501 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Παρ Απρ 19, 2013 4:30 am
roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Ειρήνη συγκινητικό να βλέπεις τον μεγάλο να νοιάζεται για το μωρό!!!
Μαρία, Ρούλα, Φωτεινή, Τζένη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elenisig έγραψε:Ειρήνη συγκινητικό να βλέπεις τον μεγάλο να νοιάζεται για το μωρό!!!
Μαρία, Ρούλα, Φωτεινή, Τζένη
Elenisig έγραψε:Ρούλα συμφωνώ με τη Μαρία, συνέχισε τη κρέμα κανονικά μια φορά τη μέρα κ όταν ξαναπάς ρώτα τον να σου πει με λεπτομέρειες. Κ ας είναι βιαστικός, δεν το κατάλαβα, η δουλειά τους είναι, δεν μας κάνουν χάρη!!!Αντε γιατί τα πήρα!
Πάντως όντως ο κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα.
Εμάς μας είπε να αρχίσω με φρέσκα φρούτα αλεσμένα στο μίξερ, μήλο-αχλάδι-μπανάνα-πορτοκάλι λίγο λίγο κάθε μέρα κ να αυξάνω τη δόση σταδιακά κ σε 10 μέρες να δίνω το απόγευμα βανίλια-ρυζάλευρο που είναι σε σκόνη.Αυτά μέχρι την επόμενη επίσκεψη που είναι όταν κλείσει τους 6 μήνες κ θα μας πει λεπτομέρειες για το αν προσθέσουμε κ άλλες τροφές. Επίσης μετά το ρυζάλευρο μου είπε να του δίνω λίγο νεράκι, αφου το έχω βράσει πρώτα κ το έχω αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου. Ελπίζω να βοήθησα.
Ειρήνη, καλώς την δέκτηκες!!!
maria1984 έγραψε:Το πρωτο γευμα ειναι παντα γαλα,μετα ακολουθουν τα φρουτα,το μεσημερι η λαχανοσουπα οταν ερθει η ωρα της το απογευμα η κρεμα κ απο εκει κ μετα μονο γαλα...Αλλα αφου σου ειπε μονο κρεμα προς το παρων λογικα θα την δινεις σαν 3ο γευμα δηλαδη γαλα οταν ξυπνησει ,μετα παλι γαλα οταν πεινασει κ το επομενο γευμα ειναι η κρεμα...Σου λεω παντα τι μου ειπε ο δικος μου γιατρος,εσενα τι ωρα σου ειπε να δινεις την κρεμουλα?
maria1984 έγραψε:Γι αυτο σου λεω σημειωσε ολες σου τις αποριες σε 1 χαρτι να τον ρωτησεις οταν πας για να μην ξεχασεις τιποτα... Καλα κανεις κ δινεις μετα γαλα γιατι λογικο ειναι να μην χορταινει αφου τρωει λιγο... Κ ολη την διαρκεια της μερας να δινεις λιγο νερακι αλλα οχι οταν ειναι ωρα για γαλα...
mamameli έγραψε:Ο δικός μου κοιμηθηκε στις 9 !
Τώρα βλέπω barbie!
Τζένη καλύτερα ο μικρός με τη δυσκοικιοτητα;
Αλίκη η Δαναη καλα;
Ρουλα μπορείς να βάλεις τα φρούτα σε κανένα 15θημερο όπως τις οδηγίες που σου δώσανε!εμείς ξεκινάμε με φρούτα άρα δεν υπάρχει θέμα!
Καλο είναι αν έχει κάποια αλλεργία όμως να ρωτήσεις!
Φιλακια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης