301 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Τρι Απρ 16, 2013 2:45 am
yianna76
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα το πρωτο παιδακι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenamagio έγραψε:επίσης ... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!!!
yianna76 έγραψε:μια χαρα το πρωτο παιδακι;
HappyMama έγραψε:Lemonaki η μικρούλα μου είναι 17 μηνών, θα είναι 19 όταν θα γεννήσω. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για τα παιδιά είναι πολύ καλό να είναι τόσο κοντά και του ίδιου φύλλου.
Kakao, πρέπει να ξεματιαστούμε! Τι να πω… εύχομαι όλα στο τέλος να είναι μια χαρά και να μην έχεις ούτε ομφαλοκήλη. Γιατι σου είπε για καισαρική; Τι είδε;;;
Elenamagio καλως ήρθες κι εσύ στην παρέα μας και με το καλό κι εσύ! Γιατί βρε να έρθει νωρίτερα;
Αυτό το βγάζει αυτόματα ανάλογα μάλλον με τα μηνύματα που έχεις γράψει.
elenamagio έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !
ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΩΣΤΑ !!!!
ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ 8/7 ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ONLINE?
HappyMama έγραψε:Elenamagio σε νιώθω γιατί κι εγώ έχω άλλο ένα μωράκι 17 μηνών και εργάζομαι κι όλας, οπότε καταλαβαίνεις..
Το πρώτο μου το έκανα πρόωρα, 8 μηνών και επειδή έχω και την προδιάθεση με προσέχει ο άντρας μου όσο μπορει είναι η αλήθεια..
Πάντως έχω κι εγώ πολλά πονάκια και συνεχώς λέω "πάει, θα γεννήσω πρόωρα - πάει, θα πάθω τίποτα". Η έρχονται στιγμές που με πιάνει απελπισία απ' την εξάντληση αλλά τι να κάνεις;;;
Lemonaki1 έγραψε:yianna76 έγραψε:μια χαρα το πρωτο παιδακι;
Το πρώτο μου ναι εσένα;
οοοοοοοοοο.ναι ε?καλα μην στεναχωριεσαι ινσουλινη θα κανεις μεχρι να γεννησεις ετσι δεν ειναι ?μετα δεν χρειαζετται?????/HappyMama έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!
Είμαι πολύ χάλια
Το Σάββατο πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης... δυστυχώς ειναι παθολογική.
Τώρα προσπαθώ να κλείσω ραντεβού σε ενδοκρινολόγο και να βρω διατροφές και είμαι αγχωμένη με τις μετρήσεις και για το πότε χρειάζεται ινσουλίνη... (δεν θέλω να πάρω...)
0 = 74
60' = 170
120' = 174
χαλια χαλια χαλια...
elenamagio έγραψε:Happy mama πότε έχεις πιθανή ημερομηνία τοκετού; Αν είχες και τον προηγούμενο πρόωρο τοκετό να προσέχεις διπλά! Εγώ το προηγούμενο το έκανα στις 38 εβδομάδες με τέχνητους πόνους γιατί είχε ελαττωθεί το αμνιακό υγρό. Εγω πάλι μάλλον θα δουλεύω μέχρι και την τελευταία μέρα γιατί είναι ελεύθερο το επάγγελμα μου οπότε τι να κάνω;;; Να το κλείσω; Το πολύ πολύ να ελαττώσω τις ώρες! Κι ο θεός βοηθός!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:οοοοοοοοοο.ναι ε?καλα μην στεναχωριεσαι ινσουλινη θα κανεις μεχρι να γεννησεις ετσι δεν ειναι ?μετα δεν χρειαζετται?????/
αντε με το καλο μακαρι να σαι οκ με την διατροφη και να γλιτωσεις τις ινσουλινεςHappyMama έγραψε:ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:οοοοοοοοοο.ναι ε?καλα μην στεναχωριεσαι ινσουλινη θα κανεις μεχρι να γεννησεις ετσι δεν ειναι ?μετα δεν χρειαζετται?????/
Πολύ σπάνια μένει το ζάχαρο μετά την εγκυμοσύνη. Αλλά το σύνηθες είναι ότι θα κάνεις ζάχαρο λέει μετά από 10 χρόνια.
Απ' ότι μου είπε μία ενδοκρινολόγος συγγενής μου στο τηλέφωνο ναι, θα κάνω μετρήσεις, διατροφή και ινσουλίνες. Διατροφή ήδη ξεκίνησα, την Πέμπτη θα με δει η ενδοκρινολόγος στο Ελενα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης