Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Χριστινα δεν το πιστευω! Παλι ιωση;;; Περστικα! Αντε να ερθει το καλοκαιρι!
Κι εμεις θα κανουμε παρτυ το σαββατο για τα γενεθλια της κορης μου και λιγο φοβομαστε τις ιωσεις αλλα το θελει πολυ!

Σε ευχαριστώ πολύ Ρινούλα μου! Να είσαι καλά!
Κ εγώ το καλοκαίρι περιμένω αλλά με την ατυχία που έχουμε, αρχίζω να πιστεύω ότι κ το καλοκαίρι άρρωστοι θα μαστε Shocked!

Περαστικά κ στο μπεμπάκο σου...αυτή η νεογνική ρινίτιδα είναι δύσκολη για τα μωράκια γιατί θέλει συνέχεια ορό κ εκνευρίζονται. Τραβάς κ τις μυξούλες με την συσκευή;

Θα κάνεις πάρτυ το Σάββατο; Τέλεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !
Γίνεται η κουκλίτσα σου 3 ετών [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]....να την χαίρεστε,να είναι πάντα καλότυχη και να έχει υγεία κ αγάπη στη ζωή της!

Μην ανησυχείς για τις ιώσεις...αφού ο γλύκας σου θηλάζει έχει αντισώματα από σένα. Κράτα όμως σε απόσταση όλα τα παιδάκια για καλό κ για κακό.

Εγώ θέλω το Μάιο που ο Νικόλας γίνεται 2 ετών να κάνουμε πάρτυ γενεθλίων αλλά σκέφτομαι πως θα προλάβω όλες τις ετοιμασίες γιατί ο μπεμπούλης είναι ακόμα απαιτητικός.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marina P. έγραψε:Καλησπέρα!
Χριστινάκι, περαστικά στη μικρή σου. Είναι ο καιρός των ιώσεων φαίνεται..
Ρηνούλα , με το καλό το΄πάρτυ! Καλά να περάσετε! Θα έχετε πολλούς καλεσμένους;

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου! Να είσαι καλά!
Η κόρη μου είναι συλλέκτης ιώσεων από ότι φαίνεται....δεν έχει αφήσει καμία παραπονεμένη...

Εσείς πως είστε; Πως είναι ο μπεμπάκος σου; Κοιμάται καλύτερα τα βράδια;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:
Rinoula έγραψε:Χριστινα δεν το πιστευω! Παλι ιωση;;; Περστικα! Αντε να ερθει το καλοκαιρι!
Κι εμεις θα κανουμε παρτυ το σαββατο για τα γενεθλια της κορης μου και λιγο φοβομαστε τις ιωσεις αλλα το θελει πολυ!

Κ εγώ το καλοκαίρι περιμένω αλλά με την ατυχία που έχουμε, αρχίζω να πιστεύω ότι κ το καλοκαίρι άρρωστοι θα μαστε Shocked!

Περαστικά κ στο μπεμπάκο σου...αυτή η νεογνική ρινίτιδα είναι δύσκολη για τα μωράκια γιατί θέλει συνέχεια ορό κ εκνευρίζονται. Τραβάς κ τις μυξούλες με την συσκευή;

Θα κάνεις πάρτυ το Σάββατο; Τέλεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !
Γίνεται η κουκλίτσα σου 3 ετών [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]....να την χαίρεστε,να είναι πάντα καλότυχη και να έχει υγεία κ αγάπη στη ζωή της!

Μην ανησυχείς για τις ιώσεις...αφού ο γλύκας σου θηλάζει έχει αντισώματα από σένα. Κράτα όμως σε απόσταση όλα τα παιδάκια για καλό κ για κακό.

Εγώ θέλω το Μάιο που ο Νικόλας γίνεται 2 ετών να κάνουμε πάρτυ γενεθλίων αλλά σκέφτομαι πως θα προλάβω όλες τις ετοιμασίες γιατί ο μπεμπούλης είναι ακόμα απαιτητικός.

Χριστινα δεν τραβαω, δεν εχει μυξουλες να τρεχουνε μονο μπουκωμα οποτε δε θα κανει κατι το ρουφηχτηρι.
Εμεις ετοιμα θα τα παρουμε ολα, τιποτα δε φτιαξω, δεν προλανβαινω. Του χρονου!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΧΑΚΙ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΒΓΑΖΩ ΑΝΑ 3ΩΡΟ ΜΟΝΟ 30ΜΛ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΒΕΤΑΙ Κ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ...ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΜΙΑΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

Τόνια μου η μπεμπούλα σου δεν θέλει μάλλον το στήθος σου όχι γιατί δεν έχεις γάλα αλλά γιατί συνήθισε την ροή του μπιμπερό κ την ευκολία του.
Με το θήλαστρο που έχεις είναι φυσικό να βγάζεις λίγο γάλα. Μόνο με το νοσοκομειακό θήλαστρο βγάζεις αρκετό και αυξάνεται η παραγωγή.

Αν θέλεις να δίνεις το δικό σου γάλα με μπιμπερό είναι καλύτερα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό θήλαστρο.
Πρέπει όμως να το σκεφτείς καλά αν θέλεις να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία...στο λέω εγώ που το κάνω κάθε μέρα...δεν προλαβαίνω καλά καλά ούτε να φάω...μια να τον θηλάσω, μετά να δώσω συμπλήρωμα δικό μου,έπειτα να βγάλω με το θήλαστρο....έχω κ τα άλλα δύο ζουζούνια μου που πρέπει να εξυπηρετήσω.

Μην στεναχωριέσαι καθόλου. Το θέμα ειναι να είναι καλά η μπεμπούλα σου κ να παίρνει βάρος κ όχι αν θα πίνει δικό σου ή ξένο γάλα. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Όμως κ εγώ σε λίγο καιρό σκέφτομαι να σταματήσω το θήλαστρο κ το θηλασμό γιατί 2 μήνες τώρα δεν έχω χρόνο για τίποτα. Έχω να βγω έξω πολύ καιρό κ κουράζομαι υπερβολικά με την όλη διαδικασία. Άσε που νιώθω ότι παραμελώ τα άλλα 2 παιδάκια μου.
Μην πέφτεις ψυχολογικά.Να θυμάσαι ότι είσαι μια υπέροχη μανούλα με 3 παιδάκια που κάνεις το καλύτερο για αυτά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!

Πολλά φιλάκια!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:
chrisg έγραψε:

Χριστινα δεν τραβαω, δεν εχει μυξουλες να τρεχουνε μονο μπουκωμα οποτε δε θα κανει κατι το ρουφηχτηρι.
Εμεις ετοιμα θα τα παρουμε ολα, τιποτα δε φτιαξω, δεν προλανβαινω. Του χρονου!

Ευτυχώς Ρινούλα μου που δεν έχει μυξούλες. Κουράγιο με το ορό.Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά.
Εννοείται ότι κ εγώ αν κάνω πάρτυ όλα έτοιμα θα τα πάρω. Απλώς σκέφτομαι πότε θα προλάβω να συγυρίσω το σπίτι Wink. Τα 2 ζουζούνια μου έχουν γεμίσει όλο το σπίτι με παιχνίδια.Δεν περιορίζονται σε ένα δωμάτιο κ δεν θέλω κ εγώ να είμαι αυστηρή λόγω του μωρού για να μην έχουμε ζήλιες κ όπως καταλαβαίνεις γίνεται ένας χαμός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ..ΕΧΩ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΝΑ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ Κ 3,5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ..ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ..ΕΧΩ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΝΑ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ Κ 3,5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ..ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΓΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Τόνια μου!Περαστικά κ στη κουκλίτσα σου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Τόνια μου. Κι εγώ 2 μήνες τώρα λόγω του μωρού δεν μπορώ να ασχοληθώ, να παίξω με τα άλλα 2 παιδάκια μου. Κουράζομαι αφάνταστα κ με τον θηλασμό κ με το θήλαστρο γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος κ τρέχω όλη την ώρα..
Είναι πολύ διαφορετικά όταν έχεις ένα παιδάκι να ασχοληθείς κ πολύ διαφορετικά όταν έχεις 3. Οι αντοχές,οι δυνάμεις αλλά κ η υπομονή εξασθενούν πολύ νωρίτερα.
Το σημαντικό είναι να είναι καλά κ να παίρνουν βάρος τα μωράκια μας. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτά. Πιστεύω ότι είναι λάθος μας να νιώθουμε τύψεις. Κ εγώ σκέφτομαι σοβαρά σιγά σιγά να σταματήσω το θήλαστρο γιατί είμαι συνέχεια με ένα στήθος έξω.
Να είναι καλά τα μωράκια μας αλλά πρέπει να είμαστε κ εμείς γερές κ δυνατές τόσο σωματικά όσο κ ψυχολογικά για να τα αναθρέψουμε.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι εγω μπορω να σε καταλαβω απολυτα!!!
εμενα τελικα θα φυγει η μαμα μου την παρασεκυη κ φαντασοτ παρολο την βοηθεια ειμαι ενα κινητο πτωμα!!
τα αγορια με εχουν αναγκη μιας κ βλεπω διαφορες αλλαγες στην συμπεριφορα τους!!ελειπα κ 2 βδομαδες μεχρι να γεννησω οποτε εχει δημιουργηθει ενα κενο!!!η μπεμπα ειναι 4 κιλα ειναι μεγαλο μωρο με απαιτησεις!!!μου φτανει μονο οτι εινια καλα!!!τιποτε αλλο..πηρα κ τον γιατρο μου κ μου ειπε να μην παρω χαπι να κοψω το γαλα μιας κ θα υποφερω αλλα να μιλησω με την παιδιατρο να δω πως θα το κανουμε με τα γευματα!!!βασικα εχω κ εγω πλεον αναγκες εδω κ 2 μηνες ειμαι συνεχεια μεσα σε ενα σπιτι η μια αναποδια ερχεται μετα την αλλα κ θελω να απολαυσω λιγακι ανεμελια!!!με καταλαβαινεςι φανταζομαι

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου ο,τι νομιζεις εσυ καλυτερο! Τα 4 κιλα ειναι πολλα για νεογνο, αλλα σου το ειπα, για παραγωγη γαλακτος δεν ειναι. Σου ηρθανε αναποδα πολυ ομως... Αν σου εβγαινε ο χρονος υπηρχαν τροποι αλλα εσυ πρεπει να κοιταξεις τι ειναι καλο για ολη την οικογενεια σου, αυτο εχει σημασια!

Χριστινακι, γιατι δε βαζεις το μωρο κατευθειαν στο στηθος χωρις θηλαστρα και τετοια να δεις πώς θα παει; Σιγουρα εχεις αρκετη παραγωγη οποτε δε θα εχετε προβλημα.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:χριστινακι εγω μπορω να σε καταλαβω απολυτα!!!
εμενα τελικα θα φυγει η μαμα μου την παρασεκυη κ φαντασοτ παρολο την βοηθεια ειμαι ενα κινητο πτωμα!!
τα αγορια με εχουν αναγκη μιας κ βλεπω διαφορες αλλαγες στην συμπεριφορα τους!!ελειπα κ 2 βδομαδες μεχρι να γεννησω οποτε εχει δημιουργηθει ενα κενο!!!η μπεμπα ειναι 4 κιλα ειναι μεγαλο μωρο με απαιτησεις!!!μου φτανει μονο οτι εινια καλα!!!τιποτε αλλο..πηρα κ τον γιατρο μου κ μου ειπε να μην παρω χαπι να κοψω το γαλα μιας κ θα υποφερω αλλα να μιλησω με την παιδιατρο να δω πως θα το κανουμε με τα γευματα!!!βασικα εχω κ εγω πλεον αναγκες εδω κ 2 μηνες ειμαι συνεχεια μεσα σε ενα σπιτι η μια αναποδια ερχεται μετα την αλλα κ θελω να απολαυσω λιγακι ανεμελια!!!με καταλαβαινεςι φανταζομαι

Τόνια πιο πολύ δεν γίνεται να σε καταλάβω! Περνάμε σχεδόν τα ίδια. Εγώ πριν γεννήσω δεν έβγαινα έξω λόγω των συσπάσεων.Μετά που γέννησα βγήκα μία φορά που σαραντίσαμε κ μια φορά που πήγαμε όλοι μαζί στο σπίτι των γονιών μου. Όπως λες κ εσύ, κ εγώ έχω ανάγκες...η κυριότερη ....ο ύπνος... κάθε μέρα κοιμάμαι μόνο 2 τρίωρα αν είμαι τυχερή.
Είμαι κλεισμένη στο σπίτι όλη την ημέρα με τα παιδιά. Περιμένω το Πάσχα για να βγω επιτέλους έξω. Πάλι καλά που έχω κοντά τους γονείς μου κ όποτε έχουμε θέματα αρρώστιας πηγαίνουν τα παιδιά.Διαφορετικά θα είχα τρελαθεί.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πάρεις χάπι. Αν θέλεις να μειώσεις την παραγωγή σου για να σταματήσει το γάλα, να αρχίσεις σταδιακά να κάνεις λιγότερο θήλαστρο.Αν τώρα κάνεις 5 φορές θήλαστρο, ξεκίνα από αύριο 4 φορές και κράτα το για 4 μέρες, μετά κάνε 3 φορές θήλαστρο για 4 μέρες, μετά 2 φορές θήλαστρο για 4 μέρες ,μετά 1 φορά για 4 μέρες κ μετά τέλος.Αυτό μου έχει πει η μαία μου. Ρώτα όμως κ την δική σου γιατί η κάθε μαία τα λέει διαφορετικά.
Το βάρος της κουκλίτσας σου είναι τέλειο! Δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι ούτε να στεναχωριέσαι. Τα παιδάκια μας, μας έχουν ανάγκη να μας βλέπουν δυνατες κ όχι ψυχολογικά πεσμένες. Δεν λέω,καλό είναι ο θηλασμός αλλά όταν έχεις κ άλλα μικρά παιδιά θέλει πολύ προσπάθεια για να είναι εφικτός κ να διατηρηθεί μήνες.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Τονια μου ο,τι νομιζεις εσυ καλυτερο! Τα 4 κιλα ειναι πολλα για νεογνο, αλλα σου το ειπα, για παραγωγη γαλακτος δεν ειναι. Σου ηρθανε αναποδα πολυ ομως... Αν σου εβγαινε ο χρονος υπηρχαν τροποι αλλα εσυ πρεπει να κοιταξεις τι ειναι καλο για ολη την οικογενεια σου, αυτο εχει σημασια!

Χριστινακι, γιατι δε βαζεις το μωρο κατευθειαν στο στηθος χωρις θηλαστρα και τετοια να δεις πώς θα παει; Σιγουρα εχεις αρκετη παραγωγη οποτε δε θα εχετε προβλημα.

Ρινούλα μου τον βάζω στο στήθος αλλά δεν τρώει γρήγορα. Μπορεί να είναι κ 45 λεπτά κ ακόμα να τρώει! Οπότε κ εγώ κουράζομαι-έχω κ τα άλλα 2 που πρέπει να τους φτιάξω πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό- οπότε του δίνω μπιμπερό κ όσο πιει. Για αυτό κάνω θήλαστρο. Για να είμαι σίγουρη ότι θα φάει αρκετά αλλά κ για να εξυπηρετήσω τα άλλα 2. Για να είμαι ειλικρινής όμως κουράζομαι πολύ. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ή να σταματήσω τον θηλασμό κ να έχω μόνο το θήλαστρο ή να σταματήσω το θήλαστρο κ να του δίνω κ ξένο γάλα-όταν τελείωσουν όσα εχω αποθηκεύσει . Προσπαθώ για το καλύτερο του . Μακάρι να αντέξω άλλους 3 μήνες.

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια σήμερα επέστρεψα στο σπίτι!! Γέννησα το Σάββατο 13/4 φυσιολογικά μιας και την Πάρασκευή το βράδυ με πιασανε οι πόνοι!! 3350 kg και 52cm!! θηλάζουμε full και ειμαι και εγω πτώμα! Αλλά ο μεγάλος σήμερα που γυρίσαμε ενω είχε τρελή χαρά στράβωσε πολύ με τον θηλασμό. Δεν θέλει να θηλάζω τον μικρό καθόλου Sad Αντε να δω πως θα τον πείσω.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NERAIDA_4 έγραψε:Κοριτσάκια σήμερα επέστρεψα στο σπίτι!! Γέννησα το Σάββατο 13/4 φυσιολογικά μιας και την Πάρασκευή το βράδυ με πιασανε οι πόνοι!! 3350 kg και 52cm!! θηλάζουμε full και ειμαι και εγω πτώμα! Αλλά ο μεγάλος σήμερα που γυρίσαμε ενω είχε τρελή χαρά στράβωσε πολύ με τον θηλασμό. Δεν θέλει να θηλάζω τον μικρό καθόλου Sad Αντε να δω πως θα τον πείσω.

Συγχαρητήρια Βάνα μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Να σας ζήσει το αγοράκι σας!
Υγειά κ τύχη να έχει στη ζωή του! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Όσο για τον μεγάλο, μικροζήλιες σου κάνει.Προσπάθησε όταν θηλάζεις κ είστε μαζί να του μιλάς κ να του δίνεις σημασία όσο μπορείς περισσότερο. Αν μπορείς να βάζεις να βλέπετε μαζί παιδικές ταινίες ή ακόμα κ να του διαβάζεις παραμύθια. Καλή δύναμη κ καλή λοχεία!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χριστίνα και Τόνια, είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός με 3 παιδάκια...Καλή δύναμη! Αξίζουν όμως οι στιγμές ευτυχίας που περνάτε στις μεγάλες και όμορφες οικογένειές σας ...Εδώ με έναν μπόμπιρα και για να κάνουμε καμιά δουλειά θέλουμε τύχη!
Βάνα, να σου ζήσει και πάλι! Θα τα βρείτε με το μικρό σταδιακά.
Χριστίνα, σήμερα ο μικρός μου κοιμάται από το πρωί πιο ήσυχα και όταν ξυπνάει , είναι πάλι ήρεμος. Για το βράδυ δεν εγγυώμαι ΄τίποτα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, ό,τι κληρώνει Very Happy Ρηνούλα, ωραία η συγκέντρωση και ας είναι μεγάλοι οι περισσότεροι! Καλό ξημέρωμα από εμένα Sleep

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΦΥΓΩ Κ ΕΓΩ...ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ!!!
ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΡΑΝΤΕΒ ΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΟΤΑΝ 40ΝΤΗΣΩ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ!!!ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ

ΒΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα καταλαβα! Ενα σλινγκ δε θα σε βολευε; Το λω γιατι εχεις προσπαθησει πολυ!

Τονια μου θα κανεις ό,τι ειναι καλυτερο για την ψυχολογια και την οικογενεια σου!

Βανα φιλια πολλα, να σου ζησει!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Χριστινα καταλαβα! Ενα σλινγκ δε θα σε βολευε; Το λω γιατι εχεις προσπαθησει πολυ!

Τονια μου θα κανεις ό,τι ειναι καλυτερο για την ψυχολογια και την οικογενεια σου!

Βανα φιλια πολλα, να σου ζησει!!!

ρινουλα μου εχεις δικιο..εγω θα το κανω μεχτι να φυγει απο μονο του...εχω παρει sling θα με βιηθησει λες με την μικρη μεσα στο σπιτι?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρινουλα εχω βγαζει ενα σπυρακι διπλα στην δεξια θηλη κ με το ζορι βαζω θηλαστρο εκειο..τι να κανω??ποναει

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα ! Τι κάνετε; Πώς πάνε τα μωράκια;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ρινουλα εχω βγαζει ενα σπυρακι διπλα στην δεξια θηλη κ με το ζορι βαζω θηλαστρο εκειο..τι να κανω??ποναει

Τονια μου δε μου εχι τυχει!! Δεν ξερω! Το σλινγκ πιστευω πως βοηθαει, ναι

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα σε όλες τις μανούλες πια,έκλεισε η ομάδα των εγκύων!!!Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα, από τις 11μιση ως τις 3 είχα θηλάσει κ αλλάξει τρεις φορές τη μικρή και δεν έλεγε να ησυχάσει και να κοιμηθεί..τελικά κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι 6μιση για φαγητό κ άλλαγμα..είμαι πτώμααααα!!!
Βάνα να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του!!!
Τόνια και Χριστίνα περαστικά και υπομονή,για όλες μας είναι δύσκολα τώρα στην αρχή. Εδώ εγώ τα έχω βρει σκούρα με ένα μωράκι και τη βοήθεια της μαμάς μου,πόσο μάλλον εσείς με τρία μικρούλια!Να θηλάσετε όσο μπορείτε, σημασία έχει να είστε καλά για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε!
Ρινούλα να σου ζήσει η μικρούλα!
Μαρίνα καλημέρα!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 36 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:17 am, 1 φορά

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σε όλες!
Ιωάννα, και εμένα όταν πάω να κάνω δουλειά ή να κοιμηθώ, αρχίζει. Το βράδυ ειδικά έχει ρανταρ εντοπισμού κίνησης! Laughing Laughing Laughing

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια γεια σας !!!
Τι κάνετε με τα μωράκια σας ;;
Να ρωτήσω κάτι όσες έχουν παει βολτιτσα πριν να σαραντισουν σαν κ ΜΕΝΑ πχ. Τι είδους βολτιτσα τα εχετε παει έτσι με το καρότσι ένα τετράγωνο , στο σούπερ, για καφε χαλαρά τι ; Θέλω κ εγω να βγω γιαυτο ρωτάω μην το παραλάβω ... Ο γιατρός βέβαια μου είπε απο την 20 μέρα να βγω ακόμα κ για καφε ....

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xρύσα εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι γύρω στο 15μερο-20μερο μπορώ να βγω με το μωρό να κάνω μια βόλτα στο τετράγωνο με το καρότσι πχ. ή με το αυτοκίνητο, απλά να αποφύγω κλειστούς χώρους με κόσμο μιάς και κυκλοφοορούν ακόμα ιώσεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις