276 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Τρι Απρ 02, 2013 12:01 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χτες πηγαμε παιδιατρο.ειναι μια χαρα και τα 2 απλα μου ειπε να τους βαζω ορο για τις μυξες τους.ο μικρος ειναι 65 ποντους και 6,5 κιλα.την ωρα ομως που πηγε να του βγαλει τα ρουχα αρχισε να κλαιει με παραπονο και δακρυα.μετα μου ειπε να τον παρω αγκαλια για να τον ακροαστει και να δει το λαιμο του και φυσικα να κανουμε τα εμβολια μας.πολυ κλαμα.και φυσικα αφου εκλαψε ο μικρος δεν θα κλαψει κι ο μεγαλος.ακομη πριν να του κανει το εμβολιο αρχισε να κλαιει κι αυτος που ποτε δεν εκανε ετσι.τι κανει η ζηλια.μονο με την τουαλετα δεν τα εχουμε καταφερει και μου ειπε η παιδιατρος οχι πιεση πολυ υπομονη.ουτε οταν κανει τα κακα του δεν το λεει.
εγω παλι ποτε δεν φορεσα μακρυμανικα φανελακια τον χειμωνα ουτε στον στρατο ουτε στον μπεμπη.και τωρα ακομη του φοραω καποια βελουτε φορμακια ή και μακο με κοντομανικο φανελακι.το καλοκαιρι στον υπνο μαλλον θα τον εχω με ενα φανελακι οπως εχω και τον στρατο.για εξω ρουχαλακια μονο χωρις φανελακι απο μεσα.νεογεννητο τον στρατο που ηταν καλοκαιρι τον ειχα μονο με φορμακι κοντομανικο χωρις φανελακι.
εγω παλι ποτε δεν φορεσα μακρυμανικα φανελακια τον χειμωνα ουτε στον στρατο ουτε στον μπεμπη.και τωρα ακομη του φοραω καποια βελουτε φορμακια ή και μακο με κοντομανικο φανελακι.το καλοκαιρι στον υπνο μαλλον θα τον εχω με ενα φανελακι οπως εχω και τον στρατο.για εξω ρουχαλακια μονο χωρις φανελακι απο μεσα.νεογεννητο τον στρατο που ηταν καλοκαιρι τον ειχα μονο με φορμακι κοντομανικο χωρις φανελακι.