751 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Δευ Μαρ 04, 2013 12:43 pm
dimitra al
Πανταχού παρούσα!
ωραια!τωρα πηρα θαρρος!με την πρωτη ευκαιρια θα βγουμε ολη η οικογενεια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitra al έγραψε:kalhmera manoules!!moyntos o kairos edw...pws koimh8hkate to brady?htan hsyxa ta mpempakia sas?emena meta tis 4 htan anhsyxh kai to prwi ekane kaka kai kselafrwse...epiteloys koimatai...
serres.bghke poly ligo hlios kai twra synnefa...esy poyb eisai?exete hlio????Jen75 έγραψε:dimitra al έγραψε:kalhmera manoules!!moyntos o kairos edw...pws koimh8hkate to brady?htan hsyxa ta mpempakia sas?emena meta tis 4 htan anhsyxh kai to prwi ekane kaka kai kselafrwse...epiteloys koimatai...
καλημερα δημητρα
που εισαι κ εχει συννεφια;
φτοθ φτου να τον χαιρεσαι!εμεισ 8α κλεισουμε 3 σε λιγεσ ημερες!!!mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ..67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8.200 !!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!
dimitra al έγραψε:φτοθ φτου να τον χαιρεσαι!εμεισ 8α κλεισουμε 3 σε λιγεσ ημερες!!!mama konstantinoy!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΟΥ..67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8.200 !!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα!
Καλε Ολύμπια τι μπουμπουκος είναι αυτός!φτου φτου!
Σαν τον σνιψιο μας...8 μηνών 10 κιλά!
Η Μελίνα 1 χρόνου ήταν 8100!
Δήμητρα Σέρρες έχω συγγενείς!
Νέα απο την Εύη !
Είναι καλα ,βγήκαν απο το νοσοκομείο,τράβηξε μεγάλη αγωνία αλλα όλα οκ!
Της λειψαμε πολυ και ανυπομονει να ξαναμπεί στην παρέα μας!´
Πατριτσια μου όσο περισσότερο θες κρατα τον ...μεχρι να νιώσεις έτοιμη!δεν ξαναγυρνανε πίσω αυτα τα χρόνια..
Και να τον πας στο κρεβατακι του πάλι θα τον φερνεις στο δικο σας να θηλασει και να χουζουρευετε!
Εγω αγόρασα λίκνο και ακόμα χωράει μέσα αλλα να πω την αλήθεια απο την πρώτη φορα που ξυπνάει κοιμάται δίπλα μου ως το πρωι..άντε μωρε κι αν δεν ξανακανω παιδι...ποτε να τα ζήσω..να χορτασω μπεμπουδιλα!
Μην κλαις άδικα.. ο καθένας όπως νιώθει!
Κι εγω ήθελα βόλτα αλλα δεν βγηκατελικα...
γεια σου μαμα μελι....λεσ να βγουμε σοι?μικροσ που ειναι ο κοσμοσ!εγω παντωσ τη μπεμπα την εχω διπλα μου στο παρκοκρεβατο.το δωματιο της πσοσ το παρον ειναι καταψηξη...!!!!
εχ8εσ ηρ8ε μια φιλη μου με το μπεμπη τησ ειναι στον 7ο ο μικροσ και ειναι 10 κιλα και πανυψηλοσ!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης