Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα

ηλιο σημερα κ θα βολταρουμε στο αουτλετ με τη νονα αργοτερα

δημητρα, στον μεγαλο ειχα ταρτακια, βαφτιστηκε 1 Αυγουστου. τωρα λεμε για 30 Ιουνιου κ ηδη εκλεισα βαζακια με γλυκο κουταλιου που κ να περισσεψουν δεν χαλανε

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:καλημερα

ηλιο σημερα κ θα βολταρουμε στο αουτλετ με τη νονα αργοτερα

δημητρα, στον μεγαλο ειχα ταρτακια, βαφτιστηκε 1 Αυγουστου. τωρα λεμε για 30 Ιουνιου κ ηδη εκλεισα βαζακια με γλυκο κουταλιου που κ να περισσεψουν δεν χαλανε
wraia kai ta bazakia alla ksefeygoun sthn timh ...edw pou rwthsa einai gyrw sto 1.50 eyrw kai de bgainw...psaxnw pio oikonomika...alla kai pali to glyko pou psaxnw 8elv na to exw panw se mpoyfe.8a exw panw se enan pagko zaxarwta kai glhfytzoyria kai psaxnw na balw kai kanena glukaki akoma na glyka8oume!pio poly gia ta paidakia alla 8a xlapakiasoun kai oi megaloi.
to glyko poy 8a dinoume me tis mpomponieres mallon skeftomai gia tartaki telika.einai kaipio drosero gia kalokairi...

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια...Πως ειστε? Σημερα εχει τελεια μερα κ μετα τον παιδιατρο θα κανουμε 1 μεγαλη βολτα....Καλα αποψε ελιωσα στον υπνο...Κοιμηθηκαμε στις 10 κ ξυπνησα κανενα 10λεπτο στις 4 της εδωσα γαλα ευτυχως ρευτηκε αμεσως κ συνεχισαμε τον υπνο μεχρι τις 9...Εμενα κοριτσια ενω την ειχα κ κοιμοταν στην μεση απο 15 ημερων μεχρι σχεδον 2 μηνων γιατι αλλιως δεν κοιμοταν ξαφνικα κοιμηθηκε την βραδια της αλλαγης του χρονου στην αγκαλια κ την εβαλα στο λικνο της παλι απο τοτε δεν θελει με τιποτα να ξανακοιμηθει στο κρεβατι ,ουτε εστω για λιγο κ ενω εχω το λικνο κολλημενο στην μερια μου δεν νιωθω καλα την θελω στο κρεβατι...Βλεπω τα καγκελα διπλα μου κ νιωθω σαν να την εχω μεσα σε κλουβι...Κοιμαμαι κ της κραταω το χερακι γιατι θελω να την νιωθω...Ολυμπια μια κοπελα που γεννησαμε την ιδια μερα εκανε τον μπεμπη της 5μιση κιλα κ τωρα κοντευει τα 9 μιση κ ειναι 71 ποντους...Ειναι θεμα παιδιου το βαρος κ φυσικα οταν πειναει δεν γινεται να μην το ταισεις... Μεγαλωνοντας σταματανε να παιρνουν ευκολα βαρος ειδικα οταν αρχιζουν να περπατανε...Εμενα παλι η δικια μου ειναι λιγοδιαιτη,δινω μαχη για να την ταισω καθε μερα κ ειμαι περιεργη ποσο εχει παει τωρα γιατι την προηγουμενη φορα ειχε παρει μονο 450 γραμ περιπου σε 1 μηνα...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια...Πως ειστε? Σημερα εχει τελεια μερα κ μετα τον παιδιατρο θα κανουμε 1 μεγαλη βολτα....Καλα αποψε ελιωσα στον υπνο...Κοιμηθηκαμε στις 10 κ ξυπνησα κανενα 10λεπτο στις 4 της εδωσα γαλα ευτυχως ρευτηκε αμεσως κ συνεχισαμε τον υπνο μεχρι τις 9...Εμενα κοριτσια ενω την ειχα κ κοιμοταν στην μεση απο 15 ημερων μεχρι σχεδον 2 μηνων γιατι αλλιως δεν κοιμοταν ξαφνικα κοιμηθηκε την βραδια της αλλαγης του χρονου στην αγκαλια κ την εβαλα στο λικνο της παλι απο τοτε δεν θελει με τιποτα να ξανακοιμηθει στο κρεβατι ,ουτε εστω για λιγο κ ενω εχω το λικνο κολλημενο στην μερια μου δεν νιωθω καλα την θελω στο κρεβατι...Βλεπω τα καγκελα διπλα μου κ νιωθω σαν να την εχω μεσα σε κλουβι...Κοιμαμαι κ της κραταω το χερακι γιατι θελω να την νιωθω...Ολυμπια μια κοπελα που γεννησαμε την ιδια μερα εκανε τον μπεμπη της 5μιση κιλα κ τωρα κοντευει τα 9 μιση κ ειναι 71 ποντους...Ειναι θεμα παιδιου το βαρος κ φυσικα οταν πειναει δεν γινεται να μην το ταισεις... Μεγαλωνοντας σταματανε να παιρνουν ευκολα βαρος ειδικα οταν αρχιζουν να περπατανε...Εμενα παλι η δικια μου ειναι λιγοδιαιτη,δινω μαχη για να την ταισω καθε μερα κ ειμαι περιεργη ποσο εχει παει τωρα γιατι την προηγουμενη φορα ειχε παρει μονο 450 γραμ περιπου σε 1 μηνα...

καλημερα μαρακι ...αντε με το καλο το εμβολιο!!!ναι μωρε ειναι θεμα παιδιου κι εμενα μη φανταστεις οτι τρωει πολυ..180 στις 4 ωρες και το βραδυ μια φορα..απλα γεννηθηκε μεγαλος..στην αρχη πηρε βαρος ..τον προηγουμενο μηνα πηρε 600 γρ και τωρα 800γρ!!τον αλλο μηνα κρεμουλες για να δουμε!!!

αντε καλη βολτουλα και περιμενουμε νεα απο παιδιατρο..

maria1984

maria1984
Γερα κ υγειεστατα να ειναι τα μωρακια μας κ ολα τα αλλα ειναι περιττα...

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama konstantinoy!! έγραψε:
maria1984 έγραψε:Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια...Πως ειστε? Σημερα εχει τελεια μερα κ μετα τον παιδιατρο θα κανουμε 1 μεγαλη βολτα....Καλα αποψε ελιωσα στον υπνο...Κοιμηθηκαμε στις 10 κ ξυπνησα κανενα 10λεπτο στις 4 της εδωσα γαλα ευτυχως ρευτηκε αμεσως κ συνεχισαμε τον υπνο μεχρι τις 9...Εμενα κοριτσια ενω την ειχα κ κοιμοταν στην μεση απο 15 ημερων μεχρι σχεδον 2 μηνων γιατι αλλιως δεν κοιμοταν ξαφνικα κοιμηθηκε την βραδια της αλλαγης του χρονου στην αγκαλια κ την εβαλα στο λικνο της παλι απο τοτε δεν θελει με τιποτα να ξανακοιμηθει στο κρεβατι ,ουτε εστω για λιγο κ ενω εχω το λικνο κολλημενο στην μερια μου δεν νιωθω καλα την θελω στο κρεβατι...Βλεπω τα καγκελα διπλα μου κ νιωθω σαν να την εχω μεσα σε κλουβι...Κοιμαμαι κ της κραταω το χερακι γιατι θελω να την νιωθω...Ολυμπια μια κοπελα που γεννησαμε την ιδια μερα εκανε τον μπεμπη της 5μιση κιλα κ τωρα κοντευει τα 9 μιση κ ειναι 71 ποντους...Ειναι θεμα παιδιου το βαρος κ φυσικα οταν πειναει δεν γινεται να μην το ταισεις... Μεγαλωνοντας σταματανε να παιρνουν ευκολα βαρος ειδικα οταν αρχιζουν να περπατανε...Εμενα παλι η δικια μου ειναι λιγοδιαιτη,δινω μαχη για να την ταισω καθε μερα κ ειμαι περιεργη ποσο εχει παει τωρα γιατι την προηγουμενη φορα ειχε παρει μονο 450 γραμ περιπου σε 1 μηνα...

καλημερα μαρακι ...αντε με το καλο το εμβολιο!!!ναι μωρε ειναι θεμα παιδιου κι εμενα μη φανταστεις οτι τρωει πολυ..180 στις 4 ωρες και το βραδυ μια φορα..απλα γεννηθηκε μεγαλος..στην αρχη πηρε βαρος ..τον προηγουμενο μηνα πηρε 600 γρ και τωρα 800γρ!!τον αλλο μηνα κρεμουλες για να δουμε!!!

αντε καλη βολτουλα και περιμενουμε νεα απο παιδιατρο..
kalhmera ki ap mena.elpizw na mh klapsei h mikrh sou poly.kante boltes eseis giati egw edw panw den to kabw na kanw Mad Mad .emena pou peira mono 600 gr. ton prohgoymeno mhna poy phgame gia to prwto embolio mhpws einai liga?h aidiatros moy eipe mia xara oti einai...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεερα Very Happy Very Happy
αθανασια......χιχιχι με ξεχασατε ε?!
δεν προλαβαινω ουτε στην τουαλετα να παω....πως τα εχω καταφερει ετσι δεν ξερω. Sad
γκρινια πολυ γκρινια λεμε.δοντια με τρελα.δεκατα, μυξες,πολλα σαλια, και φυσικα ολο το χερι στο στομα.για πιπιλα ουτε συζητηση δεν την θελει καθολου.
η ιωαννα ξεκινησε μπαλετο το μαναρι μου. φυσικο ταλεντο λεει η δασκαλα της.μακαρι Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 33 215994
και εκει που ελεγα οτι θα εκλαιγα στην παρασταση του ιουνιου, με πηραν τα ζουμια στο πρωτο της μαθημα.ναι σιγα μην κρατιομουνα μεχρι τοτε. χθες πηραμε και πουεντ-τα απλα παπουτσακια της μπαλαρινας-πααααλι εκλαιγα οταν της τα φορεσα. της λεω σου ευχομαι να ειναι τα πρωτα απο τα πολλα που φορεσεις και να τα ζουμια παααααλι.
με τον ταριφακο ειμαστε καπως Sad
το 2 παιδι, η κριση, οι πολλες ωρες δουλειας, δεν ξερω τι σκατα γινεται.ελπιζω να στρωσει συντομα παντως.
θα σας διαβασω ολες αργοτερα-αν προλαβω-
πολλα πολλα φιλακια στα μωρα μας!

maria1984

maria1984
Αθανασία τωρα θα έχεις μια μικρη μπαλαρινουλα στο σπιτι, ειναι σίγουρη ότι θα εχει ενθουσιαστει παρα πολυ κ όλη μέρα θα κάνει τα χορευτικά που μαθαίνει ... Υπομονη με τον άντρα σου , πιστεύω κρίση ειναι κ θα περάσει ... Κι εγω καμμια φορα νιώθω τόσο κουρασμένη που ξεσπαω πάνω στον δικο μου κ με πιάνει το παράπονο ότι λείπει πολλές ώρες απο το σπιτι ενώ ξέρω ότι λείπει για δουλεια .

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες!! Τι κανετε???
Αλικη μου ειδες συμπτωση...κ στο γαμο κ στα μικρα μας???!! Ναι ναι ειμαστε μοντελακια κ πολυ ζωηρες...κ δυναμωνουμε συνεχεια!!!αλλα κ τα δικα σου δεν πανε πισω....ολα τελεια αποοτι εχω διαβασει...να τα χαιρομαστε!!! Πως κ εσυ θα δωσεις κρεμα στους 6 μηνες?? Δεν τα καθοριζει αυτα ο παιδιατρος???αν θελουμε δλδ δεν δινουμε στους 5 μηνες????
Μελινιμαμα....τι συγκινητικα οπως τα γραφεις.....ετσι ακριβως ειναι....κ μενα ολοι μου λενε την εμαθα χερια.....αλλα δεν με νοιαζει ξαθολου....ολο πανω μου ειναι...κ ακομα δεν μπορω να την χορτασω!!!!!
Αθανασια μου...υπομονη με ολα......οσο για τον ταριφακο....ολες οερναμε φασεις με τους αντρες μας μην νομιζεις......εγω ειχα υεμα τον περασμενο μηνα....αλλα ενταξει στρωσαμε...λιγο η πιεση...λογο η κουραση....εεε ανθρωποι ειμαστε...μην ανησυχεις...ψυχρεμια κ θα περασει....
Πατριτσια...κ εγω δεν θελω καθολου να φυγει απο κοντα μου....την εχω σε λικνο διπλα μου....ο γιατρος μας ειπε οτι γυρω 5,5 με 6 μηνων θα πρεοει να την παω στο δωματιο της στην κουνια της...γιατι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο.....ακομα ομως δεν νοιωθω ετοιμη...εχω ενδοεπικοινωνια...αλλα εωω θελω να την νοιωθω κοντα μου.....ασε θα εχουμε δραματα κ εμεις.....δεν θελω να το σκεφτομαι....
Στεναχωριεμαι απιστευτα που τελειωνουν καποιες φασεις...βεβαια ερχονται αλκες....αλλα ετσι μικρουλια δεν θα τα ξαναεχουμε...παει τελειωσε.....οπως ρπισης ουτε να σξεφτομαι τον αποθηλασμο με πιανει απιστευτη στεναχωρια....κ φανταστειτε οτι εγω δινω κ λιγο συμπληρωμα......εχω απιστευτο δεσιμο μαζι της....θελω να ειμαι συνεχεια κοντα της......εν μου λειπει καθολου ουτε το εξω ουτε να δω συγγενεις,φιλους τιποτα....θελω απλα να ειμαι μαζι της.....κ προερχομαι κ απο μια εγκυμοσυνη που ημουν τελειως ξαπλα. .τα θυμαστε......ξερω δεν ειναι καλο κ ετσι...ολα με μετρο....αλλα οσο σκεφτομαι οτι τον αυγουστο θα γυρισω στη δουλεια τρελαινομαι....προσπαθω να την χορτασω τωρα....αλλα δεν το βλεπω.....

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
ολυμπια μεγαλο τον εβγαλες.γεννησες φυσιολογικα?
αθανασια υπομονη.κι εγω εχω νευρα καπου καπου και λιγο οτι ο μικρος δεν καθεται το πρωι και δεν μπορω να κανω τιποτα ειμαι κουρασμενη.
αλικη το χερι μου καλυτερα.δεν μουδιαζει τωρα και πολυ.
εγω που δεν εχω παρει ποτε τα παιδια μου στο κρεβατι μου να κοιμηθουν ειμαι ακαρδη?την ημερα μονο τον βαζω τον μικρο στο κρεβατι μας με τα παιχνιδια απο πανω.ουτε τον στρατο τον επαιρνα να κοιμηθει στο κρεβατι μας και οσες φορες ξυπνουσε το βραδυ που ηταν αρρωστος τον επαιρνα για λιγο και οταν κοιμοταν τον εβαζα στο κρεβατι του.ο στρατος σαν μωρο ηταν ησυχος και δεν ειχαμε πολλες αγκαλιες αλλα πριν μεινω εγκυος ξεκινησαμε να αγκαλιαζομαστε.ο μπεμπης ομως με την γκρινια που εχει και τους κολικους ειναι συνεχεια στην αγκαλια μου.ξεχασα να σας πω οτι εχει και σαλια και το χερι δεν θελει να το βγαζει απο το στομα.δεν μου φτανουν οι κολικοι να εχω και το ζορι για τα δοντια τωρα.δεν πειραζει ομως θα περασουν ολα.

μαμαμελι χαιρετισματα στην ευη και μπραβο που ο μικρουλης ειναι καλα.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κ από μένα!!!
Αθανασία, έτσι ήμασταν κ εμείς πριν κανά μήνα, ρίξαμε ένα βράδυ ενα ξεγυρισμένο καυγά, ξεσπάσαμε, κ από τότε όλα καλά. Δεν σου λέω να τσακωθήτε, απλά προσπάθησε να του μιλήσεις κ να του πεις αυτά που σε στεναχωρούν, τα παράπονα σου, να ανοίξεις την καρδιά σου. Κ να δεις που θα σου πει κι αυτός τα παράπονα του, που έχει από σένα κ θα ηρεμήσετε.

Με πήρε ο ντοκ κ μου ξανα άλλαξε το ραντεβού, θα πάω απόψε. Θα πάρω κ τη μικρή να του δείξω τι λουλούδι έβγαλε.

Φιλάκια!!!!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?
ολυμπια μεγαλο τον εβγαλες.γεννησες φυσιολογικα?
αθανασια υπομονη.κι εγω εχω νευρα καπου καπου και λιγο οτι ο μικρος δεν καθεται το πρωι και δεν μπορω να κανω τιποτα ειμαι κουρασμενη.
αλικη το χερι μου καλυτερα.δεν μουδιαζει τωρα και πολυ.
εγω που δεν εχω παρει ποτε τα παιδια μου στο κρεβατι μου να κοιμηθουν ειμαι ακαρδη?την ημερα μονο τον βαζω τον μικρο στο κρεβατι μας με τα παιχνιδια απο πανω.ουτε τον στρατο τον επαιρνα να κοιμηθει στο κρεβατι μας και οσες φορες ξυπνουσε το βραδυ που ηταν αρρωστος τον επαιρνα για λιγο και οταν κοιμοταν τον εβαζα στο κρεβατι του.ο στρατος σαν μωρο ηταν ησυχος και δεν ειχαμε πολλες αγκαλιες αλλα πριν μεινω εγκυος ξεκινησαμε να αγκαλιαζομαστε.ο μπεμπης ομως με την γκρινια που εχει και τους κολικους ειναι συνεχεια στην αγκαλια μου.ξεχασα να σας πω οτι εχει και σαλια και το χερι δεν θελει να το βγαζει απο το στομα.δεν μου φτανουν οι κολικοι να εχω και το ζορι για τα δοντια τωρα.δεν πειραζει ομως θα περασουν ολα.

μαμαμελι χαιρετισματα στην ευη και μπραβο που ο μικρουλης ειναι καλα.

ναι ειρηνη μου φυσιολογικοτατα..με 10 σπρωξιες!!!

mamameli

Ολύμπια πες τα...
Όχι νέα μόδα είναι μεγάλο και κατευθείαν καισαρικη...
Και βγαίνει τρία κιλά...
Η γιαγια μου με μαία στο σ πιτι 5800 η θεία μου τον καιρο του νωε!
Άχρηστοι γιατροί όχι μεγάλα μωρα...άλλο να τύχει και άλλο να το ακούς κάθε μέρα!

Ειρήνη αφου δεν εκλαιγαν τα μωρα να τα επαιρνες με το ζόρι...?Λέμε για περιπτώσεις που είτε η μάνα είτε το παιδι έχουν άγχος αποχωρισμού...ή θέλουν να κοιμούνται μαζι..ή απλά να κοιμούνται!

Ουφ πολυ τρέξιμο σήμερα!

Αθανασία μου φάση είναι θα περάσει ..μια συζητησουλα όσο είναι νωρίς μη τα κρατάτε μέσα σας...

Βαρβάρα έτσι ήμουν και εγω στο πρώτο...μη νομίζετε οτι λέτε και σκέφτεστε οι πρωτομσνουλες τα ίδια περάσαμε κι εμείς..απλά η πείρα μετα σε ξεαγχωνει κάπως και βλέπεις οτι μπορει να έχεις ένα καλοβολο μωρο αλλα να γίνει ένα ανήσυχο παιδι και το αντίθετο!να κοιμάται μόνο τώρα και αργότερα να έρχεται στο κρεβάτι σου...ποτε δεν ξέρεις!
Μεγαλώνουν και αλλάζουν!

Φιλακια!

maria1984

maria1984
Πριν λίγο γυρίσαμε απο τον γιατρο αλλα ταλαιπωρήθηκε πολυ το μωρακι μου ... Πολλη ώρα αναμονή γιατι κάτι του έτυχε μετα την έπιασε κ πείνα κ άρχισε την γκρίνια ήρθε κ στο καπάκι το εμβόλιο κ άρχισε τα κλάματα . Τώρα της έδωσα ντεπον κ κοιμήθηκε ... Ο γιατρός μου είπε ότι ειναι μια χαρα ειναι 6200 κ 66 πόντους πανηψηλη λέει κ αδύνατη ... Τον άλλο μήνα έχουμε 2 εμβόλια μαζεμένα κ αρχίζουμε την διατροφή ... Καλα η μπεμπα δεν καθόταν σε ησυχία άρχιζε κ εσκιζε το χαρτί απο το τραπέζι κ τραβούσε τα ακουστικά του γιατρου ... Μου είπε ότι θα βγει πολυ καπατσα αυτη αφου τα κάνει απο τώρα αυτα ... Επίσης να την αφήνω να βάζει τα χεράκια της στο στόμα για να πάρει αντισώματα απλα να προσέχω να μην πιάσει τίποτα μικρό κ το βάλει στο στόμα ...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα / σπέρα!!

Αχ βρε Μελινομαρία, τι καλά που τα είπες... Πώς να τους στερήσεις την αγκαλιά μωρέ, μικρούλια πλασματάκια είναι και το μόνο που θέλουν είναι να νιώθουν ασφάλεια... Να το βλεπεις να σου ζηταει να το παρεις κι εσυ να το αφηνεις να κλαιει, δεν γινονται αυτα...Εχεις δικιο, ας τα κακομαθουμε στο κατω κατω

Δήμητρα κι εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου, όταν αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου, θηλάζοντας. Είναι ανεπανάληπτο αυτό το δέσιμο.
Και το αλλο, όταν ξυπνάει το πρωί και πάω να τον σηκώσω μου σκάει ένα χαμόγελο, μα ενα χαμογελο... δεν υπαρχουν αυτες οι στιγμες

Βρβαρα ακριβώς αυτό αισθάνομαι κι εγώ, μια μεγαλη πίκρα οτι τελειώνουν καποιες φάσεις και δε θα τις ξαναζήσουμε ποτε. Τις προάλλες λέγαμε με τον άντρα μου, δε γίνεται να μείνει έτσι και να μη μεγαλώσει? Αχ...
Εγω παθαινω κ το αλλο να σας πω να γελασετε... Επειδη ο αντρας μου ειναι ανεργος αυτο το διαστημα, ειναι κι αυτος με το μωρο συνεχεια κ συμμετεχει σε ολα. Και ειναι φορες που πιανω τον εαυτο μου να ζηλευω... πχ λεω να τον παω μια βολτα με το καροτσι το μπεμπη κ μου λεει θα ρθω κι εγω.. Και λεω απο μεσα μου αντε καλε μου να βρεις καμια δουλεια να μας αφησεις κ λιγο μονους μας με το μωρο μου!! Laughing Laughing

Απο κιλα εμεις γεννηθηκαμε λιγο μικροι, 3 κιλα, αλλα παιρνουμε καθε μηνα πανω απο κιλο, τριων μηνων πιασαμε τα 6 κιλα.

Τζενη, που λες για το tablet οντως θα καλομαθει αμα παρει τετοιο δρομο κ συντομα θα ζηταει κ κινητο κ faceboοk κλπ. Εχετε σκεφτει την εναλλακτικη μιας παιχνιδομηχανης? Αυτες τις πιο μικρες, οχι να συνδεεται στην τηλεοραση. Τουλαχιστον ετσι θαχει να κανει μονο με παιχνιδια κ οχι με ολα τα υπολοιπα που εχει ενα tablet. Κατι τετοιο ας πουμε:

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-dsi-console/nintendo-dsi-mayro/prod82554pp/

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/psp-console/sony-psp-e1000/prod1630935pp/

Πολλα φιλια κ σε ολες τις αλλες μανουλες!!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamameli το λεω και δεν μ'ακουνε...μολις ακουνε 4360 κατευθειαν καισαρικη λενε...ε οχι!!!! Smile

μαρακι ωραια..μπραβο το κοριτσακι που ειναι μια χαρα!!αντε και σε ενα μηνα αρχιζουμε κρεμουλες!!!

maria1984

maria1984
Αραγε θα της αρεσουν οι κρεμουλες η θα μου κανει τα ιδια σκηνικα με το γαλα...Εγω παντως πιατακι κ κουταλακια πηρα να ειμαι ετοιμη οταν ερθει η ωρα...Μεχρι τοτε θα κανω υπομονη ακομα 1 μηνα με το γαλα ...

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!εχετε δικιο για τισ αγκαλιες αλλα εγω δε την περνω με το παραμικρο γκκ που 8α κανει...θελω και λιγο να με ψαχνει Very Happy ...!!ενταξει δε την αφηνω να χτυπιεται κιολας...αλλα μου λυπει πολυ οταν την θηκαζα...εκεινο το χερακι που μολισ χορταινε ανοιγε και ακουμπουσε στο στηθοσ δεν υπαρχει...!Α πηγα να δω και τιμεσ για γλυκα!το γλυκο κουταλιου 1.30...βρηκα ομως και προφιτερολ με 80 λεπτα forever friends Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 33 875502 !!
ΑΑΑ πηραμε και στολη...!!!η πρωτη μασ στολη ειναι μια πιπερια και ειναι υπεροχη...εσεισ θα τα ντυσετε τα παιδακια σας ή μονο εγω εχω κάλο στον εγκεφαλο και το ντυνω απο τοσο μικρο??????? Rolling Eyes

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dimitra al έγραψε:γεια σας κοριτσια!εχετε δικιο για τισ αγκαλιες αλλα εγω δε την περνω με το παραμικρο γκκ που 8α κανει...θελω και λιγο να με ψαχνει Very Happy ...!!ενταξει δε την αφηνω να χτυπιεται κιολας...αλλα μου λυπει πολυ οταν την θηκαζα...εκεινο το χερακι που μολισ χορταινε ανοιγε και ακουμπουσε στο στηθοσ δεν υπαρχει...!Α πηγα να δω και τιμεσ για γλυκα!το γλυκο κουταλιου 1.30...βρηκα ομως και προφιτερολ με 80 λεπτα forever friends Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 33 875502 !!
ΑΑΑ πηραμε και στολη...!!!η πρωτη μασ στολη ειναι μια πιπερια και ειναι υπεροχη...εσεισ θα τα ντυσετε τα παιδακια σας ή μονο εγω εχω κάλο στον εγκεφαλο και το ντυνω απο τοσο μικρο??????? Rolling Eyes

εμενα η φιλη μου πηγε σημερα jumpo και την παρηγγειλα τον κουνελο...τωρα θα μου την φερει..για να δουμε!!!θα τον ντυσω μωρε θα παμε καμια βολτουλα...στις γιαγιαδες να τον δουν!!!μια χαρα ηλικια ειναι!!!χαχαχαχα ωραια η πιπερια!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναιιιιι ηρθε η στολη μας!!!πω πω κοριτσια ειναι τελειος!!!αχαχαχαχχαχα εχω πεθανει στο γελιο!!!
ηθελα να ρωτησω ομως να την πλενω στο πλυντηριο?τι να κανω?
μαρια εσυ που πηρες την κουνελιτσα την επλενες?

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama konstantinoy!! έγραψε:ναιιιιι ηρθε η στολη μας!!!πω πω κοριτσια ειναι τελειος!!!αχαχαχαχχαχα εχω πεθανει στο γελιο!!!
ηθελα να ρωτησω ομως να την πλενω στο πλυντηριο?τι να κανω?
μαρια εσυ που πηρες την κουνελιτσα την επλενες?
emena einai olh fodra...8a thn plhnw sto xeri.eiste tyxeres poy exete ta tzampo...egw thn plhtwsa 20 eyrw mia aplh fodra se sxhma piperia flwrinhs me ena kapelaki kotsani...!!eseis poso tis peirate

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλησπέρα και θα πάω να την πέσωωωω!
Μελινομαρία τα είπες υπέροχα! Να συμπληρώσω ότι κι εμένα μου έλεγε η μάνα μου ότι εκείνη την εποχή δεν την άφηναν να μας κρατάει αγκαλιά για να μη "μάθουμε" και από τότε το έχει άχτι και παράπονο ότι δε μας χόρτασε. Κι εγώ της είπα ότι δεν ξέρω αν θα έρθει κι άλλο παιδάκι στην οικογένειά μας, αυτή τη στιγμή ζω μοναδικές στιγμές που δυστυχώς φεύγουν γρήγορα και θέλω να το απολαύσω όσο διαρκεί! Επίσης κι εγώ λατρεύω όταν αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου μετά το θηλασμό. Το μόνο παράπονο ότι πονάει η μεσούλα και ο αυχένας μουυυυ! Αλλά σε αυτό μπορεί να φταίνε και οι βόλτες με το μωρό έξω που κάνω τελευταία...

Βαρβάρα μου δεν αποφασίζω εγώ πότε θα ξεκινήσουμε στερεές. Η παιδίατρός μας το λέει, αν το παιδί τρέφεται με αποκλειστικό θηλασμό τότε δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στις ξένες τροφές πριν τους 6 μήνες γιατί το μαμαδογαλατάκι είναι το καλύτερο και καλύπτει όλες τις ανάγκες του μωρού. Και δεν το λέει μόνο αυτή, έχω διαβάσει πολλούς γιατρούς να το λένε αυτό. Το ίδιο έπραξα και στη Δανάη και όλα μια χαρά.

Εμείς βάφτιση στις 15 Ιουνίού, κοντά-κοντά! Αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για γλυκάκι... Βασικά ούτε για το όνομα δεν έχουμε αποφασίσει, χαχαχα!

Αθανασία μου κι εμείς περνάμε τέτοιες φάσεις, λίγο η κούραση, λίγο οι ορμόνες, τα οικονομικά... ε, δε θέλει και πολύ! Αλλά πιστεύω ότι όλα θα στρώσουν με τον καιρό!

Ειρήνη μου μπράβο που είναι καλύτερα το χέρι! Όσο για τον ύπνο με το μωρό με κάλυψε η Μελινομαρία. Μην το σκέφτεσαι έτσι.

Ωστε έτσι βγήκε το "Μαίη" λοιπόν, χιχιχι!

Ολυμπία μου μπράβο που γέννησες φυσιολογικά τόσο μεγάλο μωρό. Και σίγουρα μπράβο και στο γιατρό σου που δε σε έβαλε στο χειρουργείο. Κι εγώ έβγαλα παιδί 3700 ενώ αν με δεις από κοντά θα δυσκολευτείς να το πιστέψεις, ενώ γιατρός και μαία μου είχαν επιβεβαιώσει ότι έχω στενή λεκάνη (εννοούμε τα οστά εσωτερικά). Βέβαια εμένα αυτό ήταν το 2ο και ο δρόμος είχε ανοίξει από το 1ο το οποίο γεννήθηκε 3 κιλά και βγήκε με το ζόρι.

Τζενάκι, εγώ θα σου έλεγα να βρεις τρόπους να αποφύγεις το ταμπλετ και για τα ματάκια του παιδιού. Είναι πολύ μικρός ακόμα. Τουλάχιστον αν του πάρεις να μην είναι δικό του όπως σου είπαν, για να του το δίνεις πολύ λίγο...

Μαρία μου ταλαιπωρηθήκατε, αλλά τουλάχιστον έγινε η δουλειά! Και ψηλώσατε κι άλλο, μοντελάκι είπαμε...!

Εγώ νομίζω κάπου το έγραψα, δε θα ντύσω κάτι ιδιαίτερο το γατί φέτος, έχουμε τη φόρμα εξόδου αρκουδάκι και μας πέφτει μια χαρά, χιχιχι. Ήδη όλοι στο δρόμο το βλέπουν από πίσω και νομίζουν ότι είναι αρκουδάκι!

Αχ, δε θυμάμαι άλλα, τσικνοπέμπτη αύριο και θα ψήσω κρεατάκι... Δεν θα βγούμε όμως, δεν έχουμε τέτοιο κουράγιο ακόμα! Να περάσετε όμορφα! Σας φιλώ!!!

demmy29

demmy29
Αγαπες μου ηρθα ξανα στη μεταμεσονυκτια ζωνη.κοιμηθηκε εφταωρο φτου φτου.κοιμηθηκα κι εγω ενα πενταωρο.δεν ειχα κουραγιο ουτε θηλαστρο να βαλω.τωρα εφαγε τον αμπακο αφου μετα απο εφτα ωρες το στηθακι τιγκαρε κ κοιμηθηκε ξανα.βεβαια ολη τη μερα σκαρτες τρεις ωριτσες να κοιμηθηκε.λετε να το ξανακανει;μακαρι.πατσι εχω ταυτιστει μαζι σου.κι εμενα ανεργος.κι οταν γυριζω απο τη δουλεια κ τους βλεπω να διασκεδαζουν λεω εγω που ειμαι μεσα σ ολο αυτο;και αισθανομαι κ ενοχικα.ευτυχως που θηλαζω γιατι κερδιζω την επαφη κ ισορροπουμε!αθανασια ημουν ατο τσακ να σε παρω.λεω που ειναι αυτο το κοριτσι.κι εμεις καυγαδιζουμε.ετσι ειναι.αλλαζουν οι ισορροπιες.ολο αλλαζουν.φιλια.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!εμενα κοιμαται απο τισ 9 μεχρι τησ μια ή δυο και μετα ξυπναει ανα τριωρο....αχ δεν αντεχω τα νευρα μου κροσια και ο πονοκεφαλοσ κοντευει να αυτοπυρπολησει τον εγκεφαλο μου...ολο το βραδυ απο τισ δυο και μετα γκρινιαζε η μπεμπα....μια να κλασει μια να φαει μια το ενα μια το αλλο ματι δεν εκλεισα ....τωρα κοιμαται αλλα και παλι την βλεπω λιγο ανησυχη...τι στο καλο??και πανω που ειχα πει οτι μασ φευγουν οι κολικοι...εχει 3 μερεσ που δεν μας επιασαν αλλα παλι τσουνιαζει η μικρη...!!λετε να εχουμε και δοντια τωρα?δεν ειναι νωρισ...ολο χερι στο στομα και γεματο σαλια...πφφφφ
αυτα...

κατα τα αλλα ειμαστε ετοιμη για τσικνοπεμπτη αν και σιγα μη βγοθμε...μονο φωτογπ. θα βγουμε με τη στολη μας!!
Παντωσ εγω καισαρικη γεννησα και η μικρη μου ηταν 2.700 και 49 ποντουσ..μικρουλα!!!πονεμενη ιστορια αυτη η καισαρικη...!!!πφφφ Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 33 911307

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα

ο δικος μου ντυθηκε σπαιντερμαν κ εφυγε για τον παιδικο σχεδον τρεχοντας Laughing

ο δε μικρος εκανε 4ωρο κ καπακι 5ωρο υπνο. εγω αμαν ακομα να συνελθω απο τα διαφορα ξενυχτια τον τελευταιο καιρο. χθες κοιμηθηκα μαζι του 11-12 το πρωι κ 4-6 το απογευμα κ καλουτσικα το βραδυ κ καπως καλα τωρα.
οσο για το ταμπλετ εννοειται οτι θα ειναι του μπαμπα κ απλως θα το χρησιμοποιει κ ο μικρος. κ εννοειται οτι δεν πεταω τη σκουφια μου να του παρουμε αλλα ειναι ενα απο τα σημεια που διαφωνουμε με τον αντρα μου. εγω επιμενω να μην εμφανιζει το δικο του κινητο κ ειδικα να μην παιζει παιχνιδια μπροστα του αλλα φωνη βοοντων... γυρω στις 6 τα ξημερωματα αρχισε να κλαιει στον υπνο του κ τρεχω να δω, μαλλον εφιαλτης σκεφτηκα κ τον παιρνω αγκαλια κ τον ρωταω τι εγινε κ μου λεει 'δε μου δινει ο μπαμπας το κινητο του' κλαιγοντας. ε οχι κ να μας γινει εφιαλτης. θα το ξανασυζητησω μαζι του μπας κ αλλαξει γνωμη.

σημερα δεν θα κανω τπτ απο φαι. ισως κανει κατι η πεθερα αλλιως ντελιβερι γυρο. ελεγα για παστιτσιο που το ειδα κ στο μεγκα χθες αλλα θα το αφησω απο βδομαδα

σημερα μαλλον θα κλεισουμε ρουχα κλπ για τη βαφτιση απο μαγαζι εδω κοντα. οοοολα απο παπουτσια μεχρι λαδοπανα 300 ευρω. βεβαια δε θα εχω ξυλινο κουτι/παγκακι ή κατι τετοιο αλλα ηδη εχω απ'τον μεγαλο κ δε χωραει δευτερο στο παιδικο. διαλεξα μια υφασματινη τσαντα που ειναι κ πιο πρακτικη κ αποθηκευεται πιο ευκολα. ενα ενα μπαινουν σε σειρα. μετα σειρα εχει η εκκλησια. λεω για 30/6 Κυριακη απογευμα κατα τις 7 μιας κ δε θα εχουμε τραπεζι

αυτα για την ωρα. διαβαζω το βραδυ απο κινητο κ το πρωι δε θυμαμαι κ πολλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις