Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες μου!

Πατρίτσια πως είσαι σήμερα? Την παλεύεις με τη μάσκα? περαστικά σου!!! ( Γμτ, κέρδισε τελικά ο Σαρημαυ....μακάκας, τα πήρα πάλι χθες, αστο καλό! Mad )

Μαρκέλλα, τέλεια τα νέα για την Τοσοδούλα μας. Σιδερένια. Ρε συ, εγώ τη βάζω στο ριλάξ από τότε που σαράντησε...λες να της έχω κάνει ζημιά?
Το αντράκι σου είναι μια χαρά!!!!

Βαρβάρα εγώ γέννησα 15/11 κ μου ήρθε περίοδος την πρωτοχρονιά για 6 μέρες κ από τότε άφαντη η κυρία. Βέβαια μη με βρίσετε για αυτό που θα πω, στο γυναικολόγο δεν πήγα ακόμα, γιατί δεν έχω καθαρίσει καλά καλά. Γάλα πάντως έχω, δεν μειώθηκε με την περίοδο.

Αθανασία, τέλεια κ τα δικά σου νέα. Μπράβο στον μικρούλη σου!
Μια χαρά απάντησε κ ο άντρας σου στους γονείς του. Πάλι καλά που δεν τα κανονίσανε όλα κ εσάς να σας στείλουν απλά το προσκλητήριο! Mad

Φωτεινή κ σεις το ίδιο? Ευτυχώς εμάς είναι μακριά γονείς κ πεθερικά κ δεν ανακατευονται.

Μαράκι, καλό καφέ!

Αλίκη βγήκατε τελικά? Τη έκανες με τη Δανάη? Της έβαλες πάνα?

Ζωή καλά ξεμπερδέματα με τους νονούς κ τη πεθερά.

Εγώ γυμναστήριο δεν έχω πάρει ακόμα, Αφήστε κορίτσια, χθες το βράδυ μου έδωσε η σπιτονοικοκυρά μου το ρεύμα κ έπαθα σοκ. 350 ευρουλάκια Shocked Shocked Shocked
+400 που έδωσα για το νοίκι ίσον εγκεφαλικό. Από τη μία δεν θέλω να ξεκινήσω πάλι τη δουλειά, αλλά από την άλλη τα έξοδα τρέχουν!!!!! Πάω να μαγειρέψω... τα φιλιά μου!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλά 350 ευρω ρεύμα; Για πόσο καιρο ειναι αυτο; Εμάς ήρθε 150 κ δουλεύουν όλα μέσα στο σπιτι. Υπερβολικά πολυ μου φαίνεται !

eirini2

γεια σας κοριτσια.
περαστικα σου πατριτσια.μακαρι να μην κολλησει το μωρο.
μαρκελλα για το ρηλαξ εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει ακομη στον στρατο οτι μπορω να τον βαζω απο ημαρων αλλα οχι για πολυ.οπως και για το καθισματακι επειδη καναμε ταξιδι 6-7 ωρες μετα που σαραντησα στον στρατο μας ειπε φυσικα μονο στο καθισματακι αλλα θα κανεις αρκετες στασει για να ξεπιανεται.αν μεχρι τιν 5ο μηνα σου ειπε οχι ρηλαξ ποτε θα το βαλεις?εγω τον στρατο τον εβγαλα 5 μηνων απο το ρηλαξ γιατι δεν το ηθελε.

αθανασια μπραβο για τα αποτελεσματα ολα καλα.μπραβο και στον αντρα σου που τους τα λεει.ο δικος μου προχτες που μαλωσε τον στρατο του ειπε η πεθερα μου μην το μαλωνεις και της ειπε να μην ανακατευεται.ποσο το ευχαριστηθηκα εκεινη την ωρα δεν λεγεται.

ζωη υπομονη με την πεθερα.μην της δινεις σημασια.
αλικη μπραβο στην δαναη.αντε ξεμπερδεψατε εσεις.
εμενα ο γιατρος μου ειπε αν μεχρι το πασχα δεν εχουν περσει τα μουδιασματα να παω για χειρουργειο αλλα το σκεφτομαι.για τον αυχενα μου εδωσε φυσικοθεραπειες επειδη με ποναει που κοιμομουν τοσα χρονια μπρουμυτα χαπια και κολαρο για τον αυχενα να το φοραω μεσα στο σπιτι.ολα καλα.

εμας ευτυχως τα δικα μου πεθερικα δεν ανακατευτηκαν για την βαφτιση του στρατου.ουτε για ονοματα.για το τραπεζι που καναμε στον στρατο εδωσε η πεθερα μου και αυτη λεφτα επειδη ηθελε.σ`αυτο δεν νομιζω να κανω τραπεζι σε ολους μαλλον μονο σε αδερφια και νονο/νονα που δεν εχουμε βρει ακομη.οποτε ουτε ημερομηνια εχουμε βρει.θα πρεπει να μπορει και η μαμα μου να ερθει μιας και ειναι εγγονος της και θα παρει το ονομα της.αντωνη τελικα αποφασισαμε να τον βαλουμε.
δεν θυμαμαι κατι αλλο.τα λεμε κοριτσια.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα βρε κοριτσια!!

Μπραβο ρε Αθανασια για το μπεμπακο, αντε, μια χαρα ολα!!

Βλεπω αρχισαν τα οργανα για τα βαφτισια κοριτσια... Εχουμε να λεμε το επομενο διαστημα ουουου. Κι εγω εχω θεματα με ονομα, με μερος κλπ. Εγω δεν το βλεπω πριν το Σεπτεμβριο παντως γιατι λογικα θα κανουμε κ το γαμο μαζι κ δε θελω να τρεχω κ να αγχωθω.

Ελενη μου, ο λαιμος περασε τελειως αλλα μου το εχει γυρισει σε πολυ μπουκωμα κ εχω κ λιγα δεκατα. Κι αγχωνομαι κ με τον μπεμπη μην κολλησει, σα να μου φαινεται σημερα οτι τρωει λιγοτερο κι αποκοιμιεται πιο γρηγορα, αλλα μπορει να ειναι κ ιδεα μου. Αληθεια κανει να παρω τιποτα για το μπουκωμα?
By the way... μα τι παπαρας ο Σαρημαυροτετοιος. Εχει ακριβως το χαρακτηρα που απεχθανομαι. Υπεροπτης, μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του, παντα φταινε οι αλλοι, αυτος ειναι τελειος σε ολα... Μπλιαχ!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Καλά 350 ευρω ρεύμα; Για πόσο καιρο ειναι αυτο; Εμάς ήρθε 150 κ δουλεύουν όλα μέσα στο σπιτι. Υπερβολικά πολυ μου φαίνεται !

Είναι το τρίμηνο, βάλε θερμοσίφωνα κ το θερμοπομπό...την πατήσαμε!

Είρηνη ψάξε το πάντως πριν το χειρουργίο, πάρε κ μια δεύτερη γνώμη.

Ασε Πατρίτσια, μου ρθε χθες να μπουκάρω στη TV κ να τον φτύσω! Τσ τσ τσ!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κ απο μενα

τρεχω απο προχθες. ανεβασε πυρετο ο μεγαλος κ σημερα συνηλθε. ο μικρος εκοψε τα 8ωρα κ τα κανε 2-3ωρα, οποτε καταλαβαινετε. τωρα ανεβηκανε στην πεθερα, εβαλα σκουπα κ θα κανω μπανιο. γιορταζει αυριο ο αντρασ μου αλλα μεταξυ μας, που κουραγιο για κοσμο. κ την αλλη κυριακη λεω να κανω τα γενεθλια του μεγαλου, για να δουμε.

θα επανελθω, τωρα δεν προλαβαινω περισσοτερα

φιλακια

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!!!!
Τζενακι περαστικα κοπελα μου να ειναι...κ υπομονη!!!
Αθανασια μου τι καλα.....μπραβο ο.μπεμπακος σου....το ειχα στο μυαλο μου!!
Αλικη μιυ ενταξει με την Δαναη...??? Τι εγινε τελικα???
Ειρηνη στο ειχα πει οτι θα στο γυρισουν αμεσως σε χειρουργειο.....ΜΗΝ μασησεις.....εμενα ηταν σε τραγικο σταδιο....ηταν τοσο μουδιασμενο το δαχτυλο.που με καρφιτσα το.τσιμπιυσα κ δεν καταλαβαινα τιποτα!!! Κ να μου το εκοβαν δεν θα καταλαβαινα....3 γιατροι...κ οι 3 χειρουργειο μου ειπαν.....εγω σαν φοβιτσιαρα δεν πηγα βεβαια......εεεεε με ξεξουραση κ φυσικοθεραπειες....περασε χωρις να κανω χειρουργεια.....εψαξα στο ιντερνετ....κ υπαρχει περιπτωση μετα το ζειρουργειο.να ξανακανεις κ να ξανακανεις επεμβασεις....μην μπλεξεις κοπελα νου....τπομονη.κ ξεκουραση.....εμενα πληρως επανηλθε μετα απο.7.....8 μηνες.......
Ελενη μου λες να ειναι ετσι κ εμενα????μακαρι να μην μου μειωθει το γαλα....

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου τι κανετε?????
εγω μμμμμμμ καλα αρχισα πλεον να αντιμιλαω στην πεθερα και νιωθω πολυ καλυτερα αχχ αρχιζει και φευγει ενα βαρος δεν του αρεσει βεβαια του αντρα μου αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο εγω αρκετη υπομονη εκανα....ηρθε σημερα γιατι ειχαμε παει στον Αγια χαραλαμπο πολυουχος μας ειναι να βαλουμε ενα κερακι και ηρθε μετα απο εδω ξερετε τι παρατηρησα οτι δημιουργει νευρικοτητα στο παιδι της μιλαει και τις φωναζει και μετα κλαει η μπεμπα και παει να την παρει αγκαλια και αρχιζω και κοπανιεμαι στην κυριολεξια οχι οχι οχι της λεω μην την περνεις αγκαλια ...βεβαια με εγραψε κανονικα αλλα ηταν προοδος οτι μιλησα μετα την πηρε μεσα για να την κοιμησει και τελικα την εκανε χειροτερα εκλαιγε παω της την παιρνω απο την αγκαλια την παω μεσα στην κουνια της την κουναω λιγακι εκλαψε σαν παιδι για αγκαλια δεν την πηρα και κοιμηθηκε εκεινη την κραταγε αγκαλια κοιμοταν εκει και μολις την εβαζε κατω εκλαιγε.....νευριασε βεβαια αλλα ΧΕΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μου καιγεται καρφιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πειραζει που ειμαι κακια???? Shocked Shocked Shocked

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy
να σου στειλω μια νταμιτζανα ΞΥΔΙ για την πεθερα ζωη! ρε γραφτην εκει που ξερεις.και ναι εκφρασου κοριτσι μου-σε λογικα πλαισια παντα-μην σκας....

ποιος ειναι αυτος που λετε ρε κοριτσια? δεν ανοιγω καθολου τηλ και αν ανοιγει ε παιζει νικελοντεον η 06. ενημερωστε με.....

ειρηνη ασε τα χειρουργειο για την ωρα. εναλλακτικη? βελονισμος, ομοιοπαθητικη, φυσιοκοθεραπειες, και προπαντων ξεκουραση πρωτα.κοιτα να το γλυτωσεις μωρε, εισαι μικρουλα...

κλεοπατρα τι κανεις?

μαρη μαρκελα αν ξαναγραψεις για τις ωρες που κοιμαται ο κολλητος μα το θεο θα ερθω να στον κλεψω και θα σου αφησω τον ερωτα.να δεις πως ειναι με 2,5ωρα χιχιχιχιχι

ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι εχθες το βραδακι.μια χαρα επαιξε η ιωαννα με την κορουλα τους.ωραια περασαμε.ειχαμε καιρο να χαλαρωσουμε ετσι.ο ερωτας κυριος.δεν κοιμηθηκε φυσικα φυσικα αλλα την εβγαλε στο ριλαξ και μας παρατηρουσε.οταν δε ηρθαν τα σουβλακια γλυφοταν ο πειναλας.τι γελιο ριξαμε δεν λεγεται.

τζενη περαστικα μαναρι

καποια ξεχναω πααααααλι

νεα απο δημητρα?
μαμαμελι δωσε πολλα πολλα πολλα φιλια στην ευη και τις καλυτερες ευχες μας.

παω για μαγειρεμα.αργοτερα θα ξαναμπω. φιλακια στα χερακια

καλη κυριακη σε ολες μας! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Σήμερα θα πάμε στους δικούς μου, μετά από πολύ καιρό, λόγω ιώσεων! Χτες λοιπόν βγήκαμε πρώτα σε κάποια μαγαζιά και στη συνέχεια στα river west όπου καθίσαμε για φαγητό και μετά περιμέναμε και τους κουμπάρους μας και καθίσαμε και για καφέ. Είδα επιτέλους και το βαφτιστήρι μου, αν και λόγω του γατιού δεν μπόρεσα να τον χαρώ όσο θα ήθελα. Τεσπα, καλό και αυτό. Αστεία-αστεία ήμασταν έξω πολλές ώρες. Στη Δανάη προληπτικά της είχα φορέσει πάνα-βρακάκι, γιατί δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνε να κάνει τσίσα της εκεί (τελικά αποφάσισα να την κρατάω στην αγκαλιά μου πάνω από τη λεκάνη). Δε λερώθηκε καθόλου και τα καταφέραμε μια χαρά εκεί στη λεκάνη. Όμως επειδή έξω από την τουαλέτα έπαιζε δυνατή μουσική, η σκατουλίτσα μου με έτρεχε κάθε τρεις και λίγο, δήθεν για τσίσα. Και όταν φτάναμε εκεί άρχιζε να χορεύει και μου έλεγε ότι δεν ήθελε άλλα τσίσα! Δεν τη δαγκώνεις μετά από αυτό; Όλα πήγαν καλά πάντως! Α, ακούστε τι έκανε και το γατί. Πήγα σε κάποια φάση να την αλλάξω και όταν μπήκα στην αίθουσα αλλαγής πέτυχα μια καθαρίστρια με μια τεράστια σακούλα σκουπιδιών στα χέρια. Μόλις είδε το γατί άρχισε να του κουνάει τη σακούλα και να κάνει κριτσι-κρίτσι. Ε, και το γατί μόλις το είδε άρχισε να χαχανίζει κανονικά! Που δεν το είχε κάνει σε κανέναν μας, μόνο όταν τη γαργαλούσα! Α, θα την φάω και ετούτη!

Σήμερα βγαίνει η τοσοδούλα μας; Αχ, περιμένουμε νέα!!! Δημητρούλα μας κουράγιο, έφτασε η ώρα!!!

Αθανασία τέλειος ο μικρός! Ήθελε και σουβλάκι! Χαχαχα!

Τζενάκι περαστικά σας! Ωχ, γιατί χάλασε ο ύπνος του; Ελπίζω να ήταν προσωρινό!

Κλεοπάτρα ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα και φυσικά να μην κολλήσει το μωρό!

Ειρήνη μου ελπίζω κι εσύ καλύτερα!

Ελένη πολλά τα λεφτά για τη ΔΕΗ. Αλλά αφού χρησιμοποιήσατε ρεύμα για να ζεσταθείτε λογικό. Επίσης να πας βρε κορίτσι να σε δει ο ντοκτ, μην το αφήνεις άλλο.

Μαρία μου είδα φωτο της μπέμπας στο φεης, θα στο ξαναπω, ματάρες!!!

Κάτι ξεχνάω τώρα..
Να έχετε λίγο όμορφη Κυριακή!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Καλά 350 ευρω ρεύμα; Για πόσο καιρο ειναι αυτο; Εμάς ήρθε 150 κ δουλεύουν όλα μέσα στο σπιτι. Υπερβολικά πολυ μου φαίνεται !

341 μου ηρθε εμενα το ρευμα 2μηνο

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην λετε για λογαριασμους ρε σεις....πικρα η δεη Sad

ποιοι γιορταζουν σημερα?

τζενη να τον χαιρεσαι κοριτσι τον αντρουλη!

αλικη οταν ξαναπας ριβερ ριξε τηλ, ειμαστε διπλα....θα σου δειξω κολπακι απο κοντα πως θα κατουραει η δαναη χωρις ατυχηματα και χωρις να ακουμπαει πουθενα. εμεις εχουμε ποτισει ποοοοολλα δεντρακια, και ακομα δηλ οταν μπορω να αποφυγω τουαλετα το κανω, απομερα παντα γιατι κυκλοφορουν και ανωμαλοι και ουτε ειναι και πρεπον

η τοσοδουλα πηρε εξιτηριο Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 8 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 8 215994
μιλησα πριν λιγο με την δημητρα.βγαλαν την πεταλουδα και ηταν ετοιμοι να αριβαρουν σπιτακι τους.

σιδερενια τοσοδουλα μας! Very Happy Very Happy

ωραια μερα.... θα ερθουν τα πεθερικα να φαμε. μετα λεω να παμε βολτα. μαρκελα εισαι μεσα?

maria1984

maria1984
Γεια σας μανουλες κ μωράκια!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρε εξιτήριο η τοσοδουλα να γυρίσουν στο σπιτάκι τους να ηρεμήσουν κ να ξαναβρουν τους ρυθμούς τους, εύχομαι αυτο να ήταν το τελευταίο που παθαίνει κ όλα τα μωράκια μας να ειναι πάντα καλα ... Εμείς σήμερα σπιτι οι 2 μας με την μπεμπουλα μου... Ο καιρός χάλια ουτε βόλτα δεν μπορούμε να πάμε , περιμένω τουλάχιστον να έρθει το βράδυ να πάμε στης πεθερας μου για φαγητό να περάσει κ λίγο η ώρα μας ... Α ξέχασα να πω χρονια πολλα στους εορταζοντες...

discordia

discordia
Καλησπερα μανουλες!
Ειμαι απο την "διπλανη" ομαδα, ιανουαριου-φεβρουαριου 2013, περιμεναμε την χιονατη μας στις 3/1 αλλα δεν ηθελε να ειναι παιδι του '13, ηθελε του '12! Γεννηθηκε στις 23/12. Ετσι ειπα να δωσω κι εδω το παρον!
Βεβαια χρονος μηδεν για μενα και για τις ιντερνετοπαρεες μου, αλλα θα κανω μια προσπαθεια!
Στην αλλη ομαδα το κοριτσι μου ειναι η πρωτοτοκη, εδω αραγε ειναι η μικροτερη?
Ευχομαι σε ολες να εχετε γερα παιδακια και να ειστε καλα και καλως σας βρηκα!

maria1984

maria1984
Γεια σου discordia να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...Κι εγω γεννησα την κορουλα μου στισ 09-11... Εσενα οντως ειναι το τελευταιο τησ ομαδας μας...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΙΝΕΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσια μου τι κανετε?εμεις χαλαρα φαγητακι στην πεθερα και μετα βολτα στα εκκλησακια για να αποφασισουμε τελικα που θα το κανουμε συντομα θα σας εχω και φωτο!!!!κατα τα αλλα σημερα ηρεμα χρονια πολλα στον χαραλαμπη και στην χαραλαμπια πολυουχος της πολης μας !!!!!αυτα λεω να κοιμηθω λιγακι μιας και το νεραιδακι μου ειναι στην κουνια της και παιζει με τα χερια τις χαχαχα καλο μεσημερι κοριτσια !!!

eirini2

γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια.ολες καλα?
τζενη περαστικα και να χαιρεσαι τον αντρα σου.εγω εχω τον ανηψιο μου γιορταζει σημερα.
αντε η τοσοδουλα επιτελους στο σπιτι.περαστικα να ειναι και να μην τυχει ξανα κατι τετοιο.
ολες λετε για ξεκουραση αλλα με 2 παιδια στο σπιτι λιγο δυσκολο.βαρβαρα μου ο γιαρος δεν ανεφερε τιποτα για φυσικοθεραπειες.μονο για τον αυχενα.φυσικα και θα παω για 2η γνωμη αν συνεχισει και μετα το πασχα το μουδιασμα.το καλο ειναι οτι δεν ειναι μουδιασμενο την ημερα οπως ηταν στην αρχη.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααχχ ωραια ηταν σημερα. το πρωι αφησα τα παιδια στη μαμα μου και πηγα για καφεδακι με το αμορε. καμμια ωριτσα, καλα ηταν. φαγαμε τη γαλοπουλα μας το μεσημερι με τις χυλοπιτες μας τις χωριατικες και μετα πηρα τα βλασταρια μου και βουρ εξω. καροτσια, ποδηλατα, χαμος. πριν λιγο γυρισαμε. τωρα εχει μπανακι με τη σειρα ( η μεγαλη, ο μικρος, η μαμα).
Αθανασια, τωρα το ειδα ρε κοριτσι που ειπες για βολτιτσα.
Ζωη, ρε συ οι νονοι ειναι Αθηνα? Νομιζα πως ηταν Πυργο, γι΄αυτο ελεγα τα σεναρια μου χθες. Αλλα και ετσι λυση μπορουν να βρουν αν θελουν.
Κοριτσια, για το ρηλαξ να συμπληρωσω (δεν το εθεσα σωστα απο την αρχη). Μου ειπε "δεν κοιμαται και δεν μεταφερεται το μωρο στο ρηλαξ" αυστηρα. το λιγο δεν το συζηταμε, δεν πειραζει.
Τζενη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.
discordia καλως μας ηρθες. να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

discordia

discordia
καλως σας βρηκα μανουλες!
ουφ! ειχα γραψει ενα ωραιοτατο μηνυμα απο το κινητο και τα παιξε και παει.... μετα ξυπνησε η χιονατη, λιγο φαι, λιγο παιχνιδι παει τα ξεχασα αυτα που σας εγραψα...

Σμαρω με λενα και την μικρη μου θα την πουμε Φωτεινη. Βαφτιση λεμε για τελη ανοιξης αρχες καλοκαιριου, πρεπει να ψαχνομαι...εσεις για ποτε λετε?

discordia

discordia
αααααα εχω και μια ερωτηση...

σχετικα με τον υπνο της μικρης...θηλαζουμε αποκλειστικα, τελευταιο γευμα γυρω στις 11-12. Την ξυπνουσα στο τετραωρο και την ταιζα. Τις τελευταιες τρεις μερες δεν ακουω το ξυπνητηρι, καθολου ομως... και ξυπναει η μικρη στις 5-6 για γαλατακι. Να την αφησω ετσι, οποτε ξυπνησει μονη της ή να παρω και δευτερο ξυπνητηρι?
Τον πρωτο μηνα που την ζυγισαμε ειχε παρει πανω απο κιλο, την ημερα τρωει ανα διωρο περιπου και καθε φορα εχουμε βρεγμενη πανα. Τι λετε να κανω?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Γυρίσαμε από τους δικούς μου, το γατί μπανιαρίστηκε, έφαγε και η Δανάη μου έχει ξεραθεί στο πάτωμα. Δεν μπορώ να την αφήσω να κοιμάται έτσι αλλά και ποιος την ακούει όταν ξυπνήσει!

Αθανασία μου θέλω να μάθω κι εγώ το κολπάκι σου! Ναι, θα σου πω όταν ξαναπάμε ριβερ, προβλέπεται να πηγαίνουμε συχνά γιατί μας αρέσει εκεί. Τη Δανάη την κρατούσα στην αγκαλιά μου κι έτσι δεν ακούμπησε πουθενά. Αλλά αν βαρύνει - λέμε τώρα - δεν ξέρω τι θα κάνω!

Η τοσοδούλα μας βγήκε επιτέλους, τέλεια νέα! Να συνέλθει λίγο το κοριτσάκι μας!!!

Μαρκέλλα ωραία περάσατε!
Μαρία λογικά θα βρίσκεστε στα πεθερικά τώρα, καλά να περάσετε.

Σμαρω καλώς μας ήρθες! Ναι, πρέπει να έχεις τη μικρούλα της παρέας αλλά βρίσκεσαι πολύ κοντά στην Ειρήνη μας. Εγώ γέννησα τη 2η μπουμπού μου στις 15 Νοέμβρη και έχω και τη μεγάλη μου 2,5 χρόνων. Εσένα πόσο είναι το πρώτο; Όσο για τον ύπνο, δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω ότι αφού είναι περίπου 1,5 μήνα το μωράκι σου και φαίνεται πως τρέφεται ικανοποιητικά (θηλάζεις ή ξένο γάλα; ) μπορείς να το αφήσεις να κοιμάται. Αλλά και πάλι θα σου έλεγα να εμπιστευτείς το γιατρό σας.

Ειρήνη μου να χαίρεσαι το ανηψι. Ελπίζω να μη χρειαστείς εγχείρηση, αν και καταλαβαίνω ότι δύσκολο να βρεις χρόνο για ξεκούραση με τα 2 παιδιά!

Ζωούλα βρήκατε εκκλησία; Κι εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε άμεσα, γιατί κάτι μου λέει ότι στο τέλος δε θα βρούμε.

Σας φιλώ!

demmy29

demmy29
Γυρίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Μ' ακούτε;;;; Είμαστε σπίτι! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω, γιατί όπως καταλαβαίνετε λείπω μισό μήνα από το σπίτι και επίσης η μικρή στο νοσοκομείο έκανε τη νύχτα μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Έχω φίλες χρόνια και μια δυό φορές επικοινώνησαν μαζί μου στον μισό μήνα που ήμασταν... Σας ευχαριστώ και να ξέρετε σας προσέχω πολύ την Τοσοδούλα που τόσο αγαπάτε και το αποδείξατε!Μαρκέλλα, Αθανασία, Αναστασία, Αλίκη, Ζωούλα, Μαράκια, Ειρήνη, Τζένη, Φωτεινή, Κλεοπάτρα και όποια άλλη ξεχνώ σας αγαπάμε πολύ και μας λείψατε πολύ! Ελπίζω όσο καιρό έλειπα να γράφατε καλά νέα!Τώρα πείτε τι κάνουν τα μπεμπάκια σας... Δε θα πω τίποτα για το νοσοκομείο... Κουράστηκα πολύ εκεί μέσα...Φιλιά!

discordia

discordia
Crazy mommy να σου ζησουν τα κοριτσια σου! Εμενα αυτη η μικρη ειναι η πρωτη μου κι αν καταφερω να ξεχασω το σοκ του τοκετου (φυσιολογικοτατος αλλα εγω πολυ φοβιτσιαρα) θα ηθελα και ενα ακομη παιδακι! Αλλα ειναι νωρις ακομη...
Θηλαζω αποκλειστικα, μπουκαλι δεν εχει παρει ποτε. ξερω οτι θα επρεπε να παρω τον γιατρο μας αλλα κι αυτον και την συμβουλο θηλασμου που εχω, τους εχω πρηξει στα τηλεφωνα...νιωθω και λιγο ασχημα πια... ελεγα να κανω υπομονη μεχρι τις 23 που θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο και μεχρι τοτε να το συζητησω κι εδω. Η μικρουλα μου παντως ειναι ζωηρη, χαμογελαστη, παιχνιδιαρα...δε μου δειχνει οτι την πειραξε που κανει τοσες ωρες να φαει την νυχτα. Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω ή οχι, να το κανω θεμα απο τωρα στον γιατρο ή οχι... πολλα τα ερωτηματα μου!!!

Demmy29 δεν γνωριζω την ιστορια σας αλλα απο οτι γραφεις καταλαβαινω οτι πρεπει να περασατε μεγαλη περιπετεια! Περαστικα σας ευχομαι κι αλλη τετοια περιπετεια να μη σας βρει! Μονο υγεια και χαρα απο εδω και περα!

eirini2

δημητρα περαστικα ναειναι.να ειστε καλα τωρα να κανετε βολτες.

σμαρω καλωσηρθες.εγω γεννησα μια μερα πριν απο σενα στις 22/12/12 ενα αγορακι.να σου ζησει το μωρο σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις