Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
681 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 681 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Πάλι μου εγώ, μόνη μου μιλάω σήμερα. Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 328109

Λοιπόν έβαλα το μπεμπάκι να θηλασει απο το πετρωμένο και μαλάκωσε. Ούφ!!! Πανικοβλήθηκα όταν έβλεπα τόση ώρα με το θήλαστρο ούτε να βγάζει γάλα ούτε να μαλακώνει.
γιατι δεν εβγαζε το θηλαστρο??

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitra al έγραψε:
Patsie έγραψε:Πάλι μου εγώ, μόνη μου μιλάω σήμερα. Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 328109

Λοιπόν έβαλα το μπεμπάκι να θηλασει απο το πετρωμένο και μαλάκωσε. Ούφ!!! Πανικοβλήθηκα όταν έβλεπα τόση ώρα με το θήλαστρο ούτε να βγάζει γάλα ούτε να μαλακώνει.

Τι να σου πω ρε κορίτσι, απόρησα κι εγώ. Κανονικά με το θήλαστρο βγάζω μια χαρά.

Εχω ακούσει πάντως πως η λειτουργία του θηλάστρου διαφέρει απο αυτή που κάνει το μωρό κι οτι κάποιες κοπέλες θηλάζουν μια χαρά και με το θήλαστρο δε βγάζουν τίποτα.
Ισως το στήθος μου ήταν γενικά αδειασμένο και οι κινήσεις του θηλάστρου δεν έπιαναν αυτό που χρειαζόταν για να ξεμπλοκάρει εκεί η περιοχή, το μωρό τα κατάφερε πάντως, τι να πω.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολα οκ τελικα; το επαθα πριν κανα μηνα που κοιμηθηκε καμποσες φορες κατι 8ωρα. ακριβως ετσι. επανηλθε σε περιπου 1 βδομαδα. ζεστα πριν το θηλασμο, κρυο μετα, παυσιπονο κ μασαζακι. εγω με το γυναικολογο μιλησα αφου εψαξα ιντερνετ ξεκινησα τα παραπανω κ μου ειπε να κανω ακριβως οτι εκανα. μετα σταματησε τα 8ωρα, αρχισε τα 1-2-3ωρα κ αδειαζει συνεχεια...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ευτυχώς τώρα είναι μια χαρά. Ουφ!

Αλήθεια, εσένα χτύπαγε 8ωρα και τώρα το ξαναγύρισε στα 2ωρα? Δε το θυμόμουνα. Φρίκη!

Κι εμάς πλέον τη μέρα δεν κοιμάται καθόλου, παρα μόνο αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου την ώρα που τον θηλάζω και μόλις τον ακουμπήσω ξυπνάει. Και το βράδυ είναι σπάνια τα 5-6 ωρα (τα έκανε κάποιες φορές και χάρηκα οτι στρώνουμε..). Είμαστε κατα βάση στο 4ωρο συν 2ωρα.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασε. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι δεν εχω θέμα μα το στήθος
Μέσα στη μέρα κοιμάται 2-3 μισαωρα αφού κοιμηθεί πρώτα κ κανα μισάωρο στην αγκαλιά. Τώρα κοιμάται κ θηλαζει εδώ κ μιση ώρα. Θα πάρει τη δόση του κ μετά θα με παιδεψει 2-3 ώρες για να κοιμηθει ισως κανα δυωρακι.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!!!! Τι κάνετε? Τα μπεμπάκια σας?

Πατρίτσια, εγώ έχω το κρεβατάκι της δίπλα μας, ίσα ίσα που χωράμε στο δωμάτιο. Δεν έχω ιδέα πως κ πότε θα τη βάλω στο δικό της. Τώρα βέβαια που ξυπνάμε στο 2ωρο για μαμ, εννοείται δεν το σκέφτομαι. Οσο για τη γκρίνια, μήπως περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης?

Τζένη, με την τεχνολογία δεν τα πάω πολύ καλά, δεν κατάλαβα κ πολλά από αυτά που γράφεις Embarassed

Ολυμπία, καλέ εσύ μεγαλώνεις ένα μικρό γίγαντα! Πως τον σηκώνεις? Να τον χαίρεσαι!!!

Μαρία, το ίδιο θέμα έχω κ εγώ με τις βελόνες. Αφού κάθε φορά εγώ της κρατάω τα χεράκια κ της μιλάω, κ ο μπαμπάς της, της κρατάει τα ποδια. Εγώ δεν μπορώ να κοιτάω που την τρυπάει...

Μαρία, τέλεια τα νέα της Εύης. Πες της οτι δεν την ξεχνάμε!!!!

Κορίτσια, σαν σήμερα 05/03/2012 έμαθα οτι είμαι έγκυος, με μια μικρούλα χωριακή 58! Κ σήμερα έχω τη μπεμπούλα μου! Σαν ψέμα μου φαίνεται! Επίσης συνηδητοποίησα πόσο πολύ έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου. Αλλος άνθρωπος έχω γίνει, πάντα προς το καλύτερο εννοείται. Με έχει κάνει η μπεμπούλα μου έτσι. Ας το καλό, συγκινήθηκα πάλι...

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eγω Ελενη στο πρωτο εμβολιο που καναμε ουτε την κρατουσα.ημουν πιο περα κ δεν εβλεπα καθολου αλλα πρεπει σιγα σιγα να το αντιμετωπισω κ αυτο γιατι καποιες φορες μπορει να χρειαστει να παω μονη μου οπως αυριο... Κι εμεις εχουμε λικνο στην μπεμπα κ ευτυχως θα χωραει για καιρο ακομα αν κ σκεφτομαι οταν παει 6 μηνων να την βαλω στο δωματιο της,ξερω οτι θα ειναι δυσκολο την αρχη να ξυπναω κ να μην την βλεπω διπλα μου αλλα καλυτερα να την βαλω τωρα που ειναι μωρο παρα οταν μεγαλωσει που μπορει να μην θελει με τιποτα,μα σιγα διπλα θα ειμαστε κ παλι 1 τοιχος μας χωριζει μονο κ οταν θελω θα μπορω να πηγαινω να κοιμαμαι στο μονο κρεβατι που της εχουμε...Την κεραλοιφη της Ελενης την πηρα κ εγω κ ειναι οντως πολυ καλη οπου την εχω χρησιμοποιησει...

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:
dimitra al έγραψε:

Τι να σου πω ρε κορίτσι, απόρησα κι εγώ. Κανονικά με το θήλαστρο βγάζω μια χαρά.

Εχω ακούσει πάντως πως η λειτουργία του θηλάστρου διαφέρει απο αυτή που κάνει το μωρό κι οτι κάποιες κοπέλες θηλάζουν μια χαρά και με το θήλαστρο δε βγάζουν τίποτα.
Ισως το στήθος μου ήταν γενικά αδειασμένο και οι κινήσεις του θηλάστρου δεν έπιαναν αυτό που χρειαζόταν για να ξεμπλοκάρει εκεί η περιοχή, το μωρό τα κατάφερε πάντως, τι να πω.
otan de uhlaza th mpempa kai ebgaza gala to ebgaza me to xeri oyte kan uhlastro kai adeiaze mia xara...kaneis taytoxrona kai malakseis otan bgazeis me to xeri gi ayto. dokimase to ama to 8hastro den sou kanei.emena eixe tyxei polles fores na petrwsei alla to ekana etsi meta ki ebgaze.

Maryanastasia

Maryanastasia
πω πω γρήγρα τα διάβασα γρηγορα να απαντ'ησω

Δήμητρα ειναι ένα δράμα με τους γονείς και εκείνοι δεν έχουν να πληρώσουν αλλά εγώ έχωκαι προσωπικο να πληρώσω τι να κάνω....Κατα τα άλλα ενώ κάθε μέρα κλαιώ που αφ'ηνω την εμιλυ μου μου αρέσει η δουλειά μου. Μου είχαν λέιψει τα παιδάκια μου αλλά μου αρεσει και η ανεξαρτησία μυ την λέω την αμαρτία μου !!Χθες πχ με τα λεφτάκια μου της πήρα 5 τσάντες από τα ζαρα Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 215994 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 215994

Κλεοπάτρα εγώ την πάω κάθε μέρα βόλτα με το καρότσι αλλά για καφέ δεν έχω καθήσει καθώς δεν της δίνω ξένο και να θηλάσω σε καφετέρια κάπως μου κάθεται ακόμα..

Δήμητρα δεν κάνω και πολλές δουλειες...τα βαριά τις κυριακές και φαγητό η μανούλα μου. Αδύνατον να μαγείρευα κι΄λας.
επίσης πρέπει να προλάβω να σου στείλω λεπτομερώς πως βγάζω γάλα και μλ κτλ να αλλάξουμε αποψεις!!

Εγω κορίτσια ξερετε αν σας αγαπάω ή όχι αλλά 3 μηνών μόνη της στ δωμάτιο δεν την βάζω. Η κούνια της είναι κολλητή στο κρεβάτι μας και θα μείνει εκει για πολύ καιρό ακόμα...

Δ

Maryanastasia

Maryanastasia
Αυτά τα πολλά. Σας φιλώ όλες. Ειδικά τα μπεμπέ σας.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καληνυχτα κι απο μενα μανουλες Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 850933 !η μπεμπα μου κοιμαται αππο τισ 9 και μαλλον θα ξυπνησει στισ 4 παλι!!πωσ γινετε να μπαινω για λιγο και να κολλαω μια ωρα εδω μεσα δεν ξερω...ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη νυχτα!!!καληνυχτα!

mamameli

Να μαι πάλι!

Τζένη όντως για το ταμπλετ δεν ξέρω κι εγω...
Αυτο που έχω είναι ακριβο και είναι δώρο.Αλλα αν του πάρετε ταμπλετ απο τώρα φαντάζομαι οτι στα 18 αυτοκίνητο θα είναι λίγο! Laughing
Η Μελίνα τρελενεται βέβαια κι έχω πολλα παιχνίδια γιναυτην...

Συμφωνω με όσα είπε η Τζένη για το πετρωμα..αχρείαστα να είναι..το θηλαστρο δεν ενδείκνυται σε τις περιπτώσεις..
Επίσης όσο γαλα και να έχεις δεν σημαίνει οτι μπορείς να βγάλεις..
Για να ξεμπλοκαρεις μια περιοχή βάζεις το μωρο με το πιγουνι προς αυτήν ή ζέστη κομπρεσα στο σημείο εκείνο.

Πατριτσια ξέρω πως με το να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με το μωρο δημιουργώ ίσως πρόβλημα στο μέλλον..αλλα και αυτο είναι ήσυχο και εγω κοιμάμαι!με τόση κούραση με σκοτώνει μόνο που σκέφτομαι να περπαταω μέσα στο σπίτι δέκα φορές!τώρα δεν σηκωνομαι καθόλου..μόλις κλαψει το παίρνω δίπλα μου ξαπλωνουμε και το θηλαζω ξαπλωτα..αν μας πάρει ο ύπνος το συνεχίζουμε αργότερα εκει που το αφήσαμε..αν το νιώθω ανήσυχο το παίρνω αγκαλιτσα ορθιο να ρευτεί.Αλλα τα πόδιαεξω απο το πάπλωμα δεν τα βγάζω!
Αν κάνει κακα-ευτυχώς σπάνια- το δίνω στον μπαμπα του και το αλλάζει..μη σας πω τι έπαθα όταν αποθηλασα..
Οτι κατάθλιψη δεν έπαθα στη λοχεια!Και ήταν και 2,5 χρόνων και ήθελα πολυ να το κόψω..παρ´ολα αυτα δεν μπορούσα να δεχτώ οτι το μωρο δεν τρέφεται πια απο μένα ,δεν με έχει άμεση ανάγκη,πως μεγάλωσε και είναι ολόκληρο κοριτσάκι και μάλιστα πολυ ανεξάρτητο αντίθετα με οτι με κατηγορούσαν οτι θα το εκανα μαμοθρευτο...

Εγω σαν αύριο συνελαβα το μωρο μου!Μια και φαρμακερη ήταν η φορα γι αυτο το ξέρω!

Στα εμβόλια το έχω αγκαλια όρθιο ,ετσι μου λέει ο γιατρός,και του το βάζει στο πωπουδι του!θέλω δεν θέλω
δηλ. Το βλέπω αλλα το έχω το μωρο αγκαλιτσα!

Σήμερα εφαγα αβγό..ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα!
Και πολλούς ξηρούς καρπούς εφαγα...για να δούμε!
Φυσικά συνεχίζω γαλακτοκομικά πάσης φύσεως και μοσχάρι και χοιρινό!Πλέον συνηθισα...μπροστά στην υγεία του μωρού δεν με νοιάζει!Αν είναι να το ξεπεράσει γρηγοροτερα ούτε συζήτηση...

mamameli

Καλησπέρα Μαιη!

Ναι έχεις δίκιο...εμένα που δεν με τρελαίνει η δουλεια μου αυτήν την ανεξαρτησία στο ξοδεμα δεν την αλλάζω με τίποτα..
Και συμφωνω οτι είναι μικρουλια για να βγουν απο το δωμάτιο...αλλα κάθε άποψη δεκτή και επίσης τα καινούρια σπίτια έχουν πολυ μικρα υπνοδωμάτια..
Εγω θα τον πάω με τη Μελίνα όταν θα κοιμάται κάθε νύχτα πάνω απο 6-7 ώρες..κάθε νύχτα όμως..δεν θέλω με τίποτα να μου ξυπνάει την πρικιπισσα γιατί μετα έχετε γεια βρυσουλες...όταν γυρίσω στη δουλεια θα με μαζεύουν με τα κουταλακια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitra al έγραψε:καληνυχτα κι απο μενα μανουλες Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 32 850933 !η μπεμπα μου κοιμαται αππο τισ 9 και μαλλον θα ξυπνησει στισ 4 παλι!!πωσ γινετε να μπαινω για λιγο και να κολλαω μια ωρα εδω μεσα δεν ξερω...ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη νυχτα!!!καληνυχτα!

εμένα μέχρι τις 4 θα χει ξυπνήσει 2 φορές!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σε ζηλεύω το πως κοιμάστε!
Εγώ να την πάρω στο κρεβάτι δεν παίζει γιατί ο άντρας μου κοιμάται πάρα πολύ άτσαλα! Σκέψου όταν αλλάζει πλευρό, είναι σα να κάνει σεισμό. Ασε που η κυρία με θέλει να κόβω βόλτες για να ρευτεί, αν είμαι καθιστή στο κρεβάτι κλαίει. Κ με τη ΓΟΠ δεν μπορώ να το ρισκάρω να την ξαπλώσω κατευθείαν, ας είναι ελαφριάς μορφής.

Νυστάζω αλλά περιμένω το αντράκι μου να σχολάσει. Από τις 11 είναι στη δουλειά.

demmy29

demmy29
Μαμαμέλι να δώσεις τις ευχούλες μου στην Εύη!Να είναι το μωράκι της πάντα γερό! Μαίη κι εγώ τις Κυριακές κάνω δουλειές αλλά μεσοβδόμαδα σίδερο, μαγείρεμα κ.α. Μου φαίνεται περίεργο που δεν κάθεστε για καφέ οι θηλάζουσες γιατί εμένα η Τοσοδούλα μου τρώει μια χαρά στο σπίτι και φεύγουμε και ξανατρώει. Σήμερα στη μαμαδοσυνάντηση όλο κοιμόταν. Μη το βάλεις στο καρότσι το παιδί, σέκος!!! Χα χα! Καλόβολο παιδάκι! Βρήκα έναν ρυθμό με το θηλαστρο αλλά εξάντληση!Ουφ! Αν φτάσουμε στους 6 θα είναι πιο εύκιλο μετά. Θα τρώνε και κρεμούλες και θα έρχεται πιο φυσικά! Άντε καληνύχτα προς το παρόν.

mamameli

Θα της δώσω Δημητρουλα..
Αχ Ελένη μου υπομονη..θα στρώσει μόνη της η κουκλιτσα..εμένα ο άντρας μου κοιμάται προσεκτικά..και ο ίδιος το έφερε το μωρο στο κρεβάτι ..στο δεύτερο παιδι κλαταραμε και οι δυο και είπαμε όλα χαλάλι για μια ώρα ύπνο!
Very Happy

Καληνύχτα!πολλα φιλακια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Πωπωπω, χάθηκα για 2 μέρες και γράψατε πολλά!!! Προφανώς δεν τα θυμάμαι όλα..

Μελινομαρία μου μεγάλωσε το αντράκι σου, είδα και φωτο! Όσο για την "αντιπαιδαγωγική" μέθοδο του να βάλεις το μωρό μαζί σου στο κρεβάτι, την εφαρμόσα αρκετά τις πρώτες μέρες, στο μαιευτήριο και στο σπίτι. Αλλιώς δεν κοιμόταν. Τώρα, αφού κοιμηθεί μέχρι τις 5 περίπου (συνήθως σερί), εφαρμόζω την ακόμα πιο "αντιπαιδαγωγική" μέθοδο του να κοιμάμαι μισοξαπλωμένη με το μωρό στην αγκαλιά μου, διαφορετικά δεν κοιμάται, ούτε καν δίπλα μου στο κρεβάτι. Μερικές φορές η πιπίλα βοηθάει, αλλά δε θέλω να μάθει να κοιμάται με πιπίλα. Πονάει όμως η μέση και ο αυχένας μου από τη λάθος στάση!
Χαιρετισμούς κι από μένα στην Εύη μας, πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα!

Ολυμπία μου πόσο μεγάλος είναι ο μπέμπης σου!!! Η Δανάη ενός έτους ήταν 9 κιλά και τώρα ακόμα δεν έχει πατήσει τα 12!

Τζενάκι δεν ξέρω να σε βοηθήσω με το ταμπλετ, εγώ στη Δανάη δε δίνω ακόμα, ούτε τηλεόραση βλέπει πολύ. Προτιμώ να την απασχολώ με παιχνίδια όπως κάρτες, τουβλάκια κλπ. Πρόσεχε μη σου κολλήσει με αυτό, οι άντρες έχουν ένα θέμα..!

Κλεοπάτρα μου πάλι καλά το έλυσες το θεματάκι σου! Όσο για το κρεβατάκι του, σε καταλαβαίνω, αν και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, στον αποθηλασμό θα είναι χειρότερα! Απόλαυσε το όσο κρατάει και όταν το βάλεις στο κρεβατάκι του, κάθε φορά που θα μελαγχολείς να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό του, αφού δε χωράει στην καλαθούνα. Σύντομα θα συνηθίσεις!

Μαίρη μου απορία, γιατί σε λένε Μαίη; Κάτι έχω χάσει μάλλον, χιχιχι! Μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα! Και εγώ τη μικρή θα την κρατήσω όσο αντέχει στο πορτ-μπεμπέ, αλλά σύντομα κι αυτή δε θα χωράει, οπότε θέλοντας και μη θα μπει στο κρεβατάκι της. Ελπίζω εκεί να κοιμάται καλύτερα, όπως και η Δανάη!

Δήμητρα εγώ έχω βγει για καφέ (και θηλάζω κιόλας μια χαρά, όλα μια ιδέα είναι, είναι να γίνει η αρχή κατά τη γνώμη μου). Διαλέγουμε συνήθως χώρους όπου ξέρουμε ότι δε θα έχει καπνό, διαφορετικά έξω, αν το επιτρέπει και ο καιρός.

Στέλλα μου μπράβο που μεγαλώνει μια χαρά η τεμπελούλα σου! Όσο για το μεγάλο, εγώ δεν το είχα ξανακούσει ότι κρατάνε φαγητό τόσες ώρες, αλλά για να στο λένε ότι γίνεται..!

Κριτικοπούλες μου είναι κουκλίτσες τα κοριτσάκια σας!!! Όχι όμως ότι πάνε πίσω και τα μπεμπάκια του βορρά!

Ειρήνη μου ήθελα να σε ρωτήσω πώς είναι το χέρι σου;

Σας αφήνω τώρα γιατί επιτέλους έχει λίγη ώρα που κοιμήθηκε και η μεγάλη. Πάω να την πέσω για όσο προλαβαίνω. Ξαναπείνασα κιόλας, αφήστε τα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ούτε γω θέλω να του πάρουμε ταμπλετ αλλά είναι λύση ανάγκης. Τα χω πάρει λίγο με τον άντρα μου που τον μύησε στα ηλεκτρονικα κ είναι κ ο ίδιος όλη την ώρα με το κινητό παίζοντας. Τι να σου κάνει μετά το παιδί; παίζει κ με παζλ κ ένα σωρό αλλα κ παραμυθια διαβάζουμε αλλα πόσο; κάποια στιγμή βαριέται κ ζητάει αλλα.

Σήμερα θηλαζε από τις 9 μέχρι τις 10:30 περίπου. Αφού κοιμήθηκε βαθιά τον αφησα στην καλαθουνα κ τσουπ στις 12.περίπου ξυπνάει. Θηλαζω πάλι κ τον ξαπλώνω δίπλα μου μπας κ κοιμηθώ κάμποσο αλλα που; 2 κ κάτι πάλι ξύπνησε. Τι άλλο να κάνω η μάνα για να κοιμηθώ λίγο παραπάνω; πάλι δίπλα μου θα τον βάλω να δούμε.

Καλό ξημέρωμα

demmy29

demmy29
Καλα δεν το συζητω κοριτσια.ολο κ καπου θα τα κακομαθουμε.παιδακια ειναι δεν ειναι ρομποτακια
.εχουν συναισθηματα.δεν πειραζει να κοιμηθουν κ λιγο αγκαλιτσα.ειναι φωλιτσα τους.πεθαινω οταν κοιμαται πανω στο στηθος.ψεματα δε λεω.θα με καβαλησει το μικρακι μου.

mamameli

Καλημέρα!

Πωπω όταν έχει ήλιο αλλιώς ξυπνας!

Αλικακι μου μεγαλώνουν τα μωρα μας!
Πολυ χάρηκα που έβαλες τη λέξη αντιπαιδαγωγικο σε εισαγωγικά γιατί πως μπορει η αγάπη να κακομαθει ένα μωρο..
Η σύγχρονη ζωη δεν μας επιτρέπει να ζούμε αγκαλια με τα μωρα μας...μας κάνει ακόμα να νιώθουμε και τύψεις που το κάνουμε ή ακόμα και που έχουμε την ανάγκη...
Μια μέρα λέμε φτάνει τόσο ...ώρα να πας στο κρεβάτι σου!Κι εγω το εκανα..όμως δεν είμαι σίγουρη αν οι αντιδράσεις της Μελίνας προέρχονται κσι ο αυτο!
Να είσαι φειδωλος σε υλικά, να κερδίζει το παιδι αυτο που επιθυμεί με κόπο ,όμως στην αγκαλια γιατί να είμαστε τσιγγουνηδες;Δεν κοστίζει τίποτα και αξίζει πολλα!
Είμαι πολλές φορές ανάμεσα στο ´´σωστό´´ και στο ανθρώπινο...δεν ξέρω τι παιδια θα γίνουν όταν μεγαλώσουν..σιγουραομως δεν θέλω α μου πουν οτι δεν τα αγαπούσα...δεν τα αγκαλιασα ...δεν τα εκανα να νιώθουν ασφαλή...

Ο θηλασμος νομίζω συναισθηματικά είναι ο δύσκολος δρόμος αλλα και πιο σημαντικός για τη σχέση μητέρας
παιδιού..όσες τον επιλέγουν ζοριζονται αλλα ζούνε κάτι μαγικό..φυσικά δεν αμφισβητώ οτι και τα παιδια που δεν θηλαζουν εννοείται δεν υστερούν απο τα υπολοιπα απλα οιμαμαδες τους προσπαθούν ένα κλικ παραπάνω σ´αυτο που κερδίζουν οι άλλες ψιλοαυτοματα..κουραγιο λοιπόν ζηστε το μαγικό αυτο ως το τέλος..και αν συγκινηθουμε και λίγο δεν πειράζει...όλα κάποτε τελειώνουν κσι αρχίζουν αλλα ...

Φιλοσοφική διάθεση...σας επρηξα!

Τζένη εμάς η μικρη θα γίνει χάκερ σε λίγο...θέλει προσοχη..να πάρεις ταμπλετ αλλα να μην το θεωρεί δικο του!Και να του τοδινεις 30 περίπου λεπτά..ή αν βγείτε κάπου!Παν μέτρο άριστο!

Άντε πάω γιαδουλειες...

Α Αλικη ,Η Μελίνα έλεγε κάθε πρωι τη θεία μου τη Μαίρη!;Καμέα Μαιη...καλημέρα Μαίρη δηλαδή και όταν το ανάφερα η φίλη μας η Μαίρη είπε να την φωνάζουμε έτσι ..

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ...ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ...ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ!!!ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ 4360 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ 4 ΚΙΛΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!

ΑΑΑΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ 16 ΙΟΥΝΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ!!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ...ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ...ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ!!!ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ 4360 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ 4 ΚΙΛΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!

kalhmera ki apo mena...poy ton xwras bre sth kala8oyna dyo metra palikari???xaxaxa!!!mono se mena den exei hlio ...????pali synnefa blepv....ti sto kalo?egw pantws poly stenaxwre8hka pou de mporesa na th 8hlasw parapanw...alla den peirazei sto deytero 8a bgalw allo ta apo8hmena mou...!!!!8a to jeftilisw....8a paei 2 xronwn ki akoma byzi 8a dinw... Very Happy Very Happy Very Happy
ax h mpempa mou xairetai me ta arkoydakia pou kouniountai kai bgazei fwnoules...poso megalwse...einai teleia ta mpempakia mas twra poy antidroun se alla ere8ismata!!!8a thn faw!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a ti glyka 8a dineis?rwtaw giati logo 8ermokrasias den antexoyn ola!!ki egw 8a kanw bafthsh 9 iouniou gi ayto rwtaw!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="dimitra al"]
mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

kalhmera ki apo mena...poy ton xwras bre sth kala8oyna dyo metra palikari???xaxaxa!!!mono se mena den exei hlio ...????pali synnefa blepv....ti sto kalo?egw pantws poly stenaxwre8hka pou de mporesa na th 8hlasw parapanw...alla den peirazei sto deytero 8a bgalw allo ta apo8hmena mou...!!!!8a to jeftilisw....8a paei 2 xronwn ki akoma byzi 8a dinw... Very Happy Very Happy Very Happy
ax h mpempa mou xairetai me ta arkoydakia pou kouniountai kai bgazei fwnoules...poso megalwse...einai teleia ta mpempakia mas twra poy antidroun se alla ere8ismata!!!8a thn faw!![/quo

αχαχαχχ δημητρα μου αστα λιγο ακομη χωραει μετα...θα δουμε!!!ναι μωρε οσο πανε και μας τρελαινουν!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις