Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααααααα
να πιω δυο τζουριτσες καφε και τα λεμε σε λιγο!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 25 417472

koukou

koukou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! Laughing

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! Laughing

καλημερα και σε σενα κοριτσι μου

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχχχχχ ποσο σας ζηλευω φιλεναδες μου να ημουν και εγω εκει να πιναμε καφεδια...αχχχ!!!!
τι μου κανετε??αχ περαστικα στα αρρωστακια μπεμπακια μας να γινουν γρηγορα καλα!!!εμεις σημερα ειχαμε ηλιο και ετσι πηγαμε βολτουλα με τα ποδαρακια και την μπεμπα αχχ το ευχαριστηθηκαμε ....κατα τα αλλα ηρεμια ... Very Happy Very Happy Very Happy η μπεμπα μου ειναι πολυ καλη ...κοιματαιιιιι χαχαχα και η πεθερα αφινιαζει χαχαχαχαχα επιτιδες το κανει το παιδι μου ειμαι σιγουρηηηη χαχαχαχα

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!

Που χαθηκατε όλες;
Εγω ακόμα αρρωστουλα..
Αχ τι θα κάνω άμα δεν τηγλιτωσει το μωρο..δεν με πειράζει να πάρει φάρμακα..με πειράζει που μια φορα που πήρε χάλασε το άλλο θέμα!
Δεν είναι τρομερή η ίωση ...βασίζεται στην μύτη ..και λίγο κόκκινο λαιμό.Ο πυρετός φτάνει το 38,8 το πολυ και στους τρεις..και έχει την ιδιότητα οτι έρχονται ένα ένα τα συμπτώματα.
Το μωρο δυο μερεςξυπναει συνέχεια τη νύχτα και αναρρωτιεμαι αν κάτι του πονάει ή αν του έλειψε η μαμα του τόσες μέρες χωρίς πολλές αγκαλιές γιατί μόλις τον βάλω πάνω μου κοιμάται!με μάσκα εγω και οινοπνευματα ..
η Εύη τα ίδια..έλιωσε η καημενη ..κλαίει συνέχεια ο μικρός...

Φιλακια σε όλες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε Μαρακι περαστικά. Αυτό είχε ο μπέμπης μου χωρίς όμως πυρετό. Κάτι δέκατα μόνο. Ο μεγάλος πήγε σήμερα σχολείο κ ο θεός βοηθός. Τώρα εχω κ τη μάνα μου άρρωστη με βήχα κ πυρετό από τα ξημερώματα. Τι να την κάνω; να φύγει έτσι που είναι; να μείνει κ να κολλήσουν πάλι; ουφ...

Καλημερα

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Jen75"]Αχ βρε κοριτσακια μου ταλαιπωρειστε σχεδον ολες, κ μετα γκρινιαζω κ γω που ναι μεν το κατιτις μας το ειχαμε/εχουμε αλλα οχι κατι πολυ σοβαρο. ο μεγαλος απυρετος απο χθες, ο τζουνιορ ταλαιπωρειται λιγο με μυξες κ βηχα αλλα το παλευουμε με ορο, σιροπακι κ πολυ μαμαδογαλατακι.

Δημητρα κ παλι περαστικα, μακαρι να το περασετε σπιτι σας οσο πιο ανωδυνα γινεται.

Τα περαστικα μου κ στην ευη.

Και στη δικη μας βαφτιση εχει να πεσει πολυ κλαμα, Γιωργος κ μας στον μπαμπακα μου που δε ζει. απο τωρα κλαιω

ο αντρας μου ποντιος, εγω ποντια απο τη μαμα μου, θα γινουμε ωραιοτατο ανεκδοτο ποντιακο γιατι εχουμε τον κωστικα (μπιγκ μπραδερ), θα βγαλουμε κ το γιωρικα ( τζουνιορ ) Laughing Laughing Laughing

Σας καλυνηχτω, ισως κανα μεταμεσονυκτιο μυνηματακι, αλλιως αυριο παλι

[/quote
αχαχαχαχαχα καλημερα σε ολες τισ μανουλες και περαστικα!!!απανταω εδω γιατι κι εμεις ποντιοι...εγω εχω τον γιωρικα αντρα και θα βγαλουμε κωστικα τον μικρο....οντως ανεκδοτο...!!!
εγω χαθηκα κοριτσια γιατι εχθες πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και περασαμε ομορφα!!!απο καιρο χαλια εδω μουντος μονο για υπνο ειναι..
μαρια μου κι εμενα οτι βρει στο στομα και σε αυτο με την αποστειρωση εχεις δικιο...ολα τα παιχνιδακια στο στομα τι να κανουμε εγω δεν τα πλενω τρεις την ωρα..
αααα συζητησαμε και για την βαφτιση μαλλον 15 ιουνιου μες την εβδομαδα θα ξερουμε σιγουρα(καιειστε ολες καλεσμενες)
φιλια προς το παρον σε ολες!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ότι είστε πόντιοι το κατάλαβα από επίθετα τόπο κατοικίας κ ποστ στο φεις Very Happy

Εχω θεία στην Αρδασσα κ ο ξάδελφος τραγουδάει ποντιακα πτολεμαϊδα αλλά δεν ξέρω που.

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Jen75 έγραψε:Το ότι είστε πόντιοι το κατάλαβα από επίθετα τόπο κατοικίας κ ποστ στο φεις Very Happy

Εχω θεία στην Αρδασσα κ ο ξάδελφος τραγουδάει ποντιακα πτολεμαϊδα αλλά δεν ξέρω που.

σοβαρα??εγω απο την αρδασσα ειμαι...πως τον λενε τον ξαδερφο σου?σιγουρα θα τον ξερω..

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωλτοπουλο Περικλή. Ήταν Αγγλία για σπουδές κ τώρα είναι φαντάρος.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πιο μικρή - πολυυυ πιο μικρή - πήγαινα συνέχεια στη θεία μου κ καθόμουνα 2-3 μέρες.

eirini2

γεια σας κοριτσια.περαστικα σε μαμαδες και μωρα και ιδιατερα στην ευη που εχει το παιδι στο νοσοκομειο και δεν εχει καποιον δικο της εκει.
εμεις καλα.σημερα πηγα να θεωρησω τα βιβλιαρια ασθενειας δικο μου και του στρατου και μετα πηγα απο την δουλεια μου(παιδικος σταθμος) να τους δω και ειδα τα παιδια που ειχα περυσι και ενα με ρωτησε αν εβγαλα το μωρο απο την κοιλια.ολα εχουν μεγαλωσει απο τον οκτωβριο που ειχα να τα δω.

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Jen75 έγραψε:Φωλτοπουλο Περικλή. Ήταν Αγγλία για σπουδές κ τώρα είναι φαντάρος.

πλακα μου κανεις....ο περης?????εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις..ειδικα οι γονεις μας χρονια πριν κανανε παρεα!!!και επισης πριν παει αγγλια τα ειχε με την αδερφη μου..ειμαστε πολυ δεμενοι κι εγω με την σοφη!!!αν μπεις στις φωτο μου στο φεις εχω τον περικλη καλεσμενο στον σταθμο που κανω εκπομπη...ωραια αντε ξανα ελα!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελευταία φορά που ήρθα ήμουν αρραβωνιασμενη . Τώρα με δύο παιδιά αδύνατον...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειδικά ο Περης ήταν τρελή αδυναμία. Το τι μπέιμπι σίτινγκ τους εχω κάνει, διακοπές μαζί κλπ κ τώρα ατην καλύτερη κανα φιλακι από τη Λίζα οοοοοταν τη δω...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πρέπει να αλλάξω κ τικερακι στον μεγάλο. Παμε για τα 4 !!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλοχα!!

Άντε κορίτσια θα βγείτε και συγγενείς!

Αθανασία, τι πλάκα με τη μποχα του μπέμπη σου, μάλλον φταίει το γάλα που τον ταίζεις γιατί εμάς με το θηλασμό είναι μυρωδάτα!!
Εμένα ξέχασες βρε στις Αθηναίες στη βόλτα με το πουλμανάκι!! (και τη Barbie νομίζω..). Τώρα θα το πω εγώ στο φίλο μου τον Αντωνάκη και θα δείτε τι θα πάθετε!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 25 654316
Άντε τώρα που ανοίγει ο καιρός να κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου έξω μαζί με τα μπεμπέκια.

Εμείς απο σήμερα του ετοιμάσαμε την κούνια του και τον βάζουμε μέσα στη μέρα να συνηθίζει γιατί σε λίγο δε θα χωράει στην καλαθούνα του. Προς το παρόν καλά το πάει. καθόταν πριν για καμια ώρα και χάζευε ένα περιστρεφόμενο με μουσική και αστεράκια που του βάλαμε πάνω απ το κεφάλι του και μια μουσική φάρμα που είναι στα κάγκελα και όταν την αγγίζει λέει ήχους και τραγουδάκια.

Α, με την ευκαιρία να σας ρωτήσω για την κούνια βρε κορίτσια. Αυτό το πάντα που του έβαλα, το γυρω γυρω στο προσκέφαλο για να μην κοπανάει την κεφάλα του στα κάγκελα, κάνει απο τόσο μικρό?
Επίσης ΟΚ ξέρω οτι το κλασσικό χοντροπάπλωμα δεν κάνει, αλλά έχουμε κι ένα παπλωματάκι απ το Ζαρα Home απο αυτά τα πιο πλακέ και λεπτά κι επίσης μια κουβέρτα που είναι πικέ σα σχέδιο αλλά δεν είναι καλοκαιρινή είναι χοντρούλα και φοδραρισμένη απο μέσα. Ούτε αυτά κάνουν?
Εννοώ που λένε μην χωσουν το κεφάλι τους κλπ.
Αλλά κι αν δεν τα βάλω κι αυτά με τι να το σκεπάζω? Κι αν δε βάλω το πάντα, δε θα κοπανάει στα κάγκελα?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω το εχω το παντα, κ στον 1ο το ειχα απο ημερων (στον 1ο δεν ειχα καλαθουνα). εχει κορδονια για να δενεται στα καγκελα; το δικο μου εχει. εγω κ με κουβερτα που τον σκεπαζω παλι τον βρισκω κουκουλωμενο καπου καπου.

αχ, πως την παλευετε με το θηλαστρο; τωρα βγαζω λιγο για να φυγω 2-3 ωρες στον παιδικο, σχολη γονεων σημερα με θεμα ζηλεια. εβγαλα 50 μλ με το ζορι ισα ισα να ξεγελαστει μεχρι να γυρισω, 5-10 λεπτα αποσταση ειναι, αν χρειαστει ερχομαι κ νωριτερα. εχει μερες τωρα που τελειωνοντας το θηλασμο πρωτα με δαγκωνει καλα καλα ο κυριος κ μετα με αφηνει. αν αφαιρεθω τον εχω ικανο να μου την κοψει τη θηλη. χερια στο στομα συνεχεια, του πηρα τη Σοφη κ τη δαγκωνει με μανια, πιπιλα γιοκ, αλλα τα ουλα οκ προς το παρον ειπε ο παιδιατρος. τι να πω;

σας αφηνω να ετοιμαστω σιγα σιγα, να τον ξυπνησω, ορο στη μυτη, θηλασμο κ παρκαρισμα στην πεθερα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Πώς είστε μανούλες και μπεμπάκια; Ελπίζω καλύτερα! Εγώ έχω τη Δανάη που βήχει πάλι αρκετά από το πρωί.. Φοράω μάσκα (και έχω σκάσει από τη ζέστη σήμερα), έχω κι εγώ ένα πολύ μικρό βηχαλάκι και προσεύχομαι να τη γλιτώσει το γατί! Τώρα πού κόλλησε η Δανάη.. δεν πιστεύω από τον παιδότοπο γιατί ήδη από το Σάββατο βράδυ εντόπισα μυξούλες, χτες είχε λίγο περισσότερες κι ένα ελαφρύ βηχαλάκι και σήμερα ακόμα πιο πολλές με βήχα. Περισσότερο υποψιάζομαι την ανιψιά που παίζει με τη Δανάη τα απογεύματα και εκείνη πάει παιδικό..

Κατά τ' άλλα το γατί έχει ζωηρέψει! Ρίχνει καθημερινά τους μπάτσους της στα παιχνίδια του γυμναστηρίου κλασικά, γελάει σε οποιονδήποτε ασχοληθεί μαζί της και πλέον βγάζει νέες κραυγούλες, πλάκα έχει! Ο θηλασμός το βράδυ καλά κρατεί αλλά ευτυχώς τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε αυτό το δράμα του ξυπνηματος κάθε μια ώρα.

Κι εμείς χτες την κάναμε τη βολτίτσα μας! Αλλά δε θα πω τι μας έκαναν τα πεθερικά, όχι!

Στα δικά σας! Μελινομαρία μου ελπίζω να είστε καλύτερα. Μόνο που διαβάζω την περιγραφή σου κουράζομαι! Περαστικά σας!

Αθανασία μου γιατί μυρίζουν τόσο πολύ τα κακά του; Τι έχει αυτό το γάλα που πίνει τεσπα; Πωπω, να τις κλείνεις καλά τις σακούλες! Όσο για τον παιδότοπο, πρώτη φορά πήγε η Δανάη. Εντάξει, το είχε ανάγκη το παιδί. Τώρα, αν κολλήσαμε κάτι θα φανεί προσεχώς!

Περαστικά και στο μικρό της Εύης ξανα! Ελπίζω να μη βρήκαν κάτι περίεργο στις εξετάσεις. Τι να πω, στο γατί όταν είχε βρογχιολίτιδα η παιδίατρος δεν το υπέβαλλε σε αιματολογικές κλπ. Μόνο ακροαστικά και τα γνωστά (είδε αυτάκια, πήρε θερμοκρασία, λαιμό κλπ).

Κι εμείς στις 15 Ιούνη θα βαφτίσουμε μάλλον το γατί. Θα δούμε όμως!

Επίσης κι εγώ έβαλα πάντα από την αρχή στην κούνια, αν και λένε ότι δεν κάνει στα βρέφη. Εντάξει, ακόμα δεν γυρνάνε στον ύπνο τους, ξέρω εγώ; Κι εγώ τη δενω με κορδονάκια εννοείται. Σύντομα κι εμείς δε θα χωράμε στο πορτ-μπεμπέ, αλλά τηο κρατάω ακόμα όσο αντέχει. Τώρα για το πάπλωμα δεν ξέρω, αλλά η κουβερτούλα γιατί να μην επιτρέπεται;

Πωπω, κι εμείς δαγκωνομαστε μετά μανίας! Που και που παίρνει πιπίλα αλλά όχι πάντα και συνήθως όχι για πολύ. Και τελευταία κι εμένα μου ρίχνει κάτι ωραιότατες δαγκωνιές στο στήθος λίγο πριν το αφήσει, παιχνίδι είναι άραγε;

Σας φιλώ!

mamameli

Καλησπέρα ..
Ευτυχώς είμαι καλύτερα ...έχω μόνο δέκατα..
Το μωρο έχει πολλή γκρίνια και κέφι βρισκειμε πολλα πολλα παιχνίδια εγω δεν έχω φωνή κσι κουραγιο κ συνεχίζεται η γκρίνια!
Σήμερα ούτε αγκου δεν είπε και ανησυχησα ...
Με έχει ξεζουμισει κιόλας γα να τον ηρμισω τον βάζω στήθος!
Τώρα η έρχεται η σειρα του ή το περνάει έτσι που ευχομαι να είναι το δεύτερο!

Στην Μελίνα που την είχα απο την αρχη στο κρεβατακι της είχα βάλει παντα απο την αρχη δεμένη..αλλα την κοιμιζα πιο χαμηλά που λένε να κοιμούνται και να ακουμπανε τα ποδαρακια τους κάπου..και για να τη βλέπω απο τα κάγκελα !

Τζένη μακάρι κιεμας να μας περάσει έτσι...χωρίς πυρετο!
Αλίκη μπράβο το γατί..εμάς αν και σηκώνεται και έτοιμος να φύγει ακόμα δεν δίνει μπουνιες με τα χέρια..μόνο τραβάει μαλλιά,κουβέρτες και τα σταυρωνει...φυσικά τα τρώει συνέχεια και σήμερα του εδωσα και αποστειρωμενο μασητικο!

Αυτα άντε να ξαπλωσω και λιγάκι!
Φιλακια πολλα!

demmy29

demmy29
Αγαπες μου;τι κανετε;μαμαμελι περαστικα καλο μου.ευχομαι να ξημερωσετε καλα ολοι.η καινουρια αντιβιωση δε μας εκανε διαρροια!ευτυχως την πινει ευχαριστα.κοριτσια κοιμηθηκε πολυ κ την ξυπνησα.δεν εχω το θεο μου απο αγχος καμια φορα. απο τις εντεκα εφαγε πεντε και μιση.λεω ειναι καλα το παιδι;το ξυπνησα το εβαλα στο στηθος εφαγε και κοιμηθηκε.χαμογελαει στον υπνο της κ θα την φαω,αμε!μαιη???

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεεεερα Very Happy Very Happy Very Happy

καναμε το πρωτο μας τσικ εχθες....\
η παιδιατρος ερωτευθηκε.ειναι ερωτας σας λεω.τον ακροαζοταν και αυτος της γελουσε και της ελεγε αγκου. δεν εκλαψε καθολου ο αντρακλας στο εμβολιο.μονο την ωρα που εφυγε ολο το φαρμακο εκανε ενα μικρο ουα,τον πηρα αγκαλια και τελος. σπαρτιατης ο γιος δεν παιρνει χαμπαρι λεμε. αλλα το βραδυ εκανε πυρετουλη.
η μποχα δεν ειναι απο το γαλα καλε. και οταν τον θηλαζα ειχε απιστευτη μποχα.ειναι στο εντερακι του λεει η ντοκ.
τι γελια μας κανει ειναιαπιστευτο.εκει που ελεγα ο αγελαστος, ξαφνικα πηρε μπρος και δεν σταματαει. παει θα τρελαθω ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου σας λεω οσο δεν παιρνει-κακια πεθερα θα γινω-
6900-εξου και η τεντωνιτιδα στο χερι- και 62ποντοι. αστερακι μου μεγαλο.
εχουμε και ατοπικη δερματιτιδα-το σοι του ταριφακου- Twisted Evil
μεχρι τα 3 θα το εχει.και μια μερα ξαφνικα θα κοπει.τα ιδια και το πρωτοξαδελφακι μας-του κουνιαδου ο γιος-δεν με ανησυχει καθολου.

πηγαμε ωραια βολτα εχθες, μαζεψαμε ηλιο....\

αλλαγη σχεδιων για την βαφτιση.μαλλον θα την κανουμε αθηνα τελικα-δεν παιζει φραγκο για το χωριο-εκει δεν μπορουμε να μην κανουμε τραπεζι, ενω εδω ειναι αλλιως. σε μια ταβερνα εμεις και ο νονος και τελος. εγω ελεγα για μετα το πασχα στην γιορτη του ισως αλλα δεν ξερω αν προλαβαινει ο νονος να μαζεψει λεφτα. θα μιλησουμε και θα αποφασισουμε. Very Happy

τα περαστικα μου στην ευη και σε ολα τα αρρωστακια μας.

ναι ρε συ κλεοπατρα, σας ξεχασα Embarassed
ακυρο το πουλμανακι, παμε για κανονικο πουλμαν χιχιχι
ματς μουτσ

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες μου!!! Τι κάνετε?

Μαρκέλλα, είναι καλύτερα η μικρή σου? Ξαναέβγαλε σπυράκια? Λες μπλιαχ στο σταμναγκάθι, εγώ το λατρεύω αλλά ωμό σε σαλάτα, όχι βρασμένο.

Δήμητρα, περαστικά στην Τοσοδουλα μας. Κατευθείαν αυτό σκέφτηκα, μη σας κάνει πάλι διάροια. Ευτυχώς όλα καλά! Περαστικά κ στον μικρούλη της Ευης.

Πέγκυ καλωςήρθες. Εγώ είμαι η Ελένη κ έχω μια μπεμπούλα 3 μηνών!

Μαράκι (γειτόνισσα) κ εμένα βάζει οτι βρεί χωράει δε χωράει στο στόμα. Κ ναι, πλέον η αποστείρωση χάνει νομίζω το νόημα της.

Αθανασία να τον χαίρεσαι τον έρωτα!!! Ε μα είναι όμως κούκλος, πως να το κάνουμε? Δε μου φαίνεται περίεργο που τον ερωτεύθηκε η παιδίατρος!!!

Μελινομαρία, είσαι καλύτερα σήμερα?
Αλίκη η μικρή σου? Αρρώστησε ή όλα οκ?

Φιλάκια κ στα υπόλοιπα κορίτσια!

Εγώ επιτέλους σήμερα θα πάω στον ντοκ, αρκετά το καθυστέρησα (Μαρκέλλα ακούς?) κ έχω ενα ψιλοάγχος. Ούτε πριν τη γέννα δεν ένιωθα έτσι. Ασε που ακόμα έχω υγρά κ φοβάμαι μήπως μου πει για παραπάνω εξετάσεις.
Κατά τα άλλα καλά. Τρώμε σταθερά κάθε 2 ώρες, κλαίμε μετά το φαγητό κ δεν κοιμόμαστε. Κάνουμε πολλά γελάκια κ χαριτομενιές κ γλυκά ματάκια( αυτό το τελευταίο το κάνει μόνο στον μπαμπά της). Ησυχη κάθεται μόνο όταν με βλέπει να σιδερώνω ( ? )κ όταν κοιμαται, κ λίγο τα πρωινά όταν είναι στο κρεβατάκι κ παίζει το περιστρεφόμενο της κούνιας. Πάντα της έχω βάλει κ εγώ, την έχω δέσει στα κάγκελα αλλά μόνο από τη μεριά του τοίχου για να την βλέπω από την άλλη. Την έχω δίπλα στο κρεβάτι μου. Κ την σκεπάζω με βελουτέ κουβέρτα με ενα βαμβακερό σεντόνι να την αγκαλίαζει ώστε να μην έρχοεται σε επαφή η μπέμπα με τη κουβέρτα.
Πάω να βγάλω τη Λίζα βόλτα πριν ξυπνήσει η μπεμπούλα.
Φιλάκια!!!!!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερααα και απο εμας...σημερα ημαστε πρωινοι...7μιση ξυπνησε ο κυριος..αλλα κοιμηθηκε απο τις 10..εφαγε στισ 3 και ξυπνησε 7μιση...και τωρα κοιμαται αλλα εμενα μου εφυγε ο υπνος!!!!
μετα απο πολυ βροχη σημερα εχουμε ηλιο!!!κατα τ'αλλα τα ιδια...συνεχεια εχουμε κατι στο στομα...!!!
αχ μωρε κοιταει τον αγκαλιτσα του και λες και του μιλαει...λεει κατι ακαταλαβιστικα!!!

αααα και ο μπαμπας μας ειπε οτι λεει μπαμπα..αχαχαχαχαχ ενω ξερετε κανει μπα μπα μπα ...μα μα μα ασυναισθητα!!!
θα μας τρελανει!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα
Εννοειται πως παλι δεν θυμαμαι τιποτα εκτος απο της Ελενης και της Αθανασιας που ειναι και τα τελευταια που διαβασα.
Παρολα αυτα, θα κανω μια προσπαθεια.
Περαστικα και παλι στον μικρουλη της Ευης μας το συντομοτερο.
Περαστικα και στην τοσοδουλα. Πολυ χαιρομαι που δεν προκαλεσε διαρροιες αυτη τη φορα.
Μαρια περαστικα και σε σας
Αθανασια, αλλαξες πλανα για τη βαφτιση? Αυτο δεν μου το ειπες.
Ελενη μου, η μικρη ειναι μια χαρα. Ηδη της εκοψα το σιροπι απο τη δευτερη μερα. Της εκοψα και τη διαιτα σταδιακα και ολα κομπλε. Μια χαρα το πουλακι μου. Να πας στον γιατρο Ελενη μου, να πας. Και το αργησες βεβαια και συ. Εγω... θα παω και γω.... Οποτε παω να το κανονισω κατι στραβωνει. Ειδωμεν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις