151 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Δευ Μαρ 25, 2013 1:22 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μανουλες καλημέρα τι κάνετε; Σας διαβάζω κάθε μέρα απο το κινητο γιατι το λάπτοπ χάλασε κ πρεπει να το πάω για φτιαξιμο... Υπομονη στις μανουλες που θηλαζουν μακάρι να θυλαζα κι εγω ακόμα ... Αλίκη μου περαστικα στην Δαναη σου κ στον άντρα σου ... Εμένα ακόμα δεν μου εχει έρθει να βγω ίσα ίσα που δεν μου περνάει κάν σαν σκέψη ... Θέλω να είμαι συνέχεια με το μωρο μου ... Εχθές το πρωι πήγα την βαφτηστηρα μου στην εκκλησία να κοινωνησει κ το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό κ δεν πήρα την μπεμπα μαζι μου κ μου έλειπε παρα πολυ ... Το απόγευμα την πήγα στην εκκλησία κ της άρεσε πολυ καθόταν στο καρότσι της κοιτούσε γυρω γυρω κ δεν έβγαζε τσιμουδια που σε άλλες συνθήκες τόση ώρα θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο ... Τώρα ξαναρχισε να μην πίνει το γάλα της με τίποτα όμως όσο κ αν την προσπαθώ κ πήρα τον παιδιατρο τηλ κ μου είπε να της αρχίσω σιγα σιγα την κρεμουλα οταν βλέπω ότι εχει παει μεσημέρι κ δεν εχει πιει σχεδόν τίποτα ... Εχθές μέχρι τις 12 είχε πιει μόνο 100 ml κ έτσι της έκανα κρέμα κ μπορω να πω ότι για πρώτη φορα καλα τα πήγαμε έφαγε όλο της το πιάτο αν κ μου πήρε σχεδόν 40 λεπτά για να την ταισω ... Σήμερα εχει πιει γάλα κ μάλλον δεν θα της δώσω ... Άντε να περάσουν ακόμα 15 μέρες να την αρχίσω κ στην φρουτοκρεμα να ηρεμήσω λίγο ... Ειναι φοβερό άγχος να μην τρώει το παιδί ... Την νύχτα δεν ξυπνάει απο μονη της κ αναγκαζομαι να την ξυπναω εγω για να πιει λίγο γάλα μήπως κ φτάσουμε τα όρια που πρεπει να πίνει ... Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλα έχω αγανακτήσει με το γάλα ...