Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

ajt1968

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
??? You haven't reached the post limit for sending private messages.

27ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty ΓΕΙΑ ΣΑΣ Πεμ Μάης 09, 2013 5:50 am

ΜΑΡΙΑ 32

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας εχουμε μια μπεμπα 20 ημερων και ψαχνουμε να την βαφτισουμε νονο και νονα εαν ενδιαφεροσαστε κυρια Δημητρα σας στελνω το κινητο μου.καλησπερα.

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε τι υπηρεσία είναι ο σύζυγός σου και δεν επιτρέπουν βαφτίσεις σε ξένα παιδάκια?

29ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty Καλημερα Παρ Μάης 10, 2013 1:33 am

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα και χρονια πολλα.Μαρακι θα σε παρω τηλεφωνο σημερα.οσο για την υπηρεσια ..δεν μπορω να την αναφερω δεν ειναι μερος αυτο για να συζητησω τι ακριβως κανει ο αντρς μου.οι γονεις που θα βρεθουμε απο κοντα θα μαθουν αναλυτικα ,μεχρι τοτε εδω μεσα οχι.
Cool Razz

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:Καλημερα και χρονια πολλα.Μαρακι θα σε παρω τηλεφωνο σημερα.οσο για την υπηρεσια ..δεν μπορω να την αναφερω δεν ειναι μερος αυτο για να συζητησω τι ακριβως κανει ο αντρς μου.οι γονεις που θα βρεθουμε απο κοντα θα μαθουν αναλυτικα ,μεχρι τοτε εδω μεσα οχι.
Cool Razz
Δήμητρα καταρχήν μπράβο που θες να βαφτίσεις ένα μωράκι τέτοιες εποχες. Σου εξήγησε ο πνευματικός σου γιατί είναι καλό να το κάνεις? Ρωτάω απο περιέργεια. Μου έχει τύχει τώρα να με παρακαλάει μια φίλη να της βαφτίσω το μωρό με δικά της έξοδα Shocked και να πω την αλήθεια είμαι αρνητική λόγω οικονομικών.

31ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty ΓΕΙΑ ΣΑΣ Παρ Μάης 10, 2013 1:45 am

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

ευχαριστω πολυ ,μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την ψυχη μας,ειναι απο τα καλυτερα και τα πιο υσχηρα μυστηρια ομως ξερω πως τουλαχιστον τον σταυρο πρεπει εσυ να τον παρεισ να πεις της φιλης σου...και απο την αλλη δεν ειναι μονο τα εξοδα της βαφτισης τα μετα ειναι που εχουν σημασια εξοδα πολλα και πολυ χρονο να αφιερωσεις.αλλιως καλυτερα να μην βαφτισει καποιος

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

και που δεν πηγα...πηρα και στην ομαδα του ''θεοφιλου'' βοειθανε πολυτεκνες οικογενειες
θα βρω τι θα κανω

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:ευχαριστω πολυ ,μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την ψυχη μας,ειναι απο τα καλυτερα και τα πιο υσχηρα μυστηρια ομως ξερω πως τουλαχιστον τον σταυρο πρεπει εσυ να τον παρεισ να πεις της φιλης σου...και απο την αλλη δεν ειναι μονο τα εξοδα της βαφτισης τα μετα ειναι που εχουν σημασια εξοδα πολλα και πολυ χρονο να αφιερωσεις.αλλιως καλυτερα να μην βαφτισει καποιος
τον σταυρο εννοειται πως θα τον επερνα εγώ ή το πολύ πολύ εκείνη και να της έδινα τα χρήματα. αλλά θα ήθελα να έιμαι ''κανονική'' νονά. πεφτει σε πολυ ασχημη περιοδο για εμας. Βαφτιζω και εγω το μωρο μου και ειμαστε λιγο καπως. Για το μετά δεν με απασχολεί καθόλου. Είμαι παιδί που την νονά μου δεν ξέρω καθόλου οπότε δεν θα το έκαν ποτε αυτό σε ένα μω΄ρο. Ξέρω ότι θα είμαι εκεί όπως πρέπει. Το τώρα με τρομάζει.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:και που δεν πηγα...πηρα και στην ομαδα του ''θεοφιλου'' βοειθανε πολυτεκνες οικογενειες
θα βρω τι θα κανω
Δήμητρα στην Τήνο πολλές οικογένεις έχουν τάξει να ΄΄ρίξουν το μώρο στη χάρη της'' Που σημαίνει ότι εκεί που στέκεσαι έρχεται μια μαμά και σε ρωτάει αν θες να βαφτίσεις το μωρό ή εκείνη την ώρα το ζητάς εσύ. Και τα υπολοιπα τα κανονίζετε στην πορεία. Γιατί δεν επικοινωνείς με την Παναγία της Τήνου για πληροφορίες?

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

ναι μου ειπανε γιαυτο εαν δεν βρ θα παω του χρονου στην χαρη της και οτι θελει ο θεος ας γινει

Βίκυ

Βίκυ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι πάρα πολύ συγκινητικό! Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο! Να ξέρεις ότι θεοσταλτη θα σε έχουν οποιοι τυχεροί γονείς κουμπαριασουν μαζί σας! Να είστε πάντα καλά!

http://www.Wevent.gr

zwhemmh

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα, ειμαστε απο την Κρητη και ψαχνουμε απεγνωσμενα νονο για ενα κοριτσακι 8 μηνων. Περινενουμε την απαντηση σας τηλεφωνικος 6939659399 6950397743:biberaki2:ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 265107
 το ονομα του μωρου υπαρχει ηδη!!!!!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ....
ΣΒΗΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ EDIT.
ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΜΟΝΟ PRIVE ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ EMAIL NA ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙΤΕ.

39ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty καλησπερα Παρ Ιουν 28, 2013 1:21 pm

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

γεια σας ......επιτελους βρηκαμε παιδακι ακομα δεν εχει γεννηθει σε 2.5 μηνες γεννιεται ειναι κοριτσακι και τεριαξαμε με την μανουλα αψογαVery Happy .το περιμενουμε με υπομονη να δουμε ποσο ομορφο και υγειες θα ειναι ποσο πολυ δυνατα θα κλαιει και πως θα ειναι το χαμογελο της ..η μανουλα ειναι απο εκει που γεννηθηκα και μεγαλωσα ειναι συνονοματη μου και 1 χρονο μεγαλυτερη μου.Embarassed  ελπιζω ολα να πανε καλα και να ερθει στον κοσμο με υγεια το μικρακι και η μανουλα να εναι υγειης.με βρηκε απο εδω στο φορουμ και εστειλε μηνυμα γιαυτο μην φοβαστε ολο τον κοσμο καποιοι μεσα στην ''σαπιλα'' ειναι ακομα καλοι.καλο βραδυ.Razz Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

40ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty καλησπερα Σαβ Σεπ 28, 2013 12:03 pm

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Γεια σας υστερα απο εποικοινωνια με μια μανουλα απο εδω μεσα που μου εστειλε πρωσοπικο μηνυμα πριν καιρο................................Καλησπερα παιδια σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση σας....εδω και 8 μερες γεννηθηκε στην Αθηνα στο Ιλιον μια πολυ ομορφη δεσποινιδουλα ειναι 3.600 τωρα και ειναι πολυ ησυχη,πριν τρεις μερες πηγα στο σπιτι της και την ειδα,εκει πηρε πολλες αγκαλιες και φιλακια στα ποδαρακια,,,,,,,,,,,επισεις την ασημωσα και της εδωσα τα δωρακια της.μαζι με τα πλεκτα που εμαθα για χαρη της τους 2 μηνες που περιμενα να γεννηθει παπουτσακια και ζακετακια....τωρα που θα κατεβω για γιατρους θα παω παλι στις 8 Οκτωμβριου να την δω και με τον νονο της τωρα.ειμαι πολυ ευυχισμενη.

roxanne87

roxanne87
Δημητρούλα, τι να πω, πάντα άξια! Με το καλό να την βαφτίσετε την δεσποινίς και να γίνεις μια καλή νονά!

mamana

mamana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας ζησει η βαπτιστηρα σας
με το καλο να παρει τ'ονοματακι της!!!!

Κορνηλια

Κορίτσια λίγο άσχετο με το θέμα αλλα μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορούμε να γίνουμε νονοί σε παιδί σε κάποιο ίδρυμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Θα με ενδιέφερε να βαπτίσω ένα παιδί που βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα..να έχω επαφή να το βλέπω κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο?

zini

zini
Κορνηλια έγραψε:Κορίτσια λίγο άσχετο με το θέμα αλλα μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορούμε να γίνουμε νονοί σε παιδί σε κάποιο ίδρυμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Θα με ενδιέφερε να βαπτίσω ένα παιδί που βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα..να έχω επαφή να το βλέπω κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο?
Ναι γινεται! Τουλαχιστον γινοτανε! Απευθυνσου σε υδρυματα οπως το μητερα που εχουν μωρακια απο νεογεννητα και τα περισσοτερα αβαπτιστα.

Κορνηλια

zini έγραψε:
Κορνηλια έγραψε:Κορίτσια λίγο άσχετο με το θέμα αλλα μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορούμε να γίνουμε νονοί σε παιδί σε κάποιο ίδρυμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Ναι γινεται! Τουλαχιστον γινοτανε! Απευθυνσου σε υδρυματα οπως το μητερα που εχουν μωρακια απο νεογεννητα και τα περισσοτερα αβαπτιστα.
Ok σ' ευχαριστώ!

46ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty καλησπερα Σαβ Οκτ 05, 2013 9:22 am

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Γεια σας .................μπορει καποια μανουλα απο εδω να μου πει αν φαινεται στις απαντησεις μου οτι ψαχνω ακομα για παιδακι να βαπτισω??????????????????????????????????γιατι οχι μονο η μαμα του μωρου που επροκειτο να βαπτισω λεει οτι ψαχνω αλλα οτι ψαχνω και την κορνιλια
να της βαφτισω το παιδι............ποσο πολυ εχω στεναχωρηθει
Sad 

iouliana

iouliana
ε??το διαβασα το θεμα απο περιεργεια και λες ξεκαθαρα οτι θα βαφτισεις ενα κοριτσακι και εισαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο ενω η κορνηλια λεει οτι ενδιαφερεται κι αυτη να βαφτισει καποιο παιδακι ..

μηπως σε δουλευουν βρε δημητρα?

mhtsaina

mhtsaina
iouliana έγραψε:ε??το διαβασα το θεμα απο περιεργεια και λες ξεκαθαρα οτι θα βαφτισεις ενα κοριτσακι και εισαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο ενω η κορνηλια λεει οτι ενδιαφερεται κι αυτη να βαφτισει καποιο παιδακι ..

μηπως σε δουλευουν βρε δημητρα?
Ή και το αντίθετο ...

49ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ - Σελίδα 2 Empty καλησπερα Σαβ Οκτ 05, 2013 10:20 am

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

ΛΕΕΙ πως ειμαι η κορνιλια και ψαχνω και αλλο παιδακι............ολα τα παιδακια της γης θα βαφτισω εγω και με ψευδωνυμα.ναι ημουν ευτυχισμενη αλλα......................................................βιαστηκαν να με κρινουν

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:ΛΕΕΙ πως ειμαι η κορνιλια και ψαχνω και αλλο παιδακι............ολα τα παιδακια της γης θα βαφτισω εγω και με ψευδωνυμα.ναι ημουν ευτυχισμενη αλλα......................................................βιαστηκαν να με κρινουν
Ε αστο μην το πιεζεις. Αφου δεν σε πάει μανα μου.Αστο να ερθει μονο του.Wink Wink 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις