26 Απ: Φέρθηκα λάθος;;; Τετ Μάης 08, 2013 7:52 am
roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
demaki88 έγραψε:λες οτι ειναι λογικο που περνανε καλα γιατι τους κανουν ολα τα χατιρια.και ειναι καλο αυτο;;δηλαδη εμεις ειμαστε χαζες μαναδες που δεν τους κανουμε ολα τα χατιρια.πρεπει δηλαδη τα παιδια μας να επιτρεπουμε να γινοντε κακομαθημενα κ οσα εμεις προσπαθουμε να τους περασουμε καλως οι γιαγιαδες τα γκρεμιζουν.ειμαστε με τα καλα μας;γιαυτο ολα τα παιδια πλεον ειναι κανιβαλοι γιατι δεν υπαρχουν ορια.γιαφτο γραφουν γονειςzeta86 έγραψε:ede έγραψε:Καλησπέρα. Αν και κανούρια στο φορούμ το θέμα μου τράβηξε αμέσως την προσοχή και θα πω και την δική μου γνώμη.
Δεν θα μπω στην διαδικασία σωστού και λάθους. Μπαίνω όμως στην θέση της πεθεράς σου η οποία ''κατσιαδάστηκε'' ευγενικά γιατί έκανε ένα ''μεγάλο λάθος'' αγαπάει πολύ το παιδί σου. Βάζετε σε μια διαδικασία την γυναίκα να μην εκδηλώνει τα συναισθήματα της και σε μια διαδικασία το παιδί να ψάχνεται γιατί ''πάγωσε'' ξαφνικά η γιαγιά και τι έκανε λάθος. Στην θέση σου δεν θα κόιταγα να απομακρύνω το παιδί απο την γιαγιά και να παγώσω την σχ΄σεη τους με το έτσι θέλω. Θα κοίταγα να φτιάξω την δική μου σχ΄ση με το παιδί μου. Να περνάει το παιδί μου καλύτερα με εμένα και όχι με την γιαγιά του χωρίς να ανακατεύτω στη σχέση τους. Πιστέυω ότι πληγώνεις 3 ανθρώπους αθέλα σου ίσως, (γιαγιά, παιδί και σύζυγο) μόνο και μόνο γιατί το παιδί περνάει καλύτερα με την γιαγιά τού και όχι μαζί σου . που το τελευταίο είναι δική σου ευθύνη. Αν αύριο μεθαύριο σου πει ότι περνάει με την γυναίκα του καλύτερα θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ..Κ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΤ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ Κ ΧΑΤΙΡΙΑ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΗ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Κ ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ..Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ??
ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.. να μη θελουν κανεναν..και απο αυτα τα παιδια βλεπυμε αρκετα.. που περα απο τους γονεισ δεν σεβονται κανεναν