76 Απ: Yπέρ ή κατά των εκτρώσεων? Παρ Μάης 10, 2013 11:17 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
γνωριζεις αν εχω σπουδασει;θα σε λυπησω αλλα αν νομιζεις οτι εισαι μεντιουμ επεσες εξω.τι ευκολα που βγαζουμε συμπερασματα!μαθε λοιπον οτι εχω μια επιχηρηση δικη μου,το επαγγελμα μου(ασχετα αν το ασκω η οχι.δεν θελω να ασησω για να μεγαλωσω τα παιδια μου)και οικογενειακη επιχηρηση.γεννοβολλαω επειδη μου αρεσει η οικογενεια.annamaria_i έγραψε:demaki88 έγραψε:για πες μου που εγραψα οτι δεν σεβεσε την αποψη μου;παμε καλα;ποιον καβγα;η κοπελα πιστευοντας κατι ειπε οτι δεν υπαρχει επιλογη για καποιον που ζει αλλα ειναι σε κωμε σε ανηπιρια τελος παντον κ της εδωσα απαντηση κ εσυ πεταχτικες λεγοντας πτι δεν σεβομαι.αντε ξεκολα μαζι μου.annamaria_i έγραψε:demaki88 έγραψε:δενν απευθυνθικα προσωπικα.εγραψα την αποψη μου στο αν υπαρχει επιλογη.που για μενα ευθανασια και εκτρωση ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.κοριτσια αν δεν θελατε να ακουσετε αντιθετες αποψεις ας εγραφε η κοπελα να απαντανε μονο οι κοπελες που ειναι υπερ.εχουμε ενα θεμα κ ο καθενας λεει την αποψη του ρε παιδια.γιατι θα πρεπει να μην σεβετε τον αλλον;δηλαδη θα σεβομουν μονο αν ειχα την ιδια αποψη;εγραψες κατι.εγραψα κατι που αντιπροσωπευει εμενα.δεν σκυ ειπα να μην το κανεις.σου ειπα πια ειναι η αποψη μου σε αυτο το θεμα.δεν αναφερθικα σε εσενα να σε πω δολοφονο.η γνωμη μου ομως ειναι οτι οποιοσδηποτε το κανει μηπως να σκεφτει λιγο κ καποια πραγματα;για παραδειγμα αν θα σκοτωνε το γεννημενο του παιδι.που γιια μενα γεννημενο κ αγεννητο ειναι το ιδιο.αν για εσενα δεν ριναι ετσι για την φυση ειναι.αφου η καρδια του χτυπαει.τωρα το αν θα το κανεις ειναι δικο σουυ θεμα.δεν ηρθα να σου χτυπισω την πορτα προσωπικα κ να σε κραξω.εδω που ειμαστε οσα γραφουμε ο καθενας περα απο το οτι τα παιρνειπροσωπικα τα παρερμινευει κ ολαςannamaria_i έγραψε:demaki88 έγραψε:μα εχεις κ εκει την επιλογη της ευθανασιας.αλλα εκει δεν εχεις καρδια να το κανεις γιατι πολυ απλα το εχεις δει να μεγαλωνει ενω οταν ειναι μεσα σου δεν νιωθεις την καρδουλα του που χτυπα.κ δεν εχει στομα κ φωμη ν σου πει μαμα σωσε με.εχετε δει σε καποιο βιντεο εκτρωση;θα παθετε πλακα με τον τροπο που τραβιετε πισω το εμβριο προσπαθωντας να σωθει.ede έγραψε:Εκεί όμως δενέχεις επιλογή. Πορεύεσαι.Αν όμως μπορώ να αποφύγω τα χειρότερα ακομα και με αυτον τον τρόπο? Δεν ξέρω. Δύσκολες καταστάσεις.Ευάκι έγραψε:Ιede έγραψε:Ακόμα και όταν ένα παιδί διαπιστώνεται ότι είναι άρρωστο? θα το κρατούσατε ή εκεί δεν είναι φόνος?
επειδη δεν εχω ερθει σε αυτη τη θεση δε μπορω να σου απαντησω!θα σου θεσω ομως κι εγω μια ερωτηση: αν παρολες τις εξετασεις που εκανε καποια κοπελα και τη διαβεβαιωνουν ολες οτι το παιδι της ειναι υγιες γεννηθει με καποιο προβλημα τι πρεπει να κανει?ή αν -μακρυα απ'ολα τα παιδακια του κοσμου- καποιο μεγαλο παιδακι παθει κατι τι πρεπει η μανα να το κανει?να το παρατησει στον πονο του?αν εσυ η ιδια παθεις κατι (ευχομαι να εισαι παντα γερη!) τι θα πρεπει να κανει ο αντρας σου και τα παιδια σου?να σε εγκαταλειψουν?
μιλας πολυ ευκολα για ευθανασια (!) και για το ποσο ευκολο ειναι για καποια ανευθυνη και εγκληματια κατ εσε να κανει εκτρωση. γιατι; δειχνεις εσυ με τον τροπο σου σεβασμο την αντιθετη αποψη απο τη δικη σου;
απο που φανηκε οτι δεν σεβομαι την αποψη σου κοπελα μου; επειδη σου ζητησα να χρησιμοποιεις καλυτερους χαρακτηρισμους;; στο ζητησα δεν σε υποχρεωσα. σεβομαι απολυτα την αποψη σου και οποιαδίοτε εντιθετη αποψη με τη δικη μου. ο τροπος που την εκφραζεις με ενοχλησε,οχι η αποψη σου.αλλα και ακομα και που με ενοχλησε δεν εχει καμια σημασια μπορεις να λες οτι θες οπως το θες. αλλωστε κρονονασττε και για την συμπεριφορα μας και την αντιδραση μας. το ποιος εχει τα νυχια ετοιμα για καβγα φαινεται νομιζω. 100 φορες σου ειπα οτι δεν με βιαζει που εχεις αντιθετη αποψη και ειναι απολυτα σεβαστη, ο τροπος με ενοχλει.
αρχικα δεν εχω καποιο κολλημα μαζι σου. τυχαινει να διαφωνουμε. δεν εγινε και κατι. και δευτερον εισαι παρα μα παρ πολυ αποτομη σε οποιοδιποτε θεμα, που καποιος εχει αντιθετη αποψη με τι δικη σου. Την αποψη σου τη δςχομαι τους χαρακτηρισμους σου δεν δεχομαι, μπορω και εγω να χαρακτηρισω τις γυναικες που αντι να σπουδαζουν και να μορφωνονται γενοβολανε, αλλα δεν νομιζω να σου αρεσε ο τροπος μου (και θα ειχες και απολυτο δικιο γιατι δεν θα επρεπε να τις κρινω με ασχημους χαρακτηρισμους) σου ειναι πολυ δυσκολο να κρατισεις τη συζητηση σε καποιο επιπεδο;; επο το "αντε ξεκολα μαζι μου" καταλαβαινω πως ναι σου ειναι παααρα πολυ δυσκολο. Δεν πειραζει, ισωσ καποια στιγμη μαθεις να συζητας πολιτισμενα και να μην φανατιζεσαι με αντιθετες αποψεις, που στην τελικη δεν στις επεβαλε κανεις. Απο εδω και περα για να μην θεωρεις πως εχω και κανενα κολλημα μαζι σου, θα μπορουσα να θεωρησω και εγω το ιδιο για σενα οσο αφορα εμενα, αλλα δεν με θεωρω τοσο σημαντικη για τρωει κανεις καολλημα με την παρτη μου, απλα δεν θα ξαναερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου. θα σου λεω σε ολα ναι, να το ευχαριστιεσαι!