176 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Τρι Μαρ 26, 2013 9:04 am
dimitra al
Πανταχού παρούσα!
crazymommy κανε δουλειεσ κοψε σοκολατα και θα γινεις μοντελο.κανε και καμια πατεντα στα παλια ρουχα και εισαι μια χαρα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitra al έγραψε:crazymommy κανε δουλειεσ κοψε σοκολατα και θα γινεις μοντελο.κανε και καμια πατεντα στα παλια ρουχα και εισαι μια χαρα!!!
Patsie έγραψε:Καλημερα Φωτεινη, αντε με το καλο κι οι στερεες! Πω πω εφτασε 5 μηνων η Ζωη σου ε? Απιστευτο!!
Καλημερα Μαρια, Ειρηνη, Ελενη!
Αλικη να τον χαιρεσαι τον καλο σου! Κριος ε? Καλο ζωδιο ειναι. Τωρα που ειπα για ζωδια εμεις ειμαστε ο αντρας μου Τοξοτης, εγω Υδροχοος κι ο μπεμπης μας βγηκεΤοξοτης με ωροσκοπο Υδροχοο Ετσι, μη μεινει κανεις παραπονεμενος!
Εμεις εχουμε χαλασει παλι τον υπνο τελευταια γμτ...
Αυριο παω για ρεκτιφιε (ανταυγειες, κουρεμα κλπ.) και μεθαυριο εχω εξοδο solo!
Λεμε μηπως παμε καπου κι ενα διημερακι με τον αντρα μου - και τον μπεμπη μαζι εννοειται - ετσι να φυγουμε ενα πρωι κ να γυρισουμε το επομενο βραδυ, να αλλαξουμε λιγο παραστασεις, αλλα μαλλον σε κανα-δυο βδομαδες, να παραδωσει πρωτα μια εργασια για το μεταπτυχιακο που κανει να μην το εχει αγχος.
Fotini77 έγραψε:Kαλημέρα Κλεοπάτρα μου,Ελένη,Ειρήνη.Όντως απίστευτο μου φαίνεται που γίναμε 5 και μηνών κ την κάνω πρόβες στο καρεκλάκι της για μαμ,και αρέσκεται ευτυχώς η κυρία Καλή οικογενειακή βολτούλα να κάνετε,να αλλάξετε παραστάσεις,όπως και η σόλο τσάρκα,να ξεσκάσεις!Μ<ια από τα ίδια κ εγώ,δίνω μόνο για την μπουμπού μου κ δεν περισσεύουν για δικό μου ρεκτιφιέ,ούτε μπορεί κάποιος να`κρατήσει την μικρή τόση ώρα-μόνο από εμένα παίρνει μπιμπερό,εκτός του θηλασμού-οπότε χωρίς να το επιδιώξω γυρίσα στο φυσικό μου σχεδόν χρώμα μαλλιών.Περιμένοντας και την προαναφερθείσα ΔΕΗ,ζήτω που καήκαμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης