! Κουράγιο! Αλλά γνώμη μου, αν θέλετε να την περιορίσετε καλό θα ήταν να μην κάνει εκείνη το τραπέζι. Θα σας το χτυπάει μετά και θα έχετε υποχρέωση.

Όσο για το γυμναστήριο, άσε το μωράκι σου να αποφασίσει αν είναι νωρίς. Εσένα βέβαια είναι και λίγο πιο μικρούλι.

Σας φιλώ, πρέπει να προλάβουμε τις δουλίτσες μας σήμερα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωηηηηηηηηηηηη τι κανεις αγαπη? δινεις ρεστα ε?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωηηηηηηηηηηηη τι κανεις αγαπη? δινεις ρεστα ε?

αγαπηηηηηηη μουυυυυυ καλα ειμαστε εδω ας τα λεμε ηρεμα ρεστα δινω αλλα δεν περνω κ τιποτα δυστυχως!
εμεις την βαφτιση λεμε να την κανουμε ιουνιο γιατι τα παιδια που θα γινουν νονοι περιμενουν νινι τον σεπτεμβριο τωρα να τις ξεκοψω να μην μας κανει το τραπεζι μμμμμ χλωμο πολυ μωρε εαν μας χτυπησει αυτη εχω εγω να τις χτυπησωωωωω ουουουουουουουουουουουουουουουουουουου ...
τωρα το θεμα για την βαφτιση ειναι οτι δεν μπορουν σαββατο τα παιδια θελουν κυριακη πρωι ...εμεις κυριακη πρωι περα οτι δεν θελουμε , θα δουλευει και ο μαγειρακος μου εκεινη την εποχη ...τι κανουμε τωρα???????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τη βρεις την ακρη ρε παιδι. καλη θεληση να υπαρχει και θα τα βρειτε. γιατι οι νονοι δεν θελουν Σαββατο?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:θα τη βρεις την ακρη ρε παιδι. καλη θεληση να υπαρχει και θα τα βρειτε. γιατι οι νονοι δεν θελουν Σαββατο?

δουλευουν σε χρωματοπωλειο και δεν μπορουν λεει να λειπουν και οι 2 η ο ενας θα ερθει ήκαι οι 2 ..τωρα??τι κανουμε εχθες μου το ειπαν αυτο ενω μου ελεγαν κανονισε οποτε θες και πες μας.... Shocked Shocked τι να κανω???

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και Κυριακη δουλευει ο αντρας σου?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Και Κυριακη δουλευει ο αντρας σου?

ναι θα εχει ξεκινησει season στο ξενοδοχειο

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:

καλα, το να λειπει ο ιδιος ο μπαμπας απο τη βραφτιση του παιδιου του δεν το συζηταμε! Very Happy

μαλλον εκεινοι πρεπει να το λυσουν το θεμα με τη δουλεια τους. υπαλληλοι ειναι?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

καλα, το να λειπει ο ιδιος ο μπαμπας απο τη βραφτιση του παιδιου του δεν το συζηταμε! Very Happy

μαλλον εκεινοι πρεπει να το λυσουν το θεμα με τη δουλεια τους. υπαλληλοι ειναι?

ναι υπαλληλοι και 2 εννοειται οτι δεν προκειται να λειπει ο μπαμπας..προτιμω που λεει ο λογος εαν τελικα δεν βρεθει καποια λυση να ακυρωσουμε την κουμπαρια δεν μπορω να πηγαινω βαση τον δικο τους αναγκων ηδη καναμε υποχωρησει να κανουμε νωριτερα την βαφτιση ..

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη μου σκας κοριτσακι μου, λυσεις υπαρχουν αν θελουμε να τις βρουμε.
Σαββατο πρωι θα ηθελες εσυ? η απογευμα?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:μη μου σκας κοριτσακι μου, λυσεις υπαρχουν αν θελουμε να τις βρουμε.
Σαββατο πρωι θα ηθελες εσυ? η απογευμα?

απογευμα κατα τις 7 ελεγα καλοκαιρακι θα ειναι οποτε θα ειναι ακομα μερα ...και 7.30 δηλαδη να βρω καλα θα ειναι !

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραια βρε Ζωη μου. τι ωρα σχολανε οι νονοι? θα μπορουσαν πχ, να δουλεψει ο αντρας κανονικα το ωραριο του (εφοσον ειναι νορμαλ το ωραριο) και η γυναικα να ζητησει λιγες ωρες αδεια για να μπορεσει να ετοιμαστει. η να ζητησει ολη μερα αδεια, αφου λες οτι ο ενας απο τους δυο τουλαχιστον πρεπει να ειναι στο μαγαζι. τι διαολο? νονοι θα γινουν. θα τους δωσουν λιγες ωρες αδεια.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φευγω λιγακι. θα επιστρεψω αργοτερα. Ζωιτσα θα τα πουμε.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ωραια βρε Ζωη μου. τι ωρα σχολανε οι νονοι? θα μπορουσαν πχ, να δουλεψει ο αντρας κανονικα το ωραριο του (εφοσον ειναι νορμαλ το ωραριο) και η γυναικα να ζητησει λιγες ωρες αδεια για να μπορεσει να ετοιμαστει. η να ζητησει ολη μερα αδεια, αφου λες οτι ο ενας απο τους δυο τουλαχιστον πρεπει να ειναι στο μαγαζι. τι διαολο? νονοι θα γινουν. θα τους δωσουν λιγες ωρες αδεια.

3 κλεινει νομιζω το μαγαζι και εγω κατι τετοιο ηθελα να προτινω να φυγουν λιγο νωριτερα για να μπορεσουν να ταξιδεψουν κιολας και 12 να φυγουν απο το μαγαζι και να ξεκινησουν κατα τις 2 που λεει ο λογος κατα τις 5 θα ειναι πυργο !τωρα περιμενω να μιλησουμε να τους προτινω λυσεις και να μου πουν τελικα τι θα γινει γιατι πρεπει να παω να δω κιολας τι ημερομηνιες εχει στην εκκλησια

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:φευγω λιγακι. θα επιστρεψω αργοτερα. Ζωιτσα θα τα πουμε.

οκκκ και εγω παω να κανω μαμ...φιλακια προς το παρον!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις