Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις παλι ξυπνιοι ειμαστε.πηρα τηλεφωνο την παιδιατρο να κλεισω ραντεβου για το εμβολιο του μικρου και του μεγαλου και την ρωτησα που δεν κοιμαται ολη την ημερα μονο μισαωρα και 10λεπτα και μου ειπε οτι ειναι επειδη μεγαλωνει και μενει πολλες ωρες ξυπνιος.αν δεν γκρινιαζει να τον ενοχλει κατι μου ειπε οτι θελει παρεα.ευτυχως κοιμαται το βραδυ.χτες κοιμηθηκε 11.30 και ξυπνησε στις 6.15.τουλαχιστον ξεκουραζομαστε το βραδυ γιατι το μεσημερι εχουμε κουβεντα.αρχισε να γελαει και με φωνη και οταν του μιλας προσπαθει να βγαλει φωνη απο το στομα να μιλησει κι αυτος.

μαιρη δεν νομιζω οτι ειμαστε κακες με τις πεθερες μας.ισως επειδη εσυ την εχεις μακρυα δεν σου κανει τιποτα.εμενα προχτες επλυνε τα πιατα οταν πηγα στην φυσικοθεραπεια και χτες που εβγαλα μια κατσαρολα να φτιαξω μια σοκολατοπιτα για τον αντρα μου ηταν βρωμικη.τωρα τι να της πω τοσα χρονια νοικοκυρα.αυτο το εκανε και περυσι που προσεχε τον στρατο οταν δουλευα.δεν θελω να μου ξανακανει τιποτα αν ειναι να τα κανω και 2η φορα.

ελπιζω αυριο να εχει καλο καιρο να βγουμε βολτα.παλι ψιχαλιζε απο το πρωι.

συμφωνω οταν δεν την εχεις κοντα σιγουρα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα μια φορα που θα την δεις οτι και να πει και να κανει δεν δινεις σημασια καμια οταν ομως ειναι συνεχεια στα ποδια σου????χαιρετισματα....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξαλημερα μανουλες!!? Τι κανετε???? Πωωωωω εχετε γραψει απειεα κ στη φαση που ειμαι αποκλειεται να προλαβω να τα διαβασω ολα!!
Καταρχην...Δημητρουλα περαστικα.κ.σιδερενια η μικρουλα σου!!!!!!! Να της δωσεις ενα φιλι κ απο εμενα!
Αθανασια μου μπουμπουνιερες ακουω...ετοιμαζεστε για βαφτθση τωρα???
Σε ολα τα αρρωστα μικρουλθα πεεεραστικουλια!!!!!
Εμεις καλα ειμαστε....ενα ζαος φινεται......οοοοολο το βραδυ καθε μερα στο ποδι.....εχω εξουθενωθει.......σημερα καταφρραμε να κοιμηθουμε στις 8!!!!!!! Καθε μιαμθση με δυο ωρες ειναι πανω.....η γκρινιαζει...η πειναει....η θελει παρεουλα η σκατουλιτσα......ολο το βραδυ με κοιταει κ γελαει...κ θελει παιχνιδια....κ εγω να κουτουλαω....ενας χαμος......ειμαι μερες τωρα...με 2....3 ωρες υπνο την ημερα......μας βγηκε τσαχπινα η μπουμπουδιτσα μου!! Αυτα αο εμας....μολις προλαβω θα ξαναμπω να δω τι θα ρολαβω να διαβασω....φιλια σε ολες!!!! !

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας μανουλες κ μωρακια!!!Εχω μια βαρεμαρα σημερα κοιμαται κ η μπεμπα κ δεν ξερω τι να κανω...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η τοσοδουλα μας αστερι.ρε σεις πλακα πλακα ειναι δυνατη η ατιμη χαχαχα

ζωη ασε εμπλεξα με τις μπομπο....πολλες ιδεες και μπερδευτηκα
θα τα πουμε και στο τηλ.αντε ανεβα να σας δουμε απο κοντα καλε....

μαρκελα φιλεναδα σε εχασα που εισαι καλε?????????/

η παναγιωταρεα μας τι κανει?
κοιταζα παλιες φωτο-παλιες λεμε- αχ τι κορμαρα ημουν?! καννενα ιχνος κουρασης στο προσωπακι....παλιες καλες εποχες....κλαψ κλαψ. μπουμπουκι με πηρε, μαραμενο σκ@το με κανταντησε ο ταριφακος..... Sad
θα τις 'θαψω' στο παταρι να μην στεναχωριεμαι

eirini2

μαμακα μου έγραψε:η τοσοδουλα μας αστερι.ρε σεις πλακα πλακα ειναι δυνατη η ατιμη χαχαχα

ζωη ασε εμπλεξα με τις μπομπο....πολλες ιδεες και μπερδευτηκα
θα τα πουμε και στο τηλ.αντε ανεβα να σας δουμε απο κοντα καλε....

μαρκελα φιλεναδα σε εχασα που εισαι καλε?????????/

η παναγιωταρεα μας τι κανει?
κοιταζα παλιες φωτο-παλιες λεμε- αχ τι κορμαρα ημουν?! καννενα ιχνος κουρασης στο προσωπακι....παλιες καλες εποχες....κλαψ κλαψ. μπουμπουκι με πηρε, μαραμενο σκ@το με κανταντησε ο ταριφακος..... Sad
θα τις 'θαψω' στο παταρι να μην στεναχωριεμαι

που πηγες για μπομπονιερες αθανασια?
σκεψου ομως οτι εχεις 2 ομορφα παιδια δεν θα σκεφτεσαι πως ησουν 10 χρονια πριν.μια χαρα ειμαστε και τωρα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω ηθελα να τα πουμε αλλα κλεινουν τα ματια μου, πονανε απο τη νυστα. παω να την πεσω λιγο και τα λεμε αργοτερα.
φιλακια

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη στο περιστερι στην νεα ζωη συγκεκριμενα.απο εκει πηρα και της ιωαννας.ειναι εξυπηρετικη.για ιδεα πηγα και μπερδευτηκα.....

με βλεπει η ιωαννα στο λαπτοπ και ερχεται και λεει ' α στο κομπιουτετ εισαι μαμα? ελπιζω να μην κανεις καμια μακακια' Shocked Shocked
πρεπει να μαζευτω δεν φταιει το παιδι.οοοοτι ακουει λεει βεβαιως βεβαιως

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτακια μου ειμαι τελειως απογοητευμενη!
Πιστευω πως θα χασω τον θηλασμο!
Εχει τεις μερες που βγαζω το γαλα μου και της το δινω με το μπιμερο, κι νομιζω απο την συμπεριφορα του μωρου πως δεν θα θελει μετα το στηθος.Ασ που τοσσο καιρο πιστευα οτι ετρωγε καλα και με το θηλαστρο το νοσοκομειακο(το νοικιασα) βγαζω περιπου 50ml στο 2ωρο!Χαλια μαυρα !!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια χαρα και απο εμας!!!σημερα βγηκαμε βολτουλα...πηγαμε και αλλαξαμε κατι ρουχαλακια που μας εφεραν μικρα εννοειται..γιατι δεν ξερουν οτι το παιδι μου ειναι μπιγκ..αχαχαχχα!!!και μενα πιπιλαει το χερι του..πρηστηκαν τα ουλα του...!!!εμεις εχθες χασαμε λιγο το προγραμμα μας...συνηθως κοιμαται 10μιση αλλα πριν κοιμηθω τον ταιζω δηλαδη κατα της 12 και παει μεχρι της 5-6 και μετα ξυπναει 10...αλλα εχθες εφαγε 10μιση και επειδη κοιμηθηκα κι εγω δεν τον ταισα λιγο πιο αργα και 2μιση ξυπνησε εφαγε κοιμηθηκε και μετα ξυπνησε ξανα 7 αλλα νομιζε οτι ξημερωσε και γελουσε με το ζορι τον κοιμησα κατα της 8 και ξυπνησαμε 10μιση!!!!δεν το ξανακανωωωωω πρεπει να τρωει κατα της 12 για να αντεχει!!!αυτα τα λιγα κουκλες!!!

maria1984

maria1984
Κι εγω Ολυμπια κατα τις 11 την ταιζω κ μετα κατα τις 4 τα ξημερωματα κ ετσι καθυστερει λιγο να ξυπνησει αλλα εχει τυχει φορες να χαλασουμε κ εμεις το προγραμμα κ να σηκωνεται στις 6 κ να χασκογελαει κ αντε μετα να την ξανακοιμησω...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Κι εγω Ολυμπια κατα τις 11 την ταιζω κ μετα κατα τις 4 τα ξημερωματα κ ετσι καθυστερει λιγο να ξυπνησει αλλα εχει τυχει φορες να χαλασουμε κ εμεις το προγραμμα κ να σηκωνεται στις 6 κ να χασκογελαει κ αντε μετα να την ξανακοιμησω...

ναι μωρε πρεπει λιγο πιο αργα να τον ταιζω απλα εχθες κοιμηθηκα και δεν τον ταισα..ενω κατα της 12 οταν κοιμαμαι και τρωει ειναι μια χαρα!!αλλα τι να κανουμε μικρουλια ειναι ακομη δοξα τον θεο να λεμε που εχουμε ησυχα μωρακια!

maria1984

maria1984
Σημερα μου εχει βγαλει την πιστη για να φαει,με το σταγονομετρο το πινει το γαλα...Εχουμε πεταξει πανω απο 300 ml και εχει πιει μεχρι τωρα μονο 265 ασε σκετη πικρα,τα κλαμματα με πιασαν πριν που δεν το επινε παλι...Ευτυχως τουλαχιστον ειναι μεσα στο οριο που μου εχει δωσει ο παιδιατρος για το καθημερινο γαλα που πρεπει να πινει,αλλα εχω καταντησει υστερικη,ολη μερα με 1 μπιμπερο στο χερι ειμαι...Πριν εβλεπα την γειτονισσα μου απεναντι που εχει 1 αγορακι 5μιση μηνων κ το ταιζε φαγητο εξω στην αυλη της κ την ζηλεψα.Εφαγε 1 μεγαλο πιατο κ γρηγορα γρηγορα μεσα σε 5 λεπτα κ ηταν κ ανυπομονο στις κουταλιες,ελεγα μακαρι να τρωει κι εμενα ετσι το φαγητο η την κρεμα τουλαχιστον αλλα μεχρι να φτασουμε να τρωμε κ εμεις φαγητο πρεπει να περασουν 2 μηνες ακομα.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στέλλα γρήγορα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι. Δεν ξέρω να σου προτείνω. Ίσως κάποια άλλη σαλονικια μανούλα. Αλλιώς γκουγκλαρε. Είναι κρίμα. Κ γω με θηλαστρο καλό δε βγάζω κ πολύ ενώ αν θηλασω ξεφουσκώνει μια χαρά το στήθος.

Ολυμπία ξέχασα πως είσαι στο φεις να σε ψάξω.

Ειρήνη δε θυμάμαι αν σου είπα περαστικά βρε κορίτσι. Ζόρι με δύο παιδιά αλλά πάλεψε το να γλυτωσεις το χειρουργείο.

Μαρία κ ο δικός μου βάζει συχνά τα χέρια στο στόμα. Από βδομάδα θα ρωτήσω τον παιδίατρο.

Ο νταντι με τον μεγάλο πήγαν εμπορικό να δουν τους ήρωες ντίσνεϊ. Ο μικρός κοιμήθηκε στο στήθος κ αν μπορέσω θα ξαπλώσω κ γω λίγο. Μετά ξεκινούν οι ετοιμασίες για το πάρτι.

Φιλια πολλά

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις εγινε σεισμος!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Jen75 έγραψε:Στέλλα γρήγορα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι. Δεν ξέρω να σου προτείνω. Ίσως κάποια άλλη σαλονικια μανούλα. Αλλιώς γκουγκλαρε. Είναι κρίμα. Κ γω με θηλαστρο καλό δε βγάζω κ πολύ ενώ αν θηλασω ξεφουσκώνει μια χαρά το στήθος.

Ειρήνη δε θυμάμαι αν σου είπα περαστικά βρε κορίτσι. Ζόρι με δύο παιδιά αλλά πάλεψε το να γλυτωσεις το χειρουργείο.

Μαρία κ ο δικός μου βάζει συχνά τα χέρια στο στόμα. Από βδομάδα θα ρωτήσω τον παιδίατρο.

Ο νταντι με τον μεγάλο πήγαν εμπορικό να δουν τους ήρωες ντίσνεϊ. Ο μικρός κοιμήθηκε στο στήθος κ αν μπορέσω θα ξαπλώσω κ γω λίγο. Μετά ξεκινούν οι ετοιμασίες για το πάρτι.

Φιλια πολλά

Giorgos Olumpia Simeonidis Tsagalidou

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stellaef έγραψε:Μολις εγινε σεισμος!!

εγραψε 16κ42 4.9 ριχτερ χαλκιδικη

Maryanastasia

Maryanastasia
Στέλλα ο παιδίατρός σας μηπως μπορεί να σε βοηθήσει με τον θηλασμό? κρίμα είναι

Εμείς είμαστε καλά! Εχθές ξύπνησε 2- 4 6 και 8 και κάναμε αγκαλιές. Εγώ στα ενδιαμεσα βγάζω και γάλα για την κατάψυξη! Είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω από την κούραση αλλά το καλο ειναι πως με σπίτι, δουλειά, θηλασμό, μωρό εγώ έχω χάσει τα άπειρα κιλά αχαχαχ!!

Η παναγιωταρέα εγώ έιμαι? μάλλον... καλά είμαι Αθανασία. Τρέχω σαν τον Βέγγο!!! Σήμερα έχουμε και εμβόλιο!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Στέλλα ποιο θήλαστρο έχεις?

Κάνε μαλάξεις με ζεστό νερό στο στήθος πρώτα και μετά προσπάθησε. κάθε 3 ώρες.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama konstantinoy!! έγραψε:
Jen75 έγραψε:Στέλλα γρήγορα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι. Δεν ξέρω να σου προτείνω. Ίσως κάποια άλλη σαλονικια μανούλα. Αλλιώς γκουγκλαρε. Είναι κρίμα. Κ γω με θηλαστρο καλό δε βγάζω κ πολύ ενώ αν θηλασω ξεφουσκώνει μια χαρά το στήθος.

Φιλια πολλά

Giorgos Olumpia Simeonidis Tsagalidou

ok se vrhka

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:Στέλλα ο παιδίατρός σας μηπως μπορεί να σε βοηθήσει με τον θηλασμό? κρίμα είναι

Εμείς είμαστε καλά! Εχθές ξύπνησε 2- 4 6 και 8 και κάναμε αγκαλιές. Εγώ στα ενδιαμεσα βγάζω και γάλα για την κατάψυξη! Είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω από την κούραση αλλά το καλο ειναι πως με σπίτι, δουλειά, θηλασμό, μωρό εγώ έχω χάσει τα άπειρα κιλά αχαχαχ!!

Η παναγιωταρέα εγώ έιμαι? μάλλον... καλά είμαι Αθανασία. Τρέχω σαν τον Βέγγο!!! Σήμερα έχουμε και εμβόλιο!!

Εγω εχω το mini electric medela αλλα για αυτες της μερες νοικιασα το νοσοκομειακο τηε medela.

H παιδιατρος μας ολο αυτο τον καιρο ειναι πολυ ενθαρυντικη με τον θηλασμο.γενικα το μωρο δεν εβαζε και παρα πολυ βαρος αλλα μου ελεγε δεν πειραζει μια χαρα ειναι, μεχρι τωρα που το μωρο εβαλε πολυ λιγο 320γρ σε ενα μηνα και μας ειπε πως πρεπει να το δουμε.Μ΄αυτο τον τροπο ομως ειμαι σιγουρη πως θα τον χασω το θηλασμο.Και δεν θελω με τιποτα!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Φιλια πολλά

εγω ξερω δυο τη μια την πηρα τηλ κι της τα ψιλοειπα και μου ειπε πως αν το συνεχισω θα χασω τον θηλασμο σιγουρα.Το μωρο λεει δεν υπαρχει περιπτωση να θελει να ζοριστει μετα αφου ξερει την ευκολια του μπιμπερου.
Βασικα αποφασισα να μη τ κανω θα την θηλαζω κανινικα και θα της δινω συμπληρωμα αν χρειαζεται.Το βραδυ με ειπε η παιδιατρος να την παρω τηλ. να το συζητησουμε

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στελα μπερδευτηκα η χαζη....
δεν βαζει βαρος το μωρο και βγαζεις με το θηλαστρο για να τσεκαρεις τι πινει? δες στο προφιλ μου στο φεις μια ομαδα θηλασμου. κανε εκει ερωτηση και θα σου απαντησουν μαμαδες που τα εχουν καταφερει αλλα και συμβουλοι θηλ.
ξεκινα να αυξησεις παραγωγη τοτε, ρωτα εκει θα σου πουν μην λεω βλακειες εγω

κοιμαααααααααααααααται ολο το απογευμα. μας βλεπω να κανουμε γλεντι βραδυνο αποψε

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Πώς είστε; Παρασκευή σήμερα, έρχεται σ/κ, αλλά με κ@λόκαιρο.. Πολλές ιώσεις ακούω και χαίρομαι που κρατάω (με νύχια και με δόντια) τη Δανάη στο σπίτι. Λοιπόν, έχω ωραία νέα, χτες κάναμε πολύ καλό ύπνο, πρώτα κοιμήθηκε 6ωρο και μετά 3ωρο, λέτε να ήταν τυχαίο; Απλώς κοιμήθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα (ήταν ξύπνια και η Δανάη, όλε, γιορτάσαμε το Βαλεντίνο οι 3 μας με φωνές και κλάματα). Το γατί έκλαιγε και είχε αέρια, υποψιάζομαι τις σοκολάτες που τσακίσά, χμμ..!

Μαρία μου στο θέμα της αποστείρωσης, πολύ άκυρη αυτή η γνωστή σου. Είμαι περίεργη τι θα κάνει αν έρθει 2ο παιδάκι. Τζάμπα ταλαιπωρείται πες της, αλλά αφού δε θέλει να ακούσει κανέναν πρόβλημά της στην τελική.

Στέλλα μου να επικοινωνήσεις άμεσα με σύμβουλο θηλασμού. Βασικά καλό θα ήταν να περνούσε να σε δει κιόλας. Μην το αφήνεις, κι επίσης μην ξεχνάς ότι το πόσο γάλα βγάζεις με το θήλαστρο δεν μας δείχνει την πραγματική εικόνα της ποσότητας γάλακτος στους μαστούς. Βασικά καμία σχέση. Υπάρχουν γυναίκες που ενώ έχουν πολύ γάλα δεν μπορούν να βγάλουν καθόλου με το θήλαστρο. Άκου και τη συμβουλή της Μαίρης, αυτή ξέρει! Wink

Δε θυμάμαι άλλα γιατί αυτό το ποστ το γράφω από το απόγευμα με διακοπές.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stellaef έγραψε:

Φιλια πολλά

εγω ξερω δυο τη μια την πηρα τηλ κι της τα ψιλοειπα και μου ειπε πως αν το συνεχισω θα χασω τον θηλασμο σιγουρα.Το μωρο λεει δεν υπαρχει περιπτωση να θελει να ζοριστει μετα αφου ξερει την ευκολια του μπιμπερου.
Βασικα αποφασισα να μη τ κανω θα την θηλαζω κανινικα και θα της δινω συμπληρωμα αν χρειαζεται.Το βραδυ με ειπε η παιδιατρος να την παρω τηλ. να το συζητησουμε

Τώρα είδα το ποστ σου, βασικά συμφωνώ με τη σύμβουλο. Αλλά συμφωνώ και με την Αθανασία, ψάξε το γκρουπ που σου λέει, οι κοπέλες εκεί θα σε βοηθήσουν.

Αθανασία κουράγιοοοοοοο!!!!!!!!!

maria1984

maria1984
A δεν θελει λεει αλλο παιδακι , εκανε λεει το πριγκιποπουλο της κ της φτανει...Σημερα μου ειπε κ η κουνιαδα της οτι θα χτισουν σπιτι στην εξοχη για να αναπνεει το παιδι καθαρο αερα λες κ δεν ζουμε σε χωριο...Τι να πω προβλημα τους...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις