826 Απ: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) Πεμ Μαρ 07, 2013 12:28 am
dimitra al
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:Καλημερα
ο δικος μου ντυθηκε σπαιντερμαν κ εφυγε για τον παιδικο σχεδον τρεχοντας
ο δε μικρος εκανε 4ωρο κ καπακι 5ωρο υπνο. εγω αμαν ακομα να συνελθω απο τα διαφορα ξενυχτια τον τελευταιο καιρο. χθες κοιμηθηκα μαζι του 11-12 το πρωι κ 4-6 το απογευμα κ καλουτσικα το βραδυ κ καπως καλα τωρα.
οσο για το ταμπλετ εννοειται οτι θα ειναι του μπαμπα κ απλως θα το χρησιμοποιει κ ο μικρος. κ εννοειται οτι δεν πεταω τη σκουφια μου να του παρουμε αλλα ειναι ενα απο τα σημεια που διαφωνουμε με τον αντρα μου. εγω επιμενω να μην εμφανιζει το δικο του κινητο κ ειδικα να μην παιζει παιχνιδια μπροστα του αλλα φωνη βοοντων... γυρω στις 6 τα ξημερωματα αρχισε να κλαιει στον υπνο του κ τρεχω να δω, μαλλον εφιαλτης σκεφτηκα κ τον παιρνω αγκαλια κ τον ρωταω τι εγινε κ μου λεει 'δε μου δινει ο μπαμπας το κινητο του' κλαιγοντας. ε οχι κ να μας γινει εφιαλτης. θα το ξανασυζητησω μαζι του μπας κ αλλαξει γνωμη.
σημερα δεν θα κανω τπτ απο φαι. ισως κανει κατι η πεθερα αλλιως ντελιβερι γυρο. ελεγα για παστιτσιο που το ειδα κ στο μεγκα χθες αλλα θα το αφησω απο βδομαδα
σημερα μαλλον θα κλεισουμε ρουχα κλπ για τη βαφτιση απο μαγαζι εδω κοντα. οοοολα απο παπουτσια μεχρι λαδοπανα 300 ευρω. βεβαια δε θα εχω ξυλινο κουτι/παγκακι ή κατι τετοιο αλλα ηδη εχω απ'τον μεγαλο κ δε χωραει δευτερο στο παιδικο. διαλεξα μια υφασματινη τσαντα που ειναι κ πιο πρακτικη κ αποθηκευεται πιο ευκολα. ενα ενα μπαινουν σε σειρα. μετα σειρα εχει η εκκλησια. λεω για 30/6 Κυριακη απογευμα κατα τις 7 μιας κ δε θα εχουμε τραπεζι
αυτα για την ωρα. διαβαζω το βραδυ απο κινητο κ το πρωι δε θυμαμαι κ πολλα
Καλα του εχει γινει εμμονη το κινητο του μικρου....εμενα ετσι ειναι η ανηψια μου αλλα οχι σε τετοιο βαθμο γιατι πλεον δεν εμφανιζουμε κινητα και το ξεχναει.!!η αληθεια ειναι οτι αυτοι οι αντρσ ειναι χειροτεροι κι απο μωρα ωρες ωρες...Πρεπει να τουσ επαναφερουμε στην ταξη πολλεσ φορες!!