Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρκέλλα μου περαστικά!!! Μα καλά, τι την τσίμπησε την καημένη και έγινε έτσι;
Δημητρούλα μου τι να πω, εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα και αναίμακτα αυτή τη φορά. Δεν πάτε και σε κάνα παιδοΩΡΛ, όπως είπε και η Αθανασία;
Κλεοπάτρα μου πέρασες πολλά! Τουλάχιστον το μωράκι σου δε θα το αφήσεις να τα περάσει! Κύριος ο μικρός!!!
Αθανασία τι είχε ωρέ το γάλα; Αμάν πια, ούτε ξέρουμε τι τρώμε και πίνουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!...
Εμείς Μαρκέλλα μου δόξα το Θεό καλά, όπως τα ξέρεις! Προβληματιζόμαστε αν θα στείλουμε τη Δανάη παιδικό το Μάρτιο. Το ζητάει πολύ η καημένη, από την άλλη..

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΓΚΥ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 12-12-2012 ΛΟΓΙΚΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ. ΦΙΛΙΑ

Καλησπέρα, να σου ζήσουν!!! Ωραία ημ/νια γεννήθηκε ο μικρός!!! Πωπω, και 3 αγόρια, χαρά στο κουράγιο σου!
Εγώ πάλι έχω 2 κοριτσάκια, η μεγάλη στα 2,5 και η μικρή 3 μηνών (γεννήθηκε στις 15/11/12).

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Πεγκυ, καλως ηρθες. Να χαιρεσαι τα βλασταρια σου!
Κλεοπατρα μου, τι κανεις αγαπη? Οντως χανομαι τελευταια, πολλα βασανα, λιγος χρονος, καθολου διαθεση. Με συγκινεις με αυτα που λες για τα παππουδια!
Αλικη δεν ειμαι σιγουρη αν οντως τσιμπηθηκε απο κουνουπι, αλλα τρελαινομαι και μονο που τα βλεπω χειμωνιατικα.
Αθανασια, φιλεναδα για να ξερεις ετσι κι αλλιως, το κεικ το θελουμε παντα ανευ σοκολατας. Μην αφαιρεις τιποτα. Και γιατι παρακαλω να μας φερεις κεικ? Μαζεψου!
Παω να στεγνωσω μαλλια και να ετοιμασω φραπεδια για εξω. Φιλακια πολλα!

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν εισαι υπερβολικη αθανασια μου.αυτο ακριβως καναμε.ο ανθρωπος σαββατιατικα ετσι;εξυπηρετικοτατος.μας ειπε πολλα αλλα γραφω απο κινητο.

eirini2

γεια σας κοριτσια.
δημητρα περαστικα και παλι.υπομονη.εχω ακουσει πολλα παιδια που ταλαιπωρηθηκαν μικρα με πολλες ωτιτιδες.ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα.
μαρκελλα περαστικα στην παρασκεουλα.τι εγινε με την μαμα σου?
εγω σημερα σκουπισα ολο το σπιτι επλυνα μπαλκονια γιατι ειχαν γινει ολα χαλια απο την βροχη και επειδη δεν προλαβαινω τις καθημερινες το πρωι να κανω δουλειες με τον μικρο που δεν κοιμαται τις εκανα σημερα ολες μαζι.μετα βγηκαμε και μια βολτα.ωραια ζεστη εχει σημερα.σαν ανοιξη.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Να πω παλι τα περαστικα μου σε αρρωστα μωρακια κ μαμαδες,αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουμε απο τις ιωσεις,αν κ τωρα που ερχεται ανοιξη μου φαινεται οτι χειροτερευουν τα πραγματα...Εγω ειμαι καλυτερα απο εχθες αν κ κυκλοφορω με την μασκα κ αν δεν περασει καμμια βδομαδα δεν την βγαζω με τιποτα οσο κ να μην την αντεχω...Εχθες με ηθελε η μπεμπα με κοιτουσε κ κοκκινιζαν τα ματακια της,πλυθηκα λοιπον καλα καλα αλλαξα ρουχα ,εβαλα καινουρια μασκα κ την πηρα αγκαλιτσα να δειτε γελια που μου τα εκανε,κανονικα χαχανητα με εκανε κ εκλαιγα απο την χαρα μου...Ειχε τοσο γαργαρο γελιο που μας επιασε μετα κ εμενα κ τον μπαμπα της κ χασκογελουσαμε το ιδιο σαν χαζα...Ευτυχως εμας εχει αρκετα καλο καιρο ακομα κ βγαινουμε καθε μερα βολτα εξω με το καροτσι...Τωρα οτι παιχνιδι βρει διπλα της το πιανει κ το βαζει αμεσως στο στομα,(ολα στο φουρνο που λεω κ ο αντρας μου)...Αντε να περασει το 6μηνο να τελειωνουμε κ με την αποστειρωση γιατι βαρεθηκα, δεν καταλαβαινω γιατι την κανουμε απο την στιγμη που αρχιζουν κ βαζουν οτι μπορουν στο στομα τους.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και πάλι κοριτσάκια, μόλις γυρίσαμε απο τη βόλτα μας.

Βγήκαμε στο Χαλάνδρι αρχικά για καφέ με ένα φίλο το μεσημέρι κατα τις 3 και μετά εγώ ζήλεψα κάτι καφενεδο-ουζερι που έχει σ ενα πεζόδρομο εκεί και κάτσαμε και για ένα ουζάκι (εγώ κρασάκι). Το παιδί μας κύριος και πάλι, να μην το ματιάσω ή καθόταν αμίλητο και χάζευε γύρω του ή κοιμόταν, ούτε καν γκρίνιαξε για φαί 4 ώρες που είμαστε έξω.

Πολύ ωραία ήταν, έκανε γλυκιά μέρα με αρκετό ήλιο.

Τι καλή η μπεμπούλα Μαρία μου, που σου έκανε χαχανητά, φαντάζομαι θα λιώσατε!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα περναμε...θα μου κολλησει λεει και ενσημο για την αρμενικη βιζιτα χαχαχαχα
αθανασια Very Happy Very Happy Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εφυγε λοιπον η φιλη Αθανασια, με την "Ιουάννα" και τον κολλητο. Καλα ε, τι ματαρες ειναι αυτες!!!! Συμπεθερες τρεχατεεεεεε, τι ματαρες ειναι αυτες ξαναλεω! Επαθα ζημια. Ειναι κουκλος. Η δε Αθανασια, ηρθε παλι φορτωμενη... τυροπιτακια, λουκανικοπιτακια.... χρυσοχερα σας λεω. Αθανασιααααααααααα μου αφησες και 2 μπανανες πεσκεσι. Πριν φυγει ελεγα "τωρα εχω ορεξη, θα γλυψω ολο το σπιτι". Αλλα παει.... εφυγε η ορεξη.... μαλλον θα λιωσω στον καναπε! Αφηστε τι τραβηξαμε μεχρι να βγουμε βολτα. Κουραζομαι και μονο που τα σκεφτομαι, δεν κανω περιγραφη!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι μπανανες κυρια μου ειναι για την κορη σου.με τι ορεξη τις εφαγε! φτου φτου.να της εμοιαζε λιιιιιγο και η ιουανναθα ημουν Laughing Laughing
να ναι καλα το πεθερικο για την συνταγη,αλλιως θα σου λεγα εγω τι θα εκανα.....
εσυ κυρια μου στην τυροπιτα και σπανακοπιτα-γιαμ γιαμ- και εγω στα τυροπιτακια μου χαχαχαχα
καλα δεν λεω για τον κολλητο....πανεξυπνος.καλε της μαρκελας τον κοιταγε τον δικο μου στα ματια τον καταλαβε,ο δικος μου χαμπααααααρι δεν πηρε. μονο οταν πιασαν το ορχηστρικο τους τον αντιληφθηκε....ε καιμε λιγο καρβουνακι Embarassed Embarassed
μεχρι να φτασουμε ξεραθηκαν και τα 2στον υπνο....να ανεβασω ποδηλατο, καροτσι, να ξυπνησω την ιωαννα και να κουβαλησω και τον μικρο με την τσαντα του....ξεχασανα παρω και κλειδια μαζι μου-ευτυχως γειτονας-κουμπαρος-κλειδουχος- μια ωρα εκανα να φτασω σπιτι....
αξεχαστο το δωρακι ομως του ερωτα φιλεναδα ε?????? οχι για να μην λετε για την μποοοοοχα.....
φιλη θανκς για ενα πολυ ωραιο απογευμα-βραδυ.την επομενη σας περιμενω σπιτι μου να σας περιποιηθω Very Happy

mamameli

Καλησπέρα αγάπες μου ..δεν τη γλιτωσα τελικά...πυρετός..
Πονοι στο σώμα κτλ..αχ μόνο το μωρο έμεινε κι έχει συναχακι!

Και σήμερα βγηκα κανονικά και δυο φορές..
Τι να πρωτοσχολιασω..
Πατριτσια..ας το να φύγει απο μέσα σου μετα απο τόσα χρόνια..εμπειρίες μας κάνουν αυτο που είμαστε..μη κρατάς πίκρες!να τους θυμάσαι όπως τώρα αλλα και οι γονείς είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη..ακόμα και να μην έκανες ποτε το ίδιο θα κανείς αλλα..
όλοι παίζουν το ρόλο στη ζωη μαας..και οι πιο αγαπημένοι και οι πιο μακρυνοι..

Αθανασία και Μαρκελλα θα σας εφερνα κι εγω το κοριτσάκι μου και το αγοράκι αν ήμουν εκει και ωραία κουλουρακια αλλα δυστυχώς είμαστε μακριά...

Χθες το μωρο μου κοιμηθηκε σχεδόν 8 ωρο. 9-5 ..εγω όμως κοιμήθηκα 1.. Το ξέρω δεν πάω καλα!

Λοιπόν τα σημαντικά: το μωρο της Ευης δυστυχώς χειροτερευε..δεν έπεφτε ο πυρετός και ο βήχας συνεχίζεται χειρότερα..του κάνουν εξετάσεις για να βρουν τι έχει..μάλλον βρογχιολιτιδα.
Και της ίδιας της ήρθε η περίοδος απο τη στεναχώρια φαντάζομαι..
Έχετε χαιρετίσματα!
Δήμητρα συμφωνώ με τις υπόλοιπες να ρωτήσεις κι αλλου..
Εμείς έιχαμε σν παιδια πολλα τραβηγματα με αφτιά..δεν λέω για την αδερφη μου γιατινισωΣ μας διαβάζουν και εγκυουλες..αλλα ;πο. Στιγμη που αντιμετωπίζεις την κατάσταση δεν κινδυνεύει τόσο πολυ!
Θα έχει ευαισθησία πιθανόν!

Αυτα 38,4 ήπια και παναντολ..ελπίζω να πέσει..έχω και μια πείνα...

Φιλακια και προσεύχομαι να γίνουμε όλοι καλα..και κυρίως τα Βρεφακια μας!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ρε φιλεναδα. σε σκεφτομουν πως θα γυρισεις. εγω τωρα μολις καθησα τελικα. μαζεψα τα παντα, εβαλα και ηλεκτρικη, ξεσκονισα, τιναξα, αμε αμε! Η μεγαλη κοιμηθηκε πριν κανα τεταρτο στον καναπε και ο μικρος μολις τωρα εφαγε και νανι νανι.
Λοιπον, ξεχασα να σας πω το σημαντικοτερο. Τον κολλητο (τον ερωτας της Αθανασιας ντε) οτι στοιχημα θελετε.... δεν το φτανει κανεις και καμμια στην μποχα! Αθανασακι, η πανα του ειναι σε σακουλα στο μπαλκονι (οπως και οι δικες μας φυσικα) και φοβαμαι μην μαζεψουν υπογραφες οι γειτονες να μας διωξουν. εσυ θα φταις. οχι εσυ ακριβως, ο κολλητος!
Τα παιξαμε λιγο απο την κουραση αλλα περασαμε μια χαρα και εμεις και τα παιδια.
Ρε συ, συνεννοηθηκες με τον Μαικ τι θες ακριβως? γιατι σα να τον βλεπω να ερχεται και να ρωταει εμενα και εμεις (εγω και συ) δεν το κουβεντιασαμε. Very Happy

Ααααααααααααα θελω και τη συνταγη ειπαμε. Που να δεις τι εφαγε η δικια μου αφου φυγατε. Καποια στιγμη, ειδα λουκανικακια σκετα στο ταψακι. Τι ειναι αυτα, την ρωταω. Και απανταει "εεεεεε συγνωμη μαμα, μου αρεσει το ζυμαρακι, πειραζει?"

Επισης θελω συνταγη για βαφλες, αλλα δοκιμασμενη, σιγουρακι. Εχασα την δικια μου, δεν τη θυμαμαι και οτι εχω βρει απο ιντερνετ δεν μου πετυχαινει. χελπ πληζ!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι καλησπερα. περαστικα ρε κοριτσακι. εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα και συ. μια ο ενας μια ο αλλος. περαστικα!
Στενοχωρηθηκα με την Ευη γμτ. Δεν φτανει που βρεθηκαν σε ξενη χωρα, περιβαλλον, μονοι, να εχουν και το μπεμπε αρρωστο. Πολυ λυπαμαι. Μακαρι να περασει γρηγορα και αυτο. Να της δινεις κουραγιο και τις ευχες μας για πολυ πολυ γρηγορη αναρρωση.

Μακαρι να ημασταν κοντα - για τα κουλουρακια το λεω - οχι για σενα! Laughing Laughing πλακα κανω. Καπου θα συναντηθουμε βρε. Το ποτε δεν ξερω.
Α Μαρια, και που 'σαι? να ξεκουραζεσαι περισσοτερο οποτε μπορεις.

mamameli

markella_p έγραψε:Μαρακι καλησπερα. περαστικα ρε κοριτσακι. εχεις ταλαιπωρηθει αρκετα και συ. μια ο ενας μια ο αλλος. περαστικα!
Στενοχωρηθηκα με την Ευη γμτ. Δεν φτανει που βρεθηκαν σε ξενη χωρα, περιβαλλον, μονοι, να εχουν και το μπεμπε αρρωστο. Πολυ λυπαμαι. Μακαρι να περασει γρηγορα και αυτο. Να της δινεις κουραγιο και τις ευχες μας για πολυ πολυ γρηγορη αναρρωση.

Μακαρι να ημασταν κοντα - για τα κουλουρακια το λεω - οχι για σενα! Laughing Laughing πλακα κανω. Καπου θα συναντηθουμε βρε. Το ποτε δεν ξερω.
Α Μαρια, και που 'σαι? να ξεκουραζεσαι περισσοτερο οποτε μπορεις.

Έτσι είναι αλλα θέλω να σαςδιαβαζω να κάνω καμία δουλεια με ησυχια,να χαλαρωνω λίγο και περνάει η ώρα...
Για την Ευη κι εγω αυτα σκέφτομαι ..ελπίζω να παίρνει κουραγιο απο τα μηνματα μου!και πάντα δίνω χαιρετισμούς απο όλες..

Έλα μωρε τι να με κάνεις εμένα..γι αυτο σε δελεασα με τα κουλουρακια...

Φιλακια!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε κοριτσακια μου ταλαιπωρειστε σχεδον ολες, κ μετα γκρινιαζω κ γω που ναι μεν το κατιτις μας το ειχαμε/εχουμε αλλα οχι κατι πολυ σοβαρο. ο μεγαλος απυρετος απο χθες, ο τζουνιορ ταλαιπωρειται λιγο με μυξες κ βηχα αλλα το παλευουμε με ορο, σιροπακι κ πολυ μαμαδογαλατακι.

Δημητρα κ παλι περαστικα, μακαρι να το περασετε σπιτι σας οσο πιο ανωδυνα γινεται.

Τα περαστικα μου κ στην ευη.

Και στη δικη μας βαφτιση εχει να πεσει πολυ κλαμα, Γιωργος κ μας στον μπαμπακα μου που δε ζει. απο τωρα κλαιω

ο αντρας μου ποντιος, εγω ποντια απο τη μαμα μου, θα γινουμε ωραιοτατο ανεκδοτο ποντιακο γιατι εχουμε τον κωστικα (μπιγκ μπραδερ), θα βγαλουμε κ το γιωρικα ( τζουνιορ ) Laughing Laughing Laughing

Σας καλυνηχτω, ισως κανα μεταμεσονυκτιο μυνηματακι, αλλιως αυριο παλι

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια, ασε τις πρωτευουσιανες κ να κανονισουμε κ μεις συνσντηση με σαλονικιοτικα εδεσματα. ας περασουν λιγο οι πολλες πολλες αρρωστιες κ σας περιμενω στο σαλονι μου για παιχνιδι κ φαγοποτι κ βολτα στο δασος η στο γηπεδο/παιδικη χαρα (μενω σε πολυ σουπερ περιοχη να το παινευτω κ λιγο)

mamameli

Οκ μέσα...
Θα το κανονισουμε σε σένα τότε!
Καληνύχτα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενη, Μαρια, στειλτε και κατα δω κανενα εδεσμα! Και γω ποντια απο μπαμπα και απο μαμα. Η κορη μου εχει πλακα. οταν τη ρωταει καποιος απο το σοι μου "τι εισαι? ποντια η κρητικια?" λεει ΠΟΝΤΙΑ. Στους αλλους (το αλλο σοι) λεει Κρητικια. Το ιδιο και με τις ομαδες. ΠΑΟΚ λεει στους δικους μου, παναθηναικος στους αλλους και στο νονο της φυσικα. Στους ουδετερους λεει πως ειναι οτι και η μαμα. Και ετσι τους φαγαμε λαχανο τους κρητικοπαναθηναικους.
Ξεχασα το κεικ ρε Αθανασια. Τωρα ειδα το αλουμινοχαρτο και λεω ας φαω ενα κομματακι με το τσιγαρο. τρια εφαγα τελικα, ηπια και μια νταμιτζανα νερο, να σκασω ειμαι. αλλα θα χτυπησω αλλο ενα προ υπνου.

mamameli

Δεν παίζεται και η κόρη σου Μαρκελλα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πονηρα θηλυκα, κατεργαρες γυναικες Μαρια μου.
Κοριτσακια, παω σιγα σιγα να κοιμηθω αγκαλια με τη νεραιδουλα μου. Σας καληνυχτω και σας φιλω!

Maryanastasia

Maryanastasia
Εειμαστε στας εξοχας κ μπηκα απο το κινητο να σας διαβασω αλλα στραβωθηκα. Αθανασια μαρκελλα καφε εγω δεν εχει?? Αν κ θ προτιμουσα μπυριτσα φιλια δεν μπορω να γραψω απο αυτο το πραγμασσσσσ

demmy29

demmy29
Παιδευεται η καημενη.τωρα πιανει τ αριστερο...ετοιμαζεται κι εκεινο μαλλον.την κραταω λιγο πιο ορθια να τρωει αν κ δυσκολο γιατι θηλαζουμε αλλα οκ.θα βαζουμε κ λαδακι στα βαμπακια οταν κανουμε μπανιο.αθανασια ολα οσα ελεγες μας ειπε αυτος.καλο καθαρισμο με συγκεκριμενο τροπο.τετοια πραγματα.δεν τον ανησυχησε καθολου.ειπε οτι τοσο μικρα δε γιατρευονται ευκολα τα αυτακια.ειπε κι αλλα πολλα.μαμαμελι περαστικα αγαπη μου.και πολλα περαστικα και κουραγιο στην ευη.ολη μου την αγαπη εχει κ την σκεψη μου πες της.θα γινουν καλα τα παιδακια μας να μη φοβαται.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Πώς είστε μανούλες και μπεμπάκια;
Μαρία μου κρητικιά, περαστικά! Σ' εμάς η παιδίατρος θυμάμαι είχε πει ότι από τη στιγμή που το μωρό αρχίζει να βάζει τα χέρια στο στόμα στην ουσία τελειώνει πλέον το νόημα της αποστείρωσης. Πολλές μανούλες σταματάνε την αποστείρωση από 4-5 μηνών, απ' όσο ξέρω. Κι εμείς πάντως τα χεράκια μονίμως μέσα στο στόμα πλέον!

Μελινομαρία μου περαστικά βρε κορίτσι!!! Την πάτησες για τα καλά, ας γίνεις καλά το συντομότερο! Περαστικά και στο μικρούλη της Εύης! Εγώ πόσο τη νιώθω, έχοντας το γατί που πέρασε βρογχιολίτιδα ακόμα μικρότερο! Αλλά δεν κατάλαβα τι εξετάσεις έκανε, η βρογχιολίτιδα διαγνωσκεται με τα ακουστικά (στην ουσία είναι ακροαστικά). Τεσπα, ας γίνει γρήγορα καλά ο μικρός. Δεν πειράζει για την περίοδο. Απλά έτυχε κι αυτή τώρα!

Μαρκέλλα και Αθανασία μου ντροπή σας να μιλάτε για φαγητά μπροστά στις πεινασμένες, χιχιχι!

Μαίρη ζηλεύω τας εξοχας!

Δημητρούλα και πάλι περαστικά βρε αγάπη!!!

Στα δικά μου, το πρωί ήταν υπέροχη μέρα και βγήκαμε για κάποιες δουλίτσες. Το απόγευμα (ξέρω, θα με βρίσετε) κανονιστηκε από μαμαδοπαρεούλα καφές σε παιδότοπο. Μπήκα κι εγώ στα λαγούμια με τη Δανάη. Το είχε τόση ανάγκη, και ήθελα να της το προσφέρω, όλο φωνές και απαγορεύσεις της ήμουν τελευταία. Διασκέδασε πολύ, χαχανιζε κανονικά η καημένη! Μετά βέβαια πλυθήκαμε όσο μπορούσαμε. Τώρα προσευχές να μην κολλήσαμε τπτ εκεί μέσα.. Δεν πέτυχα κανένα παιδάκι να βήχει ή να φτερνίζεται, αλλά όλο και κάποιο δε θα είχε περάσει; Αυτά, σας φιλώ!

demmy29

demmy29
Αλικη μου συνηθως κανουν αιματος εξειδικευμενεςγια ανοσοσφαιρινες,παρακεντηση κ γενικη αιματος ουρων.Αρχικα για να δουν αν το μικροβιο περασε στο αιμα η στο κεντρικο ν. συστημα και αν μπορει το ανοσοποιητικο να ανταπεξελθει των συνθηκων.τα περασα κ τα εμαθα.απο βρογχολιτιδα μεχρι και σηψαιμια φτανει.ειχε ενα μικρουλι στο διπλα δωματιο απο μας.οσο λιγοτερα ξερεις τοσο το καλθυερο...μη τα μαθειςποτε ευχομαι

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεεεερα Very Happy Very Happy Very Happy
ειδες που τα ελεγα εγω για την μποχα μαρκελα????εκει ειμαστε πρωτοι με διαφορα.
να γελασετε....
την μερα της καταιγιδας εχω βγει στο μπαλκονι να παρω μεσα το καθισματακι του μπεμπη.ολο το μπαλκονι πλυμιρισμενο φυσικα. και βρωμαει σκ@τιλα-πρωι πρωι τι γραφω η γυναικα-.εχει βγει και η γυναικα απο το διπλανο διαμερισμα και λεμε καλημερα.μας χωριζει ενα τζαμι στα μπαλκονια. της λεω. κυρια κατερινα βουλωσαν οι αποχετευσεις και βρωμαει.μου λεει ναι μαλλον. ειμαι ετοιμη να παρω τηλ την πυροσβεστικη γιατι λεω θα φαμε πολυ σκατο.και κανω σκεψεις να βαλω τα παιδια στο αυτοκινητο και να παμε στην μαμα μου μην αναπνεουν τετοια πραγματα κτλ κτλ. ηκυρια διπλα μου λεει πωπω τι θα κανουμε δεν θα ερθουνε και με μια βροχη υπεχειλισαν οι αποχετευσεις και τετοια.με το τηλ στο χερι συνηδητοποιω οτι εκει πιο περα ειναιμια πανα του ερωτα σε ανοικτη σακουλα....την δενω λοιπον την βαζω σε 2 σακουλες ακομα....και ως δια μαγειας....οι αποχετευσεις σταματησαν να βρωμανε.....χαχαχαχαα μυριζε η πανα καλε..... εννοειται δεν ειπα κουβεντα στην διπλανη.εχει να φαει μποχα η καημενη το καλοκαιρι......

μωρε κριμα η ευη με το μικρακι της.ευτυχως ειναι σε καλα χερια-εκει δεν ειναι ελλαδισταν-και θα ξεμπερδεψει ευκολα.περαστικα της και αγυριστα....

δημητρουλα σορυ αλλα....θα εχεις θεματακι με φθινουσα πορεια μεχρι τα 2,5.εκει μαχαιρι θα κοπουν οι ωτιτιδες. μιλαει η πειρα. οσο μπορεις ταιζεις πιο ορθια-ναι ναι με τον θηλασμο κομματακι αδυνατο- αλλα τουλαχιστον οταν την ταιζουν με μπιμπερο να ειναι καθιστη.καλα θα σε παρω τηλ καποια στιγμη μεσα στην μερα να σου στειλω αν θες ενα μπιμπερο της κικο αναποδο.σωτηριο για την ωτιτιδα.μικρη μου τοσοδουλα..... περαστικα σου μωρο μου

μαμαμελι ξεκουρασου καλε πως θα γινεις καλα οεο???ασε τις δουλειες δεν πανε πουθενα. κουλουρακια ε????ε θελουμεεδεσματα θεσαλονικης και εμεις καλε.....

τζενη και εμενα κωστικας ειναι ο μπαμπας μου και γιωρικας ο πεθερος. Wink

παναγιωταρεα εισαι στο προγραμμα για ανοιξη - καλοκαιρι 2013.θα νοικιαζουμε πουλμανακι με την μαρκελα, την ειρηνη και την αλικη-ξεχναω καποια αθηναια ε Embarassed - και τσουπ θα σου ερχομαστε χιχιχι

αλικη σε θαυμαζω. παιδοτοπο???? ουτε να τον ακουω με τετοιο καιρο. η ιωαννα να εχει παει 5 φορες σε ολη της την ζωη....εχω φοβια-μαμακια και δεν....

και εγω με την ευτυχια μου κοιμηθηκα αποψε. ο ταριφακος δουλευε μεχρι τις 4 και μετα ανελαβε τον υιο του.αν του πει να κανει τουμπες θα τις κανει....αδυναμιες ειναι αυτες.

πολλα ειπε παλι η κατινα....
φιλια σε ολες και περαστικα στα μικρακια σας Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις