Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωραια!τωρα πηρα θαρρος!με την πρωτη ευκαιρια θα βγουμε ολη η οικογενεια!

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η τοσοδουλα θελει παιχνιδια...ωχ βραδιατικο!τι ωραια ειναι οταν κοιμουνται μετα το φαι.τι να της κανω ;

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ δήμητρα δεν παίζω μαζί του. Κανα νανούρισμα καμία βολτίτσα στο σπίτι κ χαμηλό φωτισμό. Ε κάποια στιγμή ησυχαζει , ξανά στήθος κ ύπνο.

demmy29

demmy29
Ναι κι εγω αυτο κανω αλλα μας πηρε μια ωρα.χαλαλι.εχουμε μαμαδοσυναντηση στην πατρα.ειμαι πολυ χαρουμενη!φιλακια

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera manoules!!moyntos o kairos edw...pws koimh8hkate to brady?htan hsyxa ta mpempakia sas?emena meta tis 4 htan anhsyxh kai to prwi ekane kaka kai kselafrwse...epiteloys koimatai... Very Happy

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα

δημητρα, καλα να περασετε.

κοριτσια τα φωτα σας αν ξερετε. λεμε να παρουμε ενα φθηνο ταμπλετ για το παιδι κυριως γιατι μας εχει ρημαξει τα κινητα να παιζει παιχνιδια. εχουν τα welcome stores ενα προσφορα με 79,9 μαρκας bitmore TAB745 με τα εξης χαρακτηριστικα
οθονη πολλαπλης αφης 7''
multimedia player
e-book reader
ελληνικο πληκτρολογιο
USB
χωρητικοτητα 4GB με δυνατοτητα επεκτασης με micro sd
slide me market

thanks

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitra al έγραψε:kalhmera manoules!!moyntos o kairos edw...pws koimh8hkate to brady?htan hsyxa ta mpempakia sas?emena meta tis 4 htan anhsyxh kai to prwi ekane kaka kai kselafrwse...epiteloys koimatai... Very Happy

καλημερα δημητρα
που εισαι κ εχει συννεφια;

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:
dimitra al έγραψε:kalhmera manoules!!moyntos o kairos edw...pws koimh8hkate to brady?htan hsyxa ta mpempakia sas?emena meta tis 4 htan anhsyxh kai to prwi ekane kaka kai kselafrwse...epiteloys koimatai... Very Happy

καλημερα δημητρα
που εισαι κ εχει συννεφια;
serres.bghke poly ligo hlios kai twra synnefa...esy poyb eisai?exete hlio???? Rolling Eyes

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θεσ/νικη με υποψια ηλιου. βολτα με καροτσι παντως θα παω σημερα

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κι εδω μια ετσι μια αλλιως!βλεπω στο μεγα τον καιρο...χαλιααα!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ..67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8.200 !!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ..67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8.200 !!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!
φτοθ φτου να τον χαιρεσαι!εμεισ 8α κλεισουμε 3 σε λιγεσ ημερες!!! Very Happy

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitra al έγραψε:
mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ..67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8.200 !!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!
φτοθ φτου να τον χαιρεσαι!εμεισ 8α κλεισουμε 3 σε λιγεσ ημερες!!! Very Happy

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

maria1984

maria1984
Γεια σας μανουλες... Αύριο έχουμε κ εμείς εμβόλιο κ απο τώρα αγχωνομαι γιατι θα την πάω μονη μου κ έχω ένα θέμα με τις βελονες... Εμάς ο καιρός το πρωι ήταν χάλια κ ήθελα να πάω με την μπεμπα στα μαγαζιά αλλα φοβήθηκα το κρύο κ μετα τις 11 έβγαλε ένα ήλιο που καίει ο τόπος ...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια, κι εδώ ήλιο έχει Μαράκι αλλά με αρκετή ψυχρούλα.

Να σας πω τι έπαθα χθες...
Λοιπόν, ο μπέμπης είναι 3 μηνών και κοιμάται ακόμα στην καλαθούνα στο δωμάτιό μας, σε λίγες μέρες αποκλείεται να χωράει πια, οπότε θα τον βάλουμε στην κούνια του και στο δωμάτιό του.
Ηδη τον βάζουμε τη μέρα για να συνηθίζει, αν και σπάνια έχει κοιμηθεί εκεί μέσα, πιο πολύ κάθεται και χαζεύει το κρεμαστό με τα νανουρίσματα κι αυτά που γυρνάνε απο πάνω του.
Χθες το βράδυ λοιπόν, αφού τον πήρε ο ύπνος τρώγοντας στο στήθος μου, είπα να τον βάλω στην κούνια και για βράδυ πρώτη φορά κι αν είναι να κοιμηθώ κι εγώ στο σαλόνι που επικοινωνεί για 1-2 μέρες για να παρακολουθώ τι γίνεται.
Τον έβαλα λοιπόν, αυτός σε λίγο ξύπνησε και στην αρχή χάζευε το κρεμαστό, μετά ήταν κάπως ανήσυχος και γκρίνιαζε κλπ.
Οπου εκεί που κοιτούσαμε να τον ηρεμήσουμε και να ξανακοιμηθεί, με πιάνει εμένα μια κρίση οτι πάει τελείωσε η φάση αυτή και δε θα την ξαναζήσω, το να ξυπνάω τη νύχτα και να γυρνάω το κεφάλι μου και να βλέπω δίπλα τη μουρίτσα του, το να τον παίρνω αγκαλιά στο κρεβάτι να τον ταίσω και να αποκοιμιόμαστε κι οι δύο έτσι (εγώ μισοκαθιστή στο κρεβάτι κι αυτός στην αγκαλιά μου), το να τον ξαπλώνουμε ανάμεσά μας κάποια πρωινά και να χουζουρεύουμε κλπ.
Και με πιάνουν τα κλάματα και λέω στον άντρα μου οτι δεν είμαι έτοιμη και θα τον βάλω πάλι στην καλαθούνα του. Και τελικά τον έβαλα πάλι στην καλαθούνα στο δωμάτιό μας και δίπλα εγώ να σκέφτομαι οτι σε λίγες μέρες θα τελειώσει ολη αυτή η φάση που τον είχαμε στο δωμάτιο και δε θα το ξαναζήσω και δώστου κλάμα η δόλια μάνα επι μία ώρα...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε Πατρίτσια, εμένα είναι 4 μηνών κ ακόμα στην καλαθουνα τον εχω. Σε λίγο θα την τρυπησω να βγαίνουν τα πόδια έξω. Χθες αρχικά κοιμήθηκε λίγο στο κρεβατακι του κ γω στου μεγάλου, ο οποίος κοιμήθηκε στην κρεβατοκάμαρα. Τελικά τον πήρα δίπλα μου στο κρεβάτι του μεγάλου κ ας μη μπορούσα να γυρίσω πλευρό. Τον μεγάλο τον πηγα στο δωμάτιο του 7 μηνών κ ο άντρας μου δεν ήθελε .......

Είδα που ρώτησες για κεραλοιφη. Μόλις σήμερα παρηγγειλα δεύτερη φορά από την Ελένη να δώσω κ στην πεθερά κλπ

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε.
πατριτσια ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος απο το μωρο αλλα αν δεν χωραει το κρεβατι του στο δωματιο σας αναγκαστικα θα τον βαλεις στο δωματιο του.τον στρατο τον εβαλα 2,5 μηνων στο κρεβατι του και σηκωνομουν τα βραδυα να δω αν ειναι ενταξει.ειχα βαλει και ενδοεπικοινωνια.ο μικρος εχει αρχησει να μην χωραει στην καλαθουνα και αφου κοιμαται ολη νυχτα θα πρεπει σιγα σιγα να τον βαλω στο δικο του κρεβατι αν και την ημερα οταν τον εχω βαλει δεν κοιμαται και πολυ εκει μεσα αλλα δεν κοιμαται γενικα την ημερα πουθενα.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ευγενία, γεια σου Ειρηνη, δύσκολος ο αποχωρισμός γμτ..

Ναι η κουνια του κ να θελαμε δε χωραει στο δωματιο μας... Αλλα κ γενικα καλο ειναι να μη μαθει ετσι κ να εχει το χωρο του κι εμεις το δικο μας. Ωραια τα λεω με τη λογικη, αλλα με πιανει το συναισθημα οτι δε θα τον εχω πια διπλα μου

Ναι, ρώτησα για κεραλοιφή, δεν έχω δοκιμάσει αλλά λέω να παραγγείλω τη μεσαία συσκευασία, μου φαίνεται ενδιαφέρον ...

mamameli

Καλησπέρα!

Καλε Ολύμπια τι μπουμπουκος είναι αυτός!φτου φτου!
Σαν τον σνιψιο μας...8 μηνών 10 κιλά!
Η Μελίνα 1 χρόνου ήταν 8100!
Δήμητρα Σέρρες έχω συγγενείς!

Νέα απο την Εύη !
Είναι καλα ,βγήκαν απο το νοσοκομείο,τράβηξε μεγάλη αγωνία αλλα όλα οκ!
Της λειψαμε πολυ και ανυπομονει να ξαναμπεί στην παρέα μας!´

Πατριτσια μου όσο περισσότερο θες κρατα τον ...μεχρι να νιώσεις έτοιμη!δεν ξαναγυρνανε πίσω αυτα τα χρόνια..
Και να τον πας στο κρεβατακι του πάλι θα τον φερνεις στο δικο σας να θηλασει και να χουζουρευετε!
Εγω αγόρασα λίκνο και ακόμα χωράει μέσα αλλα να πω την αλήθεια απο την πρώτη φορα που ξυπνάει κοιμάται δίπλα μου ως το πρωι..άντε μωρε κι αν δεν ξανακανω παιδι...ποτε να τα ζήσω..να χορτασω μπεμπουδιλα!
Μην κλαις άδικα.. ο καθένας όπως νιώθει!

Κι εγω ήθελα βόλτα αλλα δεν βγηκατελικα...

demmy29

demmy29
Εμείς είχαμε χαρά θεού στη Πάτρα κ κάναμε ωραία μαμαδοσυνάντηση!!!Είμασταν πολλές!Πολύ καλά περάσαμε! Πάτσι σε νιώθω! Δε χρειάζεται να μου πεις κάτι άλλο! Άσε!Εγώ κλαίω στην ιδέα οτι μπορεί κάποτε να αποθηλάσουμε!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μελινομαρία μου και να θέλω δε χωράει η κούνια στο δωμάτιο και η καλαθούνα είναι οριακά, πλέον περισσεύουν δυο πόντοι πάνω και δυο κάτω όλο κι όλο... Ιδανικά θα ήθελα να το καθυστερήσω κανένα μήνα αλλά δε βγαίνει, είμαστε και ψηλοί, ήδη 65-66 πόντοι.

Αλλά επίσης και γενικά φοβάμαι και λιγάκι να το παρακάνω και να τον αφήσω επ αόριστον γιατί βλέπω οτι τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και καταλαβαίνει και αντιδρά πιο έντονα στις απαιτήσεις του, κλαίει στο ρηλάξ και ζητάει πιο πολύ αγκαλιά, κοιμάται στην αγκαλιά μου στο δευτερόλεπτο ενω αλλού με δυσκολία κλπ. οπότε δε θέλω μετά να αντιμετωπίσω προβλήματα αργότερα αν έχει συνηθίσει να είναι συνέχεια επάνω μου.
(Με τη λογική βέβαια όλα αυτά και θεωρητικά... απ την άλλη να το δάκρυ κορόμηλο που περνάει ο καιρός και τελειώνουν κάποια πράγματα και δε θα τα ξαναζήσω κλπ. κλπ... Φαντάζομαι το δεύτερο κλάμα θα είναι όταν πάω δουλειά και το τρίτο και μεγαλύτερο στον αποθηλασμό!!)

Εσύ Δήμητρα πού την κοιμίζεις την τοσοδούλα? Μαζί σου ακόμα φαντάζομαι?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα τον παίρνω μωρέ μαζί μου στο δωμάτιο κάποιες ώρες να θηλάζουμε και να χουζουρεύουμε.

Έτσι κι αλλιώς εμένα δεν κοιμάται ακόμα συνεχόμενα, ξυπνάει τουλάχιστον 2 φορές για φαγητό, οπότε έτσι κι αλλιώς θα πηγαινοέρχομαι απ το ένα δωμάτιο στο άλλο...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια επανερχομαι με θεμα SOS

Χθες βραδυ αφησα το ενα μου στηθος αρκετες ωρες χωρις θηλασμο - καμια 10ρια και ειχε πετρωσει...
Θηλασα αδεαισε καπως αλλα οχι τελειως κ τωρα συνειδητοποιησα οτι το πανω μερος, περιπου το 1/3 του στηθους ειναι σκληρο ολο, σαν ενα μεγαλο κομματι. Κανω μσαζακι κ βαζω το θηλαστρο να το ξρμπλοκαρω κι αυτο τιποτα. Μιση ωρα τραβαω κ εχει βγαλει 20 ml.

Να επαθα μαστιτιδα? Και τι κανουμε τωρα? Στην παιδιατρο να απευθυνθω η στη γυναικολογο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω η να παρω χωρις να κοψω το θηλασμο?

Α, υποψιν δεν εχω ουτε πυρετο, ουτε ριγη κλπ.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάλι μου εγώ, μόνη μου μιλάω σήμερα. Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 31 328109 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 31 328109

Λοιπόν έβαλα το μπεμπάκι να θηλασει απο το πετρωμένο και μαλάκωσε. Ούφ!!! Πανικοβλήθηκα όταν έβλεπα τόση ώρα με το θήλαστρο ούτε να βγάζει γάλα ούτε να μαλακώνει.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα!

Καλε Ολύμπια τι μπουμπουκος είναι αυτός!φτου φτου!
Σαν τον σνιψιο μας...8 μηνών 10 κιλά!
Η Μελίνα 1 χρόνου ήταν 8100!
Δήμητρα Σέρρες έχω συγγενείς!

Νέα απο την Εύη !
Είναι καλα ,βγήκαν απο το νοσοκομείο,τράβηξε μεγάλη αγωνία αλλα όλα οκ!
Της λειψαμε πολυ και ανυπομονει να ξαναμπεί στην παρέα μας!´

Πατριτσια μου όσο περισσότερο θες κρατα τον ...μεχρι να νιώσεις έτοιμη!δεν ξαναγυρνανε πίσω αυτα τα χρόνια..
Και να τον πας στο κρεβατακι του πάλι θα τον φερνεις στο δικο σας να θηλασει και να χουζουρευετε!
Εγω αγόρασα λίκνο και ακόμα χωράει μέσα αλλα να πω την αλήθεια απο την πρώτη φορα που ξυπνάει κοιμάται δίπλα μου ως το πρωι..άντε μωρε κι αν δεν ξανακανω παιδι...ποτε να τα ζήσω..να χορτασω μπεμπουδιλα!
Μην κλαις άδικα.. ο καθένας όπως νιώθει!

Κι εγω ήθελα βόλτα αλλα δεν βγηκατελικα...

γεια σου μαμα μελι....λεσ να βγουμε σοι?μικροσ που ειναι ο κοσμοσ!εγω παντωσ τη μπεμπα την εχω διπλα μου στο παρκοκρεβατο.το δωματιο της πσοσ το παρον ειναι καταψηξη...!!!!

εχ8εσ ηρ8ε μια φιλη μου με το μπεμπη τησ ειναι στον 7ο ο μικροσ και ειναι 10 κιλα Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 31 606100 και πανυψηλοσ!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις