Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 20]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια δωσε μου κι εμεα λιγη αϋπνια, που με παιρνει ο υπνος με το μωρο στην αγκαλια!!! Shocked Shocked Shocked

Μαρινια ηρθε η ωρα για το εμβολιο;; Κι εμεις λογικα σε μια εβδομαδα θα το κανουμε.

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλέ Rinoula έλα πάρε...πόση αυπνία θες???στης 22:30 με 23:00 βέβαια κοιμάμαι όρθια!!!άσχετο αυτό!!Τώρα το καλό μου κοιμάται στα πόδια μου!!και όταν έρθει ο πατέρας του και θα θέλει να κοιμηθεί Μαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1 - Σελίδα 5 850933 , ο μπόμπιρας δεν θα κλείνει μάτι!!!χεχεχεχε ε ρε τι έχει να τραβήξει!!!!!χοχοχοχοχοχοχο και εγώ θα αρράζω στον καναπέ!!!!! Μαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1 - Σελίδα 5 4872

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αααχ, εμβόλια!! Εμείς την επόμενη βδομαδα το πρώτο. Απο τωρα τον λυπάμαι τον κακομοιρη. Εγω κορίτσια πήρα το προδερμ και ειναι πολυ καλύτερο απο το αρκαδι το υγρό. Το αρκαδι μου τα γαργιασε τα ρουχα. Σας αφήνω να σιδερωσω. Φιλακια πολλα

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας τι κάνετε;;
Ταίσα τη μικρή μου τη έβαλα για ύπνο και είπα να σερφάρω λιγάκι!!
Ρινούλα την πιπίλα δε τη πιάνει με τίποτα, της προκαλλεί αναγούλα. Όσο για το ξένο, συνήθως πρώτα δίνω στήθος και μετά ξένο αν δω ότι θέλει και άλλο. Καταλαβαίνω ότι πεινάει όμως γιατί κλαίει και δεν ανακουφίζεται με τίποτα άλλο εκτός από γάλα...
Λια και εγώ από αυπνία άλλο τίποτα, με ξυπνάει το βράδυ για να φάει και μετά δε μπορώ να ξανακοιμηθώ..
Ειρήνη και Χρύσα και εμένα γυρνάει ανάσκελα,αλλά το κεφάλι της το χει στο πλάι, το κάνει πολύ συχνά παρόλλο που της βάζω μαξιλάρι για στήριγμα. Η παιδίατρος μας είπε να την κοιμήζουμε στο πλάι ή ανάσκελα, εφόσον ρευτεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όχι μπρουμητα.
Χριστίνα τι ωραία που τελειώσατε τις ντουλάπες,με το καλό το πάρτυ του μικρού σου,να περάσετε τέλεια! Η μικρούλα μου όντως όποτε μένει ξύπνια αρκετές ώρες μες τη μέρα, το βράδυ κοιμάται περισσότερο,περίππου 4-5 ώρες συνεχόμενα,ευτυχώς!!
Χρύσα κάνει και η δικιά μου κολικούς, ευτυχώς όχι έντονα και όχι παρατεταμένα.
Μαρίνα, μεγαλώσατε! Το πρώτο εμβόλιο μια χαρά,πονάνε τα καυμένα, αλλά είναι για το καλό τους!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kleopatra1981 στις Τετ Μάης 15, 2013 4:01 am, 1 φορά

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleopatra1981 έγραψε:Γειά σας τι κάνετε;;
Ταίσα τη μικρή μου τη έβαλα για ύπνο και είπα να σερφάρω λιγάκι!!
Ρινούλα την πιπίλα δε τη πιάνει με τίποτα, της προκαλλεί αναγούλα. Όσο για το ξένο, συνήθως πρώτα δίνω στήθος και μετά ξένο αν δω ότι θέλει και άλλο. Καταλαβαίνω ότι πεινάει όμως γιατί κλαίει και δεν ανακουφίζεται με τίποτα άλλο εκτός από γάλα...
Λια και εγώ από αυπνία άλλο τίποτα, με ξυπνάει το βράδυ για να φάει και μετά δε μπορώ να ξανακοιμηθώ..
Εγω νυσταζω τη νυχτα κοριτσια! Πεφτω τουβλο!
Κλεοπατρα δε θελει πιπιλα ε; Παντως αν ηθελες, θα μπορουσες να κοψεις το συμπληρωμα. Αν οχι, και η μικτη διατροφη προσφερει τα περισσοτερα απο τα οφελη του θηλασμου!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρηνούλα μακάρι να αρχίσω να βγάζω περισσότερο, αν δω ότι τη φτάνει στην πορεία εννοείται και θα το κόψω το ξένο. Θα της δίνω σε περίπτωση ανάγκης μόνο ή όταν θα θέλουμε να πάμε κάπου με το μπαμπά της και θα αναγκαστώ να την αφήσω στην πεθερά μου. Νομίζω στο μόνο που οφελεί το ξένο είναι ότι ξέρεις πόσο τρώει και κάθε πόση ώρα συν ότι τα κρατάει περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνούλα, ελπίζω να μην πονέσει πολύ και να μη διακόψουμε την ηρεμία του γιατί τις προηγούμενες μέρες ήταν ανήσυχος! Με το καλό και εσείς το εμβολιάκι!
Χριστίνα, καλά να περάσετε στο πάρτυ! Να χαίρεσαι τον μικρό σου και πάντα να τον καμαρώνεις!
Κλεοπάτρα, κοιμάστε λίγο περισσότερο τώρα, ε; Καλό είναι αυτό!

Εγώ πάντως υπνηλία έχω τα βράδια αλλά κάθε 2-3 ώρες με ξυπνάει ο ποντικούλης! Razz Razz Όταν είναι ήρεμος όμως και ξανακοιμάται μετά το θηλασμό δε με πειράζει, έχω συνηθίσει. ΤΟ δύσκολο είναι τις μέρες που έχει μεγάλες γκρίνιες και δεν κοιμάται.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrissa έγραψε:Αααχ, εμβόλια!! Εμείς την επόμενη βδομαδα το πρώτο. Απο τωρα τον λυπάμαι τον κακομοιρη. Εγω κορίτσια πήρα το προδερμ και ειναι πολυ καλύτερο απο το αρκαδι το υγρό. Το αρκαδι μου τα γαργιασε τα ρουχα. Σας αφήνω να σιδερωσω. Φιλακια πολλα

Κι εγω προδερμ χησιμοποιω γιατι το βρισκω ευκολα αλλα μου αρεσει πολυ και το ariel baby!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα μου οσο πιο πολυ θηλαζεις, τοσο πιο πολυ γαλα παραγεις...

Μαρινα δεν ποναει πολυ και το ξεχνανε γρηγορα τοσο μικρα αλλα ισως να σου κανει λιγο πυρετουλη ή ανησυχια, δεν εινι ομως απαραιτητο...

Εγω κοριτσια κοιμαμαι μετα τις 12 καθε βραδυ και με ξυπναει ο μικρος 3 φορες μεχρι τις 8 που ξυπναει η κορη μου. Δυστυχως παρολο που βαζω σιριαλ για να κρατηθω ξυπνια, τα τελευταια βραδιαμε παιρνει ο υπνος...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια μην λετε για αυπνια..εγω πεφτω τουβλο το βραδυ κ οταν την ταιζω με παιρνει ο υπνος αγκαλια με την μικρη...σκετο χαλι..νιωθω τρομερη εξαντληση πλεον!!!εχω φτασει στα ορια μου..
ευτυχως ηρθε η μαμα μου για 5μερες να χαλαρωσω λιγακι απο τις δουλειες του σπιτιοιυ!!!

παντως ουτε κ εμενα τρελαινεται για το ξενο αλλα δεν εχω τοσο να της δινω σαν συμπληρωμα!

alex-paula

alex-paula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Είμαι νέα στην παρέα παρ'όλο που σας παρακολουθώ αρκετό καιρό.

Πριν από 25 μέρες γέννησα το πρώτο μου παιδάκι! Μία κούκλα!

Γενικά δεν έχουμε προβλήματα. τη θηλάζω κάθε 2-2,5 ώρες τη μέρα και 3-4 ώρες τη νύχτα. Τη μέρα τις περισσότερες ώρες κοιμάται στο πορτ-μπεμπε στο δωμάτιό της και η καλύτερή της είναι οι βόλτες με το καρότσι. Το θέμα μου όμως είναι το βράδυ. Λες και καταλαβαίνει (μήπως καταλαβαίνει??) πότε πάει 00:00-01:00 κσι δεν κάθεται με τίποτα μόνη της στο δωμάτιό της! Και κοιμισμένη να την αφήσω ξυπνάει και ουρλιάζει! Μετά ιδρώνω μέχρι να την ηρεμήσω! Τις πρώτες μέρες την άφηνα και κοιμόταν πάνω μου. Τώρα τουλάχιστον κοιμάται δίπλα μου στον καναπέ.
Τα δικά σας πού κοιμούνται?
Εγώ από την αρχή είχα σκοπό να την κοιμίζω στην κούνια της και εγώ να συνεχίσω να κοιμάμαι με τον άντρα μου και ας χρειάζεται να σηκώνομαι για τον θηλασμό, αλλά η μικρή είχε άλλα σχέδια! Γενικά είναι πολύ ανήσυχη το βράδυ.
Είναι πολύ μικρή για να την αφήνω να κλαίει στην κούνια της? Εσείς τί κάνετε?

Ευχαριστώ!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, καλώς ήρθες στην παρέα, να χαίρεσαι το μωράκι σου. Εγώ στην καλαθούνα την κοιμήζω προς το παρών γιατί φοβάμαι να την αφήσω μόνη της. Τη μέρα όμως που την επιβλέπω τη βάζω στην κούνια για να συνηθίζει σιγά σιγά!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:

Ρινούλα μου πολύ χαίρομαι που περάσατε το άλμα ανάπτυξης. Με το καλό να ξεκινήσει ο μπεμπάκος σου να κοιμάται περισσότερο. Που τον κοιμίζεις τώρα; Στην κούνια του; Εγώ ακόμα στο πορτ μπεμπέ δίπλα μου.Πως είναι η κορούλα σου;

Χριστια τωρα το ειδα οτι με ρωταγες. Τον κοιμιζω στο λικνο του διπλα μας (μετα το ιδιο γινεται κουνια). Η μικρη καλα ειναι ευτυχως. Εσεις γλιτωσατε απο τις ιωσεις; Ετοιμο το παρτυ;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alex-paula έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Είμαι νέα στην παρέα παρ'όλο που σας παρακολουθώ αρκετό καιρό.

Πριν από 25 μέρες γέννησα το πρώτο μου παιδάκι! Μία κούκλα!

Γενικά δεν έχουμε προβλήματα. τη θηλάζω κάθε 2-2,5 ώρες τη μέρα και 3-4 ώρες τη νύχτα. Τη μέρα τις περισσότερες ώρες κοιμάται στο πορτ-μπεμπε στο δωμάτιό της και η καλύτερή της είναι οι βόλτες με το καρότσι. Το θέμα μου όμως είναι το βράδυ. Λες και καταλαβαίνει (μήπως καταλαβαίνει??) πότε πάει 00:00-01:00 κσι δεν κάθεται με τίποτα μόνη της στο δωμάτιό της! Και κοιμισμένη να την αφήσω ξυπνάει και ουρλιάζει! Μετά ιδρώνω μέχρι να την ηρεμήσω! Τις πρώτες μέρες την άφηνα και κοιμόταν πάνω μου. Τώρα τουλάχιστον κοιμάται δίπλα μου στον καναπέ.
Τα δικά σας πού κοιμούνται?
Εγώ από την αρχή είχα σκοπό να την κοιμίζω στην κούνια της και εγώ να συνεχίσω να κοιμάμαι με τον άντρα μου και ας χρειάζεται να σηκώνομαι για τον θηλασμό, αλλά η μικρή είχε άλλα σχέδια! Γενικά είναι πολύ ανήσυχη το βράδυ.
Είναι πολύ μικρή για να την αφήνω να κλαίει στην κούνια της? Εσείς τί κάνετε?

Ευχαριστώ!

Καλως ηρθες και να σου ζησει!
Γενικα προσωπικα διφωνω με το να τα αφηνουμε να κλαινε... Σαφως ομως ακομα και οσοι υποστηριζουν τη μεθοδο αυτη αναφερονται σε μεγαλυτεα μωρα... Τα περισσοτεα μωρα ειναι ανησυχα το βραδυ, υπομονη! Γενικα παντως μια χαρα σου κοιμαται!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ...Κ ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ??ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ Sad

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλώς ήρθες Alex-Paula και να σου ζήσει το μωρο σου. Εγω τον κοιμιζω σε πορτ μπεμπε διπλα μου. Με βολεύει και λόγω θηλασμου το βράδυ αλλα και γιατι νομίζω οτι ειναι μικρός για να μείνει μονος του στο δωμάτιο του. Η παιδιατρος μου είπε προχθές οτι είναι καλο τα μωρα να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς μεχρι τους 8 μήνες. Αναπτύσσονται καλύτερα νευρολογικά αν τη νύχτα που θα ξυπνήσουν νοιώθουν τη μαμα στο χώρο τους. Μπορει να ξανά κοιμηθούν και μονο απο τη μυρωδιά χωρις κλάματα. Το πρωι βέβαια στην κούνια του μιας και τον βλέπω συχνά.

lizzy24

lizzy24
καλησπερα μανουλες!

μπορω να μπω στην παρεα σας?

εγω γεννησα μια κουκλα 1/3 η οποια ειναι ζωηρουλα!

το βραδυ κοιμαται στην κουνια της μαζι στο δωματιο ενω τη μερα στην καλαθουνα στο σαλονι!
ξυπναει το βραδυ για να φαει αλλα ακομα οχι στανταρ ωραριο!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lizzy24 έγραψε:καλησπερα μανουλες!

το βραδυ κοιμαται στην κουνια της μαζι στο δωματιο ενω τη μερα στην καλαθουνα στο σαλονι!

Καλως ηρθες και να τη χαιρεσαι!

lizzy24

lizzy24
Rinoula έγραψε:

ευχαριστω πολυ!κιεσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lizzy24 έγραψε:
Rinoula έγραψε:

ευχαριστω πολυ!κιεσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Ευχαριστω!

eirini1985

Καλώς ήρθατε Alex-Paula και lizzy24!και εμείς στην αρχή το ίδιο θεματακι είχαμε,ξυπνουσε τη μέρα άμα 3ωρο και το βράδυ άμα 2ωρο και αφού έτρωγε το βράδυ άντε μετά μια ώρα για να κοιμηθεί και όχι στο κρεβάτι της,αγκαλιά μου!αλλα τώρα κάπως έφτιαξε,περιμένει να φάει το γεύμα της στις 12 και κοιμάται μέχρι τις έξι το πρωί!!υπομονη Alex-Paula είναι μέχρι να προσαρμοστεί και αυτό στο χώρο!

lizzy24

lizzy24
εμενα μια ξυπναει ανα 2ωρο,μια κοιμαται σερι 4-6 ωρες....ακομα προσαρμοζεται!σημερα κοιμηθηκε το βραδυ 11μμ-10:30πμ με 2 φορες ξυπνημα το βραδυ να φαει...τι να πω...αφου ξυπνουσα εγω συνεχεια απο συνηθεια!για να δουμε κι αποψε...καθε βραδυ αλλα!
α και τη μερα μονο αγκαλια κοιμαται αν την ξαπλωσω ξυπναει...

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλώς ήρθατε νέα μέλη Alex paula και lizzy! Εγώ τον κοιμίζω στην καλαθούνα ακόμα δίπλα μου, έτσι και αλλιώς λόγω θηλασμού δε θα μπορούσα με τίποτα να τρέχω σε άλλο δωμάτιο.

Γυρίσαμε από τη γιατρό!Μας βρήκε πολύ καλά , πήραμε βάρος και ύψος καλό. Κάναμε και τα εμβόλια μας, κλάψαμε λιγουλάκι και ελπίζω να μην έχουμε πολλή ανησυχία! Very Happy

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλώς ήρθες lizzu24,να σου ζήσει η μπουμπου σου!!

lizzy24

lizzy24
ευχαριστω πολυ!
νινιδα κανατε?
τωρα εμεις βαλαμε το λαδακι για τη νινιδα να μπανιαριστουμε σε λιγο και νανι!
υπογραφη απο κατω σε 7 μερες μπορω να βαλω?

κοπελες καληνυχτα!φιλια στα μπεμπακια σας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις