Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:Καλημερα

ο δικος μου ντυθηκε σπαιντερμαν κ εφυγε για τον παιδικο σχεδον τρεχοντας Laughing

ο δε μικρος εκανε 4ωρο κ καπακι 5ωρο υπνο. εγω αμαν ακομα να συνελθω απο τα διαφορα ξενυχτια τον τελευταιο καιρο. χθες κοιμηθηκα μαζι του 11-12 το πρωι κ 4-6 το απογευμα κ καλουτσικα το βραδυ κ καπως καλα τωρα.
οσο για το ταμπλετ εννοειται οτι θα ειναι του μπαμπα κ απλως θα το χρησιμοποιει κ ο μικρος. κ εννοειται οτι δεν πεταω τη σκουφια μου να του παρουμε αλλα ειναι ενα απο τα σημεια που διαφωνουμε με τον αντρα μου. εγω επιμενω να μην εμφανιζει το δικο του κινητο κ ειδικα να μην παιζει παιχνιδια μπροστα του αλλα φωνη βοοντων... γυρω στις 6 τα ξημερωματα αρχισε να κλαιει στον υπνο του κ τρεχω να δω, μαλλον εφιαλτης σκεφτηκα κ τον παιρνω αγκαλια κ τον ρωταω τι εγινε κ μου λεει 'δε μου δινει ο μπαμπας το κινητο του' κλαιγοντας. ε οχι κ να μας γινει εφιαλτης. θα το ξανασυζητησω μαζι του μπας κ αλλαξει γνωμη.

σημερα δεν θα κανω τπτ απο φαι. ισως κανει κατι η πεθερα αλλιως ντελιβερι γυρο. ελεγα για παστιτσιο που το ειδα κ στο μεγκα χθες αλλα θα το αφησω απο βδομαδα

σημερα μαλλον θα κλεισουμε ρουχα κλπ για τη βαφτιση απο μαγαζι εδω κοντα. οοοολα απο παπουτσια μεχρι λαδοπανα 300 ευρω. βεβαια δε θα εχω ξυλινο κουτι/παγκακι ή κατι τετοιο αλλα ηδη εχω απ'τον μεγαλο κ δε χωραει δευτερο στο παιδικο. διαλεξα μια υφασματινη τσαντα που ειναι κ πιο πρακτικη κ αποθηκευεται πιο ευκολα. ενα ενα μπαινουν σε σειρα. μετα σειρα εχει η εκκλησια. λεω για 30/6 Κυριακη απογευμα κατα τις 7 μιας κ δε θα εχουμε τραπεζι

αυτα για την ωρα. διαβαζω το βραδυ απο κινητο κ το πρωι δε θυμαμαι κ πολλα

Καλα του εχει γινει εμμονη το κινητο του μικρου....εμενα ετσι ειναι η ανηψια μου αλλα οχι σε τετοιο βαθμο γιατι πλεον δεν εμφανιζουμε κινητα και το ξεχναει.!!η αληθεια ειναι οτι αυτοι οι αντρσ ειναι χειροτεροι κι απο μωρα ωρες ωρες...Πρεπει να τουσ επαναφερουμε στην ταξη πολλεσ φορες!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσαρες!!!
αντε καλη μας τσικνοπεμπτη..ηρθαν κι οι αποκριες!!!
εμεις κοιμηθηκαμε 11 αλλα 2 η ωρα κουνιοταν πολυ εε τον ταισα και ξυπνησε 7...εφαγε και ξυπνησαμε τωρα...μια χαρα!!
εγω σημερα θα κανω κανα παϊδακι στο φουρνο ομως!!!και το απογευμα εχει βολτουλα αλλα μεσα σε σπιτι γιατι ο καιρος παλι χαλια!!
φιλια σε ολες!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα μανούλες κ μικράκια..καιρό έχω να γράψω,δεν ξέρω αν φάνηκε πως έλειπα..διάβαζα αλλά δεν προλάβαινα κ μπορούσα να γράψω..τι να πρωτοσχολιάσω και τι να πω..ας πιάσω αυτά που θυμάμαι κ έχουν κ σχέση κ με δικά μου..Αθανασία λάιτ είναι αυτά που λές μπροστά στα δικά μου..εύχομαι να σας περάσουν όλα το συντομότερο κ να βρείτε τις ισορροπίες σας..εμείς δεν..σοβαρά θέματα και μια που έχω στην εύθυνη μου τα πάντα,παιδί κ σπίτι,χωρίς καμιά βοήθεια κ η μικρούλα μου δεν είναι του ύπνου,θυμίζω Βέγγο Smile Ευτυχώς από υγεία είμαστε μια χαρά.μαμά κ κόρη Very Happy Στολή καρναβαλιού μας πήρανε δώρο ροζ κουνέλι απο jumbo κ την έπλυνα πλυντήριο Δήμητρα..Κατά τα άλλα συνέχεια βόλτες κ ψώνια η μαμά για την κόρη,δεν χορταίνω να της παίρνω,απο σερβίτσια φαγητού κ πιπίλες για 6+,εως ρουχαλάκια,ότι μπορώ.. Smile Έχει ζωηρέψει πολύ η ζουζού μου,βάζει τα πάντα στο στόμα,τα κρατά στα χέρια,κάθεται μπρόυμυτα κ πιάνει πράγματα,μιλά συνέχεια,αλλά κ γκρινιάζουμε με τα δόντια μας..παιδιάτρο έχουμε σε 8 μέρες για άλλα 2 εμβόλια.Μπράβο όλυμπία που έβγαλες τον παίδαρο φυσιολογικά..Ειρήνη κ εμένα στην καλαθούνα κ μετα στην κούνια κοιμάται μόνη της,με εμένα φυσικά στον καναπέ στο ίδιο δωμάτιο,δεν την έβαλα στο κρεββάτι μ εμάς γιατί ο άντρας μου είναι μεγαλόσωμος κ άτσαλος στον υ΄πνο,συν του ότι δεν ήθελε να ξενυχτά μαζί μας..κ είναι κ πιο βκρύο εκείνο το δωμάτιο..Τζένη συμφωνώ μαζί σου,μην πέφτουν με τα μούτρα από τώρα σε videogames και ηλεκτρονικά μέσα..ήθελα να σε πάρω τηλ για βόλτα το ΣΚ που ήμασταν Καλαμαριά με το μωρό,αλλά είχε παλιόκαιρο κ έιδα πως ήσασταν κ άρρωστοι,περαστικά btw..Σορρυ για το σεντόνι αλλά ότι μπορώ στα γρήγορα γράφω προσπαθώντας να μην ξεχάσω τα πάντα. Smile Καλή τσυκνοπέμπτη!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα μανουλες...Ευτυχως η επιδραση απο το εμβολιο περασε γρηγορα,της εδωσα λιγο ντεπον μετα που γυρισαμε απο τον γιατρο κοιμηθηκε 1 τριωρο κ ξυπνησε μεσ την καλη χαρα κ με πολλα γελακια!!!Τον αλλο μηνα που εχει 2 μαζεμενα εμβολια να δω τι θα κανω...Ολυμπια εγω την στολη την επλυνα στο πλυντηριο στους 30 βαθμους αλλα στο γρηγορο προγραμμα που ειναι 1 τεταρτο,βοβηθηκα για παραπανω ...Μετα την εβαλα στο σταγνωτηριο μιση ωρα κ βγηκε αφρατη αφρατη τιποτα δεν επαθε,σημερα θα την φορεσουμε αλλα με λεπτα ρουχαλακια απο μεσα γιατι κανει κρυο...Βλεπω οτι καποιες ετοιμαζεστε για βαφτισια,εγω τωρα που θα γινω νονα παραγγειλα τα βαφτιστικα μεσω τηλεφωνου απο 1 καταστημα στην Αθηνα μονο με 250 ευρω κ δωρο την βαλιτσα που ειναι επιπλο τουαλετα με πριγκιπισσες πανω...Πολυ καλη ποιοτητα τα ρουχα και τελεια τιμη...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria1984 έγραψε:Καλημερα μανουλες...Ευτυχως η επιδραση απο το εμβολιο περασε γρηγορα,της εδωσα λιγο ντεπον μετα που γυρισαμε απο τον γιατρο κοιμηθηκε 1 τριωρο κ ξυπνησε μεσ την καλη χαρα κ με πολλα γελακια!!!Τον αλλο μηνα που εχει 2 μαζεμενα εμβολια να δω τι θα κανω...Ολυμπια εγω την στολη την επλυνα στο πλυντηριο στους 30 βαθμους αλλα στο γρηγορο προγραμμα που ειναι 1 τεταρτο,βοβηθηκα για παραπανω ...Μετα την εβαλα στο σταγνωτηριο μιση ωρα κ βγηκε αφρατη αφρατη τιποτα δεν επαθε,σημερα θα την φορεσουμε αλλα με λεπτα ρουχαλακια απο μεσα γιατι κανει κρυο...Βλεπω οτι καποιες ετοιμαζεστε για βαφτισια,εγω τωρα που θα γινω νονα παραγγειλα τα βαφτιστικα μεσω τηλεφωνου απο 1 καταστημα στην Αθηνα μονο με 250 ευρω κ δωρο την βαλιτσα που ειναι επιπλο τουαλετα με πριγκιπισσες πανω...Πολυ καλη ποιοτητα τα ρουχα και τελεια τιμη...
Μαρια τελικα την εκανα ενα χερι και την απλωσα μεσα!!!ειναι τελεια..ναι κι εγω με ρουχαλακια απο μεσα!!!

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ακουω βαφτισια ετοιμαζετε.εμεις τιποτα ακομη.νονος δεν εχει βρεθει.οποτε το βλεπω για σεπτεμβριο να πηγαινουμε γιατι μεχρι να βρουμε θα ειναι δυσκολο για καλοκαιρι να βρουμε εκκλησια στην αθηνα.κι εμεις αυριο θα παμε για στολη και για τον στρατο και για τον μικρο αν βρω.
αλικη την εχεις την δαναη σπιτι αυτο το μηνα?
τζενη κι εγω δεν ειμαι υπερ του να δινεις σε ενα τοσο μικρο παιδι ταμπλετ για να παιζει εστω και να πεις οτι θα το παρεις για τον μπαμπα παλι θα τον αφηνεις να παιζει.οποτε του χρονου θα σου ζητησει κατι καλυτερο.
δεν θυμαμαι κατι αλλο.μ`αρεσει που τα διαβασα και ολα.οι κολικοι μας εχουν τρελανει τις τελευταιες μερες.τον προηγουμενο μηνα δεν ηταν τοσο συχνοι.
η μαρκελλα που ειναι?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Τσικνοπέμπτη!!

Φωτεινή!!! Τι κάνεις κοριτσάκι μου? Το πιστεύεις οτι χθες σε σκεφτόμουνα κι έλεγα που χάθηκε.. Αχ βρε κορίτσια, αλλάζουν τόσο πολύ οι ισορροπίες οταν έρχεται ένα παιδί, και χρειάζεται και γερό υπόβαθρο στη σχέση αλλά και γερά νεύρα και πολύ υπομονή και υποχωρήσεις και άστα να πάνε. Έχει πέσει κι η κρίση στη μέση και δεν έχεις ευκαιρίες να βγεις, να πας μια εκδρομή, να κάνεις κάτι να ξεφύγεις.

Εμείς αρχίσαμε τελικά να κοιμόμαστε στην κούνια στο δικό του δωμάτιο. Αφού τη Δευτέρα το βράδυ πέρασα την κρίση που σας έλεγα κι έκλαιγα που θα τον αποχωριστώ και τελικά τον κοίμησα πάλι στην καλαθούνα και προσπάθησα να χορτάσω κάθε λεπτό, προχθές το ξαναπροσπάθησα (βοήθησε κι αυτός γιατι ξεράθηκε και τον έβαλα εκεί). Ετσι κι αλλιώς όπως σας είπα και να το ανεβαλα θα ήταν μόνο για λίγες μέρες γιατί δεν χωράει πια στην καλαθούνα.
Προχθές λοιπόν, αυτός στην κούνια του στο δωμάτιό του κι εγώ στον καναπέ στο σαλόνι (που επικοινωνεί με τζαμόπορτα, την οποία είχα ανοιχτή), γιατι τον ειχα αγχος. Ξύπναγε κάθε 2,5 ώρες περίπου.
Χθες ομως, δεύτερη μέρα, μεγάλη επιτυχία. Κοιμήθηκε απο τις 10.30 ως τις 4.00, σχεδόν 5,5 ώρες σερι δηλαδή για αρχή και μετά 4.30-8.00, άλλες 3,5 τη δεύτερη δόση. Για να δούμε θα το συνεχίσει έτσι, μακάρι. Θα βάλω και την ενδοεπικοινωνία για να αρχίσω να κοιμάμαι στο δωμάτιό μου, γιατί πολύ άβολος ο καναπές...

Τζενη σου εγραψα χθες κατι κ για παιχνιδομηχανες σαν εναλλακτικη, δεν ξερω αν το ειδες.

Το θεμα βαφτιση μεγαλη ιστορια για μενα, απειρα τα διλημματα. Αθηνα η εκτος, ανοιχτη η κλειστη, μαζι με θρησκευτικο γαμο η χωρις κλπ. Θα σας τα αναλυσω σε ειδικο post μια μερα που θα εχω χρονο να μου πειτε τη γνωμη σας...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Τσικνοπέμπτη!!

Φωτεινή!!! Τι κάνεις κοριτσάκι μου? Το πιστεύεις οτι χθες σε σκεφτόμουνα κι έλεγα που χάθηκε.. Αχ βρε κορίτσια, αλλάζουν τόσο πολύ οι ισορροπίες οταν έρχεται ένα παιδί, και χρειάζεται και γερό υπόβαθρο στη σχέση αλλά και γερά νεύρα και πολύ υπομονή και υποχωρήσεις και άστα να πάνε. Έχει πέσει κι η κρίση στη μέση και δεν έχεις ευκαιρίες να βγεις, να πας μια εκδρομή, να κάνεις κάτι να ξεφύγεις.

Εμείς αρχίσαμε τελικά να κοιμόμαστε στην κούνια στο δικό του δωμάτιο. Αφού τη Δευτέρα το βράδυ πέρασα την κρίση που σας έλεγα κι έκλαιγα που θα τον αποχωριστώ και τελικά τον κοίμησα πάλι στην καλαθούνα και προσπάθησα να χορτάσω κάθε λεπτό, προχθές το ξαναπροσπάθησα (βοήθησε κι αυτός γιατι ξεράθηκε και τον έβαλα εκεί). Ετσι κι αλλιώς όπως σας είπα και να το ανεβαλα θα ήταν μόνο για λίγες μέρες γιατί δεν χωράει πια στην καλαθούνα.
Προχθές λοιπόν, αυτός στην κούνια του στο δωμάτιό του κι εγώ στον καναπέ στο σαλόνι (που επικοινωνεί με τζαμόπορτα, την οποία είχα ανοιχτή), γιατι τον ειχα αγχος. Ξύπναγε κάθε 2,5 ώρες περίπου.
Χθες ομως, δεύτερη μέρα, μεγάλη επιτυχία. Κοιμήθηκε απο τις 10.30 ως τις 4.00, σχεδόν 5,5 ώρες σερι δηλαδή για αρχή και μετά 4.30-8.00, άλλες 3,5 τη δεύτερη δόση. Για να δούμε θα το συνεχίσει έτσι, μακάρι. Θα βάλω και την ενδοεπικοινωνία για να αρχίσω να κοιμάμαι στο δωμάτιό μου, γιατί πολύ άβολος ο καναπές...

Τζενη σου εγραψα χθες κατι κ για παιχνιδομηχανες σαν εναλλακτικη, δεν ξερω αν το ειδες.

Το θεμα βαφτιση μεγαλη ιστορια για μενα, απειρα τα διλημματα. Αθηνα η εκτος, ανοιχτη η κλειστη, μαζι με θρησκευτικο γαμο η χωρις κλπ. Θα σας τα αναλυσω σε ειδικο post μια μερα που θα εχω χρονο να μου πειτε τη γνωμη σας...
Αφού έχω το κοριτσάκι μου υγιές κ χαρούμενο,είμαι κ εγώ γερή,αυτό μου φτάνει κ περισσευει Smile Εύστοχα και αληθινά αυτα που λες Κλεοπάτρα μου..κ εμένα άνεργος θα είναι σ ένα μήνα,είναι όμως περίπλοκη η κατάσταση κ δεν αναλύεται εδώ Smile Εγώ την έχω στο κρεββατάκι της από 40 ημερών,μια και δυσφορούσε στην καλαθούνα,θέλει άπλα η κουκλίτσα μου..σε νιώθω όμως γιατί δεν μπορώ με τίποτα να την αποχωριστλω και να πάω σε άλλο δωμάτιο,έστω και με ενδοεπικοινωνία..κ κοιμάμαι στον υπέροχο άβολο καναπέ που ανέφερες Smile Πάντως όσο ανοίγει ο καιρός ευχαριστιόμαστε βόλτες,μια και η μαμά είναι σουρτούκω Smile Κ εγλω κατα σύμπτωση σκεφτόμουν πόσο γρήγορα μεγαλώνουν,πότε την είχα λεχουδάκι κ πότε έγινε 4μιση μηνών,να μπορούσαν να μείνουν μωράκια λίγο ακόμη,δεν χορταίνεται με τίποτα!με το θέμα βάφτιση κ εμάς περίπλοκο,προς Αύγουστο το βλέπω.ίδωμεν. Wink

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πατριτσια δεν ειδα τπτ. που το εγραψες;

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινη welcome back
κ γω αναρωτιομουνα που χαθηκες

πηραμε χθες στολη σπαιντερμαν κ αν δεν 'επρεπε' να την πλυνω θα κοιμοταν με αυτη. τωρα παλι τη φοραει...!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:Πατριτσια δεν ειδα τπτ. που το εγραψες;

Πηγαινε σελ. 41, προς τα κατω, καπου εκει ειναι το χθεσινο μου μηνυμα Wink

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tnx Τζένη..σήμερα έτυχε κ είναι η μάνα μου εδώ κ επειδή θέλει συνέχεια να έχει το παιδί αγκαλιά κ να της τραγουδά-σε σημείο που αν η μικρή μιλούσε θα της έλεγε φτάνει όχι άλλο κάρβουνο-βρήκα χρόνο κ είπα να δω τι κάνετε.Μεν με ξεκουράζει λίγο γιατί σιδερώνει κ κανα ρούχο του παιδιού,αλλά πρέπει να έχω συνέχεια τον νού μου,μια που είναι λίγο ατσούμπαλη κ απρόσεχτη κ από την λαχταρα της την ζορίζει μερικές φορές,έχει κάνει κ κανα 2 μακακίες γερές.. Shocked anyway..μαντάρα ο καιρός,δεν μπορούμε να βγούμε με την κουνελοστολή μας μαμώτο.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:
Jen75 έγραψε:Πατριτσια δεν ειδα τπτ. που το εγραψες;

Πηγαινε σελ. 41, προς τα κατω, καπου εκει ειναι το χθεσινο μου μηνυμα Wink

το βρηκα. ξεκινησα καποια στιγμη να το διαβαζω, κατι θα γινε κ μετα πηγα παρακατω χωρις να το τελειωσω ...
ευχαριστω, θα τη δω κ αυτη την εναλλακτικη

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Εωαλα ιντερνετ στο κινητο ρε κοριτσια να μπαινω να μαθαινω νεα σας και η μαμακια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε σαιτ εκτο; από αυτά που έχουνε εφαρμογές στο κινητό!ΕΛΕΟΣ!!!!Υπομονη μέχρι να μου βάλει ίντερνετ στον όροφό μας ο άντρας μου.Χάθηκα ρε κορίτσια γιατί νομίζω έχουμε μπει σε μόουντ δοντιών και καταλαβαίνετε τι γίνεται!Αύριο έχουμε και εμβόλιο!Φιλιά σε όλες!!!!!Θα προσπαθήσω να μπω και το πρωί γιατί έχω ακόμα μερικές σελίδες να σας διαβάσω!!!! <3

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!
Που σαι βρε Φωτεινή? Καλά ξεμπερδέματα να έχετε. Ελπίζω να φτιάξουνν τα πραγματα. Εμείς είμαστε μοναχούλες με τη μπέμπα. Ο μπαμπάς σχόλασε στις 17:00 κ ξαναέφυγε πριν λίγο μέχρι τις 12.
Εμείς δεν πήραμε ακόμα στολή, πιστεύω να προλάβω να πάρω.
Χθες πήγα επιτέλους στον ντοκ. Η αλήθεια είναι οτι πόνεσα αρκετα γιατί κάτι είδε κ έπρεπε να μου το καθαρίσει. Από τότε έχω λίγο αίμα, να δω μέχρι πότε.
Πολλές απουσίες βλεπω, ελπίζω να είστε καλά.
Φιλάκια!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Christina_Kandi έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Εωαλα ιντερνετ στο κινητο ρε κοριτσια να μπαινω να μαθαινω νεα σας και η μαμακια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε σαιτ εκτο; από αυτά που έχουνε εφαρμογές στο κινητό!ΕΛΕΟΣ!!!!Υπομονη μέχρι να μου βάλει ίντερνετ στον όροφό μας ο άντρας μου.Χάθηκα ρε κορίτσια γιατί νομίζω έχουμε μπει σε μόουντ δοντιών και καταλαβαίνετε τι γίνεται!Αύριο έχουμε και εμβόλιο!Φιλιά σε όλες!!!!!Θα προσπαθήσω να μπω και το πρωί γιατί έχω ακόμα μερικές σελίδες να σας διαβάσω!!!! <3

Που σαι βρε Χριστινάκι, τι κάνει η μικρούλα σου? Δοντάκια ε? Κ εμείς όλο στο στόμα έχουμε τα χερακια.
Τώρα είδα την υπογραφή σου, la vache que rit, χαχα, πολύ καλό!

mamameli

Κοριτσάκια καλησπέρα!
Επιτέλους καθησα σήμερα...απο το πρωι τρέχω!
Σηκώθηκα,ετοιμάστηκα,θηλασα,έντυσατη γοργόνα,τη φωτογραφίσα ,την πήγα στο σχολείο,μετα φαρμακείο,κρεοπωλειο,μαναβη ,σπίτι,κοιμησα το μωρο,εφτιαξα το ψωμι,ανέβασα τις φωτογραφίες,ξύπνησε το μωρο ,το έντυσα στρουμφ ανέβασα και τις δικές του,θηλασα,κουζιναπλυσιμο, ετοιμασια φαγητού,σαλάτες,
Ψήσιμο σουβλακιων,μανιταριων κτλ..,θηλασα,φάγαμε με την μαμα μου και την αδερφη μου,καθαριότητα,έπαιξα με ταμωρακια ,εκανα μπάνιο τη Μελίνα,εκανα εγω,ετοιμασια βραδυνου,μπάνιο το μωρο,συμμάζεμα ,ύπνο το μωρο,ύπνο η Μελίνα ,σφουγγαρισμα,πλύσιμο πιάτων,ετοιμασια πλυντηρίου...και εννοείται πως με βοήθησαν και οι υπόλοιποι...τώρα θα χαλάρωσω λίγο και νανι κι εγω!

Φωτεινή αυτο με το τραγούδι το έχω κι εγω....λέω θα την κοπανησει ο μπεμπης τώρα...λέει νιώθει τύψεις αν δεν του μιλάει συνέχεια.... Rolling Eyes
Χριστινάκι vache δεν θα είσαι πάντα αλλαευχομαι το rit για πάντα!καλο!
Σας διαβαζω που μιλάτε για τα κουνελακια...εγω έχω σε άσπρο απο το τζαμπο..πριν τέσσερα χρόνια είχε μόνο άσπρο!αν την βρω θα τον ντυσω..δεν ξέρω που εξαφανίστηκε...τέλεια η κουνελιτσα Μαρακι!

Φιλακια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Πεμ Μαρ 07, 2013 1:09 pm, 1 φορά

mamameli

Τζένη και η δικιά μου απο τις 5 ξύπνησε για να πάει σχολείο σήμερα!Μέσα στην τρελή Χαρά!
Κι εγω 30 Ιουνίου λέω αλλα θα δούμε!
Μπορείς να μου πεις το μαγαζί με τα βαπτιστικα ?Κι εσυ Μαρακι ;βρήκατε απο τώρα καλοκαιρινά ρούχα;
Αλίκη ακόμα όνομα;
Εγω περιμένω απάντηση απο τη φίλη μου ...
Την άφησα να το σκεφτεί!
Το όνομα μας θα είναι Δημήτρης σαν τον πεθερο μου..ήθελε ο άντρας μου και δεν εφερα αντίρρηση...
Ήθελα και να διαλέξω εκτός παράδοσης τρομάρα μου...
Είδα οτι το θεωρεί σημαντικο και λέω άντε ένα όνομα είναι..ευτυχώς δεν είναι κανένα αναξιμανδρος να γίνει ο γ παγκόσμιος πόλεμος... Laughing

maria1984

maria1984
mamameli έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα!
Επιτέλους καθησα σήμερα...απο το πρωι τρέχω!
Σηκώθηκα,ετοιμάστηκα,θηλασα,έντυσατη γοργόνα,τη φωτογραφίσα ,την πήγα στο σχολείο,μετα φαρμακείο,κρεοπωλειο,μαναβη ,σπίτι,κοιμησα το μωρο,εφτιαξα το ψωμι,ανέβασα τις φωτογραφίες,ξύπνησε το μωρο ,το έντυσα στρουμφ ανέβασα και τις δικές του,θηλασα,κουζιναπλυσιμο, ετοιμασια φαγητού,σαλάτες,
Ψήσιμο σουβλακιων,μανιταριων κτλ..,θηλασα,φάγαμε με την μαμα μου και την αδερφη μου,καθαριότητα,έπαιξα με ταμωρακια ,εκανα μπάνιο τη Μελίνα,εκανα εγω,ετοιμασια βραδυνου,μπάνιο το μωρο,συμμάζεμα ,ύπνο το μωρο,ύπνο η Μελίνα ,σφουγγαρισμα,πλύσιμο πιάτων,ετοιμασια πλυντηρίου...και εννοείται πως με βοήθησαν και οι υπόλοιποι...τώρα θα χαλάρωσω λίγο και νανι κι εγω!

Φωτεινή αυτο με το τραγούδι το έχω κι εγω....λέω θα την κοπανησει ο μπεμπης τώρα...λέει νιώθει τύψεις αν δεν του μιλάει συνέχεια.... Rolling Eyes
Χριστινάκι vache δεν θα είσαι πάντα αλλαευχομαι το rit για πάντα!καλο!
Σας διαβαζω που μιλάτε για τα κουνελακια...εγω έχω σε άσπρο απο το τζαμπο..πριν τέσσερα χρόνια είχε μόνο άσπρο!αν την βρω θα τον ντυσω..δεν ξέρω που εξαφανίστηκε...τέλεια η κουνελιτσα Μαρακι!

Φιλακια!

Μόνο που διάβασα ολα αυτα που έκανες σήμερα κουραστηκα... Θες να σου στείλω σε πμ το μαγαζί με τα βαφτιστικα;

mamameli

Αχ ναι αν δεν σου κάνει κόπο.. Κάνω έρευνα αγοράς ακόμα...!Ευχαριστώ πολυ!

mamameli

maria1984 έγραψε:
mamameli έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα......."...
Φιλακια!

Μόνο που διάβασα ολα αυτα που έκανες σήμερα κουραστηκα... Θες να σου στείλω σε πμ το μαγαζί με τα βαφτιστικα;

Καλε μόνο αυτα εκανα..;περίληψη ήταν... Laughing σορυ πάντως για το μακρυνάρι...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία, το μαγαζί λέγεται 'Μπεττίνα' κ είναι στη Λαμπράκη γύρω στο 200 νούμερο, απέναντι από κωτσόβολο, παραδίπλα από γιουρομπανκ
αυτα που εκανες εσυ σε μια μερα εγω θελω μια βδομαδα να τα κανω...

mamameli

Ευχαριστώ πολυ κουκλιτσες μου!
Φιλακια ...
Καληνύχτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε καλά! Εμείς όπως σας είχα πει, τσικνίσαμε μέσα στο σπίτι, άλλωστε και ο καιρός δεν ήταν για έξω. Εψησα κοτόπουλο και μπιφτεκάκια στο γκριλ, μαζί με ρυζάκι και σαλάτα, το αγαπημένο φαγητό του καλού μου. Εμ είπαμε ότι περνάμε και τις φάσεις μας, αλλά τουλάχιστον το παλεύουμε! Σε λίγο καιρό θα στρώσουν τα πράγματα, οπότε υπομονή μανούλες!

Μελινομαρία κι εγώ κουράστηκα που τα διάβασα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν κάτσω να καταγράψω τι έκανα μέσα στη μέρα κάπου το ίδιο κατεβατό θα βγει. Όνομα δεν έχουμε διαλέξει ακόμα, αν και ήδη από τη Δανάη είχαμε κάποια στο μυαλό μας και μάλλον θα είναι κάποιο από αυτά. Το Δημήτρης είναι μια χαρά. Της πεθεράς μου έτσι όπως το έχει μετατρέψει σε θηλυκό δε μου αρέσει καθόλου, αν ήταν στο αρσενικό δε θα είχα πρόβλημα. Αλλά αφού βγήκε πάλι κορίτσι.. Δε θα γράψω εδώ το όνομα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε διαβάζει και είναι σπάνιο.

Φωτεινή κι εγώ πρόσεξα την απουσία σου. Σκέφτηκα φυσικά ότι θα τρέχεις κι εσύ! Υπομονή και θα στρώσουν τα πράγματα!

Ειρήνη αποφάσισα τελικά να κρατήσω και αυτό το μήνα τη Δανάη και θα τη στείλω από τον Απρίλη ξανα. Ξέρω φυσικά ότι οι ιώσεις δε σταματούν αλλά ελπίζω να έρχονται πιο αραιά. Κι επίσης η Δανάη έχει λαλήσει τόσον καιρό κλεισμένη και χωρίς να εκτονώνεται. Σήμερα το πρωί με το που με είδε σήκωσε το δάχτυλο και άρχισε να με μαλώνει "δεν είσαι καλό παιδί, να κανείς αυτό που σου λέω εγώ" κλπ!

Σήμερα (χτες δηλαδή) πέρασα και από το ντοκτ και με είδε. Μια χαρά, η περίοδος θα αργήσει ακόμη!

Χριστινάκι πού είσαι κι εσύ! Κι εμείς δαγκωνόμαστε φουλ, είναι φυσιολογικό για την ηλικία.

Δε γράφω άλλα γιατί κολλάει το ρημάδι! Αύριο τα υπόλοιπα, σας φιλώ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ώρα που είναι θα πω καλημέρα κ χρόνια μας πολλά...
Σε κλίμακα 1-10 πόσο γυναίκα αισθάνεστε μέρα που είναι; εγώ ένα 5 επιεικώς. Με μαλλί μαζεμενο πυτζάμες τρίχα καμποση στο πόδι κ βυζί έξω κ πολλά μου έβαλα!!!
Μου κοιμήθηκε από τις 11, αφού ήταν στο βυζί από τις 9 με μικρή παύση για ρεψιμο εμετό κ αλλαγή ρούχων κλπ, στο κρεβατακι του παρακαλώ!!! Εγώ ξύπνια εδώ κ 1μίση ώρα γιατί σαβουρντιθηκε ο μεγάλος από το κρεβάτι μας κ ξύπνησε κ με ζητούσε κ να βγάλω ρούχα από στεγνωρηριο κ να ξαναπάω στον μεγάλο που ξαναξυπνησε κλπ κλπ άρχισε τα ψιλογκουκ ο μικρός κ τον πήρα να θηλασει γιατί το βυζί πάλι τούμπανο...

Αλίκη πάντως μπράβο για την υπομονή σου να την κρατήσεις σπίτι. Δεν ξέρω αν θα το άντεχα.

Σας αφήνω μπας κ κοιμηθώ λίγο ακόμα ( είμαι με πονοκέφαλο από χθες το απόγευμα κ ο μεγάλος πάλι με φωνάζει μεταξύ ύπνου κ ξυπνιου )

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις