Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χτες εκνα μπανιο τον αντωνη και του εκοψα λιγο τα μαλλακια που ηταν μεσα στα ματια του.

αλικη λογικο ειναι να εισαι κουρασμενη.σε νιωθω.εγω ειμαι και σωματικα και ψυχικα κουρασμενη.

θελουμε να φυγουμε ενα σαββατοκυριακο τωρα το σεπτεμβριο οι 4 μας φυσικα καπου εδω κοντα στην αθηνα.ετσι να ξεφυγουμε λιγο,αλλα αφου δεν κραταει η πεθερα τον μικρο θα τον παρουμε μαζι.αν εχετε υποψιν σας κατι καλο εδω κοντα να μας προτεινετε.θα ηθελα πολυ να φυγω μονη με τον αντρα μου αλλα δεν γινεται.

mamameli

Καλημερα!!!
Απο χθες καπως καλύτερα..βέβαια το μπουκωμα εδω!

Ειρηνη.!!!Τον κουρεψες κιολας;;;;;Εμενα ειναι γλομπος!!!!!Απο τοτε με την νινιδα που του επεσαν δεν εβγαλε αλλα ...λιγα αραια δηλαδη!

Τζενη τελικα θα στειλεις το μωρο παιδικο;Θα δουλεψεις ή ετσι σε περιπτωση που βρεις δουλεια;
Αχ τα λυπαμαι τοσο μικρα...σορυ εχεις τον πονο σου κι εσυ!
Ευχομαι ολα καλα να πανε!

Αλικη μου κι εμενα ετσι ξεκινησε η ιωση...ελπιζω να αντισταθεις σθεναρα ..εσεις τρωτε εγω μηδεν αντισωματα.χχχχ!
Αντιθετως η Μελινα τρελενοταν για ψαρι και αβγο αλλα οχι για κρεας..το νινι θα δειξει γιατι με το αλλεργικο ιστορικο του δεν ξερω ποτε θα δοκιμασουμε αν και οι γιατροι λενε όποτε δοκιμαζουν και τα αλλα μωρα.
Χαρηκε η Δαναη με το σχολειο ε;
Εμεις μαυρες πλερεζες εχουμε κατεβασει!

Πατριτσια και Φωτεινη με το καλο οι ετοιμασιες!

Ευχαριστω για τα περαστικα ελεος ακομα δεν μπηκε το φθινόπωρο!
Σας φιλω..

Μολις εκνευριστηκα ..Mad πολυ ομως...με ενα συνεργατη που με εθαψε!

eirini2

μαμαμελι αναγκαστηκα να τον κουρεψω γιατι σχεδον εμπαιναν στα ματια του και τα πλαινα του ειχαν μεγαλωσει και τον περνουσαν ολοι για κοριτσι.ετσι και στον στρατο εκανα.απο μαλλι μπολικο εχουνε και οι 2 απο την γεννηση τους.αν δεις την φωτο την ημερα της βαφτισης που εχω βαλει στο φεισ θα καταλαβεις γιατι τον κουρεψα.

ελπιζω να αναρρωσεις συντομα.η μελινα γιατι στενοχωριεται επειδη δεν παει σχολειο ή επειδη θα ξεκινησει την αλλη βδομαδα?τι εννοεις σε εθαψε συνεργατης.τι εκανε δηλαδη?

mamameli

Nαι Ειρηνουλα μου τον ειδα...σου ειπα απλα τον πονο μου!Αφου τον εδειξα και στον αντρα μου τον γιο σου!Λεω δες μαλλι και ενα μηνα μικροτερος!Και απο δοντια ειστε πιο μπροσταLaughing 
Ευτυχως ειμαστε αγορακια και δεν μας νοιαζουν τα λουσα!

Η Μελινα στεναχωριεται που θα παει σχολειο...και μαλιστα καινουριο..κανονικη προσαρμογη στο νηπιαγωγειο.ακομα πιο πρωινο ξυπνημα..

Ο συνεργατης ειπε οτι δεν τον εξυπηρετησα ενω δεν ειναι αληθεια και με εκανε ρεζιλι!
Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα.. Το κανουν συνεχεια στις γραμματεις αυτο αλλα δεν παυει να με εκνευριζει..εμεις οι γραμματεις και αυτοι οι φαρισαιοι!!!Twisted Evil 

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε.εμεις καλα.χτες πηγαμε στο athens holiday park.ειχα κερδισει κατι εισιτηρια και πηγαμε τον στρατο ο οποιος ενθουσιαστηκε πολυ και δεν ηθελε να φυγει.

μαμαμελι αν και ο μικροτερος της παρεας νομιζω περναει τα αλλα παιδια σε πολλα εκτος απο το μπουσουλημα και την ομιλια.τωρα εχει ξεκινησει ομως να πιανεται απο τα καγκελα του κρεβατιου και προσπαθει να σηκωθει.και τα 2 μου τα παιδια εχουν πολυ μαλλι(εχουν παρει απο τον μπαμπα τους)και εβγαλαν γρηγορα και πολλα δοντια.το μελινακι αγχωνεται επειδη ειναι καινουριο σχολειο και θα εχει αλλα παιδια και δεν ξερει πως θα ειναι.σιγα σιγα θα συνηθισει ομως.

η αθανασια που βρισκεται?η μαιρη?εχουν χαθει πολλες.

Jemina.

Jemina.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα μανούλες πως είστε? Έχουμε καιρό να τα πούμε, λίγο οι διακοπές, τώρα η δουλειά, λίγο ο μικρός που χρόνος. Κανα βράδυ την ώρα που ετοιμάζω φαγητό μπαίνω να δω τι κάνετε αλλά δε μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά. Είδα ότι μεγαλώσατε, βγάλατε δοντάκια, ακούω για σχολεία, παιδικούς .... Εύχομαι σε όλες καλό φθινόπωρο, μακρυά απο αρρώστειες και τρεξίματα και καλή αρχή στα μαθητούδια.
Εμείς αύριο γινόμαστε 9 μηνών (δεν το πιστεύω πόσο πέρασε ο καιρός), βγάλαμε 4 δοντάκια και όχι απλά σηκωνόμαστε αλλά περπατάμε αν τον κρατάς απο τα χέρια (τώρα ξεκινήσαμε και το κράτημα απο το ένα χέρι). Νωρίς μου φαίνεται αλλά αφού το θέλει, να φανταστείτε πήραμε και τα πρώτα μας κανονικά παπουτσάκια.
Ααα όσο για μαλλάκια απο τη βάφτιση μας τον Ιούνιο έχουμε κουρευτεί 2 φορές.
Μαμαμελι αρχικά περαστικά σου, και σε καταλαβαίνω απόλυτα με τη δουλειά, στη προηγούμενη που ήμουνα το κάνανε συνέχεια (πάντα έφταιγε η γραμματεία και ποτέ αυτοί) και ήταν και ένας απο τους λόγους που έφυγα.
Χαιρετώ γιατί πιέζει η δουλειά.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χτες εκνα μπανιο τον αντωνη και του εκοψα λιγο τα μαλλακια που ηταν μεσα στα ματια του.

αλικη λογικο ειναι να εισαι κουρασμενη.σε νιωθω.εγω ειμαι και σωματικα και ψυχικα κουρασμενη.

θελουμε να φυγουμε ενα σαββατοκυριακο τωρα το σεπτεμβριο οι 4 μας φυσικα καπου εδω κοντα στην αθηνα.ετσι να ξεφυγουμε λιγο,αλλα αφου δεν κραταει η πεθερα τον μικρο θα τον παρουμε μαζι.αν εχετε υποψιν σας κατι καλο εδω κοντα να μας προτεινετε.θα ηθελα πολυ να φυγω μονη με τον αντρα μου αλλα δεν γινεται.

Ειρήνη εγώ θα πρότεινα Ναύπλιο, πολύ όμορφη πόλη και κοντά.
Αν θέλετε να κάνετε και μπάνια, τότε ίσως κάτι προς Έυβοια? (αν και δεν έχω κάτι πιο συγκεκριμένο υπόψη μου).

eirini2

Patsie έγραψε:
eirini2 έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.χτες εκνα μπανιο τον αντωνη και του εκοψα λιγο τα μαλλακια που ηταν μεσα στα ματια του.

Ειρήνη εγώ θα πρότεινα Ναύπλιο, πολύ όμορφη πόλη και κοντά.
Αν θέλετε να κάνετε και μπάνια, τότε ίσως κάτι προς Έυβοια? (αν και δεν έχω κάτι πιο συγκεκριμένο υπόψη μου).
κλεοπατρα ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου.ναυπλιο εχουμε παει και τελικα κλεισαμε στα τρικαλα κορινθιας.

maria1984

maria1984
Μανουλες καλησπέρα , τι κάνετε ;;; Σας διαβάζω συνέχεια αλλα κάθε φορα που πάω να γράψω κάτι τυχαίνει κ δεν ολόκληρων το μήνυμα κ έτσι το σβήνω ... Η μπεμπα άρχισε να κρατάει τους καναπέδες κ τα έπιπλα κ να κάνει γυρω γυρω μονη της κ συνέχεια είμαι απο πίσω της μην πέσει , επίσης εχει αρχίσει να αναγνωρίζει αρκετα καλα πρόσωπα κ αντικείμενα με μια φορα που της το λέω κ οταν της πω πχ που ειναι το φως μου το δείχνει με το δαχτυλακι της , επίσης οταν διψαει κ ειναι το μπιμπερο κάπου κοντά που το βλέπει μου το δείχνει μονη της κ της το δίνω να πιει νερό κ δεν θέλει να της το κρατάω εγω . Επίσης μόλις ακούσει κάποιον να βηχει αρχίζει κ το κάνει κ αυτη κοροιδευτικα κ γελάει ... Δεν παλευεται καθόλου ειναι πολυ τσαουσα...

Πατριτσια με το καλο να κάνετε την γαμοβαφτιση κ να περάσετε όμορφα στο ταξίδι σας... Κι εμείς μετα το γάμο θα πάμε για 20 μέρες περιπου στο εξωτερικό κ απο τώρα προσπαθώ να συνηθισω στην ιδέα πως θα αποχωριστω το μωρο μου τόσες μέρες ...

mamameli

Καλησπέρα!!!

Πωπω τι κούραση έχω...Ευχαριστ´ω και πάλι για τα περαστικά!

Μαρακι μου...η μικρη σου έχει πολλή φάση!Τσαχπινογαργαλιαρα!
Ο δικός μου τελικά τα κατάφερε και ανέβηκε στο επιπλο της τηλεόρασης..ακόμα δεν τολμάει να περπάτησει- ένα δυο βηματακια τυχαία.
Απο λεξιλόγιο μαμ μαμ- μα,άντε άντε αντα ντε,κάτι γιαπωνεζικα μιλάει ώρες ώρες..μας κοροϊδεύει κάνοντας τα επιφω νήματα μας..και μια φορα είπε ίνα την Μελίνα.
Καλα το κοριτσάκι μου ήταν πολυ πιο προχωρημένο...
αυτός ούτε δείχνει ούτε παλαμάκια θέλει να κάνει..θέλει να χτυπάει ακόμα τα δικα μου χέρια..κάνει όμως συνέχεια τα δαχτυλακια και χαιρεταει !χορεύει πολυ!Και κάνει αταξιες με πονηρή φατσουλα..και αν δεν τον μαλωσεις σε κοιτάει και περιμένει...επίσης κλαει με λυγμους αν δεν γίνει το δικο του ή του πάρω κάτι που κρατάει.
Αύριο εμβολιο!

Πάνω κάτω όλα τα μωρα τα ίδια κάνουν το καθένα με τα δικα του ταλέντα!

Πάω να την πεσω γιατί αύριο δύσκολη μέρα!

Φιλακια πολλα!

mamameli

Καλησπερα!Λιγο πριν φυγω για το σπιτι..

Τι κανετε;Μονη μου απανταω χαχα!

Σημερα εχουμε εγγραφες σε μπαλετο,συναντηση στο νηπιαγωγειο και το εμβολιο αναβληθηκε..
Ειχαμε και ενα παρτυ αλλα σημερα η Θεσσαλονικη δεν ειναι να πολυκυκλοφορεις..ειδικα αυριο!

Ευχομαι σε ολες καλο σκ!

Φιλακια πολλα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα...! Τι κάνετε μανουλίτσες και μωράκια; Εγώ τα χω παίξει... πολλή γκρίνια τελευταία και υποψιάζομαι δοντάκια που σιγά-σιγά ετοιμάζονται να σκάσουν (αμήν και ποτε, κοντεύουμε 10 μηνών!). Με έχει κουράσει πολύ η μικρή, είχα τη μεγάλη και τώρα παράγινε το κακό... Κατά τ' άλλα πλέον σηκωνόμαστε μόνες μας (από Τετάρτη ή Πέμπτη νομίζω) και στεκόμαστε άνετα όρθιες (αφήνουμε και το ένα χέρι, χαχα). Εγώ νομίζω ότι όπως και η μεγάλη, έτσι και ετούτη εδώ, πρώτα θα περπατήσει και μετά θα μπουσουλήσει. Γιατί όταν θέλει να φτάσει κάτι αντί να μπουσουλάει κάνει βαρελάκια η σκατούλα... Τέλος, κάνουμε μικρά βηματάκια όταν την κρατάμε από τα χεράκια, εντάξει, καλά τα πάμε για τα δεδομένα μας!
Από ομιλία, η ψωνάρα μου της λέω μαμά, με κοιτάζει, της λέω μπαμπά, πάλι με κοιτάζει. Της λέω Λυδία και μου απαντάει "λυδία", αχαχαχ! Επίσης, από χτες ξεκίνησε και το άλλο, όταν κλαίει αρχίζει και λέει "μπαμπαμπαμπαμπαμπαααααα" σαν να προσπαθεί να σου πει το παράπονό της, αχαχαχ, θα τη δαγκώσω σας λέω!

Μελινομαρία μου, στο θέμα της δουλειάς σου, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Ο εργοδότης σου όμως ξέρει να κρίνει πότε έχει δίκιο ο πελάτης, δεν είναι χαζός φαντάζομαι... Στο θέμα της ομιλίας, μη βιάζεσαι να κρίνεις... Μπορεί να άργησε σε σχέση με την αδερφούλα του, αλλά κάποια στιγμή να κάνει την έκρηξη και να τη φτάσει. Έπειτα, είναι μάλλον πιο προχωρημένος στο μυοσκελετικό. Δε γίνεται να τα έχεις όλα, εεε; Razz Μια χαρά είναι ο γαμπρούλης μου και δε σηκώνω κουβέντα, χιχιχι!
Στο θέμα των μαλλιών... κι εμείς ξεκινήσαμε να βάζουμε τσιμπιδάκια γιατί αν και από πίσω είναι σαν αγοράκι (και μαλλιά τελείως ίσια), από μπροστά έχουν μακρύνει και πέφτουν στα ματάκια της. Δεν θέλω να της τα κόψω όμως...
Ειρηνάκι πόσα δόντια είπες;;; Καλέ εμείς είμαστε φαφούτες ακόμα...! Καλά να περάσετε, πολύ όμορφα μέρη εκεί που θα πάτε!
Μαράκι τσαχπίνα η δικιά σου και πανέξυπνη... Τα χουμε πει! Λοιπόν, μιας και ανέφερες κατορθώματα, σήμερα η Λυδία πήρε το τηλεκοντρόλ, το έστρεψε προς την τηλεόραση, πατούσε κουμπιά και περίμενε, χαχαχα. Και να φανταστείτε ότι την ανοίγουμε πολύ λίγο μέσα στη μέρα, μετά τις 10 το βράδυ...
Τζενάκι κανένα νέο με τον παιδικό;
Τζεμίνα πού χάθηκες εσύ; Μεγειά τα παπουτσάκια. Εμείς και να θέλω δύσκολα θα βρούμε με τόσο μικρά πατουσάκια. Το πολύ 17 να φοράει, όπως και η Δανάη τότε που ξεκίνησε το περπάτημα...
Κλεοπάτρα μου έφτασε η γαμοβάφτιση; Πότε είναι θύμισε μου... Με το καλό να γίνουν τα μυστήριά σας και να το ευχαριστηθείτε!
Καλοφώτιστα και τα ζουζουνάκια που βαφτίζονται αυτό το σκ!!!

Εγώ στομάχι χάλια... και ένας πονοκέφαλος... Νομίζω άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την περίοδο...
Άντε, σας φιλώ!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλες!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα,δεν σας εχω διαβασει εδω και καιρο γιατι ειχα τις ετοιμασιες της βαφτισης!!!
Χθες βαφτισαμε το Γιαννιω μου, ηταν πολυ καλο παιδακι, μονο στην κολυμπιθρα εκλαψε κι ας ηταν ψοφιος απ τη νυστα του!!!! Απ οταν αρχισα τις ετοιμασιες χαλασε το προγραμμα μας και στο φαι και στον υπνο!!!!

Στη βαφτιση ηταν ολα ομορφα, απλα και Κρητικα!! Χιχι

<3 <3

Γκρινια φουλ..δοντι γιοκ ακομα!!!!
Αυταα τα νεα μας!!! Καλο βραδυ!!!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κάνετε ;;; Εμείς περάσαμε 1 όμορφο Σ/Κ όλο βόλτες αλλα τουλάχιστον το καταευχαριστηθηκε η μικρη ... Σημερα όλο το απόγευμα είχαμε παει για καφε σε καφετέρια που εχει παιδοτοπο μέσα κ όπως καταλαβαίνεται μόνο καφε που δεν ήπια , μόλις φτάσαμε φώναζε εκει εκει κ έδειχνε τον παιδοτοπο, την έβαλα μέσα κ για 2 ώρες δεν ήθελε με τίποτα να βγούμε έξω , έπαιζε σαν μεγάλο παιδάκι , μέχρι κ σε σκάλες σκαρφαλωνε κ εγω μόνο την στήριζα απο την πλάτη μην πέσει ... Μετα που φύγαμε έπεσε ξερη για ύπνο απο την κούραση ...
Ρούλα μου βαφτισατε κ εσείς , να σας ζήσει το νεοφωτιστο γερο κ καλοτυχο να ειναι πάντα ...

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.

πολλες ευχες σε οσα παιδακια βαφτιστηκαν αυτο το σαββατοκυριακο.καλοφωτιστα να ειναι ευχομαι.

private7

private7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κι απο μένα μανούλες!! Τι κάνετε?? Βολτούλες βλέπω!! Όσο ευνοεί ο καιρός 'όλο έξω τα μικρά μας! Να δω μετά πώς θα μπουν μέσα που θα κρυώσει ο καιρός!
Εμείς αρχίσαμε και αρακά,φασολάκια,ρύζι στο φαγητό αλλά με μπερδεύει η ποσότητα συνέχεια που πρέπει να τρώει κι όλοι λένε ότι το μπουκώνω!! Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 4872 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 4872 
Το απόγευμα μας είπε να τρώει 2 μικρά γιαουρτάκια ή κανονικό "των μεγάλων" ή λίγο φαγητάκι (τώρα αυτό δεν το πολυκατάλαβα!!).
Να σας ζήσουν τα κουκλιά σας όσοι τα βαφτίσατε κ με το καλό όσοι περιμένετε να τα βαφτίσετε (όπως κι εμείς σε 2 εβδομάδες!!) Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 272517 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 272517 

Jemina.

Jemina.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα μανούλες. Πως είστε?
Εμείς μάλλον ψιλοκρυώσαμε γιατί μας τρέχει λίγο η μυτούλα και βαριοανασαίνουμε αλλά και αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Είναι ασταμάτητος, μπουσουλάει, ψιλοπερπατάει (κρατώντας του το 1 χέρι), θέλει να εξερευνήσει τα πάντα, γελάει φωνάζει παίζει, κοιμάται λίγο κατα τη διάρκεια της ημέρας και δείχνει ακούραστος (μόνο το βράδυ ευτυχώς τρώει και πάει για ύπνο αμέσως). Το Σαββάτο πήγαμε σε παιδικά γενέθλια και αφού έκανε τις κοινωνικές του επαφές αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν το συντριβάνι, δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε απο εκεί ήθελε να μπει μέσα.
Να ζήσουν τα παιδιάκια που βαφτίστηκαν και καλή αρχή αύριο σε όσα ξεκινούν σχολείο.Very Happy 

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρουλα να σας ζησει!!!!! Θα ειναι και συνονοματος με τον δικο μου.

Τζεμινα, Ιωαννα, Μαρακι, Ειρηνη, Αλικη Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 417472 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 417472 

Τρεχω και δεν φτανω απο τη μερα που ηρθε και το κοριτσακι μου. Τρελοκομειο το σπιτι συν οτι εχω καθημερινα κοσμο (ερχονται να δουν την κοντεσσα που γυρισε απο διακοπες) Αυριο ξεκιναμε, εχουμε αγιασμο. Με βλεπω να γινομαι ρεζιλι. Ποσο ευσυγκινητη εχω γινει πια? Με το παραμικρο κλαιω. Δεν ξερω αν το προσεξατε, δεν δακρυζω.... δεν βουρκωνω.... καλιω λεμε!

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Εμεις μεγαλωνουμε κ δεν μας χωραει πια ο τοπος,εχουμε κανει οχυρο το σπιτι ετσι ωστε να μην μπορει να παει σε καποια σημεια η μικρη...Δεν μπουσουλαει καλα ακομα αλλα εχει βρει τον τροπο κ σερνεται κατω κ με το που θα γυρισω το κεφαλι απο την αλλη εχει εξαφανιστει απο εκει που την αφησα...Δεν εχω πια καθολου χρονο για τον εαυτο μου κ τις ωρες που κοιμαται προσπαθω να κανω καμμια δουλεια στο σπιτι γιατι αλλιως θα πιασουμε αραχνες...
Μαρκελλα μου καλη σχολικη χρονια να εχει αυριο η μικρουλα σου,φανταζομαι την συγκινηση σου...Κι εμεις αν ξυπνησει νωρις αυριο θα την παω στο σχολειο που ειναι διπλα απο το σπιτι μας να δουμε τον αγιασμο να δει κ τα παιδια που της αρεσει...
Δημητρα μια χαρα τον βλεπω τον μικρο σου που περπαταει αρκει να του κρατατε μονο το 1 χερακι,βιαστικουλης ειναι κ αυτος...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Η μικρή μας πλέον δε βάζει κ@λο κάτω, ακόμα και στο μπανάκι της όρθια θέλει να είναι... Σηκώνεται μόνη της άνετα, συνεχώς και παντού, βολτάρει στους καναπέδες και στο πάρκο, έχει δυναμώσει αρκετά θα έλεγα... Εγώ φυσικά τα έχω παίξει, αλλά το ήξερα ως 2μανούλα... Μην πείτε ότι δεν σας είχα προειδοποιήσει Μαράκι! Χιχι! Τεσπα, τα παιδάκια μας ας είναι καλά και όλα θα τα αντέξουμε... Το σπίτι ας φάει και λίγη σκόνη, δε θα πάθει και τπτ, αντισώματα λέμε! Wink 
Μαρκέλλα με το καλό να ξεκινήσει το σχολείο και η κοράκλα σου!
Ρούλα μου να σου ζήσει ο μικρός!
Όσο για το μπούκωμα.. κι εγώ τη μπουκώνω, χαχα! Αλλά μέχρι να φέρει αντίρρηση, όχι με το ζόρι δλδ. Είναι γεγονός ότι πλέον είναι πολύ βολική στο φαγητό, τρώει ο,τι κι αν της δώσω και σχεδόν όλο πάντα... Καλό αυτό. Μόνο δόντι δε βλέπω ακόμα στον ορίζοντα... Άντε να δούμε!

Σας φιλώ!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε.εγω εχω τον στρατο με πυρετο απο χτες το μεσημερι και το βραδυ αρχισε να παραπονιεται οτι ποναει ο λαιμος του.ελπιζω να μην ειναι καμια ιωση και κολλησει τον μικρο.

ο μικρος χτες σηκωθηκε ορθιος στο παρκο.

ευχομαι καλη σχολικη χρονια σε οσα παιδια θα πανε σχολειο φετος.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κανετε?Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο ,φτασαμε τα 8 κιλα κ του 78 ποντους,πανυψηλη μου λεει οτι ειναι για την ηλικια της,μας ειπε να ξεκινησουμε κ το ψαρι σιγα σιγα...Σε 20 μερες θα ξαναπαμε για να κανουμε το εμβολιο της γριπης,εσεις θα το κανετε απο τωρα η μηπως ειναι νωρις???Εκανα πολλα γελια σημερα οταν περιμεναμε στο γιατρο,εκανε κακακια της η μικρη κ αρχισε κ φωναζε αμεσως τατα ταταααα μααα...

Ειρηνη μου περαστικα στον μικρουλη σου,αχ αυτες οι αρρωστιες πια ,τρεμω τωρα που θα μπει ο χειμωνας...

Αλικη μου μπραβο κ στην Λυδια που αρχισε να σηκωνεται μονη της οσο για τα δοντια μερικα παιδια καθυστερουν αρκετα να τα βγαλουν κι εμεις βγαλαμε τα 2 πρωτα 7κ 8 μηνων κ τωρα τιποτα,φαινονται βεβαια τα πανω κ μερικα στο πλαι αλλα νομιζω οτι θα αργησουν να σκασουν....

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλες!!!
Σας ευχαριστω ολες!!!! Κι εσεις να χαιροσαστε στα παιδακια
σας!!!! Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 39 417472 

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

mamameli

Καλησπέρα!

Αύριο εγερτηριο ξεκινάει το σχολείο!
Ευχαριστουμε για τις ευχές!
Ο μικρός επιτέλους μετα απο δυο μήνες έβγαλε και τρίτο δοντακι και βλέπω να έρχονται μαζεμένα δυο τρία αακομα!θα δείξει!
Πήγαμε για εμβολιο σήμερα ..νομίζω αντιγριππικο δεν θα κάνουμε..και δεν θέλω να πω την αλήθεια..´
Κατα τ´αλλα φτασαμε αισίως τα 8,5 κιλά και 75 πόντους.
Μαρακι όντως ειναι πανυψηλη η δικιά σου...
Τρώμε σκετα φρούτα το πρωι και θα βάλουμε κροκο... Μακάρι να μην μας πειράξει!
Και μεσημέρι απόγευμα φαγητο βιολογικό κοτόπουλο ή κατσικακι με λαχανικά όχι πατάτες και δημητριακά που δεν χωνευονται εύκολα απο μωρα.ούτε κρεμες ούτε ζάχαρη τίποτα.Καμία φορα λίγο ψωμάκι απο το δικο μου του δίνω.Και ειναι λιχουδης μαμ και μαμ όλη την ώρα!
Ετσι μια Χαρά είμαστε απ βάρος ..

Αλικακι σηκωνεται η Λυδία ..άντε ετοιμάσου κ εσυ...
Ρούλα,Φωτεινή,Πατριτσια να χαίρεστε τα μωρα σας!Να σας ζήσουν!
Ειρήνη πολλα περαστικά!Αρχισατε κι εσείς τις περιπέτειες ε;
μάρκελλα καλη σχ.χρόνια στην Εύη !Έχεις και το μεγαλύτερο της παρέας!

Ώρα για ύπνο !Σας φιλω!

Καληνύχτα!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολα καλα?εμεις δεν εχουμε κοιμηθει και πολυ την νυχτα.ο στρατος απο χτες το μεσημερι ξεκινησε ανα 3ωρο να ανεβαζει πυρετο και δεν επεφτε με κανενα αντιπυρετικο.ετσι τον εβαζα στο μπανιο και του εκανα ντουζ για να πεσει.τωρα εχει ενα 37,7 αλλα εχει να παρει αντιπυρετικο απο τις 2 η ωρα τα χαραματα.θα δω πως θα ειναι σημερα και λεω να τον παω το απογευμα στην παιδιατρο.χτες που μιλησα μαζι της στο τηλεφωνο μου ειπε μαλλον για ιωση.ελπιζω να γλυτωσει ο μικρος.

μαμαμελι μια χαρα ειναι ο μικρος.καλη σχολικη χρονια για την μελινα.πες μας την εμπειρια της στο νεο σχολειο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις