576 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Τετ Απρ 24, 2013 5:40 am
HappyMama
Πανταχού παρούσα!
Αν θέλεις να πεις Kallh, που κατέληξες; σε γνωστό γιατρό μέσα στο Έλενα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
HappyMama έγραψε:Αν θέλεις να πεις Kallh, που κατέληξες; σε γνωστό γιατρό μέσα στο Έλενα;
samimas έγραψε:ααααααα...ξεχασα να σας πω ενα ωραιο νεο μου!!!
ο καβουρας ο ανθρωπος,τα κανει ολα αναποδα!!!
παντρευομαι την Παρασκευη με πολιτικο βεβαια....αλλα οκ ειναι ενα βημα κ αυτο!!!
elenamagio έγραψε:Καλώς ήρθες kalh e! Με το καλό το αγοράκι σου! Κι εγώ αγοράκι περιμένω! Κορίτσια σήμερα έκανα καμπύλη σακχάρου. Την πρώτη ώρα ήμουν πολύ χάλια... Τάση για εμετό, ζαλάδες, υπνηλία και τέτοια συμπτώματα... Την δεύτερη ώρα βέβαια συνήλθα! Είχε καμία παρόμοια συμπτώματα;;;
samimas έγραψε:ααααααα...ξεχασα να σας πω ενα ωραιο νεο μου!!!
παντρευομαι την Παρασκευη με πολιτικο βεβαια....αλλα οκ ειναι ενα βημα κ αυτο!!!
elenamagio έγραψε:Καλώς ήρθες kalh e! Με το καλό το αγοράκι σου! Κι εγώ αγοράκι περιμένω! Κορίτσια σήμερα έκανα καμπύλη σακχάρου. Την πρώτη ώρα ήμουν πολύ χάλια... Τάση για εμετό, ζαλάδες, υπνηλία και τέτοια συμπτώματα... Την δεύτερη ώρα βέβαια συνήλθα! Είχε καμία παρόμοια συμπτώματα;;;
samimas έγραψε:elenamagio έγραψε:Καλώς ήρθες kalh e! Με το καλό το αγοράκι σου! Κι εγώ αγοράκι περιμένω! Κορίτσια σήμερα έκανα καμπύλη σακχάρου. Την πρώτη ώρα ήμουν πολύ χάλια... Τάση για εμετό, ζαλάδες, υπνηλία και τέτοια συμπτώματα... Την δεύτερη ώρα βέβαια συνήλθα! Είχε καμία παρόμοια συμπτώματα;;;
κ εγω πρεπει να κανω συντομα κιολας αλλα δεν ξερω καν πωσ γινεται αυτη η εξεταση...
elenamagio έγραψε:Κορίτσια help!!!! Ξέρει καμία ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές μέτρησης σακχάρου μετά από τα 60 λεπτά λήψης της γλυκόζης;
elenamagio έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου! Και τότε γιατί ο γυναικολόγος μου λέει να συμβουλευτώ Ενδοκρινολόγο επειδή στα 60 min έδειξε 148;;; Δεν τον καταλαβαίνω! Εν τω μεταξύ στα 120 min έπεσε στο 90! Τέσπα...πάντως με ηρέμησες αρκετά...και πάλι σε ευχαριστώ!
yianna76 έγραψε:samimas έγραψε:ααααααα...ξεχασα να σας πω ενα ωραιο νεο μου!!!
με το καλο σας ευχομαι
margie_margie έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!Μεταμεσονύχτια πάλι κατάφερα να μπω!Καλωσήρθατε ο ικαινούριες!Sanimas κι εγώ Παρασκευή παντρεύομαι με πολιτικό!
Κι εγώ από δουλειά πολλή κούραση, κι επειδή θα λείπω την Παρασκευή αύριο θα τρελαθώ!!Το Μάιο δε, έχω ένα κάρο πράγματα επειδή θα φύγω προς τα τέλη (πητ 4/6, ελπίζω να μη σπάσουν τα νερά στο γραφείο!δεν είμαστε και το πιο τέλειο περιβάλλον), να προλάβω να κάνω όσο πιο πολλά μπορώ!!!Έλεος!
Ακόμα δεν έφτιαξα βαλιτσάκι, μπήκα χτες στην 34η, περίμενα κάτι χρήματα από την τράπεζα που είχαμε βάλει κι επειδή τοκίζονταν πάγωσαν με αυτό που έγινε εδώ Κύπρο...Αγχώθηκα!Καληνύχτα και κουράγιο σε όλες, πλησιάζουμε!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης