326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Τρι Απρ 16, 2013 5:20 am
elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Εύα ευάκι καλώς σας βρήκα! Σε βλέπω πολύ οργανωμένη! Εγώ δεν έχω προετοιμάσει απολύτως τίποτα! Είναι το πρώτο σου; Πότε έχεις ΠΗΤ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenamagio έγραψε:Το μωρό είναι αγόρι!!!! Και από ότι βλέπω έχετε οοοοολες κορίτσι! Θα γεννήσω στο ιασώ και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για να είμαι ειλικρινής.... Λένε ότι την καισαρική δεν την γλυτώνεις με τίποτα! Για το σακχάρο έχεις καμία ένδειξη πριν την καμπύλη; Στις γενικές αίματος εννοώ; Εγω θα κάνω καμπύλη την άλλη εβδομάδα και έχω αγχωθεί ΚΑΙ με αυτό!
nai το πρωτο ειναι 20/6 εχω πητ.ιασω εσυ ε εγω μητεραelenamagio έγραψε:Εύα ευάκι καλώς σας βρήκα! Σε βλέπω πολύ οργανωμένη! Εγώ δεν έχω προετοιμάσει απολύτως τίποτα! Είναι το πρώτο σου; Πότε έχεις ΠΗΤ;
Lemonaki1 έγραψε:Καλώς σας βρήκα όλες κορίτσια με το καλό να κρατήσουμε όλες τα παιδάκια μας..
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ τελείωσες κιόλας την βαλίτσα;;
Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα σχεδόν..εκτός τα ψώνια για το νοσοκομείο κ για την μικρή..μας λείπουν ακόμα 2-3 πραγματάκια και το δωμάτιο της δεν έχουμε πάρει ακόμα..σκεφτόμουν να μην παραγγείλω να πάμε να το πάρουμε απ το ικέα το κρεβατάκι κ την ντουλάπα της.
Lamara κι εγώ το παθαίνω αυτό καμιά φορά να μην μπορώ να πάρω ανάσα..αφου νόμιζα θα λυποθυμήσω.
Κορίτσια να φοράτε ματάκι και δε σας πιάνει τίποτα!!!
elenamagio έγραψε:Οι γενικές αίματος μου δείχνουν όλες 70 σάκχαρο εκτός από την πρώτη που έδειξε 75 και την τελευταία που έδειξε 69!!! Μια μονάδα δηλαδή κάτω από το φυσιολογικό. Βέβαια ήμουν νηστική πολλές ώρες... Δυστυχώς δεν ξέρω πως να βάλω στην υπογραφή μου ΠΗΤ και φύλο...αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει...
elenamagio έγραψε:Κορίτσια νομίζω τα κατάφερα με την υπογραφή! Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία !
kakao_28 έγραψε:Καλησπέρααααα....
Πω πω διαβάζω τις προηγούμενες μέρες, όπως λέτε κ εσείς όλες έχουμε μικροπροβληματάκια τελικά.
Άννα σχεδόν τα ίδια οι μπεμπούλες μας. Κ εμένα ήταν λίγο πάνω από 2kg και εχει πολύ ψηλά πόδια.
Καλώς ήρθατε Λεμονάκι & elenamagio!!!
Λεμονάκι με το καλό το κοριτσάκι σου!!! Είσαι η 1η στην ομάδα μας...
Elenamagio κι εσένα με το κάλο το αγοράκι σου!!!
HappyMama τι ήταν αυτό που είπες για την πρώτη σου γέννα, έπαθα ΣΟΚ...
Πρέπει να δεις και τη θετική πλευρά με το ζάχαρο, με τη διατροφή δε θα πάρεις κιλα χιχιχι (παρηγορία στον άρρωστο... ελπίζω να μην σε πειράξει το χιουμορ μου)
Ευά το έχω σκεφτεί κι εγώ πως μπορεί να γεννήσω στην τουαλέτα χαχαχα... Και πραγματικά, το ανάφερε και μια άλλη κοπέλα, τα ακτινίδια βοηθάνε πολύ.
Κι εγώ ζορίζομα λίγο στην αναπνοή αλλά μονο μόλις ξαπλώσω ανάσκελα.
Μαρία-Ευα να μας πεις τα νέα σου αν πας εδώ στο γιατρό.
Να σας ρωτήσω η γιατρός τις τελευταίες επισκέψεις βρίσκει τη μπεμπα 2 μέρες μεγαλύτερη. Λέτε να αλλάξω την ΠΗΤ μου?
Καληνύχτα σας!!
Lemonaki1 έγραψε:Καλώς σας βρήκα κακαο ευχαριστώ πολύ κ εσυ με το καλό η μπουμπούκα σου!!!! <3
Ρώτησε τον γιατρό σου να σου πει για την πητ σου.. Εμάς πριν 2 μήνες μας ειχε πει οτι ειναι 1βδομαδα μικροτερη κ μετα δεν ανεφερε κατι αλλο απλα οτι δεν θα ειναι κ πολυ μεγαλο μωρο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης