251 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Κυρ Μαρ 31, 2013 5:50 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειρηνη μπουκαλι του δινω μονο.κι εγω ευχομαι να συνεχισει ετσι και να κοιμαται λιγο παραπανω την ημερα εστω το μεσημερι.REINE έγραψε:μπράβο ειρήνη και ο δικός σου κοιμάται πολύ!!
τον θηλάζεις ή μπιμπερό??
μακάρι να συνεχίσει έτσι σίγουρα θα είναι πολύ ξεκούραστο για σένα!!
ευη μου δεν σε ξεχασαμε.μαθαιναμε νεα σου απο την μαμαμελι.ελπιζω να περνας καλα και να προσαρμοστειτε γρηγορα.κουκλακι ο γιος σου.ο αντρας σου καλα με την δουλεια?αντε και να μη σε χασουμε απο δω και περα.evi86 έγραψε:Επεστρεψα!!!!!
Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!Μου λειψατε παρα πολυ εδω στα ξενα.Περιμενα πως και πως να μιλησουμε.Ευχομαι να ειστε ολες καλα οπως και τα παιδακια σας!!Ευτυχως ειχαμε επικοινωνια με την Μαρια (mamameli) και την ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να μην με ξεχασατε....
Εμεις εχουμε μπει στο σπιτακι μας πλεον.Ο μικρος θελει ακομα καιρο για να προσαρμοστει κι εδω.Ενω ειχαμε ενα προγραμματακι παει χαλασε.Κλαματα,τσιριδες ολη μερα κι ολη νυχτα.Τουλαχιστον τρωει καλα ο μπουλουκος μου.Μπορει να πινει και ξενο γαλατακι εκτος απ'της μαμας αλλα ειναι για το καλο του.Μας εχει τρελλανει ομως.Μας γελαει,μας δινει φιλακια και θελει συνεχεια αγκαλια.Και του λεγα του αντρα μου αστον και λιγο κατω θα καλομαθει...τιποτα αυτος,να τα τωρα.Εχουμε αρχισει να ψαχνουμε πραγματα για τα βαφτησια και εχουμε τρελλαθει.Μας βοηθανε πολυ τα ξαδερφια του δικου μου ομως εδω και εχουμε μια παρεα.
Να ξερατε ποσο θελω να βγω,να πιω και να χορεψω...Εχω ξεχασει πως ειναι να πηγαινεις και μια βολτα που λεει ο λογος με τον αντρα σου.Εχω σκασει ολο μεσα μεσα.Το'ξερα πως θα'ναι δυσκολο ομως.
Θελω να μαθω ολα τα νεα σας και αυτο θα μου παρει πολυυυυυ χρονο νομιζω..θα το προσπαθησω...
Δεν μπορω να σας πω αλλα ανωτερα βια...ο μικρος με καλει....
ΥΓ σας εβαλα και φωτο του μπεμπουλη μου να δειτε πως εγινε....