Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
681 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 681 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Γυρίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Μ' ακούτε;;;; Είμαστε σπίτι! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω, γιατί όπως καταλαβαίνετε λείπω μισό μήνα από το σπίτι και επίσης η μικρή στο νοσοκομείο έκανε τη νύχτα μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Έχω φίλες χρόνια και μια δυό φορές επικοινώνησαν μαζί μου στον μισό μήνα που ήμασταν... Σας ευχαριστώ και να ξέρετε σας προσέχω πολύ την Τοσοδούλα που τόσο αγαπάτε και το αποδείξατε!Μαρκέλλα, Αθανασία, Αναστασία, Αλίκη, Ζωούλα, Μαράκια, Ειρήνη, Τζένη, Φωτεινή, Κλεοπάτρα και όποια άλλη ξεχνώ σας αγαπάμε πολύ και μας λείψατε πολύ! Ελπίζω όσο καιρό έλειπα να γράφατε καλά νέα!Τώρα πείτε τι κάνουν τα μπεμπάκια σας... Δε θα πω τίποτα για το νοσοκομείο... Κουράστηκα πολύ εκεί μέσα...Φιλιά!
Kαλώς τα κορίτσια!!Καλωσ'ηρθατε πίσω Δημητρουλα μου!Σαν νοσηλέυτρια και μαμα σε καταλαβαίνω,δε χρειάζεται να πεις για το νοσοκομείο,παρα να μην χρειαστεί να ξαναπάει κανενα μωράκι!Φιλακια πολλά από εμένα και την Ζωή-Άρτεμις μου σε σενα και την τοσοδούλα! Very Happy Very Happy Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472
τοσοδουλα μας....αντε μαναρι να ξεκουραστειτε σπιτακι σας!

σμαρω ειμαι η αθανασια.εχω τηιωαννα μου-η ευτυχια μου- 4 ετων σε λιγες μερες και τον ερωτα μου-τον μπεμπη μου- που γεννηθηκε 11/12.
ρωτα τον γιατρο σου, αλλα σιγα αν κοιμοταν τοσες ωρες να τον ξυπναγα.προσευχες κανω για 3ωρο υπνο.

ειρηνη υπομονη.κανε μασαζακι μηπως και ανακουφιστεις λιγο

επιχειρηση μπουμπουνιερες. φθηνες και πρωτοτυπες. να ακουω ιδεες κοριτσια μου

ρε σεις χασαμε την ζωη, τι να κανει αυτη η ψυχη?

η μαιρη παναγιωταρεα που ειναι οεο?

ηρθε η αγαπημενη θεια μου-αδελφη της μαμας μου- και εκλαιγε που η νυφη της δεν μενει εγκυος.με στεναχωρεσε πολυ ρε γαμωτο.θελω και εγω ενα ανηψακι μιας που απο την αδελφη μου δεν το βλεπω Sad , αλλα ποτε κανεις δεν ξερει....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα μας καλώς επέστρεψες!!!!! Εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά που χρειάστηκε να μπείτε εκεί! Προφανώς δε χρειάζεται να μας μιλήσεις γι' αυτό. Μόνο, εάν κάποια στιγμή βρεις το κουράγιο και δε σου είναι δύσκολο, απλώς να μας πεις τι ακριβώς έπαθε η τοσοδούλα σου και πώς το έπαθε, γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πολυκαταλάβει.

Σμαρω μου ξέχασα να συστηθώ, εγώ είμαι η Αλίκη. Κατάλαβα λάθος πριν ότι είχες κι άλλο παιδάκι! Είναι το πρώτο σου λοιπόν, να σου ζήσει! Και μπράβο στο κουράγιο σου που γέννησες φυσιολογικά, κι εγώ το ίδιο αλλά με επισκληρίδιο. Όσο για τον ύπνο, απλώς δε θέλω να πάρω και την ευθύνη να σου πω καμιά βλακεία, ειδικά μετά το περιστατικό με τη Μαρία από τη Λέρο. Αν με ρωτάς πάντως θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να μην το ξυπνάς, με αυτά τα δεδομένα και με βάση αυτά που μου είχε πει η παιδίατρος τότε. Το μωράκι σου ήταν και τελειομηνο, κάτι που συνηγορεί υπέρ αυτού.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ρε φοβο που μας αφησε η αχρηστη....δικιο εχεις αλικη.

σμαρω ρωτα τον γιατρο σου να εισαι σιγουρη κοπελα μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε: Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472
τοσοδουλα μας....αντε μαναρι να ξεκουραστειτε σπιτακι σας!

σμαρω ειμαι η αθανασια.εχω τηιωαννα μου-η ευτυχια μου- 4 ετων σε λιγες μερες και τον ερωτα μου-τον μπεμπη μου- που γεννηθηκε 11/12.
ρωτα τον γιατρο σου, αλλα σιγα αν κοιμοταν τοσες ωρες να τον ξυπναγα.προσευχες κανω για 3ωρο υπνο.

ειρηνη υπομονη.κανε μασαζακι μηπως και ανακουφιστεις λιγο

επιχειρηση μπουμπουνιερες. φθηνες και πρωτοτυπες. να ακουω ιδεες κοριτσια μου

ρε σεις χασαμε την ζωη, τι να κανει αυτη η ψυχη?

η μαιρη παναγιωταρεα που ειναι οεο?

ηρθε η αγαπημενη θεια μου-αδελφη της μαμας μου- και εκλαιγε που η νυφη της δεν μενει εγκυος.με στεναχωρεσε πολυ ρε γαμωτο.θελω και εγω ενα ανηψακι μιας που απο την αδελφη μου δεν το βλεπω Sad , αλλα ποτε κανεις δεν ξερει....

Ω, έχετε γενέθλια προσεχώς!!! Πώς θα τα γιορτάσετε;
Για μπομπονιέρες δεν το έχω ψάξει ακόμα να σου πω. Στη Δανάη είχαμε κάνει από το χαμόγελο του παιδιού. Τώρα, θα δούμε.

Ποια Ζωή, τη Zoekopa; Έχει πολλές μέρες να γράψει, τον τελευταίο καιρό την έβλεπα μόνο στο φεης.. Ελπίζω να είναι όλοι καλά και απλώς να μην προλαβαίνει λόγω των 2 παιδιών. Πάντως δεν έχει χαθεί μόνο αυτή! Έχουμε κι άλλες απουσίες.

Να μη στενοχώριεσαι, ούτε και η θεία σου. Ειδικά εκείνη εύχομαι να μην προκαλεί άγχος στη νύφη της. Ο Θεός θα το φέρει σε ανύποπτο χρόνο!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ε ρε φοβο που μας αφησε η αχρηστη....δικιο εχεις αλικη.

σμαρω ρωτα τον γιατρο σου να εισαι σιγουρη κοπελα μου.

Δυστυχώς.. Μακάρι να μείνουμε με το φόβο μονάχα. Κι ας φαινόμαστε υπερβολικές. Όχι άλλα τέτοια..

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιτελους γυρισε το μικρακι μας στο σπιτι του!!! Δημητραααααααα ποτε μα ποτε ξανα κοριτσι μου!!!
Σμαρω σε καλοσορισα αλλα ξεχασα να συστηθω. Η Μαρκελλα ειμαι και εχω ενα κοριτσακι στα 6 την Ευη μου και τον τυροπιτουλη που γεννηθηκε στις 24/11. Να σου ζησει και παλι η μπουμπου. Σχετικα με τον υπνο, εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει μετα τις 11 το βραδυ και μεχρι τις 7 το πρωι να μην τον ξυπναω. Βεβαια ο δικος μου ειναι ηδη 2 1/2 μηνων και πινει ξενο γαλα. Ρωτα τον καλυτερα να εισαι σιγουρη.
Ρε παιδια, την Ζωη την σκεφτομουν και γω αυτες τις μερες.

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 125586
γεια σας!!!

Τι κανετε;Δημητρούλα μου καλωσήρθατε!!!!Επιτελους!
Περαστικα σας και ευχομαι υγεία σε ολα τα μωρακια!

Τι να πρωτοσχολιασω;
Ωραιες βολτες ακουω κι εμεις πηγαμε σημερα και οι 4 σε παιδοτοπο σε παρτυ!
Μια ωριτσα καθησαμε!Να χαρει και η Μελινα λιγο!

Σμαρω καλωσηρθες!
Ζωη κρατα γερα με πεθερα!Παντως για βαφτιση αν το δειτε Σαββατο απόγευμα νομιζω θα βρειτε λυση!
Τζενη ππεραστικα σας !
Τη Μ απο την Λερο ξεχαστε την..το μωρακι δεν εφταιγε σε τιποτα βεβαια..δεν θελω να το σκεφτομαι!

Εγω δεν βλεπω πολλα αποτελεσματα με τις αποχες και απελπιζομαι...προσπαθω να κρατηθω αλλα εχω πεσει σε μελαγχολια!Θα παρω σβαρνα τους γιατρους..γιατι ο δικος μου τον θηλασμο δεν τον κατεχει!Μου προτεινε να σταματησω να θηλαζω 5 μερες...να βγαζω με θηλαστρο να πιει ο μπεμπης υποαλλεργικο..δεν παιζει να το κανω...αλλα θα ρωτησω και πιο ειδικο γιατρο στον θηλασμο και αλλεργια!Αν ηξερα τι ειναι θα το εκοβα και δεν με νοιαζει!
Κατα τάλλα ειναι ενα φυσιολογικο χαρουμενο μωρακι...αρχισε κι εμας να γελαει με φωνη...μας παρακολουθει,σηκωνει τον κορμο του γιαν α σηκωθει και αν του πιασω τα χερακι παταει τα ποδια του γερα για πολλη ωρα..βεβαια ξερω οτι δεν κανει πολυ αλλα οταν το κανει και το γουσταρει δεν τον πιεζω!Επισης μας εκβιαζει οταν θελει αγκαλια με εκεινα τα απατεωνιστικα βλεμματα ,ταχα παραπονεμενα...!Ειναι σχετικα βολικο μωρο!

Α!Ειρηνη μου μη προδικαζεις ..μπορει ναμ η χρειαστει χειρουργειο!Συμφωνω με τη Βαρβαρα φυσικα αλλα βλεποντας και κανοντας!
Εμενα με βοηθησαν πολυ οι φυσιοθεραπειες!

Αυτα κοριτσακια μου!Αν θυμηθω και τιποτε αλλο θα ξαναγραψω!
Παω να ξαπλωσω!Θα τα πουμε...
Καληνυχτα Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 531909

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημηρουλαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυ και εμεις σε αγαπαμε παρα πολυυυυ η χοντρουλα μου ,μου ειπε φιλακια στην τοσοδουλα χαχαχαχα και πρεπει καλε να βρεθουμε καποια στιγμη....
κατα πασα πιθανοτητα ναι βρηκαμε εκκλησακι τωρα οι ημερομηνιες μας εμειναν για να δουμε τι θα γινει.....
συμπεθερα μου θα δειτε και ανηψακι μονο μην την αγχωνεται την κοπελα ηρεμα και ολα θα σας τα δωσει ο θεος!!!!
καλο ξημερωμα να εχουμε και καλη εβδομαδα αγαπες μου σε λιγο θα ξυπνησεις η νεραιδα μου να την ταισω και γρηγορα γρηγορα για νανακια !!καληνυχτααα!!! Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472 Μανουλες Νοεμβριου - Δεκεμβριου 2012(Νο2) - Σελίδα 9 417472

discordia

discordia
Ευχαριστω για το ζεστο καλωσορισμα κοριτσια! Ευχομαι τα καλυτερα στα παιδακια σας και σε σας!Να ειστε παντα "σκασμενοι" απο υγεια και ευτυχια!

Οι περισσοτερες εδω εχετε και δευτερο παιδακι? Στην αλλη την ομαδουλα μου που απο σποντα ξεφυγα οι περισσοτερες περιμεναμε το πρωτο!

Αλικη κι εγω επισκληριδιο εκανα. Λεγοντας φυσιολογικοτατος εννοω οτι ηρθε το κοριτσι μου οταν αποφασισε, στις 38+3 αν θυμαμαι καλα, και δεν πηγα με προκληση ή να ειχαμε αλλα θεματα. Ειχα σχεδιασει βολτες απο τις 23 του δεκεμβρη μεχρι και την πρωτοχρονια και η χιονατη μου μαλλον ηθελε να περασουμε τις γιορτες στο σπιτι μας και τσουπ! ηρθε!

Να σας πω την αληθεια μετα απο το ψυχουλακι που εφυγε τοσο νωρις και τοσο αδικα εχω γινει πιο υπερβολικη απο πριν (γιατι ουτως ή αλλως ημουν λιγο) και με προβληματιζουν και τα πιο απλα...επισης ειμαι αυτοκολλητη με την μικρη και το σπιτι θα ρημαξει... θα παρω τον γιατρο μας αυριο, καλυτερα να τον ενοχλησω τωρα παρα οταν παμε να ανακαλυψω οτι θα επρεπε να την ξυπναω!

mamameli και μας τα κανει αυτα η πονηρουλα! την ειχα σημερα ανασκελα πανω μου ενω καθομουν σχεδον ξαπλωμενη (ουφ δε ξερω αν το καταλαβαινεις οπως το λεω) και σηκωσε το κεφαλι και λιγο απο την πλατη της. Και μου γελαει πονηρα οποτε την αλλαζω κι οταν της μιλαω με κοιταει μεσα στα ματια και μου "απανταει" με αου και αγκου κι εγω λιωνωωωωω

mamameli

l: Πως δεν καταλαβαίνω...
Το κάθε αγκου αγου αμπού που λέει η ψυχη μου το μεταφράζει σ´αγαπω μανούλα!
Πετάριζει η ψυχη...τώρα μπορει μερικά αγκου να είναι και δεν μας χ... Ρε μάνα αλλα κανείς δενμ πορειννα το αποδείξει Laughing

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια ίσα που πρόλαβα να διαβάσω τα νέα κ μπήκα μόνο για να καλωσορίσω την τοσοδουλα μας. Σιδερένια να είναι από δω κ πέρα. Δήμητρα επιτέλους να ξεκουραστείς κ να τη χαρείς.

Εμείς καλά με λίγο βήχα.

Αύριο πάλι φιλεναδες μου.

Φιλάκια

Maryanastasia

Maryanastasia
γυρισαμε από την εξοχή

καλως ηλθες τοσοδούλα μας!!!!!!!!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη εβδομαδα1
μαμαμελι ψαξου λιγο ακομα μηπως και θα το βρεις.δεν σε φοβαμαι εσενα εισαι εξυπνη.
ακουω και αλλες μαμαδες πυο πανε τα παιδακια τους παιδοτοπο και ζωηλευω. η ιωαννα να εχει παει ζητημα 5 φορες σε ολη της την ζωη. δεν ξερω φοβαμαι και τους αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι. ειμαι της εξω βολτας. προτιμω στο κρυο κουκουλωμενη παρα μεσα. εχω δει και σε 2 παιδοτοπους πως τους 'καθαριζουν' και ειχα φριξει.βεβαια αυτο δεν γινεται παντου, αλλα εγω δεν το ξεχνω....
μαμαμελι δωσε καμια ιδεα για μπουφε παιδικο για 10 παιδακια μαξιμουμ. λεω για τυροπιτακια, λουκανοπιτακια και πιτσα.ολα απο τα χερακια μου.εχω φανταστικ συνταγη, αλλα σκεφτομαι και το σεμιναριο της μαρκελλας. Wink
διαλεξαμε και την τουρτα μας. αν καταφερω θα σας βαλω φωτο τι θελει.φανταζομαι θα την πετυχουμε.
απλωσα την μπουγαδα μου πρωι πρωι. φυσαει κιολας οποτε γρηγορα θα στεγνωσουν. εβαλα και του μπεμπη τα ρουχα μαζι με τα δικα μας.να τσεκ αν το αντεχει.βαρεθηκα διπλα πλυντηρια, ασε που δεν μου καθαριζει τα ρουχα του ουτε το πλανετ ουτε το προδερμ. οσο για την μυρωδια μπλιαχ..... μαλακτικο δεν τους εβαλα.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
discordia έγραψε:καλως σας βρηκα μανουλες!
ουφ! ειχα γραψει ενα ωραιοτατο μηνυμα απο το κινητο και τα παιξε και παει.... μετα ξυπνησε η χιονατη, λιγο φαι, λιγο παιχνιδι παει τα ξεχασα αυτα που σας εγραψα...

Σμαρω με λενα και την μικρη μου θα την πουμε Φωτεινη. Βαφτιση λεμε για τελη ανοιξης αρχες καλοκαιριου, πρεπει να ψαχνομαι...εσεις για ποτε λετε?

Kαλημέρα κορίτσια κ μωράκια!Σμαρώ συντοπίτισσα,να επανορθώσω για χτές που δεν σε καλωσόρισα,είμαι η Φωτεινή(όπως η κόρη σου είδα θα βαφτιστεί Very Happy )και μένω Εύοσμο,πατρικό Καλαμαριά Very Happy ¨εχω την Ζωή-Άρτεμις(της δώσαμε ήδη όνομα στο ληξιαρχείο)που είναι γεννημένη 21/10 και είναι η πρωτοτόκη της ομάδας,αν και 2η γεννήθηκε,ιστορία μιας άλλης κοπέλας που έχασε το μωράκι της,δνε είμαι αρμόδια να την πω εγώ..Οπότε κοριτσάκια είναι το πρωτότοκο κ το τελευταίο νινάκι της ομάδας Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα βρε συ Αθανασία,έγραφα στα γρήγορα και δεν σε πήρα χαμπάρι πριν.. Very Happy για βάφτιση εμένα είναι θέμα,μιας και δεν θέλει ο μπαμπάς μας,ενώ εγώ θέλω.μεγάλη ιστορία και όχι επί του παρόντος..βέβαια υπερίσχυσα εγώ αλλά τεσπά..μπομπονιέρες κ εγώ αν κάνω από το χαμόγελο του [παιδιού σκέφτομαι,απλές και να πιάσουν τόπο τα λεφτά σε παιδάκια που το χρειάζονται και όχι σε φανφάρες..Κ εγώ της βόλτας έξω είμαι,αυτές τις μέρες που είδα ήλιο παρόλο το κρύο κάθε μέρα καροτσάδα πέφτει Smile Smile Από κόλπα η δικιά μου άλλο τίποτα,έχει γίνει και πολύυ ομιλητική,γαλιάντρα γυναίκα..από ύπνο δεν το έχουμε,2ωρα-3ωρα γυρίσαμε πάλι Shocked Θυμήθηκα τωρα που λέγατε για ύψη καιανάπτυξη,την δικιά μου ρε παιδιά λες και την τραβά ο Προκρούστης και μακραίνει,συνέχεια φορμάκια μαζεύω,τώρα πόσο ψηλή θα γίνει δεν ξέρω και δεν με απασχολεί,εγώ ειμαι μέτρια,στο 1,70 και ο μπαμπάς της 1,86,οπότε θα δείξει!Άντε πάρλα πάλι με έπιασε όσο κάθεται μιλά στο γυμναστήριο της Wink

mamameli

Καλημέρα σε όλες!

Αθανασία μου δεν ξέρω αν είμαι έξυπνη πάντως το εξυπνο πουλι απο τη μύτη πιάνεται...γι αυτο πρέπει ναδρασω!
Εγω εκανα στο σπίτι δυο φορές γεννεθλια και δυο σε παιδοτοπο γουδις για την ακρίβεια που έχουν όμως πριβε χώρο.
Εκει βγήκαν στα 170 ευρω με 30 άτομα.
Εμείς έχουμε γεννεθλια 11/8 οπότε καταλαβάινεις...καύσωνας και μικρο σαλόνι...
Μια ιδεα που αρέσει στα παιδάκια είναι να πάρεις ξυλακια απο σουβλάκια και να καρφωσεις πάνω λουκανικακια μικρα, αγγουρακια,μικρα στρογγυλά κεφτεδακια,ντοματακια όλα τα ακια..γενικώς.φτιαχνεις χρωματιστά σουβλάκια δηλ. Παίρνεις ένα πορτοκάλι το τυλιγεις αλουμινοχαρτο και τα κρφωνεις επάνω αφου το στερεωσεις κάπως σε ένα πιάτο.
Μπορείς να φτιάξεις και για γλυκο εκτός της τούρτας κορμό που τον πλαθεις σε σχήμα σταγόνα τον περιχυνεις με γλασο σοκολάτας και καρφωνεις επάνω του αμύγδαλα φετουλες.φτιαχνειςενα σκαντοχοιρο..στο γωνιακό τμήμα του κορμού με χρωματιστά καραμελακια φτιαχνεις τα ματακια μύτη κτλ και οδοντογλυφιδες για μουστακια...
Τέλος παίρνεις ψωμι του τοστ και τα κόβεις στρογγυλά βάζεις στρωσεις στο ίδιο μέγεθος σαλαμακι κασερακι και με πιπεριές και ελιές με λίγο βούτυρο φτιαχνεις ματακια και στοματακια.καναπεδακα φατσουλες δηλαδή!ή μικρα κλαμπ σάντουιτς φυσικά.
Αυτα μου ήρθαν τώρα...τα έχω κάνει κι εγω πετυχημένα
πάντα..με σχετικά μικρο κόστος..τα περισσοτερα υλικά τα έχουμε πάντα στο σπίτι.
Ελπίζω να σε βοηθησα!

Πάω να κάνω καμία δουλίτσα!
Θα μπαινοβγαινω!
Φιλακια!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααααα
Σμαρω καλωσόρισες κ να σου ζήσει η μπεμπα. Τζένη, 2 γιούς, ο μεγάλος κλείνει 3 σε 9 μέρες.

Αθανασία κ γω παρτακι την κυριακή. Θα σου στείλω ιδέες.

Ευχαριστώ για α νπεραστικά κ τα χρόνια πολλά. Δεν τον έστειλα σχολείο σήμερα καλού κακού.

Ειρήνη περαστικά κ σε σένα. Ελπίζω να γλυτωσεις το χειρουργείο.

Αλίκη μια χαρά με τη δανάη. Θα ναι κάποιες φορές ζόρι να τρέχεις τουαλέτα αλλά όλα έχουν ένα μικρό τίμημα.

Μαρία πως κ δεν πηγές ακόμα σε πιστοποιημενο σύμβουλο για το θέμα σου; κ γω είμαι της άποψης να πας μπας κ γλυτωσεις την ταλαιπωρία του ψαξίματος στο τι τον πειράζει. Μακάρι να βγάλεις άκρη.

Όλο κ θα ξεχνάω αλλά με τον πυρετοβηχα κ τα ξενύχτια δε λειτουργώ κανονικά...

Φιλάκια

mamameli

Δεν είμαι μόνη μου έχω το γιατρο καιαυτοςειναι ο τρόπος..δενεχω κανεικατι λάθος...απλα λέω να το τερματισω ...να το ψάξω κι άλλο δηλ αλλα με κάποιον που να ευνοεί το θηλασμο!
Περαστικά τζενακι μου!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα,καλημερα, καλημερα!!!!!!
Εγινα 30!!!!!!!!!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.
στελλα χρονια πολλα κι εδω μεσα
μαμαμελι πηγαινε σε κανεναν αλλο γιατρο να βρεις ακρη.
αθανασια απο αυτα που θα φτιαξεις για το παρτυ στειλε και προς τα δω κατι.
κι εγω αποφευγω τους παιδοτοπους και γενικα τους κλειστους χωρους μαζι με το μωρο.προτιμω να ειμαι εξω

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stellaef έγραψε:Καλημερα,καλημερα, καλημερα!!!!!!
Εγινα 30!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα κ απο δω. Να σε χαιρονται οι δικοι σου.

Εγω εγινα 30 εντεκα μερες μετα το γαμο μου... 8,5 χρονια μετα κ δυο καταπληκτικα παιδια...

παω να τον αλλαξω, ειχε 2-3 μερες να κανει κακα, οποτε φανταζεστε τι θα αντικρυσω...

mamameli

Χρόνια πολλα Στέλλα!
Να τα εκατοστησεις!
Κι εμείς πρώτη φορα πήγαμε παιδοτοπο απο τοΣεπτεμβριο αλλα ήταν γεννεθλια κολλητης.
Το ζητιανακι παρακαλαει για αγκαλια ...τι πλάκα έχει;
Α ξέχασα να πω...σας έχει κάνει εμετο μέσα στο στόμα σας?
Καταπληκτική εμπειρία.....

maria1984

maria1984
Στελλα μου χρονια σου πολλα κ οτι επιθυμεις!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις