Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Περαστικα στο μελινακι.ωτιτιδα φυγε απο τα κοριτσια μας...στην ευη δωστε πολλα πολλα φιλακια και αγκαλιτσες.με το καλο στο σπιτακι τους.κι εμας μας λειπει πες της.κοριτσια μου σας αγαπω πολυ.καληνυχτα.

mamameli

Ευχαριστ´ω Δημητρουλα!
Περαστικά μας με τις ωτιτιδες..
Όπως σου είπα και σε μας σόι πάει το βασίλειο..
Καλο μας βράδυ!
Φιλακιαπολλα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλα παίζουν Μαρία. Μόνο εγώ πλύνω τρεις την ώρα τα χέρια μου λες κ το κάνω από χόμπι. Βαριέμαι να λέω συνέχεια το αυτονόητο. Βέβαια έτσι που δαγκώνει τα πάντα αποστειρωμανα κ μη ποιος ξέρει τι τον ακουμπάει...

Φιλάκια στα αυτακια να περάσουν γρήγορα.

Καλό βράδυ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Για ωτίτιδες διαβάζω, περαστικά στα κοριτσάκια σας Δημητρούλα και Μελινομαρία! Μελινομαρία μου περαστικά και σε σένα και να μεταφέρεις και στην Εύη μας που ευτυχώς το μωράκι της είναι καλύτερα! Άντε να βγούνε και αυτοί!

Τζενάκι καλύτερα να πάρεις παιδίατρο για τα σπυράκια, αν και δεν πιστεύω να είναι κάτι ανησυχητικό. Αποστείρωση συνεχίζεις; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου για τη Σόφι, αυτή αποστειρώνεται; Επίσης, το εμβόλιο της γρίπης δεν είναι πανάκεια. Προστατεύει απλώς από κάποιους τύπους γρίπης, ούτε καν όλους. Και η Δανάη που το έκανε τι καταλάβαμε; Και κοξάκι πέρασε, και αυτή τη βαριά ίωση που κόλλησε και το μωρό, και την έχω πάλι με βήχα, αν και ευτυχώς σήμερα ήταν καλύτερα. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να βάλω κανέναν να εμβολιαστεί, δεν έχει και πολύ νόημα για μένα. Ειδικά του χρόνου που θα είναι 1 έτους πια και τα μικρά μας! Για το νεροχύτη σου κουράγιο. Κι εγώ σήμερα μαγειρεψα 2 φαγητά και τα χέρια μου ήταν όλο στο νερό, αν και σε κάποια φάση φορούσα και γάντια. Πάλι έχουν ξεραθεί και βάζω κρέμα.. Άντε να γιορτάσετε επιτέλους τα γενέθλια του μεγάλου!
Ειρήνη μου μπράβο στο αγοράκι σου! Μακάρι να στρώσει ο ύπνος του! Ζηλεύω φυσικά!!!
Αθανασία μου τι μπέμπαρος είναι αυτός; Θα σου βγει η μέση βέβαια, αλλά δεν αξίζει για τον έρωτα;
Μελινομαρία μου κι εσένα μεγάλωσε, φτου-φτου! Κι ελπίζω να τη βγάλει καθαρή ο μικρός!
Μαρία μου κρητικιά με το καλό να γίνεις και νονά! Εκείνη τη μέρα θα έχω γενέθλιά, πφφ.. πλησιάζουν πάλι!

Η Δανάη, όπως σας έγραψα ευτυχώς είναι καλύτερα. Το γατί προς το παρόν την έχει γλιτώσει κι ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. Του έφτιαξα καλούπι με αποτύπωμα από τΑ πατουσάκια του που ήθελα τόσο καιρό, και πριν ξεραθεί η Δανάη μου το χάλασε ρε γμτ. Έκανε λέει ένα κουμπί πάνω του, γκρρ.. Και τώρα την έχω ξύπνια ρε γμτ, ζωγραφίζει, έλεος! Πώς θα ξεκουραστώ η δόλια;

Αυτά, σας φιλώ!

demmy29

demmy29
Γεια σου αλικη!μαρκελλα που εισαι αγαπη;τρεχεις;ποσο πολυ πειναω μιλαμε...μετα απο τρεις θηλασμους μεσα στη νυχτα λυσσαξα.επισης νυσταζω.σκεφτομαι να παιρνει κ λιγο ξενο πια.ποσο να τραβαω πια;εχουν αυξηθει οι αναγκες της κ για να βγαζω την ποσοτητα πουθελει τραβιεμαι δυο κ τρεις φορες.αν παιρνει 60 μλ ξενο τη μερα θα εχει διαφορα;σιγα μην το τρωει θα μου πειτε κ θα εχετε δικιο.εδω τρομαξαμε να της δωσουμε απο μπουκαλι δικο μου.φιλια

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy

πηγα εχθες αθηνα να βρω λουλουδακια ζαχαροπαστας γαι την τουρτα της ιωαννιτσας. ξεποδαριαστηκα η γυναικα. δεν βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα, αλλα θα συμβιβαστουμε τι να κανουμε...αλλη φορα θα τα παραγγειλω απο νετ πιο νωρις.
περαστικα μαμαμελι και αλικη. και εμεις στο εμβολιο γριπης δεν....ειναι αρνητικη η παιδιατρος και εγω προσωπικα. δεν καλυπτει τα παντα ολα οποτε.....κανεις μας. φτου φτου δοξα το θεο καλα παμε φετος-εχουμε απομακρυνθει απο ολους βεβαια-αλλα.....
περαστικα δημητρουλα με τα αυτακια σας.
σημερα το προγραμμα εχει καφεδακι με την ζωουλα μας. παμε να συναντηθει το ζευγος χαχαχαχαχα

παω να μαγειρεψω να προλαβω. φιλακια μαναδες και υπομονη.περαστικα σε ολες.

α τζενη βαλε λιγο λαδακι η καμια κρεμουλα ενυδατωσης, αλλα πρωτα με γαζουλα ορο. ελπιζω μην ειναι τιποτα . Wink

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια...

σα να υποχωρησαν καπως τα σπυρακια σημερα. θα τα κανω με γαζα κ ορο κ μετα λεω να βαλω λιγο κεραλοιφη.
αποστειρωση τι να κανω; πιπιλα δεν παιρνει, μπιμπερο 2 φορες μεχρι τωρα που ελειπα, φυσικα τα αποστειρωνω ολα αυτα αλλα τη Σοφη κ κατι κουδουνιστρες τις βαζει στο στομα αλλα σεν αποστειρωνονται. λετε απο κανα τετοιο να τα εβγαλε τα σπυρια;

[URL=http://imageshack.us/photo/m

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααα, δε μπορω με τπτ να ανεβασω φωτο

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χελπ πλιζ

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την εβαλα κ γω αριστερα κ ησυχασα...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?βγαινει ο μηνας σημερα και ημερολογιακα τελειωνει και ο χειμωνας!!αλλα εμεις εδω πανω αστααα!!
αθανασια καλα να περασετε με την ζωη!τι καλα!!
ειρηνη μου περαστικουλια δεν νομιζω να ειναι τιποτα κι εμας οι κουδουνιστρες και πολλα αλλα ακουμπαν εδω κι εκει αλλα τι να κανουμε..αντισωματα!
αρχιζω και σκεφτομαι για γλυκα και μπομπονιερες...και μες την εβδομαδα θα παμε για φωτογραφο!!αυταα κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα 5 μαρτιου γινομαστε 4 μηνων και παμε για εμβολιακι!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.
μαμαμελι περαστικα σας.για τις αμυγδαλες μη σου πουν να της βγαλεις.εχει και ο στρατος και μας ειπε η παιδιατρος οτι πρεπει να κανει απνοια αν κανει πολλες φορες το χρονο ωτιτιδα.ργω θα τον παω τον απριλιο και στο παιδων σε ωρλ να δουμε τι θα μας πει κι αυτος γιατι ο αλλος εξω που πηγαμε ειχε πει για χειρουργειο.η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια να εχουν υπερτροφικες αμυγδαλες και οτι μεγαλωνοντας μικραινουν.να δωσεις χαιρετισματα στην ευη.χαρηκα που ειναι καλυτερα ο μικρος.
τζενη ελπιζω να μην ειναι κατι τα σπυρια.
αθανασια καλα να περασεις με την ζωη.βαλε φωτο της τουρτας που θα φτιαξεις.
ολυμπια μαλλον μας μπερδεψες.το δικο μου το παιδι δεν εχει σπυρια.της τζενης ειναι.
εμεις παμε αυριο παιδιατρο για εμβολιο και για τους 2

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημέρα !!! Περαστικα στα άρρωστα μωράκια κ παιδάκια , άντε βγαίνει σιγα σιγα ο χειμώνας να γλιτώσουμε απο τις αρρώστιες , ευτυχώς η μπεμπα μου εχει βγει σκληροπυρινικη που λέει ο μπαμπάς μου κ δεν εχει ακόμα αρρωστησει( φτου φτου να μην την ματιασω ) ... Μαρια μελινομαμα δώσε χαιρετίσματα στην Ευη κ μακάρι να γίνει σύντομα καλα ο μικρουλης τους κ να γυρίσουν σπιτι τους ... Τζενη η τούρτα σου ειναι τέλεια ... Αθανασία ζηλεύω που θα πιείτε καφεδάκι με την Ζωουλα κ τα μωράκια σας , κι εγω θέλω !!!! Σήμερα έκανα κ εγω δοκιμαστικά γλειφιτζουρια για να τα βάλουμε στο τραπέζι των ευχών στην βάφτιση κ μου βγήκαν τέλεια απο εμφάνιση τώρα απο γεύση δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει ακόμα , θα κάνω ακόμα κ μπισκοτακια με ζαχαροπαστα κ μάλλον κ μικρά σοκολατάκια με γεύση φράουλα ... Θέλω να κάνω κ αλλα , αλλα δεν ξέρω τι ακόμα ... Πήγα να κάνω καπ κεικ αλλα ήταν σκέτη αποτυχία ... Αλίκη εγω χαίρομαι οταν έχω τα γενέθλια μου κ δεν με νοιάζει που μεγαλώνω ,ίσα ίσα φέτος θα ειναι τα καλύτερα μου γιατι έχω την κορούλα μου !

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη χρυσοχερα!
ρε συ μετα την δικη σου τουρτα θα ντραπω να βαλω την δικη μας.....
κουκλα η νυφη.τι γελια εκανε απιστευτη ειναι η μικρουλα.ο ερωτας παλι εριξε κατι υπνους, κοιμοοοοοοοοταν ο αντρας ο βαρυς ουτε βλεφαρο δεν της εριξε καλε Sad
παω να μαζεψω τον κακο χαμο εδω μεσα και τα λεμε αργοτερα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!! Αθανασία δώσε φιλί και στη μπουμπού της Ζωής. Ψωμωμένος ο έρωτας ε? Έφτασε το 7κιλο το θηρίο!!

Περαστικά σε όλες τις άρρωστες μανούλες και μπεμπέκια, λυπήθηκα που έμαθα για το νοσοκομείο για την Εύη, άντε να ξεμπερδέψει σύντομα!! Εμείς προς το παρόν την έχουμε βγάλει καθαρή (χτύπα ξύλο και φτου-φτου).

Αρχίσαμε και τον βάζουμε στην κούνια του τη μέρα, καλά το έχει πάρει έχει και διάφορα γύρω γύρω που στριφογυρνάνε, παίζουν μουσική κλπ. και χαζεύει. Του έβαλα και το πάντα - ναι, με κορδόνια δένει γύρω γύρω - κι ένα λεπτό παπλωματάκι.

Λέω απο βδομάδα που θα γίνουμε επίσημα 3 μηνών να τον βάλω πια μόνιμα στην κούνια. Θα κοιμηθώ κι εγώ στον καναπέ στο σαλόνι που επικοινωνεί καναδυο βράδια να σιγουρευτώ οτι όλα είναι καλά και μετά με ενδοεπικοινωνία.
Δήμητρα, κι εγώ του δίνω ξένο κάπου 100-120 ml, σχεδόν κάθε μέρα ή μέρα παρα μέρα, είτε επειδή είμαστε έξω και δε θέλω να θηλάζω έξω, είτε κάποιες φορές που κλαίει και δεν ησυχάζει και το στήθος μου το νιώθω αδειασμένο - και κατα τ άλλα τον θηλάζω κανονικότατα. Δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο θηλασμό.

Αλίκη, κι εμείς έχουμε πάρει αυτή την κορνίζα και του κάναμε αποτύπωμα και το πατουσάκι και το χεράκι - με δύο βδομάδες διαφορά το ένα απο το άλλο...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mad Mad Mad
Χάθηκε το σεντόνι ... Αμάν αυτα τα αφής ...

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.
μαμαμελι περαστικα σας.για τις αμυγδαλες μη σου πουν να της βγαλεις.εχει και ο στρατος και μας ειπε η παιδιατρος οτι πρεπει να κανει απνοια αν κανει πολλες φορες το χρονο ωτιτιδα.ργω θα τον παω τον απριλιο και στο παιδων σε ωρλ να δουμε τι θα μας πει κι αυτος γιατι ο αλλος εξω που πηγαμε ειχε πει για χειρουργειο.η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια να εχουν υπερτροφικες αμυγδαλες και οτι μεγαλωνοντας μικραινουν.να δωσεις χαιρετισματα στην ευη.χαρηκα που ειναι καλυτερα ο μικρος.
τζενη ελπιζω να μην ειναι κατι τα σπυρια.
αθανασια καλα να περασεις με την ζωη.βαλε φωτο της τουρτας που θα φτιαξεις.
ολυμπια μαλλον μας μπερδεψες.το δικο μου το παιδι δεν εχει σπυρια.της τζενης ειναι.
εμεις παμε αυριο παιδιατρο για εμβολιο και για τους 2

ναι ναι sorry μπερδευτηκα!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στείλε μου το mail σου να μιλήσουμε από εκεί να σου πω τον πόνο μου!!!!!!!!

Κορίτσια μου ζω. Δεν σας έχω ξεχάσει και μου λειπετε πολύ! (Ναι Αθανασία εσύ περισσότερο χι χι χι !!)

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ στην ζωή μου στο φουσκωτούλι μου!!

Maryanastasia

Maryanastasia
επίσης να πω επειδή κάτι πήρε το μάτι μου εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να την βάλω σε άλλο δωμάτιο από τώρα. Α πα πα .Δίπλα μου στο κουνάκι της και βλέπουμε!!!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas manoules kai egw manoula dekembriou!na mas zhsoun ta mpempakia mas!!!!

mamameli

Καλησπέρα!
Γεια σου Δήμητρα καλωσηρθες!
Πωπω πτώμα είμαι..
Μπράβο Τζένη η τούρτα σου...και σένα Αθανασία καλη θα είναι..καλε φόρουμ για μαμάδες είμαστε οχι διαγωνισμός τούρτας..
Δεν θυμάμαι και πολλα!Σήμερα απο το πρωι δουλειές, κατέβηκα στο γραφείο να πάω κάτι χαρτιά μαζι με το μωρο, στο γυρισμοπηρα την Μελίνα απο το σχολείο,μαγειρεψα,καθάρισα,ήρθε και κόσμος..ουφ!

Αθανασία όταν είδα εγω τη Ζωη έγινε το αντίθετο...η νύφη σου κοιμόταν και ο δικός μου τραγουδούσε...αρων αρων τα μαζεψαμεκαι φύγαμε!

Μαιη ζεστο μπάνιο και αγκαλιτσες...

Άρχισα κι εγω να σκέφτομαι τη βάφτιση.. Νομίζω τέλη Ιουνίου θα την κάνω.. Όνομα μάλλον του πεθερου..
Η φίλη μου δεν ξέρω αν θα δεχτει..θα δούμε!νομίζω θέλω απλή βάφτιση και όχι η τέλεια που ήθελα την προηγούμενη φορα...σκέφτομαι να βάλω κάτι μοντέρνο και απλό και όχι την Άρτα και τα Γιάννενα ..να κάνω μπομπονιερες κι προσκλήσεις πο ίδρυμα να βοηθήσουμε και κανέναν άλλο.Αυτα προς το παρόν

Μαρακι ωραίες οι ιδέες σου..θελουμε φωτογραφίες!
Ειλικρινά δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!
Θα ξαναδιαβασω και βλέπουμε!

Ευχαριστ´ω για τα περαστικά είμαστε καλύτερα!
Σας μεταφέρω απο το μήνυμα τη ς Ευης:
σας Ευχαριστ´ω όλες για το ενδιαφέρον ..μακάρι να τελειώνει αυτο το μαρτύριο..δόξα τον θεο καλα τα πάμε και σήμερα.....φιλια σε όλες!

mamameli

Ειρήνη Ευχαριστ´ω για τις συμβουλές..
Ευτυχώς και ο γιατρός μας μας είπε αυτο ακριβώς οτι μεχρι 5,5 μεγαλώνουν και μετα μικραινουν οπότε αφου δεν είναι στο τελικό στάδιο δεν θα κάνουμε τίποτα..
τώρα για τα κρεατακια δεν ξέρω αυτός είπε οτι πανε πακέτο ..

demmy29

demmy29
Καλημερα σε ολες μου τις φιλεναδες!σημερα σκεφτομουν οτι το νικ μου ειναι ακυρο.ποια ντεμυ 29;ντεμυ 30 πρεπει να λεγομαι.μαιρη μου θα στο στειλω.μερες σε ψαχνω να πουμε τον πονο μας.αδυνατησα καλε.ολα μου τα τζην μου μπαινουν πια.κουραση.κι αυτο το κοριτσι μου θα το φαω καμια μερα.δυο δυο τα δαχτυλα στο στομα.χιλιες φορες πιπιλα.

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλες κ καλο μηνα να εχουμε,μπηκε η ανοιξη επιτελους αν κ εμας σημερα δεν μας εκανε την χαρη ο καιρος,δεν βρεχει αλλα ειναι μουντος κ κανει κρυο...Εχθες πηγαμε τζαμπο,ηθελα να παρω τα παντα απο εκει μεσα,της πηρα τελικα μια στολη κουνελακι αν κ δεν νομιζω να παμε πουθενα τις αποκριες αλλα εγω θα της την φορεσω,πηρα κ κουταλακι κ πιατακι για οταν ερθει η ωρα να αρχισει να τρωει κρεμουλες,ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα μου αρεσαν κ δεν αντισταθηκα...Την Τεταρτη εχουμε γιατρο για να κανουμε το δευτερο εμβολιο μας κ να δουμε ποσο μεγαλωσαμε...Σας αφηνω γιατι ξυπνησε το φρουτο μου κ ειναι πεινασμενη!

mama konstantinoy!!

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια..καλο μηνα να εχουμε!!!ηλιολουστη μερα σημερα αλλα απο αυριο χιονια λεει...θα δουμε!!
δημητρα καλως ορισες!!
μαρακι κι εγω την στολη του κουνελου απο τα τζαμπο παρηγγειλα με μια ξαδερφη του γιωργου απο θεσσαλονικη..πρεπει να ειναι τελεια!!
φιλια σε ολες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις