26 ??? You haven't reached the post limit for sending private messages. Τρι Απρ 30, 2013 2:25 am
ajt1968
Σιωπηλή δύναμη
??? You haven't reached the post limit for sending private messages.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δήμητρα καταρχήν μπράβο που θες να βαφτίσεις ένα μωράκι τέτοιες εποχες. Σου εξήγησε ο πνευματικός σου γιατί είναι καλό να το κάνεις? Ρωτάω απο περιέργεια. Μου έχει τύχει τώρα να με παρακαλάει μια φίλη να της βαφτίσω το μωρό με δικά της έξοδα και να πω την αλήθεια είμαι αρνητική λόγω οικονομικών.ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:Καλημερα και χρονια πολλα.Μαρακι θα σε παρω τηλεφωνο σημερα.οσο για την υπηρεσια ..δεν μπορω να την αναφερω δεν ειναι μερος αυτο για να συζητησω τι ακριβως κανει ο αντρς μου.οι γονεις που θα βρεθουμε απο κοντα θα μαθουν αναλυτικα ,μεχρι τοτε εδω μεσα οχι.
τον σταυρο εννοειται πως θα τον επερνα εγώ ή το πολύ πολύ εκείνη και να της έδινα τα χρήματα. αλλά θα ήθελα να έιμαι ''κανονική'' νονά. πεφτει σε πολυ ασχημη περιοδο για εμας. Βαφτιζω και εγω το μωρο μου και ειμαστε λιγο καπως. Για το μετά δεν με απασχολεί καθόλου. Είμαι παιδί που την νονά μου δεν ξέρω καθόλου οπότε δεν θα το έκαν ποτε αυτό σε ένα μω΄ρο. Ξέρω ότι θα είμαι εκεί όπως πρέπει. Το τώρα με τρομάζει.ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:ευχαριστω πολυ ,μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την ψυχη μας,ειναι απο τα καλυτερα και τα πιο υσχηρα μυστηρια ομως ξερω πως τουλαχιστον τον σταυρο πρεπει εσυ να τον παρεισ να πεις της φιλης σου...και απο την αλλη δεν ειναι μονο τα εξοδα της βαφτισης τα μετα ειναι που εχουν σημασια εξοδα πολλα και πολυ χρονο να αφιερωσεις.αλλιως καλυτερα να μην βαφτισει καποιος
Δήμητρα στην Τήνο πολλές οικογένεις έχουν τάξει να ΄΄ρίξουν το μώρο στη χάρη της'' Που σημαίνει ότι εκεί που στέκεσαι έρχεται μια μαμά και σε ρωτάει αν θες να βαφτίσεις το μωρό ή εκείνη την ώρα το ζητάς εσύ. Και τα υπολοιπα τα κανονίζετε στην πορεία. Γιατί δεν επικοινωνείς με την Παναγία της Τήνου για πληροφορίες?ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:και που δεν πηγα...πηρα και στην ομαδα του ''θεοφιλου'' βοειθανε πολυτεκνες οικογενειες
θα βρω τι θα κανω
Ναι γινεται! Τουλαχιστον γινοτανε! Απευθυνσου σε υδρυματα οπως το μητερα που εχουν μωρακια απο νεογεννητα και τα περισσοτερα αβαπτιστα.Κορνηλια έγραψε:Κορίτσια λίγο άσχετο με το θέμα αλλα μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορούμε να γίνουμε νονοί σε παιδί σε κάποιο ίδρυμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Θα με ενδιέφερε να βαπτίσω ένα παιδί που βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα..να έχω επαφή να το βλέπω κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο?
Ok σ' ευχαριστώ!zini έγραψε:Ναι γινεται! Τουλαχιστον γινοτανε! Απευθυνσου σε υδρυματα οπως το μητερα που εχουν μωρακια απο νεογεννητα και τα περισσοτερα αβαπτιστα.Κορνηλια έγραψε:Κορίτσια λίγο άσχετο με το θέμα αλλα μήπως γνωρίζει κάποια αν μπορούμε να γίνουμε νονοί σε παιδί σε κάποιο ίδρυμα?
Υπάρχει τέτοιο πράγμα?
Θα με ενδιέφερε να βαπτίσω ένα παιδί που βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα..να έχω επαφή να το βλέπω κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο?
Ή και το αντίθετο ...iouliana έγραψε:ε??το διαβασα το θεμα απο περιεργεια και λες ξεκαθαρα οτι θα βαφτισεις ενα κοριτσακι και εισαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο ενω η κορνηλια λεει οτι ενδιαφερεται κι αυτη να βαφτισει καποιο παιδακι ..
μηπως σε δουλευουν βρε δημητρα?
Ε αστο μην το πιεζεις. Αφου δεν σε πάει μανα μου.Αστο να ερθει μονο του.ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ έγραψε:ΛΕΕΙ πως ειμαι η κορνιλια και ψαχνω και αλλο παιδακι............ολα τα παιδακια της γης θα βαφτισω εγω και με ψευδωνυμα.ναι ημουν ευτυχισμενη αλλα......................................................βιαστηκαν να με κρινουν
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης