51 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Σαβ Μαρ 16, 2013 11:04 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε ξεχασα μωρε ελενη;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy29 έγραψε:Σε ξεχασα μωρε ελενη;
roulakriti έγραψε:Γειαα σας... τι κανετε???
Ελενη ε, αφου εχετε και χωραφια...εγκρινει και η Μελινομαρια...δεχομαστε!!!
Για τα σπυρακια θα ρωτησω απο βδομαδα τον παιδιατρο... δε φυγανε τελικα!!
Κι εμενα ο μπεμπης μου ειναι λιγο μινιόν.... μεθαυριο μπαινει στον 5ο και ειναι 5,500 κιλα περιπου αλλα αφου τρωει κανονικα και λεει ο παιδιατρος πως ειναι ενταξει δεν πολυαχονομαι..!!!
kalhspera roula!na xairesai to paidaki soy kai me to kalo h bafthsh!!!ayto 8a prepei na to rwthseis giati se ka8e enoria kai se ka8e nomo einai diaforetika.rwta apla ton pater ths enorias poy 8a baftisete to mwraki sas!roulakriti έγραψε:Καλησπερα μανουλες και μωρακια... τι κανετε???
Εχω μια απορια παλι σε σχεση με την βαφτιση... εγω δεν εχω κανει γαμο...μπορω να κανω την βαφτιση του μπεμπη η πρεπει να παντρευτω κιολας..???
Ευχαριστω πολυ!αγιας σοφιας πηγαμε.λουλα λεγετε αυτη που το εχει.ολα υπεροχα!!!mamameli έγραψε:Δημητρα δεν ειναι αναγκαιο να κανει πυρετο ουτε κανουν ολα τα εμβολια!
Εμας ο γιατρος μας λεει καθε φορα αν υπαρχει τετοια περιπτωση!
Ωραια που βρηκατα βαφτιστικα!Με γεια σας!
mamameli έγραψε:roulakriti έγραψε:Γειαα σας... τι κανετε???
Ελενη ε, αφου εχετε και χωραφια...εγκρινει και η Μελινομαρια...δεχομαστε!!!
Για τα σπυρακια θα ρωτησω απο βδομαδα τον παιδιατρο... δε φυγανε τελικα!!
Κι εμενα ο μπεμπης μου ειναι λιγο μινιόν.... μεθαυριο μπαινει στον 5ο και ειναι 5,500 κιλα περιπου αλλα αφου τρωει κανονικα και λεει ο παιδιατρος πως ειναι ενταξει δεν πολυαχονομαι..!!!
Η θεία απο το Σικάγο
Ε μα κι εσυ βρε Ρούλα κανείς τη δύσκολη... παρακαλαει ,προίκα σου δίνει..ολόκληρος κοριτσαρος είναι..καλη η συμπεθερα...να μη πω μια καλη κουβέντα κι εγω...
Elenisig έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, καλή σαρακοστή!!!!
Εμά βρε Μαρία, το μικρό μου. Μήπως είναι από το εμβόλιο? Ξαναείδες πάλι σήμερα?
Δήμητρα, νομίζω 6 με 9 μηνών θα της είναι εντάξει. Ωστε να μην είναι πολύ φαρδύ.
Καλό βράδυ!
ευχαριστω κοριτσια!!δε θελω να ειναι στη μπεμπουλα σα παρταλια...ελπιζω να μη τα παρηγγειλε!!mamameli έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, καλή σαρακοστή!!!!
Εμά βρε Μαρία, το μικρό μου. Μήπως είναι από το εμβόλιο? Ξαναείδες πάλι σήμερα?
Δήμητρα, νομίζω 6 με 9 μηνών θα της είναι εντάξει. Ωστε να μην είναι πολύ φαρδύ.
Καλό βράδυ!
Έτσι λένε!Αλλα δεν ξέρω..δεν πιστεύω να εφαγα κάτι..
Ναι είδα και σήμερα..
Τώρα πρέπει να ξανακλεισει η φλεγμονή..υπομονημονο μπορω να κάνω!Κρίμα..
Δημητρα κι εγω συμφωνώ να είναι το νούμερο της και όχι μεγαλύτερο.Σημασία έχει να το φορέσει 2-3 φορές τώρα ..12-18 μηνών θα είναι χειμώνας.Αν είναι και λεπτπυλα ούτε να το σκέφτεσαι..το μικρο να πάρεις!Βέβαια δες τα μηπωςωειναι στενή γραμμή αλλα δεν νομίζω!
Αύριο θα φτιάξουμε κυρά σαρακοστη με ζυμαρι και 7 πόδια.Κόβεις ένα τη βδομάδα μεχρι το Πάσχα ..όσες έχετε μικρα παιδάκια θα τους αρέσει!πέρσι το έμαθα απο τον παιδικο σταθμο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης