26 Απ: Anepithimiti egkymosyni Παρ Μαρ 22, 2013 4:07 am
maro28
Πρωταγωνιστής!!
δεν διαβασα ολη σου την ιστορια αλλα αν θελεισ βοηθεια θελω με ολη μου την ψυχη να σε βοηθησω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrusaki έγραψε:κοριτσια μου .ειμαι σε κακη κατασταση.οπως σας ειχα πει δεν εχω καλες σχεσεις με την μανα μου καθαρα τυικα μενουμε στο ιδιο σπιτι.σημερα ειχαμε εναν καυγα...με εσπρωξε και με χτυπισε.σας ειχα πει οτι αυτη ειναι που θα μου κανει το μεγαλυτερο κακο.φανταστειτε αν το μαθει...
maro28 έγραψε:συμφωνω μαριαντα αλλα αν το αγορι τησ τησ πει οχι αλλα η κοπελα θελει να το κρατησει?φοβαμαι θα τησ ασκησουν τρομερη πιεση κ θα την αναγκασουν με το ζορι
xrusaki έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερων προσεχω οσο μπορω....θα μιλησω μαζι του .απλα ο μονος μου φοβος ειναι αν αυτος δεν θελει??
σεγιατρο οχι δεν πηγα ακομα.την εγκυμοσυνη την εμαθα απο εξετασεις αιματος που εκανα προσφατα.με το αγορι μου τον λατρευω τωρα περνει το πυτχιο του ... απλα φοβαμαι στο οτι μπορει να μην θελει γτ οπως και να το κανουμε ειναι μια δεσμευση το παιδι.και τι θα κανουμε μετα απο αυτο ?? ωραια αποφασιζω να το κρατισω αν δεν θελει να εχει σχεσεις ποια μαζι μου αν ???πολλα αν?? τι θα κανει θα με αποκαταστησει? θα με παρατησει τι?μονη μου παντως δεν μπορω να ανταπεξελθω δεν θα μπορεσω...ναι αθηνα μενωmaro28 έγραψε:σε γιατρο εχεισ παει?μαλλον οχι...κατι πρεπει να κανεισ συντομα ειναι επικυνδυνο να μην ξερεισ αν ολα πανε καλα
σε ευχαριστω παρα πολυ θα σε ενημερωσω συντομα ..το πηρα αποφαση ποια.. πρεπει να ξεκαθαριστειmaro28 έγραψε:παντωσ αν σ αγαπαει πραγματικα οχι μονο θα σε αποκαταστησει αλλα θα χαρει κιολασ κ μετα ολα θα παρουν το δρομο τουσ.παντωσ αν ολοι ειναι εναντιον σου κ συ το θελεισ το μωρο σου μπορω αν το θεσ κ συ να βοηθησω ουσιαστικα
xrusaki έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερων προσεχω οσο μπορω....θα μιλησω μαζι του .απλα ο μονος μου φοβος ειναι αν αυτος δεν θελει??
xrusaki έγραψε:κοριτσια με το αγορι μου τα παμε πολυ καλα περναμε πολυ ομορφα τωρα τελειωνη περνει και το πτυχιο του..τον λατρευω.δεν του το εχω πει ακομα γτ δεν εχω βρει την καταληλη ευκαιρια κααι γτ κυριως φοβαμαι λιγο την αντιδρασει του.λοιπον θελω να σας πω και μια μικρη ιστορια εχω μια ξαδερφη η οποοια εμεινε εγκυος στην ηλικια μου εχει δυο κοριτσακια αλλα κανενας δεν την στηριξε κανενας με τον αντρα της κακοπερναει και γενικοτερα το μονο πραγμα που μου λεει ειναι (ευτυχως που εχω τα μωρα μου) με βαση λοιπον το παραδειγμα της ξαδερφης μου ....με πιανει φρικηηη
οχιιιι φανταρος δεν εχει παει ακομα.γτ τωρα τελειωνει το πολυτεχνειο.το ειχε αναβαλει για να τελειωσει της σπουδες του .δεν ξερω αν οι γονεις του θα μπορουσαν.ειλικρινα. κοριτσια μου δεν ειναι το θεμα για τους γονεις του στους γονεις του τι θα πω ( ναι γεια σας ειμαι εγκυος)?? το θεμα καθαρα ειναι αυτος .αμα δεν θα το θελει αυτος δεν ξερω κατα ποσο θα το ν οι δικοι του. αυτοι μπορει να το βλεπουν σαν ''προβλημα'' μπορει να το βλεπουν και να θελουν εξισου να το ξεφορτωθουν.marianta έγραψε:xrusaki έγραψε:κοριτσια με το αγορι μου τα παμε πολυ καλα περναμε πολυ ομορφα τωρα τελειωνη περνει και το πτυχιο του..τον λατρευω.δεν του το εχω πει ακομα γτ δεν εχω βρει την καταληλη ευκαιρια κααι γτ κυριως φοβαμαι λιγο την αντιδρασει του.λοιπον θελω να σας πω και μια μικρη ιστορια εχω μια ξαδερφη η οποοια εμεινε εγκυος στην ηλικια μου εχει δυο κοριτσακια αλλα κανενας δεν την στηριξε κανενας με τον αντρα της κακοπερναει και γενικοτερα το μονο πραγμα που μου λεει ειναι (ευτυχως που εχω τα μωρα μου) με βαση λοιπον το παραδειγμα της ξαδερφης μου ....με πιανει φρικηηη
Φαντάρος έχει πάει;
Αν δεν σας υποστηρίξουν οι δικοί σου , Οι γονείς του θα μπορούσαν να σας υποστηρίξουν;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης