Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαιρηηη βοηθειαααααα...δεν αντεχω κι εγω.θηλαζω κι εγω αποκλειστικα.τα εχω παιξει εντελλως.η δουλεια με ρυθμους οπως πριν κ το ζυζι φουλ.ολο μου το κορμακι ποναει.βοηθεια...θα τα καταφερω κοριτσια;δε θελω με τπτ να της δωσω ξενο.φιλακια στα ζουζουνακια σας

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δήμητρα υπομονή κ κουράγιο. Είναι πολύ δύσκολο αλλά να παίρνεις δύναμη από το μωρό σου που ξεπερασε τόσες δυσκολίες χάρη στο γαλατάκι σου. Κ να σε βοηθαν όσοι μπορούν με το σπίτι κλπ.

Καλημέρα

demmy29

demmy29
Τζενη μου καλημερα!ξερεις κι εμενα το γαλατακι μου εχει μεγαλη διαφορα οταν το τραβαω σε ποσοτητα.το θηλαστρο δεν ειναι μετρο συγκρισης.και θα σου πω το επιχειρημα.εμενα η μικρη παιρνει 30 γραμμαρια τη μερα και οταν τη θηλαζω καταλαβαινω πως εχω γαλα πολυ.οταν τραβαω γαλα με το θηλαστρο μετα απο τεσσερεις ωρες που δεν εχω θηλασει μπορει να βγαλω εκατο μλ απο τα δυο στηθη απ δεκα λεπτα το ενα στο θηλαστρο.καταλαβες τι εννοω;μη στεναχωριεσαι!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια.

mamameli

Καλημέρα!
Έχω άρρωστη πάλι την μικρη!
...
Μάλλον τίποτα σοβαρο..αλλα ταλαιπωρείται το παιδι!
Δήμητρα και Μαιη κουραγιο!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια, περαστικα και παλι στη Μελινα.
Μαιρη, Δημητρα, κουραγιο μανες!!!! Σκεφτειτε και την αλλη πλευρα. Εγω θα γυριζα κανονικα στις 11 Φεβρουαριου για δουλεια, αλλα δεν εχω δουλεια να γυρισω..... Crying or Very sad

eirini2

καλημερα σε ολες.
δημητρα υπομονη.
στελλα παλεψε το με συμβουλο θηλασμου να επανελθει το γαλα σου.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???
Δημητρουλααααα σε πηρα εχθες σπιτι αλλα ελειπες...πηγα να σε παρω στο κινητο χιχι και φωναζεη μπεμπα θα σου τηλ σημερα!!!
Κατα τα αλλα πως παμε ?σημερα εχει ηλιο σε εμας αλλα εχει λιγη ψυχρα αλλα ουτε σημερα τατα η μπεμπα γιατι εγω ειμαι χαλια εχουν ερθει οι "ρωσοι" και ειμαι κομματια ποναωωωωωωωωω και εχουμε αρκετο θεμα !ετσι θα ειναι καθε φορα αραγε??
αυτα για τωρα σας αφηνω παω να σιδερωσω μπλιαχ! Sad Sad

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια. Ερωτηση: ποσο κακο κανει η χρηση 4-5 τσιγαρων ενω θηλαζω? Δεν μπορω να το κοψω.Καθε μερα ξυπναω και λεω δεν θα καπνισω...αλλα με προδιδω και κανω. Embarassed

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια και απο εμας!!!δεν κοιμηθηκαμε πολυ καλα αλλα ..τι να κανουμε!!!αντε καλο σαββατολυριακο να εχουμε!

maria1984

maria1984
Καλημερα κοριτσια κ καλο Σαββατοκυριακο!!!Μαρια μου περαστικα στην μικρουλα σου!!! Ουφ εχω πολλες δουλειες σημερα κ δεν το αποφασιζω να ξεκινησω...

mamameli

Καλησπερα!

ευχαριστω για τα περαστικα!
Κυριως πυρετο εχει..
ο μικρος πολλη γκρινια αυτες τις μερες!
Θελει και συνεχεια ορθιος!

Καλυτερα μια μαμα που θηλαζει και κανει 1-3 τσιγαρα παρα να κοψεις το θηλασμο εφοσον το θελεις κι αυτο!
Απλα θα αλλαζεις ρουχα θα πλενεσαι καλα και φυσικα εξω απο το σπιτι!
Και μετα το θηλασμο για να εχει περιθωριο να καθαρισει ο οργανισμος μεχρι το επομενο..1-3 ομως οχι παραπανω!
Φυσικα δεν ειμαι ειδικη..αν καποιος ξερει ας πει!Εγω δεν την καταλαβαινω τη συγκεκριμενη αναγκη... Rolling Eyes

Ζωουλα αν πρωτη φορα τωρα πονας τοσο και οχι παλιοτερα ρωτα το γιατρο!

Φιλακια!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλησπέρα!!

Δήμητρα είναι άλλο να στο περιγράφω που λένε και άλλο να το ζεις! Ευτυ΄χως έχω την μαμά μου και ευτυχώς η μικρή θηλάζει και τη νύχτα και είμαστε αποκλειστικά ακόμα. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντεξω και εγω και εσύ με 3 ώρες ύπνο!!!

Στέλλα ρώτησες σύμβουλο?

εχθές κάναμε εμβόλιο είμαστε έξω από την καμπλύλη ψηλές κοπέλες!! σχεδόν 6 κιλά!! τροφαντούλα μου χαλάλι τα ξενύχτια!!

Μαρκέλλα έχεις δίκιο το να μην έχεις δουλειά σήμερα είναι άσχημο πράγμα. Ευχομαι να βρεις κάτι γ΄ρηγορα θα έχω και εγώ το νου μου.

Αθανασία σε φιλώ αγάπη

φιλιά σε όλες!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μαρακι περαστικά!!!

κι εμένα μου λειπει πάρα πολύ το τσιγάρο αν κ το έκοψα την μέρα που έκανα τ τεστ.

διαφωνω με θηλασμό κ έστω κ ένα τσιγάρο αλλά δεν είμαι ειδική. εγώ βαζω κ τον ψηλο να πλένεται δεν μου αρεσει να το μυριζει καν το μωρό!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δημητρα πόσες ωρες λειπεις στην δουλεια τραβάς με το θήλαστρο?>??

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μαναδες....
η εκδικηση της πεθερας
δεν ψωνιζω και αρννουμαι να τηγανισω καλαμαρακια-βρωμαει οοοοολο το σπιτικαι ειναι σπορ επικυνδυνο το τηγανισμα τους- εχω δηλωσει υπαρχουν ωραιοτατες ταβαρνες με καλαμαρακια.οποιος θελει παει και τρωει ηηηηηηηηηηηη παει στην μαμα του αφου του αρεσουν τοοοοοσο πολυ. οκ μεχρι εκει.
ερχεται η περθερα η τσαπνικογαρλιαρα τηνπροηγουμενη εβδομαδα και μου φερνει καλαμαρακια καθαρισμενα ετοιμα για τηγανισμα.απο ευγενεια δεν της φερνω στα κεφαλι.-κακως που δεν το εκανα-ε σημερα λεω να τα τηγανισω. εχει παει 4 η ωρα το απογευμα στις 6 περιμενω επισκεψη μια θεια του σαραντου το κατιναριο του πλανητη και στο σπιτι επικρατει χαος.ο σαραντος προσπαθει να χωσει το στεγνωτηριο σε μια γωνια....και ξεκιναω να τηγανισω να φαμε-το στομαχι στην πλατη εντωμεταξυ- και να μαζεψω και να βαλω ηλεκτρικη σκουπα. σκαει ενα μπουρδελο καλαμαρακι και με καει στο προσωπο...εγκεφαλικο με χτυπησε....και τι δεν ειπα. τα λαδια σε οοοοοολη την κουζινα-σαλονι. τα χερια μου κοριτσια αληθεια δεν τα εβλεπα ποσο γρηγορα τα καθαριζα οοοοοοολα.ευτυχως το μωρο ηταν στην κουνια του θα τον ειχαν παρει τα λαδια. αφου μωρη μακακω δεν ξερεις να τα καθαρισεις σωστα τι στο καλο μου λες οτιειναι οκ? και εγω τι στο καλο δεν τα κοιταξα?βιαζομουνα-οπως παντα-
με εκδικηθηκε η πεθερα που δεν ταιζω τον γιοκα της καλαμαρακια κοριτσια Sad
εχω κανει μια φουσκαλα ωραιοτατη....

ασε που μου κανονισε ποτε θα ερθειη θεια χωρις να ξερω τιποτα εγω.... με πηρε τηλ το πρωι και ελειπα και πηρε πρωτοβουλια Twisted Evil Twisted Evil
αχ θα την στραγγαλισω την ηπειρωτισα

πολλα εγραψα παλι
φιλια σε ολες

μαρια περαστικα
δημητρα μαιρη υπομονη κοριτσια μου
μαρκελα τι ανησυχεις που δεν εχεις δουλεια βρε?αφου λεφτα υπαρχουν χαχαχαχαχα

mamameli

Καλησπέρα!
Ευχαριστ´ω και πάλι...
Κι εγω πολυ πονοκέφαλο ...με το ζόρι γράφω..
Έχω νέα απο την Εύη!
Ο μικρός της τους έχει τρελανει,μπήκε και σε προγραμμα ύπνου αλλα είναι λίγο αρρωστουλης κι αυτός!
Βρήκαν και σπίτι τελικα και τρέχουν να μπουν γρήγορα στους ρυθμούς τους.
Έχετε πολλα φιλια όλες και χαιρετίσματα και να είστε καλα όλες και τα μωρακια σας...
Γρήγορα θα επιστρέψει στην παρεαμας!
Αυτα !
Καληνύχτα ..να κοιμηθώ λιγάκι!
Φιλακια πολλα!

Αθανασία τα καλαμαρακια θέλει να είναι θεοστεγνα ..σε καταλαβαίνω και περαστικά!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανούλες! Άργησα να μπω, ε;

Σήμερα κάναμε τη βόλτα μας τελικά στο τζάμπο και αράξαμε μετά για φαγητό και καφέ. Καλά ήταν, αν και θα κάνω το παράπονο. Κανένας έλεγχος για το κάπνισμα - θα μου πείτε σε αυτό το μπουρδελοκράτος αυτό θα ήταν το τελευταίο - και κανένας σεβασμός από τους καπνιστές απέναντί στους μη καπνιστές. Σχεδόν όλοι κάπνιζαν μέσα στο μαγαζί και αναγκαστικά καθίσαμε έξω με τις σόμπες (το ίδιο έκαναν και όσοι άλλοι είχαν παιδιά) για να μην αναπνέουμε το ντουμάνι. Μετά από λίγο βεβαίως ήρθαν και κάθισαν δίπλα μας πάλι καπνιστές, όπου σε αυτούς φυσικά δεν μπορούσαμε να πούμε και τίποτα αφού καθόμασταν έξω, παρόλο που ο αέρας μας έφερνε όλο τον καπνό πάνω μας. Δε με νοιάζει για μένα, αλλά είχα και τα μωρά μαζί. Τεσπα.

Φτιάξαμε και το επίπεδο της κούνιας και ήδη ξεκίνησα να βάζω το γατί να συνηθίζει. Θα πάρει χρόνο φυσικά.

Στα δικά σας. Μελινομαρία μου περαστικά στο κοριτσάκι σου και κουράγιο με το αντράκι σου! Μεγαλώνουν και διεκδικούν περισσότερο την προσοχή μας!

Στο θέμα του καπνίσματος με το θηλασμό, κι εγώ ξέρω ότι καλύτερα να θηλάζεις κι ας καπνίζεις, παρά να μη θηλάζεις. Απλά προσπάθησε να καπνίζεις όσο το δυνατόν λιγότερο, η Μελινομαρία με κάλυψε.

Αθανασία τι τα ήθελες τα καλαμαράκια καημένη; Περαστικά σου! Καλά για την πεθερά.. Twisted Evil Εγώ πάντως σπάνια τηγανίζω στο σπίτι λόγω της μυρωδιάς (έχουμε και ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι και δεν παλεύεται). Ακόμα και τις πατάτες αντι να τις τηγανίζω τις βάζω στο φούρνο και γίνονται μια χαρά, σαν τηγανητές.
Και μιας και είπα πεθερά, Μαίρη μου από τη στιγμή που η πεθερά μου αποκάλυψε όσα υποψιαζομουν (τότε που με είπε πονηρή γάτα κλπ) προσωπικά δε νομίζω ότι την αδικώ. Εσύ την έχεις μακριά, πίστεψέ με παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Και η δικιά μου όταν κατεβαίνει για πολύ καιρό στη μεγαλόνησο, εγώ ηρεμω και δεν είμαι τόσο αρνητική μαζί της. Αλλά όταν ξαναέρχεται μου θυμίζει συνεχώς γιατί έχω δίκιο για όσα σκέφτομαι..

Μελινομαρία μου ωραία τα νέα της Εύης, να της δώσεις χαιρετισμούς! Και περαστικά στο μικρούλη της που θα έχει μεγαλώσει κι αυτός!

Μαίρη και Δημητρούλα προσπαθήστε να κοιμάστε λίγο περισσότερο. Χρειάζεται ξεκούραση για να παράγετε γάλα. Τώρα θα μου πείτε να σας βρω εγώ χρόνο να κοιμηθείτε και θα έχετε δίκιο!

Μαρκέλλα μου τελικά δεν έβγαλες άκρη με τη δουλειά ρε μαμώτο! Τουλάχιστον να έπαιρνες τα λεφτά που σου χρωστάει!

Έχετε γράψει κι άλλα μα δε θυμάμαι.. Πάω να την πέσω τώρα γιατί κοιμήθηκε το γατί. Φιλιά!

demmy29

demmy29
Μαιρη μου προσπαθησα να κανω ενα προγραμμα να βολευει αλλα ολο κατι συμβαινει και δουλευω περισσοτερο.οταν γυρισω η μικρη μπορει να εχει φαει και ειμαι στα ορια τουμπανιασης.ετσι τραβαω κ το βαζω στο ψυγειο η καταψυξη.ομως κ εμενα ξυπναει η μικρη το βραδυ.μαλλον το καταλαβαινετε απο τις ωρες που γραφω.ειναι ο χρονος που την κραταω να ρευτει.μαρακι της μελινας ειναι καλυτερα το παιδι;αθανασια ουτε επιχρημασι δεν τηγανιζω καλαμαρια και ψαρια.καμια πατατα στο τσακιρ κεφι.φιλια μανες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 18 215994 χαιρομαι που δεν ειμαι η μοναδικη κατα του τηγανισματος. να φανταστειτε το τηγανι το εχω ψηλααααα.καποια στιγμη θα ποαρω και μια φριτεζα για τις πατατες να την βγαζω στο μπαλκονι Wink

πολλα πολλα φιλια στην ευη μαμαμελι να δωσεις. την περιμενουμε....

ξυπνιος απο τις 3 ως τις 5,30 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
τον καταφερα να κοιμηθει μετα κοπων και βασαννων και.... ξεκιναει ενα ροχαλητο ο ταριφακος αλλο πραγμα Twisted Evil .μετα απο πολλες κλωτσιες-χιχιχι- καταφερα να με παρειο υπνος κατα τις 6....και ξυπναει η ιωαννα 'μαμαααααααααααα ελα να κοιμηθουμε μαζι' παω και μετα απο μιση ωρα μου λεει ελα μαμα ξημερωσε φτιαξε καφε.
ε δεν την παλευω ετσι ρε γαμωτο...θελω να κοιμαμαι και εγω εστω ενα 5ωρο η 4ωρο σερι χωρις διακοπες για διαφημισεις Sad Sad

εβαλα πλυντηριο και μετα θα βαλω στεγνωτηριο....θεεικο λεμε!!!!

καλημερα μαμαδες

Maryanastasia

Maryanastasia
μπονζουρ

αν συνεχισει ετσι ο καιρός πάω κ μένω κ στο ιρλανδιακι μου.

Maryanastasia

Maryanastasia
Δημητρα πρόγραμμα αχαχαχαχαχαχαχαχ

παλευω να γυρίσω στις 9 στην καλυτερη κ με το που μπαινω σπιτι βγαζω ολοκληρο μπιμπερο σε 8 λεπτα!!!

μαρία ναι εχεις δίκιο απλά πολλές φορες κ οι νύφες υπερβαλλουν. γέννησε μια γνωστή μου πχ κ δεν αφηνει την γιαγια του παιδιου να το παρει αγκαλια μεχρι να σαραντησει. ε εκει δεν φταιει η πεθερα...

γέννησε η κοπελα τυ αδελφου μου την τεταρτη κ ετσι εχυμε κ το ενα κ μοναδικο αγορακι στην οικογενεια!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
κ με το τσιγαρο δικιο εχεις φωτεινη μου μεχρι κ σε αυτο ουγκαντα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
έχω σηκωθεί 4 φορές μέσα στη νύχτα έχω θηλάσει έχω αλλάξει το παιδί. Σηκώνμαι πάλι με το παιδί πριν μισή το αλλάζω πάλι το θηλάζω και κοιμάται.

ψηλος: φερτην μέσα να κοιμηθεί μαζί μου να ξεκουραστείς λίγο ............................................................................................................................................................ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλες!!!Κι εγω ειμαι κατα του τηγανισματος μεσα στο σπιτι κ γενικα δνε θελω να τηγανιζουν οταν εχω το μωρο εκει...Τις προαλες πηγαμε να φαμε στης πεθερας μου κ τηγανιζαν πατατες ,πηρα την μπεμπα κ την πηγα σε αλλο δωματιο μετα που γυρισαμε σπιτι πηγα να την αλλαξω κ βρωμουσε ολοκληρη τηγανιλα ,κοιμοταν κιολας κ δεν μπορουσα να την κανω μπανιο κ το πρωι που ξυπνησε ακομα κ το σεντονακι του λικνου ειχε παρει την μυρωδια,ασε που κανει κ κακο στο πνευμονια τους κ στα δικα μας αυτη η μυρωδια... Αθανασια η μανα τηγανιζε συκωτι κ της εσκασε στο προσωπο αλλα τριφτηκε με λιγη αλοη κ ουτε φουσκα ουτε σημαδι εκανε...Αλικη ειναι μεγαλο θεμα αυτο με τα τσιγαρα στις καφετεριες ευτυχως εμεις εχουμε βρει μια κ παμε κ τηρουν τον κανονα κ ετσι δεν καπνιζει κανεις μεσα... Κι εγω καπνιζω αλλα παντα σεβομουν τους μη καπνιστες ,τις εγκυες κ τα μωρα κ δεν καπνιζα ποτε κοντα τους... Λοιπον η μπεμπα εκανε 1 υπνο αποψε τελειο,κοιμηθηκε στις 11 κ ξυπνησε στις 6 για γαλα ηπιε κ μπολικο ευτυχως ρευτηκε γρηγορα γρηγορα κ στις 6κ 10 ξανακοιμοταν μεχρι τις 9μιση που ξυπνησε παλι για να πιει γαλα....Τωρα κοιμαται παλι το πουλακι μου...Μαρια δωσε τα χαιρετισματα μου στην Ευη οταν ξαναμιλησετε κ την περιμενουμε γρηγορα παλι στην παρεα μας να μας πει κ τα νεα της...Ουφ πολλα ειπα παλι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις